Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κιλά, μπικίνι & δάκρυα!

Babydust

Recommended Posts

Η ποσότητα δεν είναι απεριόριστη αλλά δεν είναι και μετρημένη...θα δεις οτι χορταίνεις ούτε συ άλλως οπότε δεν θα σε απασχολεί για το αν είναι απεριόριστη!

Σίγουρα με τις τροφές που θα τρως θα κάνει κάυσεις ο οργανισμός σου αλλά τώρα αν τρώς και τον αγλέορα νομίζω καλό δεν θα κάνει.

5 γεύματα για να κουνηθεί ο οργανισμός...Πρωινό - δεκατιανό-μεσημεριανό-απογευματινό και βραδυνο...

Γλυκά..αν δεν σου βγάλει το μηχάνημα το γάλα το αυγό το κακάο την σοκολάτα κλτ κτλ..που τα περισότερα γλυκα έχουνε κάποια απο τα συστατικά και είσαι τυχερή θα μπορέσεις να φας καποιο...Μπορείς επίσης να φας ζελε!

Μετά τον μεσημεριανό μου ύπνο τρελένομαι για γλυκό..τα φρούτα δεν τα έχω σε καλή συμπάθεια...Μόλις έφαγα ενα νεκταρίνι ...σε πληροφορώ πως στάνιαρα!''ζαχαρώθηκα'' πως το λένε..(εμένα λάτρης της σοκολάτας μου έβγαλε το κακάο και την σοκολάτα οπότε μέχρι τον Σεπτέμβριο την ξεχνάω!!!!!!!!!!)....χθες το βράδυ επίσης πάλι ήθελα γλυκο...και έφαγα γιαουρτάκι με ζάχαρη και ήταν τέλειοοοοοοοο...

Κάνω κράτει σε μερικά πράγματα αλλά δεν είναι και τρελή η στέρηση..Το έχω δει οτι αν ήμουν ''αλεργική'' σε αυτά θα τα έτρωγα??οχι..οπότε προχωράμε και χάνουμε..μπορεί να χάνω την στιγμή που οι άλλοι θα φάνε την ωραία σοκολάτα και λαχταριστή αλλά σίγουρα ΧΑΝΩ ΚΙΛΑ...

:wink:;-)

κοριτσια, ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!! τα τεστ δυσανεξιας, οταν δεν γινονται απο ειδικο, γιατρο αλλεργιολογο ή γαστρεντερολογο (ωστε να διαπιστωθει πιθανη αλλεργια η δυσανεξια σε καποιο τροφιμο)μπορει να ειναι επικινδυνα!δεν εχουν καμια επιστημονικη τεκμηριωση και συχνα αποκλειουν ολοκληρες ομαδες τροφιμων οι οποιες ειναι απαραιτητες για την προσληψη συγκεκριμενων θρεπτικων συστατικων. οσο για την απωλεια βαρους, ειναι πολυ λογικο οταν πεισουν τον πελατη οτι τον "μπλοκαρει" η ζαχαρη και το κακαο να μην ξανα καταναλωσει γλυκα, να τρωει ταυτοχρονα και πιο λιγες θερμιδες και να 'σου το αποτελεσμα!! (προσωρινο και παλι επικινδυνο ξανα λεω)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 206
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξέρω Τόνια μου πάντως αυτά που ''μελέτησα'' μου άρεσαν και με κάλυψαν..κατε με μιλάω πάντα έτσι..δεν θέλω να πείσω κανέναν γι αυτό που κάνω απλα σε μένα λειτουργεί καλά χάνω κιλά και το σημαντικότερο ΔΕΝ ΠΕΙΝΆΩ...ΤΟ ΞΑΝΑΛΈΩ...αυτό είναι που με κέρδισε...

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

δεν ειναι απαραιτητο να πεινας, απλα μονο το οτι απεχεις απο συγκεκριμενα τροφιμα ειναι λαθος. μπορειτε καλλιστα να απευθυνεστε σε (συναδελφους) διατροφολογους-διαιτολογους οι οποιοι θα σας καθοδηγησουν σε μια σωστη απωλεια βαρους (και πιο φθηνη σιγουρα!).:-P

Μα σε διαιτολόγο -διατροφολόγο απευθύνθηκα...!!!!Και το κόστος επίσκεψης είναι 1 στο τρίμηνο με 50 ευρώ.!Δεν υπάρχει μεγάλο κόστος!

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

για να ελαφρύνω την προηγούμενη ατμόσφαιρα, τώρα που είναι περίοδος κρίσης θα επανέλθουν στη μόδα οι στρουμπουλές, όπως γινόταν ιστορικά σε όλες τις περιόδους κρίσης!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια η ομάδα Λογω Διατροφής που προαναφέρθηκε είναι πολύ καλή. Και εγώ σε διαιτολόγο αυτής της ομάδας πηγαίνω. Δεν έχω κάνει τεστ δυσανεξίας αλλά κάνω διατροφή. Και όντως χάνω αλλά.......παρασύρομαι από γλυκά.... Τι εννοώ στο παρελθόν όταν έκανα διατροφή έχανα μέσα σε 1 μήνα 5-6 κιλά. Τώρα χάνω 2. Γιατί κάποιες μέρες μεσ'το μήνα κάνω ατασθαλίες. Δυσκολεύομαι πχ με το μπέμπη ή τη δουλειά ή είμαι ξενυχτισμένη και κυριολεκτικά πλακώνομαι στα γλυκά (ο άντρας μου μου λέει θα πάθεις κάτι :D)

Η διατροφή μου δεν περιέχει γλυκά. Μόνο στο τσακίρ κέφι επιτρέπονται πχ 20-40 γρ μαύρης σοκολάτας. Έχω πρωινό (βρώμη με γάλα ή δημητριακά ολικής άλεσης με γιαούρτι), δεκατιανό φρούτο, μεσημεριανό (κοτόπουλο με μαύρο ψωμί και σαλάτα) απογευματινό φρούτο, βραδυνό (αυγά με μαύρο ψωμί και σαλάτα). Μια χαρά είναι η διατροφή εγώ απλώς τη χαλάω κάθε λίγο και λιγάκι.... :(

Η αλήθεια είναι πως μπορεί κανείς να κάνει πχ μια Άτκινς (πρωτείνες και λίπη πχ αυγά και λουκάνικα) χωρίς καθόλου ή ελάχιστους υδατάνθρακες και να χάσει πολλά κιλά γρήγορα αλλά έχει αποδειχτεί πως η ΄Ατκινς δεν είναι υγιεινή...

Μα σε διαιτολόγο -διατροφολόγο απευθύνθηκα...!!!!Και το κόστος επίσκεψης είναι 1 στο τρίμηνο με 50 ευρώ.!Δεν υπάρχει μεγάλο κόστος!

Άρα εσύ είσαι πειθαρχημένη ;). Τι εννοώ... συνήθως θέλουν να σε βλέπουν κάθε εβδομάδα ή κάθε 15 μέρες (έτσι για να μην ξεφεύγεις) εκτός βέβαια αν αυτό το κάνουν ειδικά για άτομα σαν και μένα :D:D:D

δυστυχως με τους νομους που εχουμε κατι τετοιοι "συναδελφοι" καταστρεφουν το επαγγελμα και δεν διωκονται απο κανεναν. δε θα προσπαθησω να σε πεισω, θα σου ζητησω για ακομη μια φορα να κανεις οτι κανεις με μεγαλη προσοχη . (μπορειτε πριν αρχισετε μια προσπαθεια σε κατι αναλογο, να κανετε ενα search στο ιντερνετ, να ψαχτειτε λιγο και μετα αποφασιζετε τι θα πραξετε!;))

για να ελαφρύνω την προηγούμενη ατμόσφαιρα, τώρα που είναι περίοδος κρίσης θα επανέλθουν στη μόδα οι στρουμπουλές, όπως γινόταν ιστορικά σε όλες τις περιόδους κρίσης!!!

Αυτό που έγραψες είναι και πολύ ωραίο και πολύ αληθινό!

Όντως μετά την κατοχή ήρθαν στη μόδα οι στρουμπουλές (πχ το 1950!) Επίσης σε περιόδους κρίσης αυξάνεται η πώληση σοκολάτας και τα ζαχοραπλαστεία κάνουν τρελές δουλειές (για δείτε πόσο έχουν πάει οι πάστες!) :D

Κιλά!!! τι ωραιο θέμα!!!! γέννησα πριν 11 μήνες, είχα βάλει 27 ολόκληρα κιλά (για διάφορους λόγους) και ενώ προ εγκυμοσύνης είχα το ιδανικό κορμί για το ύψος μου, μετά τη γέννα έκανα αμάν να πλησιάσω την normal μου έκδοση.... Και πάνω που κάτι κατάφερα και άρχισα να θυμάμαι ποια είμαι και ενώ μου είχαν μείνει 7-8 κιλά για να επανέλθω.... μαντέψτε! έμεινα και πάλι έγκυος!!! και τώρα απλά παρακαλάω το Θεό να μη ξαναβάλω 27 κιλά γιατί μετα ποιος με μαζευει!!! θα με κυλάνε στην παραλία προς τη θάλασσα, γιατί μάλλον θα με περνάνε για φάλαινα..... Ψυχολογία στον πάτο, κοιλιά είδη φουσκωμένη λες και είμαι 5 μηνών και άντε πάλι απ την αρχή........

Εσύ κοριτσάρα μου θα τα χάσεις μια και καλή!!! ;)

Κοίτα συνήθως απ'οτι βλέπω οι μαμάδες στο δεύτερο βάζουν πολύ λιγότερα κιλά γιατί έχουν το νού τους... δεν την πατάς όπως την πρώτη φορά! ;)

Διαφημίσεις

Δεν έχει να κάνει μόνο με μένα...όλα τα άτομα σε αυτό το τεστάκι τα βάζει ανα τρίμηνο..Ο οργανισμός μου είπε μετά απο 1,5 με 2 μήνες έχει ισοροπηθεί με αυτά που δεν τρώει αυτο το διάστημα και μόνο τότε γίνεται η μέτρηση...

εγω δηλαδή μπορώ να πάω στο δίμηνο αλλά αυτή αφήνει περιθώριο τριμήνου..ίσως δεν θέλει να παιρνει γρήγορα τα λεφτά..χαχαχα δεν ξέρω τι να πώ..πλάκα κάνω..αυτό που σκέφτηκα είναι οτι αφήνει ένα περιθώριο πέρα του διμήνου για να δεί καλύτερα τις αντιδράσεις του οργανισμού!

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Εγώ έχω ψάξει πολύ το θέμα... με διαιτολόγους κτλ.

Υπάρχουν οι σύμβουλοι διατροφής (οι οποίοι πχ μπορεί να είναι απόφοιτοι ΙΕΚ) και υπάρχουν και οι διαιτολόγοι διατροφολόγοι (απόφοιτοι ΤΕΙ πχ ή πανεπιστημίων του εξωτερικού) και υπάρχουν και γιατροί που προσθέτουν δίπλα στον τίτλο τους και ένα διαιτολόγος...

Φυσικά διαλέγεις και παίρνεις. Εγώ προσωπικά 'τρελλαίνομαι' όταν βλέπω διαιτολόγο (ας τους αποκαλέσουμε όλους έτσι) να μου βάζει στο μενού μου λουκάνικα γαλοπούλας (τίγκα στα συντηρητικά από τα πιο ανθυγιεινά τρόφιμα) ή να μου λανσάρει το εξής μενού¨πρωινό κουλούρι Θεσ/νικης με χυμό πορτοκάλι, λουκάνικα γαλοπούλας με λαχανικά απογευματινό μπάρα δημητριακών ή φρούτο και λουκάνικα γαλοπούλας με λαχανικά (εννοείται πως θα χάσω έτσι!!!) αλλά αλλά! Έτσι έψαξα, είδα 2 και διάλεξα τελικά αυτόν με τον οποίο ταιριάζουμε και σε φιλοσοφία διατροφής. Πχ διαφωνώ με την Άτκινς και αν ο διαιτολόγος μου συμφωνεί τότε αυτός δεν είναι για 'μενα και εγώ δεν είμαι για αυτόν ;)

δυστυχως με τους νομους που εχουμε κατι τετοιοι "συναδελφοι" καταστρεφουν το επαγγελμα και δεν διωκονται απο κανεναν. δε θα προσπαθησω να σε πεισω, θα σου ζητησω για ακομη μια φορα να κανεις οτι κανεις με μεγαλη προσοχη . (μπορειτε πριν αρχισετε μια προσπαθεια σε κατι αναλογο, να κανετε ενα search στο ιντερνετ, να ψαχτειτε λιγο και μετα αποφασιζετε τι θα πραξετε!;))

Σε όποιο τρυπάκι και αν μπούμε το θέμα είναι σε πολλά οι απόψεις είναι διαφορετικές!Αν δεν δοκιμάσεις κάτι δεν εχεις άποψη..και η herballife ήταν η τελειότερη αλλά μόλις σταμάτησα πήρα όλα τα κιλά και το μέτρημα των θερμιδών ημερησίως με έφερε τέτοια στέρηση που μετά ήθελα να καταβροχθίσω το σύμπαν.Οπότε δοκιμάζεις και μαθαίνεις...σε άλλους κάνει σε άλλους οχι!Τόσοι παιδιάτροι υπάρχουν για το θέμα υγείας των παιδιών μας γιατί όλοι λένε τα ''διαφορετικά'' τους??..έτσι πιστεύω αυτό γίνεται παντου..ο καθένας ''πλασάρει'' οτι υποστηρίζει...εμείς είμαστε τα πρόβατα που οτι μας ''βολέψει'' , οτι ''πιστέψουμε'' προχωράμε!

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Babydust είμαι μαζί σου!;) κ εγώ σε διατροφολόγο πήγα πριν κανα χρόνο, μια χαρά διατροφή μου έδωσε ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΓΛΥΚΑ!!!:evil: Στην αρχή κρατιόμουν μια χαρά, έχασα σ ένα μηνα 4 κιλά και δεν είχα φάει να φανταστείς ούτε ένα μαύρο σοκολατάκι -που δε μ αρέσει κιόλας! Ε, μετά όπως καταλαβαίνεις, την έπεσα με τα μούτρα πάλι και στεναχωριόμουν που δεν ήμουν "αξια" να ελέγξω τον εαυτό μου και όσο σκεφτόμουν αυτό τόσο έτρωγα κτλ κτλ και τώρα έχω πάρει τα προηγούμενα 4 και άλλα 4 μπόνους:oops:.

Αυτό που κατάλαβα τώρα δύο χρόνια είναι οτι χρείαζεται μέτρο και τίποτα άλλο. Είναι (τουλάχιστον για μένα) θέμα ψυχολογίας: ευχαρίστηση που βρίσκεις στο φαγητό-γλυκό από τη μία και στρεσάρισμα οτι τώρα που πάχυνα κάτι πρέπει να κάνω άμεσα για να βγω στην παραλία κτλ. Και αυτό το στρες και το είδωλό σου στον καθρέφτη που δεν έχει σχέση μ αυτό που ήσουν είναι που σε κάνει να μην μπορείς να ελέγξεις τη διατροφή σου.

Γενικά ξέρω τι πρέπει να κάνω, οπως όλες νομίζω. Στην πράξη δυσκολέυομαι:shock:

Babydust είμαι μαζί σου!;) κ εγώ σε διατροφολόγο πήγα πριν κανα χρόνο, μια χαρά διατροφή μου έδωσε ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΓΛΥΚΑ!!!:evil: Στην αρχή κρατιόμουν μια χαρά, έχασα σ ένα μηνα 4 κιλά και δεν είχα φάει να φανταστείς ούτε ένα μαύρο σοκολατάκι -που δε μ αρέσει κιόλας! Ε, μετά όπως καταλαβαίνεις, την έπεσα με τα μούτρα πάλι και στεναχωριόμουν που δεν ήμουν "αξια" να ελέγξω τον εαυτό μου και όσο σκεφτόμουν αυτό τόσο έτρωγα κτλ κτλ και τώρα έχω πάρει τα προηγούμενα 4 και άλλα 4 μπόνους:oops:.

Αυτό που κατάλαβα τώρα δύο χρόνια είναι οτι χρείαζεται μέτρο και τίποτα άλλο. Είναι (τουλάχιστον για μένα) θέμα ψυχολογίας: ευχαρίστηση που βρίσκεις στο φαγητό-γλυκό από τη μία και στρεσάρισμα οτι τώρα που πάχυνα κάτι πρέπει να κάνω άμεσα για να βγω στην παραλία κτλ. Και αυτό το στρες και το είδωλό σου στον καθρέφτη που δεν έχει σχέση μ αυτό που ήσουν είναι που σε κάνει να μην μπορείς να ελέγξεις τη διατροφή σου.

Γενικά ξέρω τι πρέπει να κάνω, οπως όλες νομίζω. Στην πράξη δυσκολέυομαι:shock:

Ακριβώς και εγώ!!!! :D:D:D

Διαφημίσεις

Με τον γιο μου πάιζουμε συχνά το παιχνίδι όταν επιτίθεται στον μικρότερο του αδερφό οτι μπήκαν ''τα κακά ανθρωπάκια στο κεφάλι του'' και του λένε διάφορα για να τον μαλώσει η μαμά...οπότε προσπαθεί να ακούσει τα ''καλά ανθρωπάκια''....αυτά λοιπόν τα ρουφιανάκια πως μπαίνουν σε μένα μετά το φαγητό και μου λένε...''ευκαιρία είναι φάε σοκολάτα ή τώρα ή ποτέ''!!!!

οπότε τώρα προσπαθώ να ακούσω τα καλά και εγώ...:lol::lol:

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Γειά σας,

μεταφέρθηκαν εδώ οι δημοσιεύσεις εκτός θεματολογίας

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2078326#post2078326

και δυσκόλευαν την διεξαγωγή συζήτησης σε ομαλό πλαίσιο

Παρακαλώ συνεχίστε λαμβάνοντας υπόψη σας την ανακοίνωση που δημοσιεύσαμε.

Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης δείτε εδώ πως λειτουργεί http://parents.org.gr/news/a354

Κανόνες του φόρουμ της ΕΕΕΓ : http://parents.org.gr/forum/misc.php?do=showrules

Infractions : http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=55586

Ευχαριστούμε

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

προσωπικα δν ξερω αν ειμαι απ τις τυχερες αλλα γενικα ειμαι πολυ αδυνατη απο μικρη χωρις κυταριτιδα κλπ, και απο την πρωτη μου εγκυμοσυνη μου εμεινε μονο η χαλαρωση στο στηθος, και τωρα που κοντευω να γεννησω παλι εκτος απο την κοιλια μου ειμαι πετσι κ κοκκαλο. εδω που τα λεμε θα ηθελα να μην ειχα τοσους εμετους και να ειχα παρει αλλα 5 κιλακια, γιατι μετα τη γεννα αν θηλασω θα χρειαστω αποθεμα, ηδη εχω πολλες ζαλαδες κ νοιωθω τρομερη εξαντληση με δυο παιδια αν μου βγει κι ο μπεμπης τοσο ζωηρος θα καταρευσω εντελως. ενα διαστημα μετα τη γεννηση της κορης μου, τοτε που η πεθερα μου την ειχε μαθει με αγκαλιες ολη την ωρα, ειχα φτασει σε σημειο να τρωω μια φορα τη μερα κι επειδη ημουν κουρασμενη ουτε τοτε μπορουσα να φαω οσο ηθελα κι ειχα αδυνατισει παρα πολυ.

οσο για την προ παιδιων εποχη ημουν αδυνατη γιατι δεν ετρωγα φαγητα που παχαινουν, επειδη δε μου αρεσαν οχι για κανενα αλλο λογο. πχ απο γλυκα μ αρεσουν τα παγωτα, τα γλυκα κουταλιου και κατι αλλα γλυκακια που ειναι κομματακια φρουτου με επικαλυψη σοκολατα υγειας. τα υπολοιπα τα σιχαινομαι. αλλαντικα, τυρια, λιπαρα φαγητα, κρεμες γαλακτος, δε μου αρεσουν και κρεας οταν φτιαχνω τρωω πολυ μικρη ποσοτητα.

παντως οσες δε μπορειτε να ακολουθησετε διαιτα μην αγχωνεστε καθολου με τα νεα μετρα σε λιγο καιρο θα ειμαστε ολοι σαν τα παιδακια της αιθιοπιας!!!!!

Μετα απο ενα ατυχημα που ειχα πριν 8 χρονια με αποτελεσμα ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ καταγμα στο ποδι κνημης περονης, εξωτερικες λαμες (σαν καρφια που περναν μεσα στο κοκκαλο μη σας τα λεω και σας σηκωνεται η τριχα) [...]!

Aυτό λέγεται εξωτερική οστεοσύνδεση, το έχω δει να συμβαίνει στη μητέρα μου και πραγματικά είναι άγριο θέαμα... Το κακό είναι ότι μένουν τα σημάδια, το καλό είναι ότι γλιτώνεις τη δεύτερη εγχείριση (για αφαίρεση λάμας). Στη μητέρα μου μετά από πολλά χρόνια τα σημάδια συρρικνώθηκαν κι έμειναν σαν σκούρες τελείες/κύκλοι. Δεν λέω ότι θα εξαφανιστούν τελείως, μα ίσως να βοηθούσες με κάποια ειδική κρέμα κλπ... Πάντως βρε παιδί μου δεν είναι και τόσο τρομακτικά αυτά τα σημάδια όταν περάσουν κάποια χρόνια απαλύνουν αρκετά, απορώ γιατί ο κόσμος τα θεωρεί τόσο... αξιοθέατο!

[αφού έδεσε το οστό κι είσαι καλά, μη μασάς με τίποτα! Θυμάμαι στη μαμά μου έλεγαν πως αν δεν έδενε θα έπαιρναν μόσχευμα από το οστό της λεκάνης...]

it's never too late to start all over again

αχ κοριτσια πονεμενο θεμα πιασατε..Εγω ειμαι αδυνατη αλλα εχω κοιλια 7μηνων εγκυος και χαλαρη και γεματη ραγαδες σαν χαρτης ενα πραγμα..καθε φορα που βαζω παντελονι πεταγονται τα πλαινα και αμα κατσω ουουου εκει χανω τα ποδια απο την κοιλια..Ξεκινησα διατροφη εδω και 1βδομαδα και βλεπω οτι αρχιζει να μαζευει,πολυ περπατημα με το καροτσι και πολυ πολυ νερο..Φενακι τα ιδια και με την δικη μου κουμπαρα χαχχαχαχα..(να πω οτι δεν μπορουσα μεχρι πριν 1μηνα να κανω κοιλιακους γιατι ειχα χειρουργηθει)

κορίτσια εμένα με έχει πιάσει απελπισία.

Εδώ και 2 χρόνια (ας μην προσθέσω τους μήνες της εγκυμοσύνης) έχω το σώμα που δεν ήθελα ποτέ να έχω και δε φανταζόμουνα ποτέ πως θα αποχτήσω.

Όταν με βλέπει κάποιος για πρώτη φορά μικρό το κακό. Νομίζει πως απλά είμαι λίγο πληθωρική με τις καμπύλες μου και εντάξει καλό θα'ταν να χάσω μερικά κιλάκια. Αλλά αυτοί που με ξέρουν προ εγκυμοσύνης και κυρίως εγώ ;):D βλέπουν μια τρομερή διαφορά. Από αδύνατη και γυμνασμένη (ότι ήθελα φορούσα) ξαφνικά είμαι παχουλή και αγύμναστη και φυσικά δεν μπορώ να φορέσω ότι θέλω.

Βαρέθηκα τα μαύρα και τα σκούρα μπλέ. Μου λείπουν τα χρώματα. Θέλω να ξαναβάλω αυτά που μου αρέσουν όχι αυτά που με 'κόβουν'. Θέλω να κοιταχτώ στον καθρέφτη και να μου αρέσω. Θέλω να εξαφανιστούν τα κιλά με ένα μαγικό τρόπο. Εγώ θέλω 20 κιλά να φύγουν. (θα μου πείς, και εγώ θέλω πολλά αλλά...)

Βαρέθηκα να χάνω κιλά και μετά να τα ξαναβάζω. Τη μια βδομάδα κάνω διατροφή και γυμναστική και την άλλη βδομάδα στρεσάρομαι ή στεναχωριέμαι με κάτι και πλακώνομαι στα γλυκά και για άσκηση κινώ μόνο το μοχλό των ταχυτήτων στο αυτοκίνητο ή απλώνω ρούχα στο μπαλκόνι.:(

Κοιτάω τις παλιές μου φωτογραφίες και κλαίω. Θέλω να ξαναγίνω αδύνατη όπως ήμουν. Δε θέλω το παιδί μου να βλέπει μια παχουλή μαμά. Δε θέλω ο άντρας μου (όσο καλός και να'ναι όσο κατανόηση και να'χει όσο και να μου συμπαραστέκεται) να με βλέπει έτσι. Τα γράφω αυτά και τα δάκρυα κυλούν από τα μάτια μου. Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολική ή ρηχή ή ψωνάρα. Κουράστηκα όμως. Θέλω να γίνω όπως ήμουν πριν. Θέλω να περπατώ στο δρόμο και να μη με ρωτάνε οι γνωστοί μου τί έπαθα. Θέλω να μη με ρωτάνε πότε επιτέλους θα χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης μου. Ή να μου λένε 'μη σε νοιάζει μια χαρά είσαι'. Δεν είμαι μια χαρά. Ούτε με ενδιαφέρει να αλλάξω την ψυχολογία μου. Θέλω να γίνω όπως ήμουν πριν. (Το ξέρω πως υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα πχ να'ναι καλά το παιδί μου, η οικονομική κρίση κτλ. αλλά και αυτό είναι σημαντικό για 'μενα τουλάχιστον).

Και είμαι η μόνη στην παρέα μου που δεν έχω χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης μου (μάλλον λάθος φίλες διάλεξα ;))

Θα σταματήσω εδώ γιατί κλαίω κανονικά.:(:(:(

Προσπαθώ ν'αποδεκτώ τον εαυτό μου όπως έχει γίνει(πλαδαρό και μικρό στήθος,πεσμένη με ραγάδες κοιλιά,πεταγμένες φλέβες,κυταρίτιδα και 5 κιλά επιπλέον που δε λένε να φύγουν):twisted:.Το παλεύω πολύ γιατί κυρίως δε μπορώ να κόψω το φαί:oops::rolleyes:Και να σκεφτείς οτι έχουν περάσει χρόνια απο τις γέννες μου.

είναι τόσο δύσκολο να το αποδεχτείς όμως.... :(

εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ. Πραγματικά θα κάνω ότι μπορώ και μου φαίνεται θα ξεκινήσω μετά τις πλαστικές (αν υπάρχουν λεφτά βέβαια :-D)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...