Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!!! Ζω σε μια πολυκατοικία σε μια πόλη της Βόρειας Ελλάδας όπου όλοι είμαστε ιδιοκτήτες και στον καθένα αντιστοιχεί μια αποθήκη στο υπόγειο. Τα τελευταία 2 χρόνια η ιδιοκτήτης κάποιου διαμερίσματος πήρε με διαγωνισμό το κυλικείο ενός σχολείου. Μόνο που αντί να ψήνει τις τυρόπιτες και τα κέικ στο σχολείο αγόρασε φούρνο επαγγελματικό τον οποίο τοποθέτησε στην αποθήκη και τα ψήνει από την προηγούμενη το απόγευμα. Κάθε πρωί φεύγοντας για τη δουλεία της, βάζει τα έτοιμα φαγητά σε κιβώτια από φελιζολ που πιθανόν τα συντηρεί και τα μεταφέρει στο σχολείο.

1. Οι αποθήκες δεν έχουν την υποδομή για τέτοια επαγγελματική κίνηση. Εννοώ ότι δεν υπάρχει απορροφητήρας με αποτέλεσμα όλη η πολυκατοικία να

<< μοσχομυρίζει>> και δεν γνωρίζω τί μπορεί να συμβεί σε περίπτωση φωτιάς, βραχυκυκλώματος κ.λ.π

2. Τραβάει από το κοινόχρηστο ρεύμα για επαγγελματική προσωπική της χρήση.

3. Το πιο βασικό...τα παιδιά μας στο σχολείο τους τι τρώνε? Υπό ποιές συνθήκες ψήνονται αυτά τα φαγώσιμα και προσφέρονται σε παιδιά δημοτικού παρακαλώ?

Δυστυχώς όλοι το ξέρουμε τι κάνει αλλά κανείς δεν τολμά να μιλήσει. Όμως είναι παράνομη από πολλές πλευρές και θέλω να προχωρήσω σε καταγγελία. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει πως να κινηθώ να με ενημερώσει . Ευχαριστώ!!!

Διαφημίσεις

συνήθως σε παρόμοιες περιπτώσεις απαντώ να κοιτάς τη δική σου δουλειά, αλλά εδώ αλλάζει πολύ το θέμα,

πρώτον το προιόν της απευθύνετε σε παιδιά και δεύτερον σας κλέβει με το ρεύμα..!

Το θεωρώ απίθανο να κατάφερε να χαρακτηρίσει την αποθήκη ως χώρο υγειονομικού ενδιαφέροντος, οπότε κάνεις καταγγελία στην Υγειονομική Υπηρεσία της Νομαρχίας σου και ξεμπερδεύεις πολύ γρήγορα.

Απο την άλλη και τελείως ανθρωπιστικά ...σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε, που τα πράγματα έχουν στενέψει πολύ οικονομικά και δεν ξέρουμε ο καθένας τι προβλήματα οικονομικά έχει και αν βγαίνει το σπιτι του σε πληστειριασμό ή όχι, αν έχει να πάρει γάλα για τα παιδιά του ή όχι..... καλύτερα συζήτησε το μαζί της, πες τι σε ενοχλεί και τι σε πειράζει, απείλησε την στην τελική πως θα της πας το υγειονομικό μήπως και συμορφωθεί και συνετιστεί απο μόνη της, μην μπλέξει μωρέ με δικαστήρια, αμοιβές δικηγόρων και χρηματικές ποινές γιατί αν είναι παράνομη θα μπλέξει πολύ άσχημα.

Πες μου όμως, γιατί δυο χρόνια τώρα αυτη η ανοχή απο μέρους των υπολοίπων ιδιοκτητών των διαμερισμάτων? Ποια είναι η θέση τους?

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

Εποπτεύουσα αρχή για τα εντός σχολείου κυλικεία είναι το Υπουργείο Παιδείας και η κατά περίπτωση σχολική επιτροπή.

¨οπως θα δεις εδώ http://1tee-trikal.tri.sch.gr/new/nomoi/kylikeia.htm μπορείς να απευθυνθείς

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ Μαρούσι,

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒ. & ΔΕΥΤΕΡΟΒ. ΕΚΠ/ΣΗΣ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Π.Ε.& Δ.Ε

ΤΜΗΜΑ Γ΄

Διεύθυνση :Ανδρέα Παπανδρέου 37

Τ.Κ. :151 80 Μαρούσι ΑΠΟΦΑΣΗ

Πληροφορίες : Πλούσος Γ.- Σοχωράκη Σ.

Τηλέφωνο : 210-3442253

Αρχικά με τηλέφωνο και αν δεις ότι δεν προχωράει *ή σε στέλνουν να λύσεις το θέμα σου με τον πνευματικό σου* με πρωτοκολλημένη καταγγελία στην οποία θα αναφέρεις μεταξύ των άλλων:

1. Ο χώρος πολεοδομικά δεν προρίζεται για εργαστήριο απόψησης ή φύλαξης τροφίμων έστω, αλλά για αποθήκη ειδών οικοσκευής

2. Δεν διαθέτει στοιχειώδεις υποδομές αντιρύπανσης περιβάλλοντος

3. Δεν διαθέτει στοιχειώδεις υποδομές πυρόσβεσης

4. ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

5. Δεν ελέγχεται από καμία αρχή.

6. Ότι θεωρείς ότι η υγεία των παιδιών διατρέχει άμεσο κίνδυνο

Μπορείς επικουρικά να απευθυνθείς στην πυροσβεστική, στη Νομαρχία ΄(διεύθυνση υγιεινής), στο ίδιο το σχολείο, στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων.

Επιπλέον στη ΔΟΥ γιατί η εν λόγω κυρία δεν έκανε δήλωση εγκατάστασης εργαστηρίου

.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

συνήθως σε παρόμοιες περιπτώσεις απαντώ να κοιτάς τη δική σου δουλειά, αλλά εδώ αλλάζει πολύ το θέμα,

πρώτον το προιόν της απευθύνετε σε παιδιά και δεύτερον σας κλέβει με το ρεύμα..!

Το θεωρώ απίθανο να κατάφερε να χαρακτηρίσει την αποθήκη ως χώρο υγειονομικού ενδιαφέροντος, οπότε κάνεις καταγγελία στην Υγειονομική Υπηρεσία της Νομαρχίας σου και ξεμπερδεύεις πολύ γρήγορα.

Απο την άλλη και τελείως ανθρωπιστικά ...σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε, που τα πράγματα έχουν στενέψει πολύ οικονομικά και δεν ξέρουμε ο καθένας τι προβλήματα οικονομικά έχει και αν βγαίνει το σπιτι του σε πληστειριασμό ή όχι, αν έχει να πάρει γάλα για τα παιδιά του ή όχι..... καλύτερα συζήτησε το μαζί της, πες τι σε ενοχλεί και τι σε πειράζει, απείλησε την στην τελική πως θα της πας το υγειονομικό μήπως και συμορφωθεί και συνετιστεί απο μόνη της, μην μπλέξει μωρέ με δικαστήρια, αμοιβές δικηγόρων και χρηματικές ποινές γιατί αν είναι παράνομη θα μπλέξει πολύ άσχημα.

Πες μου όμως, γιατί δυο χρόνια τώρα αυτη η ανοχή απο μέρους των υπολοίπων ιδιοκτητών των διαμερισμάτων? Ποια είναι η θέση τους?

Αχ βρε ζώζα, η ανεργία δεν είναι λόγος για να είμαστε ανεχτικοι σε θέματα ασφάλειας (δικιάς μας) και υγιεινής (των παιδιών μας).

Έχω γίνει κακιά με πολύ αγαπητό μου πρόσωπο το οποίο είδε τη μητέρα ιδιοκτήτριας παιδικού σταθμού να μαζεύει τα τρόφιμα που πετάει το λιντλ. Και δεν έκανε τίποτα.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Rea_1971 ήσουν πολύ κατατοπιστική. Σ ' ευχαριστώ θερμά.

zwza δε θέλω ειλικρινά να της στερήσω το ψωμί της οικογένειας της. Η κυρία όμως δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα. Είμαστε σε πολύ top περιοχή. Το διαμέρισμα της 4άρι εξοφλημένο, 2 αυτοκίνητα πολλών κυβικών, μηχανές, όπως σου είπα είμαστε επαρχία και σε μικρή πολυκατοικία που ο ένας ξέρει τι έφαγε ο άλλος..Πετυχαίνω πολλά άτομα στους κοινόχρηστους χώρους τώρα τελευταία που μου ανοίγουν το θέμα και φαίνεται να δυσανασχετούν, απλά επειδή δεν έχουν παιδιά σε αυτό το σχολείο, ίσως να μην τους αγγίζει τόσο πολύ πέρα από το θέμα της κατάχρησης ρεύματος και ασφάλειας της πολυκατοικίας (πυρασφάλεια κλπ). Πίστεψε με αισθάνομαι ενοχές που το ξέρω τόσο καιρό και δεν έχω κάνει τίποτα για την ασφάλεια εκατοντάδων παιδιών. Σκέψου ότι ψεκάζουμε τις αποθήκες τακτικά. Κάνουμε απολυμάνσεις για ποντίκια και έρχονται μέρες που εγώ δεν κατεβαίνω κάτω μόνο και μόνο για να μην έρθω σε επαφή με τα φάρμακα. Με την καινούργια σχολική χρονιά θα προχωρήσω σε καταγγελία, δεν μπορώ να νιώθω συνένοχος στην παρανομία αυτή..

Διαφημίσεις

Σωστά ολα αυτά και προπάντων η υγιεινή.

1ον πως αντέχετε ολη την ημερα να σας έρχονται μυρωδιές απο παντού (και πως κρατιέστε παρεμπιπτόντως και δεν ορμάτε...) και...

2ον ξέρεις ποσο ρευμα καταναλώνει μια επαγγελματική εστια;ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.Γιατι να το "μοιραζεσται;"

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Δεν είχα ξαναματακούσει κάτι τέτοιο :shock:

Το κάνει για το ρεύμα.

Αλλιώς θα τα έψηνε και στο σχολείο.

Κάλε αυτά τόσες ώρες πριν θα μπαγιατεύουν! :?

The family that plays plays together stays together Παύλος 10/01/08 Εβελίνα 20/01/11

Γιατί δεν την πιάνετε πρώτα όλοι μαζί να της μιλήσετε και να την προειδοποιήσετε ότι θα της κάνετε καταγγελία ? Και αν δεν συμμορφωθεί τότε πράττετε αναλόγως.

Μπορείτε να συμβουλευθείτε και δικηγόρο.

Εκτός όλων των παραπάνω που επιοσημαίνετε και συμφωνώ απόλυτα θα ήθελα να προσθέσω ότι και πολεοδομικά υπάρχει παράβαση. Η χρήση του χώρου προφανώς είναι για αποθήκη και όχι για επαγγελματική χρήση.

Εκτός όλων των παραπάνω που επισημαίνετε και συμφωνώ απόλυτα θα ήθελα να προσθέσω ότι και πολεοδομικά υπάρχει παράβαση. Η χρήση του χώρου προφανώς είναι για αποθήκη και όχι για επαγγελματική χρήση.

Διαφημίσεις

Εχω μια απορία: Γιατί δεν τα ψήνει στο σπίτι της?

Η μόνη απάντηση που μπορώ να δώσω, είναι ότι το κάνει για να γλυτώσει α λεφτά του ρεύματος (?).

Οπότε, γιατί να τα επιβαρύνεστε εσείς??

Θα μπορούσες να της πεις, τουλάχιστον να τα ψήνει σπίτι της!

Αχ βρε ζώζα, η ανεργία δεν είναι λόγος για να είμαστε ανεχτικοι σε θέματα ασφάλειας (δικιάς μας) και υγιεινής (των παιδιών μας).

Έχω γίνει κακιά με πολύ αγαπητό μου πρόσωπο το οποίο είδε τη μητέρα ιδιοκτήτριας παιδικού σταθμού να μαζεύει τα τρόφιμα που πετάει το λιντλ. Και δεν έκανε τίποτα.

σαφέστατα και όχι, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Οταν η παρανομία του οποιοδήποτε έχει να κάνει με την υγιεινή και την ασφάλεια των άλλων (πόσο μάλλον παιδιών) ακόμα και το κλέψιμο εις βάρος άλλων..... δεν το συζητώ, πρέπει να καταγγελθει στις αρμόδιες αρχές.

Απλά ...δεν ξέρω, ίσως επειδή έζησα πρόσφατα στην περιοχή μου την την αυτοκτονία ενός εξαίρετου ανθρώπου, άψογου οικογενειάρχη και επί πολλών ετών πολύ καλού επιχειρηματία

λόγω χρεών..... άρχισα να βλέπω τις καταστάσεις και απο μια άλλη οπτική γωνία που ομολογώ πως μέχρι τώρα μου ήταν άγνωστη.

Οπωσδήποτε η κυρία του κυλικείου πρέπει να συμμορφωθεί.

Απλά είπα πως ίσως να αρκεί μια παρατήρηση ή απειλή ώστε να "λάβει" το μύνημα και να διορθώσει τα λάθη της ώστε ...για δικό της καλό, να μην μπλέξει με τις υπηρεσίες.

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

Εχω μια απορία: Γιατί δεν τα ψήνει στο σπίτι της?

Η μόνη απάντηση που μπορώ να δώσω, είναι ότι το κάνει για να γλυτώσει α λεφτά του ρεύματος (?).

Οπότε, γιατί να τα επιβαρύνεστε εσείς??

Θα μπορούσες να της πεις, τουλάχιστον να τα ψήνει σπίτι της!

Μα δεν επιτρέπεται να τα ψήνει ούτε στο σπίτι. Πρέπει να τα ψήνει στο κυλικείο ή σε κάποιον επαγγελματικό χώρο που να μπορεί να κάνει έλεγχο το υγειονομικό.

Είναι σωστό να τα ψήνει από το προηγούμενο απόγευμα, να τα μεταφέρει με το αυτοκίνητό της και να τα πασσάρει ως φρεσκοψημένα στα μικρά παιδιά :evil: ?

Με την οικονομική κρίση τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα για όλους αλλά οι υπόλοιποι ένοικοι τι φταίνε να πληρώνουν το ρεύμα για την δουλειά της άλλης? αυτοί έχουν λεφτά περίσσευμα?

Με την οικονομική κρίση τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα για όλους αλλά οι υπόλοιποι ένοικοι τι φταίνε να πληρώνουν το ρεύμα για την δουλειά της άλλης? αυτοί έχουν λεφτά περίσσευμα?

Πρέπει να την προειδοποιήσουν και μετά να την καταγγείλουν. Τι πράγματα είναι αυτά. Να μην σεβόμαστε τίποτα πια ? Και οικονομικά να μην μπορεί να τα βγάλει πέρα, το να κλέβει ρεύμα από τους άλλους για να κάνει την δουλειά της, δεν την δικαιολογεί :evil:.

Διαφημίσεις

Συζήτησα το θέμα με 2 από τους ιδιοκτήτες οι οποίοι είναι αρνητικοί απέναντι σε οποιαδήποτε σύσταση η καταγγελία γιατί δεν θέλουν να έχουν μπλεξίματα. Μου είπαν επίσης ότι θα είμαστε σε αυτή τη πολυκατοικία μια ζωή και δεν θέλουν διαμάχες μεταξύ μας... Και το παράλογο???? Μου είπαν ότι γίνομαι κακιά και ότι δεν έχω να ασχοληθώ με τιποτ' άλλο...Είμαι σε δύσκολη θέση γιατί είναι όλοι 50άρηδες και εγώ με τον άντρα μου είμαστε το μόνο νέο ζευγάρι 27 και 30 και δεν μας δίνουν σημασία, ούτε καν ακουγόμαστε στις συνελεύσεις...Ίσως πρέπει να κάνω κάτι ανώνυμα γιατί έτσι δεν θα μπορέσουν να έχουν αποδείξεις ότι προέρχεται από μένα η καταγγελία!!!

Εαν ομως κινδυνεψει το διαμερισμα τους απο πυρκαγια θα αλλαξουν γνωμη.............Τι να πω.Απλως απαραδεκτη η σταση των υπολοιπων.Για αυτο δεν παμε μπροστα σαν λαος.Εαν ειχε γινει κατι τετοιο στην Γερμανια ας πουμε θα την ειχαν μαζεψει με την πρωτη τυροπιτα που θα εψηνε.Οσο για την οικονομικη κριση δεν αποτελει δικαιολογια.Αλοιμονο αν επιτραπουν τετοια πραγματα εξαιτιας της οικονομικης στενοτητας.

9Gm6p2.png?qzCQ8hue

Συγνωμη βρε παιδια, μιλαμε για την παραπανω καταναλωση ρευματος, για τις μυρωδιες κτλ και δεν μενουμε στο πιο σημαντικο? Στην υγεια των παιδιων? Πως συντηρει τα ψημενα πραγματα? Δεν ξινιζουν? Αυτος ο ανθρωπος θετει σε μεγαλο κινδυνο την υγεια των παιδιων και καθομαστε και μιλαμε για ανεργια? Προτιμω να μεινει ανεργος αυτος παρα το παιδι μου, το παιδι σου, να παθει δηλητηριαση ή κατι αλλο πιο σοβαρο.

Καταγγελια τωρα!!!!! Προσωπικα δεν θα ειχα ενδοιασμους στην συγκεκριμενη περιπτωση, να το κανω!!!

Προφανώς κάπου θα τα συντηρεί ρε παιδιά...και πολύ φοβάμαι ότι θα έχει φούρνους που τα κρατούν ζεστά κ.α. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι μια φορά την εβδομάδα έρχεται ένα φορτηγό με κατεψυγμένες πίτες και μεταφέρουν κιβώτια στην αποθήκη. Συνεπώς έχει και επαγγελματικό καταψύκτη. Αυτά. Θα το συζητήσω με το σύζυγο μου ξανά...

Συγνωμη βρε παιδια, μιλαμε για την παραπανω καταναλωση ρευματος, για τις μυρωδιες κτλ και δεν μενουμε στο πιο σημαντικο? Στην υγεια των παιδιων? Πως συντηρει τα ψημενα πραγματα? Δεν ξινιζουν? Αυτος ο ανθρωπος θετει σε μεγαλο κινδυνο την υγεια των παιδιων και καθομαστε και μιλαμε για ανεργια? Προτιμω να μεινει ανεργος αυτος παρα το παιδι μου, το παιδι σου, να παθει δηλητηριαση ή κατι αλλο πιο σοβαρο.

Καταγγελια τωρα!!!!! Προσωπικα δεν θα ειχα ενδοιασμους στην συγκεκριμενη περιπτωση, να το κανω!!!

Συμφωνώ, μόνο η υγεία των παιδιών είναι το πιο σημαντικό. Δε με ενδιαφέρει καθόλου αν αυτός που παρανομεί εις βάρος των παιδιών μείνει άνεργος. Άντε τώρα, κλείνουμε τα μάτια μας και κάποιοι συνεχίζουν να κερδίζουν χωρίς να νιάζονται τι κακό μπορεί να προκαλέσουν. Καταγγελία αυτήν την στιγμή.

s-age.pngs-age.png

Κατ αρχην πρεπει να απευθυνθεις στην διευθυνση δημοσιας υγειας της νομαρχιας που βρισκεσαι και επισης στην διευθυνση εκπαιδευσης. Ειναι τελειως παρανομο.

Μάλλον είναι αργά πια. Σε 2 μέρες τελειώνουν τα σχολεία. Σήμερα περίμενα να δω αν θα μοσχομυρίσει αλλά δεν έβαλε να ψήσει. Θα έχουν καμιά γιορτή αύριο ίσως. Το θέμα είναι ότι αποφασίσαμε με το σύζυγο μου το Σεπτέμβρη με το καλό (η κυρία έχει το κυλικείο για άλλα 3 χρόνια) να καταγράψουμε και με κάμερα τις μετακινήσεις και τις μεταφορές των προϊόντων και ίσως και το τι συμβαίνει στην αποθήκη με αιφνιδιασμό. Ντρέπομαι που το λέω αλλά θα μπουκάρουμε μέσα την ώρα που θα ψήνει με την κάμερα στο χέρι. Ο άντρας μου ήδη έχει ενημερωθεί λεπτομερώς για τις κινήσεις που πρέπει να κάνει από συνάδερφο του (αστυνομικό) που έχει ασχοληθεί με παρόμοια θέματα (γιατί ο ίδιος είναι στην τροχαία, καμία σχέση). Και το ευχάριστο είναι πως δεν τον ενδιαφέρει καθόλου

1) να γίνουν επώνυμα οι καταγγελίες σε όλες τις υπηρεσίες.

2) να προχωρήσουμε μόνοι μας χωρίς την συν ένεση κανενός άλλου ιδιοκτήτη

Λίγη υπομονή χρειάζεται το καλοκαίρι.

Θα ενημερώσω οπωσδήποτε το Φορουμ για οποιαδήποτε κίνηση και εξέλιξη.

Σας ευχαριστώ όλους. Ξέρετε είναι μεγάλη υπόθεση η στήριξη σας, ακόμη και ας μην σας γνωρίζω προσωπικά. Αν δεν υπήρχαν οι απαντήσεις σας στο θέμα μου δεν νομίζω να προχωρούσαμε. Κάνατε ένα μεγάλο καλό σε εκατοντάδες παιδιά δημοτικού της συνοικίας μου κι αυτό είναι ανεκτίμητο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...