Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανησυχώ ότι ο σύντροφός μου θα καταστραφεί...

Xaroula.Bagkou

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Σας διαβάζω πάρα πολύ καιρό. Οι συμβούλες που έχω πάρει από σας είναι πολύτιμες. Ιδικά κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης μου, μετά στον θηλασμό και γενικότερα στην φροντίδα των μωρών μου. Αποφάσισα να σας γράψω τώρα αφού έφτασα σε ένα σημείο που δεν πάει άλλο. Αρχικά για να σας δώσω να καταλάβετε είμαι μία γυναίκα 29 χρονών έχω 2 παιδιά ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι δίδυμα 2,5 χρονών. Με τον σύντροφο μου (δεν είμαστε ακόμα παντρεμένοι, αφού πάντα κάτι τύχαινε και δεν καταφέραμε ποτέ να κάνουμε αυτόν τον γάμο) είμαστε μαζί 9 χρόνια. Όταν γνωριστήκαμε είχε ένα πρόβλημα με εθισμού σε ουσίες. Αποφασίσαμε να κάνουμε σχέση και έτσι όλα αυτά κόπηκαν μαχαίρι. Ήταν αρκετά δύσκολα τον πρώτο καιρό αλλά προσπαθούσε και τον έβλεπα ότι ήταν πρόθυμος να παλέψει. Τελικά σταμάτησε από όλα. Σταμάτησε τις κακές παρέες και δεν ξαναπήγε ποτέ στα μέρη που πήγαινε. Περνούσαμε μία ζωή ονειρεμένη. Όλα ήταν τόσο όμορφα και έρχεται και η εγκυμοσύνη. Ευτυχώς χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με ιδιαίτερη ανυπομονησία για να έρθουν τα μωράκια μας στον κόσμο και να δούμε τα προσωπάκια τους. Όταν τα μωράκια μας ήρθαν ξαφνικά ο Αλέξης(ο σύντροφος μου) άλλαξε συμπεριφορά. Ήθελε να βγαίνει πιο πολύ να περνάει πιο πολύ χρόνο με τους φίλους τους. Ερχόταν σπίτι αργά το βράδυ. Θεώρησα ότι περνάει μία κρίση από την τεράστια αλλαγή στην ζωή μας όπως και πολλοί ακόμη μπαμπάδες. Όμως τα πράγματα άρχισαν να χειροτερεύουν. Έβγαινε όλο και πιο πολύ. Δεν μπορούσε να ξυπνήσει το πρωί για δουλειά, δεν ήθελε να μιλάει σε κανέναν. Από την δουλειά τον απέλυσαν πριν 8 μήνες. Δεν έχει κάνει καμία κίνηση να βρει άλλη δουλειά και το μόνο που θέλει είναι να κοιμάται και να βγαίνει έξω. Βρήκα στο κινητό του μηνύματα από παλιό φίλο του ο οποίος είναι μπλεγμένος με τις ουσίες. Ανησυχώ ότι ξανακύλησε. Μετά από 9 χρόνια βλέπω έναν Αλέξη όπως ήταν τότε. Όμως τώρα είναι και 2 ψυχές σε αυτόν τον κόσμο που ζητάνε τον μπαμπά τους και αυτός δεν είναι πουθενά! Φοβάμαι ότι η οικογένεια μου θα διαλυθεί. Ότι ο Αλέξης που μου χάρισε ότι πολυτιμότερο (τα παιδιά μου) θα καταστραφεί. Τι να κάνω? Σε μία συζήτηση που είχαμε με έβγαλε τρελή ότι όλα είναι στο μυαλό μου.. Ανησυχώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα παιδιά μου είναι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 132
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν μπορώ να του πω τίποτα χωρίς να είμαι σίγουρη. Μιλάμε καθημερινά για την συμπεριφορά του, για το ότι βγαίνει συνέχεια αλλά μου λέει πάντα το ίδιο, ότι είναι ιδέα μου και ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν μπορώ να του πω τίποτα χωρίς να είμαι σίγουρη. Μιλάμε καθημερινά για την συμπεριφορά του, για το ότι βγαίνει συνέχεια αλλά μου λέει πάντα το ίδιο, ότι είναι ιδέα μου και ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα..

αν εχει μπλεξει παλι με ουσιες αυτο ειναι κάτι που μπορείς να το αντιληφθείς εύκολα. Τι εννοεις δεν εισαι σιγουρη? Εσυ δουλευεις? υπαρχουν οι γονεις και απο τις δυο πλευρες για υποστηριξη (οικονομικη -ψυχολογικη)? Κατι μου λεει οτι ο αντρας σου εχει επαναπαυτει στη καλη σου καρδια και ισως θεωρει σιγουρο οτι και να μπλεξει , θα ξεμπλεξει παλι και οτι θα εισαι παλι εκει να τον περιμενεις ....Δυσκολα τα πραγματα γλυκια μου .....τριξτου τα δοντια !

Κάπου έχει μπλέξει, αλλά η δική σου ανοχή δεν πρέπει να συνεχιστεί. Πρέπει να καταφέρεις να τον πείσεις να παραδεχτεί ότι έχει ξανά πρόβλημα και να απευθυνθείτε εκεί που πρέπει. Γιατί αν έχει μπλέξει πάλι με ουσίες, είναι σοβαρό και θέλει αντιμετώπιση από ειδικούς :(. Μην αφήνεις την κατάσταση να συνεχιστεί, για το καλό των παιδιών σου :(. Ίσως είναι καλύτερα να μιλήσεις σε κάποιον πολύ δικό σου, ή δικό του, για να σε βοηθήσουν.

Διαφημίσεις

μην εθελοτυφλείς γλυκιά μου...συγνώμη που θα γίνω ωμή και σκληρή αλλά και ξανακύλησε και θα σε συμπαρασύρει στην κατρακύλα.....κι εσένα κι αυτά τ'αγγελούδια που φέρατε στον κόσμο..ή φύγε τώρα που μπορείς (που είναι τα παιδιά μικρά) ή ξαναβάλ 'τον στον ίσιο δρόμο.

με τους δικούς σου έχεις μιλήσει;με τους δικούς του;

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Οι γονείς του Αλέξη μένουν στην επαρχία. σπάνια μας επισκέπτονται και τώρα με τα μωρά δεν μπορούμε ούτε εμείς να πάμε. Οι γονείς μου μένουν στην ίδια πολυκατοικία με μας (2 ορόφους πάνω) εκείνοι κρατάνε τα παιδιά όταν φεύγω για δουλειά γιατί ο μπαμπάς τους αν και άνεργος ποτέ δεν έκατσε μαζί τους, όλο κάπου έχει να πάει. Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι ο Αλέξης πήρε την κατηφόρα. Ναι σίγουρα μπορεί να έχει αναπαυθεί σε μένα και στο ότι τα κάνω όλα εγώ. 8 μήνες που είναι χωρίς δουλειά παλεύω να έχουν τα παιδιά ένα πιάτο φαγητό και αυτός στον κόσμο του. Ευτυχώς οι γονείς μου με βοηθάνε σε όλα. Όμως δεν μπορώ να τους μιλήσω για αυτό. Θα τρομοκρατηθούν και θα αντιδράσουν άσχημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φυσικά και δεν θα το αφήσω έτσι. Δεν θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Μίλησα με ψυχολόγο από γνωστό κέντρο απεξάρτησης. Η γυναίκα με βοήθησε πολύ και μου έδωσες αρκετές συμβουλές. Όμως πρώτα και πάνω από όλα πρέπει να παραδεχτεί το πρόβλημα του ο Αλέξης. αν δεν δει ότι έχει πρόβλημα τότε δεν θα μπορέσουμε να το λύσουμε. Μου είναι πολύ δύσκολο να φύγω και να τον αφήσω. Δεν θέλω να καταστραφεί. Ξέρω ότι έχει δύναμη μέσα του και μπορεί να παλέψει. Δεν ξέρω όμως πως να τον κάνω να παραδεχτεί το πρόβλημα του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι γονείς του Αλέξη μένουν στην επαρχία. σπάνια μας επισκέπτονται και τώρα με τα μωρά δεν μπορούμε ούτε εμείς να πάμε. Οι γονείς μου μένουν στην ίδια πολυκατοικία με μας (2 ορόφους πάνω) εκείνοι κρατάνε τα παιδιά όταν φεύγω για δουλειά γιατί ο μπαμπάς τους αν και άνεργος ποτέ δεν έκατσε μαζί τους, όλο κάπου έχει να πάει. Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι ο Αλέξης πήρε την κατηφόρα. Ναι σίγουρα μπορεί να έχει αναπαυθεί σε μένα και στο ότι τα κάνω όλα εγώ. 8 μήνες που είναι χωρίς δουλειά παλεύω να έχουν τα παιδιά ένα πιάτο φαγητό και αυτός στον κόσμο του. Ευτυχώς οι γονείς μου με βοηθάνε σε όλα. Όμως δεν μπορώ να τους μιλήσω για αυτό. Θα τρομοκρατηθούν και θα αντιδράσουν άσχημα.

Χαρούλα σου ξαναλέω...ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΣ....πάρε σε κάποιο κέντρο να σε συμβουλεύσουν καλύτερα οι σωστοί άνθρωποι παρά εμείς εδω να δεις πως θα αντιμετωπίσεις την κατάσταση πρακτικά....δεν είσαι η κηδεμόνας του η γυναίκα και μάνα των παιδιών του είσαι,τι θες;να μεγαλώνουν τα παιδιά σ'ενα τέτοιο περιβάλλον;

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Riniw μου μίλησα ήδη με ψυχολόγο από κέντρο απεξάρτησης. έχουμε κάνει ήδη 2 ραντεβού και την Δευτέρα έχουμε και άλλο ένα. Μπήκα εδώ και έγραψα γιατί πνίγομαι στο σπίτι. Δεν μπορώ να μιλήσω σε κανέναν παρα μόνο μία φορά την εβδομάδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Riniw μου μίλησα ήδη με ψυχολόγο από κέντρο απεξάρτησης. έχουμε κάνει ήδη 2 ραντεβού και την Δευτέρα έχουμε και άλλο ένα. Μπήκα εδώ και έγραψα γιατί πνίγομαι στο σπίτι. Δεν μπορώ να μιλήσω σε κανέναν παρα μόνο μία φορά την εβδομάδα.

ναι τώρα είδα τα μην. πρέπει να γράφαμε μαζί....

μακάρι να είχα τη γνώση να σε βοηθήσω....αλήθεια.αφού μίλησες ήδη υποθέτω θα τον πάρεις μαζί οπότε θα τον κάνει η/ο ψυχολόγος να το παραδεχτεί με τον τρόπο της/του,ελπίζω..δεν "δολιοφθορείς" στο κινητό;;;;;;;;:lol::lol::lol::lol: εκεί που κοιμάται,π.χ.,ρίξ'το σε νερό να χαλάσει να πεις τα παιδιά αγάπη μου κατά λάθος να μην τον βρίσκουν για κάποιο διάστημα μπας κι ηρεμήσει;;;

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Πήγατε μαζί με τον σύντροφό σου στο κέντρο απεξάρτησης ? Αν ναι, είναι ένα καλό πρώτο βήμα. Αν όχι, η ψυχολόγος δεν έχει τρόπο να τον πλησιάσει και να τον πείσει ?

Κουκλίτσα μου, πριν 9 χρόνια ήσουν 20 χρονών, αγάπησες, πίστεψες, τον έκανες πάλι αξιοπρεπή άνθρωπο, του έδωσες την ευκαιρία της ζωής του! Έχεις κάνει ήδη πολλά, αλλά κάποια πράγματα δεν αλλάζουν, όσο και να το θέλουμε, όσο και να προσπαθούμε. Σώσε τον εαυτό σου και τα παιδιά σου, τώρα που είσαι πολύ νέα και έχεις τη βοήθεια των δικών σου. Αφου ξανακύλησε και να τον ξανασωσεις, το πιο πιθανό είναι να ξανακυλήσει πάλι, μόλις στρέψεις αλλού την προσοχή σου. Συγνώμη αν σε απογοητεύω, αλλά η δική μου πείρα από 2 πολύ στενούς μου ανθρώπους (και η κολλητή μου φίλη και ο 1ος ξάδερφος μου) μου έδειξε με σκληρό τρόπο αυτή την αλήθεια.

Εσυ και τα παιδιά σου, με τη βοήθεια ψυχολόγου στην αρχή, μπορείτε να ζήσετε μια ωραία ζωή!! Εκείνος διάλεξε τη ζωή του, διάλεξε και εσύ τη δική σου!

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ, ολόψυχα!

Είναι αντίθετος σε κάθε συζήτηση με ψυχολόγο και πόσο μάλλον με ψυχολόγο από το κέντρο. Μόνη μου πήγα 2 φορές και για αρχή μόνη μου θα συνεχίσω. Μιλάμε για όλα όσα παρουσιάζει ο Αλέξης και ψάχνουμε να βρούμε τρόπους να τον πλησιάσω να μου μιλήσει ώστε τελικά να δεχτεί και βοήθεια. Ρινιώ αυτό με το κινητό δεν το βρίσκω καθόλου κακή ιδέα. Είναι μία πολύ προσωρινή λύση βέβαια. Θα το επιχειρήσω σήμερα κιόλας.

Υ.Γ συγνώμη που καθυστερώ να απαντήσω αλλά με δύο ζιζάνια μέσα στο σπίτι τρέχω και δεν φτάνω.. Ευτυχώς έχω και αυτά και στέκομαι στα πόδια μου,,

[sIGPIC][/sIGPIC]

Epang δεν μπορώ να τον αφήσω χωρίς να προσπαθήσω. Δεν μπορώ να εγκαταλείψω τον άνθρωπο μου. Τον αγαπάω και ξέρω ότι και αυτός με αγαπάει. Θέλω να σταθεί πάλι στα πόδια του και να ζήσουμε μαζί ευτυχισμένοι, όπως το κάναμε και για 9 χρόνια. Το ξέρω ότι μπορεί, το ξέρω ότι το θέλει. Αν τον διώξω τώρα θα καταστραφεί. Δεν θα έχει να μείνει, να φάει, να ζήσει..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Epang δεν μπορώ να τον αφήσω χωρίς να προσπαθήσω. Δεν μπορώ να εγκαταλείψω τον άνθρωπο μου. Τον αγαπάω και ξέρω ότι και αυτός με αγαπάει. Θέλω να σταθεί πάλι στα πόδια του και να ζήσουμε μαζί ευτυχισμένοι, όπως το κάναμε και για 9 χρόνια. Το ξέρω ότι μπορεί, το ξέρω ότι το θέλει. Αν τον διώξω τώρα θα καταστραφεί. Δεν θα έχει να μείνει, να φάει, να ζήσει..

Χαρούλα μου αν θέλει πραγματικά να ξεφύγει, γιατί δεν το παραδέχεται να το αντιμετωπίσετε μαζί ? Δηλαδή εσύ πως θα τον βοηθήσεις αν ο ίδιος δεν θέλει να βοηθήσει τον εαυτό του ?

Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να τον αφήσεις, αλλά έχεις να σκεφτείς δυο αγγελούδια που είσαι αποκλειστικά υπεύθυνη γι' αυτά και όχι για τον σύντροφο. Εκεί πρέπει να ρίξεις το βάρος σου. Να μεγαλώσεις τα παιδάκια σου σε ένα ήρεμο και σωστό περιβάλλον.

Για την ώρα κάνε την προσπάθειά σου με την ψυχολόγο, αλλά συγνώμη που θα στο πω, αν ο ίδιος δεν δεχθεί την βοήθειά της δεν νομίζω να καταφέρετε και πολλά πράγματα.

Σε καταλαβαίνω και σου εύχομαι μέσα από την ψυχή μου, να τα καταφέρετε !

Καλή δύναμη !!

μήπως...λέω μήπως.....όλα αυτά είναι αντιδράσεις ζήλιας προς την προσοχή που δείχνεις στα παιδιά;μόλις δηλ. κατάλαβε οτι δεν έχει την αμέριστη προσοχή σου βρήκε τρόπο να σε κάνει να ασχοληθείς μαζί του;μήπως όσο και να αγαπάει τα παιδιά σας τα ζηλεύει ενδόμυχα;

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Οπως είπα και πιο πάνω έζησα το ίδιο πρόβλημα με ένα ξάφερφό μου.

Ενα καλό κόλπο που έκανε η γυναίκα του όταν αυτός άρχισε να ξανακυλάει, ήταν ότι με κάποιο τρόπο του ανέθεσε όλη τη φροντίδα των παιδιών για τις ώρες που εκείνη δούλευε. Νομίζω είπε ψέμματα ότι η μητέρα της που τους βοηθούσε την έπιασε η μέση της και δεν μπορούσε να βοηθάει πια τόσο. Ήταν βέβαια τριγύρω για περίπτωση ανάγκης και ασφάλειας των παιδιών. Ετσι ο ξάφερφός μου, που αγαπούσε πολύ τα παιδιά του, ασχολήθηκε μαζί τους, βρήκε ενδιαφέρον και αγάπη σε αυτά και για κάποιο διάστημα ξεχάστηκε από τη φάση.

και όταν φεύγει που πάει??δεν ξέρεις?δεν σου λέει?

μα και να ξαναμπλέξει πιστεύεις πως θα σου το πει??γιατί θεωρώ πως δεν υπάρχει περίπτωση να το παραδεχτεί...

Σε περίπτωση που έχει ξαναμπλέξει ανεξάρτητα με το τι απόφαση θα πάρεις σκέψου πως άνθρωποι σαν τον άντρα σου νοσούν...είναι άρρωστοι...χρήζουν βοήθειας...μην τον αντιμετωπίσεις σαν κάποιον που έκανε κάτι κακό οπότε φταίει οπότε ας φάει το κεφάλι του...αντιμετώπισε τον σαν κάποιον που έχει ανάγκη απο βοήθεια...

προσωπική μου άποψη είναι αυτή....

σκέψου όμως πάνω απο όλα τα παιδάκια σας...... να μεγαλώσουν σε ένα ήρεμο και πάνω απο όλα ηγιές περιβάλλον...

Vyf0p2.png

Εσύ 'σαι μόνο που μπορείς να μπαίνεις στη σιωπή μου ν' ακούς την κάθε σκέψη μου πριν να στην πει η φωνή μου

Καλησπέρα κορίτσια. Ρινιώ χτες "χάλασε" το κινητό του συντρόφου μου από απροσεξία των παιδιών. Δεν έδειξε να τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Χτες ήταν το πρώτο βράδυ μετά από 2 χρόνια που δεν βγήκε. Σήμερα έπιασε την μαμά μου ο πόνος της μέσης και έτσι το πρωί που δούλευα ήταν σπίτι μου βέβαια αλλά σε ακινησία. Ο άντρας φώναξε το κουμπάρο μου και ασχολήθηκε αυτός με τα μικρά. Φάγαμε όλοι μαζί το μεσημέρι και πριν λίγο έφυγε ο άντρας μου για την επιχείρηση που έχει ο κουμπάρος μας. Του πρόσφερε κάποια δουλειά(στην πραγματικότητα απλά βοήθεια του ζήτησε προσωρινα αλλά είναι ένα βήμα και αυτό). Εγώ ηρέμησα λίγο απέναντι του και αυτό που είπε Ρινιώ για την προσοχή μπορεί να ισχύει. Θα του δίνω περισσότερο προσοχή γιατί η αλήθεια είναι ότι από τν μέρα που ήρθαν τα αγγελούδια μου δεν θέλω να κάνω τίποτα άλλα. Είμαι στην δουλειά σκέφτομαι αυτά..Θέλω να είμαι όλη μέρα στο πάτωμα να παίζουμε και να κάνουμε αγκαλιές και φιλιά. Η σεξουαλική μας σχέση είναι μηδενική, λόγο του ότι έχω συνέχεια το μυαλό μου στα μικρά. Με λίγα λόγια έχω αφήσει τον άντρα μου 100%. Αποφάσισα να αλλάξω και εγώ για να δω αλλαγή και από αυτόν. Χτες αφού κοιμηθήκαν τα μωρά κάτσαμε μαζί στον καναπέ και αρχίσαμε την συζήτηση για τα παλιά, μου έδωσε τον λόγο του ότι δεν έχει πάει ποτέ εκεί που πήγαινε και ότι δεν έχει καμία επαφή με αυτά τα άτομα. Δεν το πιστεύω 100% γιατί μου έκρυψε το μήνυμα από έναν παλιό του φίλο. Την Δευτέρα που θα πάω ξανα στην ψυχολόγο έχω να της ρωτήσω πολλά. Μιλήσαμε το πρωί στο τηλέφωνο και είπαμε την Δευτέρα να κανονίσουμε να έρθει από το σπίτι σαν απλή φίλη μου όταν θα είναι εκεί και ο άντρας μου. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό ή κακό αλλά σίγουρα η ψυχολόγος είναι πολύ πιο έμπειρη από μένα. Είμαι αισιόδοξη πάντως πως όλα θα φτιάξουν ξανά.

Σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον σας και την συμπαράσταση σας..Να είστε καλά κορίτσια και να χαίρεστε τις οικογένειες σας..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό που σου πρότεινε η ψυχολόγος είναι πολύ καλό. Να έρθει στο σπίτι σαν φίλη. Αρκεί να μην καταλάβει ο σύντροφός σου ότι είναι στημένο. Σου εύχομαι καλή δύναμη και όλα να πάνε καλά. :rolleyes:

Στην περίπτωση σας η αγάπη σου τον έσωσε. Ελπίζω με μια σωστή καθοδήγηση από ειδικό, με την αγάπη και την προσοχή σου και με τη διπλή αγάπη από τα μωρά σας, ο άντρας σου να βρει τις ισορροπίες του και να είναι πάντα κοντά σας υγιείς και ενεργός.

Σίγουρα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ και σου εύχομαι καλή τύχη...

κούκλα μου ελπίζω να σου πάνε όλα υπέροχα....ρώτησε και ην ψυχολόγο αυτό που σου είπα γιατί είπες οτι άρχισε απο τα παιδιά και μετά ν'αλλάζει η συμπεριφορά του...Χαρούλα μου τα καλύτερα απο δω και πέρα σου εύχομαι!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Θα ειμαι λιγο σκληρη αλλα εδω προκειτε για 2 αθωες ψυχες . Εγω θα σου ελεγα να τον αφησεις κοπελα μου και να ζητησεις και την π[ληρη κηδεμονια των παιδιων σου . Θελεις αληθεια να εχουνε εναν πατερα χρηστη ουσιων , θελεις το σπιτι σας να το περυτριγυριζουνε υποπτα στοιχεια , θελεις να σου κουβαλησει και τους φιλους του καμια μερα σπιτι σου εκει που ειναι τα παιδια σου ???? θελεις να τον δουνε καμια μερα τα παιδια σας να κανει χρηση ουσιων ??? θελεις αληθεια να τους το κανεις αυτο ??? θελεις να τα πληγωσεις τοσο πολυ ?

εκεινος ? χρειαζεται προφανως ενα οργανωμενο κλιμα για να απε3αρτηθει , μια κοινοτητα , αμα βγει και ειναι καθαρος και τα εχει αφησει ολα πισω του , τοτε το 3ανασυζητατε ... ναι στηρι3ετον στον αγωνα του να επανανταχτει , ομως παρε τα παιδια σου απο εκει . Βαλτους ορους , οτι για να εισαι διπλα του θα πρεπει να παει σε καποια κοινοτητα απε3αρτισης .

Και καλο μου κοριτσι το να αρχησει να βγαινει καποιος πατερας και να περναει υπαρ3ιακα γιατι εγινε αλλαγη στη ζωη ττου , τα θεωρω παιδιαρισματα ουτε καν θα το εδεινα ως ελαφρυντικο .

QRyOp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...