Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:D[/col

or]

Καλησπέρα σας!! πολύ ωραία η σελίδα σας.. είναι πολύ ζωντανή!

Με λένε χρυσούλα είμαι 32 ετών και παντρεμένη εδω και 3 χρόνια με τον Κώστα 33 ετών. Δουλεύω σε παιδικό σταθμό και λατρεύω τα παιδιά αλλά ακόμα δεν έχω αποκτήσει δικά μου. Σήμερα αποφασίσαμε με το γιατρό μου να προετοιμαστώ για εξωσωματική και νιώθω λίγο φοβισμένη και απογοητευμένη καθώς ο άντρας μου αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με δύο κιρσοκήλες που του κάνουν ζημιά στο σπέρμα. Αχ γιατι σε μάς σκέφτομαι.. θα τα καταφέρουμε αραγέ? θα σας έχω παρέα στην όλη μου προσπάθεια.

φιλικά

χρυσούλα

καλως ήρθατε λοιπον.. αα δεν θελω απαισιοδοξιες.. αν ψαχουλεψεις λιγο το φορουμ θα δεις διαφορες ιστοριες και τις περισσοτερες με αισιοδοξο τελος.. ακομα κι αυτες που δεν τα καταφεραν ακομα εχουν την ελπιδα μεσα τους ζωντανη..σας ευχομαι παντα τα καλυτερα και ευχομαι με την πρωτη να σας ερθει ο πελαργος με χαρμοσυνα νεα!!

Διαφημίσεις

939422y3rrb5vwi0.gif

Προσπαθήστε να μην αγχώνεστε και όλα θα γίνουν! Εύχομαι γρήγορα να συμβεί αυτό που ονειρεύεστε!

Ελίνα, μαμά του Θάνου-22/8/2003, της Εύας και της Χριστίνας (ομοζυγωτικά δίδυμα)-15/6/2006!

Διαφημίσεις

Όλα θα πάνε καλά...

Στην εποχή μας τα προβλήματα γονιμότητας αντιμετωπίζονται.

Την εμπειρία αυτή την έζησα απο κοντά όταν η κολλητή μου μπήκε σε αυτή την διαδικασία. Ήταν πολύ αγχωμένη... Για να μη στα πολυλογώ μετά απο 2 προσπάθειες απέκτησε μια ΥΠΕΡΟΧΗ κοράκλα η οποία είναι τώρα 5 χρονών και κάθε φορά που την βλέπω θέλω να την δαγκώσω. Έχει ένα στόμα και μια τσαχπινιά.... τι να σου λέω τώρα. Τώρα σκέφτεται να πάει για δεύτερο.

dev277pr___.png

Διαφημίσεις

Φεδρα, Lenio, AfroditiD, vazelaki και Alexis-Stella σας ευχαριστώ πολύ.

Να χαίρεστε κι εσείς τα ζουζουνάκια σας!

Δεν γράφω πολύ συχνά (λόγω χρόνου) αλλά όλο και κάποια στιγμή ξεκλέβω και "σας διαβάζω". Με έχετε βοηθήσει παρα παρα πολυ.

Σας ευχαριστώ και πάλι.

Φιλάκι πολλα και γλυκά!

Καλως ήρθες

Όλα θα πάνε καλά...

Στην εποχή μας τα προβλήματα γονιμότητας αντιμετωπίζονται. :wink:

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Eida to site apo tin proti fora pou prospathisame me ton antra mou na kanoume paidaki. Molis proxthes adiathetisa pali kai etsi ftasame stin tetarti prospathia mas..Opos diavazo ki edo..diapistono telika pos den eimai i moni me toso agxos..isos to agxos mou einai toso ki arxizo ki anarotiemai, giati oles oi files mou meinane me tin proti..ena aplo geia ithela na po kai pragmatika xairomai toso pou uparxoun ta minimata sas kai ksexniemai, entharinomai kai xairomai gia oses akouo uperoxa nea!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...