Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Φίλε μου, babas από που το παρείγγειλες το στρώματακι?

Να τσεκάρεις και τα prolana είναι εξαιρετικά στρώματα έχει πάρει φίλη

Είναι πάρα πολύ εξυπηρετικοί σε ότι θέλεις να τους ρωτήσεις

FXWyp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 240
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

βρε παιδια,διαβασα το τεστ των στρωματων απο το γερμανικο σαιτ που παρεθεσε ενα μελος παραπανω και εχει παρει εξισου καλη βαθμολογια και το στρωμα sultan sussa απο Ικεα.Εκει ειναι και αρκετα οικονομικα!!εγω παντως μιας και εμπιστευομαι σουηδο-γερμανους θα το ρισκαρω,γιατι οχι.Ιδιως στο θεμα υγιεινη ειδα οτι εχει sehr gut στην αξιολογηση!!

Εντωμεταξυ ετοιμαζομαι να αγορασω κρεββατι μεγαλυτερο τωρα για την μικρη απο ΙΚΕΑ παλι και αναρρωτιομουν αν λεει να παρω και το στρωμα απο εκει....

Το εχει το 160χ90εκ 90ευρώ

Καλημέρα κορίτσια!

Είμαι καινούργαι στο forum αν και σας διαβάζω αρκετό καιρό. Διανύουμε τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης μας και περιμένουμε την μπεμπούλα μας. Είμαι στη φάση που αγόρασα λίκνο και κούνια και πρέπει να φροντίσω για το στρώμα. Είμαι λίγο μπερδεμένη γιατί όλοι λένε για στρώματα με κοκοφοίνικα ότι είναι τα καλύτερα και οικολογικά και τέτοια.

Η αίσθησή μου είναι ότι και τα λάτεξ είναι πολύ καλά.Ξέρω ότι η νέα τεχνολογία (και καλύτερο υλικό) για τους ενήλικες τουλάχιστον είναι η τεχνολογία του latex, δηλαδή τα στρώματα που πέρνουν το σχήμα του σώματος και έχουν επαναφορά. Δεν ξέρω όμως εαν είναι το καταλληλότερο και για τα νεογέννητα.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρέπει το στρώμα να είναι σκληρό τύπου κοκοφοίνικα.... είμαι πολύ μπερδεμένη!

Περιμένω την γνώμη σας και την εμπειρία σας!

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

εγω τελικα πηρα το sanistar της artlander,οπως και ο babas παραπανω!!!!!!!Μαζι με τα μεταφορικα απο(babybutt.de) Γερμανια 128 ευρω το 60χ120.Περιμενω εναγωνιως να το παραλαβω για να μπει η μπεμπουλα στην κουνια:D

και τα zollner,alvi,traumenland ψαχνοντας ειδα οτι ειναι πολυ καλα με γερμανικες πιστοποιησεις αλλα δεν ερχοντουσαν ολα Ελλαδα.

Παύλε, μετά από πολύ ψάξιμο (αληθινό όμως), πήρα το sanistar της artlaender.

Απ'ότι κατάλαβα οι γερμανοί έχουν σχεδόν αποκλείσει τον κοκοφοίνικα και το ίδιο θα συμβεί και με το latex.

Προτιμούν τον κρύο αφρό που δεν έχει φυσικά υλικά τα οποία με λίγο υγρασία μυρίζουν, μαζεύουν βακτήρια και γενικώς είναι για πέταμα.

Ρίξε και μια ματιά εδώ :

http://www.test.de/themen/kinder-familie/test/Kindermatratzen-Dornroeschen-ist-die-beste-1504613-1507400/

Επειδη δεν ξερω γερμανικα μηπως βρηκες καποιο αγγλωφωνο site που μπορω να ενημερωθω.

Τελικα εσυ επιλεξες στρωμα με κρυο αφρο?

Απο οτι ειδα συγκρινει και τα στρωματα ΙΚΕΑ δυστυχως δεν καταλαβαινω πως τα αξιολογει, αν θα μπορουσε καποιος να βοηθησει θα ημουν ευγνωμων μιας και ειμαι στην διαδικασια ψαξιματος για το ιδανικο στρωμα!

sq3Zp2.png

Επειδη δεν ξερω γερμανικα μηπως βρηκες καποιο αγγλωφωνο site που μπορω να ενημερωθω.

Τελικα εσυ επιλεξες στρωμα με κρυο αφρο?

Απο οτι ειδα συγκρινει και τα στρωματα ΙΚΕΑ δυστυχως δεν καταλαβαινω πως τα αξιολογει, αν θα μπορουσε καποιος να βοηθησει θα ημουν ευγνωμων μιας και ειμαι στην διαδικασια ψαξιματος για το ιδανικο στρωμα!

το http://www.babybutt.de εχει και επιλογη Αγγλικα!

επισης στο σαιτ που εβγαλε ικανοποιητικο και το στρωμα του Ικεα συγκρινει διαφορα οπως ποσο καλο ειναι οταν ξαπλωνεις,το υφασμα του,ποσο γερο ειναι,απο αποψη υγιεινης κλπ

το www.babybutt.de εχει και επιλογη Αγγλικα!

επισης στο σαιτ που εβγαλε ικανοποιητικο και το στρωμα του Ικεα συγκρινει διαφορα οπως ποσο καλο ειναι οταν ξαπλωνεις,το υφασμα του,ποσο γερο ειναι,απο αποψη υγιεινης κλπ

Σε ευχαριστω πολυ! Θα ριξω μια ματια ελπιζω να τα καταφερω!

sq3Zp2.png

το www.babybutt.de εχει και επιλογη Αγγλικα!

καλημερα!εσυ αγορασεσ απο αυτο το site?ποιο στωμα?αν και προσπαθησα να βαλω αγγλικα δεν τα καταφερα!γνωριζεισ αν αυτα με τον κρυο αφρο υπαρχουν και στην ελλαδα?εχω μπερδευτει πολυ!ποσο καιρο κανουν παραδοση?ευχαριστω!!!!!!!!:)

Διαφημίσεις

Ευρηκα τα αγγλικα στο babybutt! Ειναι πανω δεξια στην αρχικη σελιδα, θα δεις μια αγγλικη σημαιουλα.

Διαβασα τα συστατικα των στρωματων για μωρα το sanistar ειναι με κρυο αφρο και το Artlander με ενα νεο συστημα εξαερισμου.

Το θεμα ειναι πιο υλικο ειναι καλυτερο σε σχεση και με αυτα που κυκλοφορουν στην Ελλαδα?

Υπαρχει καποιο σαιτ με συστασεις ή συγκρισεις? Αυτο το σαιτ που τα συγκρινει δεν μπορω να καταλαβω πιο ειναι καλυτερο γιατι ειναι στα γερμανικα!

sq3Zp2.png

λοιπον,

το sanistar ειναι της artlander.

στο σαιτ εκει που λεει kaltschaumstoff εννοει με κρυο αφρο.Θα δεις οτι μονο ενα εχει seht gut δηλ.πολυ καλα και ολα τα αλλα εχουν befriedigend δηλ.ικανοποιητικα.

το sanistar εχει παρει sehr gut στο οκο τεστ,δηλ.στο ποσο οικολογικο ειναι.

ολες αυτες οι εταιρειες Artlander,zollner,alvi,traumenland εχουν πανομοιοτυπα προιοντα οποτε νομιζω οτι στην τελικη ειναι τι θα προτιμησεις εσυ,τι σου αρεσει.

καλημερα!εσυ αγορασεσ απο αυτο το site?ποιο στωμα?αν και προσπαθησα να βαλω αγγλικα δεν τα καταφερα!γνωριζεισ αν αυτα με τον κρυο αφρο υπαρχουν και στην ελλαδα?εχω μπερδευτει πολυ!ποσο καιρο κανουν παραδοση?ευχαριστω!!!!!!!!:)

γεια σου Ελενη,

εγω εψαξα γενικα και σε amazon.de,mytoys.de επειδη ηθελα το 60χ120 κατεληξα στο babybutt.de.Εγω τελικα προτιμησα το Aro Sanistar Artlander αν και κοιτουσα κι αλλα εξισου καλα.

Εδω στην πολη μου με κρυο αφρο δεν βρισκω!Στην Αθηνα μπορει αλλα ποιος ξερει ποσο τα χρεωνουν???

Απο το συγκεκριμενο σαιτ μου κοστισε 95 ευρω το στρωμα+33 ευρω μεταφορικα και μαλλον επειδη δεν επελεξα να γινω μελος πρεπει να καταθεσω το ποσο στον λογαριασμο τους.Απο την στιγμη που θα λαβουν τα χρηματα θελει περιπου 15 μερες για τα στρωματα.

Τωρα αν παραλαβω και νωριτερα καλα θα ειναι.

• 3 εβδομάδες μετά...

καλησπερα!μηπωσ γνωριζετε εαν τα γερμανικα στρωματα zollner, alvi κτλ πωλουνται στην ελλαδα?η εστω εαν πωλουνται στρωματα κρυου αφρου στην αθηνα?ψαχνω και εχω μπερδευτει!

Διαφημίσεις

Για σασ παιδια.

βλεπω τα στρωματα που προτεινατε και στα χαρακτηριστικα τουσ λενε

για παραδηγμα

Zöllner

• soft foam
  • coconut fibre layered
  • PU-foam core
  • stable toddler side with cotton cover

εχουν το κοκοφοίνικα!!

βοηθηστε με σασ παρακαλω

line_m121_beg_40_time_1286424000_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

οι εταιρειες αυτες εχουν και στρωματα λατεξ και κοκοφοινικα.

Αυτο που εδες εσυ και αναφερεις τα χαρακτηριστικα του ναι,εχει ινες κοκοφοινικα.

καποιο αλλο μοντελο δεν θα εχει.

• 2 εβδομάδες μετά...

κοριτσια και αγορια(μην ξεχναμε τους μπαμπαδες)

εγω εχω στρωμα (σε αριστη κατασταση φυλαγμενο μεσα σε ντουλαπα) απο την κορη μου ειναι βεβαια αγορα του 2004 αλλα η μικρη κοιμηθηκε εκει μονο μεχρι 17 μηνων. το ειχαπαρει και ακριβα τοτε και λεω να μην παρω αλλο. Μηπως ξερετε καλο τροπο για καθαρισμο του...μου εχουν προτεινει ατμοκαθαριστη ή ξυδι με ζεστο νερο τοπικα στεγνο καθαρισμα αλλα δεν ξερω ακομη..α επισης κατι για ενα βιολογικο σπρευ αλλα δεν το ψαξει...

ξερει κανεις κατι??

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

• 3 εβδομάδες μετά...
εγω τελικα πηρα το sanistar της artlander,οπως και ο babas παραπανω!!!!!!!Μαζι με τα μεταφορικα απο(babybutt.de) Γερμανια 128 ευρω το 60χ120.Περιμενω εναγωνιως να το παραλαβω για να μπει η μπεμπουλα στην κουνια:-D
marsolan το δοκιμασες το στρωματακι? Μπορείς να μου πεις τις εντυπώσεις σου

γιατί ενδιαφέρομαι να αγοράσω το ίδιο?

Mαρακι,αν δεν βιαζεσαι πολυ θα ξερω σε λιγες μερες λογω που ελειπα σε διακοπες τους ειπα να μου καθυστερησουν την αποστολη και θα το εχω απο μερα σε μερα!

• 2 εβδομάδες μετά...

κισακι μου τελικα εβγαλα το καλυμα (ευτυχως το εκανα στο μπαλκονι γιατι βγηκαν ενα σωρο κομματια απο τον κοκοφοινικα) το επλυνα με προδερμ στους 30 και αφησα τον κοκοφοινικα στον ηλιο 3 μερες!

ο κοκκοφοινικας δεν μυριζε καθολου.

μετα εβαλα το καλλυμα παλι και το τυλιξα 2 φορες σε σεντονια πλυμενα σιδερωμενα και το φυλαξα...οταν ερθει η ωρα θα το ξαναβγαλω στον ηλιο και θα το βαλω στην κουνια.

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

μαρια,το εχω παραλαβει το στρωματακι.Βεβαια η καταλληλοτερη να πει γνωμη θα ηταν η μπεμπα που απλωνει το κορμι της:D αλλα ας μιλησω ως εκπροσωπος!!!

Ειναι λεπτο οπως τα περισσοτερα στρωματακια,9 εκ.υψος περιπου,εχει καλυμμα βαμβακερο σαν πετσετε που βγαινει με φερμουαρ για να πλενεται και μεσα εχει καλυμμενο το υλικο που ειναι κρυος αφρος εννοειται.Ειναι παναλαφρο και βασικα...καλο φαινεται,ενα παιδικο στρωματακι για κουνια!!Εννοειται δεν μυριζει τιποτε...

Για το μόνο που είμαι σίγουρη είναι να μην υπάρχει ως αντιβακτηριδιακό το χημικό triclosan. Δυστήχως υπάρχει στα περισσότερα "καλά" στρώματα των μεγάλων.

d97c460763.png

24d971ce45.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...