Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...

myrto

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αν θέλεις, βάλε τις ζυγίσεις σας.

Γέννηση: 3400

1 μ. : 4200

2 μ. : 5200

3 μ. : 6200

4 μ. : 7100

5 μ. : 7400

6 μ. : 7700

7 μ. : 8150

8 μ. : 8300

Θεωρώ πως πάμε καλά. Και ο μικρός μου είναι μια χαρά κι από διάθεση και ενέργεια και όποιος τον βλέπει τον λέει και στρουμπουλό :cool:. Δεν είναι ιδιαίτερα φαγανός από την άποψη να τρώει όλο το φαγητό του. Πάντα με παιδεύει λίγο, πολλές φορές δεν το τρώει όλο και σίγουρα δεν τρώει όσα θα ή΄θελε ο γιατρός μας. Αλλά τον γιατρό τον "γράφω" όσο μπορώ μιας και δεν θέλω να τσακωθώ περί θηλασμού και πόσα γεύματα πρέπει να κάνουμε. Καλά δεν είμαστε;

sL7ap2.png

To μωρό σου ανέβαινε ραγδαία τις καμπύλες, είναι φυσιολογικό να βάλει φρένο κάποια στιγμή. Δεν μου φαίνεται ανησυχητικό και είναι συνηθισμένο να υπάρχει μια κάμψη με την εισαγωγή των στερεών, γιατί οι πιο πολλές τροφές που δίνουμε αρχικά έχουν λιγότερες θερμίδες από το γάλα και αν αντικαθίστανται θηλασμοί, το μωρό παίρνει λιγότερες θερμίδες. Σε μερικές περιπτώσεις η κάμψη μπορεί να συνδέεται με αλλεργίες, αλλά δεν νομίζω ότι έχετε τέτοιο θέμα.

Καλή συνέχεια.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια χρειάζομαι τη βοήθεια σας: εδώ κι ένα μήνα περίπου κάνω 9 αντλήσεις την ημέρα γιατί θέλω να αυξήσω το γάλα μου. όμως τώρα από Σεπτέμβρη πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά, δεν είναι πολλές ώρες και μπορώ να αντλώ. απλά κάποιες μέρες πρέπει να είμαι σε σεμινάριο οπότε φαντάζομαι ότι στο 8ωρο θα μπορώ να κάνω μία άντληση. επομένως μέσα στην ημέρα θα μου βγαίνουν πολύ λιγότερες... αυτό δεν θα γίνει πολλές φορές, αλλά έχω αγχωθεί μήπως αρχίσει πάλι να μου μειώνεται το γάλα;;:? επίσης, όταν θα γυρνάω από τη δουλειά κάθε πόση ώρα μπορώ να αντλώ; πόσο συχνά; γιατί τώρα που κάνω το πρωτόκολλο αντλώ κάθε 1,5-2 ώρες πολλές φορές για να μου βγουν 9 αντλήσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημερα! Τη Δευτερα επιστρεφω στη δουλεια και το μωρο θα το κραταει η μαμα μου.

Μεχρι τωρα θηλαζε οτι ωρα ηθελε και ετρωγε στις 11 το πρωι μια φρουτοκρεμα και στις 6 το απογευμα κρεατοχορτοσουπα.

Θα λειπω απο το σπιτι συνολο 8 ωρες.

Στη δουλεια χρειαζεται να αντλω? Πρεπει να του αφηνω γαλα για τις ωρες που θα λειπω? Εαν κανω συστηματικες αντλησεις στη δουλεια με το mini electric της medela υπαρχει περιπτωση να βλαψω την παραγωγη μου?

Ευχαριστω εκ των προτερων!

9Gm6p2.png?qzCQ8hue

Διαφημίσεις

Καλημερα! Τη Δευτερα επιστρεφω στη δουλεια και το μωρο θα το κραταει η μαμα μου.

Μεχρι τωρα θηλαζε οτι ωρα ηθελε και ετρωγε στις 11 το πρωι μια φρουτοκρεμα και στις 6 το απογευμα κρεατοχορτοσουπα.

Στη δουλεια χρειαζεται να αντλω? Πρεπει να του αφηνω γαλα για τις ωρες που θα λειπω? Εαν κανω συστηματικες αντλησεις στη δουλεια με το mini electric της medela υπαρχει περιπτωση να βλαψω την παραγωγη μου?

Eπαναφερω το ερωτημα μου.......Καθε σχετικη συμβουλη ευπροσδεκτη!!!:-D

9Gm6p2.png?qzCQ8hue

Καλησπέρα!

Δεν ξέρω να σου απαντήσω για τον τύπο του θήλαστρου. Εγώ χρησιμοποιώ το swing για τις καθημερινές αντλήσεις στην δουλειά και προς το παρόν πάμε καλά. Αλλά θα ήθελα κι εγώ απάντηση στο αν αυτό μπορεί να βλάψει την παραγωγή.

Αν έχεις δυνατότητα να αντλείς στην δουλειά σου φαντάζομαι ότι θα πρέπει να το κάνεις και για αποσυμφόρηση του στήθους σου.

Το εαν θα του αφήνεις γάλα προφανώς εξαρτάται και από τις ώρες που θα λείπεις.

Δοκίμασε να αφήνεις στην αρχή και θα δεις πως θα πάει και πόσο θα πίνει το μωρό σου, αυτό θα σε καθοδηγήσει στο τι χρειάζεται.

Για να σε προετοιμάσω, χωρίς να θέλω να σε πανικοβάλλω εμένα η μικρή ήταν 4,5 μηνών όταν ήρθα δουλειά, της πήρε περίπου ένα μήνα να συνηθίσει να τρώει από το μπιμπερό μια λογική ποσότητα τις ώρες που λείπω και μόλις γυρίσω σπίτι εξακολουθεί να θηλάζει πολύ πολύ συχνα...αναπληρώνει μάλλον και για τις ώρες που λείπω.

Για αρχή καλό είναι να αφήσεις 2 μερίδες γάλα (περίπου 180-200 γρ. η καθεμία) γιατί δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει στην απουσία σου.Το άτομο που θα το κρατάει μπορεί να δώσει όσο λείπεις και τα δύο γεύματα φαγητού και να θηλάζεις όταν επιστρέφεις.Στη δουλειά θα χρειαστεί σίγουρα τον πρώτο καιρό να αντλείς για αποσυμφόρηση.Οταν δεις ότι όσο λείπεις τρώει φρουτα και φαί και δεν υπάρχει πρόβλημα,σταματάς να αντλείς.Εγώ σταμάτησα τις αντλήσεις όταν ο Θάνος ήταν 9 μηνών και έκανε περίπου 4 μέρες για να προσαρμοστεί στο καινούριο πρόγραμμα.Οσο για το μίνι ελέκτρικ,επιφυλάσσομαι...Αν θέλεις να αντλείς καθημερινά και για μεγάλο χρονικό διάστημα στη δουλειά,το καλύτερο είναι το swing.:wink:

url]

url]

Eπαναφερω το ερωτημα μου.......Καθε σχετικη συμβουλη ευπροσδεκτη!!!:-D

Θα κάνεις απαραίτητα πρόβες απουσίας.

Εγώ που δουλεύω με βόλεψε το σχήμα θηλασμός το πρωί, όλες οι στέρεες κατά την απουσία μου, ανεμπόδιστος θηλασμός από το απόγευμα και μετά.........

το αν θα αφήνεις γάλα ή όχι εξαρτάται από τις ποσότητες που τρώει η μικρή από τις στέρεες .....

για αρκετό καιρό έκανα άντληση στη δουλειά αλλά αν δεν αφήνεις γάλα τελικά και το μωρό θηλάζει ανεμπόδιστα το απόγευμα δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα με την παραγωγή σου ίσως για αρχή να χρειαστεί (για να αποσυμφορήσεις το στήθος) και το mini electric είναι μια χαρά για αυτή τη δουλειά......

Για αρχή καλό είναι να αφήσεις 2 μερίδες γάλα (περίπου 180-200 γρ. η καθεμία) γιατί δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει στην απουσία σου.Το άτομο που θα το κρατάει μπορεί να δώσει όσο λείπεις και τα δύο γεύματα φαγητού και να θηλάζεις όταν επιστρέφεις.Στη δουλειά θα χρειαστεί σίγουρα τον πρώτο καιρό να αντλείς για αποσυμφόρηση.Οταν δεις ότι όσο λείπεις τρώει φρουτα και φαί και δεν υπάρχει πρόβλημα,σταματάς να αντλείς.Εγώ σταμάτησα τις αντλήσεις όταν ο Θάνος ήταν 9 μηνών και έκανε περίπου 4 μέρες για να προσαρμοστεί στο καινούριο πρόγραμμα.Οσο για το μίνι ελέκτρικ,επιφυλάσσομαι...Αν θέλεις να αντλείς καθημερινά και για μεγάλο χρονικό διάστημα στη δουλειά,το καλύτερο είναι το swing.:wink:

Μια μικρή συμβουλή μόνο, μην αφήσεις 2 μερίδες των 200, ασε 4 των 100μλ. Ακόμα θέλω να κλαίω όσο σκέφτομαι το γάλα που πέταξα τις πρώτες μέρες, το είχα στην κατάψυξη ανα 150γρ και η μικρή έτρωγε 50 με το ζόρι

Διαφημίσεις

Μια μικρή συμβουλή μόνο, μην αφήσεις 2 μερίδες των 200, ασε 4 των 100μλ. Ακόμα θέλω να κλαίω όσο σκέφτομαι το γάλα που πέταξα τις πρώτες μέρες, το είχα στην κατάψυξη ανα 150γρ και η μικρή έτρωγε 50 με το ζόρι

Σωστή η παρατήρησή σου συμφορουμίτισσα!!Και ήμουν από αυτές που όρκιζα την πεθερά μου να μην πετάξει ούτε 10 γρ.!Ντροπή μου που δεν το επισήμανα!!!!!!!

url]

url]

boobiss,bubbles,κριστινα, σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις!!!!

Ηταν να επιστρεψω τη Δευτερα αλλα λογω ασθενειας του μωρου πηρα αλλη μια εβδομαδα αδεια και γυριζω την επομενη Δευτερα.

Εχω αγχος που θα τον αφησω για τοσες ωρες μονο του και οι συμβουλες σας ειναι πολυτιμες!

Κριστινα,νομιζα οτι δε χρειαζοταν προβα απουσιας γιατι ειναι μεγαλουτσικο το μωρο (δεκα μηνων) και το αφηνω μεσα στην ημερα απο 1 εως 3 ωρες στους γονεις μου και θεωρουσα οτι ειναι αρκετο.

Χρησιμη η συμβουλη για τις μικρες μεριδουλες, η μαμα μου μονο με ρωταει εαν πιει τα 50 ml και θελει και αλλο μεχρι να το ζεστανει δε θα υπαρχει προβλημα με το μωρο που περιμενει?Επισης η μαμα μου ειναι του φαγητου και αν πρεπει να διαλλεξει μεταξυ γαλακτος και φαγητου θα προτιμησει να δωσει το φαγητο οποτε το αντλημενο γαλα μπορει να πηγαινει χαμενο.

Βλεποντας και κανοντας...Αυτο που επισης σκεφτομαι με δυσαρεσκεια ειναι οι συζητησεις στη δουλεια γυρω απο τις αντλησεις και που καθε φορα θα λεω παω να αντλησω και θα ξαναρθω...Ειπα τον πονο μου.......

Και παλι σας ευχαριστω!!:-D

9Gm6p2.png?qzCQ8hue

Ηταν να επιστρεψω τη Δευτερα αλλα λογω ασθενειας του μωρου πηρα αλλη μια εβδομαδα αδεια και γυριζω την επομενη Δευτερα.

Εχω αγχος που θα τον αφησω για τοσες ωρες μονο του και οι συμβουλες σας ειναι πολυτιμες!

Κριστινα,νομιζα οτι δε χρειαζοταν προβα απουσιας γιατι ειναι μεγαλουτσικο το μωρο (δεκα μηνων) και το αφηνω μεσα στην ημερα απο 1 εως 3 ωρες στους γονεις μου και θεωρουσα οτι ειναι αρκετο.

Χρησιμη η συμβουλη για τις μικρες μεριδουλες, η μαμα μου μονο με ρωταει εαν πιει τα 50 ml και θελει και αλλο μεχρι να το ζεστανει δε θα υπαρχει προβλημα με το μωρο που περιμενει?Επισης η μαμα μου ειναι του φαγητου και αν πρεπει να διαλλεξει μεταξυ γαλακτος και φαγητου θα προτιμησει να δωσει το φαγητο οποτε το αντλημενο γαλα μπορει να πηγαινει χαμενο.

Βλεποντας και κανοντας...Αυτο που επισης σκεφτομαι με δυσαρεσκεια ειναι οι συζητησεις στη δουλεια γυρω απο τις αντλησεις και που καθε φορα θα λεω παω να αντλησω και θα ξαναρθω...Ειπα τον πονο μου.......

Εγώ τους λέω ότι "πάω να καλωδιωθώ"! Κι ότι αν με απολύσουν θα πιάσω δουλειά σε γαλακτοβιομηχανία:D

επειδή είναι μεγάλη λεω ότι ίσως να τρωει όλες τις στέρεες όσο λείπεις απλά η προβα θα σε βοηθήσει να δεις ποσότητες (γιατί μέχρι τώρα έτρωγε απόγευμα)

στη δουλειά να το ρίξεις στην πλάκα .......εγώ έλεγα παω να αρμέξω θέλει κανείς για τον καφέ??? :lol:

πόσες ώρες θα λείπεις??? πες στη μαμά δυο ώρες πριν γυρίσεις να μην ταίζει το μωρό για να θηλάσει καλά.......

καλή αρχή :-D

επειδή είναι μεγάλη λεω ότι ίσως να τρωει όλες τις στέρεες όσο λείπεις απλά η προβα θα σε βοηθήσει να δεις ποσότητες (γιατί μέχρι τώρα έτρωγε απόγευμα)

στη δουλειά να το ρίξεις στην πλάκα .......εγώ έλεγα παω να αρμέξω θέλει κανείς για τον καφέ??? :lol:

πόσες ώρες θα λείπεις??? πες στη μαμά δυο ώρες πριν γυρίσεις να μην ταίζει το μωρό για να θηλάσει καλά.......

καλή αρχή :-D

Θα λειπω συνολο 8 ωρες με κυλιομενο ωραριο ανα εβδομαδα δηλ. 7-3/8-4/9-5.

Στη δουλεια να αντλω με καθορισμενο χρονο δηλαδη καθε δυο ωρες ή καθε φορα που νιωθω το στηθος βαρυ?

9Gm6p2.png?qzCQ8hue

Διαφημίσεις

Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι απλά να καταθέσω τη δικιά μου εμπειρία, μιας και εδώ και 1 εβδομάδα επέστρεψα στη δουλειά.

Λοιπόν, εγώ λείπω 7 ώρες (7.30 π.μ. - 2.30 μ.μ. ). Ο δικός μου δεν πίνει αντλημένο γάλα, δεν το θέλει από οποιοδήποτε άλλο σκεύος παρά μόνο από την πηγή του :P . Τον θηλάζω όσο μπορώ κοντά στην ώρα που είναι να φύγω (7 με 7.30, για όσο θέλει ). Την πρώτη μέρα άντλησα με θήλαστρο τόσο όσο για να αποσυμφορηθεί το στήθος μου αν και δεν ήταν και τόσο απαραίτητο. Στις συναδέλφους δεν είπα τίποτε. Απλά πήγα στην τουαλέτα και έκανα τη δουλειά μου και μετά βόλεψα το γάλα στο ψυγείο. Κανείς δεν κατάλαβε τίποτε. Το γάλα το έδωσα μεν στην πεθερά μου αλλά δεν το ηθελε ο μικρός. Έτσι αποφάσισα να μην αντλώ. Υπήρξε και μέρα όμως που μέχρι τις 2.30 που πη΄γα να πάρω τον μικρό το ένα στήθος μου πονουσε και είχε φτάσει στα όριά του. Όσον αφορά τον μικρό μου, όπως είπα αντλημένο γάλα δεν πίνει. Όσο λείπω τρώει τη φρουτόκρεμά του στις 10 και στις 12.30 με 13 την κρεατόσουπα. Όταν επιστρέψω τον θηλάζω.

τώρα για το πόσο συχνά θα αντλείς στη δουλειά, φαντάζομαι πως το ιδανικό είναι όταν θα νιώθεις το στήθος σου βαρύ. Το να αντλείς κάθε δυο ώρες πολύ δεν είναι; Άλλωστε το μωρό σου εί΄νάι αρκετά μεγάλο πια.

sL7ap2.png

Θα λειπω συνολο 8 ωρες με κυλιομενο ωραριο ανα εβδομαδα δηλ. 7-3/8-4/9-5.

Στη δουλεια να αντλω με καθορισμενο χρονο δηλαδη καθε δυο ωρες ή καθε φορα που νιωθω το στηθος βαρυ?

Μια δυο και ανάλογα αν θα χρειάζεται τελικά να αφήνεις γάλα ή όχι..... όταν θα δεις ότι δεν χρειάζεται γάλα όσο λείπεις θα αντλείς όταν το στήθος σου πια θα είναι πολυ φορτωμένο με απώτερο σκοπό να κόψεις την άντληση .......

Έχω επιστρέψει στη δουλειά από αρχές Μαρτίου. Αρχικά αντλούσα 2 φορές στις 6-7 ώρες που είμαι στη δουλειά και περίπου από τον Ιούνιο 1 φορά. Ο γιος μου είναι στον 10ο μήνα και δεν τρώει στερεές (ελάχιστα έως καθόλου). Όσο λείπω, πίνει μόνο δικό μου γάλα σε 3-4 γεύματα συνολικά 280-330ml. Την υπόλοιπη μέρα και νύχτα θηλάζει κανονικά (max. συνεχόμενος ύπνος το βράδυ 4,5-5 ώρες κι αυτό πολύ σπάνια. Όταν συμβαίνει, αντλώ από το άλλο στήθος, αφού τον θηλάσω).

Τον τελευταίο καιρό, η άντληση στο γραφείο (με symphony) βγάζει μόνο 110-120ml. Αναγκάζομαι να συμπληρώνω με 1-2 αντλήσεις κυρίως το πρωί ή με κατεψυγμένο.

Το στήθος μου δεν πρήζεται πλέον, ακόμα κι αν δεν αντλήσω καθόλου (είναι βαρύ μεν αλλά σε καμμία περίπτωση δεν νιώθω δυσφορία, καμμία σχέση δηλαδή με τις αρχές). Το ίδιο συμβαίνει και τις Δευτέρες και συνέβη και μετά από 2 εβδομάδες διακοπών που θήλαζα χωρίς να δώσω καθόλου μππιμπερό.

Το ερώτημά μου είναι: έχει μειωθεί η παραγωγή μου και γι' αυτό το αποτέλεσμα της άντλησης είναι σταθερά προς τα κάτω με τον καιρό; Κι αν ναι, θα πρέπει στο 24ωρο να κάνω τόσες αντλήσεις όσα τα γεύματα του μωρού ή να αντλώ τόση ποσότητα όση πίνει το μωρό ενώ λείπω, για να έχω ισορροπία στην παραγωγή μου; (Εννοείται ότι προσπαθώ να μην κάνω κατάχρηση της κατάψυξης). Να πάρω μαγιά μπύρας;

Έχω επιστρέψει στη δουλειά από αρχές Μαρτίου. Αρχικά αντλούσα 2 φορές στις 6-7 ώρες που είμαι στη δουλειά και περίπου από τον Ιούνιο 1 φορά. Ο γιος μου είναι στον 10ο μήνα και δεν τρώει στερεές (ελάχιστα έως καθόλου). Όσο λείπω, πίνει μόνο δικό μου γάλα σε 3-4 γεύματα συνολικά 280-330ml. Την υπόλοιπη μέρα και νύχτα θηλάζει κανονικά (max. συνεχόμενος ύπνος το βράδυ 4,5-5 ώρες κι αυτό πολύ σπάνια. Όταν συμβαίνει, αντλώ από το άλλο στήθος, αφού τον θηλάσω).

Τον τελευταίο καιρό, η άντληση στο γραφείο (με symphony) βγάζει μόνο 110-120ml. Αναγκάζομαι να συμπληρώνω με 1-2 αντλήσεις κυρίως το πρωί ή με κατεψυγμένο.

Το στήθος μου δεν πρήζεται πλέον, ακόμα κι αν δεν αντλήσω καθόλου (είναι βαρύ μεν αλλά σε καμμία περίπτωση δεν νιώθω δυσφορία, καμμία σχέση δηλαδή με τις αρχές). Το ίδιο συμβαίνει και τις Δευτέρες και συνέβη και μετά από 2 εβδομάδες διακοπών που θήλαζα χωρίς να δώσω καθόλου μππιμπερό.

Το ερώτημά μου είναι: έχει μειωθεί η παραγωγή μου και γι' αυτό το αποτέλεσμα της άντλησης είναι σταθερά προς τα κάτω με τον καιρό; Κι αν ναι, θα πρέπει στο 24ωρο να κάνω τόσες αντλήσεις όσα τα γεύματα του μωρού ή να αντλώ τόση ποσότητα όση πίνει το μωρό ενώ λείπω, για να έχω ισορροπία στην παραγωγή μου; (Εννοείται ότι προσπαθώ να μην κάνω κατάχρηση της κατάψυξης). Να πάρω μαγιά μπύρας;

Ίσως η άντληση επηρεάστηκε από το ότι δεν άντλησες επί 2 εβδομάδες.

Είναι πιθανό το μωρό σου να έπινε περισσότερο προηγουμένως λόγω του μπουκαλιού και στις 2 εβδομάδες να μείωσε τις απαιτήσεις του σε αυτό που πραγματικά χρειαζόταν.

Μπορείς να συσχετίσεις αυτή την αλλαγή με ωορρηξία ή με περίοδο;

Να ελέγξεις και την καλή λειτουργία του θήλαστρου, πολλές φορές μετά από καιρό χρήσης χρειάζεται ένας έλεγχος.

Συνεχίζοντας τις αντλήσεις, στόχευε σε αυτό που πίνει το μωρό, όταν λείπεις. Αν το θήλαστρο σου όντως δουλεύει καλά και προσθέσεις περισσότερες αντλήσεις, ίσως να μην χρειαστείς συμπλήρωμα (προτίμησε κάποιο άλλο συμπλήρωμα αντί για μαγιά, δες στο σχετικό τόπικ).

Δες κι εδώ:

http://www.kellymom.com/bf/pumping/pumping_decrease.html

Ίσως η άντληση επηρεάστηκε από το ότι δεν άντλησες επί 2 εβδομάδες.

Είναι πιθανό το μωρό σου να έπινε περισσότερο προηγουμένως λόγω του μπουκαλιού και στις 2 εβδομάδες να μείωσε τις απαιτήσεις του σε αυτό που πραγματικά χρειαζόταν.

Μπορείς να συσχετίσεις αυτή την αλλαγή με ωορρηξία ή με περίοδο;

Να ελέγξεις και την καλή λειτουργία του θήλαστρου, πολλές φορές μετά από καιρό χρήσης χρειάζεται ένας έλεγχος.

Συνεχίζοντας τις αντλήσεις, στόχευε σε αυτό που πίνει το μωρό, όταν λείπεις. Αν το θήλαστρο σου όντως δουλεύει καλά και προσθέσεις περισσότερες αντλήσεις, ίσως να μην χρειαστείς συμπλήρωμα (προτίμησε κάποιο άλλο συμπλήρωμα αντί για μαγιά, δες στο σχετικό τόπικ).

Δες κι εδώ:

http://www.kellymom.com/bf/pumping/pumping_decrease.html

Σ΄ευχαριστώ πολύ Amaretto. Η αλήθεια είναι ότι μου ήρθε περίοδος για πρώτη φορά μετά τις διακοπές αλλά έχω διαβάσει αντιφατικά πράγματα για το αν και κατά πόσο επηρεάζει την παραγωγή. Για τη λειτουργία του θήλαστρου προβληματίστηκα κι εγώ - το έχω 10 μήνες συυνεχόμενα - θα τηλεφωνήσω στην εταιρία...

Τηλεφώνησα στην Klinikum (η αντλία οκ - δεν χρειάζεται ακόμα κάτι) και είδα πόσες ώρες έχω δουλέψει την αντλία μέχρι στιγμής: 175h και 22min!

Από πλευράς ανταλλακτικών ίσως να μην χρειάζεται αλλά και πάλι από το τηλέφωνο δεν μπορεί κάποιος να κρίνει τη φθορά, έτσι δεν είναι; Αλλά πριν πας οπουδήποτε, ψάξε στα παλιότερα τόπικ για τις αντλήσεις, θυμάμαι ότι κάποια κορίτσια είχαν προβλήματα και είχαν πάρει καλές συμβουλές. Δεν θυμάμαι πού να ψάξω αλλά ήταν περίπου μια εποχή που έγραφε και η medelaki.

Από πλευράς ανταλλακτικών ίσως να μην χρειάζεται αλλά και πάλι από το τηλέφωνο δεν μπορεί κάποιος να κρίνει τη φθορά, έτσι δεν είναι; Αλλά πριν πας οπουδήποτε, ψάξε στα παλιότερα τόπικ για τις αντλήσεις, θυμάμαι ότι κάποια κορίτσια είχαν προβλήματα και είχαν πάρει καλές συμβουλές. Δεν θυμάμαι πού να ψάξω αλλά ήταν περίπου μια εποχή που έγραφε και η medelaki.

Ναι έχεις δίκιο. Επειδή η klinikum μου πέφτει μακριά και δεν μπορώ να αφήσω την αντλία εργάσιμες μέρες για να τη δουν (αν δεν συντρέχει λόγος) σκοπεύω να δανειστώ από μια φίλη (symphony κι αυτής) μέσα στο ΣΚ για να δω αν όντως έχει να κάνει με την αντλία.

Από μια πρώτη αναζήτηση, δεν βρήκα κάτι στο φόρουμ. Μάλλον πρέπει να κάνω σύνθετη αναζήτηση... Στο μεταξύ διαβάζω στο kellymom αυτά που μου έστειλες και πρόσθεσα αντλήσεις.

Παρατηρώ όμως ότι ο μικρός μου το πρωί μετά την άντληση (ακόμα και 1 ώρα μετά) σαν να δυσανασχετεί με τη ροή... Χθες πριν φύγω για δουλειά νύσταζε και πεινούσε αλλά δεν συνεργαζόταν να θηλάσει. Με το που έφυγα, έφαγε 130ml αντλημένο:-( Η μαμά μου αναγκάστηκε να βγάλει σακουλάκι από την κατάψυξη, που σημαίνει άλλο ένα γεύμα λιγότερο από μένα για χθες... Επίσης, δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, αλλά νομίζω ότι ο μικρός με βλέπει με μισό μάτι όταν αντλώ... :?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...