Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Οι συναντήσεις της Πέμπτης

Marle

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 579
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας ζήσει!!!

Να είναι πάντα ευτυχισμένη!!!

-Α! Και πρώτη φορά συγκινήθηκα με περιγραφή βάφτισης!!! :lol::lol::lol:

Είσαι απίστευτη!!! Αν γράψεις βιβλίο ενημέρωσέ μας!!!-

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

Να σας ζησει η Φωτεινη λοιπον!!! Να ειναι παντα ευτυχισμενη...:D

Πεθαίνω για τις περιγραφές σου και το "συγγραφικό" σου ταλέντο C@T... να μας γράφεις και να σε διαβάζουμε, πολύ μας αρέσεις... μήπως να το έκανες "επάγγελμα" (εκτός και αν το έχεις κάνει ήδη... )

Μου θυμιζεις λιγο Φρεντυ Γερμανο....χιουμορ και συγκινηση και απιστευτο χαρισμα στο γραψιμο... :D:D:D

Τρελαινομαι να σε διαβαζω!!!!!!!!!!

να σας ζησει η Φωτεινουλα!!!!

9a7bp2.pngIm47p2.png

Διαφημίσεις

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, κορίτσια! Όχι, δεν είναι επάγγελμα... ή τέλος πάντων σχεδόν. Μπορεί να πει κανείς ότι είναι σχετική η δουλειά μου, γιατί είμαι μεταφράστρια.

Δεν ξέρω αν θα γράψω βιβλίο, προς το παρόν δεν έχω κάτι σημαντικό να πω. Εξάλλου ο Φρέντυ Γερμανός είχε και την Μαρία Ιωαννίδου σύντροφο, καθόταν να γράψει ο άνθρωπος μπας και ηρεμήσει. :lol:

Φυσικά και την έπλυνα τη μπέμπα. Αλλά είμαστε στο εξοχικό, οπότε την έβαλα σε λεκάνη και πέταξα τα νερά στον κήπο. Ευτυχώς, δεν θα πέσει φωτιά να μας κάψει! Γλιτώσαμε το πυρ το εξώτερον. Φιουφφφ... :cool:

Προφανώς τα μωρά τα ζουπάνε μέσα για να μη γκρινιάζουν οι θρήσκοι. Κάποιος είπε και στη νονά να το λαδώσει καλά και στις μασχάλες, για να μην μυρίζουν όταν μεγαλώσει. :shock::shock::shock::lol::lol: Αν μου βγει κουνάβι το παιδί, ξέρετε ποιος θα φταίει!

Και δεν κάνουν οικονομία στο νερό, βρε κορίτσια. Απλά βαριούνται να κουβαλάνε και να αδειάζουν κουβάδες! Αφού τους το είπα: είναι λίγο το νερό. Και την είχαν έτοιμη την απάντηση: Καλύτερα, δεν θα πνιγεί κιόλας! :evil::evil: Αλλά εκείνη την ώρα τι να κάνεις, να διακόψεις τη βάφτιση να κάνεις φασαρία;

Myrto, μη στεναχωριέσαι για τη φίλη σου. Στο επόμενο παιδάκι!

Galat, η εκκλησία ήταν η Αγία Ειρήνη στην Παλαιά Φώκαια. Είναι πολύ όμορφη με θέα, αλλά να ξέρεις: ο παπάς ζήτησε παραπάνω λεφτά (του δώσαμε 50 και δεν τον έφταναν), και επίσης, στην αρχή θέλαμε να κάνουμε όρθιο catering σε ένα δασάκι που έχει δίπλα, και ενώ μας είπε ΟΚ, τελευταία στιγμή μας ξεφούρνισε πως έχει γάμο μετά, το οποίο φυσικά ήταν ψέμα, καταλαβαίνεις γιατί.

Afrodite, σου έστειλα πμ για τον μάστορα των νυχιών. Εγώ τα δικά μου τα κράτησα να τα κάνουμε τιρμπουσόν!

Φωτογραφία έβαλα μόνο μία στο facebook, είναι πολύ αργή αυτή η σύνδεση, τα νεύρα μου!

Τώρα πρέπει να γυρίσω Αθήνα να αρχίσω τις αλλαγές. Εκατό φορεματάκια, τα οποία δεν θα φορέσει ΠΟΤΕ γιατί είναι πάντα με την πάνα και topless. Εγώ υπόσχομαι στον εαυτό μου να μην πάρω ποτέ δώρο ρούχο σε βάφτιση, και ειδικά από τη μπουτίκ της γειτονιάς μου.

Λοιπόν, πάλι πολυλογία με έπιασε. Όχι μόνο καταχρώμαι το χώρο του φόρουμ, αλλά σας τα λέω και όλα και δεν θα έχω τι να σας πω την Πέμπτη!

1103660.png

________

I think men who have a pierced ear are better prepared for marriage. They've experienced pain and bought jewelry.

Να σας ζήσει η νεοφώτιστη Φωτεινούλα :) :) Να ναι πάντα γερή και καλότυχη !!

Αχ μια τετοια βάφτιση ονειρευομαι και γω για την μικρούλα μου :)

(συνέχισε να γράφεις εισαι ...απολαυστικότατη!!!)

VgL7.jpgIgLdp2.png

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΗ!

:D:D:D:D

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕΣ!

ΤΕΛΕΙΑ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΟΥ , ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕΣ!

ΑΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΒΙΒΛΙΟ ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ! :wink:

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Δεν ξέρω αν θα γράψω βιβλίο, προς το παρόν δεν έχω κάτι σημαντικό να πω. Εξάλλου ο Φρέντυ Γερμανός είχε και την Μαρία Ιωαννίδου σύντροφο, καθόταν να γράψει ο άνθρωπος μπας και ηρεμήσει. :lol:

δεν το πιστευω c@t!!!!!Οταν σου εγραφα το μηνυμα,πηγα να σου γραψω:"Φανταζομαι και ελπιζω βεβαια,ο αντρας σου να μην θυμιζει σε τιποτα την Μαρια Ιωαννιδου"αλλά μετα λεω ας μην το γραψω καλυτερα, μηπως παρεξηγηθει...

Απιστευτο!!!!!! :D

Τώρα πρέπει να γυρίσω Αθήνα να αρχίσω τις αλλαγές. Εκατό φορεματάκια, τα οποία δεν θα φορέσει ΠΟΤΕ γιατί είναι πάντα με την πάνα και topless. Εγώ υπόσχομαι στον εαυτό μου να μην πάρω ποτέ δώρο ρούχο σε βάφτιση, και ειδικά από τη μπουτίκ της γειτονιάς μου

ΟΧΙ αλλα ρουχααααα!!!!!! :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Galat, η εκκλησία ήταν η Αγία Ειρήνη στην Παλαιά Φώκαια. Είναι πολύ όμορφη με θέα, αλλά να ξέρεις: ο παπάς ζήτησε παραπάνω λεφτά (του δώσαμε 50 και δεν τον έφταναν), και επίσης, στην αρχή θέλαμε να κάνουμε όρθιο catering σε ένα δασάκι που έχει δίπλα, και ενώ μας είπε ΟΚ, τελευταία στιγμή μας ξεφούρνισε πως έχει γάμο μετά, το οποίο φυσικά ήταν ψέμα, καταλαβαίνεις γιατί.!

Kαλά δεν το πιστεύω, επειδή θα την βαπτίσουμε Ειρήνη έψαχνα για Αγ. ειρήνη αρχικά.... Ευχαριστώ πολύ !!!!!

eNeap2.pngNziDp2.png

Προφανώς τα μωρά τα ζουπάνε μέσα για να μη γκρινιάζουν οι θρήσκοι. Κάποιος είπε και στη νονά να το λαδώσει καλά και στις μασχάλες, για να μην μυρίζουν όταν μεγαλώσει. Αν μου βγει κουνάβι το παιδί, ξέρετε ποιος θα φταίει!

C@t... :lol::lol::lol: είσαι απίστευτη!!!

eNeap2.pngNziDp2.png

Φυσικά και την έπλυνα τη μπέμπα. Αλλά είμαστε στο εξοχικό, οπότε την έβαλα σε λεκάνη και πέταξα τα νερά στον κήπο. Ευτυχώς, δεν θα πέσει φωτιά να μας κάψει! Γλιτώσαμε το πυρ το εξώτερον. Φιουφφφ... Cool

Προφανώς τα μωρά τα ζουπάνε μέσα για να μη γκρινιάζουν οι θρήσκοι. Κάποιος είπε και στη νονά να το λαδώσει καλά και στις μασχάλες, για να μην μυρίζουν όταν μεγαλώσει. Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Αν μου βγει κουνάβι το παιδί, ξέρετε ποιος θα φταίει!

Καλα, να μας μιλας και μας εκει πανω που θα καιγομαστε, γιατι τα νερα τα ριξαμε στη λεκανη της τουαλέτας.... Επισης την ειχαμε κουρεψει πριν την βαφτιση κ πεταξαμε και τα μαλλια... Δε θα πω οτι δεν μεταλαβαμε το παιδι 12 φορες μεχρι να χρονισει (δε ξερω τι γινεται στις περιπτωσεις που το παιδι ειναι ηδη ενός). Τιποτα ομως απο τα πιο πανω δε με ανησυχει οσο το γεγονος οτι δεν μπορω να θυμηθω τον νονο να λαδωνει τα ποδια της Δανάης... Λές να μου βγει βρωμοπόδαρη :?:

Τι εγινε με το έκτατο??? Βρεθηκατε? Οπως θα υποψιαστηκατε εγω δεν μπορεσα.... ΘΑ βρεθουμε την Πεμπτη ή σας παει πολυ? Λετε να παμε κανα Πεδιο του Αρεως -ετσι για αλλαγη και να βολευτουν κ τα κοριτσια απο κει? Παμε κ για κανα ουζο μετα, στον Ηλια, αμα κοιμηθουν τα λουλουδια μας :roll::roll::roll: Αν δε βολευει δε με πειραζει, ετσι κι αλλιως ταξιδι κανω...

GwASp3.png

Καλημέρα! Χτες τελικά είμασταν το all exclusive club της Λήδας και της Άννας με τις μαμάδες βέβαια σαν αξεσουαρ...

Κάνανε κούνια, τσουλήθρα (εμείς έχουμε τώρα θέμα με την τσουλήθρα, θα τα πω αναλυτικότερα κάποια στιγμή... :roll: ), ψιλοπερπατήσανε, ψιλομπουσουλήσανε αλλά στο τέλος η Άννα έγινε ανυπόφορη με το κόλλημα της για την τσουλήθρα και φύγαμε...

Τώρα έχω αγχωθεί με το ταξίδι, δεν βρίσκω το διαβατήριο της, ελπίζω να πάνε όλα καλά, σας φιλώ

WLn5p2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια?? :roll::roll: κορίτσια?? :roll::roll: ΚΟΡΙΤΣΙΑ? :roll: ΚΟΟΡΙΙΙΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!!!??

Που είσαστε καλέ?

Μας πιάσανε οι ζέστες και δεν ξεπορτίζουμε? :lol::lol:

Επειδή δεν ξέρω αν θα σας δούμε πριν τις διακοπές σας ενημερώνω ότι φεύγουμε το Σάββατο! :D

Θα είμαστε στη Κύθνο για 2 εβδομάδες. (ποια άλλη έλεγε για Κύθνο?πότε?:roll: )

Θα έχετε φύγει όταν επιστρέψουμε (27/7)?? ή θα τα πούμε τότε?

KbCJp2.pngEYukp3.png

κορίτσια?? :roll::roll: κορίτσια?? :roll::roll: ΚΟΡΙΤΣΙΑ? :roll: ΚΟΟΡΙΙΙΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!!!??

Που είσαστε καλέ?

Μας πιάσανε οι ζέστες και δεν ξεπορτίζουμε? :lol::lol:

Επειδή δεν ξέρω αν θα σας δούμε πριν τις διακοπές σας ενημερώνω ότι φεύγουμε το Σάββατο! :D

Θα είμαστε στη Κύθνο για 2 εβδομάδες. (ποια άλλη έλεγε για Κύθνο?πότε?:roll: )

Θα έχετε φύγει όταν επιστρέψουμε (27/7)?? ή θα τα πούμε τότε?

Παααααρούσα!!! :lol::lol::lol:

Καλά να περάσετε Ελιζούλα μου, καλές διακοπές και καλά μπάνια!!!

Εμείς φεύγουμε για Κρήτη 3/8... πιθανότατα να τα πούμε αφού γυρίσετε δηλαδή.... :D

Πράγματι ερήμωσε το τόπικ! Τώρα που κατάφερα και μπήκα κι εγώ και είχα νέα να σας πω...:( Προφανώς μετά την τόσο γλαφυρή περιγραφή της βάφτισης της Φωτεινούλας ήρθε το χάος... Γελάσαμε με την καρδιά μας! C@t να τη χαίρεσαι! Felinidoc χρόνια πολλά και στην Αννούλα! Πολύχρονη και η Λήδα και ο Ιάσονας (έστω και καθυστερημένα...) Σεπτέμβρη μάλλον κι εμείς θα βαφτίσουμε τη Μαρίνα επιτέλους (δεν γλιτώνουμε), βέβαια μέχρι τότε θα κολυμπάει και θα μπορεί να λέει "ε, ψιτ, εσύ με τα γένια, το νερό είναι κρύο!" Κορίτσια εύχομαι να συνεχισετε ακάθεκτες τις συναντήσεις... Πολλά φιλάκια!

.png

• 2 εβδομάδες μετά...
Είναι κανείς εδώώώώώώ;;;;;;;;;

Εμείς γυρίσαμε από το πρώτο μισό των διακοπών μας και επιθυμούμε συνάντηση Πέμπτης!!! Ποιός ενδιαφέρεται;

Καλώς ήρθατε Μυρτώ μου!!!

:D:D:D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...