Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

BABY SWIMMING στην Θεσσαλονίκη?

Recommended Posts

πηρα τηλ. σημερα και μου ειπανε οτι ειναι 250Ε το τετραμηνο για τα παιδακια κι αν ειναι 3 χρονων και δεν ειναι κολλημενα με την μαμα μπορουν να κανου μαθηματα χωρις την μαμα στο νερο! οσο για τους γονεις μπορουν να περιμενουν η να κολυμπουν στη μεγαλη πισινα.Θα παω ισως αυριο και θα το δω απο κοντα! για αυτο της Περαιας λεω.:rolleyes::rolleyes:

• 4 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 128
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα :D:D

κανένα νεότερο για φέτος έχουμε? Η μικρή μας είναι 15 μηνών και το καλοκαίρι ξετρελάθηκε με το νερό και θέλω να την παροτρύνω να συνεχίσει αυτή την επαφή και την αγάπη...

Μένω κι εγώ ανατολικά οπότε αν έχετε κανένα νέο για το κολυμβητήριο της περαίας που διάβασα θα σας ήμουν ευγνώμων!!

Καλημέρα!! Εχτές βρέθηκε στα χέρια μου ένα διαφημιστικό για baby swimming στη Θεσσαλονίκη. Βάζω την διεύθυνση του ιντερνετ για όποιον/α ενδιαφέρεται… Μου είπαν επίσης ότι η πισίνα είναι αποκλειστικά για τα μωρά και ότι δε καθαρίζεται με χλώριο αλλά με βρώμιο.

http://www.babyswimthessaloniki.gr/

0sShp3.png

PGnvp2.png

μιλησα κι εγω μαζι τους. η τιμη ειναι σουπερ πραγματικα !!!!!!!!!! θελω πολυ να παω....

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Και εγώ μίλησα μαζί τους. Ακούγεται πολύ καλό αλλά το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι γίνεται σε πισίνα στο χώρο των spa. Πράγμα που σημαίνει ότι η πισίνα θα είναι μικρή...:(:(:(

Δεν ξέρω... πήγε καμία να μας πει;; Εγώ έχω 2 παιδάκια που θέλω να πάνε μαζί. Η μικρή μου ok δεν υπάρχει πρόβλημα μεγέθους της πισίνας. Για την μεγάλη όμως με προβληματίζει.

Αν έχει δει καμία τον χώρο ας μας πει εντυπώσεις..

Διαφημίσεις

Οι ώρες διδασκαλίας είναι 10:00 με 13:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή -

με κάποιες πιθανότητες να έχουμε και απογευματινά

Το κόστος του προγράμματος είναι 40 ευρώ το μήνα + ΦΠΑ, ενώ η εγγραφή

κοστίζει 25 ευρώ

Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΠΑΜΕ BABY SWIMMING AΠΟ 5 ΜΗΝΩΝ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΨΑΡΑΚΙ ΜΙΚΡΟΥΛΙΝΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ..!!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ!ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ<ΜΠΑΙΝΩ Κ ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ>Κ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ!ΑΞΙΖΕΙ!!!

Κι εμένα θα με ενδιέφερε το Baby Swimming με την Βεντουζίτσα μου η οποία θα κλείσει τον 8ο σε λίγες μέρες....:D

Μίλησα με τους Ιχθείς που κάνουν τα μαθήματα στο χώρο του spa και σκέφτομαι να περάσω και από τον ΠΑΟΚ να ρωτήσω.

Στον ΠΑΟΚ θα μπορώ να πηγαίνω και με τα πόδια που λέει ο λόγος στο άλλο σκέφτομαι να παίρνω λεωφορείο καθώς εδώ που μένω το πάρκινγκ είναι δυσεύρετο και ο άντρας μου δεν θα μπορεί να είναι πάντα μαζί μου....:-(

Θα ήθελα την εμπειρία των μαμάδων από τον ΠΑΟΚ ή από τους ΙΧΘΕΙΣ για να έχω όσο το δυνατόν μια πραγματική εικόνα του τι να περιμένω....:D

Αλεξάνδρα :-D

Διαφημίσεις

Καλημερα μανες!ψαχνομαι κ εγω για κολυμβητηριο για την 18 μηνων γοργονα κ ηξερα μονο για τον ΠΑΟΚ.τωρα ειδα για το Ιχθεις που βαλατε κ προς εκπληξην μου ,δουλευα σε αυτο τo hotel πριν κατι χρονια!

θα παρω τηλ αυτες τις μερες να μαθω αβαλυτικα απο ''γνωστους'' κ θα σας ενημερωσω.

qvx1p3.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

πηρα τηλ. σημερα και μου ειπανε οτι ειναι 250Ε το τετραμηνο για τα παιδακια κι αν ειναι 3 χρονων και δεν ειναι κολλημενα με την μαμα μπορουν να κανου μαθηματα χωρις την μαμα στο νερο! οσο για τους γονεις μπορουν να περιμενουν η να κολυμπουν στη μεγαλη πισινα.Θα παω ισως αυριο και θα το δω απο κοντα! για αυτο της Περαιας λεω.:rolleyes::rolleyes:

Υποθέτω αναφέρεσαι στο κολυμβητήριο της ΠΕραίας. Θα μπορούσες να μου στείλεις το τηλέφωνο τους; Ποιες ήταν οι προσωπικές σου εντυπώσεις;

SR2pp3.png

Οι ώρες διδασκαλίας είναι 10:00 με 13:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή -

με κάποιες πιθανότητες να έχουμε και απογευματινά

Το κόστος του προγράμματος είναι 40 ευρώ το μήνα + ΦΠΑ, ενώ η εγγραφή

κοστίζει 25 ευρώ

Ακούγεται πολύ καλό, αλλά με προβληματίζει το πάργκινγκ!

SR2pp3.png

Διαφημίσεις

Τελικά βρήκα πληροφορίες για την πισίνα της Περαίας (αθλητικό κέντρο Κάππα 2000). Τηλ: 23920 76006. Τμήματα έχει μόνο για ηλικίες από 3,5 ετών και πάνω. Για μικρότερες ηλικίες κλείνεις ραντεβού και κοστίζει περίπου 15? το μάθημα. Η πισίνα έχει 26-27 βαθμούς Κελσίου και καθαρίζεται αποκλειστικά με χλώριο και όχι όζον. Υπάρχει μήπως κι άλλη πισίνα στην Περαία;

SR2pp3.png

• 3 months later...

καλησπέρα και από εμένα.

Εγώ πήγαινα τα δυο μεγάλα παιδιά στον ΠΑΟΚ πριν απο οκτω χρόνια και ήμουν πάρα πολυ ευχαριστημένη. Τώρα ψάχνω να ξεκινήσω το μωρούλι μου που μόλις έγινε έξι μηνών. Μπορείτε να με ενημερώσετε και για τους ΙΧΘΥΕΣ και για τον ΠΑΟΚ? Ωρες, τιμές και κυρίως πως ειναι τα μαθήματα????? Βλέπετε τα πράγματα αλλάζουν καθώς περνούν τα χρόνια.....

g07Lp2.png

• 7 months later...
Τελικά βρήκα πληροφορίες για την πισίνα της Περαίας (αθλητικό κέντρο Κάππα 2000). Τηλ: 23920 76006. Τμήματα έχει μόνο για ηλικίες από 3,5 ετών και πάνω. Για μικρότερες ηλικίες κλείνεις ραντεβού και κοστίζει περίπου 15? το μάθημα. Η πισίνα έχει 26-27 βαθμούς Κελσίου και καθαρίζεται αποκλειστικά με χλώριο και όχι όζον. Υπάρχει μήπως κι άλλη πισίνα στην Περαία;

Υπάρχει το Pool Sport Centre στη Μηδείας με Ιωνίας. Τηλ: 2392021788

• 1 month later...

Καλημερα

Ξεκινησαμε την κορουλα μας στο προγραμμα του ΠΑΟΚ και η μικρη ειναι καταενθουσιασμενη. Μπορω να πωμοτι οι προπονητριες ειναια καλες, οι εγκαταστασεις μετριες προς ασχημες. Παρολα αυτα υπαρχει ενα θεμα τις τελευταιες ημερες.... Η θερμανση του νερου. Εχουμε ηδη παραπονεθει δυο φορες για την θερμοκρασια του νερου. Την τελευταια φορα ολα τα μωρα εκλεγαν απο την αρχη απο το κρυομκαιμδυστυχως ηντοποθετηση ηταν απραδεκτη ουσιαστικα μας κοροιδευαν ορι ηταν μονο μισο βαθμο κατω απο το κανονικο.

Επειδη τομθεμα ειναι σοβαρο, θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει η νομοθεσια τι οριζει, δεν εχω καταφερει να βρω τιποτα για θερμοκρασιες baby swim σε νομο. Αν δεν υπαρχει, με τι αδεια λειτουργει το τμημα βρεφων;; Οποιος γνωριζει κατι ως,πιο ειδικος ας με ενημερωσει, γιατι θεωρω οτι μαλλον γινεται καποια απατη και δεν παιζουμε με ασφαλεια βρεφων!! Εχει,διαφημιστει αρκετα το συγκεκριμενο προγαραμμα στο φορουμ, ειμαι πολυ υπερ του, αλλα μαλλον δεν τηρουνται προυποθεσεις.

Η ιδανική θερμοκρασία για την θερμαινόμενη πισίνα είναι μεταξύ 27-28 βαθμούς (στους 30 είναι υπερβολή γιατί δεν κάνουμε και τζακούζι:D)

3. Ποια είναι η ιδανική θερμοκρασία κολύμβησης;

Αποδεκτές θερμοκρασίες κολύμβησης θεωρούνται οι 27-28˚C. Για κάθε 1˚C περισσότερο που

θέλουμε, αυξάνουμε το λειτουργικό κόστος περίπου κατά 6%. Επίσης σε μεγαλύτερες θερμοκρασίες είναι

δυσκολότερη η διατήρηση της χημικής ισορροπίας του νερού και μεγαλύτερη η κατανάλωση χημικών.

Η PSA θεωρεί ως ιδανική θερμοκρασία τους 28˚C.

http://www.pissina.gr/pdf/thermansi.PDF

Κι εγώ κάποια εποχή έκανα σε θερμαινόμενη και την είχαν στους 24 και κρύωνα.

Το΄πα μια το'πα δυο.

Δεν θέλανε να ανεβάσουν την θερμοκρασία για να μην πληρώνουν περισσότερο κι έτσι με χάσανε από πελάτισσα.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Εχει και συνεχεια το θεμα.... Σημερα το ορωι οηγα και εγω μαζι με την γυναικα μου στο κολυμβητηριο. Το νερο ηταν πιο ζεστο απο την τριτη, αλλα παλι δεν ηταν ιδανικο. Το παιδι αρχισε να κλαιει μετα απο 20 λεπτα.

Επειδη ομως πηγαμε προετοιμασμενοι, μετρησαμε την θερμοκρασια του νερου... Μια μανα εφερε θερμομετρο λουτρου και εγω με ηλεκτρονικο καταδυτικο ρολοι... Καιμοι δυο μετρησαμε 27... Παραπονεθηκα και ειπαν οτι το νερο δεν ειναι κρυο, τους εβαλα να μετρησουν και το δικο τους θερμομετρο ελεγε 30!! Αντε βγαλε ακρη ετσι, αμφισβητησα το θερμοκετρο τους, ζητησα να μου πουν ποτε ελεγχθηκε τελευταια φορα το θερμομετρο....αγνωστο φυσικα.... Και εκκρεμει τωρα κουβεντα με τον εφορα της πισινας. Παντως απο τα συμφραζομενα του τεχνικου, μαλλον οι εγκαταστασεις δεν επαρκουν για να εχει την επιθυμητη θερμοκρασια το νερο.

Αλλα αυτο δεν με ενδιαφερει, εφοσον διαφημιζουν και λειτουργουν πισινα για μωρα ΠΡΕΠΕΙ οπωσδηποτε να εχουν τις ελαχιστες θερμοκρασιες! Θα ενημερωσω για την εξελιξη γιατι βλεπω να μην εχει μελλον το προγραμμα αν δεν διορθωσουν την κατασταση.

Επανερχομαι στο θεμα. Επειτα απο τα παραπανω και μετα που μιλησα και στον εφορα σχετικα με τις θερμοκρασιες, και παρολο που υποσχεθηκε να βελτιωσουν τις συνθηκες... Αν και για να το υποσχεθει αυτο επρεπε να ακουσω για 5 λεπτα οτι πιο απαραδεκτη και ανοητη δικαιολογια,,που σιγουρα δεν αρμοζει σε οποιονδηποτε σεβεται τους πελατες του και επιθυμει να τους εχει.

Τελως παντων. Σημερα το νερο ηταν καλυτερο απο την προηγουμενη φορα, παλι ομως υπαρχει προβλημα. Τα μισα μωρα εγκαταλειπουν γιατι βαζουν τα κλαμματα μετα απο 10-15 λεπτα απο το κρυο νερο.

Μεθαυριο θα δοκιμασυμε με ισοθερμικο φορμακι το μωρο, αν και παλι κλαιει και κρυωνει σταματαμε το προγραμμα και μαλλον θα κοιταξουμε την επιλογη του πιο ακριβου αλλα καλυτερα οργανωμενου baby swimming στους Ιχθεις που γινεται στο Εγνατια Palace!

ποσο κοστιζει το προγραμμα στους ιχθυες?ενδιαφερομαι και εγω να παω με την κορουλα μου 6 μηνων και ψαχνομαι γενικοτερα...τα μαθηματα τι ωρες γινονται?

Τελικα, ακομα και με ισοθερμικο φορμακι, το παιδι αν και ηταν πιο ανετο στο νερο, δυστυχως οταν βραχηκε το κεφαλακι της κρυωσε και αρχισε να κλαιει παλι. Βγηκαμε απο την πισινα και τα γνωστα. Δυστυχως μαλλον κρυολογησε για τριτη φορα απο τοτε που ξεκινησαμε το κολυμβητηριο.... Οποτε baby swimming στον παοκ.....τελος!

Λυπαμαι παρα πολυ αλλα δεν συνιστω να πατε, οι θερμοκρασιες του νερου ειναι χαμηλες. Ηδη εχουν εγκαταλειψει περιπου 3 ή 4 παιδακια το προγραμμα και ενας πατερας που πετυχα σημερα μουμελεγε οτι και αυτος ενοχλειται απο τις θερμοκρασιες. μετρηθηκαν στους 27 βαθμους με δυο θερμομετρα το ενα απο καταδυτικο ρολοι....ενω το θερμομετρο του κολυμβητηριου λεει 30!

Οσον αφορα του Ιχθεις.... Γινεται στο Εγνατια palace, η πισινα εγκυωνται ειναι στους 32 (οχι 27 του παοκ). Το κοστος ειναι ιδιο, αλλα κανουν μια φορα την εβδομαδα μονο, βαση οδηγιων απο παιδιατρους. Επιπλεον το γκρουπ ειναι μεχρι 4 παιδια και με ηλικιες πολυ κοντινες αυστηρα. Μαλλξ θα μεταναστευσουμε εκει, αν και θα παμε απο εβδομαδα να δουμε εγκαταστασεις κτλ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...