Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανησυχώ ότι ο σύντροφός μου θα καταστραφεί...

Xaroula.Bagkou

Recommended Posts

Του έδωσες πάρα πολλά, τον στηριξες, τον φρόντισες, κάνατε δύο παιδιά μαζί, του στάθηκες τώρα που είναι άνεργος. Τι περισσότερο να κάνεις δηλαδή; Αναρωτήσου καλύτερα αυτός τι έκανε για σένα και για τα παιδιά του. Και ας δεχτώ ότι η καρδιά δε ρωτάει όπως λές εσύ στο ποστ σου και ο σύντροφός σου ερωτεύτηκε. Την κοροίδια, την υποκρισία τι την ήθελε, γιατί δε στάθηκε ντόμπρος και ειλικρινής απέναντί σου, ώστε να σου πει την αλήθεια παρά φέρθηκε ετσι; Δε νομίζω ότι σου αξιζει κάτι τέτοιο. Από όσα έγραψες αυτό γινόταν για 2 χρόνια και τα παιδάκια σου είναι 2,5 άρα την γνώρισε όταν ήταν μόλις 6 μηνων. Πολύ θράσος έχει. Ένας τέτοιος άνθρωπος δεν αξίζει τίποτα. Μην πέσεις στην παγίδα να κατηγορείς τον εαυτό σου και να τον βγαλεις οτι αυτός είναι θύμα. Στηρίξου στον εαυτό σου και δώστου να καταλάβει ότι η Χαρούλα που ήξερε, δεν υπάρχει πια. Ίσως έτσι τον ταρακουνήσεις.

s-age.pngs-age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 132
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειλικρινα δεν ηθελα να απαντησω για να μην σε απογοητευσω χειροτερα, αφηνα να στα πει η ψυχολογος απο το κεντρο. Αληθεια ηρθε σπιτι σας;

Οσο ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ολες σας δεν πιστευω οτι βρηκε αλλη. Εγω προσωπικα πιστευω οτι ξαναεμπλεξε με τις παλιες παρεες και δεν ηθελε να το πει για να μην τον ξαναστειλεις για απεξαρτηση.

στο δια ταυτα: δεν ειμαι δικηγορος αλλα υπαρχουν κοπελες δικηγοροι στο φορουμ και νομιζω στα θεματα του χωρισμου μπορεις να βρεις νομικες συμβουλες.

Ευτυχως για σενα και για τα παιδια που δεν παντρευτηκατε γιατι τα δικαστηρια εινια πολλα, πανακριβα, ψυχοφθορα και αλλα πολλα αρνητικα. Θα χρειαζεσαι αδεια καθε τρεις και λιγο, μαρτυρες, λεφτα και φτου και απο την αρχη

αν τα παιδια ειναι αναγνωρισμενα δικαιουσαι διατροφη αλλα που να τη βρει να στη δωσει ο ανεργος.

επισης με το παρελθον του (και κατ'΄εμε και με το παρον του) δεν δικαιουται πιθανοτατα τα παιδια ουτε για διανυκτερευση. Εξαλλου πού ακριβως θα τα παει, τι θα τα ταισει κτλ. Νομιζω οτι ο νομος εινια αυστηρος σε τετοια θεματα ακαταλληλοτητας αλλα γιαυτο χρειαζεσαι νομικη εγκυρη συμβουλη.

Επισης να πας οπωσδηποτε να ρωτησεις για επιδοματα μονογονεικης οικογενειας στην προνοια και απ' οπου αλλου τα δικαιουσαι και σαν αγαμη μητερα. μπορεις να ενημερωθεις και απο το φορουμ για τα δικαιωματα των αγαμων μητερων.

πρεπει να υπαρχουν και κατι σαν συλλογοι αγαμων μητερων η μονογονεικων οικογενειων και να ενημερωθεις.

Ησουν 20 χρονων μπουμπουκι και τωρα εισια 29 επισης μπουμπουκι. εχεις τα παιδια σου υγιεστατα, σπιτι, δουλεια, τους γονεις σου για στηριξη. Ειναι η πρωτη "χλαπατσα" που τρως, ειχες επενδυσει και μαλιστα απο μια ηλικια ειδυλλιακη που ολα εινια ρομαντικα και σε ενα ροζ συννεφακι. Λογικο εινια να σοκαριστηκες και να εισια ακομα ανικανη να διαχειριστεις την πρωτη σου σοβαρη ερωτικη απογοητευση. Απλα δεξου οτι επενδυσες σε λαθος ατομο το οποο σαφως δεν σου αξιζε ουτε στο νυχι του ποδιου σου. Η διαδικασια σε σενα θα εινια ταχυρυθμη λογω των παιδιων και των υποχρεωσεων. Αλλα αρχισες ηδη να ανασκουμπωνεσαι νομιζω και ΜΠΡΑΒΟ σου. Ναι τα παιδια σου θα εινια παρα πολυ περηφανα για σενα.

Και ο,τι ηλικιας και να εινια τα παιδια, οσα χατηρια και να τους γινουν καμια αλλη δεν θα γινει ΠΟΤΕ πιο αγαπητη απο τη μαμα. (αυτο για το 1 τοις χιλιοις που υπαρχει αλλη κατ' εμε παντα).

ΚΑι ο,τι θες εδω εινια ολες οι κοπελες για να σε ακουμε και να σε παρηγορουμε και να σε βοηθμε σε ο,τι μπορουμε.

Εγω εχω να σου πω ευτυχως που γλιτωσες οσο και να σε θυμωνει τωρα αυτο. ΚΑι ναι τα παιδια σου ειναι ΟΛΗ σου η ζωη και αυτο παντα να σκεφτεσαι. Απο μενα εχεις μια αγκαλια μεγαλη

να σας πω ενα καλο να σπασει η στεναχωρια????

Η Σοφια Αλιμπερτη, ειπε ενα πρωι στην εκπομπη της οτι γυρισε ο Μιχαηλ Αγγελος απο το σχολειο οταν ειχαν χωρισει με τον Παριο και της ειπε

"μαμα, ο Γιωργακης ο συμμαθητης μου ειναι πολυ φτωχος! Να φανταστεις ειναι ο μονος που η μαμα και ο μπαμπας του μενουν στο ιδιο σπιτι οι καημενοι!"

καλο??????????????????????????????????δηλαδη ολη η υπολοιπη ταξη ηταν παιδια με χωρισμενους γονεις, οποτε μην ανησυχεις!!!

Ότι πλέον τα περισσότερα ζευγάρια χωρίζουν το γνωρίζω αλλά όταν έρχετε η δική σου στιγμή λες Γιατί σε μένα? Ελπίζω τα παιδάκια μου να μεγαλώσουν με τέτοιο τρόπο ώστε να μην φτάσουν να πούνε ούτε ότι τους έλειψε ο μπαμπάς τους ούτε η μαμά τους. Ελπίζω όλα να μπούνε σε μία σειρά.

Το απόγευμα είπαμε να συναντηθούμε με τον Αλέξη να μιλήσουμε για τα παιδιά. Δεν ξέρω πως θα τον αντικρίσω. Η μαμά μου θα πάρει τα παιδιά πριν έρθει μην τυχόν ξεκινήσει κάποιος τσακωμός και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να είναι μπροστά τα παιδιά.

Από την ώρα που μιλήσαμε και είπαμε να βρεθούμε κάθε φορά που το σκέφτομαι η καρδιά μου χτυπάει σαν τρελή. Κορίτσια δεν ξέρω τι θα μου ζητήσει αλλά εσείς πιστεύετε ότι αν μου ζητήσει να τα παίρνει κάθε Σαββατοκύριακο ότι πρέπει να το επιτρέψω?

Θεωρώ ότι πρώτα πρέπει να δω τον χώρο που μένει(αν είναι ασφαλής για τα παιδια) μετά τους ανθρώπους που θα έρχονται σε επαφή με αυτά(η κυρία που μάλλον μένουν μαζί) και μετά αν δω ότι όλα είναι εντάξει για τα παιδιά να το συζητήσω.

Ξέρω ότι είναι πατέρας τους αλλά δεν μπορώ να εμπιστευτώ έτσι τα παιδιά μου σε ένα σπίτι που δεν ξέρω καν που είναι, πως είναι και επίσης σε μία γυναίκα που δεν έχω ιδέα αν θέλει τα παιδιά, αν ξέρει να φροντίζει ένα παιδί 2 χρονών ή αν έχει την υπομονή να ακούει τα κλάματα, τα γέλια και τα παιχνίδια των μικρών. Εσείς τι λέτε? Τι πρέπει να του πω αν πάει εκεί η συζήτηση?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα παιδιά μου είναι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!

Ειλικρινα δεν ηθελα να απαντησω για να μην σε απογοητευσω χειροτερα, αφηνα να στα πει η ψυχολογος απο το κεντρο. Αληθεια ηρθε σπιτι σας;

Οσο ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ολες σας δεν πιστευω οτι βρηκε αλλη. Εγω προσωπικα πιστευω οτι ξαναεμπλεξε με τις παλιες παρεες και δεν ηθελε να το πει για να μην τον ξαναστειλεις για απεξαρτηση.

στο δια ταυτα: δεν ειμαι δικηγορος αλλα υπαρχουν κοπελες δικηγοροι στο φορουμ και νομιζω στα θεματα του χωρισμου μπορεις να βρεις νομικες συμβουλες.

Ευτυχως για σενα και για τα παιδια που δεν παντρευτηκατε γιατι τα δικαστηρια εινια πολλα, πανακριβα, ψυχοφθορα και αλλα πολλα αρνητικα. Θα χρειαζεσαι αδεια καθε τρεις και λιγο, μαρτυρες, λεφτα και φτου και απο την αρχη

αν τα παιδια ειναι αναγνωρισμενα δικαιουσαι διατροφη αλλα που να τη βρει να στη δωσει ο ανεργος.

επισης με το παρελθον του (και κατ'΄εμε και με το παρον του) δεν δικαιουται πιθανοτατα τα παιδια ουτε για διανυκτερευση. Εξαλλου πού ακριβως θα τα παει, τι θα τα ταισει κτλ. Νομιζω οτι ο νομος εινια αυστηρος σε τετοια θεματα ακαταλληλοτητας αλλα γιαυτο χρειαζεσαι νομικη εγκυρη συμβουλη.

Επισης να πας οπωσδηποτε να ρωτησεις για επιδοματα μονογονεικης οικογενειας στην προνοια και απ' οπου αλλου τα δικαιουσαι και σαν αγαμη μητερα. μπορεις να ενημερωθεις και απο το φορουμ για τα δικαιωματα των αγαμων μητερων.

πρεπει να υπαρχουν και κατι σαν συλλογοι αγαμων μητερων η μονογονεικων οικογενειων και να ενημερωθεις.

Ησουν 20 χρονων μπουμπουκι και τωρα εισια 29 επισης μπουμπουκι. εχεις τα παιδια σου υγιεστατα, σπιτι, δουλεια, τους γονεις σου για στηριξη. Ειναι η πρωτη "χλαπατσα" που τρως, ειχες επενδυσει και μαλιστα απο μια ηλικια ειδυλλιακη που ολα εινια ρομαντικα και σε ενα ροζ συννεφακι. Λογικο εινια να σοκαριστηκες και να εισια ακομα ανικανη να διαχειριστεις την πρωτη σου σοβαρη ερωτικη απογοητευση. Απλα δεξου οτι επενδυσες σε λαθος ατομο το οποο σαφως δεν σου αξιζε ουτε στο νυχι του ποδιου σου. Η διαδικασια σε σενα θα εινια ταχυρυθμη λογω των παιδιων και των υποχρεωσεων. Αλλα αρχισες ηδη να ανασκουμπωνεσαι νομιζω και ΜΠΡΑΒΟ σου. Ναι τα παιδια σου θα εινια παρα πολυ περηφανα για σενα.

Και ο,τι ηλικιας και να εινια τα παιδια, οσα χατηρια και να τους γινουν καμια αλλη δεν θα γινει ΠΟΤΕ πιο αγαπητη απο τη μαμα. (αυτο για το 1 τοις χιλιοις που υπαρχει αλλη κατ' εμε παντα).

ΚΑι ο,τι θες εδω εινια ολες οι κοπελες για να σε ακουμε και να σε παρηγορουμε και να σε βοηθμε σε ο,τι μπορουμε.

Εγω εχω να σου πω ευτυχως που γλιτωσες οσο και να σε θυμωνει τωρα αυτο. ΚΑι ναι τα παιδια σου ειναι ΟΛΗ σου η ζωη και αυτο παντα να σκεφτεσαι. Απο μενα εχεις μια αγκαλια μεγαλη

σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου!! Όμως πλέον είναι σίγουρο ότι υπάρχει άλλη γυναίκα. Τώρα αν ξανά έμπλεξε και εμένα απλά που λέει ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα. Όμως η άλλη γυναίκα υπάρχει. Το λέω με τόση σιγουριά γιατί όταν γινόταν η συζήτηση και μου αποκάλυψε την αλήθεια η άλλη τον πήρε τηλέφωνο και φυσικά δεν κρύφτηκε και της μίλησε μπροστά μου. Και μένα μου πέρασε από το μυαλό αυτό που λες. Ότι απλά μπορεί να είναι μία δικαιολογία η άλλη γυναίκα ώστε να μπορεί να κάνει την "ζωή του" όπως ο ίδιος την έχει επιλέξει. Δεν θέλω όμως σε καμία περίπτωση να του στερήσω τα παιδιά του αλλά ούτε και από τα παιδιά να στερήσω τον πατέρα τους. Το ότι κάθε μέρα την ώρα που δουλεύω έρχεται και τα βλέπει κάνει πολύ καλό στα παιδιά. Γιατί δεν έγινε μία αλλαγή ξαφνικά στην ζωή τους και μπορούν να βλέπουν τον μπαμπάς τους και να έρχονται σε επαφή μαζί του. Σίγουρα καταλαβαίνουν ότι κάτι έχει αλλάξει γιατί το βράδυ δεν είναι εκεί γιατί δεν τους δίνει φιλί για καληνύχτα, γιατί δεν τρώμε όλοι μαζί αλλά τουλάχιστον τον βλέπουν για 3 ώρες την ημέρα. Αυτό δεν θέλω λοιπόν να το στερήσω ούτε στον έναν ούτε στον άλλον!

Επίσης μου είπε ότι βρήκε δουλειά και μάλιστα μου άφησε χτες 150 ευρώ για να πάω super market να ψωνίσω τρόφιμα και ότι χρειάζονται τα παιδιά. Γι'αυτό δεν τον κατηγορώ, είναι μέχρι στιγμής εντάξει απέναντι στα παιδιά.

Γνωρίζω επίσης ότι δουλεύει πια στην εταιρία της γυναίκας που είναι μαζί.(Να ναι καλά η κουμπάρα μου που μου τα λέει)

Εμένα το πρόβλημα μου είναι αν μου πει να τα πάρει ένα Σαββατοκύριακο. Αυτό δεν ξέρω αν μπορώ να το δεχτώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να είσαι ψύχραιμη πάνω απ'όλα!!! Κόψε κίνηση και αντιδράσεις να δεις αν όντως είναι ο λόγος μια άλλη γυναίκα ή αυτό το παραπάνω που αναφέρει το κουρκουμπίνι (καλο!). Εγώ στην θέση σου θα ήμουν πολύ επιφυλακτική στο να δώσω τα παιδιά μόνα τους να τον δουν. Συγνώμη κιόλας αλλά μου δίνει την εντύπωση ενός ανθρώπου που δεν πρέπει να του έχεις και πολύ εμπιστοσύνη..Γνώμη μου κιόλας αλλά πρόσεχε!!!! Όντως αυτό που λες πρέπει να το τσεκάρεις και να είσαι σίγουρη για το χώρο που θα τον βλέπουν τα παιδιά. Δεν ξέρω αλλά κάτι δεν μου αρέσει στην όλη ιστορία όσο αφορά αυτόν. Εσύ μια χαρά κοπέλα είσαι και έχεις ανθρώπους και να σε στηρίξουν αλλά άλλη μια φορά θα σου πω να είσαι πολύ προσεκτική σε αυτά που θα σου πει και κάθε φορά που θα σου μιλάει να σκέφτεσαι τι σου έχει πει και πριν ή παλαιότερα. Αν πέσει σε αντιφάσεις κάτι συμβαίνει....Μην σε αγχώνω περισσότερο καλή επιτυχία και εύχομαι όλο αυτό να σου βγει σε καλό......ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ...Φιλιά!!

Δύο πράγματα πρέπει να δίνουμε στα παιδιά μας, βαθιές ρίζες και γερά φτερά!!!

Διαφημίσεις

Χαρούλα τα παιδιά σου είναι πολύ μικρά για να τα εμπιστευτείς σε ξένα χέρια.

Εγώ προσωπικά δεν θα υπήρχε καμία περίπτωση να τα δώσω εαν δεν ήξερα το περιβάλλον όπου θα πάνε, τα άτομα που θα είναι μαζί και το χώρο που θα παραμείνουν.

Το σκέφτομαι και με πιάνει εγκεφαλικό, μην επιτρέψεις τίποτα εαν δεν σιγουρευτείς πρώτα ότι θα είναι ασφαλή και συμβουλέψου οπωσδήποτε δικηγόρο και παιδοψυχολόγο.

Εαν θέλει να βλέπει τα παιδιά του, που έχει και κάθε δικάιωμα να του πεις να έρχεται να τα βλέπει στο σπίτι σου.

Τα παιδιά σου είναι ακόμη πολύ μικρά και σε αυτήν την ηλικία θέλουν πολλή φροντίδα και προσοχή.

Ο Αλέξης αποδείχτηκε αναξιόπιστος από την στιγμή που δεν ήταν ειλικρινής μαζί σου, για μένα αυτό θα ήταν λόγος να μην του έχω καμία εμπιστοσύνη και θα φοβόμουν πολλά, δεν θέλω να σε τρομοκρατήσω, αλλά για σκέψου να του δώσεις τα παιδιά για το Σαββατοκύριακο και αυτός να μην στα γυρίσει πίσω και να τα απαγάγει;

Ο Αλέξης αυτήν την στιγμή δεν έχει διεύθυνση από την στιγμή που δεν ξέρεις που να τον αναζητήσεις, δεν έχει δουλειά και για μένα δεν είναι άτομο να το εμπιστευτείς.

Θα πρέπει μέσα από τις πράξεις του, να σου δείξει ότι είναι υπεύθυνος και ότι μπορείς να του εμπιστευτείς τα παιδιά σας.

Ας βρει πρώτα δουλειά, να έχει σταθερή διεύθυνση, να συμβουλευτείς πρώτα έναν δικηγόρο και μετά βλέπεις σιγά σιγά.

Μην του δώσεις πολύ αέρα, αλλά να είσαι μαζί του τυπική και απρόσωπη, γιατί νομίζω πως ο Αλέξης σε έχει του χεριού του, ξέρει πόσο πολύ τον αγαπάς και ξέρει τι αδυναμία του έχεις και θα προσπαθήσει να σε τουμπάρει και να κάνει ότι τον βολέυει.

Γίνε πιο σκληρή μαζί του και μην μασάς καθόλου.

Επικεντρώσου σε σένα και στα παιδάκια σου και διεκδίκησε την ασφαλειά τους.

αλλά για σκέψου να του δώσεις τα παιδιά για το Σαββατοκύριακο και αυτός να μην στα γυρίσει πίσω και να τα απαγάγει;

Το σκέφτηκα και αυτό. Έχουν περάσει τόσα πολλά από το μυαλό μου. Γι'αυτό τον λόγο φοβάμαι και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να τα δώσω ακόμα. Θα μιλήσω σήμερα κιόλας με δικηγόρο να μου πει πως να χειριστώ τα πράγματα.

Με παιδοψυχολόγο μίλησα στο τηλέφωνο και είπαμε να κλείσουμε ένα ραντεβού για την Τρίτη να έρθει από το σπίτι για να δει τα παιδιά. Αλλά μου είπε και η ίδια ότι δεν πρέπει να στερείσω από τα παιδιά τον μπαμπάς τους.

Μέχρι στιγμής ο Αλέξης δεν μου έκανε πρόταση να τα πάρει, αντίθετα έρχεται στο σπίτι και τα βλέπει όταν λείπω. Απλά και μόνο η σκέψη ότι κάποια στιγμή θα μου το ζητήσει μου προκαλεί πανικό!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια. Με βοηθάτε τόσο πολύ και με κάνετε να βλέπω τα πράγματα πιο αντικειμενικά. Ένας άνθρωπος επηρεασμένος από τα συναισθήματα του πάντα βλέπει θολά.

Το πόσο καλό μου κάνετε δεν μπορείτε να το φανταστείτε! Σας νιώθω δικούς μου ανθρώπους που θα μου πουν το καλύτερο για μένα και τα αγγελούδια μου. Είστε σαν μία μεγάλη οικογένεια που τρέχετε να βοηθήσετε όποιον έχει ανάγκη! Ένα ευχαριστώ είναι τόσο λίγο μπροστά σε όλα όσα μου έχετε πει! Να είστε πάντα καλά όλες και να χαίρεστε τις οικογένειες σας!!

Υ.Γ. Θα σας ενημερώσω το βράδυ για την συνάντηση μου με τον Αλέξη. Ελπίζω μόνο να μην εξελιχθεί άσχημα και να κρατήσουμε ένα πολιτισμένο διάλογο!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα τα εχω παρει με τον ακατανομαστο ..... πως δεν σοριαστηκες οταν στο ειπε η πως δεν του ανοιξες το κεφαλι πραγματικα υποκλινομαι.... παντως αν θες βαλε μια φωτο του στην κραβατοκαμαρα σου και πετα κανενα βελακι θα σου κανει καλο :evil:

Χαρούλα μου, αφού έρχεται και τα βλέπει στο σπίτι, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα βλέπει αλλού τα παιδιά.

Εαν σου ζητήσει να τα πάρει, να του μιλήσεις πολύ ήρεμα και με διπλωματία και να του εξηγήσεις πως θα γίνει και αυτό όταν θα έρθει η σωστή στιγμή και θα έχει και αυτός σταθερή διεύθυνση και το δικό του σπίτι, όπου θα μπορούν να πηγαίνουν τα παιδάκια και πως όλα θα γίνουν με τον σωστό τρόπο και σιγά σιγά.

Θα του πεις πως μπορεί να έρχεται όποτε θέλει να βλέπει τα παιδιά του, ότι μπορεί να τα πηγαίνει και καμία βόλτα σε κάποιον παιδότοπο ή στην παιδική χαρά και πως ακόμη είναι μικρά για να διανυκτερέψουν κάπου χωρίς την μαμά τους.

Δεν νομίζω σε αυτήν την φάση να έχει το θράσος να σου ζητήσει κάτι τέτοιο και να περιμένει να το δεχτείς.

Εσύ θα του πεις ότι σκοπεύεις να συμβουλευτείς παιδοψυχολόγο και πως θα κάνεις το καλύτερο για τα παιδιά σας.

Ευτυχώς που νοιάζεται για τα παιδάκια του και έρχεται και τα βλέπει.

Με τη ψυχή μπόρεσε να σας αφήσει βρε Χαρά μου, αυτό σκέφτομαι και θέλω να τον χτυπήσω, δεν μου άρεσε καθόλου που φάνηκε τόσο λίγος και ανέντιμος απέναντι σου.

Σίχαινομαι το ψέμα και την υποκρισία και γι'αυτό δεν θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να συγχωρέσω τον άντρα μου, εαν έκανε ό,τι έκανε ο Αλέξης.

Ως ζευγάρι μπορεί να τελειώσατε, αλλά ως γονείς θα είστε για πάντα και γι'αυτό όταν θα είστε μαζί να είσαι μαζί του τυπική και αγέρωχη, να καταλάβει πως ο Αλέξης ως συντροφός σου τέλος για σένα και πως η ζωή σου θα συνεχιστεί και χωρίς αυτόν μια χαρά.

Όλα μες στο μυαλό μας είναι, είναι μέχρι να πατήσεις τον διακόπτη και να πεις στον εαυτό σου πως τέλος τα κλάματα και η μιζέρια.

Είσαι μόνο 29 χρονών και στο τέλος, μπορεί να περάσει λίγος χρόνος θα γνωρίσεις κάποιον που θα σε λατρέψει και θα σε έχει όπως σου αξίζει.

Η ζωή είναι τόσο ωραία από μόνη της και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας μαυρίζει την καρδιά.

Ευκαιρία για σένα να γνωρίσεις κάποια στιγμή τον σωστό άνθρωπο για σένα.

Στο γράφω εγώ που έκανα στα 18 μου την κόρη μου και πέρασα πάρα πολλά (από συναισθηματικής πλευράς και υπέφερα πολύ), παντρεύτηκα με πολιτικό γάμο στα 18 λόγω εγκυμοσύνης (βλακείες) και στα 20 μου πήρα διαζύγιο, δεν ήθελα να ακούω για άντρες και στα 23 μου γνώρισα τον άντρα μου και τώρα έχουμε έναν μικρό σπόρο και είμστε 10 χρόνια μαζί και 4 χρόνια παντρεμένοι.

Να χαμογελάς και να κοιτάς μπροστά!!!

Φιλάκια πολλά πολλα!

Χαρούλα τα παιδιά σου είναι πολύ μικρά για να τα εμπιστευτείς σε ξένα χέρια.

Εγώ προσωπικά δεν θα υπήρχε καμία περίπτωση να τα δώσω εαν δεν ήξερα το περιβάλλον όπου θα πάνε, τα άτομα που θα είναι μαζί και το χώρο που θα παραμείνουν.

Το σκέφτομαι και με πιάνει εγκεφαλικό, μην επιτρέψεις τίποτα εαν δεν σιγουρευτείς πρώτα ότι θα είναι ασφαλή και συμβουλέψου οπωσδήποτε δικηγόρο και παιδοψυχολόγο.

Εαν θέλει να βλέπει τα παιδιά του, που έχει και κάθε δικάιωμα να του πεις να έρχεται να τα βλέπει στο σπίτι σου.

Τα παιδιά σου είναι ακόμη πολύ μικρά και σε αυτήν την ηλικία θέλουν πολλή φροντίδα και προσοχή.

Ο Αλέξης αποδείχτηκε αναξιόπιστος από την στιγμή που δεν ήταν ειλικρινής μαζί σου, για μένα αυτό θα ήταν λόγος να μην του έχω καμία εμπιστοσύνη και θα φοβόμουν πολλά, δεν θέλω να σε τρομοκρατήσω, αλλά για σκέψου να του δώσεις τα παιδιά για το Σαββατοκύριακο και αυτός να μην στα γυρίσει πίσω και να τα απαγάγει;

Ο Αλέξης αυτήν την στιγμή δεν έχει διεύθυνση από την στιγμή που δεν ξέρεις που να τον αναζητήσεις, δεν έχει δουλειά και για μένα δεν είναι άτομο να το εμπιστευτείς.

Θα πρέπει μέσα από τις πράξεις του, να σου δείξει ότι είναι υπεύθυνος και ότι μπορείς να του εμπιστευτείς τα παιδιά σας.

Ας βρει πρώτα δουλειά, να έχει σταθερή διεύθυνση, να συμβουλευτείς πρώτα έναν δικηγόρο και μετά βλέπεις σιγά σιγά.

Μην του δώσεις πολύ αέρα, αλλά να είσαι μαζί του τυπική και απρόσωπη, γιατί νομίζω πως ο Αλέξης σε έχει του χεριού του, ξέρει πόσο πολύ τον αγαπάς και ξέρει τι αδυναμία του έχεις και θα προσπαθήσει να σε τουμπάρει και να κάνει ότι τον βολέυει.

Γίνε πιο σκληρή μαζί του και μην μασάς καθόλου.

Επικεντρώσου σε σένα και στα παιδάκια σου και διεκδίκησε την ασφαλειά τους.

Συμφωνω απολυτα.

Tα παιδια πρεπει να φυγουν απο το σπιτι με αποφαση δικαστηριου και με το παρελθον του δεν νομιζω οτι θα μπορεσει ποτε να τα παρει. Μην αφησεις ποτε ποτε ποτε τα παιδια μονα τους να φυγουν απο το σπιτι χωρις να ξερεις ολα τα σχετικα που εσυ σκεφτηκες και σου ειπαν οι κοπελες, διεθυνση, σπιτιου, εργασιας, τηλεφωνα, παρεες, χωρους, ΟΛΑ:!::!::!:. Μονο με δικαστικη αποφαση και για οσο οριζει το δικαστηριο και με ολα αυτα γνωστα, τοτε και ονο τοτε θα επιτρεψεις να φυγουν τα παιδια απο το σπιτι.

Ναι στο σπιτι σου προσωρινα τουλαχιστον ας ερχεται με επιβλεψη της μαμας σου καπως διακριτικα, και αμα θελει βολτα να εισαι μαζι και να ξερεις ακριβως που θα πανε και τι θα κανουν, τι ωρα θα επιστρεψουν. Αλλα καλυτερα να εισια εκει στον παιδοτοπο ή στις κουνιες. Πού να εισαι η δόλια μανα θα μου πεις, στη δουλεια ή πισω απο τα παιδια. Μαθε τα δικαιωματα σου σαν αγαμη μητερα και σαν μονογονεικη οικογενεια οσο το δυνατον γρηγοροτερα. Οσο απο μπροστα θα εισαι καλη (θα του επιτρεπεις να ερχεται κτλ) απο πισω θα ρωτας τι επιτρεπει ο νομος και τι οχι.).

συμφωνω με την μη αποτομη αποκοπη των παιδιων απο το μπαμπα αλλα να παιζεις εσυ το παιχνιδι και οχι αυτος. Να καταλαβει οτι εινια πλεον φιλοξενουμενος στο σπιτι ΣΟΥ και του κανεις "χαρη".

Και σχετικα γρηγορα να αλλαξεις κλειδαριες και εννοειται δεν του δινεις κλειδι και χωρις να τον αγριεψεις. Ολα με το μαλακο αλλα να προχωρας σε σταδιακη τυπικοτητα.

Και ειπαμε ο,τι θες εδω ειμαστε.

Μιλα με δικηγορο οπωσδηποτε...

Διαφημίσεις

Τι ωρες δουλευει αφου ερχεται καθε πρωι και βλεπει τα παιδια;

Τελος παντων αφου στο επιβεβαιωσε και η κουμπαρα σου οκ. Απο εκει να μαθεις και ολα τα σχετικα διακριτικα, πολυ διακριτικα...

Καλο κουραγιο, περιμενουμε νεα σου και αγκαλια στα παιδια

Κουρκουμπίνι σε ευχαριστώ τόσο πολύ για όλα όσα μου λες. Για το ενδιαφέρον που δείχνεις για το θέμα μου. Είναι πολύ συμαντικό σε τέτοιες στιγμές να έχεις ανθρώπους δίπλα σου!

Θα τα ψάξω όλα αλλά μου φαίνονται όλα βουνό. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω καλά καλά και έκτος από αυτό έχω να κάνω ένα σωρό πράγματα. Όμως όλα πρέπει να γίνουν...

Δεν έρχεται το πρωί ο Αλέξης να δει τα παιδιά. έρχεται απόγευμα αφού εγώ δουλεύω το απόγευμα. Απλά έχω δύο μέρες (Πέμπτη, Παρασκευή) που πήρα ρεπό.

Ευτυχώς η κουμπάρα μου κάθε φορά που μαθαίνει κάτι με παίρνει τηλέφωνο και μου το λέει. Είναι πολύ καλή γυναίκα και δέσαμε από την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε αν και η κουμπαριά έγινε από την μεριά του Αλέξη(ο κουμπάρος μου πολύ καλός φίλος του άντρα μου)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τιποτα βρε κοριτσι. σιγα σιγα και ενα ενα θα γινονται ολα, ακομα εινια παρα πολυ νωρις. Ακομα οντως δεν συνειδητοποιησες τι γινεται. Απλα εγω ειμαι η πρακτικη ματια στο θεμα γιατι ειμαι εξω απο το χορο. Να προσεχεις τα παιδια σου και τον εαυτο σου. να μας πεις το βραδυ τι εγινε.

Κορίτσια γεια σας και πάλι. Ήρθε σήμερα ο Αλέξης. Την πρώτη στιγμή που το είδα μπροστά μου τα συναισθήματα μου ήταν τόσο μπερδεμένα..Ήθελα να τον πάρω αγκαλιά, ήθελα να τον ρωτήσω πως μπόρεσε, ήθελα να του σπάσω το κεφάλι αλλά στο τέλος του είπα ένα ξερό "έλα μέσα".

Δεν περίμενα ότι η συζήτηση θα εξελιχθεί τόσο πολιτισμένα. Η αλήθεια είναι ότι η συζήτηση δεν έφυγε καθόλου από το θέμα τον παιδιών. Μου είπε ότι μπορεί να μην έδειξε ποτέ ότι ενδιαφέρθηκε για αυτά τα παιδιά αλλά πάντα τα αγαπούσε και πάντα θα τα αγαπάει. Μου είπε ότι λυπάται που έχασε πολλά από τα μωρά, δεν ήταν εκεί όταν περπάτησαν, όταν μίλησαν, όταν είχαν άποψη και ζήτησαν πρώτη φορά κάτι. Μου είπε ότι δεν θέλει να μεγαλώσουν τα παιδιά του και να μην ξέρει τι τους αρέσει να τρώνε, πιο είναι το αγαπημένο τους παιχνίδι, πιο τραγούδι τους αρέσει κ.τ.λ. Μου είπε ότι μπορεί τώρα να είμαι πληγωμένη αλλά ζητάει όταν καταφέρω να ηρεμήσω να σκεφτώ αν θέλω μία φορά την εβδομάδα(Κυριακή κυρίως) να τρώμε όλη μαζί είτε έξω είτε στο σπίτι. Μου είπε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε γονείς(εδώ μου τόνισε ότι εγώ είμαι εδώ και 2 χρόνια γονιός αυτός δεν ήταν ποτέ εκεί). Μου ζήτησε να μην του στερήσω τα παιδιά του για ότι έγινε μεταξύ μας.

Εδώ έρχομαι εγώ και λέω ότι συμφωνώ σε όλα όσα είπαμε, αλλά γιατί τα σκέφτηκε όλα αυτά τώρα? Γιατί δείχνει όλο τον καλό του εαυτό τώρα? Χαίρομαι τόσο πολύ που σκέφτεται τόσο σοβαρά για τα παιδιά, αλλά για μένα θα ήθελα το αντίθετο για να δω πόσο ανώριμος είναι, πόσο αχάριστος και πόσο ανίκανος. Όμως μου έδειξε ακριβώς τα αντίθετα και τώρα νιώθω ακόμα πιο άσχημα. Κρατιόμουν με το ζόρι να μην βάλω τα κλάματα. Μετά ήρθαν και τα παιδιά και έπεσαν στην αγκαλιά του και φώναζαν ΜΠΑΜΠΑ ΜΠΑΜΠΑ..Κάτσαμε καμία ωρίτσα όλοι μαζί φάγαμε μαζί βραδινό και είπε ότι έπρεπε να φύγει. Ρε κορίτσια νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς να δεχτώ να έρχεται σπίτι να τρώμε όλοι μαζί και να φεύγει και να ξέρω ότι πάει να βρει την άλλη. Όλο αυτό με κάνει χάλια και μου ρίχνει πολύ την ψυχολογία μου. Από την άλλη όμως κάνει πολύ καλό στα παιδιά.

Τώρα νομίζω γύρισα παλί στην αρχή. Αυτό φοβάμαι ότι κάθε φορά που θα έρχεται και θα τον βλέπω θα είναι σαν να χωρίζουμε ξανά και ξανά.

Εσείς τι πιστεύετε για όλα αυτά? Πρέπει να δέχομαι να τρώμε όλοι μαζί, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, μία φορά την εβδομάδα?

Υ.Γ Δεν αναφέραμε καθόλου αν θα πάρει ποτέ τα παιδιά. Το μόνο που είπαμε είναι ότι όταν μπορεί θα έρχεται τις ώρες που δουλεύω να τα βλέπει, όπως κάνει και τώρα δηλαδή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

απλα, ουτε αυτος δεν ξερει τι θελει ακομα...και πιθανων να ειναι ακομα πιο μπερδεμενος απο σενα...και να σαι σιγουρη οτι οταν ειναι αλλου σκεφτεται εσας και το αντιθετο. Και γι αυτον ειναι ακομα πιο μεγαλη η αλλαγη απο οτι σε σενα που στη τελικη εχεις μεινει σπιτι κ μπορει να χουν ερθει τα πανω κατω αλλα δεν εχεις αλλαξει κ περιβαλλον.

Εχεις δικιο ειναι πααααρα πολυ νωρις ακομα για τετοιες " πολιτισμενες¨συμπεριφορες. Μπορει να ναι οι θεμιτες και οι ιδανικες αλλα ειναι πολυ νωρις ακομα.

Και για μενα η πιο βασικη συμβουλη ειναι μην περνεις τοις μετρητοις οτι σου λεει τωρα. ειναι πολυ νωρις ακομα για να ναι κατασταλλαγμενος!!!! Τα φαγητα και οι επισκεψεις κλπ για μενα δεν ειναι δειγμα πολιτισμου αυτη τη στιγμη οσο οτι δεν μπορει να ξεκολλησει τοσο ευκολα οσο νομιζε απο τη ζωη του....

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Διαφημίσεις

Χαρούλα εαν δεν αισθάνεσαι καλά να τρώτε μια φορά μαζί την εβδομάδα, τότε να μην το δεχτείς, άσε να έρχεται να βλέπει τα παιδιά στο σπίτι όταν δουλεύεις και μην καταπιεστείς.

Ούτε εγώ θα ήθελα να τρώμε μια φορά την εβδομάδα μαζί σαν να μην συμβαίνει τίποτα, προφανώς θέλει να σας βλέπουν τα παιδιά μαζί, ταυτόχρονα και τους δυο γονείς παρέα.

Ίσως αργότερα όταν θα βρεις την ισορροπία σου, τότε ίσως δεχτείς να τρώτε όλη παρέα.

Μια συμβουλή, μην επιτρέψεις να πάθεις καμία κατάθλιψη, στενοχωριέμαι που σε αισθάνομαι τόσο πολύ λυπημένη.

Να πας σε μια ψυχολόγο να σε βοηθήσει να τον ξεπεράσεις τον χωρισμό σας.

Να μου φιλήσεις τα μικρά σου τα αγγελουδάκια!

Πραγματικά στενοχωριέμαι που καθημερινά ακούω ή διαβάζω όλο και περισσότερο για ανθρώπους που δίνουν και την ψυχή τους για τη φιλία, τον γάμο τους ή τις οικογένειές τους κι η άλλη πλευρά ως αντάλλαγμα τους κοροιδεύει και τους προδίδει.Είναι θεμιτό να ερωτευτείς, αυτά τα πράγματα δεν έχουν λογική και σε όλους μας μπορεί να συμβεί.Αλλά δεν είναι θεμιτό να σου συμβαίνει τη στιγμή που ένα μωρό έξι μηνών, είναι έρωτας από μόνο του για να μην σου πω ότι το 24ωρο ενός full time γονέα όσο και να το θέλει, δεν αφήνει περιθώρια για παραλληλισμούς. Ο τύπος είναι εντελώς αδιάφορος προς τα παιδιά του όχι επειδή αποφάσισε να φύγει αλλά για τη χρονική στιγμή που το έκανε, δηλαδή εδώ και δύο χρόνια που μπαινοβγαίνει σπίτι σας τουρίστας ενώ το ίδιο του το παιδί χρειάζεται φροντίδα! Αμφιβάλλω λοιπόν αν ένα τέτοιο άτομο θα είναι πραγματικά κοντά τους. Τα έχει τουλάχιστον αναγνωρίσει ώστε να διεκδικήσεις μια κάποια διατροφή γι΄αυτά; Ο μπαμπάς δεν είναι ένα ποσό τον μήνα αλλά κι απ' την άλλη δυστυχώς οι υποσχέσεις και οι θεωρίες δεν τρώγονται.Μάθε τα δικαιώματά σας με έναν καλό δικηγόρο για να εξασφαλίσεις την επιβίωσή σας κι είμαι σίγουρη πως τα υπόλοιπα θα έρθουν.Δεν θα σου πω ότι θα γνωρίσεις κάποιον και θα ξαναφτιάξεις τη ζωή σου γιατί η ζωή σου δεν χάλασε, ίσα ίσα τώρα φτιάχνει.Δεν το βλέπεις αυτή τη στιγμή αλλά θα το δείς όταν θα γνωρίσεις καινούριους ανθρώπους, όταν θα σε φλερτάρουν, όταν τα παιδιά σου θα πάνε πρώτη μέρα στο σχολείο κι εσύ θα είσαι εκεί ήρεμη χωρίς να πικραίνεσαι που ο άντρας σου αδιαφορεί,όταν θα γνωρίσεις τον επόμενο και μάθεις τί σημαίνει καλοσύνη και μπέσα.Μπορεί να έχουμε γίνει μαλλιοκούβαρα αλλά υπάρχουν ακόμη άνθρωποι.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Χαρούλα εαν δεν αισθάνεσαι καλά να τρώτε μια φορά μαζί την εβδομάδα, τότε να μην το δεχτείς, άσε να έρχεται να βλέπει τα παιδιά στο σπίτι όταν δουλεύεις και μην καταπιεστείς.

Ούτε εγώ θα ήθελα να τρώμε μια φορά την εβδομάδα μαζί σαν να μην συμβαίνει τίποτα, προφανώς θέλει να σας βλέπουν τα παιδιά μαζί, ταυτόχρονα και τους δυο γονείς παρέα.

Ίσως αργότερα όταν θα βρεις την ισορροπία σου, τότε ίσως δεχτείς να τρώτε όλη παρέα.

Μια συμβουλή, μην επιτρέψεις να πάθεις καμία κατάθλιψη, στενοχωριέμαι που σε αισθάνομαι τόσο πολύ λυπημένη.

Να πας σε μια ψυχολόγο να σε βοηθήσει να τον ξεπεράσεις τον χωρισμό σας.

Να μου φιλήσεις τα μικρά σου τα αγγελουδάκια!

Ναι ο λόγος που το πρότεινε είναι για να μας βλέπουν τα παιδιά μαζί μέχρι την στιγμή που θα μεγαλώσουν και θα είναι σε θέση να καταλάβουν ότι ο μπαμπάς και η μαμά δεν θα έχουν κοινή ζωή για διάφορους λόγους. Το σκέφτομαι και λέω είναι το καλύτερο για τα παιδιά μου και το χειρότερο για μένα. Κάθομαι πάλι μόνη μπροστά στον υπολογιστή και πριν έβλεπε φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη και όλες τις διακοπές που πήγαμε και όλα όσα ζήσαμε. Πονάω τόσο πολύ αλλά ακούω τις ανασούλες των παιδιών που κοιμούνται και λέω δεν μπορώ να είμαι έτσι. Έχω χρέος να είμαι δυνατή για αυτά τα μωρά. Πως καταφέρνεις όμως και μαζεύεις πάλι τα κομμάτια σου? Πως ξανασηκώνεσαι στα πόδια σου? Με θυμάμαι πριν μία εβδομάδα πως ήμουν και πλέον δεν με αναγνωρίζω. Αυτό που φοβόμουν περισσότερο στην ζωή μου το έχω μπροστά μου. Νομίζω ότι ποτέ δεν θα καταφέρω να πω ότι είμαι καλά. Ακόμα και οι στιγμές με τα μπουμπούκια μου, που πριν μία εβδομάδα τις απολάμβανα με όλη μου την ψυχή, τώρα μπαίνουν σκέψεις στο μυαλό μου όπως γιατί να μην είναι εδώ? Γιατί να μην βαδίζουμε μαζί σε αυτόν τον δρόμο?

Ξέρω είναι νωρίς πολύ νωρίς αλλά θα πω ποτέ περασμένα ξεχασμένα? Θα δω ποτέ την θετική πλευρά των πραγμάτων?

Έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται αρνητικά για την άλλη γυναίκα και δεν το θέλω καθόλου. Δεν μαρέσει να κατηγορώ ποτέ και κανέναν αλλά όλη η πίεση μου βγαίνει πολλές φορές σε θυμό.

Πως θα καταφέρω να αντιμετωπίσω όλη αυτήν την κατάσταση?

Υ.Γ. Συγνώμη αν γίνομαι κουραστική, συγνώμη αν σας "ρίχνω" ψυχολογικά με τα δικά μου. Όμως ιδικά σήμερα ήταν τόσο δύσκολη μέρα για μένα.

Συγνώμη και πάλι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επίσης, θα στο πει και ο ψυχολόγος, το πρώτο διάστημα και ειδικά μετά από μια τέτοια ξαφνική αλλαγή τα πολιτισμένα σούρτα φέρτα τα γεύματα μαζί κλπ. δεν ενδείκνυνται εφόσον δεν έχει περάσει ένα χρονικό διάστημα που θα σας βοηθήσει να προσαρμοστείτε στη νέα κατάσταση του "ο μπαμπάς κι η μαμά δεν ζούνε μαζί" με αποτέλεσμα τα παιδιά να μπερδεύονται.Αν παρόλα αυτά εσύ ένιωθες άνετα με αυτό θα σου έλεγα να τη βράσεις την επιστημονική άποψη αλλά ένας λόγος παραπάνω αν δεν σου ταιριάζει η όλη Αμερικανιά.Μπορεί εκείνος να είναι άνετος γιατί στη τελική είναι ερωτευμένος με άλλη και δεν του κοστίζει τίποτα να μπαινοβγαίνει όπως και πρίν αλλά γνώμη μου είναι ότι απο τη στιγμή που νιώθεις άβολα καλό θα είναι να πάρεις το χρόνο σου και να βλέπεστε όλοι μαζί όταν νιώσεις έτοιμη εσύ και τα παιδάκια σου!

Ναι ο λόγος που το πρότεινε είναι για να μας βλέπουν τα παιδιά μαζί μέχρι την στιγμή που θα μεγαλώσουν και θα είναι σε θέση να καταλάβουν ότι ο μπαμπάς και η μαμά δεν θα έχουν κοινή ζωή για διάφορους λόγους. Το σκέφτομαι και λέω είναι το καλύτερο για τα παιδιά μου και το χειρότερο για μένα. Κάθομαι πάλι μόνη μπροστά στον υπολογιστή και πριν έβλεπε φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη και όλες τις διακοπές που πήγαμε και όλα όσα ζήσαμε. Πονάω τόσο πολύ αλλά ακούω τις ανασούλες των παιδιών που κοιμούνται και λέω δεν μπορώ να είμαι έτσι. Έχω χρέος να είμαι δυνατή για αυτά τα μωρά. Πως καταφέρνεις όμως και μαζεύεις πάλι τα κομμάτια σου? Πως ξανασηκώνεσαι στα πόδια σου? Με θυμάμαι πριν μία εβδομάδα πως ήμουν και πλέον δεν με αναγνωρίζω. Αυτό που φοβόμουν περισσότερο στην ζωή μου το έχω μπροστά μου. Νομίζω ότι ποτέ δεν θα καταφέρω να πω ότι είμαι καλά. Ακόμα και οι στιγμές με τα μπουμπούκια μου, που πριν μία εβδομάδα τις απολάμβανα με όλη μου την ψυχή, τώρα μπαίνουν σκέψεις στο μυαλό μου όπως γιατί να μην είναι εδώ? Γιατί να μην βαδίζουμε μαζί σε αυτόν τον δρόμο?

Ξέρω είναι νωρίς πολύ νωρίς αλλά θα πω ποτέ περασμένα ξεχασμένα? Θα δω ποτέ την θετική πλευρά των πραγμάτων?

Έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται αρνητικά για την άλλη γυναίκα και δεν το θέλω καθόλου. Δεν μαρέσει να κατηγορώ ποτέ και κανέναν αλλά όλη η πίεση μου βγαίνει πολλές φορές σε θυμό.

Πως θα καταφέρω να αντιμετωπίσω όλη αυτήν την κατάσταση?

Υ.Γ. Συγνώμη αν γίνομαι κουραστική, συγνώμη αν σας "ρίχνω" ψυχολογικά με τα δικά μου. Όμως ιδικά σήμερα ήταν τόσο δύσκολη μέρα για μένα.

Συγνώμη και πάλι!

Επειδή ένιωθες ότι γινόσουν βάρος σε εκείνον δεν σημαίνει πως επιβαρύνεις και όλους τους υπόλοιπους για αυτό μη ζητάς συγνώμη.Ο καθένας τραβάει το ζόρι του σε αυτή τη ζωή και το τραβάει καλύτερα όταν έχει κάποιον να το μοιραστεί.Κατανοώ απόλυτα την κατάσταση σου τα αισθήματα και τον πόνο σου.Όμως δεν υπάρχει ανώδυνη αλλαγή.Για να φτάσεις σε ένα επίπεδο να είσαι ευτυχισμένη όχι μέσα στην αγνοια σου αλλά επιτέλους, στην ειλικρίνεια σου χρειάζεται να πονέσεις, να θρηνήσεις, να κοπιάσεις.Αλλά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!

Χαρούλα είναι πολύ νωρίς για να δεις την θετική πλευρά των γεγονότων, αλλά θα έρθει η μέρα που θα ξυπνήσεις και δεν θα αισθάνεσαι αυτό το βάρος, που κουβαλάς τώρα.

Εαν το καλοσκεφτείς και εαν το φιλοσοφήσεις τόσο καιρό ήσουν μόνη και απλά συμβιβαζόσουν με ό,τι είχες και βολευόσουν έτσι, στην ουσία μόνη σου μεγάλωνες τα παιδιά και δεν είχες σύντροφο δίπλα σου.

Απλά το μυαλό σου είχε κολλήσει στις καλές στιγμές και ζούσες με την ελπίδα πως κάποτε όλα θα γίνουν όπως παλιά και μην ξεχνάς και την δύναμη της συνήθειας.

Αυτή η συνήθεια ποτίζει το μυαλό μας και δύσκολα ξεκολλάμε από αυτήν.

Για σένα είναι ευκαιρία να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου και να διεκδικήσεις ό,τι σου αξίζει, κάποιον που να σε σέβεται και να είναι τίμιος μαζί σου.

Ο Αλέξης όταν σε γνώρισε ήταν εθισμένος και σε αδύναμη θέση και όλα αυτά τα χρόνια μαζί σου δυνάμωνε και δυνάμωνε μέχρι που έγινε εντελώς καλά και την έκανε, δεν σκέφτηκε ούτε εσένα ούτε τα παιδιά του.

Ο Αλέξης που ήξερες στην ουσία δεν υπήρχε, τώρα θα φανεί το αληθινό του πρόσωπο, ένας υπεύθυνος άνθρωπος δεν εγκαταλείπει 2 παιδιά και την γυναίκα του με αυτόν τον απότομο τρόπο, αλλά προσπαθεί για το καλό όλων.

Τα έχω περάσει με τον πατέρα της κόρης μου και όταν σκέφτομαι πόσο πόνο μου προκάλεσε αυτός ο άνθρωπος, σκέφτομαι πόσο ηλίθια ήμουν και καθόμουν και υπέφερα.

Κάθε εμπόδιο για καλό, να το θυμάσαι αυτό!

Τα έχω περάσει με τον πατέρα της κόρης μου και όταν σκέφτομαι πόσο πόνο μου προκάλεσε αυτός ο άνθρωπος, σκέφτομαι πόσο ηλίθια ήμουν και καθόμουν και υπέφερα.

Κάθε εμπόδιο για καλό, να το θυμάσαι αυτό!

Πόσο χρονών είναι η κόρη σου? Ζητάει τον μπαμπά της? Έχουν επαφή?

Όλα όσα μου λέτε μου φαίνονται τόσο μακριά..Κοιτάω μέσα μου και βλέπω μόνο πόνο. Μπορεί τα δύο τελευταία χρόνια να μην ήταν παρόν σε πολλές στιγμές μας. Όμως ήταν εκεί όταν στρώναμε τραπέζι, ήταν εκεί όταν έπεφταν για ύπνο τα μικρά. Και σε αυτές τις στιγμές που η Μελίνα(η κουκλίτσα μου) μου λέει "μαμά ο μπαμπάς ζεν σα μου τσανα ζώσει φιλί ζα να τσιμισω?(Μαμά ο μπαμπάς δεν θα μου ξαναδώσει φιλί για να κοιμηθώ?)" ή όταν ο Νικολάκης μου βοηθάει να στρώνουμε τραπέζι με την αδελφούλα του και λέει "τία πιατα τωλα ε?(τρία πιάτα τώρα ε?)" εκεί θέλω να καταρρεύσω..Αυτές είναι οι στιγμές που πονάω τόσο πολύ και αυτό γιατί δεν φταίνε σε τίποτα αυτά τα αγγελούδια.

Το μόνο που εύχομαι από καρδιάς είναι όταν μεγαλώσουν να λένε ότι μεγαλώσαμε όμορφα και είχαμε μία καλή παιδική ηλικία!

Πάω να ξαπλώσω να ηρεμήσω να μου φύγει και αυτήν η συναισθηματική φόρτηση της μέρας..Πόσο χαίρομαι που πήρα την απόφαση να γράψω στο forum..Να είστε όλοι καλά. Καλό Βλάντυ και όνειλα γλυκα(όπως λενε με ένα στόμα μια φωνή τα μωρά μου)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαρούλα μου, η κόρη μου είναι τώρα 16,5 χρονών και έχει πολύ καλή ψυχική υγεία, την πηγαίνω σε παιδοψυχολόγο τώρα τελευταία, γιατί είχε κάτι θεματάκια με την εφηβεία που περνάει και ήθελα την γνώμη μιας ειδικού.

Η ψυχολόγος μου λέει πως δεν έχει κανένα ψυχικό τραύμα λόγω του ότι δεν μεγάλωσε με τον πατέρα της, γιατί έζησε και ζει σε ένα σπίτι όπου εισπράττει πολλή αγάπη και το περιβάλλον της είναι ένα σταθερό υγιές παριβάλλον.

Όταν γνώρισα τον άντρα μου ήταν η μικρή μου 6 ετών, μετά από κάποια χρόνια μόνη της μου ζητούσε να παντρευτώ και να της χαρίσω ένα αδερφάκι και τώρα που είναι κοπελίτσα πολλές φορές μου λεέι πως 1000 φορές καλύτερα που δεν ζούμε με τον πατέρα της, επειδή βλέπει πόσο στον κόσμο του είναι και μου λέει επίσης πως 1000 φορές που είμαι με τον τωρινό άντρα μου, γιατί κατά τη γνώμη της δεν ταιριάζω καθόλου με τον πατέρα της, τα λέει πολλές φορές και γελάει μαζί.

Τα παιδιά προσαρμόζονται πολύ πιο εύκολα σε σχέση με μας, τα παιδιά χρειάζονται δίπλα τους ένα σταθερά δικό τους άνθρωπο, συνήθως αυτό το άτομο είναι η μαμά, οπότε όλα καλά για τα αγγελουδάκια σου.

Χαρούλα μου, μου είσαι κι εσύ πολύ ευαισθητούλα και ρομαντικούλα και μου θυμίζεις πολύ τον εαυτό μου, όλα καλά θα πάνε, έχε πίστη και να το θυμάσαι αυτό.

Στο υπόσχομαι εγώ, που έχω περάσει επίσης πολύ δύσκολες καταστάσεις.:-)

γιατι περνατε τα παιδια για χαζα???

δηλαδη αν φατε μαζι και μετα φυγει τα παιδια θα καταλαβουν οτι ολα καλα???

εγω σου λεω θα βαζουν τα κλαμματα καθε φορα που θα φευγει

παιδια μην αστειευεστε με την ψυχουλα των παιδιων

ηρεμηστε πρωτα εσεις για να ειναι υγιες οτι αποφασισετε

εισαι κι εσυ ανθρωπος και δεν ειναι δικαιο αυτο για την δικη σου ψυχη

Οντως τα παιδιά δεν είναι αστείο και αφού ρωτήσεις έναν ειδικό συμφωνώ με την Στελλα τον πρώτο καιρό καλύτερα να τα βλέπει και ναπαιζει μόνος του μαζί τους . Αλλιώς και αυτά δεν θα καταλαβουν τι συμβαίνει . Μου φαίνεται περίεργο που εκτίμησε τα παιδιά του τωρα που είναι μακρυά . Ισως τον συμβουλεύει η άλλη πάνω σε αυτό ......

Για σένα είναι τόσο νωρίς , πρεπει να μαθεις στα νέα δεδομένα της ζωής σου και θα σου πάρει καιρό γιατί ακόμα δεν το έχεις καν συνειδητοποιησει. Φαίνεσαι ακόμα ερωτευμένη με τον άντρα σου και απορώ πως δεν βλέπεις τα αρνητικά ...του .

jHgFp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...