Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙΜΕΣ ΧΟΡΙΑΚΗΣ???????

Recommended Posts

Καλημέρα σου !!!

Μια χαρά ειναι οι χοριακες έχεις υπερδιπλασιασμό σε όλες !!!συγχαρητγτια κ καλή συνέχεια !!!!!

κοριτσι μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου! κι ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι μια χαρα, και εσυ και φιλες μου που το εχουν περασει αλλα η αληθεια ειναι οτι οταν το περνας πρωτη φορα και μετα απο πολυ κοπο, η φοβια δεν ειναι διαχειρησιμη.

σε ευχαριστω και παλι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 574
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια κ απο μενα! Κ εγω πολυ μπερδεμενη! Τελευταια περιοδος 30 Μαρτιου! 26 Απριλιου περιμενα περιοδο! Εκανα χοριακη 27 Απριλιου 380 και μετα απο δυο μερες 630! Δεν μιλησα ακομη με τον γιατρο μου γιατι ημουν ταξιδι στην Κυπρο! Ειναι καλες οι τιμες? Εντομεταξυ μολις κατεβηκα απο το αεροπλανο ειχα εντονο πονο στη κοιλια!

Γεια σας κοριτσια κ απο μενα! Κ εγω πολυ μπερδεμενη! Τελευταια περιοδος 30 Μαρτιου! 26 Απριλιου περιμενα περιοδο! Εκανα χοριακη 27 Απριλιου 380 και μετα απο δυο μερες 630! Δεν μιλησα ακομη με τον γιατρο μου γιατι ημουν ταξιδι στην Κυπρο! Ειναι καλες οι τιμες? Εντομεταξυ μολις κατεβηκα απο το αεροπλανο ειχα εντονο πονο στη κοιλια!

Γεια σου Τανια και Χρονια Πολλα

πρεπει να μιλησεις με τον γιατρο σου, λογικα θα σε βαλει να κανεις επαναληπτικη. Τα πονακια τα εχω συνεχεια κι ενιοτε εχω και πιο δυνατους πονους που κρατουν λιγο βεβαια αλλα εμενα με τρομαζουν. Ο γιατρος ειναι καθησυχαστικος αλλα μια κουβεντα ειναι αυτη.

Με το καλο κοριτσι

καλημερα. ειμαι νεα στην παρεα! θελω να ρωτησω τι τιμες πρεπει να εχει μια χοριακη για να ειναι θετικη? δηλαδη ποιες τιμες δειχνουν οτι εισαι εγκυος? γιατι πανε πολλα χρονια και εχω ξεχασει τελειως. τι ακριβως πρεπει να δω στην χοριακη για να χαρω? ααα επισης παιζει ρολο η ηλικια οσον αφορα τις τιμες?

ειμαι 41 ετων.

Διαφημίσεις

καλημερα. ειμαι νεα στην παρεα! θελω να ρωτησω τι τιμες πρεπει να εχει μια χοριακη για να ειναι θετικη? δηλαδη ποιες τιμες δειχνουν οτι εισαι εγκυος? γιατι πανε πολλα χρονια και εχω ξεχασει τελειως. τι ακριβως πρεπει να δω στην χοριακη για να χαρω? ααα επισης παιζει ρολο η ηλικια οσον αφορα τις τιμες?

ειμαι 41 ετων.

Καλημέρα! Τα εργαστήρια θεωρούν θετική μια τιμη πάνω απο 10 αλλα αν ειναι καλη η τιμη ή όχι παει σε συνάρτηση με το πόσες μερες μετα την πιθανή σύλληψη εγινε( πολλες φορές δεν την ξέρουμε), πόσες μερες καθυστέρησης. Αλλα το πιο σημαντικό δεν ειναι η αρχική τιμη αλλα να διπλασιάζεται ( ή εςτω να ανεβαίνει πάνω απο 60%) κάθε 48-72 ωρες. Η ηλικια δεν παίζει ρόλο στη τιμη.

xw9Lp2.png

R8erp3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα κορίτσια

Είμαι και εγώ νέα στη παρέα και θα ήθελα να σας πω και εγώ την αγωνία μου.

Τελευταία ΤΕΡ 14.04.16

Έκανα β-χοριακη στις 16.05.16 και οι μονάδες ήταν 841

Εχθές 24.05.16 έκανα δεύτερη και ανέβηκαν στις 1445

Σύμφωνα με το ημερολόγιο αύριο θα είμαι 6 εβδομάδες.Περινένα να ανέβει πολύ περισσότερο η χοριακη. Είναι εντάξει ή οχι;;;;

Κορίτσια, καλησπέρα!

Ονομάζομαι Μάγια, είμαι 29 ετών και ως φαίνεται, είμαι έγκυος

τελευταία περίοδος με έναρξη 19/4, χθες -μετά απο 12 μέρες καθυστερηση- έκανα ένα τεστ φαρμακείου και βγήκε θετικό και σήμερα το πρωί έκανα την 1η χοριακή και βγήκε 47.488.

Έχω ραντεβού με τη γιατρό μου μεθαυριο και μέχρι τοτε θα πεθάνω απο το άγχος νομίζω

Στο μικροβιολογικο κεντρο η μικροβιολογος μου μου έδειξε εναν ενδεικτικό πίνακα και μου ειπε οτι η χοριακη μου αντιστοιχεί σε 6η βδομάδα μάλλον.

Μήπως πάω πολύ νωρίς στη γιατρο? η πολύ αργά? σας φαίνεται φυσιολογική αυτή η τιμή?

Εντωμεταξύ, νιώθω συνεχώς σαν να μου έρχεται περίοδος! έχω κράμπες σαν της περιόδου και τσιμπήματα και ανησυχώ μήπως παλλινδρομεί το μωρο?

μηπως είμαι τρελλή?

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλησπέρα!

τελευταία περίοδος με έναρξη 19/4, χθες -μετά απο 12 μέρες καθυστερηση- έκανα ένα τεστ φαρμακείου και βγήκε θετικό και σήμερα το πρωί έκανα την 1η χοριακή και βγήκε 47.488.

Έχω ραντεβού με τη γιατρό μου μεθαυριο και μέχρι τοτε θα πεθάνω απο το άγχος νομίζω

Στο μικροβιολογικο κεντρο η μικροβιολογος μου μου έδειξε εναν ενδεικτικό πίνακα και μου ειπε οτι η χοριακη μου αντιστοιχεί σε 6η βδομάδα μάλλον.

Μήπως πάω πολύ νωρίς στη γιατρο? η πολύ αργά? σας φαίνεται φυσιολογική αυτή η τιμή?

Εντωμεταξύ, νιώθω συνεχώς σαν να μου έρχεται περίοδος! έχω κράμπες σαν της περιόδου και τσιμπήματα και ανησυχώ μήπως παλλινδρομεί το μωρο?

μηπως είμαι τρελλή?

καλώς ήρθες!νομίζω είναι τέλεια η χοριακή σου!σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!μια χαρά είναι για γιατρό κι εγω 5μιση εβδομαδων πήγα πρώτη φορά και είδα μόνο σάκο με εμβρυικά στοιχεία. οι πόνοι περιόδου είναι η μήτρα που μεγαλώνει αλλά πες το και στο γιατρό.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Κορίτσια, καλησπέρα!

μηπως είμαι τρελλή?

maya1986 17/4 η δικη μου τελευταία περίοδος και σημερινη τιμη της χοριακης 3103...αλλα η μοναδα μετρησεις ειναι σε Ul/L.... η δικη σου τιμή μήπως είναι σε mlU/ml?

Καλησπέρα κορίτσια μου σας διαβάζω εδώ και πέντε χρόνια!καλό σας μήνα και γενικώς ότι ποθειτε. Πρόσφατα έμαθα ότι είμαι έγκυος..!!!!!!είμαι 22 ετών έχω στο ιστορικό μου 3 κύησης οι οποίες δεν εξελίχτηκαν καλά και τώρα ξανά ζω το όνειρο με πολύ φόβο!λοιπόν μια εβδομάδα πριν την αναμε.περίοδο έκανα χοριάκη και βγήκε 13μοναδες...ύστερα από 6 μέρες ξανά έκανα και ήταν 128 μονάδες...Ο γιατρός είναι θετικός...οι άλλοι δύο που ρώτησα ήταν διστακτικοί κάτσε να δούμε πώς και αν....στην φάση που είμαι φοβάμαι και την σκιά μου.....κατά την γνώμη σας θεωρείτε καλή την χοριακή?επισης ξεκινησα ενεσεις ihonep προοληπτικα μέχρι να πάω σε δέκα μέρες να με δει ο γιατρός....ΜΑ ΠΏΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΜΩΣ 10μερες για να ακούσω καρδούλα?Η ψυχή μου με έχει πιάσει?να σημειώσω ότι είμαι 4εβδομαδων και πέντε ημερών....συ γνώμη αν σας ζαλισα η αν είμαι σε λάθος θέμα αλλά από το κινητό που βλέπω τα θέματα δεν ξεχωρίζω που πρέπει να μπω

....το θέμα μου είναι ο φόβος μην πέσει η χοριακη. ...τρέμω!κλάμα και ξάπλα είμαι....σας ευχαριστώ εκ των προτέρων....

Καλησπέρα κορίτσια μου σας διαβάζω εδώ και πέντε χρόνια!καλό σας μήνα και γενικώς ότι ποθειτε. Πρόσφατα έμαθα ότι είμαι έγκυος..!!!!!!είμαι 22 ετών έχω στο ιστορικό μου 3 κύησης οι οποίες δεν εξελίχτηκαν καλά και τώρα ξανά ζω το όνειρο με πολύ φόβο!λοιπόν μια εβδομάδα πριν την αναμε.περίοδο έκανα χοριάκη και βγήκε 13μοναδες...ύστερα από 6 μέρες ξανά έκανα και ήταν 128 μονάδες...Ο γιατρός είναι θετικός...οι άλλοι δύο που ρώτησα ήταν διστακτικοί κάτσε να δούμε πώς και αν....στην φάση που είμαι φοβάμαι και την σκιά μου.....κατά την γνώμη σας θεωρείτε καλή την χοριακή?επισης ξεκινησα ενεσεις ihonep προοληπτικα μέχρι να πάω σε δέκα μέρες να με δει ο γιατρός....ΜΑ ΠΏΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΜΩΣ 10μερες για να ακούσω καρδούλα?Η ψυχή μου με έχει πιάσει?να σημειώσω ότι είμαι 4εβδομαδων και πέντε ημερών....συ γνώμη αν σας ζαλισα η αν είμαι σε λάθος θέμα αλλά από το κινητό που βλέπω τα θέματα δεν ξεχωρίζω που πρέπει να μπω

....το θέμα μου είναι ο φόβος μην πέσει η χοριακη. ...τρέμω!κλάμα και ξάπλα είμαι....σας ευχαριστώ εκ των προτέρων....

Να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοςυνη !σου εύχομαι κάθε τύχη αυτή τη φορά και να τα καταφέρεις!

Θεωρώ ότι οι τιμές σου ειναι πολυ καλές αν σκεφτείς ότι έκανες Χοριακη μια εβδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο.και διπλασιάζεται κανονικά !

Δεν μας λες γιατι απέτυχαν οι προηγούμενες. Θρόμβοφιλία;

Πάντως προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου όσο μπορείς, δεν σου αξίζει να αγχώνεσαι κι άλλο . Ξέρω ότι φοβάσαι να χαρείς αλλα τουλάχιστον μην κλαις.

Γιατι να μην πάνε όλα καλα αυτή τη φορά;

Να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοςυνη !σου εύχομαι κάθε τύχη αυτή τη φορά και να τα καταφέρεις!

Θεωρώ ότι οι τιμές σου ειναι πολυ καλές αν σκεφτείς ότι έκανες Χοριακη μια εβδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο.και διπλασιάζεται κανονικά !

Δεν μας λες γιατι απέτυχαν οι προηγούμενες. Θρόμβοφιλία;

Πάντως προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου όσο μπορείς, δεν σου αξίζει να αγχώνεσαι κι άλλο . Ξέρω ότι φοβάσαι να χαρείς αλλα τουλάχιστον μην κλαις.

Γιατι να μην πάνε όλα καλα αυτή τη φορά;

__________________...

Κορίτσι μου σε ευχαριστώ πάρα μα παρά πολύ ....Λοιπόν το ένα μου μωράκι στην 24 εδβο.μου το πήραν βάζοντας μου πόνους γιατί ήταν έξω από τον τράχηλο (ειπαν)..τυχαίο γεγονός...το 2ο παλλινδρομησε (είπαν πως τυχαινει)το 3ο στην 8εβδο.σταμάτησε η καρδούλα του...βασικά είχα έναν γιατρό που μέχρι να χάσω και το τελευταίο μου έλεγε Ε μικρή είσαι για εξετάσεις! (Σοβαρά σας μιλάω!!!)έτυχε και έτυχε. ..μετά μου είπαν να κάνω άλλες ειδικές εξετάσεις αλλά το είχα αφήσει στην άκρη διότι ήθελα να συνέλθω να φύγει από το μυαλό μου και να κάνω αργότερα μωρό....αλλά μου έκατσε πάλι!!!!!δεν είμαι ανεύθυνη αν και έτσι αισθάνομαι ...Γ αυτό και προληπτικά εφόσον δεν ξέρω τι φταίει κάνω ενέσεις ηπαρινης. .κορίτσια τρέμω πολύ απλά...βλέπω περίεργα όνειρα και λεφτα (δεν είμαι τρελλη)τα έχω για κακό...φοβάμαι ότι δεν θα αξιωθω ποτέ ....μου είπε ο γιατρός μετα τις 10 να πάω για καρδιά αλλά αγχώνομαι δεν ξέρω θα είναι όλα καλά?ειλικρινά μου έδωσες δύναμη κορίτσι μου ευχαριστώ...:cry:

Διαφημίσεις

καλησπέρα καινούργια και εγώ στην παρέα

Τελευταία ΕΡ=1/5.

Τιμές χοριακης: 1/6=153

3/6=240

6/6=315

Επόμενη μέτρηση στις 8/6 και εγώ ...ράκος....Να ελπίζω ή να το πάρω απόφαση

ότι δεν θα καταλήξει καλά αυτή η προσπάθεια (Εκλεισα τα 40, και είναι η πρώτη μου κύηση)

καλησπέρα καινούργια και εγώ στην παρέα

Τελευταία ΕΡ=1/5.

Τιμές χοριακης: 1/6=153

3/6=240

6/6=315

Επόμενη μέτρηση στις 8/6 και εγώ ...ράκος....Να ελπίζω ή να το πάρω απόφαση

ότι δεν θα καταλήξει καλά αυτή η προσπάθεια (Εκλεισα τα 40, και είναι η πρώτη μου κύηση)

Καλησπέρα φυσικά και να ελπίζεις! Η χοριακη ανεβαίνει! Υπέρηχο κάνατε; αν επιτρέπεται με εξωσωματική;

Εύχομαι τα καλύτερα καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνια σας έχω βιωση το αγχος της χοριακης

bsglp2.png[/url]

Υπέρηχο δεν έχω κάνει γιατί ο γιατρός μου μου είπε ότι δεν έχει νόημα αν η χοριακή είναι κάτω από 1200

Πρόκειται για φυσική γονιμοποίηση. Ιδιαίτερα συμπτώματα δεν έχω .

Είμαι σε προγεστερόνη 200χ3 και Filicine.

O γιατρός μου είπε οτι το πιθανότερο σενάριο είναι να μην προχωρήσει ομαλά αυτή η κύηση. Να ελπίζω?

Καλησπέρα κορίτσια!!

Είμαι πολύ προβληματισμένη. Μετά απο 10 μερες καθυστέρηση, την περασμένη βδομάδα (31/5) έκανα μια εξέταση χοριακής με τιμή 47.625.. πήγα στη γυναικολόγο, κάναμε υπέρηχο, ακούσαμε καρδούλα και με τοποθέτησε στις 6 βδομαδες.

Το περασμένο σαββατοκυριακό, ένιωσα οτι μειώθηκαν τα συμπτώματα εγκυμοσύνης, ένιωθα πολύ καλά, ούτε ναυτια, ούτε τιποτα. Ως εκ τούτου θορυβήθηκα και σήμερα 1/6 (κανονικα θα έμπαινα στις 7 εβδομάδες) πηγα και ξαναέκανα χοριακή και βγήκε 108.203... δεν θα επρεπε να εχει υπερ-διπλασιαστει?... αντιστοιχεί μεν στις βδομάδες μου αλλα δεν υπερ-διπλασιαστηκε...

Σας φαίνεται οτι αποβάλλω?

Μέχρι την περασμένη βδομάδα είχα πονακια στην κοιλια και ναυτιες... τωρα μου εχουν μεινει μόνο τα πονάκια (και ειναι και λίγο πιο έντονα)

Πιστευετε αποβάλλω?

Καλησπέρα κορίτσια!!

Είμαι πολύ προβληματισμένη. Μετά απο 10 μερες καθυστέρηση, την περασμένη βδομάδα (31/5) έκανα μια εξέταση χοριακής με τιμή 47.625.. πήγα στη γυναικολόγο, κάναμε υπέρηχο, ακούσαμε καρδούλα και με τοποθέτησε στις 6 βδομαδες.

Το περασμένο σαββατοκυριακό, ένιωσα οτι μειώθηκαν τα συμπτώματα εγκυμοσύνης, ένιωθα πολύ καλά, ούτε ναυτια, ούτε τιποτα. Ως εκ τούτου θορυβήθηκα και σήμερα 1/6 (κανονικα θα έμπαινα στις 7 εβδομάδες) πηγα και ξαναέκανα χοριακή και βγήκε 108.203... δεν θα επρεπε να εχει υπερ-διπλασιαστει?... αντιστοιχεί μεν στις βδομάδες μου αλλα δεν υπερ-διπλασιαστηκε...

Μέχρι την περασμένη βδομάδα είχα πονακια στην κοιλια και ναυτιες... τωρα μου εχουν μεινει μόνο τα πονάκια (και ειναι και λίγο πιο έντονα)

Πιστευετε αποβάλλω?

Αγάπη μου γλυκειά καταρχήν ηρέμησε!!!!!!! Για τις τιμές της χοριακης δεν ξέρω να σου πω αλλά πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο πινακακι που δείχνει και για να λες ότι η τιμή αντιστοιχεί με την εβδομάδα κύησης σου όλα καλά ειναι! Όσον αφορά στα συμπτώματα που αναφέρεις τον πρώτο καιρό έρχονται και φεύγουν ώσπου να φύγουν εντελώς! Πάρε τηλέφωνο και τον γιατρό σου ή την μαία σου αν έχεις να τους ρωτήσεις αλλά πιστεύω ότι όλα καλά είναι!!!!!! Μην αγχωνεσαι, απλώς κανε την ερωτησουλα για να ηρεμησεις τελείως! Όλα καλά θα πάνε χαζουλα! :-D

Καλησπέρα κορίτσια!!

Πιστευετε αποβάλλω?

Απο ένα σημείο κ μετα η χοριακη δ υπερδιπλασιάζεται . Αυτό συμβαίνει αρχικά δ ξέρω ακριβώς ποτέ σταματάει ο διπλασιασμός αυτό .

Στην πραγματικότητα δ έχει νόημα αυτό που έκανες αφού είχατε έμβρυο κ καρδούλα η πορεία πια της κύησης τίθεται υπερηχογραφικα .

Δηλαδή τώρα αγχώθηκες χωρίς να μπορείς να είσαι σίγουρα . Πάρε το γιατρό σου κ κάντε ένα υπέρηχο το πιο απλό.

Όσο για συμπτώματα πάνε κ έρχονται όπως είπε κ η salomia μην δίνεις βάση τοοοοοσο εκεί .

Καλησπέρα κορίτσια!!

Πιστευετε αποβάλλω?

Καλησπέρα και από εμένα!!! Η χοριακή πλέον δεν είναι αξιόπιστη για το μαλλον της εγκυμοσύνης σου!! Εκτός και αν εχει μειωθει βέβαια!!! Από κάποια τιμή και μετά η χοριακή δεν διπλασιαζεται!! απλά αυξάνεται και οφείλεται για τα συμπτώματα σου!! Εγώ προσωπικά είμαι στην 22η εβδομάδα και ποτε δεν είχα συμπτωματα!! δεν υπάρχει λόγος να ξανακάνεις χοριακή!!! Συμβουλέψου και τον γιατρό σου ο οποίος θα σε κατευθύνει σωστα!! Φιλιααααα!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Νομίζω τελειώσαμε σήμερα. Τιμή χοριακής 396(από 153-->245-->315), ο γιατρός μου είπε να κόψω τα φάρμακα(προγεστερονη, salospir ,filicine) και πάλι χοριακή Παρασκευή.

Το ερώτημα ενδομήτριο ή εξωμήτριο παραμένει και στα επόμενα είναι αναμονή περιόδου ή απόξεση και παθολογοανατομικη αναζήτηση εμβρυικών στοιχείων και αν δεν βρεθεί τίποτα εκεί μεθοτρεξάτη....

Πότε λέτε ότι μπορώ να ξαναπροσπαθήσω μετά την μεθοτρεξάτη και για πόσο καιρό δίνεται το συγκεκριμένο φάρμακο;

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα σας κορίτσια.

Εχω και εγω τις ανησυχίες μου...στις 30/4 ηταν η τελευταία μου περίοδος και στις 2/06 η τιμή της β χοριακης ηταν περιπου 1100.

Πήγα στον γυναικολόγο προχτές 14/6 και είδε το έμβρυο λέγοντας μου πως ειμαι 3 εβδομάδων και πως σε 2 εβδομάδες θα ακούσουμε καρδυα.

Σύμφωνα με την τελευταία μου περίοδο εγω υπολογιζα οτι θα ήμουν 5 εβδομάδων και απογοητεύτηκα 😞

Βέβαια ενώ πάντα είχα κύκλο 26-28 ημέρες τις δυο τελευταίες φορές είχα καθυστέρηση 2 και 4 ημέρες...

Τι να πω... Ειναι το δεύτερο μου παιδάκι και το θέλουμε πολυ

Θα παω και σε άλλον γιατρό την πέμπτη να με δει...

Ειμαι πολυ αγχωμένη 😩

Πως σας ακούγεται;

Μακάρι να παμε όλες μας καλα!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...