Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανησυχώ ότι ο σύντροφός μου θα καταστραφεί...

Xaroula.Bagkou

Recommended Posts

για να ξεπεραστει ενας χωρισμος πρεπει πρωτα να κλαψεις να ξεσπασεις αν δεν γινει αυτο ΠΟΤΕ δεν θα ξεπερασεις τον αλεξη και δεν το αξιζεις ολοι δεν βραζουν στο ιδιο καζανι πες πως ηταν λαθος της ηλικιας ησουν και μικρη.να χαιρεσαι για τα παιδακια σου πολυ συντομα θα καταλαβεις πως ηταν μια λαθος επιλογη και πως εσυ και τα παιδακια σου εχετε ενα αξιολογο μελλον αφου εφυγε απο τη ζωη σας ενας ανειλικρεινης ανθρωπος..επισης πιστευω οτι το ενδιαφερον του για σενα και τα παιδια ειναι παροδικο γιατι μπορει να φοβαται οτι θα διεκδικισεις τιποτα απο αυτον οποτε θελει να σε καλμαρει και να πεις οτι με προσεχει και μενα και τα παιδια.μην ξεγελιεσε δωσε χρονο στον εαυτο σου κα ΖΗΣΕ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 132
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ματια μου ολες τα εχουμε περασει ολες εχουμε ζησει εναν χωρισμο φαντασου ποσο πιο πολυ πονας που δεν το διαλεξες και να γινει ετσι

ολες θελαμε στην αρχη να τους βλεπουμε με καθε δικαιολογια,

ολες ελπισαμε πως θα ξαναγυρισουν

ολες φαγαμε το χρονο μας τα μουτρα μας και την αξιοπρεπεια μας για ΛΑΘΟΣ ατομα

μην αφησεις να σου συμβει

τα σταδια ψυχολογιας του χωρισμου στα εγραψα πιο πανω

θα βλεπεις να σου συμβαινουν και θα με θυμασαι

Καλησπέρα κορίτσια τώρα βρήκσ λίγο χρόνο και μπήκα. Έχουμε φύγει για μία εβδομάδα διακοπούλες με τασ μωρά μου αφού μου έδωσαν άδεια από την δουλειά. Είμαστε τώρα δεύτερτη μέρα εδώ και πραγματικά ξεχνιέμαι και νιώθω πολύ καλύτερα. Τα παιδιά απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλλασα και μαζί τους και εγώ. Μιλάνε με τον μπαμπά τους κάθε μέρα, γιατί όπως είπα δεν θέλω να τους τον στερίσω. Δεν ξέρω αν η ψυχολογία μου έχει αλλάξει γιατί ήρθαμε διακοπές αλλά σίγουρα νιώθω πολύ καλύτερα.

Με την παιδοψυχολόγο είχαμε ραντεβού την Τρίτη αλλά αφού έγινε αυτό με την άδεια και φύγαμε μιλήσαμε λιγάκι στο τηλέφωνο και από εβδομάδα που θα γυρίσουμε Αθήνα θα βρεθούμε κιολλας. Με βοήθησε πάρα πολύ με όλα όσα μου είπε. Με διαβεβαίωσε ότι με τον σωστό χερισμό και από τις δύο μεριές τα παιδιά δεν θα έχουν κανένα κενό μέσα τους. Εγώ σιγά σιγά θα καταφέρω να συνηθήσω την καινούργια αλλαγή της ζωής μου και θα ξανασταθώ στα πόδια μου 100%.Ακόμα δεν νιώθω θυμό για τον Αλέξη και να πω την αλήθεια δεν θέλω να το νιώσω. Μου χάρησε 2 πανέμορφα μωράκια που γμίζουν την ζωή μου και μόνο αυτό τον κατατάζει στους πολύ συμαντικούς ανθρώπους στην ζωή μου.

Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεται αλλά πραγματικά νιώθω πολύ καλύτερα.

Θα σας ευχαριστήσω άλλη μία φορά για όλα τα όμορφα λόγια που μου δώσατε απλόχερα..Με βοήθησαν να καταλάβω ότι μπορώ να τα καταφέρω όπως τα κατάφερνα τόσο καιρό ΜΟΝΗ μου. Να είστε καλά καλές διακοπές να έχουμε..

Χαρείτε με τα παιδάκια σας κάθε στιγμή!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα παιδιά μου είναι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Epang δεν μπορώ να τον αφήσω χωρίς να προσπαθήσω. Δεν μπορώ να εγκαταλείψω τον άνθρωπο μου. Τον αγαπάω και ξέρω ότι και αυτός με αγαπάει. Θέλω να σταθεί πάλι στα πόδια του και να ζήσουμε μαζί ευτυχισμένοι, όπως το κάναμε και για 9 χρόνια. Το ξέρω ότι μπορεί, το ξέρω ότι το θέλει. Αν τον διώξω τώρα θα καταστραφεί. Δεν θα έχει να μείνει, να φάει, να ζήσει..

Χαρουλα, αν μου επιτρεπεις μια παρεμβαση θα ηθελα να αναρωτηθεις : Τον αγαπας ή τον λυπασαι??? Πιστευεις οτι εκεινος θελει να σταθει στα ποδια του ή βολευεται στα δικα σου δεκανικια????? Και τελος το βασικοτερο, πιστευεις οτι αν παραμεινει πλαι σου, ποσο καλο ήκακο μπορει να κανει στα παιδα σας (αθελα του φυσικα)?????????

Προς Θεου, σε καμια περιπτωση δεν ειμαι υπερ του χωρισμου. :-( Απλα, πιστευω πως ειναι πολυ δυσκολη η συμβιωση με ατομα που εχουν παρομοιες αδυναμιες, και χρειαζονται λεπτοι και ειδικοι χειρισμοι. :!::!:Συνεχισε τις επισκεψεις στον ειδικο γιατι σιγουρα χρειαζεσαι κι εσυ στηριξη. Σου ευχομαι το καλυτερο.:-)

Εχεις σκεφτει να αλλαξεις το ψευδωνυμο σου για ....ευνοητους λογους???????

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα κορίτσια..Εξαφανίστηκα για ακόμα μία φορά και συγνώμη. Όμως δεν είχα το κουράγιο να γράψω ήμουν εδώ όμως και σας παρακολουθούσα όλες..Εκεί που είπα ότι ίσως αρχίζουν να φτιάχνουν τα πράγματα εκεί όλα χάλασαν πάλι. Στην διακοπές με τα παιδάκια μου διαπιστώθηκε εγκυμοσύνη. Αυτό για μένα σήμαινε και ψυχολογική κατάρρευση. Πέρασα μέρες κλεισμένη σε ένα δωμάτιο να κλαίω και να περνάνε χιλιάδες σκέψεις από το μυαλό μου. Τα παιδιά μου τα κρατούσαν οι γονείς μου αφού εγώ ανίκανη να κρατήσω τον ίδιο μου τον εαυτό. Σκέφτηκα και σκέφτηκα αλλά λύση δεν υπάρχει.

Τώρα είμαι στην 10 εβδομάδα της κύησης και φοβάμαι τόσο πολύ.

Μην με ρωτήσετε τι θα κάνω ακόμα είμαι τόσο μπερδεμένη που πραγματικά δεν ξέρω που πατάω και που βρίσκομαι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα Χαρούλα.διάβαζα τώρα την ιστορία σου και ήμουν έτοιμη να απαντήσω σχετικά με τα παραπανω γιατί αν δεις παλίο post μου πέρασα και εγω κατι παρόμοιο με τη διαφορά οτι εγώ είμαι ακόμα με το συζυγο.....με την τελευταία εξέλιξη πραγματικά κόλλησα, αλλά είμαι της άποψης οτι όλα γίνονται για κάποιο λόγο...καταλαβαινω οτι αυτη τη στιγμή νομίζεις οτι η ζωη σου τελείωσε,οτι σου φαίνονται όλα βουνο,οτι δεν θα τα καταφέρεις,οτι οτι οτι....ξέρω την ψυχολογία,την έχω περάσει...να σκέφτεσαι ένα πράγμα, το γράφεις και στο τικεράκι σου,τα παιδία σου είναι η ζωή σου!!!μπορεί αυτη η εγκυμοσύνη για εσενα να είναι μια νεα αρχη για όλα,δεν είναι προγραμματισμένη το ξέρω,ήρθε σε μια φαση που δεν ξέρεις πως να ξανασταθεις στα ποδια σου,αλλα σκέψου θετικά,σκέψου οτι οι γονείς σου σε στηρίζουν μέχρι τώρα απόλυτα και δεν θα σε εκγαταλέιψουν σε αυτή τη φάση. Κάτσε και σκέψου τα πράγματα όσο πιο λογικα μπορέις και χωρίς βιασύνη, Μπορει αυτο το γεγονός να σε κάνει πιο δυνατή απο ποτε!! αν κάτι σε βοηθάει να ξεχαστείς αυτο ειναι τα παιδια σου,εκεί να επικεντρωθεις και ολα θα πανε καλα!!

Διαφημίσεις

Θα πω κι εγω το : Ολα γινονται για καποιο λογο. Σκεψη θετικη και ολα θα κυλησουν στο δρομο που εχει προσχεδιασθει απο την ........μοιρα!!!!! Καλη τυχη Χαρουλα.

και εγω το ιδιο θα σου γραψω...παρε δυναμη απο τα παιδακια σου και σκεψου αυτο που θελεις να κανεις οσο μπορεις θετικα..

να ρωτησω επισης αυτος το ξερει??

του το ειπες???δεν περνατε προφυλαξεις???η ετυχε????

οπως και να εχει γινει ομως νομιζω οτι θα πρεπει να το μαθει καποια στιγμη.

μηπως αν το συζηταγατε μαζι βρισκατε καποια λυση?

Σου θυμιζω τι ειχες γραψει:

''Η σεξουαλική μας σχέση είναι μηδενική, λόγο του ότι έχω συνέχεια το μυαλό μου στα μικρά. Με λίγα λόγια έχω αφήσει τον άντρα μου 100%.''

Κατι κρυβεις Χαρουλα ή πως σε λενε.............

Διαφημίσεις

Διαβαζα την ιστορια σου κ διαβαζα κ τελικα μου επεσε το σαγονι! Μακάρι να μην ειναι αληθεια ολα αυτα ή καποια απο αυτα! Μα 10 εβδομάδων κ δεν καταλαβες?Κ πως τελικά το καταλαβες?

και εγω εχω πολλα κενα να το πω, απο την ιστορια αυτη...........

τοση καθυστερηση και εσυ τιποτα????δεν αναρωτηθηκες???

δεν καταλαβαινω........................

σαν να εχει δικιο η november rain

Καλησπέρα κορίτσια! Σας διαβάζω πάρα πολύ καιρό. Οι συμβούλες που έχω πάρει από σας είναι πολύτιμες. Ιδικά κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης μου, μετά στον θηλασμό και γενικότερα στην φροντίδα των μωρών μου. Αποφάσισα να σας γράψω τώρα αφού έφτασα σε ένα σημείο που δεν πάει άλλο. Αρχικά για να σας δώσω να καταλάβετε είμαι μία γυναίκα 29 χρονών έχω 2 παιδιά ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι δίδυμα 2,5 χρονών. Με τον σύντροφο μου (δεν είμαστε ακόμα παντρεμένοι, αφού πάντα κάτι τύχαινε και δεν καταφέραμε ποτέ να κάνουμε αυτόν τον γάμο) είμαστε μαζί 9 χρόνια. Όταν γνωριστήκαμε είχε ένα πρόβλημα με εθισμού σε ουσίες. Αποφασίσαμε να κάνουμε σχέση και έτσι όλα αυτά κόπηκαν μαχαίρι. Ήταν αρκετά δύσκολα τον πρώτο καιρό αλλά προσπαθούσε και τον έβλεπα ότι ήταν πρόθυμος να παλέψει. Τελικά σταμάτησε από όλα. Σταμάτησε τις κακές παρέες και δεν ξαναπήγε ποτέ στα μέρη που πήγαινε. Περνούσαμε μία ζωή ονειρεμένη. Όλα ήταν τόσο όμορφα και έρχεται και η εγκυμοσύνη. Ευτυχώς χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με ιδιαίτερη ανυπομονησία για να έρθουν τα μωράκια μας στον κόσμο και να δούμε τα προσωπάκια τους. Όταν τα μωράκια μας ήρθαν ξαφνικά ο Αλέξης(ο σύντροφος μου) άλλαξε συμπεριφορά. Ήθελε να βγαίνει πιο πολύ να περνάει πιο πολύ χρόνο με τους φίλους τους. Ερχόταν σπίτι αργά το βράδυ. Θεώρησα ότι περνάει μία κρίση από την τεράστια αλλαγή στην ζωή μας όπως και πολλοί ακόμη μπαμπάδες. Όμως τα πράγματα άρχισαν να χειροτερεύουν. Έβγαινε όλο και πιο πολύ. Δεν μπορούσε να ξυπνήσει το πρωί για δουλειά, δεν ήθελε να μιλάει σε κανέναν. Από την δουλειά τον απέλυσαν πριν 8 μήνες. Δεν έχει κάνει καμία κίνηση να βρει άλλη δουλειά και το μόνο που θέλει είναι να κοιμάται και να βγαίνει έξω. Βρήκα στο κινητό του μηνύματα από παλιό φίλο του ο οποίος είναι μπλεγμένος με τις ουσίες. Ανησυχώ ότι ξανακύλησε. Μετά από 9 χρόνια βλέπω έναν Αλέξη όπως ήταν τότε. Όμως τώρα είναι και 2 ψυχές σε αυτόν τον κόσμο που ζητάνε τον μπαμπά τους και αυτός δεν είναι πουθενά! Φοβάμαι ότι η οικογένεια μου θα διαλυθεί. Ότι ο Αλέξης που μου χάρισε ότι πολυτιμότερο (τα παιδιά μου) θα καταστραφεί. Τι να κάνω? Σε μία συζήτηση που είχαμε με έβγαλε τρελή ότι όλα είναι στο μυαλό μου.. Ανησυχώ

καταρχην ναιοι ανθρωποι που ειναι εθισμενοι σε ουσιες ειναι ευαισθητοι, στην αρχη γιαιτ μετα εχουν την πονηρια στο μυαλο τους. κια καθονατι οπου τους βολευει. συνηθως μπλεκουν με ευαισθητους ανθρωπους γιατι θελουν να τους προστατεψουν! εχουν το αισθημααυτο και ενα σπουργιτακι να δουν πληγωμενο θα λιωσουν τοσο πολυ που θα θελεις να τους παρεις αγκαλιτσα..

νοιωθεις πολλες φορες οτι θες αν ξεριζωσεις την καρδια σου, να τους την δωσεις και να τους πεις κοιτα σου δινω την καρδια μου, για σενα ! σε παρακαλω ξεκοψε! αλλα δεν πιανει...

δεν ειμαι η καταλληλη ισως να δωσω συμβουλη στη συξ]γγεκριμενη περιπτωση, σου γραφω ομως γιατι ειχα μπλεξει κι εγω και ηρεμησα αφου ξεκοψα..

κοπελα μου, για να κοιμαται ολη μερα και να εχει χασει τη δουλεια του δεν παιρνει κοκα, αλλα απο τα σκληρα ηρωινη και μαζι με ωραιοτατα ηρεμιστικουλια εχει αυτη τη συμπεριφορα...

πολυ αργα σκεπτηκες οτι εχει ξαναπεσει, ενα ς ανθρωπος που εχει παρει ναρκωτικα πρεπει παντα να εχει υποστηριξη, παντα ειναι επικινδυνο να ξαναπεσει, ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι η πρωτη υποτρο[η που εχει και να σου πω κατι , γιατι του τα λεςς? γιατι τσακωνεσαι μαζι του? αφου το ξερεις οτι εσενα θα βγαλει φτσιχτρα οτι παιρνει κι αν δεν το εχει κανει θα το κανει/.. απο χρηματα οταν ξεμεινει το ξερεις οτι θα προτειμαειν να παρει τη δοση τουα πο το να παρει γαλα στα παιδια? και εσυ εμπιστευεσαι ενα τετοιοανθρωπο μαζ τιους..? ναι αγαπη μου ειναι ο πατερας τους και ειανι ο ανθρωπος ππου αγαπησες, (σε πραλαβαινω?)

αλλα τωρα ειναι ενας αλλος..

δεν θα σου πω φυγε αυριο, εγω αυτο θα εκανα πια, αλλα μαζι με αυτον τον ανθρωπο δεν ειχα παιδι, ηταν παλια και αργησα να ξεμπλεξω, επρεπε να τις φαω τρεις φορες και αν παω στο τελςο αν κανω μηνυση για αν μπορεσω να ξεκοψω, ειναι δυσκολο, ειχα μπει μπροστα του και τον παρακαλουσα μην παρεςι σε παρακαλω ειμαι εδω για σεν ανα σε βοηθησω.. μια ωραια πιπιλιτσα που εχουνε ειναι οτι προσπαθουνε, αλλα προσπαθεια που κανουν μονοι τους δεν πιανει , αλλη μια ατακα εχει λιστες αναμονης στα πριγραμματα κτλλ

για μενα και συγνωμη αν θα ακουστω σκληρη σε σενα αλλα και σε οποιονδηποτε αλλον αλλα δεν με ενδιαφερει γαιτι εγηω εζησα αυτα που εζησα.. λοιπον αυτοι οι ανθρωποι αφου δεν κανουνν προσπαθεια και σε εκμεταλευονται ,, γιαιτι σε εκμεταλευονται,, πληγωνουν τη μανα τους τον πατερα τους , τη γυναικα τους, τη φιλη τους, δεν εχει κανενας ζωη απο τους σ=γυρω τους ειναι να πανε να μεινουνε μονοι τους στην ομονοια.,.,ΜΑΚΡΙΑ! οταν ξεφευγεις απο μια τετοια κατασταση τοτε ηρεμεις...

δεν θα σου πω να μην κανεις την προσπαθιεα σου, ειναι ο πατερας των παιδιων σου, μια φορα ομως.,,. βαλτε τα κατω κι οχι μονη σου, μη το κρατας κρυφο απο το συγγενικο περιβαλλον το στενο ,και πες του η αυτο κανεις την προσπαθεια η τελος! αλλα αν το πεις και να το εννοεις! γιατι κοπελα μου, αντε να εισουνα μονη σου, που και παλι θα στα ελεγα αυτα, εγω θυμωνω με τους ανθρωπους που ητανε διπλα μου οταν το μαθανε για τη σχεση που εκανα γαιτι σε κανει αν αισθανεσαι ολα τα ωραια σου μιλαει γλυκα, ξερει τι θελεςι , ξερει αν το παιζει, θα επρεπε λοιπον να μου ειχαν παρει το κινητο να με ειχαν κλεισει σε ενα δωματιο και να το ελεγαν και στουε γονεις μου,,, !

κοπελα μου , συγνωμη αν ειμαι σκληρη, αλλα σιγουρα με καταλαβαινεις γιατι οταν εισια χρονια μαζι με εναν ανθρωπο τετοιο εχις ζησει πολλες καταστασεις και κανεις πολλες φορες οτι δεν καταλαβαινεις γιατι φοβασαι οτι κατι πηγε λαθος η γιατι θες να βοηθηε=σεις, αλλα αν δεν σε βαλει κατω καποιος δεν προκειται να καταλαβεις.. ο καθενα ςθα πει μα καλα πως μιλαει ετσι,μ δεν πρεπει να βοηθησουμε,?ο ανθρωπος λειπον που παιρνει ηρωινη αν μονος του δεν βοηθησει τον ευατο του, εχει ενα ταξιδι χωρις επιστροφη. θες αν τον ακολουθησεις ? μαγκια σου! τα παιδια σου ομως? θα τα παρεις κ εκεινα στην κατρακυλα? θα βλεπουν τον πατερα τους να παιρνει τη δοση του, να χτυπαει ενεση, στο τελος θα το κανω=ει και μπροστα σου να εισια σιγουρη και στα παιδια σου. ξερεις τι θα κανουν τα παιδια σου τοτε? θα τον ακολουθησουν,,,,

δεν θα σου πω τι να κανεις,, αν εισουν φιλη μου , αδερφη μου ομως θα σε εβαζα κατω θα σου εδειχνα τα παιδια σου και θα σου ελεγα κοιτα τα.. δεν εχουν πατερα, δεν θα εχουν και μανα?... υπαρχει μια γραμμη αν θυμαμαι το 1031.. παρε εκει , πες μονο την αληθεια. καμμια φορα λεμε ψεμματα για να προφυλαξουμε την επιλογη που εχουμε κανει. εκει θα σε βοηθησουν θα σε κατατοπισουν,,,,

ο δρομος οταν κλεινεις μια πορτα πισω σου και εχει ανηφορα ειναι δυσκολος. αλλα κοιτα τι εχεις διπλα σου, τα παιδια σου. για αυτα να το κανεις..

δεν χρειαζεται αν μου απαντησεις, δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν που εχει αντιθετη γνωμη , δεν με αφορα κατι τετοιο..δεν θα εχω ενημερωση για το θεμα σου... μονο αμα θελησεις κατι στειλε μου μηνυμα..

καλη τυχη!

και στο λεω εγω που μενω στα ανω λιοσια και που σε καθε δυο στενα καποιος παιρνει να ρκωτικα και σε καθε 2 στασεις λεοφωρειων υπαρχει ενα βαπορακι.

Χαρουλα, νομιζω πως καπου τα χεις μπεξει πολυ. Ξεκαθαρισε τελικα ποια ειναι τα προβληματα σου και μετα πιασε ενα ενα να βρεις λυσεις.

Γιατι ............. νομιζω οτι καπου .................. κατι.............δεν .......... κολλαει??????????

καλα κολλησα τωρα

τι ηταν αυτο παλι?

δε μας λετε κι εμας ρε παιδια απο που φαινεται οταν καποιος μας κοροιδευει?

γιατι εγω στεναχωριεμαι στ αληθεια και σκεφτομαι λυσεις κι οταν το θεμα ειναι μουφα νιωθω τοσο μα τοσο ηλιθια!

ή όταν ο Νικολάκης μου βοηθάει να στρώνουμε τραπέζι με την αδελφούλα του και λέει "τία πιατα τωλα ε?(τρία πιάτα τώρα ε?)" εκεί θέλω να καταρρεύσω)

εγω έχθες το βραδυ διαβαζα με ενδιαφερον την ιστορια αλλα κοριτσια -παρολο που δε μου αρεσει να παριστανω το σερλοκ χολμς και να ξεσκεπαζω''μουφες''- οταν διαβασα τα παραπανω κολλησα.ο λογος? ο νικολακης ειναι δυομισι ετων... νοητικα σ'αυτη την ηλικια τα παιδια δε μπορουν να κανουν στο μυαλο τους τη σκεψη πρωτα ειμαστα 4 αρα 4 πιατα,τωρα που εφυγε ο μπαμπας 4-1=3ατομα αρα 3 πιατα!:shock:Σιγουρα την ανησυχια του θα την εξεφραζε αλλιως το παιδι και οχι ''τλια πιατα τωλα ,ε''

σκεφτηκα λοιπον μηπως η κοπελια ειναι καμια επιδοξη συγγραφεας και δοκιμαζει αν ειναι αληθοφανεις οι ιστοριες της ... τα μελη του φορουμ ειμαστε τα περαματοζωα...ή κατι τετοιο...οταν δε μας ειπε και για την εγκυμοσυνη....μμμ..αρχισα να νιωθα σα μ...:|

Είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις πότε κάποιος λέει την αλήθεια και πότε είναι φανταστικά σενάρια γιατί πολύ απλά και η ζωή και η ανθρώπινη φαντασία μπορούν να γράψουν παρόμοια πράγματα... Προσωπικά η ζωή μου έχει γράψει κάτι σενάρια που είναι εντελώς απίστευτα, με ανατροπές που σε αφήνουν άναυδη...

Οπότε, αφού επικοινωνούμε ηλεκτρονικά, υπάρχει πάντα το ρίσκο να μας εξαπατά κάποιος (ειδικά όταν είναι νέο μέλος), αυτό πρέπει να το ξέρουμε κάθε φορά αλλά δε σημαίνει ότι γι΄ αυτό το λόγο δεν πρέπει να στηρίζουμε ένα νέο μέλος που φαίνεται να έχει προβλήματα... Και στο δρόμο να τη βρίσκαμε και να μας έλεγε το πρόβλημά της, θα της δίναμε 10 συμβουλές, δε στοιχίζει και τίποτα...

Εγώ για τη συγκεκριμένη κοπέλα δε μπορώ να ξεχωρίσω αν λέει αλήθεια ή ψέματα, εξάλλου δεν είμαι καλώς κριτής γιατί είμαι πάντα καλοπροαίρετη... Πάντως ναι, στενοχωρήθηκα για την ιστορία της...

Η οποία εμένα προσωπικά δε μου φαίνεται ψεύτικη... Έχω ζήσει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ανατροπές από αυτή την κοπέλα στη ζωή μου...:?

κορίτσι περνάω πολύ δύσκολες ώρες για να απολογηθώ και εδώ..

Το μόνο που θα σας πω είναι ότι ναι εδώ και τόσο καιρό δεν κατάλαβα ότι είμαι εγκυος. Ότι δεν είχα ούτε την παραμικρή υπόνοια ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί. Δεν είχαμε σεξουαλική ζωή με τον Αλέξη όπως πριν τα παιδιά. Ερχόμασταν σε επαφή μία με δύο φορές τον μήνα. Όμως έγινε, δεν ξέρω αν είναι για καλό ή για κακό, αλλά έγινε. Ο Αλέξης δεν το ξέρει ακόμα γιατί δεν το έχω συνειδητοποιήσει εγώ η ίδια.

Τώρα η αμφιβολία που έχετε για τον Νικόλα μου αν καταλαβαίνει τα πιάτα στο τραπέζι σας πληροφορώ ότι όχι μόνο καταλαβαίνει αλλά πολλές φορές βάζει και τα κλάματα για τα 3 πιάτα στο τραπέζι.

Δεν θέλω να αναλύσω άλλο το θέμα πραγματικά. Δεν είχα ποτέ κανέναν δίπλα μου για να έχω και τώρα οπότε δεν μου είναι κάτι άγνωστο όλη αυτήν η αντίδραση. Λυπάμαι αν σας έφαγα λίγο από τον χρόνο σας αλλά η ζωή μου μπορεί για μερικούς να είναι ένα ψέμα αλλά για μένα είναι απλά πόνος πια. Αν θέλετε μην μου ξαναγράφεται, καταλαβαίνω ότι όλα όσα είπα ήταν πολλά και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Δύσκολο να τα χωρέσει ανθρώπινος νους εδώ εγώ και λέω ότι ονειρεύομαι. Πάντως ειλικρινά σας ευχαριστώ για όση υποστήριξη είχα..Ήταν ένα αόρατο στήριγμα πάντα δίπλα μου! Να είστε καλά!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Xαρουλα εδω ειμαστε για να μας ανοιγεις την καρδια σου και να νιωθεις καλυτερα

οποιος θελει μπαινει και σε διαβαζει και σου απανταει

οποιος δε θελει αλλαζει καναλι...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...