Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πορνό

Recommended Posts

Εγώ πάντως που είδα παρόμοια ταινία στα 6 μου (έβλεπε κρυφά ο αδερφός μου με τον ξάδερφο μου στην εποχή των βιντεοκασετών (λάθος ταινία σε λάθος κουτι) κατάλαβα τι έκανε η κυριά στον κύριο...πολύ αργότερα...Απο ότι θυμάμαι μου δημιουργήθηκαν απορίες αλλα τα αγόρια μου είπαν οτι δεν πρέπει να πω τιποτα σε κανένα γιατι είναι μυστικό..και έτσι οι απορίες μου λυθηκαν μεγαλώνοντας. Αλλα...ποτέ δεν ξέχασα αυτά που είδα-πρέπει να μο έκανε μεγάλη εντύπωση τελικά (νόμιζα οτι ο κύριος κατουρούσε στο στόμα της κυρίας)!!!

Τα αγόρια ήταν 3-4 χρόνια μεγαλύτερα!

Διαφημίσεις

λοιπον αυτο που περιγραφεις το ειχα κανει και γω στην ηλικια περιπου τον 6-7. Ηταν καλοκαιρι απογευμα και επαιζα εξω στην γειτονια με τα αλλα παιδακια. Τι μου εκοψε και μενα και πηγα οχι να χτυπησω την πορτα του σπιτιου αλλα να μπω απο ενα παραθυρακι της κουζινας που ηταν στην πισω πλευρα του σπιτιου. μπηκα σιγα σιγα και ειδα τον μπαμπα με την μαμα μου να βλεπουν μια πορνοταινια. να σου πω πως δεν θυμαμαι τι επακολουθησε μετα, εννοω οι δικοι μου με ξαναεβγαλαν εξω για να παιξω χωρις να δωσουν μεγαλη σημασια στο συμβαν και ετσι εγω το ξεχασα..το θυμηθηκα παλι τωρα που σε διαβασα! ενταξει δεν επαθα τιποτα προσωπικα, δεν τραυματιστηκα ψυχολογικα και ουτε μου δημιουργησε προβλημα αργοτερα στην σεξουαλικη μου ζωη αλλα και στις σχεσεις μου με τους γονεις μου..μεγαλωνοντας μου λυθηκαν ολες οι αποριες που μπορει να μου ειχαν δημιουργηθει απο τις λιγες σκηνες πορνο που ειδα.

μην τρελλαινεσαι, παρτο χαλαρα το ολο θεμα..αν σε βοηθα μιλα με καποιον ειδικο.

απλως στο μελλον να ειστε πιο προσεχτικοι!

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...

λοιπον αυτο που περιγραφεις το ειχα κανει και γω στην ηλικια περιπου τον 6-7. Ηταν καλοκαιρι απογευμα και επαιζα εξω στην γειτονια με τα αλλα παιδακια. Τι μου εκοψε και μενα και πηγα οχι να χτυπησω την πορτα του σπιτιου αλλα να μπω απο ενα παραθυρακι της κουζινας που ηταν στην πισω πλευρα του σπιτιου. μπηκα σιγα σιγα και ειδα τον μπαμπα με την μαμα μου να βλεπουν μια πορνοταινια. να σου πω πως δεν θυμαμαι τι επακολουθησε μετα, εννοω οι δικοι μου με ξαναεβγαλαν εξω για να παιξω χωρις να δωσουν μεγαλη σημασια στο συμβαν και ετσι εγω το ξεχασα..το θυμηθηκα παλι τωρα που σε διαβασα! ενταξει δεν επαθα τιποτα προσωπικα, δεν τραυματιστηκα ψυχολογικα και ουτε μου δημιουργησε προβλημα αργοτερα στην σεξουαλικη μου ζωη αλλα και στις σχεσεις μου με τους γονεις μου..μεγαλωνοντας μου λυθηκαν ολες οι αποριες που μπορει να μου ειχαν δημιουργηθει απο τις λιγες σκηνες πορνο που ειδα.

μην τρελλαινεσαι, παρτο χαλαρα το ολο θεμα..αν σε βοηθα μιλα με καποιον ειδικο.

απλως στο μελλον να ειστε πιο προσεχτικοι!

i agree;)

Απο τις δικες μας γνωμες εγω θα σου προτν τ η γνωμ η ειδικου!Ισως καποιες δικες μας οδηγειες να σε κανουνε να πεις η να κανεις κατι λαθος!Ο ευησυχασμος ειναι κατι που μας αρεσει ,αλλα δε ξερω κατα ποσο ειναι καλος σε ενα σοβαρο θεμα κ σε τι κινησεις μπορει να σε οδηγησει.

Παρε σε μια δωρεαν γραμμη για παιδια κ εφηβους κ κανε μια ερωτηση

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Η γνώμη ενός ειδικού πιστεύω οτι θα σε βοηθήσει να χειριστείς την κατάσταση καλύτερα. Οπως θα διάβασες οι γνώμες διϊστανται. Κάποιοι πιστεύουν οτι το παιδί θα ξεχάσει αν δεν συζητηθεί το θέμα και κάποιοι άλλοι όχι.Και αυτό δεν βοηθάει αντιθέτως σε μπερδεύει. Στη θέση σου θα προτιμούσα αυτό που σου προτεινα στην αρχή.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Διαφημίσεις

αν και λιγο αργα για να απαντησω, σε καποια σεμιναρια που ειχαμε παρακολουθησει σε ιδιωτικο σχολειο της θεσ/νικης, ψυχολογος μας ειχε ενημερωσει οτι, απο την ηλικια ακομα των 4 χρονων, πρεπει να αρχισουμε να ενημερωνουμε τα παιδια μας, μεσα απο βιβλια, για το σωμα μας, τη διαφορετικοτητα των φυλων κλπ.... σιγουρα δεν μιλαμε για πελαργους, σιγουρα δεν περναμε το θεμα σαν να μη συνεβη τιποτα!!! τα παιδια δεν ξεχνανε ετσι ευκολα και ειναι μια καλη ευκαιρια να παρεις μερικα βιβλια (κυκλοφορουν πολλα στο εμποριο) και να εξηγησεις...

3OaPp3.png CNKep3.png

Κάτι ανάλογο έχει συμβεί και σε εμάς για την ακρίβεια η γιαγιά φύλαγε την μικρή μου και εμείς έιχαμε βγεί η γιαγι ομως δεν είχε κλείσει την τηλεόραση και απο τις 03:00 και μέτα είχε ξεκινήσει να δέιχνει πορνό η μικρή ξύπνησε να πει στην γιαγια να την παει τουαλέτα και ξύπνησε την γιαγιά με ερώτηση"Γιατι η Κα έφαγε το πουλί του Κου"?:shock:Εγω το έμαθα κατά τις 05:00 που γυρίσαμε γιατι η γιαγιά εκλαιγε και είχε τρελλαθει με αυτό που είδε το παιδί ,για μερικές μέρες η μικρή μας ρώταγε συνέχεια εγω της είπα οτι οταν οι ανθρωποι μεγαλώνουν και αγαπιούνται και θέλουν και οι δυο μπορεί ο ένας να "φιλαει " τον άλλο αν συμφωνούν δεν δώσαμε ίδιαίτερη συνέχεια στο θέμα και δεν το συζητήσαμε μπροστά της τουλάχιστον και δεν το έχει ξανασυζητήσει και η μικρή έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος απο τότε και φυσικά απαράβατος κανόνας για τις γιαγιάδες τέρμα η τηλεόραση οταν κοιμούνται σπίτι μας της εκπαίδευσα να χρησιμοποιούν τους χρονοδιακόπτες.:wink:

ο γιος μου σε ενα μηνα θα ειναι 5, και το βραδυ αργα ξυπνησε σε καποια φαση και ειδε την εξης σκηνη, μια γυναικα να κανει πεοθ#$$% και με ξυπναει και μου λεει ταραγμενος ¨¨μαμα ξυπνα η κοπελα πλενει με το στομα την τσουτσου¨¨ πραγματικα τα εχασα γιατι δεν ηξερα τι να του πω, ευτυχως ηταν βραδυ και τον εβαλα για υπνο, και την επομενη μερα πηρα την παιδιατρο μας τηλ η οποια και με συμβουλεψε να το αφσησωστην ακρη και ν μη το σχολιασω γιατι ηταν κατι ιδιαιτερο, αν εβλεπε ομως την πραξη θα επρεπε να του μιλησω, με πολυ απλα λογια..........αυτα απο την δικη μου εμπειρια:D

Έχω προσωπική εμπειρία στο θέμα!Όταν ήμουν 7 είχα δει ένα μέρος μιας τσόντας τυχαία στην τηλεόραση.Ακόμα τη θυμάμαι!Όταν το είχα πει στη μαμά μου δεν είχε απαντήσει καν και έκανε την ατάραχη οπότε και εγώ θεώρησα πως δεν είναι κάτι πονηρό και το ξέχασα!Τώρα που καταλαβαίνω ναι το θυμάμαι σαν εικόνα.Μην του δώσεις την εντύπωση οτι είναι κάτι κακό αυτό που είδε γιατί τότε θα το σκαλίσει.Αν καταλάβει οτι ήταν απλό θα το ξεχάσει γιατι είναι και μικρός. ;)

Διαφημίσεις

Λοιπόν... επαναφέρω το θέμα...

Η 7χρονη κόρη της φίλης μου είδε κατά λάθος στο σπίτι της γιαγιάς της, σ' ένα απ' αυτά τα κανάλια με τα χιόνια, το απόγευμα (!), τσόντα με γυναίκες.

Περιέγραψε τα πάντα στη μητέρα της. Τι λέτε?:confused:

Εγω λεω πως στα παιδια δεν πρεπει να λεμε ψεματα.

Απο τα 3 του εχει αρχισει να μας ρωτα διαφορα.

Δυσκολο να το αντιμετωπισουμε, αλλα τοσο εγω οσο και αντρας μου συμφωνησαμε να απανταμε σε καθε του ερωτηση ειλικρινα απλα και χωρις να δειχνουμε (οσο μπορουμε) την δυσκολη θεση στην οποια βρισκομαστε εκεινη τη στιγμη.

Εγω πιστευω πως στην περιπτωση της κοπελας θα ηταν μια αφορμη για να μιλησω για την σεξουαλικοτητα στην κορη μου. Η οποια ειναι 5. Μια χαρα ηλικια για να καταλαβει. Με ομορφο τροπο εξηγησε της πως γινονται τα παιδακια και καντην να καταλαβει οτι ειναι μια απολυτα φυσιολογικη και ομορφη διαδικασια.

Ας ειμαστε ειλικρινης με τα παιδακια μας πανω απ ολα.

Για να εχουμε ελπιδες να ειναι κι εκεινα ειλικρινη μαζι μας αργοτερα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...