Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κιλά, μπικίνι & δάκρυα!

Babydust

Recommended Posts

ξέχασα να συμπληρώσω πως και το ότι αναφέρω τα 20 κιλα σύν δε σημαίνει πως δεν έχω και τα συναφή. Δηλ. πέσιμο στο στήθος (και στα οπίσθια) κυτταρίτιδα ραγάδες και αν θυμηθώ και κάτι άλλο θα το γράψω. Και βλέπω γυναίκες που έχουν κάνει 3 παιδιά και είναι σαν να μη γέννησαν ποτέ. Είναι άδικο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 206
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

babydust k klouzelau πιστευω(μιλωντας και για μενα φυσικα)οτι ολα ειναι στο μυαλο μας και στο χερι μας...Ας ξεκινησουμε σιγα-σιγα με καποια προσοχη στη διατροφη μας,να παιρνουμε τα παιδια μας και να κανουμε βολτες,να βρουμε στο ιντερνετ πολλα βιντεο με γυμναστικη και χορο,να παμε γυμναστηριο(εγω δεν εχω ουτε χρονο ουτε χρημα για αυτο)και γενικα να βαζουμε στοχους..Και να μην περιμενουμε οτι σε 1μηνα θα ειμαστε οπως πριν τα παιδια...Υπομονη και επιμονη χρειαζετε

Κοιτα και εγω ετσι ειμαι 1ειμαι ολη μερα μονη μου με τα παιδια και οσο να ναι εχω κουραστει αρκετα,αλλα το να βλεπω το σωμα μου σε πληρη χαλαρωση πιστεψε με με ριχνει ακομα περισσοτερο(εχω περασει 3παλινδρομες μεσα σε 1χρονο,οποτε καταλαβαινεις ψυχολογια)και για αυτο ο πρωτος μου στοχος τωρα ειναι να φτιαξω το σωμα μου ωστε να ειμαι και να αισθανομαι καλυτερα

κορίτσια εμένα με έχει πιάσει απελπισία.

Εδώ και 2 χρόνια (ας μην προσθέσω τους μήνες της εγκυμοσύνης) έχω το σώμα που δεν ήθελα ποτέ να έχω και δε φανταζόμουνα ποτέ πως θα αποχτήσω.

Όταν με βλέπει κάποιος για πρώτη φορά μικρό το κακό. Νομίζει πως απλά είμαι λίγο πληθωρική με τις καμπύλες μου και εντάξει καλό θα'ταν να χάσω μερικά κιλάκια. Αλλά αυτοί που με ξέρουν προ εγκυμοσύνης και κυρίως εγώ ;):D βλέπουν μια τρομερή διαφορά. Από αδύνατη και γυμνασμένη (ότι ήθελα φορούσα) ξαφνικά είμαι παχουλή και αγύμναστη και φυσικά δεν μπορώ να φορέσω ότι θέλω.

Βαρέθηκα τα μαύρα και τα σκούρα μπλέ. Μου λείπουν τα χρώματα. Θέλω να ξαναβάλω αυτά που μου αρέσουν όχι αυτά που με 'κόβουν'. Θέλω να κοιταχτώ στον καθρέφτη και να μου αρέσω. Θέλω να εξαφανιστούν τα κιλά με ένα μαγικό τρόπο. Εγώ θέλω 20 κιλά να φύγουν. (θα μου πείς, και εγώ θέλω πολλά αλλά...)

Βαρέθηκα να χάνω κιλά και μετά να τα ξαναβάζω. Τη μια βδομάδα κάνω διατροφή και γυμναστική και την άλλη βδομάδα στρεσάρομαι ή στεναχωριέμαι με κάτι και πλακώνομαι στα γλυκά και για άσκηση κινώ μόνο το μοχλό των ταχυτήτων στο αυτοκίνητο ή απλώνω ρούχα στο μπαλκόνι.:(

Κοιτάω τις παλιές μου φωτογραφίες και κλαίω. Θέλω να ξαναγίνω αδύνατη όπως ήμουν. Δε θέλω το παιδί μου να βλέπει μια παχουλή μαμά. Δε θέλω ο άντρας μου (όσο καλός και να'ναι όσο κατανόηση και να'χει όσο και να μου συμπαραστέκεται) να με βλέπει έτσι. Τα γράφω αυτά και τα δάκρυα κυλούν από τα μάτια μου. Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολική ή ρηχή ή ψωνάρα. Κουράστηκα όμως. Θέλω να γίνω όπως ήμουν πριν. Θέλω να περπατώ στο δρόμο και να μη με ρωτάνε οι γνωστοί μου τί έπαθα. Θέλω να μη με ρωτάνε πότε επιτέλους θα χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης μου. Ή να μου λένε 'μη σε νοιάζει μια χαρά είσαι'. Δεν είμαι μια χαρά. Ούτε με ενδιαφέρει να αλλάξω την ψυχολογία μου. Θέλω να γίνω όπως ήμουν πριν. (Το ξέρω πως υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα πχ να'ναι καλά το παιδί μου, η οικονομική κρίση κτλ. αλλά και αυτό είναι σημαντικό για 'μενα τουλάχιστον).

Και είμαι η μόνη στην παρέα μου που δεν έχω χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης μου (μάλλον λάθος φίλες διάλεξα ;))

Θα σταματήσω εδώ γιατί κλαίω κανονικά.:(:(:(

Φαντάσου οτι νιώθω ακριβώς τα ίδια χωρίς όμως τη χαρά του να έχω παιδιά:( Είναι το Α και το Ω που επηρεάζει την ψυχολογία μου.

Αλλά ξέρεις κάτι? Νομίζω οτι αυτός είναι και ο λόγος που πάχυνα αλλά και ο λόγος που δεν χάνω... Γιατί όταν απο πετσί και κόκκαλο που σε κυνηγάνε οι άλλοι να σε ταίσουν παίρνεις 3-4 κιλα και πάλι μια χαρα είσαι. Αλλά όλοι σου λένε οτι πάχυνες -νομίζοντας οτι είναι καλό- κ για σένα είναι σαν να σου λενε "Θεε μου πως έγινες έτσι?!" Άρα χάλια η ψυχολογία:arrow: ας φάμε ένα γλυκο...

Επίσης, οταν προσπαθείς να χάσεις και περιστρέφεται αυτό συνέχεια γύρω απ το μυαλό σου και σου έχει γίνει εμμονή μετά από 1,2,5,10 μέρες θα φρικάρεις γιατί καταπιέζεσαι και δεν το χεις συνηθίσει :arrow: ας φάμε ένα γλυκο... Και όταν εσύ η ίδια δεν νιώθεις ωραία τότε δεν έχεις διάθεση ούτε να βγεις, ούτε να ψωνίσεις. Ποια απόλαυση σου χει μείνει? Μάντεψε? το φαγητό!!

Αφού ξέρεις τι πρέπει να κάνεις αποδέξου κάποια πράγματα και μόνο όταν χαλαρώσεις και κάνεις τη διατροφή σου ΗΡΕΜΑ κ επειδή το θες, οχι επειδή πιέζεσαι απο το πρότυπο σου και την προηγούμενη εικόνα σου τότε θα χαθούν τα κιλα και ούτε που θα το καταλάβεις... Στο λέω να το ακούω κι εγω οχί τπτ άλλο;)

Και να χαίρεσαι και το μπεμπάκι σου γιατι εγώ συν τοις άλλοις είμαι και σε διαδικασία εξωσωματικης...

Διαφημίσεις

Εκτός απο την έλλειψη χρόνου και χρήματος έχω και έλλειψη διάθεσης.Νοιώθω κουρασμένη σωματικά και ψυχικά.

Αυτό ξαναπέσ'το. Ακριβώς και έλλειψη διάθεσης. Υπάρχουν μέρες που είμαι καλά και κάνω πχ τη διατροφή μου και μέρες που είμαι χάλια και κυριολεκτικά σέρνομαι όπως πχ σήμερα:(. Και εγώ νοιώθω κουρασμένη σωματικά και ψυχικά. Πέρασα τόσα πολλά από τότε που γέννησα που νιώθω πως θέλω να ξεκουραστώ σωματικά και ψυχικά πρώτα και μετά όλα τα άλλα. Από τότε που γέννησα η μέρα μου είναι γεμάτη 'πρέπει'. Και η διατροφή με'στα πρέπει είναι. Όχι το παιδί, όχι η δουλειά, όχι οι δουλειές εντός σπιτιού, 'οχι οι δουλειές εκτός σπιτιού, όχι να κοιτάξεις και λίγο τη σχέση σου, όχι διάφορες υποχρεώσεις, και +++ να χάσεις και τα κιλά της εγκυμοσύνης.....:(:(:(

:(

Φαντάσου οτι νιώθω ακριβώς τα ίδια χωρίς όμως τη χαρά του να έχω παιδιά:( Είναι το Α και το Ω που επηρεάζει την ψυχολογία μου.

Αλλά ξέρεις κάτι? Νομίζω οτι αυτός είναι και ο λόγος που πάχυνα αλλά και ο λόγος που δεν χάνω... Γιατί όταν απο πετσί και κόκκαλο που σε κυνηγάνε οι άλλοι να σε ταίσουν παίρνεις 3-4 κιλα και πάλι μια χαρα είσαι. Αλλά όλοι σου λένε οτι πάχυνες -νομίζοντας οτι είναι καλό- κ για σένα είναι σαν να σου λενε "Θεε μου πως έγινες έτσι?!" Άρα χάλια η ψυχολογία:arrow: ας φάμε ένα γλυκο...

Επίσης, οταν προσπαθείς να χάσεις και περιστρέφεται αυτό συνέχεια γύρω απ το μυαλό σου και σου έχει γίνει εμμονή μετά από 1,2,5,10 μέρες θα φρικάρεις γιατί καταπιέζεσαι και δεν το χεις συνηθίσει :arrow: ας φάμε ένα γλυκο... Και όταν εσύ η ίδια δεν νιώθεις ωραία τότε δεν έχεις διάθεση ούτε να βγεις, ούτε να ψωνίσεις. Ποια απόλαυση σου χει μείνει? Μάντεψε? το φαγητό!!

Αφού ξέρεις τι πρέπει να κάνεις αποδέξου κάποια πράγματα και μόνο όταν χαλαρώσεις και κάνεις τη διατροφή σου ΗΡΕΜΑ κ επειδή το θες, οχι επειδή πιέζεσαι απο το πρότυπο σου και την προηγούμενη εικόνα σου τότε θα χαθούν τα κιλα και ούτε που θα το καταλάβεις... Στο λέω να το ακούω κι εγω οχί τπτ άλλο;)

Και να χαίρεσαι και το μπεμπάκι σου γιατι εγώ συν τοις άλλοις είμαι και σε διαδικασία εξωσωματικης...

Πρώτα απ'ολα σου εύχομαι καλή επιτυχία με την εξωσωματική (αν το 85 πηγαίνει στην ηλικία σου αυτό σημαίνει ότι είσαι πολύ μικρή σε ηλικία άρα οι πιθανότητές σου για εξωσωματική είναι ακόμη καλύτερες ;)). Επίσης σε θεωρώ τυχερή γιατί αν θέλεις τώρα να χάσεις κανένα κιλό μπορείς άνετα να πάς πχ γυμναστήριο χωρίς να έχεις να προγραμματίσεις που θα αφήσεις το μωρό :D

Αυτό που περιγράφεις είναι ο φαύλος κύκλος που ζώ πολλές φορές εγώ. (και φαντάζομαι και άλλες μαμάδες). Και το παιδί είναι χαρά (αλλά και πολύ ζόρι) και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους εγώ που έζησα χωρίς παιδί και τώρα έχω παιδί, ναι αγαπώ το παιδί μου, το λατρεύω αλλά το ότι έχω παιδί δε σημαίνει πως ξαφνικά τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία (πχ δεν πειράζει που έχω 20 κιλά παραπάνω). Ειδικά όταν γύρω μου κυκλοφορούν ένα σωρό μαμάδες που'χουν και 2 και 3 παιδιά (το μικρότερο μηνών) και φορούνε κάτι κολλητά παντελόνια και είναι κορμάρες. Και αναρωτιέσαι 'μαπως τα κατάφεραν οι άλλες? Εγω τόσο ηλίθια/ άχρηστη είμαι?

Και αυτό το έχω απορία.

Γιατί με το που άνοιξα θέμα εδώ σε αυτή την ιστοσελίδα σχετικά με κιλά κτλ. και επαναφορά σώματος μετά από εγκυμοσύνη βρέθηκαν ένα σωρό μαμάδες να πούνε 'και εγώ έτσι είμαι/ έτσι νιώθω' και άμα πάω μια βόλτα έξω (πχ τις προάλλες σε γνωστό εμπορικό της Θεσ/νικης) έβλεπα παντού αδύνατες μαμάδες με μωρά μηνών αγκαλιά?

Που είστε βρε κορίτσια? Που κρύβεστε? Μήπως οι αδύνατες μαμάδες είναι αυτές που έχουν και χρόνο για βόλτες? :D Μήπως οι υπόλοιπες παχαίνουμε γιατί η δουλειά μας είναι καθιστική? Ή τα παιδιά μας μας κρατάνε κλεισμένες στο σπίτι?:D

Γεια σας, ηθελα να σας πω κι εγω τι μου συμβαινει.. Καταρχην να χαιρεστε ολες τα παιδακια σας!! Λοιπον, εγω γεννησα τον μπουμπουκο μου πριν 50 μερες. Ειχα παρει 20 κιλα, γυριζοντας σπιτι απο το μαιευτηριο ημουν μειον 2 και μεσα σε μια βδομαδα εφυγαν αλλα 6. Απο τοτε κολλησε το συστημα και δεν μπορω να χασω τιποτα. Κανω διατροφη, τωρα ξεκινησα και περπατημα, ο γιατρος μου ειπε σιγα σιγα γυμναστικη λογω καισαρικης, και παλι δε χανω τιποτα εδω και ενα μηνα. Τι συμβαινει, εχετε καμια ιδεα;;;

Γεια σας, ηθελα να σας πω κι εγω τι μου συμβαινει.. Καταρχην να χαιρεστε ολες τα παιδακια σας!! Λοιπον, εγω γεννησα τον μπουμπουκο μου πριν 50 μερες. Ειχα παρει 20 κιλα, γυριζοντας σπιτι απο το μαιευτηριο ημουν μειον 2 και μεσα σε μια βδομαδα εφυγαν αλλα 6. Απο τοτε κολλησε το συστημα και δεν μπορω να χασω τιποτα. Κανω διατροφη, τωρα ξεκινησα και περπατημα, ο γιατρος μου ειπε σιγα σιγα γυμναστικη λογω καισαρικης, και παλι δε χανω τιποτα εδω και ενα μηνα. Τι συμβαινει, εχετε καμια ιδεα;;;

Θηλάζεις ή όχι?

Εξετάσεις αίματος έχεις κάνει πχ να ελέγξεις τις ορμόνες του θυροειδούς αδένα? (Τ3, Τ4, ΤSH)

να χαίρεσαι και το μωρό σου.

Πάντως αφού κατάφερες και μπήκες και στο ίντερνετ με μωρό 50 ημερών είσαι μια χαρά :D

Διαφημίσεις

τότε σου συστήνω επιμονή και υπομονή (ευτυχώς δεν έχεις να χάσεις πολλά!) τί να πω εγώ που έχω 20? και τα κουβαλάω και 2 χρόνια (εσύ ούτε 2 μήνες ;))

ξεκίνα μάλλον με λίγο περπάτημα πάρε και καμιά διατροφή και θα ξεκολλήσει η ζυγαριά (μη κάνεις το λάθος μου και τα αφήσεις να εγκατασταθούν επάνω σου)

:(

Πρώτα απ'ολα σου εύχομαι καλή επιτυχία με την εξωσωματική (αν το 85 πηγαίνει στην ηλικία σου αυτό σημαίνει ότι είσαι πολύ μικρή σε ηλικία άρα οι πιθανότητές σου για εξωσωματική είναι ακόμη καλύτερες ;)). Επίσης σε θεωρώ τυχερή γιατί αν θέλεις τώρα να χάσεις κανένα κιλό μπορείς άνετα να πάς πχ γυμναστήριο χωρίς να έχεις να προγραμματίσεις που θα αφήσεις το μωρό :D

Αυτό που περιγράφεις είναι ο φαύλος κύκλος που ζώ πολλές φορές εγώ. (και φαντάζομαι και άλλες μαμάδες). Και το παιδί είναι χαρά (αλλά και πολύ ζόρι) και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους εγώ που έζησα χωρίς παιδί και τώρα έχω παιδί, ναι αγαπώ το παιδί μου, το λατρεύω αλλά το ότι έχω παιδί δε σημαίνει πως ξαφνικά τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία (πχ δεν πειράζει που έχω 20 κιλά παραπάνω). Ειδικά όταν γύρω μου κυκλοφορούν ένα σωρό μαμάδες που'χουν και 2 και 3 παιδιά (το μικρότερο μηνών) και φορούνε κάτι κολλητά παντελόνια και είναι κορμάρες. Και αναρωτιέσαι 'μαπως τα κατάφεραν οι άλλες? Εγω τόσο ηλίθια/ άχρηστη είμαι?

Καταρχήν, ευχαριστώ για τις ευχές σου!:P Και επίσης συμφωνώ οτι μια γυναίκα επειδή γίνεται μάνα αυτό σημαίνει οτι δεν πρέπει να φροντίζει την εμφάνισή της.

Επείδη νομίζω οτι έπιασα την ψυχολογία σου αμέσως (είναι σαν να μιλάω με τον εαυτό μου!) και τα ίδια νιώθω κ εγώ, λεώ πχ "κοίτα αυτή είναι και μαμά και είναι πιο αδύνατη από σενα ή κοίτα αυτή ειναι στηλ ηλικία σου και είναι πιο αδύνατη από σενα" κτλ κατέληξα στο οτι απλά αυτές προσέχουμε και τις παρατηρούμε γιατί έ ένα κολληματάκι το έχουμε πως να το κάνουμε:oops:. Τόσον καιρό ψάχνω να βρω καμία απ τον περίγυρώ μου να πάχυνε και δεν βρίσκω καμία... και λέω μα καλά είμαι η μόνη σ αυτόν τον κόσμο???

Α και αυτό που παρατήρησα σε φίλες έγκυες που έχασαν τα κιλά τους και ακόμα περισσότερα μη σου πω είναι οτι είχαν αναφέρει οτι πρέπει να χάσουν κιλά αλλά έβλεπες στο ύφος τους και στη συμπεριφορά τους οτι ένιωθαν όμορφες ακόμα κ έτσι όπως ήταν (κάτι που δεν ξέρω για σένα αλλά για μένα δεν ισχύει σε καμία περίπτωση...)

Ίσως ισχύει αυτό που λες οτι οι άλλες μαμάδες κλείνονται στο σπίτι και στον εαυτό τους (και δεν τις βλέπουμε έξω) και σίγουρα αυτό δεν βοηθάει να χάσεις κιλά αλλά κι έτσι να το σκεφτείς πάλι θέμα ψυχολογίας γίνεται;)

Αν δεν σε πειράζει μου λες το ύψος και τα κιλά σου?

Αν και δεν έχω υπάρξει έγκυος αλλά επειδή έχω κάνει διατριβή στον τομέα της διατροφής (τρομάρα μου!)ξέρω οτι σε οποιαδήποτε προσπάθεια αδυνατίσματος κάποια στιγμή ο οργανισμος κολλάει για να συνηθίσει τα ....νέα δεδομένα. Συνέχισε αυτό που κάνεις και συνδύασε και λίγο κίνηση και όλα θα πάνε καλά! Είναι νωρίς ακόμα;)

Διαφημίσεις

Eσύ είσαι εγώ! Με 12 κιλά + κι όχι μόνο 4! Και σε διαδικασία ορμονικών εξετάσεων, όχι εξωσωματικής... Περαστικά μας...

it's never too late to start all over again

Βαρέθηκα τα μαύρα και τα σκούρα μπλέ. Μου λείπουν τα χρώματα. Θέλω να ξαναβάλω αυτά που μου αρέσουν όχι αυτά που με 'κόβουν'.

Αυτό η αδερφή μου το λέει "το πένθος των κιλών". Αυτή τη βδομάδα έβαλα ανοιχτόχρωμα ρούχα στο νούμερό μου κι ένιωσα πολύ καλύτερα. Αν και πριν από μερικές μέρες πήγα να πάρω ρούχα κι έφαγα μεγάλη ήττα. Σε δύο μαγαζιά δεν βρήκα καν το νούμερό μου και στο τέλος ψώνισα μια ζυπκυλοτ χρώματος ... ελεφάντ...:lol: τυχαίο; δε νομίζω...

Βαρέθηκα να χάνω κιλά και μετά να τα ξαναβάζω.

Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλω να ξεκινήσω δίαιτα αν δεν είμαι έτοιμη ψυχολογικά. Ξέρω ότι θα μου πάρει τουλάχιστον έξι μήνες ν΄αδυνατίσω και θα προσπαθώ να τηρώ πρόγραμμα μέρα - μέρα.

Κοιτάω τις παλιές μου φωτογραφίες και κλαίω. Θέλω να ξαναγίνω αδύνατη όπως ήμουν.

Πάρε το χρόνο σου. Μπορεί για χίλιους δυο λόγους να μην μπορείς τώρα ν΄ακολουθήσεις πρόγραμμα. Άμα το αποφασίσεις να προσέχεις και γυμναζόσουν παλιά, πιστεύω θα τα καταφέρεις, το σώμα θυμάται.

Και είμαι η μόνη στην παρέα μου που δεν έχω χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης μου (μάλλον λάθος φίλες διάλεξα ;))

Χα, χα κι εγώ το ίδιο. Επίσης ήμουν η μοναδική που δεν ήξερα τι σημαίνει η λέξη δίαιτα, αυτό μ' έφαγε μάλλον.

Eσύ είσαι εγώ! Με 12 κιλά + κι όχι μόνο 4! Και σε διαδικασία ορμονικών εξετάσεων, όχι εξωσωματικής... Περαστικά μας...

Ουφ! Δεν είμαι η μόνη σ αυτόν τον κόσμο?!?!

Χαχα! κ εγώ +12 είμαι. Τα 4 ήταν μόνο η αρχή.....:oops::evil:;)! Τώρα κάνεις καμια προσπάθεια να χάσεις?

Α και σου έυχομαι να μη σου χρειαστεί η εξωσωματική!

Να πω κι εγω τον πονο μου ασχετως καλοκαιριου? Θελω ενα παντελονι που ο κολος :oops::lol: να ειναι μεσα.

Ζηταω πολλα? Γιατι ολα τα βγαζουν λες και ειμαστε ακολες?

Οσο για τα κιλα... μην ξινετε πληγες μην ξινετε. Αυτους τους ερημους τους κοιλιακους ακομα τους ξεκιναω:?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Ουφ! Δεν είμαι η μόνη σ αυτόν τον κόσμο?!?!

Χαχα! κ εγώ +12 είμαι. Τα 4 ήταν μόνο η αρχή.....:oops::evil:;)! Τώρα κάνεις καμια προσπάθεια να χάσεις?

Α και σου έυχομαι να μη σου χρειαστεί η εξωσωματική!

Thanx, ελπίζω να μη χρειαστεί αλλά κάτι μου λέει ότι προς τα κει πάμε... Καλά αποτελέσματα και με την πρώτη σου εύχομαι...

Όσο για τα κιλά, αν βρεις κανένα μαγιώ που να σουλουπώνει κάπως, πες το κι από δω!

Όχι, προφανώς κάτι στην ψυχολογία μου με πηγαίνει πίσω γιατί χάνω κάνα δυο και μετά τα παίρνω πίσω αμέσως...

it's never too late to start all over again

Αν δεν σε πειράζει μου λες το ύψος και τα κιλά σου?

Λοιπόν είμαιι 1.65. Έμεινα έγκυος όταν ήμουν 58 κιλά και τις τελευταίες 2 βδομάδες είμαι μεταξύ 79-81 κιλά. (Δηλαδή σίγουρα 20 κιλά πάνω από αυτό που ήμουνα). Και το παιδί μου 2 και κάτι... αντί να χάνω κιλά μετά που γέννησα έβαζα! Και τώρα συνέχεια μια χάνω μια βάζω.

Και έχω διαβάσει και κάτι που δεν ξέρω αν ισχύει. Αν χρονίσουν τα κιλά πάνω μας τότε αργούν να φύγουν ακόμη περισσότερο. Εγώ σίγουρα το'χω πάθει αυτό....

Λοιπόν είμαιι 1.65. Έμεινα έγκυος όταν ήμουν 58 κιλά και τις τελευταίες 2 βδομάδες είμαι μεταξύ 79-81 κιλά. (Δηλαδή σίγουρα 20 κιλά πάνω από αυτό που ήμουνα). Και το παιδί μου 2 και κάτι... αντί να χάνω κιλά μετά που γέννησα έβαζα! Και τώρα συνέχεια μια χάνω μια βάζω.

Και έχω διαβάσει και κάτι που δεν ξέρω αν ισχύει. Αν χρονίσουν τα κιλά πάνω μας τότε αργούν να φύγουν ακόμη περισσότερο. Εγώ σίγουρα το'χω πάθει αυτό....

Τα ίδια κι εγώ. Μετά τη γέννα έχασα τα παραπανίσια σχεδόν όλα, και μετά από λίγο τα ξανάβαλα και τώρα είμαι γιο-γιο, πάνω κάτω, πάνω κάτω. Το μεγάλο θέμα μου δεν είναι ο περίγυρος, το θέμα μου έιμαι εγώ. Έχω συνηθίσει αλλιώς τον εαυτό μου και τώρα μου φαίνομαι ξένη, σαν να μην είμαι εγώ. Πιστεύω πως αν ήμουν ήδη παχουλή στο ξεκίνημα της εγκυμοσύνης τότε δεν θα μου κακοφαινόταν τόσο. Δηλαδή τι 5 τι 10 παραπάνω, αφού τα έχεις που τα έχεις.

Επίσης δεν μπορώ να βάλω τον εαυτό μου σε πρόγραμμα. Παλιότερα ήμουν "στρατιώτης", τόση άσκηση, τόση η μερίδα του φαγητού, τόσο νερό. Τώρα τα κάνω μπάχαλο χωρίς λόγο.:?:?:?

Τα ίδια κι εγώ. Μετά τη γέννα έχασα τα παραπανίσια σχεδόν όλα, και μετά από λίγο τα ξανάβαλα και τώρα είμαι γιο-γιο, πάνω κάτω, πάνω κάτω. Το μεγάλο θέμα μου δεν είναι ο περίγυρος, το θέμα μου έιμαι εγώ. Έχω συνηθίσει αλλιώς τον εαυτό μου και τώρα μου φαίνομαι ξένη, σαν να μην είμαι εγώ. Πιστεύω πως αν ήμουν ήδη παχουλή στο ξεκίνημα της εγκυμοσύνης τότε δεν θα μου κακοφαινόταν τόσο. Δηλαδή τι 5 τι 10 παραπάνω, αφού τα έχεις που τα έχεις.

Επίσης δεν μπορώ να βάλω τον εαυτό μου σε πρόγραμμα. Παλιότερα ήμουν "στρατιώτης", τόση άσκηση, τόση η μερίδα του φαγητού, τόσο νερό. Τώρα τα κάνω μπάχαλο χωρίς λόγο.:?:?:?

Αχ διάβασα αυτό που έγραψες και είναι σαν να το γράφω εγώ... Και εγώ στρατιώτης ήμουν... αυτό θα φάω αυτή την άσκηση θα κάνω τόσο θα φάω τόσο θα ασκηθώ... ήρθε το παιδί και όλα άνω κάτω.... δεν ξέρω πότε και πως θα συνέλθω.... τελικά βλέπω αυτές που είμασταν αδύνατες και γυμναζόμασταν συστηματικά την πατήσαμε πολύ πιο άσχημα από άποψη σώματος με το παιδί σε σχέση με εκείνες που δε γυμνάζονταν... μάλλον οι κοπέλες ήταν μαθημένες στο να προσέχουν τι τρώνε ενώ εμείς βασιζόσταν πολύ και στην άσκηση... και φυσικά το πρόγραμμα της προπόνησης εγκαταλείπεται με την έλευση του παιδιού αν δεν έχεις κάποιον να στο κρατάει να πάς... :( χάσαμε και τις ώρες φαγητού και μάλλον θέλει συγκεκριμένο χαρακτήρα ανθρώπου να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε τόσο διαφορετικές συνθήκες.

Κορίτσι μου εγώ έχω διάδρομο στο σαλόνι, στρώμα, στεπ, βαρη, λάστιχα, dvd με χίλια δυο προγράμματα και τα κοιτάω και τα ξεσκονίζω με το σουίφερ. Τώρα ειδικά που χρόνισε η μικρή, άντε να απλώσω τον διάδρομο και να ανέβω. Με το που με βλέπει μπουσουλάει να ανέβει κι αυτή...

Δεν ξέρω έχω απελπιστεί, και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, κάθε φορά που πάω στην παραλία "έχω περίοδο" και το καφτάνι παραμένει ως έχει:lol::lol::lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...