Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ααααχ αυτή η .... θεία!!!!!!

sporiklos

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 79
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σημασία έχει να μην έχει μούτρα η μαμά στην βάφτιση και η κουμπάρα/ος! όλοι οι άλλοι μπορούν να έρθουν (και να μην έρθουν) με ό,τι μούτρα γουστάρουν ;)

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

την καυμενη την πεθερα σου....

φανταζομαι τι εχει τραβηξει σαν "νυφη" ...

Tώρα που ανέφερες αυτό να πω ότι ο πεθερός μου είπε στην πεθερά μου να μην καλέσει τα αδερφια της προκειμένου να καλέσει αυτός και η αδερφούλα του τους δικούς τους αλλιώς θα την χωρίσει. :shock::shock::shock:

Καταλάβατε τώρα για τι ανθρώπους, τρόπος του λέγειν, μιλάμε.

Πριν λίγο μου ανακοίνωσε ο άντρας μου ότι τελικά θα τους καλέσουμε αυτούς που θέλει η θεία γιατί απειλεί ότι θα έρθει μόνο στο μυστήριο (τώρα θυμήθηκα ότι το ίδιο σκηνικό είχε επαναληφθεί σε τραπέζι που έκανα για την γιορτή του άντρα μου και τελικά πάλι είχε περάσει της θείας). Επίσης μου είπε ότι θα κόψουμε σχέσεις με τους δικούς του.

Και ρωτάω εγώ τώρα ρε κορίτσια : ένας άντρας που υποκύπτει σε τέτοιους εκβιασμούς συνέχεια, έχει το θάρρος να διακόψει σχέσεις? Μάλλον όχι. Οπότε πιείτε κανένα ποτηράκι στην υγεία του κορόιδου.:cry::cry::cry::cry::cry::cry:. Με δουλεύει και ο άντρας μου...δεν το αντέχω αυτό.

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Διαφημίσεις

Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς,μια και είμαι και εγώ καμένη από θεία!!!

Επανάσταση τώρα!!!!:P

Όχι ρε γαμώτο. Ούτε αυτήτην χάρα δεν θα έχω να είμαι one of the kind:(

α για τη θεια λεγατε; ποιος ..... νοιαστηκε για την θεια; :lol::lol:

Δυστυχώς ο άντρας μου.

Tώρα που ανέφερες αυτό να πω ότι ο πεθερός μου είπε στην πεθερά μου να μην καλέσει τα αδερφια της προκειμένου να καλέσει αυτός και η αδερφούλα του τους δικούς τους αλλιώς θα την χωρίσει. :shock::shock::shock:

Πολύ περίεργα πράγματα...αυτό πια ξεπερνάει την αδερφική αγάπη...:confused:

Μήπως έχει συμβεί κάτι στο παρελθόν,που εσύ δεν ξέρεις και τον κρατάει η θεία στο χέρι τον πεθερό σου??

Κοριτσάκι μου κάνε μια τελευταία υποχώρηση, γιατί είναι μια μέρα πολύ σημαντική για σας. Αν σου τη χαλάσουν για οποιοδήποτε λόγο, δεν θα μπορέσεις να απολαύσεις τη βάφτιση του μικρούλη σου.

Εγώ ήμουν τόσο απογοητευμένη και στεναχωρημένη στη βάφτιση του γιου μου, για άλλο λόγο φυσικά, που και τώρα ακόμα δεν θέλω να κοιτάω τις φωτογραφίες μου από τη βάπτιση.

Είμαι και άνθρωπος γενικά που δεν μπορώ να προσποιηθώ, και όλοι όσοι μ' αγαπούσαν και με ήξεραν, κατάλαβαν αμέσως ότι ήμουν πολύ στεναχωρημένη :(

ειλικρινά πιστεύεις ότι αν υποχωρήσω τότε όλα θα γίνουν μέλι γάλα. Έγω έχω χαλαστει ότι και να γίνει μου καταστρέψανε μια από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής και το σημαντικότερο για άλλη μια φορά φαρμάκωσαν και την σχέση μου με τον άντρα μου.

[quote name=cristina112;2052948 Πολύ περίεργα πράγματα...αυτό πια ξεπερνάει την αδερφική αγάπη...:confused:

Μήπως έχει συμβεί κάτι στο παρελθόν' date='που εσύ δεν ξέρεις και τον κρατάει η θεία στο χέρι τον πεθερό σου??[/quote]

Τι να πω???? Και στους δικούς μουν περιέργο φαινόταν αυτό το δέσιμο αλλά περιοριζόμασταν σε shocking αστεία μεταξύ μας και δεν το επεξεργαζόμασταν περρισότερο γιατί όντως ειναι shocking

Διαφημίσεις

την καυμενη την πεθερα σου....

φανταζομαι τι εχει τραβηξει σαν "νυφη" ...

αχ και γω αυτο σκεφτηκα μολις το διαβασα.

Τωρα οσον αφορα το θεμα της θειας,για μενα η μαμα σου εδωσε τη καλυτερη λυση. Δωσε τωρα τοπο στην οργη κ μετα τη βαφτιση κανε μια κουβεντουλα με τη θειτσα... Αστο τωρα που ειναι τοσο σημαντικη στιγμη για σας και μην χαλας τη ζααχαρενια σου και πατα ποδι οποτε σου δοθει η ευκαιρια αργοτερα σε αλλα ενδοοικογενειακα θεματα.

Απλα πολυ προσοχη μην παρεξηγηθειτε μεταξυ σας με τον αντρα σου...

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Καταλάβατε τώρα για τι ανθρώπους, τρόπος του λέγειν, μιλάμε.

Πριν λίγο μου ανακοίνωσε ο άντρας μου ότι τελικά θα τους καλέσουμε αυτούς που θέλει η θεία γιατί απειλεί ότι θα έρθει μόνο στο μυστήριο (τώρα θυμήθηκα ότι το ίδιο σκηνικό είχε επαναληφθεί σε τραπέζι που έκανα για την γιορτή του άντρα μου και τελικά πάλι είχε περάσει της θείας). Επίσης μου είπε ότι θα κόψουμε σχέσεις με τους δικούς του.

Και ρωτάω εγώ τώρα ρε κορίτσια : ένας άντρας που υποκύπτει σε τέτοιους εκβιασμούς συνέχεια, έχει το θάρρος να διακόψει σχέσεις? Μάλλον όχι. Οπότε πιείτε κανένα ποτηράκι στην υγεία του κορόιδου.:cry::cry::cry::cry::cry::cry:. Με δουλεύει και ο άντρας μου...δεν το αντέχω αυτό.[/QUOTE]

Δεν σε δουλευει, μην τρελλαινεσαι. Απλα αποκλειεται ενας ανθρωπος που εχει γεννηθει και μεγαλωσει σε μια αλφα κατασταση,να την αλλαξει, τυολαχιστον ευκολα και αναιμακτα, δεν πα να του το ζητησει ο Θεος ο ιδιος. Απλα κ αυτος εχει βολευετει ετσι με σενα που εισαι υποχωρητικη κ στην ουσια ειναι αυτος στη μεση κ δεν ξερει τι να κανει.

Και ειδικα αν ειναι χαμηλων τονων οπως λες, πως θα παει ευκολα εναντια στον χαρακτηρα του κ μαλιστα σε τοσο στενους οικογενειακους δεσμους??

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Sorry αλλά εδώ δεν έχει βάλει όρια η πεθερά σου και ανέχεται τα πάντα από την αδερφή του άντρα της. Ξέρεις τι λέει μια παροιμία ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και σε αυτήν την περίπτωση. Γιατί δεν πιάνεις την πεθερά σου να της πεις ότι δεν σου αρέσει αυτη η συμπεριφορά της θείας και να κάνετε μεταξύ σας ένα κόμμα, μπας και καταφέρετε να την "βγάλετε από την μέση;"

s-age.pngs-age.png

Δεν ζητάω να διακόψει σχέσεις άλλωστε μία τέτοια κατάσταση είναι λάθος παράδειγμα για τα παιδιά μου. Εγώ αυτό που ήθελα από αυτόν ήταν να προστατέψει τα όρια μας σαν οικογένεια, να μην αφήσει τρίτους να ανακατεύονται έτσι ώστε να μην φτάσουμε στο σημείο που φτάσαμε σήμερα. Αλλά τελικά ζήσαμε εμείς έτσι και έτσι και οι άλλοι πολύ καλύτερα. Ειλικρινά θυμώνω με τον εαυτό μου που ζω σε ένα ροζ συννεφάκι και περιμένω από τους άλλους τα καλύτερα, μιλάμε ότι το ΙQ μου πρέπει να είναι ραδικίου.

κοπελια αν θελεις να αφησεις να περασει η βαφτιση και να μην εχεις πανηγυρια οκ... αλλα αμεσως μετα παρτην μονες σας και πες της δυο ''λογακια'' γιατι δεν βλεπω να εχεις καλα ξεμπερδεματα μην σε βλεπει και σενα σαν την πεθερα σου στο τελος φοβαμαι.

οι κυριες σαν και του λογου της που ψαχνουν υποτακτικους τα μπογαλακια τους και σε αλλα παραλία.

Συμφωνώ απόλυτα. Οπως επίσης συμφωνω κασι στο θεμα της πληρωμης καιτης καταβολης κοπου για να γινουν πραξη οι απαιτησεις. Ζητα και λεφτα και κοπο για τα ατομα που θελεουν.

Διαφημίσεις

Η θεία ανύπαντρη φαντάζομαι ε??? Μια είναι η λύση..... να της βρειτε γαμπρό μπας κ ξελαμπηκάρει!!! Αν την αφήσει δηλαδή ο πεθερός σου μιας και είναι μικρή κοπέλα ακόμα!!!

1ον εννοείται ότι δεν ζητάω λεφτα γιατί η ουσία του θέματος δεν είναι τα λεφτά αλλά ο τρόπος που χρησιμοποιούν προκειμένου να μας ελέγχουν. Άλλωστε θα πέταγαν την σκούφια τους αν τους το έλεγα διότι έχουν οικονομική άνεση και τότε θα καλούσαν πολλά μα πάρα πολλά άσχετα (γιατί δεν έχουν φίλους απλά γνωστούς) άτομα όπως και στο γάμο.

2ον η θεία είναι χήρα και το σημαντικότερο ο άντρας της ήταν σχεδόν μουγγός λόγω προβλημάτων υγίειας. Μου να βρίσκουμε άλλον τέτοιον. Άσε που δεν υπάρχουν και ήρωες στις μέρες μας.

Δεν ζητάω να διακόψει σχέσεις άλλωστε μία τέτοια κατάσταση είναι λάθος παράδειγμα για τα παιδιά μου. Εγώ αυτό που ήθελα από αυτόν ήταν να προστατέψει τα όρια μας σαν οικογένεια, να μην αφήσει τρίτους να ανακατεύονται έτσι ώστε να μην φτάσουμε στο σημείο που φτάσαμε σήμερα. Αλλά τελικά ζήσαμε εμείς έτσι και έτσι και οι άλλοι πολύ καλύτερα. Ειλικρινά θυμώνω με τον εαυτό μου που ζω σε ένα ροζ συννεφάκι και περιμένω από τους άλλους τα καλύτερα, μιλάμε ότι το ΙQ μου πρέπει να είναι ραδικίου.

Εχεις απολυτο δικιο αναφορικα με τα ορια της οικογενειας σας. Αλλα οντως φαινεται δυσκολο να μπουν τουλαχιστον απο το συζυγο και τουλαχιστον με τις μεταξυ σας γκρινιες. Οσες εβαλαν ορια σε μανα, πεθερα, κουνιαδα, καταλαβαν οτι ειναι δυσκολη και επωδυνη διαδικασια και απαιτεισυνεχη επαγρυπνηση γιατι ενας μικρος εφησυχασμος οδηγει σε μεταβολη των οριων αυτων.

Μαλλον ηρθε η ωρα να πατησεις εσυ ποδι πλεον αλλα οχι με τσαμπουκα, με το γαντι. Δηλαδη σταδιακη απομακρυνση της οικογενειας σας, χωρις να το πεις ωμα στο συζυγο:oops: γιατι θα τσινισει:evil:. ακι εννοεειται δεν δινουμε πλεον λογαριασμο στα πεθερικα. Αυτα ειναι τα προσκλητηρια, τελος. Αυτα ειναι τα ατομα τελος, αυτα ειναι τα παστακια (και αμα δεν σας αρεσουν κοψτε το λαιμο σας) κτλ. Σταματα να συζητας τις αποφασεις σας μαζι τους.

Ως προς τη βαφτιση εχεις απολυτο δικιο που χαλιεσαι και δεν θελεις να κανεις τιποτα. Αλλα το κολπο "ζηταω να γινουν απο τους απαιτουντες οι απαιτησεις τους" ειναι δοκιμασμενο και πιανει. Αναθεσε της εσυ προσωπικα με επιτακτικο υφακι να παει να παρει μπομπο επιπελον, να τις πληρωσει ακι να βρει τροπο να τις φερει στην εκλκλησια, να κανει 2-3 φαγητα επιπλεον για τους καλεσμενους της για τη δεξιωση, η οποια θα ειναι ακι στους δικους σου. Και ναι, καλεσε τους δικους σου που εβγαλες απο τη λιστα. Αμαρτια απο το θεο να καλει η θεια και οχι εσυ. Ελεος

εγώ πάλι αρνούμαι να δεχτώ απόψεις του τύπου:

"κάνε το κορόιδο τώρα και πατάς πόδι μετά"....

Πάτα πόδι ΤΩΡΑ!!!!

χωρίς συζήτηση και χωρίς πολλά πολλά!!!

οι καλεσμένοι στη βάπτιση του παιδιού ΜΟΥ θα είναι αυτοί!!!

αν έχετε ανθρώπους που τους έχετε υποχρέωση, να τους πάρετε να τους πάτε σε μια ταβέρνα γιια φαγητό...

όχι να στους κουβαλάνε στη βάπτιση του παιδιού σου!!!

Δηλαδή μην ρωτάτε και μην διαπραγματεύεστε...

έχουμε αποφασίσει αυτά και αυτά...για εσάς αναλογούν χ προσκλητηρια...διαθέστε τα όπως νομίζετε καλύτερα!

ούτε έξτρα προσκλητήρια ούτε τίποτα!!!

και αν πουν τίποτα να τους πείτε οτι βαπτίζετε το παιδί σας και εσείς αποφασίζετε πόσους και ποιούς θα καλέσετε...

αν ο άντρας σου φοβάται να τους τα πει, ας τους τα μεταφέρει ως δικά σου λόγια....σιγά....τι θα σου κάνουν???????

Πάντως μην το αφήσεις έτσι....θα το μετανιώνεις μια ζωή....

σκέψου οτι ήδη στεναχωριέσαι με την προοπτική αν γίνουν έτσι τα πράγματα....φαντάσου εκείνη τη μέρα που θα έπρεπε να είσαι απόλυτα χαρούμενη, πόσο θα χαλαστείς....

εγώ πάλι αρνούμαι να δεχτώ απόψεις του τύπου:

"κάνε το κορόιδο τώρα και πατάς πόδι μετά"....

Πάτα πόδι ΤΩΡΑ!!!!

χωρίς συζήτηση και χωρίς πολλά πολλά!!!

οι καλεσμένοι στη βάπτιση του παιδιού ΜΟΥ θα είναι αυτοί!!!

αν έχετε ανθρώπους που τους έχετε υποχρέωση, να τους πάρετε να τους πάτε σε μια ταβέρνα γιια φαγητό...

όχι να στους κουβαλάνε στη βάπτιση του παιδιού σου!!!

Δηλαδή μην ρωτάτε και μην διαπραγματεύεστε...

έχουμε αποφασίσει αυτά και αυτά...για εσάς αναλογούν χ προσκλητηρια...διαθέστε τα όπως νομίζετε καλύτερα!

ούτε έξτρα προσκλητήρια ούτε τίποτα!!!

και αν πουν τίποτα να τους πείτε οτι βαπτίζετε το παιδί σας και εσείς αποφασίζετε πόσους και ποιούς θα καλέσετε...

αν ο άντρας σου φοβάται να τους τα πει, ας τους τα μεταφέρει ως δικά σου λόγια....σιγά....τι θα σου κάνουν???????

Πάντως μην το αφήσεις έτσι....θα το μετανιώνεις μια ζωή....

σκέψου οτι ήδη στεναχωριέσαι με την προοπτική αν γίνουν έτσι τα πράγματα....φαντάσου εκείνη τη μέρα που θα έπρεπε να είσαι απόλυτα χαρούμενη, πόσο θα χαλαστείς....

αι γεια σου.

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Μα καλά που τις πετυχαίνετε; Εμένα γιατί δεν μου κάθεται μία τέτοια θεία (θειος, πεθερά, κουμπάρος κλπ) που έχω τέτοια ενέργεια και κάπου πρέπει να τη διοχετεύσω.... Να δεις μετά πως μπαίνουν όρια

Μα καλά που τις πετυχαίνετε; Εμένα γιατί δεν μου κάθεται μία τέτοια θεία (θειος, πεθερά, κουμπάρος κλπ) που έχω τέτοια ενέργεια και κάπου πρέπει να τη διοχετεύσω.... Να δεις μετά πως μπαίνουν όρια

Eίσαι και μακρυά να σε προσλάβω ως σωματοφύλακα.:wink:

Λοιπόν προσκλητήριο θα δωθεί αφού αυτό θέλει να κάνει ο αντρούλης. Όμως εγώ του είπα ότι από εδώ και πέρα θα έχω τα απολύτως τυπικά με τον πεθερό και την θεία. Βέβαια ο άντρας μου μου λέει ότι ο πεθερός δεν φταίει τίποτα και όλα τα κάνει η θεία (ναι αλλά με την ανοχή του αδερφού της). Μέχρι που θα της επιστρέψουμε και το γαμήλιο δώρο γιατί του το κοπάνησε ο πεθερός μου ( είχε δώσει 10.000 ευρώ). Επίσης ο άντρας μου μου είπε ότι εμείς δεν θα τους ξαναεπισκεφτούμε αλλά αυτοί αν θέλουν μπορεί να έρχονται σπίτι να βλέπουν το παιδί και του είπα μη φας έχουμε γλαρόσουπα, θα έρχονται Σάββατο απόγευμα και Κυριακή που θα είναι και αυτός σπίτι. Τέλος με παρακάλεσε να μην το πω στους δικούς μου και χαλάσουν οι σχέσεις των συμπεθέρων. Καταλάβατε?...να τους τα κάνω όλα εύκολα...αμ δε. Του απάντησα ότι οι δικοί μου κάτι έχουν υποπτευθεί (φυσικά και τα ξέρουν όλα αν και προσπάθησα να μην καταλάβουν τελικά με κατάλαβε η μάνα μου από τα μούτραν μου που λειτουργούν σαν καθρέπτης) οπότε και είπα στους δικούς μου να το παίξουν ψυχροί.

Αααα και του είπα ότι οι σχέσεις θα επανέλθουν μόνο αν μου ζητήσουν συγγνώμη που μου χάλασαν μία από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου.

Άντε γιατί και τα κορόιδα έχουν τα όρια τους. Αρκετά...βαρέθηκα να προσπαθώ να τους έχω όλους ευχαριστημένους και αυτοί να με έχουν στο χεσ....μο.

Έλα να σου γνωρίσω την δικιά μου θεία και αν δεν θελήσεις πάνω στην βδομάδα να πηδήξεις από το μπαλκόνι,να μην με λένε Χριστίνα!

Ε, μάλλον βλέπουν την ενέργειά σου και το σκάνε.:lol:

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...