Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Οχι βεβαια ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΕΝΟ αναμεσα στην κουνια και στο στρωμα και επειδη συνεβη και σε μενα το ιδιο με την ιδια εταιρια να το επιστρεψεις απο εκει που το αγορασες και να ζητησεις αλλο . Μετρα μονη σου το στρωμα με μετρο η μεζουρα. Εαν οι διαστασεις δεν ειναι αυτες που ζητησες ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ ΠΙΣΩ και να ζητησεις αντικατασταση . Παντος μην το αφησεις ετσι γιατι αποτελει κινδυνο για το παιδι!!!

σίγουρα θα το πάω πίσω, γιατί το μέτρησα και όντως είναι μικρότερο απο αυτό που ζήτησα! Ελπίζω να έχουν ακριβώς τις διαστάσεις που θέλω...

cN3ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 240
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την καλησπέρα μου σε όλους!!! Εμείς είχαμε αποφασίσει-μετά από πολύ μπέρδεμα και τη δική σας βοήθεια εν τέλει- να αγοράσουμε το Sanistar της Artlaender. Αφού παραγγείλαμε τις κούνιες, μας είπαν ότι η διάσταση στρώματος που ταιριάζει στην κούνια μας είναι 0,68Χ 1,38. Ωστόσο, το Sanistar βγαίνει σε 0,70Χ1,40. Ρωτήσαμε για το μέγεθος που θέλουμε αλλά μπορούν να μας φτιάξουν τη διάσταση 0,63Χ1,38, η οποία φυσικά δε βολεύει γιατί θα υπάρχει κενό ανάμεσα σε κούνια και στρώμα. Οπότε αναρωτιόμαστε μήπως να παραγγείλουμε το 0,70Χ1,40. Πόση διαφορά θα έχει ένα εκατοστό στην κάθε πλευρά; Λέμε να μην κάθεται καλά το στρώμα; Μήπως τις διαστάσεις 0,68Χ 1,38 τις λένε έτσι τα πολυκαταστήματα για να αγοράζουμε τα δικά τους στρώματα;; Έχει κανείς σας καμιά παρόμοια εμπειρία;;;

αγοράσαμε στρώμα της γκρεκοστρομ λατεξ με κοκοφοίνικα, αλλά ενώ ζητήσαμε συγκεκριμένες διαστάσεις υπάρχει ανάμεσα στην κούνια και το στρώμα ένα κενό περίπου 5 εκατοστά. :( Και η άσχετη ρωτώ: Έτσι πρέπει να είναι ή πρέπει να αλλάξουμε στρώμα:confused:

εμεις οπου ρωτησαμε για στρωμα μας ειπαν οτι πρεπει να υπαρχει κενο, λιγο βεβαια, για να μπορουμε να στρωνουμε τα σεντονια.

και φιλους με μωρα που ρωτησα το ιδιο μου ειπαν..

668bab1939.png

εμεις οπου ρωτησαμε για στρωμα μας ειπαν οτι πρεπει να υπαρχει κενο, λιγο βεβαια, για να μπορουμε να στρωνουμε τα σεντονια.

και φιλους με μωρα που ρωτησα το ιδιο μου ειπαν..

Συμφωνώ, αλλά εμάς το κενό ήταν πολύ μεγάλο. Αφού φαίνονταν κανονικά και οι τάβλες:shock:. Τελικά το επιστρέψαμε και παραγγείλαμε στις διαστάσεις που είχαμε ζητήσει.

cN3ep3.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...
Λυπαμαι που δεν ειδα το μνμ εγκαιρως....

το στρωμα ειναι μια χαρα..μετριας σκληροτητας,οπως πρεπει!

marsolan ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά αγοράσαμε το στρώμα Σκίουρος της COCOMAT.

Ο κυριότερος λόγος που καταλήξαμε σ' αυτό είναι ότι ήταν το πιο σκληρό απ΄ όσα δοκίμασε η γυναίκα μου. Σύμφωνα με το βιβλίο του καθηγητή της παιδιατρικής κ. Κωνσταντόπουλου (το συνιστώ) για τον πρώτο χρόνο ζωής των παιδιών, ένα από τα μέτρα για τη μείωση της πιθανότητας αιφνίδιου θανάτου είναι η χρήση σκληρού στρώματος.

Άλλοι λόγοι (υποκειμενικοί :P): κατασκευάζεται στην Ελλάδα και είναι από φυσικά υλικά (η διαίσθησή μου έλεγε να αποφύγω τα τεχνητά)

• 2 εβδομάδες μετά...

πηρα στρωμα με κοκοφοινικα από τη μία και λατεχ απο την άλλη.εχει κ φερμουαρ. πως να το αερισω???????πρεπει να βγαλω τελειως το στρωμα απο την επενδυση ή αρκει να ανοιξω το φερμουαρ και αερίζεται?????????????

marsolan ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά αγοράσαμε το στρώμα Σκίουρος της COCOMAT.

Ο κυριότερος λόγος που καταλήξαμε σ' αυτό είναι ότι ήταν το πιο σκληρό απ΄ όσα δοκίμασε η γυναίκα μου. Σύμφωνα με το βιβλίο του καθηγητή της παιδιατρικής κ. Κωνσταντόπουλου (το συνιστώ) για τον πρώτο χρόνο ζωής των παιδιών, ένα από τα μέτρα για τη μείωση της πιθανότητας αιφνίδιου θανάτου είναι η χρήση σκληρού στρώματος.

Άλλοι λόγοι (υποκειμενικοί :P): κατασκευάζεται στην Ελλάδα και είναι από φυσικά υλικά (η διαίσθησή μου έλεγε να αποφύγω τα τεχνητά)

χαιρομαι που καταληξατε..μακαρι το μωρακι σας να απολαμβανει εναν υπεροχο υπνο στο στρωματακι του!!!:P

• 2 εβδομάδες μετά...
Καλά έχω μπερδευτεί τελείως...

Τον κοκοφοίνικα τον απορρίπτω. Την grecostrom την απορρίπτω.

Άρα μένουν mediastrom και ΙΚΕΑ...

Ανασύρω ένα παλιότερο post σχετικά με τις εταιρίες στρωμάτων. Στο συγκεκριμένο γιατί απέρριψες την Grecostrom;

Υπάρχουν κάποιες εταιρίες τα στρώματα των οποίων παρουσίασαν προβλήματα; Αν ναι ποιες και ποιά στρώματα;

Εγώ προσωπικά έχω απορρίψει τον κοκοφοίνικα (λόγω όσων διάβασα περι μυρωδιών, τι συμβαίνει αν βραχεί κτλ) και προσανατολιζόμουν στο Polyflex Baby της Grecostrom που είναι με λατεξ και ελατήρια ξεχωριστά σε πουγκάκια. Το έχει κανείς;

Επίσης έχει αγοράσει κανείς από την ΒΕΒΕ STROM;

• 1 month later...

Καλησπέρα. Μόλις αγοράσατε το στρώμα και πριν το χρησιμοποιήσετε το καθαρίσατε με κάτι; Επίσης εκτός από το σεντόνι καλύπτετε το στρώμα με κάτι; Αν ναι, το καλύπτετε μόνο πάνω ή ολόκληρο;

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Έχει αγοράσει καμιά σας στρώμα από τα Mothercare; Πώς είναι; Πήγαμε σήμερα και κοιτάξαμε στα Mothercare και στα ΗΡΑ (Greco Strom αν δεν κάνω λάθος) και της Mothercare μου φάνηκαν πιο καλοφτιαγμένα, αλλά βέβαια είναι και ακριβότερα....

Εγώ προσωπικά έχω απορρίψει τον κοκοφοίνικα (λόγω όσων διάβασα περι μυρωδιών, τι συμβαίνει αν βραχεί κτλ) και προσανατολιζόμουν στο Polyflex Baby της Grecostrom που είναι με λατεξ και ελατήρια ξεχωριστά σε πουγκάκια. Το έχει κανείς;

Επίσης έχει αγοράσει κανείς από την ΒΕΒΕ STROM;

κοκοφοινικα είχα στο λίκνο, μου το είχαν δώσει . Της Greco strom έχω πάρει ένα σπαστό απο το λητω , για να το κουβαλαω εύκολα μαζί μου, για το παρκοκρεβατο. Ωραίο είναι.

αλλα το στρώμα για την κούνια το πήρα απο elite storm και είμαι παρά πολυ ευχαριστημένη

Καλησπέρα. Μόλις αγοράσατε το στρώμα και πριν το χρησιμοποιήσετε το καθαρίσατε με κάτι; Επίσης εκτός από το σεντόνι καλύπτετε το στρώμα με κάτι; Αν ναι, το καλύπτετε μόνο πάνω ή ολόκληρο;

Μπορείς να το βγάλεις λίγες ώρες στον ήλιο, δεν νομίζω πως χρειάζεται κάτι άλλο. Εγω είχα πλύνει στο πλυντήριο το εξωτερικό κάλυμα του στρωματος αλλα μου το είχαν δώσει, δεν ήταν καινούριο.

Βάζω ένα σελτεδακι πάνω στο στρώμα και κάτω απο το σεντόνι. Δεν έχω βρει σαν αυτα που βάζουμε Στα δικά μας κρεβάτια , που πιάνουν με λάστιχο όλο το στρώμα

Την καλησπέρα μου σε όλους!!! Εμείς είχαμε αποφασίσει-μετά από πολύ μπέρδεμα και τη δική σας βοήθεια εν τέλει- να αγοράσουμε το Sanistar της Artlaender. Αφού παραγγείλαμε τις κούνιες, μας είπαν ότι η διάσταση στρώματος που ταιριάζει στην κούνια μας είναι 0,68Χ 1,38. Ωστόσο, το Sanistar βγαίνει σε 0,70Χ1,40. Ρωτήσαμε για το μέγεθος που θέλουμε αλλά μπορούν να μας φτιάξουν τη διάσταση 0,63Χ1,38, η οποία φυσικά δε βολεύει γιατί θα υπάρχει κενό ανάμεσα σε κούνια και στρώμα. Οπότε αναρωτιόμαστε μήπως να παραγγείλουμε το 0,70Χ1,40. Πόση διαφορά θα έχει ένα εκατοστό στην κάθε πλευρά; Λέμε να μην κάθεται καλά το στρώμα; Μήπως τις διαστάσεις 0,68Χ 1,38 τις λένε έτσι τα πολυκαταστήματα για να αγοράζουμε τα δικά τους στρώματα;; Έχει κανείς σας καμιά παρόμοια εμπειρία;;;

0,68x1,38 πολυ περιεργη διασταση μου φενεται όταν εψαχνα για κουνια το στανταρ ηταν 0,70χ140 και τετοιο στρωμα πηρα.και χωραει ακριβως ουτε καινό ουτε τιποτα!για να βαλεις το σεντονι το ανασηκωνεισ λιγακι και αμα ειναι και με λαστιχο εινια ακομα καλυτερα ασε που επειδη εφαρμοζει το στρωμα ακριβως δεν φευγει οτι και να κανει ο μικρος.και εγω το σανισταρ εχω.

σίγουρα θα το πάω πίσω, γιατί το μέτρησα και όντως είναι μικρότερο απο αυτό που ζήτησα! Ελπίζω να έχουν ακριβώς τις διαστάσεις που θέλω...

Συγνωμη για την παρεμβαση μετα απο τοσο καιρο αλλα επειδη σκεφτομαι κι εγω να παρω το ιδιο κ θελω ιδιαιτερες διαστασεις, ηθελα να σε ρωτησω αν στο αλλαξανε ή ειχες προβλήματα?

Σε ευχαριστω πολυ!

aW6Pp3.png

Kaλημερα!Θα ηθελα τη βοηθεια σας...Θελω να βαλω τον μικρο μου σε κρεβατι ημιδιπλο,(θα φτιαξουμε καγκελα) και θελω στρωμα καλο με αφρο μεσα κ λαυεξ.Θα κουμαται εκει -τωρα ειναι 1 ετους αλλα μεγαλοσωμο σα δυχρονο- μεχρι μαγαλος...Το στρωμα που εχει το κρεβατι θελει οπωσδηποτε αλλαγμα...

Εχουμε 2 κουνιες η μια ειναι μικρη χωρουσε μεχρι 6 μηνων μετα μολις γυρνουσε χτυπαγε στακαγκελα(πολυυυ μικρη) κ μια δευτερη τη δικια μου9αρχαια0 τη σουλουπωσε ο πατερας μου,αλλα εχει ενα στρωμα παλιο κ τωρα εκει κοιμαται ο μικρος κ λυπαμαι...γιατι φοβαμαι τα μικροβια πρ οτι το αεριζω συνεχεια κ ειναι πολυυυυ σκληρο!Σκεφτηκα να μη το αλλαξω γιατι κ σ αυτην δε θα χωραει σε λιγο κ να τον βαλω απο τωρα σε μεγαλο(πατενταρισμενο)

Θελουμε κ δευτερο παιδακι ομως κ στρωμα θα χρειαστω...Αλλα απο οικονομικα...ειμαστε χαλια.

Τι να κανω?να παρω στρωμα για τη κουνια τη μαγαλη κ να τον αφησω μεχρι οδο παει?

Αναγκαστηκα καποια στιγμη θα μπει στο μεγαλο κρεβατι το οποιο θελει αλλαγη στρωματος:rolleyes: Τι να κανω?:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Διαφημίσεις

Αν το στρώμα για την κούνια είναι πιο φτηνό, πάρε αυτό και άρχισε να βάζεις χρήματα στην άκρη για να πάρεις μεγάλο στρώμα κάποια στιγμή στο μέλλον.

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα, είμαστε σε αναζήτηση στρώματος και πραγματικά έχω μπερδευτεί πάρα πολύ!!!Σκέφτομαι τελικά μήπως παραγγείλουμε κάποιο από αυτά

http://babybutt-com.erwinmueller.com/shop/item-COM-en-BB/4000-4010-%2830064,46106,12547%29/-Aro%C2%AE-Sanistar-mattress-12547.htm

http://babybutt-com.erwinmueller.com/shop/item-COM-en-BB/4000-4010-%2828735,44121,3686%29/Artlaender-clima-opti%C2%AE-Non-Plus-Ultra-mattress-3686.htm

http://babybutt-com.erwinmueller.com/shop/item-COM-en-BB/4000-4010-%2832678,49855,46102%29/Baby-Butt-Klima-Control-mattress-46102.htm

Έχετε δοκιμάσει κάποιο?

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Καλησπέρα σε όλους. Ημαστε στο ψάξιμο βρεφικού στρώματος. Είδαμε της GRECOSTROM, της DUNLOPILLO και της MOTHERCARE.Εννοείται έχουμε μπερδευτεί. Εχει πάρει κανείς στρώμα της DUNLOPILLO;Σκεφτόμαστε να πάρουμε συνδυασμό λάτεξ και ελατήρια που φιλοξενούνται χωριστά σε υφασμάτινους θύλακες. Ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε :P:p

• 3 months later...

Μήπως έχει πάρει κάποιος στρώμα από ΒΑΜΒΑΚΙ;;Έχω διαβάσει πολλά αρνητικά και για στρώματα κοκοφοίνικα και για λάτεξ. Έχετε πάρει μήπως στρώμα από βαμβάκι;

• 3 months later...

Στρώμα από βαμβάκι δεν έχω ακούσει. Αλλά εγώ θέλω να ρωτήσω αν καμία έχει στρώμα με ανεξάρτητα ελατήρια, αν αξίζει η αγορά τους. Βρήκα ένα της λίνεα, υποτίθεται το καλύτερό τους. Καμία γνώμη??? Επίσης όποια έχει στρώμα μόνο λάτεξ ας μου πει τις εντυπώσεις της, βουλιάζει ή όχι? Επίσης ζεσταίνει πολύ το μωρό ή όχι?

Όπως είπα πιο πάνω, έχω στρώμα με ανεξάρτητα ελατήρια. Είμαι πολυ ευχαριστημένη . Έχω της ελίτ αλλα αυτο της λινεα το έχουν κάποιοι φίλοι . Αυτοί μας παρότρυναν να πάρουμε τέτοιο στρώμα, το είχαν ψάξει πολυ. Εννοείται πως δεν βουλιάζει . Στο λίκνο είχα κοκοφοίνικα κ δεν μου άρεσε.

Απο βαμβάκι στρώματα δεν υπάρχουν πλέον, παλιότερα τα φτιάχναν έτσι γιατι δεν είχαν πιο εξελιγμένα υλικά

kxristina προφανώς θα έχεις ή το tender ή το petite. Τα είδα και εγώ αυτά τα στρώματα αλλά επειδή θέλω να κάνω αλλαγή αυτό της bebestrom που πήρα και ήταν μάπα, πρέπει να το πάρω από το ίδιο κατάστημα για να μην χάσω τα λεφτά και αυτό συνεργάζεται μόνο με λινεα. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο να μου πείς είναι άμα είναι πολύ μαλακό και με ενδιαφέρει να μην κοιμάται το μωρό και όταν το σηκώνω να αφήνει γουβίτσα. Η λίνεα έχει ένα και μοναδικό με ανεξάρτητα ελατήρια, αυτό έχουν οι φίλοι σου και είναι ευχαριστημένοι?

Eπίσης μου είπαν ότι στρώμα μόνο με λατεξ μαζεύει υγρασία και ζεσταίνει πολύ το καλοκαίρι επειδή είναι συμπαγής μάζα. Κάποια που να έχει μόνο λάτεξ?

ster δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς έχω, νομίζω το tender, το είχα πάρει γύρω στα 200 ή 220 ευρώ, διάσταση 1.40 χ 75. Οι φίλοι μου έχουν αυτό http://epipla.eu/BABY_POCKET_linea.html και είναι ευχαριστημένοι.

Όχι το δικό μου δεν είναι πολύ μαλακο, πιστεύω πως τα στρώματα δεν πρέπει να είναι πολύ μαλακά γενικώς, και δεν αφήνει λακούβα σε καμία περίπτωση από το κεφάλι του μωρού. Τώρα είναι και 15 μηνών

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...