Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ααααχ αυτή η .... θεία!!!!!!

sporiklos

Recommended Posts

• 4 weeks later...

Διαφημίσεις

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Είχα γράψει ένα κατεβατό και δεν μου το καταχώρησε:evil::evil::evil: όποτε θα αναφέρω επιγραμματικά τα γεγονότα

1. ο σύζυγος πείσμωσε και δεν κάλεσε κανένας από τους γνωστους της θείας
  2. ο πεθερός και η θεία ήταν πολύ τυπικοί την ημέρα της βάπτισης
  3. το παιδί συνεχίζουν να μην έρχονται να το δούν αλλά πλεον ούτε εμείς πηγαίνουμε σε αυτούς
  4. δώρο δεν έχουμε δει ούτε από την θεία ούτε από τα πεθερικά
  5. όταν ακούστηκε το όνομα( του πεθερού) πεθερά και θεία έκλαιγαν αγκαλιασμένες μέσα στην εκκλησία λες και αυτό ήταν το πιο σημαντικό εκείνη την ήμέρα.
  6. από εκείνους τους καλεσμένους (της πλευράς του άντρα μου) που δεν γινόταν να μην καλέσουμε σχεδόν όλοι τελευταία στιγμη με γελοίες δικαιολογίες μας είπαν ότι δεν θα έρθουν όποτε και εγω πρόσθεσα κάποιους δικούς μου.
  7. η διοργάνωση ήταν τέλεια (με εξαίρεση τον φωτογράφο ακι το φορεμά μου) αλλά καλή κουβέντα από τα πεθερικά δεν άκουσα.
  8. όλοι αυτοί που με ένδιέφεραν πέρασαν πάρα πολύ ωραία την βραδιά της βάπτισης και κυρίως εγώ, για τους υπόλοιπους frankly my dear I don't give a damn!

end of story για happy δεν ξέρω ακόμα:wink:

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Να σας ζήσει ο "νεοφώτιστος"! Τώρα που πέρασε η βάφτιση, μπήκαν και τα θεια-πεθερικα στην άκρη, σου εύχομαι να είναι το πιο ήρεμο, χαλαρό και ευτυχισμένο καλοκαίρι σου. ;)

Να σου ευχηθω και εγω να σου ζησει ο νεοφωτιστος, να εινια γερος και καλοτυχος. και εσεις γεροι και ευτυχισμενοι και να τον χαιρεστε.

αφου πηγαν ολα καλα χωρις παρατραγουδα, περασατε εσεις καλα, το ιδιο και οι καλεσμενοι σας και ηταν μια πολυ ωραια εκδηλωση, αυτο εχει σημασια. και εχω να πω μπραβο σας που καταφερατε και βαλατε ορια.

Διαφημίσεις