Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...

myrto

Recommended Posts

οταν λες να αφηνω καβατζα γαλατακι εννοεις αντλημενο κατεψυγμενο και οχι φρεσκο..γιατι αν αφηνω φρεσκο και δεν το δινουμε ωστε να ακολουθει το προγραμμα να μην πηγαινει χαμενο...συνεπως προκυπτει η ερωτηση...

ποτε θα καταλαβουμε οτι χρειαζεται να δωσουμε το γαλατακι?? οταν θα δουμε οτι αρνειται να φαει το οτιδηποτε η οταν υπαρχει αρνηση και γκρινια πολυ???

παντως μολις ενημερωθηκα οτι εφαγε τη μιση ποσοτητα απο το μπωλ (λεει οτι ηταν αρκετη ομως) και μετα δεν ηθελε και το διωχνε. Παντως κατι εφαγε..

Διαφημίσεις

Το φρέσκο γάλα διατηρείται μέχρι 8 ημέρες στην ψύξη.Τα ξέρεις αυτά...Δίνεις γάλα όταν αρνείται να φάει οτιδήποτε άλλο και στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν αδιάθετη από το εμβόλιο.Παρακαλώωωωω!!!!Στη διάθεσή σου...

url]

url]

Διαφημίσεις

boubis..πες μου σχετικα με τη μαγια μπυρας??? τη ζηταω ετσι απο τα φαρμακεια? την καταναλωνεις και εχει αμεσα αποτελεσματα η ειναι σα τα φαρμακα που λειτουργουν μετα απο καποιες ωρες η ημερες? για ποσες μερες καθε φορα τα παιρνεις?

δηλαδη αν κοψω τον θηλασμο στο 8ωρο της ημερας και θηλαζω το υπολοιπο του 24ωρου οταν θα νοιωθω οτι το στηθος ειναι μονιμα ελαφρυ και δεν νοιωθω διεγερση και καταπωση απο τ μωρο θα παιρνω μαγια ετσι?

και αν αυτο παει να θηλασει τη νυχτα πριν κοιμηθει η το πρωι πριν φυγω για δουλεια και η ποσοτητα δεν ειναι αρκετη για να ικανοποιηθει ιδιως μεχιρ το επομενο γευμα πχ τη φρουτοκρεμα τι κανουμε σε αυτη τη περιπτωση?

απλα φοβαμαι πολυ οτι αυτη η νεα διαδικασια μηπως με οδηγησει σε αποθηλασμο..και δεν το θελω

boubis..πες μου σχετικα με τη μαγια μπυρας??? τη ζηταω ετσι απο τα φαρμακεια? την καταναλωνεις και εχει αμεσα αποτελεσματα η ειναι σα τα φαρμακα που λειτουργουν μετα απο καποιες ωρες η ημερες? για ποσες μερες καθε φορα τα παιρνεις?

δηλαδη αν κοψω τον θηλασμο στο 8ωρο της ημερας και θηλαζω το υπολοιπο του 24ωρου οταν θα νοιωθω οτι το στηθος ειναι μονιμα ελαφρυ και δεν νοιωθω διεγερση και καταπωση απο τ μωρο θα παιρνω μαγια ετσι?

H μαγιά μπύρας δεν γίνεται να βοηθήσει από μόνη της στην αύξηση της παραγωγής! Θα πρέπει παράλληλα με τη λήψη της να αυξηθούν και οι θηλασμοί!

και αν αυτο παει να θηλασει τη νυχτα πριν κοιμηθει η το πρωι πριν φυγω για δουλεια και η ποσοτητα δεν ειναι αρκετη για να ικανοποιηθει ιδιως μεχιρ το επομενο γευμα πχ τη φρουτοκρεμα τι κανουμε σε αυτη τη περιπτωση?

απλα φοβαμαι πολυ οτι αυτη η νεα διαδικασια μηπως με οδηγησει σε αποθηλασμο..και δεν το θελω

Απ' ότι κατάλαβα θα επιστρέψεις στη δουλειά και θα σταματήσουν οι πρωινοί θηλασμοί. Λογικά το μωρό σου θα αυξήσει τους θηλασμούς (ή τη συχνότητα ή τη διάρκεια ή και τα δύο) τις υπόλοιπες ώρες που θα είσαστε μαζί ώστε να παίρνει την απαραίτητη ποσότητα που του χρειάζεται. Μεγαλώνοντας και όσο περνάει ο χρόνος και προσαρμόζεστε και οι δύο στις καινούριες συνθήκες ίσως να μην χρειάζονται καν περισσότεροι θηλασμοί απ' όσους έκανε πριν στις ώρες που είστε μαζί (απόγευμα, νύχτα)

Άρα, αν το μωρό αυξήσει τους θηλασμούς, να μην ανησυχήσεις ότι δεν θα βρίσκει γάλα, αλλά να χαρείς γιατί αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να διατηρήσει την παραγωγή σου σταθερή (εδώ μπορείς τουλάχιστον στην αρχή να έχεις κι εσύ το νου σου, να προσφέρεις συχνότερα όταν είσαστε μαζί, να μη δίνεις στερεές τις ώρες αυτές κλπ)

Ακόμα όμως κι αν δεν αυξήσει τους θηλασμούς, αν βλέπεις το μωρό ήρεμο, και ευχαριστημένο όλα πάνε καλά! Γενικά τώρα που είναι ακόμα αρχή θα προσφέρεις στήθος σε κάθε ευκαιρία, αργότερα το ίδιο το μωρό θα σε καθοδηγεί!

Δεν πιστεύω ότι χρειάζεσαι μαγιά μπύρας, δεν λειτουργεί μ' αυτόν τον τρόπο, ούτε το γάλα σου έχει μειωθεί, απλά, θα το πίνει το μωρό όλο μαζί το απόγευμα και τη νύχτα, αντί μοιρασμένο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας όπως έκανε μέχρι τώρα!

Έχει νόημα να αντλείς για το πρωί μόνο αν δεν τρώει ικανοποιητικά στερεές.

HXuSp2.pngaS46p2.png

sofuka ευχαριστω για την βοηθεια..εργαζομαι ηδη απο τον 4ο μηνα απλα ηρθε η ωρα να κοψω το αντλημενο γαλα ετσι ωστε η μικρη να τρωει καλυτερα τις στερεες τροφες (στο διαστημα απο 8.30 εως 16.00 αυγο, φρουτοκρεμα και μεσημεριανο) και απλα η boubis που χει περασει απο το ιδιο προγραμμα μου δωσε καποιες συμβουλες. Ηδη θηλαζουμε ελευθερα και ανεμποδιστα και θα επιχειρησω να το κανω ακομη περισσοτερο οταν θα κοψω και τις νατλησεις απλα πρωτα θα δωσω μια παραταση μιας εβδομαδας οπου θα συνεχισω τις αντλησεις στη δουλεια για να δω πως προσαρμοζεται το μωρο χωρις να πιει γουλια δικο μου γαλα στο 8ωρο απουσιας μου (εχει γινει βεβαια) και μετα θα κοψω τις αντλησεις (αλλωστε τελευταια εκανα μονο μια αυτης στη δουλεια για αποσυμφορηση και παραλληλα κρατουσα το γαλα για τραπεζα)..και τελος παντων με αγχωνει αυτη η μεταβαση και κυριως η διακοπη των αντλησεων και η συνεπεια της απουσιας θηλασμου για το 8ωρο ως προς την παραγωγη μου και την επαρκεια τις ωρες που θα μαι σπιτι.

Θα δειξει..ελπιζω καλα..

Μη ζητας συγνωμη boubis..δεν με μπερδεψες αλλα αν τυχον μου περασει απο το μυαλο η αναγκη για κατι βοηθητικο να ξερω τι ειναι αυτο και πως δουλευει..ξερω πολυ καλα οτι οσο πιο πολυ θηλαζω τοσο αυξανω την παραγωγη..και η μικρη το ξερει επισης πιστευω..

Διαφημίσεις

..ξερω πολυ καλα οτι οσο πιο πολυ θηλαζω τοσο αυξανω την παραγωγη..και η μικρη το ξερει επισης πιστευω..

:D Έτσι ακριβώς! Αρκεί εσύ να ανταποκρίνεσαι στη μικρή όποτε ζητάει γάλα τις ώρες που είσαστε μαζί και το ΣΚ!

Και τις αντλήσεις να τις μειώσεις έτσι όπως λες, σιγά σιγά, θα προσαρμοστεί μια χαρά το στήθος. Όσο για τις στερεές, θα έλεγα μην μένετε κολλημένοι στο πρόγραμμα, με την έννοια να τρώει στερεές σε συγκεκριμένες ώρες και να ολοκληρώνεται το γεύμα, δηλαδή να πρέπει να φάει ολόκληρη την ποσότητα που έχεις υπολογίσει. Πολλά μωρά προτιμούν να τρώνε περισσότερες φορές και από μικρότερη ποσότητα. Έτσι πχ, μπορεί να φάει λίγη φρουτόκρεμα το πρωί, αργότερα το αυγό, μετά το μεσημεριανό αργότερα πάλι να φάει μόνο μπανάνα ή γιαούρτι ή κάτι άλλο, από μικρή ποσότητα, δηλαδή να μην περιμένουνε να περάσει 3ωρο, αν δεν φάει μεγάλη ποσότητα σε ένα γεύμα να προσφέρουνε λίγο από κάτι άλλο συντομότερα. Να υπάρχει δηλαδή περισσότερη ευελιξία!

HXuSp2.pngaS46p2.png

να ρωτησω και κατι αλλο..

να κοψω μαχαιρι την αντληση στη δουλεια η να το κανω σταδιακα δηλαδη μειωνοντας την ποσοτητα αντλησης?? συνηθως και απο τα δυο στηθη αντλουσα γυρω στα 120-140 Ml..

Αν νιώσεις παραφορτωμένο το στήθος σου μπορείς να αντλείς 50-60ml για να αποσυμφορηθεί και βλέποντας και κάνοντας. Εγώ πάντως κάνω προσπάθεια να κόψω την άντληση στη δουλειά αλλά δεν τα έχω καταφέρει δεν χρησιμοποιώ θήλαστρο αντλώ με το χέρι αλλά έχω ένα θέμα Παρασκευή, Σαββάτο, Κυριακή που είμαστε μαζί η μικρή θηλάζει περισσότερο με αποτέλεσμα Δευτέρα στη δουλειά 13 00 το στήθος μου να τρέχει γάλα οπότε αντλώ 200ml με το χέρι άνετα αν δεν το κάνω το απόγευμα το στήθος μου κοντεύει να εκραγεί και η μικρή δυσκολεύεται να το χειριστεί. Συνεχίζω την Τρίτη και βγάζω λιγότερο π.χ 100ml και μειώνω μέχρι την Πέμπτη αλλά όπως σου είπα τη Δευτέρα πάλι τα ίδια.... Σκέφτομαι μήπως για μένα δεν είναι τόσο καλή ιδέα να σταματήσω την άντληση γιατί αυτό το ανέβα κατέβα τι να πω κάπως μου φαίνεται τουλάχιστον μέχρι να πάει δυο χρονών και να αρχίσουμε να αραιώνουμε θηλασμούς όταν είμαστε μαζί...

εγω εχθες δεν αντλησα για πρωτη φορα (ισως κακως γιατι ακομη δεν εχει συνηθισει η μικρη στο νεο προγραμμα αλλα με εχει πιασει τεμπελιαση) και ειμουν τουμπανο μεχρι τις 16.30 οπου θηλασα απο το ενα και αντλησα απο το αλλο..σημερα τετοια ωρα θα πρεπε να μαι πρησμενη αλλα ακομη ειμαι σε ανεκτο επιπεδο..σκεφθομαι μηπως αντλησω μικρη ποσοτητα για αποσυμφορηση πχ 60-70 μλ και σιγα σισα να μειωνω..αλλωστε στο σπιτ μεχτι το επομενο πρωι μονο θηλαζω

Διαφημίσεις

Πώς τα πάτε;Προσαρμόστηκε η μικρή στα νέα δεδομένα;Εσύ;

σε ευχαριστω που με ρωτας..

την εβδομαδα αυτη μονο μια φορα αντλησα στη δουλεια και ολες τις αλλες μερες απο τις 8 που θηλαζα τελευταια το πρωι, ξαναθηλαζα στις 16.00-16.30 το μεσημερι με το στηθος τουμπανο φυσικα..

η μικρη ολη την εβδομαδα ειχε μια μονιμη σταση να τρωει γυρω στις 10.00 ή 11 (αν εχει μεσολαβησει υπνος) το πολυ 10-15 κουταλιες φρουτοκρεμα, ενω το αυγο επειδη ειναι καινουργια τροφη με κολπακια καταφερνε να τρωει τον μισο κατα μεσο ορο κροκο..επειτα το μεσημεριανο το ετρωγε οχι ολο και εκει φθασαμε μαξιμουμ τις 17 κουταλιες αν θεωρησουμε τοπ τις 25,ζορι 30.. αλλα μολις μπαινω σπιτι τρεχει αμεσως και περιμενει πως και πως να ανοιξω το σουτιεν και να δει το στηθος ωστε να θηλασει..περνει τρομερη χαρα..σκεψου οτι την τελευταια φορα μου τραβαγε τα ρουχα σχεδον προστακτικα..μου δειχνει αυτη η κινηση τι της λειπει ο θηλασμος και ιδιως το να πινει αντλημενο..βεβαια καθ ολη την απουσια μου δεν κλαιει και δεν αρνειται σπαρακτικα να φαει..απλα αν πχ δειχνει οτι δεν θελι φρουτοκρεμα και με ζορι εχει ηδη φαει 5 κουταλιες απλα δεν την πιεζουμε, προσπαθουμε λιγο αργοτερα με λιγο γιαουρτι και αν παλι δεν θελει περιμενουμε να δωσουμε το μεσημεριανο μετα απο καμια ωρα ισως και λιγο παραπανω..

το θεμα ειναι οτι εγω αντιλαμβανομαι τωρα την διαφορα στοσ τηθος μου...δεν το νοιωθω ποτε γεματο τις τελευταιες δυο μερες..

Σημερα Σαββατο εδωσα το αυγο και οσο ηθελε απο το μεσημεριανο (10 κουταλιες μονο) αλλα προσπαθησα να θηλασω σχεδον ανα 1,5 - 2 ωρες (το ζητουσε και εκεινη) και βεβαια καναμε μικρα γευματα..μολις σταματουσε η μεγαλη ροη, το παλευε εκει λιγα λεπτα και μετα αδιαφορουσε η αλλαζαμε στηθος μεχρι να δειξει οτι δεν θελει αλλο..

θα ξερω σιγουρα πως παει μετα απο καμια βδομαδα γιατισ αφως με προβληματιζει το ποσο ικανοποιητικος εινια ο θηλασμος στις ωρες που ειμαι σπιτι αφενος, ενω αφετερου με νοιαζει οι στερεες σε συνδυασμο με το θηλασμο να χουν αποτελεσμα και στην αναπτυξη..

ο πατερας μου σημερα που την ειδε μετα απο ενα μηνα επειδη ζει στο εξωτερικο μου πε οτι την ειδε εμφανεστατα αδυνατισμενη αλλα πιο ψηλη και δυνατη (πριν μια βδομαδα ηταν 8150 και 76 εκ υψος.)

αυτα..

και παλι ευχαριστω..

Μπράβο που καταφέρνεις και δίνεις έστω και δέκα κουταλίτσες φαγητό.Με μένα ο μικρός δεν τρώει τίποτα,μόνο θηλάζει.Και με αυτό το ρυθμό,δηλ.στερεές και θηλασμός τις καθημερινές-μόνο θηλασμός τα ΣΚ εδώ και 3 μήνες παίρνει από 300-350 γρ.κάθε μήνα.Το ίδιο πράγμα μου κάνει κι εμένα όταν μπαίνω στο σπίτι.Μου τραβάει τη μπλούζα,θηλάζει και μετά ζητάει τα πάντα...Μπανάνα,ψωμί,μανταρίνι και φυσικά από το δικό μου φαγητό!Ολη μέρα δηλαδή κάτι μασουλάει!!!!Καλή συνέχεια.

url]

url]

Μπράβο που καταφέρνεις και δίνεις έστω και δέκα κουταλίτσες φαγητό.Με μένα ο μικρός δεν τρώει τίποτα,μόνο θηλάζει.Και με αυτό το ρυθμό,δηλ.στερεές και θηλασμός τις καθημερινές-μόνο θηλασμός τα ΣΚ εδώ και 3 μήνες παίρνει από 300-350 γρ.κάθε μήνα.Το ίδιο πράγμα μου κάνει κι εμένα όταν μπαίνω στο σπίτι.Μου τραβάει τη μπλούζα,θηλάζει και μετά ζητάει τα πάντα...Μπανάνα,ψωμί,μανταρίνι και φυσικά από το δικό μου φαγητό!Ολη μέρα δηλαδή κάτι μασουλάει!!!!Καλή συνέχεια.

αμ εσενα μασουλαει τουλαχιστον..και ετσι παιρνει βαρος..

εμενα ΔΕΝ τρωει τιποτε! Προτιμαει να θηλαζει και οταν δεν ειμαι σπιτι τωρα ιδιως που δνε πινει γαλα μου με το ζορι τρωει τον κροκο του αυγου μερα παρα μερα, αν ειμαστε τχεροι μπορει να φαει λιγη φρουτοκρεμα και οτι φαει απο το μεσημεριανο..μετα οταν επιστρεφω θηλαζει οπως σου ξαναπα και απο εκει και περα αδιαφορει για οτιδηποτε αλλο..οτιδηποτε της δωσω στο χερι η προσπαθησω να της δωσω να φαει το αρνειται η παιζει μαζι του χωρις να το βαλει στο στομα..και ετσι δεν παιρνει καθολου βαρος απο τον προηγουμενο μηνα..η αληθεια ειναι οτι ανησυχω αρκετα πλεον με το θεμα αυτο..και φοβαμαι οτι η παιδιατρος θα μου συστησει να κοψω και αλλο γευμα προκειμενου να πεινασει και να αναγκαστει να φαει και σαφως δεν θελω.

Εμένα είναι 8700 και 69 πόντους 1 έτους και δεν ανησυχώ.Είναι στην 25 καμπύλη βάρους και κάτω από την καμπύλη στο ύψος.Εσύ γιατί ανησυχείς;Μια χαρά είναι η μπουμπού σου.Θήλαζε και μην αγχώνεσαι.

url]

url]

οχι εμενα ειναι 8150 και 76 εκ υψος αλλα επιθυμω να παρει και αλλο βαρος τουλαχιστον..αγχωνομαι στο να μην κανω κατι λαθος και να μην καταληξει ο θηλασμος να ειναι το μονο ζητουμενο της..

σκεψου οτι απο το πρωι που εχω φυγει εφαγε 3 κουταλιες απο τον κροκο, με το ζορι 3 κουταλιες φρουτοκρεμα, 1 κουταλια γιαουρτι και τωρα παλευει το φαγητο..και απλα λεμε οτι μαλλον φταιει η ενοχληση απο τα δοντια..μολις μπω σπιτι να δεις πως θα πεσει με τα μουτρα στο στηθος!!

βλεποντας και κανοντας..

Θα επιστρέψω στο γραφείο όταν η μικρή θα είναι 5 και κάτι. Μέχρι τότε θα θηλάζει αποκλειστικα και έχω αρχίσει ήδη να κάνω τράπεζα γάλακτος στην κατάψυξη. Με την παιδίατρο λέμε τέλη Δεκέμβρη που κλείνει τα 5 να βάλουμε ΄τις κρέμες, ώστε να έχω ένα γεύμα να καλύπτω με κατεψυγμένο (το μεσημεριανό). Καμια εμπειρία;

Θα επιστρέψω στο γραφείο όταν η μικρή θα είναι 5 και κάτι. Μέχρι τότε θα θηλάζει αποκλειστικα και έχω αρχίσει ήδη να κάνω τράπεζα γάλακτος στην κατάψυξη. Με την παιδίατρο λέμε τέλη Δεκέμβρη που κλείνει τα 5 να βάλουμε ΄τις κρέμες, ώστε να έχω ένα γεύμα να καλύπτω με κατεψυγμένο (το μεσημεριανό). Καμια εμπειρία;

Ανάλογα με τις ώρες που θα λείπεις θα πρέπει να αφήνεις αντίστοιχα γεύματα.Ετσι κι αλλιώς θα πρέπει να αντλείς στη δουλειά για να διατηρήσεις τη γαλουχία, να αποσυμφορίζεις το στήθος αλλά και για να αντικαθιστάς το κατεψυγμένο που θα χρησιμοποιείς.Θα θηλάζεις πριν φύγεις για τη δουλειά και αμέσως μόλις γυρίζεις.Δεν είναι σίγουρο ότι θα αντικαταστήσει το 1 γεύμα αμέσως μόλις βάλεις τη φρουτόκρεμα,άρα θα πρέπει να καλύπτεις τουλάχιστον 2 γεύματα για αρχή.Συνήθως η ποσότητα γάλακτος που αφήνουμε είναι όσα κιλά είναι το μωρό Χ 30ml ανά κιλό βάρους και το πιο πιθανόν είναι να αφήσει 20-30 ml.

url]

url]

boubis δυστυχως αντιμετωπιζω το εξης με τη μικρη δυο βδομαδες που χω κοψει να της δινω αντλημενο γαλα και βεβαια δεν αντλω πλεον στη δουλεια παρα μονο στο σπιτι αν επιστρεψω και δεν πιει πολυ απο το στηθος.

Την θηλαζω κατα τις 8 πριν φυγω για δουλεια και τρωει πολυ δυσκολα τον κροκο του αυγου (ζορι 2-3 μικρες κουταλιτσες) και σχεδον καθολου φρουτοκρεμα (ζορι να φθασουμε στις 5 κουταλιες) εναλλακτικα προσπαθουμε γιαουρτι αλλα και εκει μια απο τα ιδια..παει μεσημερι 1.30-14.00 για να φαει το μεησμεριανο το οποιο και αυτο δεν το τρωει σταθερα..βεβαια μεχρι το μεσημεριανο δεν μουρμουραει και δεν δειχνει την πεινα της..αλλα οταν επιστρεφω στο σπιτι κατα τις 16.00-16.30 περιμενει πως και πως να θηλασει..δεν κρατιεται..

και ετσι φοβαμαι οτι δεν τρωει καλα τις ωρες που λειπω και φοβαμαι μηπως περιμενει να επιστρεψω για να πιει γαλα επειδη τωρα δεν πινει καθολου οταν λειπω...δεν ξερω τι να πω..μιλησα και με τη παιδιατρο και μου ειπε να τρωει εστω το μεσημεριανο (να δινω περισσοτερο κρεας) και να μην ανησυχω προς το παρον..

βεβαια αυτη μου μιλησε και για χορηγηση βιταμινων η σιδηρου αλλα δεν συμφωνω.

τι να κανω? να κρατησω ως εχει μεχρι τωρα τη διατροφη της και ας μην τρωει? γιατι αν ξαναρχισω να της δινουμε γαλα αντλημενο θα αργησει να φαει παλι φρουτοκρεμα η αυγο και στο τελος μονο αυτα δεν θα τρωει..

Βρε προσπ, μην αγχωνεσαι τοσο πολυ για το φαι της. Ας φαει οτι θελει. Αφου προτιμαει το γαλατακι της μαμας ας φαει αυτο. Αργα ή γρηγορα θα καταληξει στις στερεες. Αν διαπιστωθει με καποιες εξετασεις προβλημα τοτε θα βρεθει κι η λυση. Μου φαινεται πολυ τρυφερο που σε περιμενει πως και πως...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...