Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κιλά, μπικίνι & δάκρυα!

Babydust

Recommended Posts

εγω παντως υποκινουμενη απο ολα αυτα που γραψαμε ξεκινησα διαιτα!!! κανω και λιγη γυμναστικη και οπου βγει. δεν μπορω αλλο...ετσι...

Μπράβο κοριτσάρα... καλή επιτυχία!

Λοιπόν ας ξεκινήσουμε όλες από σήμερα (ποιος είπε ότι οι δίαιτες ξεκινάνε από Δευτέρα πάντα? :D) και να δούμε που θα μας βγάλει....

Και εύχομαι ολόψυχα του χρόνου να ανοίξουμε θέμα 'κιλά, μπικίνι και γέλια'... :D:D:D

Υ.Γ Και εγώ δεν αντέχω να αισθάνομαι άλλο έτσι. Και για αρχή δεν πρέπει να υπάρχει κανένα γλυκό στο σπίτι. Στιγμές αδυναμίας θα υπάρξουν αλλά αν δεν υπάρχουν γλυκά στο σπίτι στις 1 το πρωί τουλάχιστον θα πλακωθώ στις.... ρυζογκοφρέτες ή τα παξιμάδια σίκαλης (μπλιάχ)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 206
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω παντως υποκινουμενη απο ολα αυτα που γραψαμε ξεκινησα διαιτα!!! κανω και λιγη γυμναστικη και οπου βγει. δεν μπορω αλλο...ετσι...

Αν σου πω πως μου έδωσες έμπνευση???? χαχαχα ας πάει στα κομμάτια ας το αρχίσουμε σήμερα που λέει και η Babydust! Αλλά εγώ δεν θα πάω να ψωνίσω τα διαιτητικά (γιαούρτια, cottage και τσάγια) γιατί όποτε το παίρνω απόφαση πάω και τα σκάω στο σούπερ μάρκετ και μετά καταλήγω να τα πετάξω από το ψυγείο ληγμένα. Θα ξεκινήσω σήμερα με μείωση μερίδας, κόψιμο τα γλυκά και τα delivery και θα δούμε.:rolleyes:

;)Λοιπόν επειδή τα γλυκά είναι το χειρότερο προτείνω να πάμε χωρίς καθόλου γλυκό (άσε που χορτασμό δεν έχουν) όσο τρώς γλυκά τόσο θέλεις και άλλα :D

Μου φαίνεται καλή ιδέα να αρχίσουμε να δίνουμε 'παράσημα' όπως παίρνουν οι αλκοολικοί 10 μέρες χωρίς αλκοόλ, 45 μέρες χωρίς αλκοόλ κτλ. :D εμείς θα'μαστε 30 μέρες (μακάρι :D) χωρίς γλυκό!

Λοιπόν ξεκινάω εγώ 1η μέρα χωρίς γλυκό (δεν έχει τελειώσει ακόμη η μέρα αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσω ;););))

Babydust: 1 μέρα χωρίς γλυκό

Κιλά -80 :(

Στόχος -60

Μου φαίνεται καλή ιδέα να αρχίσουμε να δίνουμε 'παράσημα' όπως παίρνουν οι αλκοολικοί 10 μέρες χωρίς αλκοόλ, 45 μέρες χωρίς αλκοόλ κτλ. :D εμείς θα'μαστε 30 μέρες (μακάρι :D) χωρίς γλυκό!

:lol::lol::lol::lol::lol:

;)Λοιπόν επειδή τα γλυκά είναι το χειρότερο προτείνω να πάμε χωρίς καθόλου γλυκό (άσε που χορτασμό δεν έχουν) όσο τρώς γλυκά τόσο θέλεις και άλλα :D

Συμφωνώ! Μάλιστα όσο λιγότερα τρως μετα σου φεύγει ο εθισμός και θες και λιγότερα. :P Θέλει προσοχή όμως γιατί πάντα έρχεται η ώρα που θα φας ένα γλυκάκι π.χ. κέρασμα και τότε είναι η στιγμή που δεν πρέπει να σε πάρει από κάτω και συνεχίζεις να τρως γιατί λες τώρα που χάλασα τη δίαιτα ας φάω σήμερα γλυκά κι από άυριο τα σταματάω πάλι:rolleyes: ούτως η άλλως ένα μικρο σοκολατάκι ακόμα και μέρα παρά μέρα δεν κάνει τόσο κακό...

Καλή μας επιτυχία!

Διαφημίσεις

Αν σου πω πως μου έδωσες έμπνευση???? χαχαχα ας πάει στα κομμάτια ας το αρχίσουμε σήμερα που λέει και η Babydust! Αλλά εγώ δεν θα πάω να ψωνίσω τα διαιτητικά (γιαούρτια, cottage και τσάγια) γιατί όποτε το παίρνω απόφαση πάω και τα σκάω στο σούπερ μάρκετ και μετά καταλήγω να τα πετάξω από το ψυγείο ληγμένα. Θα ξεκινήσω σήμερα με μείωση μερίδας, κόψιμο τα γλυκά και τα delivery και θα δούμε.:rolleyes:

Ακριβώς έτσι με μείωση μερίδας και γλυκών κατάφερε μια φίλη να πάει απο 87 στα 60 κιλα:P. Εννοείται αφού προηγουμένως είχε κάνει όλες τις δίαιτες και είχε πάει και σε διαιτολόγο...Της πήρε κανα χρόνο βέβαια αλλά έτσι είναι πιο ανάιμακτο από ψυχολογικής απόψεως...

Thanx, ελπίζω να μη χρειαστεί αλλά κάτι μου λέει ότι προς τα κει πάμε... Καλά αποτελέσματα και με την πρώτη σου εύχομαι...

Όσο για τα κιλά, αν βρεις κανένα μαγιώ που να σουλουπώνει κάπως, πες το κι από δω!

Όχι, προφανώς κάτι στην ψυχολογία μου με πηγαίνει πίσω γιατί χάνω κάνα δυο και μετά τα παίρνω πίσω αμέσως...

Άλλε μου εαυτέ σ ευχαριστώ!!;)

Μαγίο??? Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να δοκιμάσω σε μαγαζί και φοράω ένα από περιοδικό -ξέρεις που παέι λίγο-πολύ σε όλες:oops: Και φυσικά για μπάνιο μόνο με λίγους, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.:mad:

Κι εγώ ετσι κανω-μία πάνω μια κάτω. Απλά τώρα ξαναπήρα κανα 4'αρι που έιχα χάσει και κάνω λίγο κράτει τουλάχιστον να φύγουν αυτά!

Λοιπόν ξεκινάω εγώ 1η μέρα χωρίς γλυκό (δεν έχει τελειώσει ακόμη η μέρα αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσω ;););))

Babydust: 1 μέρα χωρίς γλυκό

Κιλά -80 :(

Στόχος -60

Με λένε Μαρία και είμαι καλά!:lol:

Εγώ πάλι καθόλου καλά αλλά λέω να γίνω! :D

Όσο το σκέφτομαι δεν με ενοχλεί μόνο το τι βλέπω στον καθρέφτη. Αλλά και το τι αισθάνομαι.

Πχ τα τακούνια με δυσκολεύουν πλέον (είμαι σχεδόν συνέχεια με φλάτ) και στο τσακίρ κέφι κανένα 6ποντο (μου λείπουν τα 10ποντα και τα 12ποντά μου -άσε που δε μου κάνουν κιόλας!!!)

Επίσης πλέον όταν κάθομαι στη θέση του οδηγού ή σε κάποια καρέκλα πιο στενή το καταλαβαίνω αμέσως (πριν 2 χρόνια δεν είχα τέτοια προβλήματα!)

Λαχανιάζω πιο εύκολα.

Το μόνο καλό είναι πως με περνάνε για έγκυο και πολλές φορές μου δίνουνε σειρά προτεραιότητας!!! (και για γέλια και για κλάματα!!!)

και απορία προς τις μαμάδες που έχουν μεγαλύτερα παιδιά. Πότε καταλαβαίνουν τα παιδιά την έννοια του αδύνατου και του πιο χοντρού? Από ποια ηλικία και μετά κινδυνεύω πχ να με ρωτήσει ο γιός μου 'γιατί μαμά μου είσαι σα φαλαινίτσα?' (να ξέρω πόσο χρόνο έχω δηλαδή μπροστά μου πριν αρχίσω και γίνομαι ρεζίλι μεσ'το σουπερμάρκετ από το ίδιο μου το παιδί!) :D:D:D

Διαφημίσεις

εμένα η μαμά μου ήταν νταρντάνα, δηλ πολύ ψηλή και γεματούλα, εμένα δεν μου έκανε ποτέ εντύπωση αυτό, ήταν πάντα η μαμά μου και επειδή είχε πολύ μεγάλες διακυμάνσεις βάρους (+-20 κιλά) αρκετές φορές, πρώτη φορά άρχισα να το αντιλαμβάνομαι μετά τα 10 χρόνια. Και όχι, ποτέ δεν είπα (ούτε σκέφτηκα) ότι είναι σαν φαλαινίτσα!!! είσαι η μανούλα του και γιαυτό η πιο όμορφη του κόσμου!

Babydust μαζί σου!!

Πριν 3 μέρες άρχισα την προσεκτική διατροφή: καθόλου γλυκό (μόνο τη 1 μέρα 1 ζελέ χωρίς ζάχαρη), φρυγανιά με Milner για πρωϊνό, καφέ με καστανή ζάχαρη, για μεσημεριανό μικρή μερίδα φαγητού (ότι φτιάξω για όλους) και λίγο αγγουράκι, μπανάνα για βραδυνό και μισό ποτήρι χυμό, και ναι έφυγε 1,5 κιλό.....

Για τα γλυκά, το ζελέ να το μετράω σαν γλυκό ????? τα μπισκοτάκια ολικής????

epang : 2 μέρες χωρίς γλυκό

Κιλά -65 :-(

Στόχος -58

Babydust μαζί σου!!

Πριν 3 μέρες άρχισα την προσεκτική διατροφή: καθόλου γλυκό (μόνο τη 1 μέρα 1 ζελέ χωρίς ζάχαρη), φρυγανιά με Milner για πρωϊνό, καφέ με καστανή ζάχαρη, για μεσημεριανό μικρή μερίδα φαγητού (ότι φτιάξω για όλους) και λίγο αγγουράκι, μπανάνα για βραδυνό και μισό ποτήρι χυμό, και ναι έφυγε 1,5 κιλό.....

Για τα γλυκά, το ζελέ να το μετράω σαν γλυκό ????? τα μπισκοτάκια ολικής????

epang : 2 μέρες χωρίς γλυκό

Κιλά -65 :-(

Στόχος -58

τα μπισκότα διαίτης έχουν απο 55-59 θερμιδες....καλυτερα να φας 2 κριτσίνια ολικης που έχουν 56 θερμιδες και τα 2:D

1129643tvsq1yiqpw.gif

Λοιπόν προτείνω όχι γλυκό (προφιτερόλ, σοκολάτες περιπτέρου κτλ.)

και 2 φορές τη βδομάδα ημίγλυκο (δηλ. ένα ζελέ χωρίς ζάχαρη, 3 μπισκότα ολικής με μαύρη σοκολάτα, 30-40 γρ. μαύρη ή γάλακτος σοκολάτα ή μια μπάλα παγωτό βανίλια ή ένα ξυλάκι παγωτό με 0% ζάχαρη).

Άντε κορίτσια ενωθείτε! :D

Υ.Γ Τι τυχερή που είσαι μόνο 7 κιλά έχεις να χάσεις!!!

ένα σοκολατακι έχει 30θερμιδες.....αν πάρετε αυτα τα υγειας και καταφερεται να τρωτε ένα καλο ειναι......

αν και την ζάχαρη μπορουμε να την πάρουμε απο τα φρουτα.....αλλά ενα σοκολατακι καθε μερα για αρχη δεν κανει κακο....ισα ισα.....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Διαφημίσεις

και απορία προς τις μαμάδες που έχουν μεγαλύτερα παιδιά. Πότε καταλαβαίνουν τα παιδιά την έννοια του αδύνατου και του πιο χοντρού? Από ποια ηλικία και μετά κινδυνεύω πχ να με ρωτήσει ο γιός μου 'γιατί μαμά μου είσαι σα φαλαινίτσα?' (να ξέρω πόσο χρόνο έχω δηλαδή μπροστά μου πριν αρχίσω και γίνομαι ρεζίλι μεσ'το σουπερμάρκετ από το ίδιο μου το παιδί!) :D:D:D

Ο μεγάλος μου κοιτάει τα στατικά ποδήλατα στα φυλάδια και μου υποδεικνύει ποιο να πάρω "μαμά, πάρε αυτό, δεν είναι πολύ ακριβό θα γίνεις λεπτή".:?

Αν όμως με πει φαλαινίτσα θα τον αποκληρώσω.

Και εγώ προσέχω τι τρώω από τότε που άνοιξε το θέμα, αλλά δεν λέω ότι κάνω δίαιτα μη με ματιάσω :). Έχω πολύυυ δρόμο μπροστά μου...

Ο μεγάλος μου κοιτάει τα στατικά ποδήλατα στα φυλάδια και μου υποδεικνύει ποιο να πάρω "μαμά, πάρε αυτό, δεν είναι πολύ ακριβό θα γίνεις λεπτή".:?

Αν όμως με πει φαλαινίτσα θα τον αποκληρώσω.

Και εγώ προσέχω τι τρώω από τότε που άνοιξε το θέμα, αλλά δεν λέω ότι κάνω δίαιτα μη με ματιάσω :). Έχω πολύυυ δρόμο μπροστά μου...

μπράβο......μην σου πέσει το ηθικό....όλα ειναι στον εγκέφαλο μας τελικά και δεν χρειάζεται να κανετε διαιτα.....απλά κόβεται ή αν θέλετε περιορίζετε τα απαγορευμένα......

κορίτσια φτιάξτε σαλάτες με πλιγουρι ντοματες αγουρια μαρουλια ειναι πολυ χορταστικές και το πλιγουρι έχει πολλές βιταμίνες και χορταινει....

επίσης εαν δεν μπορειται να κοψετε τα γλυκά πάρτε αυτες τις μπαρες δημητριακων ή φατε ενα σοκολατακι......

όλα ειναι δυσκολα τις πρωτες μέρες....ειπαμε διατροφη κάνουμε και οχι διαιτα......

1129643tvsq1yiqpw.gif

Μπραβο κοριτσια χαιρομαι που σας διαβαζω ετσι..ΟΠως λεει και το φενακι οχι διαιτα αλλα λιγη προσοχη στο τι τρωμε,εγω 6μερες εχω κοψει γλυκα-τηγανητα και γενικα το σαβουριασμα:oops::lol: και εχω χασει ηδη 1,5κιλο

Λοιπόν... από εχθές άρχισα και κοιλιακούς... 3σετακια των 20 για τους άνω, 3σετάκια των 40 για τους κάτω και 4σετάκια των 10 για τους πλάγιους : σύνολο 10 λεπτά την ημέρα, τόσο χρόνο έχω, και ότι γίνει.....

Ρε κορίτσια εμένα με τρώει το αλκοόλ, πραγματικά! Και δεν το κάνω και σωστά! Δηλαδή πίνω δυο τρία ποτάκια οκ, αντί να συνοδεύσω με αγγουράκια καροτάκια και ελιές, συνοδεύω με παχυντικά... και μετά πεινάω και τρώω μερίδα και βάααααλε:(

Eνώ αν έπινα δυο ποτάκια με αγγουροκαρότα και μετά έτρωγα μια μερίδα πρωτεϊνη με σαλάτα... αχ!

it's never too late to start all over again

εκεί που χθές το απόγευμα είπα δεν θα φάω γλυκό, και το έγραψα και στο φόρουμ μέσα σε 2-3 ώρες στεναχωρέθηκα με κάτι και έφαγα και πουράκια σοκολάτας, και παγωτό σοκολάτας με ξηρούς καρπούς και το βράδυ ήπια και 2 ποτάκια (έτσι για να φύγει η στεναχώρια) :(:(:(

Πως θα το καταφέρω βρε παιδιά? Στεναχωριέμαι που πάχυνα και τρώω γλυκά για να παρηγορηθώ... και αφού χάλασα που χάλασα τη δίαιτα συνεχίζω να τρώω και λέω και αύριο μέρα είναι...

(στη ζυγαριά δεν τολμώ να ανεβώ....)

:(:(:(

Ενω τα πήγα μία χαρά εχθές χωρίς γλυκό και σήμερα με ψαράκι ψητό και πατάτες βραστές, τελικά τα έφαγα τα μπισκότα σοκολάτας ..Αύριο ο μικρός θέλει σνίτσελ γαλαπούλας με πατάτες τηγανιτές, δεν γίνεται να τα φτιάξω και να μην φάω....

και για κοιλιακούς σήμερα δεν είχα ούτε 5 λεπτά...

Δεν τα παρατάω όμως ... απλά πήγα μία μέρα πίσω...

λοιπον εγω το πηρα αποφαση οτι θα ειμαι χοντρουλα! κ αφου εχθες προσπαθουσα να χωρεσω στα σορτσακια μου (ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΟΥΣΑ Ως 5 ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟς Κ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ0ΥΝ!!!!!) τα πηρα κρανιο λοιπον(για διαιτα δεν προλάβαινω φευγω αυριο διακοπες) κ πολυ απλα πηγα κ αγορασα μαγιουδακια κ σορτσακια αλλα ΕΝΑ νουμερο μεγαλυτερο! αι σιχτιρ πια η μονη με κοιλια θα ειμαι στην παραλια????????? αν κρινω απο το κλαμμα που εχει πεσει εδω μεσα δεν νομιζω(χα χα χα)

οι κορμαρες ας κατσουνε σπιτια τους παρακαλω καντε χωρο στις παχουλουτσικες!!!!!!

καλο μας καλοκαιρι λοιπον, κ μην μασατε παντα θα υπαρχει μια πιο παχια απο εμας στην παραλια!

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Λοιπόν... από εχθές άρχισα και κοιλιακούς... 3σετακια των 20 για τους άνω, 3σετάκια των 40 για τους κάτω και 4σετάκια των 10 για τους πλάγιους : σύνολο 10 λεπτά την ημέρα, τόσο χρόνο έχω, και ότι γίνει.....

με το μαλακο...προσεχε την μεση σου..εγω τσακισα και σταματησα

Παντως κοριτσια το περπατημα ειναι σωτηριο εγω βγαινω με τον μπεμπη στο καροτσι και το κοβουμε στις βολτες κουνιες και δεν συμαζεβετε μια ωρα την μερα με μια μιση και ελατωσα κατα πολυ τα ζυμαρικα ψωμια γλυκα και δουλεψε ολο αυτο ;););)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...