Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πεθερά μου η απερίγραπτη..

dumbo

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

εγω τι να πω που αντι για πεθερα εχω τη γιαγια του αντρα μου και λεει βλακειες; ειναι 200 αιωνων κανει συλλογη απο αρρωστιες αλλα το μονο οργανο που λειτουργει τελεια ειναι η χολη. εχω την πιο cool πεθερα και η γιαγια ειναι η Σκυλλα και η Χαρυβδη σε συσκευασια ενος.

lRR9p3.png

Διαφημίσεις

αχ βρε κορίτσια...πάντα υπάρχει κάτι χειρότερο... σ αυτή την περίπτωση εγώ... γιαγιά, μαμά ΚΑΙ κουνιάδα... δεν σας λέω τίποτα άλλο... βγάλτε συμπεράσματα μόνες σας...

αχ βρε κορίτσια...πάντα υπάρχει κάτι χειρότερο... σ αυτή την περίπτωση εγώ... γιαγιά, μαμά ΚΑΙ κουνιάδα... δεν σας λέω τίποτα άλλο... βγάλτε συμπεράσματα μόνες σας...

Eγω εχω ολο το σοι της πεθερας:rolleyes:σε τρωω λαχανο:P:lol:

εγω παλι δε πιστευω οτι το εννοουσε οτι θα παει το μωρο για σολαριουμ!!μηπως εισαι υπερβολικη και παιρνεις τοις μετρητοις οσα λεει η πεθερα σου?

γιατι κανενας ανθρωπος στον κοσμο οσο βλακας και να ειναι θα θα πηγαινε ενα βρεφος για σολαριουμ εκτος και αν ηταν ψυχασθενης.

χαλαρωσε λιγο πιστευω οτι εκανε πλακα!

και δεν υπαρχει και λογος να ερχεσαι σε αντιπαραθεση απο τωρα για το αν του χροοονου το καλοκαιρι το μωρο θα κατσει περισσοτερο στον ηλιο:rolleyes:

μηπως απλα δεν την πολυχωνευεις(δικαιωμα σου) και ψαχνεις αιτια για να θιχτεις?

:P:p

npbIp1.png

jqdhp1.png

Διαφημίσεις

καλοι συγγενεις = νεκροι συγγενεις, με προτιμηση στη γιαγια και στην κουνιαδα. που εισαι Ηρωδη και δεν περνας απο τη γειτονια μου;

Σε βρίσκω υπερβολική..... Κάποια στιγμή θα γίνουμε και εμείς πεθερές ή κουνιάδες!! Θα ήθελες να σκέφτονται έτσι και για μας?

αν ηξερες τι εχω τραβηξει.... να κανεις καλο και να εισπρατεις καταρες, μαγια και κακια με κεφαλαια γραμματα. τι να πρωτοθυμηθω για σενα ομορφο χωριο. τα λογια που εβαζαν για να χωρισουμε, (σημειωτεον ειναι παπας και αν χωρισει καθαιρειται). καθολου δεν τις ενιαξε η ευτυχια του εγγονου και αδελφου τους. τι να λεω τωρα. ασε ειμαι τοσο καμενη που δεν ειμαι καθολου υπερβολικη.

θελω να πιστευω οτι ως παθουσα δεν θα παρεκτραπω σαν πεθερα. αν γινει κατι τετοιο εχω δωσει εντολες να με πυροβολησουν. σε καμμια περιπτωση δεν θα χωριζα το παιδι μου επειδη η νυφη ή ο γαμπρος δεν εχει περιουσια, ουτε θα τσιριζα σαν υστερικη επειδη δεν μου κανουν ολα τα χατηρια. μαλιστα δεν εχω απαιτηση ουτε για το ονομα στα εγγονια, γιατι δεν μου αρεσει.

lRR9p3.png

θελω να πιστευω οτι ως παθουσα δεν θα παρεκτραπω σαν πεθερα. αν γινει κατι τετοιο εχω δωσει εντολες να με πυροβολησουν. σε καμμια περιπτωση δεν θα χωριζα το παιδι μου επειδη η νυφη ή ο γαμπρος δεν εχει περιουσια, ουτε θα τσιριζα σαν υστερικη επειδη δεν μου κανουν ολα τα χατηρια. μαλιστα δεν εχω απαιτηση ουτε για το ονομα στα εγγονια, γιατι δεν μου αρεσει.

εγω το εχω πει αν ειναι να γινω τετοια πεθερα ας με σκοτωσει ο γιος μου

έτσι ακριβώς... μου φαίνεται αδιανόητο αυτά που έχω περάσει να γίνω η αιτία να τα περάσει άλλος άνθρωπος...

Ηκαθε μανουλα ξερει καλυτερα απο τον καθενα τι ειναι καλο για το μωρακι της.

Ο ενας γιατρος λεει ετσι και αλλος γιουβετσι.....

Ειμαι off topic, αλλά καλύτερα σε δημόσιο φορουμ που διαβάζουν πολλές μανούλες να μην συμβουεύουμε να παρακούν τους παιδιάτρους στα πάντα.

Και όχι, η κάθε μανούλα δεν ξέρει καλύτερα αν το παιδί πρέπει να κάνει μπάνιο από 2 μηνών ή να ξεκινήσει κρέας από 4 μηνων ή να θηλάζει και να πίνει (γιατί κάποια μπορεί να νομίζει οτι δεν πειράζει).

Καμιά φορά χρειάζεται να ακούμε και την συμβουλή του γιατρού.Δεν είπε κάτι παράλογο ο άνθρωπος.Οχι μπανάκι από 5 μηνών και αντηλιακό όταν κάνει. Αν η ταδε μαμά ,για παράδειγμα, νομίζει οτι είναι καλό να κάνει το παιδί της "αραπάκι" αυτό δεν σημαίνει οτι είναι και το σωστό.

QqmLp3.png

Διαφημίσεις

και εμένα μου φάνηκε για αστειάκι, αλλά είμαι σίγουρη ότι αφού εσείς δεν το πήρατε για αστείο, δεν ήταν και ήταν μπηχτή. το έχω ξαναπεί, αλλά στο θέμα πεθερές έχω γίνει απόλυτη, γιατί έδωσα εκατομμύρια ευκαιρίες και πήγε να μας βγει σε πολύ κακό! βέβαια η λύση δεν είναι να στενοχωριέσαι, γιατί για κάποιο ανεξήγητο λόγο, αυτό την κάνει να χαίρεται. Ίσως αν το πάρεις στα αστεία, να χάσει την αξία του ως μπηχτή και να υποβιβαστεί σε κακόγουστο αστειάκι.

eNortjKzUjI0NDQ2slCyBlwwFVcCzQ,,48.pngeNortjKzUjI0NDQ2slSyBlwwFVoCzg,,98.png

αυτά που είπε ήτανε κακοπροαίρετα σχόλια με μεταμφίεση 'αστείου'. Πάντως αυτό που περιγράφεις είναι εξαιρετικά συνηθισμένο φαινόμενο. Νομίζω οι περισσότερες γιαγιάδες τέτοιες μ****** λένε.

Και όσο περνάει ο καιρός γίνονται και χειρότερες και πιο παράξενες κτλ.

Αυτό που ενοχλεί περισσότερο την κάθε γυναίκα νομίζω είναι πως κάποτε αυτή είχε μια οικογένεια -τον άντρα της και τα παιδιά της και ήταν αυτή η σύζυγος και η μητέρα. Τώρα το κάθε παιδί της έχει ξαφνικά και αυτό σύζυγο και μάλιστα είναι και το ίδιο μητέρα ή πατέρας (δηλ. έχει τη δική του οικογένεια) και αυτή είναι λίγο στο περιθώριο.... το μωρό αυτή τη φορά δεν είναι παιδί της αλλά ΕΓΓΟΝΙ της (και αυτό την ενοχλεί) και ο γιός της έχει μια γυναίκα που είναι και αυτή σύζυγος και μητέρα πλέον (τίτλους που είχε αποκλειστικά η ίδια στο παρελθόν). Και επειδή λίγες γυναίκες είναι ισορροπημένες να αποδεχτούν την αλλαγή αυτών των ρόλων για αυτό έχουμε το φαινόμενο της 'κακής' πεθεράς ;)

• 2 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...