Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

βιολογικά προ'ι'όντα HIPP

vasdeli

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Γεια!

Εννοείς τις τροφές Hipp, ή και τα προϊόντα περιποίησης;

Στη χώρα που μένω τα βρίσκεις σε κάθε σούπερ μάρκετ, αλλά εγώ ως Ελληνίδα μαμά προτιμώ το σπιτικό φαγάκι ;) Τώρα για έκτακτες περιπτώσεις τα έχω δοκιμάσει και δεν βρήκα κάτι αρνητικό. Ούτε καλύτερα, ούτε χειρότερα από τις άλλες βιολογικές έτοιμες τροφές.

Τα προϊόντα περιποίησης επίσης τα έχω δοκιμάσει και δεν βρήκα ούτε σ΄αυτά κάτι αρνητικό, αλλά ούτε και κάτι ιδιαίτερα θετικό. Για να μω την αλήθεια, μου φάνηκε και λίγο υπερβολικό ότι το αμυγδαλέλαιο π.χ. στα μωρομάντηλα είναι βιολογικής καλλιέργειας, λες κι αυτό είναι το πρόβλημα. Τα μωρομάντηλα εξακολουθούν να είναι μωρομάντηλα, κι αν το μωρό είναι ερεθισμένο, τα μωρομάντηλα είτε είναι Hipp είτε όχι, θα το ερεθίσουν περισσότερο.

Ποια είναι η γνώμη σας για τα συγκεκριμένα προιόντα;

Και αν καποια τα δίνει από που τα αγοράζει;:P

Καλησπέρα,

αν και δεν είμαι φανατική με τα βιολογικά προιοντα, είχα ακούσει καλά λόγια για την HIPP (ειχα διαβάσει και εδω) και είπα να δοκιμάσω.

Εχω πάρει το ρυζάλευρο (χωρις γάλα/λακτοζη) και το κάνω με φρουτάκι στον μικρό μοτ, καθώς και τα μπισκοτάκια.

Και τα 2 τα τρώει μια χαρά.

Αν είσαι Αθηνα προς νότια προάστεια τα έχει ένα μεγαλο σ/μ βιολογικών στην Λ.Αλίμου(χαμηλά προς παραλιακή) "Κυριακίδης", αλλά φαντάζομαι οτι θα έχουν όλα τυα ενημερωμένα σ/μ βιολογικών.

QqmLp3.png

Γεια!

Εννοείς τις τροφές Hipp, ή και τα προϊόντα περιποίησης;

Στη χώρα που μένω τα βρίσκεις σε κάθε σούπερ μάρκετ, αλλά εγώ ως Ελληνίδα μαμά προτιμώ το σπιτικό φαγάκι ;) Τώρα για έκτακτες περιπτώσεις τα έχω δοκιμάσει και δεν βρήκα κάτι αρνητικό. Ούτε καλύτερα, ούτε χειρότερα από τις άλλες βιολογικές έτοιμες τροφές.

Τα προϊόντα περιποίησης επίσης τα έχω δοκιμάσει και δεν βρήκα ούτε σ΄αυτά κάτι αρνητικό, αλλά ούτε και κάτι ιδιαίτερα θετικό. Για να μω την αλήθεια, μου φάνηκε και λίγο υπερβολικό ότι το αμυγδαλέλαιο π.χ. στα μωρομάντηλα είναι βιολογικής καλλιέργειας, λες κι αυτό είναι το πρόβλημα. Τα μωρομάντηλα εξακολουθούν να είναι μωρομάντηλα, κι αν το μωρό είναι ερεθισμένο, τα μωρομάντηλα είτε είναι Hipp είτε όχι, θα το ερεθίσουν περισσότερο.

Γεια χαρά Ειρήνη!(καλά δεν θυμάμαι;)

Δεν ήμουν συγκεκριμένη... Με ενδιαφέρουν οι γνώμες σας μόνο για τις βιολογικές βρεφικές κρέμες, δεν το συζητώ να δώσω έτοιμη τροφή σε βαζάκια....

Ψάχνω τι κρέμα θα δώσω στον γελαστό όταν κλείσει και τον 6ο μήνα...προς το παρόν μόνο αποκλειστικό θηλασμό κάνουμε...

Θέλω μια κρέμα χωρίς γάλα/λακτόζη και ζάχαρη αν γίνεται....

Καλησπέρα,

αν και δεν είμαι φανατική με τα βιολογικά προιοντα, είχα ακούσει καλά λόγια για την HIPP (ειχα διαβάσει και εδω) και είπα να δοκιμάσω.

Εχω πάρει το ρυζάλευρο (χωρις γάλα/λακτοζη) και το κάνω με φρουτάκι στον μικρό μοτ, καθώς και τα μπισκοτάκια.

Και τα 2 τα τρώει μια χαρά.

Αν είσαι Αθηνα προς νότια προάστεια τα έχει ένα μεγαλο σ/μ βιολογικών στην Λ.Αλίμου(χαμηλά προς παραλιακή) "Κυριακίδης", αλλά φαντάζομαι οτι θα έχουν όλα τυα ενημερωμένα σ/μ βιολογικών.

Γεια σου madrid05:p

Kι εγώ για το ρυζάλευρο ενδιαφέρομαι σε πρώτη φάση....

Σ' ευχαριστώ!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Κι εμείς θηλάσαμε αποκλέιστικά μέχρι 6 μηνών κ φοβερό ρυζάλευρο χωρίς γάλα κ χωρίς ζάχαρη μόνο με φυσική βανίλια είναι της Novalac κ την έχουν τα φαρμακεία. Η μικρή μου ξετρελάθηκε από την πρωτη στιγμή κ ακόμη κ τώρα την τρώει κ την θέλει περισσότερο κ από μπισκοτόκρεμα!!!!:D

Τώρα όσων αφορά έτοιμες τροφούλες εγώ φοβόμουν να της δώσω ακόμα κ μετά τον χρόνο. Προτιμώ το φρέσκο μαγειρευτό σπιτικό.Πρώτη φορά αναγκάστηκα να της δώσω στο Βερολίνο που πήγαμε 14 μηνών γιατί δεν ήθελε να φάει τίποτα:shock:. Ετσι πήγα στο μεγαλύτερο πολυκατάστημα που είχε ποιοτικά προιόντα κ είχε μόνο της Hipp!!! Πήρα πολλές γεύσεις αλλά της άρεσε μόνο το μοσχάρι:cool:. Αυτο όμως το τσάκισε οπότε για κάποιες μέρες τρεφόταν μ'αυτα!!!

Yugup3.png

Διαφημίσεις

Τώρα όσων αφορά έτοιμες τροφούλες εγώ φοβόμουν να της δώσω ακόμα κ μετά τον χρόνο. Προτιμώ το φρέσκο μαγειρευτό σπιτικό.Πρώτη φορά αναγκάστηκα να της δώσω στο Βερολίνο που πήγαμε 14 μηνών γιατί δεν ήθελε να φάει τίποτα:shock:. Ετσι πήγα στο μεγαλύτερο πολυκατάστημα που είχε ποιοτικά προιόντα κ είχε μόνο της Hipp!!! Πήρα πολλές γεύσεις αλλά της άρεσε μόνο το μοσχάρι:cool:. Αυτο όμως το τσάκισε οπότε για κάποιες μέρες τρεφόταν μ'αυτα!!!

Όχι, δεν ρωτώ για τις έτοιμες τροφές!

Δεν έδωσα σε κανένα από τα 2 πρώτα μου παιδιά, ούτε τώρα θα δώσω....

Ρωτάω για τις κρέμες....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...