Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Οι συναντήσεις της Πέμπτης

Marle

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 579
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για μια ακομη φορά περασαμε πολύ ωραια! Μπορει να μη πήγαμε στην παραλία αλλα πέξαμε με την αμμο (ε, φαγαμε και λιγο), καναμε κουνιες και φυσικά ανταλλαξαμε παιχνίδια κ απόψεις. Οι μαμαδες καναμε διαγωνισμό για το ποια ειναι πιο χαζομαμα βαζοντας τα παιδιά μας να κανουν διαφορα. Νικητρια βγηκε Myrto με την γκριματσα της Λήδας

DSC02658_1.jpg

Παραθετω μερικες φωτο ακομα, ετσι για το αρχειο.

DSC02645_1.jpg

DSC02650_1.jpg

Φυσικα για μια φορα ακομα, αναδεικνύεται το ταλέντο μου ως φωτογραφος :oops::oops:

C@t, σε περιμεναμε πως κ πως :cry::cry::cry:

Για στειλε κ εδω facebook :wink:

filia

GwASp3.png

Ωραία περάσαμε πάλι. Βέβαια εγώ πάλι πίσω από τον Κωστή έτρεχα και δεν πρόλαβα να σας δω και πολύ...που θα πάει κάποια στιγμή θα έρθει και ο μπαμπάς μαζί μας :wink:

Afrodite ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες! :)

C@t :D:D:D

Στην Αλεξάνδρας? Πού καλέ? Πες μου ότι μένουμε κοντά :)

Θα σε περιμένουμε την άλλη Πέμπτη με όλα τα νέα.

eleni^^ χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε. Έχεις το πιο ζουμπουρλούδικο μωρό ever ! :lol::lol: Να την χαίρεσαι την κούκλα.

KbCJp2.pngEYukp3.png

malre να χαιρεσαι τον αγγελο σου

πολλές πολλές ευχές..........

χτες δε κατάφερα να ερθω , ελπίζω να σας προλάβω πριν φύγουμε για διακοπές.........

Ευχαριστώ πολύ!!!! Κι εσύ να χαίρεσαι τη μπεμπούλα σου!! :):):)

Είμαι όμως λίγο στενοχωρημένη :cry: γιατί σήμερα βγήκαν οι εξετάσεις αίματος του μπεμπούλη μου και έχει σιδηροπενία :cry::cry:

Δεν θέλω να έχω όμως άσχημη διάθεση σήμερα που είναι τα γενέθλια του Ιασονάκου....

Διαφημίσεις

δυστυχως εμεις δε μπορεσαμε να κανουμε κουνια τραμπαλα ή να παιξουμε με τα κουβαδακια μας γιατι ειμαστε ακομα πολυ μπεμπες :P

Χαρηκα παρα πολυ που σας γνωρισα!

Λοιπόν, είμαστε και εμείς από εχθές το βράδυ στην Αθήνα και μόλις γυρίσαμε από μια βάφτιση, εκτός προγράμματος, γκρινιάρες και νυσταγμένες.

Ελπίζω την άλλη Πέμπτη να υπάρχει επανάληψη για να έρθουμε και εμείς.

Ήθελα να μοιραστώ και την εμπειρία του αεροπλάνου μαζί σας... Θηλάζαμε από την ώρα που ξεκινήσαμε κοιμηθήκαμε στο ενδιάμεσο και ξαναθηλάζαμε στην προσγείωση..!! Δεν περίμενα με τίποτα να ήταν τόσο εύκολο!!! Πραγματικά δεν κατάλαβε τίποτα! Σκεφτόμουν τι θα έκανα αν γκρίνιαζε και έπρεπε να κουβαλάω μπουκάλι (αφήστε που δε μου επέτρεπαν να το πάρω από τον έλεγχο.. Εδώ και τα μπουκαλάκια με ορό της μπέμπας κόντεψε να μου κρατησουν!)..

lazy.gif

Διαφημίσεις

Ανταπόκριση από εξοχικό, ημέρα της βάπτισης:

Ο βρουκόλακας βγήκε μέρα και γράφει σύντομο μήνυμα γιατί τρέχει.

Η μπέμπα θα είναι ντυμένη σαν τη βασίλισσα της Αγγλίας.

Η μαμά έχει το σούπερ κούρεμα, που ελπίζει να τραβήξει τα βλέμματα από τις ραφές του φουστανιού, οι οποίες βογγάνε.

Ο μπαμπάς δεν έχει αποφασίσει ακόμα το όνομα και θα γίνουμε ρόμπα.

Η νονά έχει ήδη αρχίσει τα χάχανα από τώρα.

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, ναι, μένω στο άγαλμα της Αθηνάς απέναντι, σας βρήκα στο facebook, έκαψα τον εξωτερικό σκληρό του υπολογιστή και δεν έχουμε μουσική, θα σας δω την Πέμπτη και αύριο θα σας πω το όνομα.

Πολλά φιλιά.

1103660.png

________

I think men who have a pierced ear are better prepared for marriage. They've experienced pain and bought jewelry.

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!

Felinidoc αρχίσαμε ήδη συμπλήρωμα σιδήρου. Θα το παίρνει για τρεις μήνες τουλάχιστον κι έπειτα βλέπουμε...

Angela_kgr ευχαριστώ πολύ για τις ευχές :) Τα πρώτα μας γενέθλια τα περάσαμε γκρινιάζοντας λίγο... Μάλλον φοβήθηκε τον πολύ κόσμο (θείες, γιαγιάδες κλπ) και ήταν κολλημένος πάνω μου! Δεν ήθελε ούτε τον πατέρα του (πράγμα απίστευτο γιατί συνήθως θέλει μόνο τον μπαμπά!). Την ώρα πάντως της τούρτας την απολαύσαμε, του άρεσε το τραγουδάκι και χτύπαγε παλαμάκια! :D

eleni^^ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου :) Να χαίρεσαι κι εσύ την μπουμπού σου!

C@t φοβερή η ανταπόκριση από το ...μέτωπο της βάφτισης!!! :lol:

Να χαίρεσαι την Αλίκη τελικά; Να'ναι πάντα καλότυχη και υγιής!!!

Κορίτσια καλές διακοπές και θα τα πούμε εν καιρώ στις συναντήσεις της Πέμπτης :wink:

malre να χαιρεσαι τον αγγελο σου

πολλές πολλές ευχές..........

χτες δε κατάφερα να ερθω , ελπίζω να σας προλάβω πριν φύγουμε για διακοπές.........

Ευχαριστώ πολύ!!!! Κι εσύ να χαίρεσαι τη μπεμπούλα σου!! :):):)

Είμαι όμως λίγο στενοχωρημένη :cry: γιατί σήμερα βγήκαν οι εξετάσεις αίματος του μπεμπούλη μου και έχει σιδηροπενία :cry::cry:

Δεν θέλω να έχω όμως άσχημη διάθεση σήμερα που είναι τα γενέθλια του Ιασονάκου....

glitterfy124929821D32.gif

να το χαιρεσαι το παιδακι σου!

να ειναι γερος , δυνατος & τυχερος :D (...λιγο καθυτερημενα οι ευχες)

ευχομαι να ειναι περαστικα... δυστυχως δε ξερω κατι για τη σιδηροπενια για να βοηθησω!

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

ουχ ξέχασα

χρόνια πολλά στον Ιάσονα!!!

Μην ανησυχείς καλή μου,ακούω πολλά παιδάκια με σιδηροπενική αναιμία... κι εγώ όλο στις εξετάσεις έχω τον μέγάλο...

Διαφημίσεις

Αντε ρε C@t, βρυκολακιασαμε και μεις περιμένοντας..... ΕΙπε κανενα αλλο ονομα η νονά και σας επεσε βαρυ?

Εγω ευχομαι και χωρις ονομα, παντως. Να σας ζησει και να την χαιρεστε όπως αυτη θέλει!!!

Θελω και το τηλ απο τον μαστορα των νυχιων, ε! Εχουμε και μεις βαφτιση την κυριακη (την ανηψια μου) και η μανικιουριστα της γειτονιας μου ειναι κλεισμενη ως τον Αυγουστο!!!!...

GwASp3.png

Το χρονικό ενός μη-προαναγγελθέντος ονόματος

Από Παρασκευή μαζευτήκαμε στο εξοχικό, νονά, γονείς και φυσικά μπέμπα. Φάγαμε σουβλάκια και γελάσαμε πολύ. Όταν κοιμήθηκαν μπαμπάς και κόρη, η νονά κι εγώ κάναμε ανασκόπηση της φιλίας μας που καλά κρατεί από τη δευτέρα γυμνασίου (και κοντεύουμε 36 χρονών). Κοιμηθήκαμε ξημερώματα.

Ξυπνήσαμε σαν μπαγιάτικα μύδια και αρχίσαμε τις ετοιμασίες για βάφτιση. Ήταν όπως παλιά, που ετοιμαζόμασταν για να οργώσουμε τα μπαρ. Ήρθε και η κομμώτρια, η οποία μου κατέστρεψε το υπέροχο και πανάκριβο κούρεμά μου, και το μετέτρεψε σε ένα γλυμμένο κεφάλι. Μόλις έφυγε έλυσα τον κότσο της συμφοράς και έγινα πάλι ο (σχεδόν) εαυτός μου. Γλίστρησα μέσα στο φόρεμά μου με τη χάρη τρελού που του φοράνε ζουρλομανδύα.

Ξεκινήσαμε μέσα στο χάχανο, η φιλενάδα μου περίμενε πώς και πώς τη στιγμή που θα της κάνω μετάνοιες και θα της φιλήσω το χέρι. Στο δρόμο αποφασίσαμε το όνομα. Την απόφαση την πήρα εγώ, γιατί ο άντρας μου ήθελε να μας ευχαριστήσει όλους και είχε μπλοκάρει.

Φωτογράφο δεν είχαμε, είχαν φέρει οι φίλοι μας τις μηχανές τους και μας έβγαλαν φυσικές, φανταστικές φωτογραφίες. Ένας φίλος σκηνοθέτης έφερε κάμερα και μας τράβηξε.

Η βάφτιση ήταν πολύ ρομαντική και ειδυλλιακή. Συγκινηθήκαμε. Η παιδική μου φίλη νονά, ο αδερφός του άντρα μου νονός, στη θέση του κολλητού του που μας άφησε λίγο πριν γεννηθεί η μπέμπα. Η μαμά μου με τη μαμά της νονάς να φιλιούνται και να λένε ότι αυτή η φιλία έπρεπε να σφραγιστεί, και άλλα τέτοια δακρύβρεχτα. Όλοι οι φίλοι μας ήταν εκεί, η μπέμπα είχε κοιμηθεί στην αγκαλιά του θείου, ο οποίος την περιέφερε γεμάτος καμάρι και δεν την έδινε με τίποτα!

Σε όλη τη βάφτιση η μπέμπα ήταν μία λαίδη, ούτε κλάματα ούτε γκρίνιες, μέχρι που ο παπάς της κοπάνησε το κεφάλι στην κολυμπήθρα (γιατί είχε βάλει δύο δάχτυλα νερό) και σήκωσε την εκκλησία στο ποδάρι. Ακόμα εκπλήσσομαι που δεν του όρμηξα. Ίσως επειδή συνέχεια πετούσε απίστευτες ατάκες και γελούσαμε μέσα στη συγκίνηση.

Μετά έσκυψα και έδωσα ένα σβουρηχτό φιλί στο χέρι της νονάς. Ακόμα κι αυτό το βρήκα συγκινητικό. Πήρα το μπεμπόνι και το έκανα αεροπλανάκι για να σταματήσει να κλαίει. Ήταν σαν τούρτα φιστίκι, με τόνους τούλια και μετάξια και πράσινους φιόγκους. (κόστος φορέματος=380 ευρώ τελικά! :roll: ) Όλοι μας είπαν πως είναι κούκλα.

Η εκκλησία ήταν σε λόφο. Δεν την στολίσαμε, ήταν ήδη υπέροχη και είδαμε το ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα. Μετά κατηφορίσαμε μερικά μέτρα και πήγαμε για φαγητό σε θερινό μεζεδοπωλείο. Η μπριζόλα ζουμερή, οι μπύρες παγωμένες, το γαλακτομπούρεκο ζεστό.

Έβγαλα τη μπέμπα μέσα από το φόρεμα τούρτα, και έμεινε με το σέξι νεγκλιζέ. Σε λίγο κοιμήθηκε στο καρότσι, λαδωμένο σαν ποντικός. Οι φίλες μου έφεραν τα παιδάκια τους, τα οποία έπιασαν φιλίες μεταξύ τους και αλώνισαν. Είχα φτιάξει ένα καλάθι με διάφορα παιχνιδάκια χύμα, το οποίο ξεχάσαμε να βγάλουμε, οπότε μας έμεινε για τα πρώτα μας γενέθλια.

Όταν είδα την πεθερά μου να τρέμει, και την προγιαγιά να πέφτει στην αγκαλιά του άντρα μου κλαίγοντας, και όλα τα βλέμματα ευγνωμοσύνης από την οικογένειά του, και κυρίως το ααααχχχ που ακούστηκε στην εκκλησία μόλις είπε ο παπάς το όνομα, ήξερα ότι αποφάσισα σωστά.

Τη λένε Φωτεινή και ελπίζω να την δούμε να πραγματοποιεί τα δικά της όνειρα.

1103660.png

________

I think men who have a pierced ear are better prepared for marriage. They've experienced pain and bought jewelry.

Πω, πω, χαμός με τα στοιχήματα!!! Πέσαμε όλοι έξω!!!Να σας ζήσει λοιπόν η Φωτεινή, είναι πολύ ωραίο όνομα!!!! Φαίνεται ότι περάσατε πολύ ωραία! Χαίρομαι αν και ομολογώ ότι ζήλεψα λίγο τη φάση με τη νονά γιατί έτσι περίμενα κι εγώ να περάσω με τη δικιά μου φιλενάδα, αλλά δεν τα καταφέραμε... :cry: .Περιμένουμε εναγωνίως φωτογραφίες...(εγώ ακόμα δεν έχω από τη βάφτιση της Λήδας....όταν μου της δώσουν θα σας δείξω επίσης).Φιλιά πολλά στη Φωτεινή και να περνάτε έτσι όμορφα με κάθε ευκαιρία!!!

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Να σας ζήσει η Φωτεινούλα!!!! :D

Πεθαίνω για τις περιγραφές σου και το "συγγραφικό" σου ταλέντο C@T... να μας γράφεις και να σε διαβάζουμε, πολύ μας αρέσεις... μήπως να το έκανες "επάγγελμα" (εκτός και αν το έχεις κάνει ήδη... :wink::D )

Ανέβασες φωτογραφίες στο facebook να σας καμαρώσουμε;;;

:D

καλε πολύ συγκινητικά όλα...

Μπραβο, μπραβο να την χαιρεστε την Φωτεινη, να μας φωτιζει όλους! Πολυ καλα πηγαν τα πραματα τελικά, περασατε ομορφα!

Μα καλα, γιατι κανουν οικονομία στο νερο? Στις βαφτισεις τους πιανει η οικολογικη συνειδηση?

Ελπίζω να το ελουσες το παιδι οταν γυρισες, γιατι εμας μας ελεγαν κατι κουφα οτι πρεπει να μεινει το λαδι 9 μερες κτλ (φυσικά δεν τους ακουσα, ουτε 9 ωρες δεν εμεινε)

Αναμενουμε εναγωνιως φωτογραφιες !!!!!!!!!!!

GwASp3.png

Να σας ζησει η Φωτεινη λοιπον!!! Να ειναι παντα ευτυχισμενη...:D

Πεθαίνω για τις περιγραφές σου και το "συγγραφικό" σου ταλέντο C@T... να μας γράφεις και να σε διαβάζουμε, πολύ μας αρέσεις... μήπως να το έκανες "επάγγελμα" (εκτός και αν το έχεις κάνει ήδη... )

Μου θυμιζεις λιγο Φρεντυ Γερμανο....χιουμορ και συγκινηση και απιστευτο χαρισμα στο γραψιμο... :D:D:D

Τρελαινομαι να σε διαβαζω!!!!!!!!!!

Μα καλα, γιατι κανουν οικονομία στο νερο? Στις βαφτισεις τους πιανει η οικολογικη συνειδηση?

Δυστυχώς συμβαίνει πολύ συχνά! Όπως με εκνευρίζει Α-Φ-Α-Ν-Τ-Α-Σ-Τ-Α όταν κάνουν οι παπάδες στο παιδάκι πατητή μέσα στο νερό (δεν το κάνουν όλοι) και είναι στην κυριολεξία σαν να το πνίγουν... πώς δεν τον έπιασα τον δικό μας από τα γένια όταν το έκανε!!! :evil:

Ελπίζω να το ελουσες το παιδι οταν γυρισες, γιατι εμας μας ελεγαν κατι κουφα οτι πρεπει να μεινει το λαδι 9 μερες κτλ (φυσικά δεν τους ακουσα, ουτε 9 ωρες δεν εμεινε)

ΚΑΙ εμείς το είχαμε λούσει από την πρώτη μέρα... δεν το συζητώ!!! :wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...