Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΝΕΚΡΟΣ

riniw 1980

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 67
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όποιος δεν έχει περπατήσει (δουλέψει - ζήσει) σε αυτούς τους δρόμους, δύσκολα αντιλαμβάνεται αυτή την τραγική / σχιζοφρενική / αδιέξοδη κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας...

Πραγματικά λυπάμαι πολύ για τον αδικοχαμένο...

Συλληπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του...

Πραγματικά τραγικό! Εκεί που ανάμεναν οι άνθρωποι χαρές και γεννητούρια να αντικρίζουν απρόσμενα το θάνατο. Ποιος θα δώσει κουράγιο σ΄αυτήν τη γυναίκα που έχασε τον άντρα της την ώρα που έπρεπε να γεννήσει το παιδί της. Εύχομαι μόνο να γέννησε καλά και να μην είχε επιπλοκές από το σοκ που υπέστη.

Συλληπητήρια στην οικογένεια.

Όποιος δεν έχει περπατήσει (δουλέψει - ζήσει) σε αυτούς τους δρόμους, δύσκολα αντιλαμβάνεται αυτή την τραγική / σχιζοφρενική / αδιέξοδη κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας...

Πραγματικά λυπάμαι πολύ για τον αδικοχαμένο...

Συλληπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του...

κ μονο να περασεις απο το κεντρο μεσημεριατικα παθαινεις σοκ με αυτα που βλεπεις,φαντασου να μενεις κ εκει.συλληπητηρια στην οικογενεια ειναι πραγματικα τραγικο αυτο που συνεβη..:-(

All you need is faith,trust and a little pixie dust..

Πραγματικά τραγικό! Εκεί που ανάμεναν οι άνθρωποι χαρές και γεννητούρια να αντικρίζουν απρόσμενα το θάνατο. Ποιος θα δώσει κουράγιο σ΄αυτήν τη γυναίκα που έχασε τον άντρα της την ώρα που έπρεπε να γεννήσει το παιδί της. Εύχομαι μόνο να γέννησε καλά και να μην είχε επιπλοκές από το σοκ που υπέστη.

Συλληπητήρια στην οικογένεια.

Είδα το μεσημέρι στη Στεφανίδου ότι η κοπέλα γέννησε καλά ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Αυτή βέβαια ψυχολογικά ήταν χάλια και είπε ο γιατρός της ότι της χορήγησαν ηρεμιστικά :cry:. Πραγματικά τραγικό.

Τι θα κάνουμε ? Πως θα βγουν τα παιδιά μας όταν μεγαλώσουν έξω ?

Τι κοινωνία είναι αυτή που ζούμε ?

Διαφημίσεις

Ανατρίχιασα ολόκληρη όταν το διάβασα. Ένας νέος άνθρωπος σκοτώθηκε για μια κάμερα και δεν πρόλαβε να δει το μωρό του. Τι να πω, δεν υπάρχουν λόγια.

Να γράψω και εγώ τη δικιά μου εμπειρία, ένα πρωί έπρεπε να κατέβω Ομονοια και πήρα μαζί μου τον μεγάλο μου γιο, όταν έφτασα εκεί τρόμαξα. Κράταγα το παιδι κοντά μου και περπατούσαμε στην Πειραιώς, δε μπορώ να περιγράψω τι ένιωθα. Τρόμο. Εβλεπα όλο κάποιους να με κοιτάνε καλά καλά και πίστευα ότι από στιγμή σε στιγμη θα μας χτύπαγαν. Προσπαθούσα να κρατηθώ ψύχραιμη για το παιδί μου. Δεν είμαι υπερβολική, απλώς γράφω τα συναισθήματα που ένιωθα εκείνη την ώρα. Και κάποια χρόνια πριν περπατούσα χαλαρά και άνετα. Δεν είναι λοιπόν άδικο να μη μπορούμε να πάμε μια βολτα στο κεντρο μαζί με τα παιδιά μας; Ποιος φταίει για αυτήν την κατάντια; Όταν είχαμε πάει Βιέννη, το 2001 και βολτάραμε στο κέντρο της ήταν καταπληκτικά. Γιατί να μην γίνεται να το έχουμε και εμείς αυτό;

s-age.pngs-age.png

τραγικό!!!πόσο 8υμό έχω μέσα μου που έχουμε καταντησει έτσι!:evil:οπως άκουσα τώρα ήταν να μπει χ8ές η κοπέλα αλλά δεν δέχτηκε,τραγική ειρωνία.ωρέ που πάμε...

η πιο όμορφη στιγμή,τα γενέ8λια του παιδιού σου να σου 8υμίζουν την αποτρόπαια δολοφονία του άντρα σου!:cry:

βρε παιδιά εδώ για ένα 8έατρο είχα κατέβει με τον καλό μου και έτρεμε η ψυχή μας!τι λέμε τώρα.

yqVVp2.pngms8nrdk5f.png

Δεν υπάρχουν λόγια για να πεις.............σε τι κόσμο έρχονται να ζήσουν τα παιδιά μας !!!!

Συλλυπητήρια στην οικογένεια ο Θεός να τους δίνει δύναμη και κουράγια για τα παιδάκια τους.........

a40Vp3.pngGchMp2.png

Διαφημίσεις

Πως να δώσεις δύναμη και κουράγιο σε αυτή την γυναίκα?

Και πως να εξηγήσεις στο παιδί όταν μεγαλώσει, τι συνέβη στον πατέρα του την ημέρα της γέννησής του?

Είναι τραγικό...:(:(:(:(:(:(:(

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/44.html

ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!!!!!!! Φαντάζεστε αυτή την γυναίκα? και την μάνα του φυσικά....αλλά δεν ξέρω...η γυναίκα του μου φαίνεται η πιο τραγική φιγούρα της υπόθεσης..... Τα γενέθλια του παιδιού της, θα της θυμίζουν για πάντα τον θάνατο του άντρα της...Στα 1α γενέθλια του παιδιού, θα κάνει τον χρόνο του άντρα της... Θα κρατάει το νεογέννητο μωράκι της και θα κλαίει..... Μιας ημέρας λεχώνα, θα πάει στην κηδεία του άντρα της και μετά πίσω στο μαιευτήριο? Απ'όπου κι αν το πιάσω...δεν αντέχω αυτό που την βρήκε....:(:(:(

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, είπαν δε, ότι πρώτα τον μαχαίρωσαν πισώπλατα και αφού πήραν την κάμερα τον κατακρεούργησαν.....:evil:

Ειλικρινά δεν έχω λόγια για να εκφράσω την οργή και την αγανάκτηση μου!!

τα είπες όλα......

Αχ δεν ξέρω τι να πω, αισθάνομαι τεράστια θλίψη.

Τους λυπάμαι όλους, την μάνα του, την γυναίκα του και το μωρό, αλλά λυπάμαι και όλους εμάς, που καταντήσαμε να ζούμε σε μια ζούγκλα.

Είναι τόσο τραγικό, που τα λόγια είναι περιττά, εύχομαι εκεί που θα πάει να είναι καλά, αλλα όλα μου φαίνονται τόσο ανούσια ορισμένες φορές.

Ο θάνατος είναι τόσο τραγικά μόνιμος.

Η σκέψη μου όλη μέρα σήμερα είναι με αυτή τη γυναίκα...

Και γω πριν 5 μήνες σχεδόν, ξημερώματα έμπαινα στο αυτοκίνητο με τον άντρα μου κ τη κάμερα στον ώμο για να πάω να γεννήσω το 2ο κοριτσάκι μας....και γυρίσαμε 4 μέρες μετά σπίτι μας όλοι ευτυχισμένοι....

Τι φρίκη θεέ μου....

Η Αθήνα είναι ζούγκλα....καλά κάνω κ έχω να πατήσω χρόνια....να πάω να κάνω τι??

k6rO.png

yMCu.png

Τα thavmatakia μου και γω!

καθημερινα, γινεται ολο και πιο δυσκολο να παλεψει ο καθενας απο μας, μεσα του, το ασχημο τερας του ρατσισμου και της μισαλλοδοξιας..

θες να πεις 'οχι, δεν κλεινω το μυαλο μου και την καρδια μου στους ανθρωπους,ελληνες και ξενους'

αλλα γινεται πια πολυυυυυυυυυυυυ δυσκολο.....

συχνα δεν αναγνωριζω τον εαυτο μου, απορω με τις σκεψεις μου..

προσπαθω να παλεψω με το μισος και το φοβο..

αλλα χανω

Διαφημίσεις

καθημερινα, γινεται ολο και πιο δυσκολο να παλεψει ο καθενας απο μας, μεσα του, το ασχημο τερας του ρατσισμου και της μισαλλοδοξιας..

θες να πεις 'οχι, δεν κλεινω το μυαλο μου και την καρδια μου στους ανθρωπους,ελληνες και ξενους'

αλλα χανω

αχ ποσο μα ποσο δικιο εχεις!!!!!:cry::cry::cry::cry:

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

αλλα χανω

Το ίδιο αισθάνομαι και εγώ. Γιατί μην κρυβόμαστε η βία και η εγκληματικότητα εχουν αυξηθεί και τελικά χάνονται άνθρωποι, με οικογένειες, άνθρωποι που περιμένουν το παιδάκι τους. Σημερα το βράδυ αυτός ο αδικοχαμένος πατέρας θα βρισκόταν με την γυναίκα του ζώντας μια ευτυχισμένη στιγμή. Όμως δεν βρίσκεται. Αυτά σκέφτομαι και με πιάνει απελπισία. Έχουν έρθει πολλά αποβράσματα στην χώρα μας και κανένας δε μας προστατεύει. Κανένας. Ας σταματήσει πια.

s-age.pngs-age.png

αλλα χανω

δεν νομιζω οτι μπορουμε να πουμε κατι αλλο !!!

ΧΑΝΩ !!!!!!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ !

ΓΙΑΝΝΗΣ 28/08/2004

ΧΡΙΣΤΙΝΑ 16/09/2006

αλλα χανω

Κι εγώ παλέυω, αλλά παλέυω τελικά χωρίς λόγο.

Όταν συμβαίνουν όλα αυτά τόσο συχνά, γιατί να παλέυω;

Αρχίζω και χάνω κι εγώ.

Η κατάσταση δεν παλεύεται.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/44.html

ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!!!!!!! Φαντάζεστε αυτή την γυναίκα? και την μάνα του φυσικά....αλλά δεν ξέρω...η γυναίκα του μου φαίνεται η πιο τραγική φιγούρα της υπόθεσης..... Τα γενέθλια του παιδιού της, θα της θυμίζουν για πάντα τον θάνατο του άντρα της...Στα 1α γενέθλια του παιδιού, θα κάνει τον χρόνο του άντρα της... Θα κρατάει το νεογέννητο μωράκι της και θα κλαίει..... Μιας ημέρας λεχώνα, θα πάει στην κηδεία του άντρα της και μετά πίσω στο μαιευτήριο? Απ'όπου κι αν το πιάσω...δεν αντέχω αυτό που την βρήκε....:(:(:(

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, είπαν δε, ότι πρώτα τον μαχαίρωσαν πισώπλατα και αφού πήραν την κάμερα τον κατακρεούργησαν.....:evil:

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Ειλικρινά δεν έχω λόγια για να εκφράσω την οργή και την αγανάκτηση μου!!

τα είπες όλα......

Το διάβασα από το πρωί και πραγματικά δεν ξέρω τι να γράψω.Πλέον φυστικακι μου πραγματικά δεν μπορώ να πω κουβέντα και αν κάποιοι δεν προσπάθησαν ούτε καν να παλέψουν.Είναι απλά δικαίωμα τους

rQGhp3.png

Το διάβασα από το πρωί και πραγματικά δεν ξέρω τι να γράψω.Πλέον φυστικακι μου πραγματικά δεν μπορώ να πω κουβέντα και αν κάποιοι δεν προσπάθησαν ούτε καν να παλέψουν.Είναι απλά δικαίωμα τους

δικαιωμα του καθενος να βασανισει ή οχι τη σκεψη του, να παλεψει με σκεψεις-τερατα ή οχι..

απλα, ειναι πολυ πιο ζορικο, πολυ πιο επωδυνο να γυρνας και να κοιτας πισω, ιδεες και νοοτροπιες που ειχες φτυσει στο παρελθον, που ειχες πει 'εγω ποτέ!!!!'

τι να σου πω, τι να μου πεις...

ποιος ειναι πια ο ρατσιστης? ποιος ειναι ο ανοιχτομυαλος? ποιος ο φοβισμενος? ποιος ο σαστισμενος?

το μονο που ξερω ειναι, ποιος ειναι ο νικημενος

ολοι μας

θλίψη και μόνο θλιψη μια απο τις σημαντικές στιγμές της ζώης τους που περίμεναν να φερουν στον κόσμο το αγγελούδι τους κάποιοι δολοφόνοι την μετέτρεψαν σε τραγωδία γιατί;Θυμώνω που το κράτος δεν κάνει κάτι θα αναγκαστούμε να πάρουμε εμείς οι πολίτες την κατάσταση στα χέρια μας:evil: ΝΤΡΟΠΗ!!!!Πόσο άδικα να χάσει την ζωή του για μια κάμερα; Δύναμη και κουράγιο στην γυναίκα για να μεγαλώσει τα παιδάκια της. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν λόγια....

Αυτό που θλίβει ακόμη περισσότερο είναι ότι τα δικά μας παιδιά δεν θα ζήσουν όλα αυτά που ζήσαμε εμείς για πολλά πολλά χρόνια σαν παιδιά.Κρυφτο,κουτσό, μήλα , τζαμί.Άντε εμείς που δεν ήμαστε Αθήνα κάτι ψιλογίνεται προς στιγμή.

rQGhp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...