Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Οι συναντήσεις της Πέμπτης

Marle

Recommended Posts

Afrodite να αποφασίσετε να πάτε προς τα εκεί! Εμείς θα είμαστε Σύβοτα (πολύ κοντά στην Πάργα). Φεύγουμε στις 30 Ιουνίου! Τέλεια θα'ναι να βρεθούμε!!!

C@t καλή επιτυχία στο τραπέζι και καλό αδυνάτισμα!

Myrto μου εύχομαι τα καλύτερα για τη Λήδα σου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 579
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Myrto πολλές ευχές για το τρυφερό πλασματάκι σου (έυχομαι να βγάλει την γλωσσίτσα της και στον παπά)

Cat, έχω ψοφήσει στο γέλιο!

Μarle, Afrodite, ελπίζω να τα πουμε πριν φύγετε!

¨Εχω να προτείνω διάφορα πράγματα!

Αμφιτρίτη, μπράβο για όλα, καλή συνέχεια... Εγώ παρουσιάζω την Τρίτη!

WLn5p2.png

Afrodite να αποφασίσετε να πάτε προς τα εκεί! Εμείς θα είμαστε Σύβοτα (πολύ κοντά στην Πάργα). Φεύγουμε στις 30 Ιουνίου! Τέλεια θα'ναι να βρεθούμε!!!

Και μεχρι ποτε θα μεινετε?

Μου εχουν μπει ιδεες για Κυθνο τωρα. Εχει παει καμιά σας?

τι, τι???

Καλη τυχη στην παρουσίαση!

Τελικα θα ερθει καμιά σας στο Τριτση την Δευτέρα???

GwASp3.png

Και μεχρι ποτε θα μεινετε?

Μέχρι τις 20 Ιουλίου περίπου...

Μακάρι να μπορούσαμε, αλλά μας πέφτει λίγο μακριά :cry: Με τη συγκοινωνία αποκλείεται ο Ιάσονας να αντέξει...

Μarle, Afrodite, ελπίζω να τα πουμε πριν φύγετε!

Την Πέμπτη θα βρεθούμε να τα πούμε από κοντά, ε; :wink:

Την Πέμπτη θα βρεθούμε να τα πούμε από κοντά, ε; :wink:

Ακριβώς αυτό, θα κανονίσω να έρθει αν μπορεί και μια άλλη καταπληκτική μαμά!

Γλυκειά μου συγγνώμη, εγώ θα ερχόμουν αλλά όπως είπα έχω την παρουσίαση την Τρίτη και Δευτέρα έχω πρόβες, πρόβες :roll:

WLn5p2.png

Διαφημίσεις

Αφροδίτη, αν έχω αυτοκίνητο αύριο θα έρθω...αν θες στείλε μου ένα πμ με οδηγίες....

Κατα τα άλλα, ναι, η Λήδα είναι επισήμως χριστιανή ορθόδοξη...δεν ήταν τόσο τραυματικό τελικά ούτε για εκείνη ούτε για μας!!! Αφήστε που μετά τη βαφτιση ξέχασα ότι είχα κόρη, γιατί περιφερόταν από αγκαλιά σε αγκαλιά για ώρες!!!

C@t, κράτα γερά!!!!Όσο για το όνομα αν θες να είσαι ακόμα πιο εναλλακτική άφησε το εν λευκώ στη νονά για να σε εντυπωσιάσει!!!!

Λοιπόν, τα λέμε την Πέμπτη, που;;;;;

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Αχ κορίτσια, εμείς ανεβαίνουμε Αθήνα την Πέμπτη αλλά πετάμε το βραδάκι. Κρίμα που δεν μπορούμε να έρθουμε :cry::cry: .

Θα είμαστε όμως και την επόμενη εβδομάδα στην πρωτεύουσα οπότε ελπίζω να τα καταφέρουμε με το Βιργινάκι να συναντηθούμε..!!!!

lazy.gif

Μου εχουν μπει ιδεες για Κυθνο τωρα. Εχει παει καμιά σας?

Afrodite, για Κύθνο να σου πω εγώ ό,τι θες. Πήγαινα για πολλά συναπτά έτη εκεί, τώρα έχω να πάω μερικά χρόνια, αλλά το ξέρω καλά το νησί. Είναι η κολλητούλα μου από εκεί. Ρώτα ό,τι θες.

1103660.png

________

I think men who have a pierced ear are better prepared for marriage. They've experienced pain and bought jewelry.

Αφροδίτη, αν έχω αυτοκίνητο αύριο θα έρθω...αν θες στείλε μου ένα πμ με οδηγίες....

Κατα τα άλλα, ναι, η Λήδα είναι επισήμως χριστιανή ορθόδοξη...δεν ήταν τόσο τραυματικό τελικά ούτε για εκείνη ούτε για μας!!! Αφήστε που μετά τη βαφτιση ξέχασα ότι είχα κόρη, γιατί περιφερόταν από αγκαλιά σε αγκαλιά για ώρες!!!

Λοιπόν, τα λέμε την Πέμπτη, που;;;;;

Συγχαρητηρια!!! Να την χαιρεστε την κυρία σας!!! Μπραβο που περάσατε καλά.

θα σου στειλω πμ για το Τριτση, αλλα αν εχεις οποιαδηποτε απορια, παρε με τηλ ότι ωρα θες. Γενικά ειναι ευκολο.

Οσο για την Πεμπτη, παμε πάλι μια στον Εθνικό για να ξανασυγκεντρωθουμε??? Φυσικά, αν εχετε καποια αλλη προταση, ακολουθώ...

Ρώτα ό,τι θες.

Λοιπον C@t αφου μου εδωσες το ελέυθερο αρχίζω:

Καταρχας να παρουμε το καινουριο αυτοκινητο μαζι ή το παλιο? Μου εχουν πει οτι εχει χωματοδρομους κ το καινουριο θα ποναει λιγο.... Αλλα το παλιο δεν εχει A/C και δεν ειναι τοσο ευρυχωρο.

Που να μεινουμε στα Λουτρα, στην Κανάλα ή αλλου??? Τον Μεριχα τον εχουμε απορριψει λογω λιμανιου και δυτικου προσανατολοσμού. Που ειναι οι καλυτερες παραλίες που να εχουν και λιγο σκια???

Μπας και η κολλητούλα σου νοικιάζει δωματια που να εχουν και κουζινα? Ευχομαι να προλαβεις και να συναντηθουμε σύντομα ωστε να τα πουμε απο κοντά!!! Ως τοτε καλο τρεξιμο!

GwASp3.png

Διαφημίσεις

Οσο για την Πεμπτη, παμε πάλι μια στον Εθνικό για να ξανασυγκεντρωθουμε??? Φυσικά, αν εχετε καποια αλλη προταση, ακολουθώ...

Συμφωνώ για Εθνικό κήπο. :)

Afrodite έγραψε:

Συμφωνώ για Εθνικό κήπο.

Μέσα!

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Γεια σας και πάλι μιας και επιστρέψαμε από Άνδρο... :D

Ο μικρός μας ντεμπούταρισε για φέτος στις παραλίες με πολύυυυυυυυυ κλάμαααα!!! Η αλήθεια είναι πως το νερό στην Άνδρο ήταν ΠΑΓΩΜΕΝΟ... θα δείξει τώρα και εδώ στα πιο ζεστά νερά πώς θα αντιδράσει και η συνέχεια στα Χανιά τον Αύγουστο (Ελένη^^ σου' ρχομαι! :wink: )

Κατά τα άλλα περάσαμε πολύ ωραία, ο μικρός για άλλη μια φορά ήταν πολύ συνεργάσιμος, έκανε νέους φίλους και "φίλες" :wink:

Και βέβαια οι συμπτώσεις με την Ελίζα συνεχίζονται μιας και συναντηθήκαμε ΚΑΙ στο πλοίο της επιστροφής!!!! Η συνέχεια στη Ραφήνα Ελίζα! :D:wink:

Μυρτούλα, να σου ζήσει το μωρό με το επίσημο όνομα πια! Δεν κλαίγατε πολύ εεε;;; Μπράβο, μπράβο!!! Ελπίζω να περάσατε όμορφα στη βάφτιση! :D

C@t καλά μαγειρέματα και κουράγια!!!

Marle και Afrodite αν και νωρίς, εύχομαι να περάσετε τέλεια στις διακοπές σας!

Στο πάρκο τρίτση καμιά 10αριά μέρες πριν πήγαμε 2 συνεχόμενα απογεύματα και περάσαμε παρα πολύ ωραία. Το συνδιάσαμε και με ουζάκι και ήταν καταπληκτικά. Τα ψάρια είναι πραγματικά εντυπωσιακά μεγάλα και ο μικρός ενθουσιάστηκε και με αυτά αλλά και με τα παπάκια!!! Είναι κρίμα όμως γιατί πραγματικά θα μπορούσαν να το έχουν σε ακόμα καλύτερη κατάσταση (περισσότερο πράσινο, καθαρισμός στις λιμνούλες)

Σήμερα παρόλα αυτά μας είναι και εμάς εξαιρετικά δύσκολο να είμαστε εκεί. Γυρίσαμε χθες το βράδυ στο σπίτι και δε μπορούμε να κυκλοφορήσουμε μέσα από την ακαταστασία. Όπως και να έχει πάντως ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ και την επόμενη φορά εύχομαι να τα πούμε στο πάρκο μιας και εμάς μας βολεύει σαν απόσταση! :D

Γεια σας κούκλες!

annastasia πολύ χάρηκα που τα είπαμε στο πλοίο :wink: Ο Κώστας σου είναι φοβερό πιτσιρίκι :D

Ελπίζω ότι αυτήν την Πέμπτη θα σας ξαναδούμε όλες και όλους στον Εθνικό Κήπο!

Πώς περάσατε εχθές στο πάρκο Τρίτση? Η εορτάζουσα το ευχαριστήθηκε?

Φιλάκια

KbCJp2.pngEYukp3.png

Διαφημίσεις

ερωτηση.ο Εθνικος κηπος ειναι μακρια απο σταθμο Λαρισης?(μη γελατε δεν εχω ιδεα απο Αθηνα.) κ δευτερη ερωτηση .τι ωρα πατε συνηθως?

Κοίτα... με τα πόδια είναι ένα παααααρα πολύ καλό περπάτημα... δε θα το συνιστούσα! Κατά τα άλλα το μετρό μια χαρά βολεύει για να μετακινηθείς σε αυτήν την περίπτωση. Σταθμός επιβίβασης: Λαρίσης, Σταθμός αποβίβασης: Σύνταγμα :wink:

Συνήθως μετά τις 6 είναι η συνάντηση... μπορεί δηλαδή και 7 το ορίζουμε αυτό... σκέφτεσαι καμιά έκπληξη;;;; :wink::D

eleni, απο σταθμο Λαρισης μπορεις να παρεις το μετρο και σε λιγα λεπτα θα εισαι συνταγμα. Εκει ειναι κ ο εθνικός κηπος. το θεμα ειναι να βρεις την παιδική χαρα εκει μεσα. Παμε απο τις 6 κ μετα. Αν σε βολεψει, μπορουμε να κανονισουμε να βρεθουμε στο μετρο κ να παμε μαζι.

felinidoc, συγχαρητηρια!

Πώς περάσατε εχθές στο πάρκο Τρίτση? Η εορτάζουσα το ευχαριστήθηκε?

Ναι, ναι πολύ. Δεν καταλαβε πολλα απο τουρτες και κερακια βεβαια, αλλα χαρηκε το τραγουδακι που λεγαμε ολοι μαζι. Εκανε βολτες και με το νεο της ποδηλατο, επαιξε κ με τα υπολοιπα πιτσιρικια, ταΐσαμε και τα ψαρια κρακεράκια (και την μπαλα μας που μας επεσε μέσα) και γυρισε σπιτι και επεσε για υπνο αμεσως. Η Δαναη δεν καταλαβε απο γενεθλια, εμενα με ειχε πιασει μια γλυκια συγκίνηση όλη την ημερα και ειχα ολο ερωτηματικά. Ποτε περασε ενας χρονος, ποσο άλλο χαζομαμα με παίρνει να γίνω κτλ...

Annastasia, οποτε ξαναερθετε από τα μέρη μας, στειλε σημα, εμας ειναι κοντα και παμε αρκετα συχνα. Μακαρι να αποφασίσουν και οι δημοι να το περιποιηθούν κάποια στιγμή

GwASp3.png

Αυτή την πέμπτη μιας και ο σύζυγος θα δοκιμάσει να παίξει ποδόσφαιρο μετά απο καμια 20αρια χρόνια ,ίσως παρεβρεθώ κι εγώ στην παρέα σας!!!

Ελπίζω δηλαδή γιατί δουλεύω έως τις 5, θα προσπαθήσω να φύγω νωρίτερα....Ίδωμεν!

eNeap2.pngNziDp2.png

Annastasia, οποτε ξαναερθετε από τα μέρη μας, στειλε σημα, εμας ειναι κοντα και παμε αρκετα συχνα. Μακαρι να αποφασίσουν και οι δημοι να το περιποιηθούν κάποια στιγμή

:wink:

Οπωσδήποτε!!!

Γεια σας κορίτσια! Ο γνωστός βρυκόλακας χτυπάει ξανά νύχτα!

Έχω να σας πω τα εξής νέα:

Πρώτον, αφού κάναμε άπειρα σχέδια, σημειώσεις, οργάνωση, καταμερισμό εργασιών και τρομερό προγραμματισμό για την προετοιμασία του δείπνου στο σπίτι, η οποία μας έφαγε τρεις μέρες, βρήκαμε ένα ωραίο μεζεδοπωλείο δίπλα στην εκκλησία και θα φάμε εκεί.

Δεύτερον, το όνομα της μπέμπας θα το μάθουμε στην εκκλησία, όπου και θα αναγκαστούμε να αποφασίσουμε. Εσείς τι ψηφίζετε, Αλίκη ή Φωτεινή; (οι δύο γιαγιάδες)

Τρίτον, Αφροδίτη, συνειδητοποίησα ότι όταν πήγαινα στην Κύθνο ήμουν νέα, ωραία και κυρίως ελεύθερη, με το μηχανάκι και το μαλλί να ανεμίζει, καφέδες, clubbing και ροδοψήσιμο στην παραλία, και δεν κατέχω τις πληροφορίες που ζητάς. Θα ρωτήσω όμως την φιλενάδα μου, την οποία θα διπλαρώσω το ΣΚ της βάφτισης στο εξοχικό γιατί είναι η νονά, και θα της αποσπάσω τις πληροφορίες που ζητάς. Ενοικιαζόμενα δεν έχει, αλλά έχει τηλέφωνα και διευθύνσεις. Σε πρώτη φάση σου προτείνω τα Λουτρά. Είναι ήσυχα και ρομαντικά, και έχει παραλία με δεντράκια. Θα στα πω από βδομάδα. Καλύτερα τηλεφωνικά γιατί θα γίνουμε βαρετές στις φίλες μας. Πάντως ψήνομαι κι εγώ για Κύθνο φέτος πάλι.

Τέταρτον, ελπίζω να έρθω την Πέμπτη και να τα πούμε από κοντά. Δύσκολο, γιατί έχω τις τελευταίες ετοιμασίες για τη βάφτιση, μέσα στις οποίες είναι να βρω ένα καλό μέικ-απ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί η μούρη μου θα έχει γίνει μπλαβί από το σφίξιμο μέσα στο φόρεμα που αγόρασα.

Πέμπτον, σας ανακοινώνω ότι δεν θέλω να βαφτίσω τη μπέμπα. Μου φαίνεται τρομερή ταλαιπωρία για το μωρό, και έχω μουτρώσει :mad: . Ούτε να παντρευτώ ήθελα, αλλά ας όψονται οι θείες. Ξέρω ότι αυτά πρέπει να πάω να τα πω στο τόπικ βάφτιση, αλλά εσείς είστε οι άνθρωποί μου!

Συγγνώμη για τη φλυαρία, σταματάω εδώ και περιμένω δημοψήφισμα για το όνομα.

1103660.png

________

I think men who have a pierced ear are better prepared for marriage. They've experienced pain and bought jewelry.

Εδώ βρυκόλακας (της δουλειάς, μιας και εκεί είμαι ακόμη :shock: ) Νο2!!! :lol::lol:

Ψηφίζω το Αλίκη αν και το Φωτεινή δεν είναι άσχημο. Παρόλα αυτά δηλώνω την προτίμησή μου.... Με το καλό! :wink:

Δεύτερον, το όνομα της μπέμπας θα το μάθουμε στην εκκλησία, όπου και θα αναγκαστούμε να αποφασίσουμε. Εσείς τι ψηφίζετε, Αλίκη ή Φωτεινή; (οι δύο γιαγιάδες)

Και τα δυο ωραία είναι...μήπως να αφήσετε τη νονά να βγάλει το φίδι από την τρύπα?:wink:

...γιατί η μούρη μου θα έχει γίνει μπλαβί από το σφίξιμο μέσα στο φόρεμα που αγόρασα.

χιχιχιχιχι :lol::lol::lol:

Πέμπτον, σας ανακοινώνω ότι δεν θέλω να βαφτίσω τη μπέμπα. Μου φαίνεται τρομερή ταλαιπωρία για το μωρό, και έχω μουτρώσει :mad: . Ούτε να παντρευτώ ήθελα, αλλά ας όψονται οι θείες. Ξέρω ότι αυτά πρέπει να πάω να τα πω στο τόπικ βάφτιση, αλλά εσείς είστε οι άνθρωποί μου!

Λίγο αργά τώρα... :( . Εμείς ακριβώς γι'αυτό δεν τον έχουμε βαφτίσει...άσε που οι σχέσεις μας με την εκκλησία είναι ανύπαρκτες, οπότε προς τι το τυπικόν? Για να χαίρονται οι θειάδες ?:roll::roll:

(εννοείται δεν κρίνω κανέναν, έτσι?) :D

KbCJp2.pngEYukp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...