Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...

myrto

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Νιρβάνα. Ομμμμμ...

:lol:

αν και το είχα διαβάσει όλο αυτό το Ομμμμμμμμμμμ.... μου είχε διαφύγει!

εμένα με βοηθούσε να κάθομαι αναπαυτικά και να κάνω σκέψεις όπως:

-οι αγελάδες που τα καταφέρνουν είναι καλύτερες από μένα; ή

-θα τα καταφέρω ακόμη και αν γυρίσει ο κόσμος ανάποδα...

αυτό το τελευταίο δεν ξέρω γιατί αλλά όταν το σκεφτόμουν το συνδύαζα με μια εικόνα του Μανχάταν να γυρίζει στην κυριολεξια ανάποδα...

το είχα φανταστεί τόσες πολλές φορές που όταν έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι για μια στιγμή ένιωσα υπεύθυνη! :shock:

Σκέφτηκα: τα κατάφερα και γύρισε ο κόσμος ανάποδα! :shock:

Νιρβάνα. Ομμμμμ...

αν και το είχα διαβάσει όλο αυτό το Ομμμμμμμμμμμ.... μου είχε διαφύγει!

εμένα με βοηθούσε να κάθομαι αναπαυτικά και να κάνω σκέψεις όπως:

-οι αγελάδες που τα καταφέρνουν είναι καλύτερες από μένα; ή

-θα τα καταφέρω ακόμη και αν γυρίσει ο κόσμος ανάποδα...

αυτό το τελευταίο δεν ξέρω γιατί αλλά όταν το σκεφτόμουν το συνδύαζα με μια εικόνα του Μανχάταν να γυρίζει στην κυριολεξια ανάποδα...

το είχα φανταστεί τόσες πολλές φορές που όταν έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι για μια στιγμή ένιωσα υπεύθυνη! :shock:

Aχ Αγλαια πολυ πετυχημενο!!! :lol::lol::lol:

Αρα εσύ φταις!

Αν είχες κάνει δημόσια ομολογία θα είχαν αποφευχθεί δύο πόλεμοι, το καταλαβαίνεις;

Τί Μπιν Λάντεν και μ$&%/$%/!!!!! :lol::lol::lol:

WLn5p2.png

Διαφημίσεις

Αρα εσύ φταις!

Αν είχες κάνει δημόσια ομολογία θα είχαν αποφευχθεί δύο πόλεμοι, το καταλαβαίνεις;

Δεν μπορείς να φανταστείς πώς ένιωσα όταν συνέβη! Εκείνη την ώρα είχα μάθημα και ο Θαλής ήταν με τη νταντά στο σαλόνι. Βγαίνω κάποια στιγμή για να πιω νερό και βλέπω τη νταντά αποσβωλωμένη να προσπαθεί να μου εξηγήσει ότι συνέβη κάτι τρομερό κι εγώ να μην την πιστεύω και να λέω ότι βλέπει ταινία και αυτή να επιμένει ότι το λένε στις ειδήσεις!

Είχε δίκιο! :shock:

Αρα εσύ φταις!

Δεν μπορείς να φανταστείς πώς ένιωσα όταν συνέβη! Εκείνη την ώρα είχα μάθημα και ο Θαλής ήταν με τη νταντά στο σαλόνι. Βγαίνω κάποια στιγμή για να πιω νερό και βλέπω τη νταντά αποσβωλωμένη να προσπαθεί να μου εξηγήσει ότι συνέβη κάτι τρομερό κι εγώ να μην την πιστεύω και να λέω ότι βλέπει ταινία και αυτή να επιμένει ότι το λένε στις ειδήσεις!

Είχε δίκιο! :shock:

τη θυμαμαι τη στιγμη ολοκαθαρα....εχω ιδιαιτερο,τελειωνω,βγαινω απο το σαλονι,χαιρεταω την κοπελα,μου λεει η μαμα μου,κατι εγινε,το και το,εγω,μαμα κατι λαθος ακουσες... :shock: μετα το ειδα....

καλησπερα! θηλαζω 8 μηνες ! τον αλλο μηνα θα επιστρεψω για δουλεια εκτος απο νυχτα που θα δουλευω θελω να δουλεψω και καποια πρωινα ! θελω να ξεκινησω τραπεζα! εχω ενα απλο θηλαστρο αλλα το βλεπω δυσκολο βασικα πλειν δεν νοιωθω το στηθος μου να γεμιζει αλλα η μικρη μου τρωει κανονικα! σκεφτομαι να νοικιασω επαγ.θηλαστρο! τι λετε αξιζει?θα τα καταφερω? ειναι ευκολο? ποσο κοστιζει?

τα ματια σου η ζωη μας ολη

Διαφημίσεις

τη θυμαμαι τη στιγμη ολοκαθαρα....εχω ιδιαιτερο,τελειωνω,βγαινω απο το σαλονι,χαιρεταω την κοπελα,μου λεει η μαμα μου,κατι εγινε,το και το,εγω,μαμα κατι λαθος ακουσες... :shock: μετα το ειδα....

εγώ διάβαζα στη βιβλιοθήκη του Imperial στο Λονδίνο, και μπαίνει μέσα ο φύλακας και μας ανακοινώνει...τι λέτε??? ότι οι πτήσεις για Αμερική αναβάλονται επ'αόριστον!!! κι εγώ αναρωτιόμουν πότε βρέθηκα στο Heathrow και δε το πήρα χαμπάρι:P

μετά, γυρνώντας σπίτι έμαθα τι συνέβη..Και εκεί στην Αγγλία φοβόντουσαν πολύ περισσότερο ότι θα είναι ο επόμενος στόχος.

καλησπερα! θηλαζω 8 μηνες ! τον αλλο μηνα θα επιστρεψω για δουλεια εκτος απο νυχτα που θα δουλευω θελω να δουλεψω και καποια πρωινα ! θελω να ξεκινησω τραπεζα! εχω ενα απλο θηλαστρο αλλα το βλεπω δυσκολο βασικα πλειν δεν νοιωθω το στηθος μου να γεμιζει αλλα η μικρη μου τρωει κανονικα! σκεφτομαι να νοικιασω επαγ.θηλαστρο! τι λετε αξιζει?θα τα καταφερω? ειναι ευκολο? ποσο κοστιζει?

bipe21, ρίξε μια ματιά εδώ, αναφέρει όλα τα θήλαστρα και έχει διευθύνσεις και τηλέφωνα των εταιρειών που τα νοικιάζουν.

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=1678

Γράψε αν θέλεις πόσες ώρες περίπου θα λείπεις και τα γεύματα πού κάνει η μικρή σου και αν τρώει στερεές, πόσα γεύματα στερεών, για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε καλύτερα!

HXuSp2.pngaS46p2.png

Δωσε λιγες πληροφοριες αναλυτικοτερα.Ποιες ωρες θα λειπεις,σε αυτες τις ωρες που θα λειπεις το μωρο θηλαζει ή τρωει στερεες;4 μονο γευματα θηλασμου το 24ωρο;Ή την ημερα μονο;

Γαϊδούρα γαρ, δεν αξιώθηκα να απαντήσω και να ευχαριστήσω νωρίτερα...

dooo, φενια, frene, peony, αγλαϊα, felinidoc, katerina24...

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο και τις απαντήσεις σας. Μου φαίνονται όλα καινούρια για μια ακόμη φορά, γιατί με το πρώτο παιδάκι μου απέτυχα στο θηλασμό - ίσως γι' αυτό τώρα έχω λυσσάξει να πάνε καλά.

Λοιπόν ανακεφαλαιώνω:

όχι άγχος, όχι απαραιτήτως πρωινή άντληση, φωτογραφία του μωρού μαζί (χε, χε το NOKIA 95 μου θα βγάλει τα λεφτά του - έχει και βιντεάκια της μπέμπας μέσα), φορητό ψυγειάκι ελλείψει ηλεκτρικού, θετική σκέψη.

Θα το κρατήσω ανοιχτό για μέρες ακόμη το τόπικ μέχρι να βεβαιωθώ οτι δεν κάνω καμιά χαζομάρα.

Να είστε καλά!

Γκαρ, γκαρ (με το μπαρδόν, καλημέρα ήθελα να πω ;) )

Φιλικά,

Ηρώ

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Διαφημίσεις

Δωσε λιγες πληροφοριες αναλυτικοτερα.Ποιες ωρες θα λειπεις,σε αυτες τις ωρες που θα λειπεις το μωρο θηλαζει ή τρωει στερεες;4 μονο γευματα θηλασμου το 24ωρο;Ή την ημερα μονο;

θα λειπω απ τις 6:30 τ πρωι εως τις 3:30 περιπου

η μικρη την ημερα τα τρωει αυτα το βραδυ δεν ξυπναει και φυσικα δεν την ξυπναω και εγω! κοιμαται απο τις 11 εως τις 8 που την ξυπναω εγω

τα ματια σου η ζωη μας ολη

Καλησπέρα!! Στις 2/11 γεννήθηκε το μωράκι μου (2880gr και στις 7/12 ήταν 4410gr) και από τότε το θηλάζω αποκλειστικά. Πρέπει να σας πω ότι πριν διαβάσω αυτό το forum πίστευα ότι τα έκανα όλα λάθος και βρισκόμουν σε απελπιστική κατάσταση, χάρη σε εσάς όμως συνεχίζω ακάθεκτη!

Σε 2 μήνες περίπου επιστρέφω στη δουλειά και θα λείπω 6-7 ώρες κάθε πρωί. Ήθελα να ρωτήσω πότε πρέπει να ξεκινήσω να δημιουργώ τράπεζα γάλακτος και τί πρόγραμμα αντλήσεων μου προτείνετε, λαμβάνοντας υπόψιν ότι προς το παρόν θηλάζω 12- 14 φορές το 24ωρο!!

Στη δουλειά μου δεν θα μπορώ να χρησιμοποιώ το θήλαστρο.Θα έχω πρόβλημα με αυτό;

Ευχαριστώ!

Μαντέψτε από που σας γράφω....

1η μέρα στο γραφείο σήμερα μετά από 8 μήνες απουσίας και 30 κιλά ελαφρύτερη (δεν κοιτάω πλέον με αγωνία το φωτάκι του ασανσέρ μήπως "χτυπήσει" υπέρβαρο).

Μέχρι στιγμής όλα καλά: και στο σπίτι, και εδώ με την μία άντληση που έχω κάνει - γύρω στη 1 το μεσημέρι και έβγαλα 110ml, σε 15 λεπτά. Καλά είναι; Δεν το βλέπω να κάνω άλλη, σε 1 ώρα φεύγω.

Πιστεύετε οτι είναι λίγη 1 μόνο άντληση σε 9 ώρες; Το στήθος δεν με ενοχλεί καθόλου - έφαγα κάτι πρηξίματα την προηγούμενη εβδομάδα που έκανα πρόβες απουσίας και φαίνεται οτι προσαρμόζεται σιγά σιγά. Σωστό ή λάθος;

Σας ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές και περιμένω άμα μπορείτε extra υποδείξεις!

Να είστε καλά,

Φιλικά,

Ηρώ

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Ηρώ, καλή αρχή!!!

Ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι αρκετή μία άντληση, αλλά έχει να κάνει και με τη ζήτηση, έτσι δεν είναι; Εγώ έκανα 2 στο οχτάωρο, αλλά δεν έβγαζα τόσο πολύ και σε τόσο λίγο χρόνο!!! Μια χαρά πας! Θα δεις και τι ρυθμούς το καταναλώνει και θα αποφασίσεις....

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Να ρωτησω κατι κ εγω μιας κ σε λιγες μερες θα ειναι κ για μενα η επισημα πρωτη μερα ξανα στο γραφειο.

Η αντληση ειναι απαραιτητη στο γραφειο? Αν ναι γιατι ..

ΥΓ εγω θα λειπω 8-4

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

Είναι, γιατί κατα τις 13.00...θα γίνεσαι τούμπανο!

Πέρα απο την πλάκα, για μένα ηταν απαραίτητο για να διατηρήσω την παραγωγή. Γιατί όταν γυρνούσα δεν θηλαζε πάντα με όρεξη...

Εγώ εκανα 2 αντλήσεις, εβγαζα συνηθως 180 μλ τη μία φορά και 150 τη δευτερη... μετά οι ποσότητες αρχισαν να μειώνονται.

Βέβαια τόσα γευματα χρειαζόταν και η μικρή...

Αργότερα που χρειαζόταν μόνο ενα γευμα γαλακτος, εκανα μια αντληση...

eNeap2.pngNziDp2.png

ναι κι εγω νομιζω οτι θα πορευτειτε αναλογα με την ζητηση,δηλαδη με το ποσο γαλα θα πρεπει να αφησετε στο μωρο.

Εξαρταται απο το αν το μωρο τρωει στερεες κι αν πινει γάλα και ποσο.

Εγώ στις 6 ώρες δουλειάς δηλαδή 7 ώρες απουσίας με την διαδρομή βγάζω 2 φορές 160 μλ σε 20 λεπτά την φορά. Αν δεν βγάλω τόσο νομίζω πως θα μου μειωθεί η παραγωγή. Επίσης αν δεν βγάλω στην δουλειά αυτήν την ποσότητα πρέπει να κάνω 4 αντλήσεις το απόγευμα για να συμπληρώσω την τράπεζά μου, γιατί παράλληλα θηλάζω κι όλας και έχω παρατηρήσει πως από το μεσημέρι και μετά μειώνεται η παραγωγή. Τώρα δεν δουλευώ κάθε μέρα, αλλά αν δούλευα δεν υπήρχε περίπτωση να τα κατάφερνα χωρίς αντλήσεις στην δουλειά. Το στήθος δεν πρήζεται πάντως ...έχει τύχει να είμαι σε εξωτερική δουλειά και να μην μπορέσω να αντλήσω και δεν είχα πρόβλημα.

1wqFp3.png

ob3Kp3.png

Με βασανίζει ένα θεματάκι με την επιστροφή στη δουλειά...

Αρχικά δήλωσα στην εταιρία ότι από το σύνολο των 6 μηνών που χορηγεί ο ΟΑΕΔ θα πάρω μόνο τους 3 και θα επιστρέψω άρα 1η Μαρτίου...

Όμως άλλαξα γνώμη και δεν θέλω να αφήσω ακόμη το μωρό με συνέπεια να θέλω να κάνω χρήση όλου του 6μήνου....

Αναρωτιέμαι εάν συνέβη σε κάποια από εσάς και τι έγινε με τον εργοδότη σας όταν τελικά το ανακοινώσατε....

vbHl.jpg.png

Με βασανίζει ένα θεματάκι με την επιστροφή στη δουλειά...

Αρχικά δήλωσα στην εταιρία ότι από το σύνολο των 6 μηνών που χορηγεί ο ΟΑΕΔ θα πάρω μόνο τους 3 και θα επιστρέψω άρα 1η Μαρτίου...

Όμως άλλαξα γνώμη και δεν θέλω να αφήσω ακόμη το μωρό με συνέπεια να θέλω να κάνω χρήση όλου του 6μήνου....

Αναρωτιέμαι εάν συνέβη σε κάποια από εσάς και τι έγινε με τον εργοδότη σας όταν τελικά το ανακοινώσατε....

Εγώ είχα πρόβλημα όταν τους είπα οτι θα κάνω χρήσου του νόμου.

Είχα πολύ ψυχρή αντιμετώπιση και είχα στεναχωρηθεί πολύ, ως λεχώνα κιόλας ...

Τελικά δέχτηκαν.

Είχα πει οτι θα είναι κανένα δίμηνο αλλά το πάω "λάου λάου", οπότε θα πιάσει όλο το εξάμηνο.

Γενικά πάντως υπάρχει μεταξύ μας μια ψύχρα πλέον.

Εχω περιέργεια να δω τί θα γίνει

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...