Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Απόδειξη σε επίσκεψη στην/στον γυναικολόγο

Έτυχε να σας προταθεί ή να σας δοθεί η εναλλακτική να μη σας κόψουν απόδειξη;  

388

1. 1. Έτυχε να σας προταθεί ή να σας δοθεί η εναλλακτική να μη σας κόψουν απόδειξη;

• όχι ποτέ (0)
      172
    • λίγες φορές (1-2 φορές)
      67
    • μερικές φορές (3-5)
      51
    • αρκετές φορές (6-12 φορές)
      84
    • σχεδόν πάντα/αυτονόητο (12+ φορές)
      213

Recommended Posts

Μα είναι απλό!

Όταν η χρηματική διαφορά μεταξύ του "με" και του "χωρίς" βγάζει μάτι, πόσοι έχουν την "άνεση" να αρνηθούν το άμεσο κέρδος σε μια τέτοια συνδιαλλαγή;!

Μιλάμε καθαρά για τις κλασικές επισκέψεις στο ιατρείο.

Δυστυχώς, σε κάποια πράγματα, δε γίνεται να κάνουμε τον... "ήρωα"!:cry:

"... So, so you think you can tell, Heaven from Hell..."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ur9hp2.png

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 90
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Μέχρι στιγμής δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις αποδείξεις. Ο γυναικολόγος πάντα μου κόβει αποδείξεις όπως και ο παιδίατρος. Είμαι και εγώ η εξαίρεση στον κανόνα διότι από ότι διαβάζω σε πολλές περιπτώσεις δεν κόβουν.

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Ο δικος μου γυναικολογος δινει παντα αποδειξεις χωρις να το ζητησω.Καθε γυναικα που βγαινει απο το εξεταστηριο βρισκει την αποδειξη ετοιμη κομμενη απο την γραμματεα του. Μαλιστα μια φορα σε αναμονη αυτο ακριβως σχολιαζαμε μαζι με καποιες αλλες πελατισσες του.Και ακομα οταν δεν χρεωνει , δινει μηδενικη αποδειξη...α και αυτο δεν το κανει μονο τωρα αλλα και απο τοτε που τον γνωρισα το 2000!!!

Ποτέ δεν έχει κόψει απόδειξη... η επίσκεψη πάντως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι 40 ? και δεν παίρνει χρήματα σε κάθε επίσκεψη...Ίσως να έχει να κάνει ότι είμαι επαρχία (Κρήτη)

lcw130egh.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Ο γυναικολογος μου , μου δινει παντα αποδειξη.

Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη οταν εκανα την εξεταση doppler, η γραμματεας του γιατρου που μου εκανε την εξεταση μου εδωσε ενα φακελο και μου ειπε οτι μεσα εκει υπηρχαν ολα τα χαρτια , εγω υπεθεσα οτι εννοει και την αποδειξη.

Οταν μπηκα στο ταξι ανακαλυψα οτι ειχε μονο τα αποτελεσματα της εξετασης.

Την πηρα κατευθειαν τηλ και μου ειπε οτι την ξεχασα στον παγκο του γραφειου της (ψεμματα!!! δεν την ειχε κοψει). Της ειπα οτι θα περνουσε την επομενη μερα καποιος δικος μου ανθρωπος να την παρει, και ετσι και εγινε.

Γιατι να μην ζηταμε αποδειξεις? γιατι να νοιωθουμε τυψεις?

Οτι δικαιουμαστε θα πρεπει και να το διεκδικουμε.

n32sp2.png Sx6Op2.png

Εγώ έχω πάθει το εξής με τον παιδίατρο της μπεμπούλας μου. Με το που γεννήθηκε ήρθε ο γιατρός στο σπίτι να την εξετάσει, όλα μια χαρά! Ρωτάμε

- Τι σας οφείλουμε?

-50 ευρώ

Του τα δίνουμε και αυτός κουβέντα για απόδειξη...Ντραπήκαμε κι εμείς και είπαμε να το αφήσουμε να περάσει...

Στο πρώτο εμβόλιο μια από τα ίδια...

Ε στο δεύτερο δεν άντεξα και του ζήτησα. Η απάντηση του:

- αν θες απόδειξη είναι 75 ευρώ (50% πάνω)

- γιατρέ γιατί τέτοια διαφορά, το φπα 23% δεν είναι?

- εμείς οι γιατροί ανήκουμε στους ΑΤΥΧΟΥΣ που δεν δίνουμε φπα στην εφορία και μας φορολογούν μόνο με βάση το εισόδημα. Κι επειδή δυστυχώς εγώ είμαι από τα κορόϊδα που δηλώνω όλο μου το εισόδημα κατατάσσομαι στην ανώτερη κλίμακα, γι' αυτό και η διαφορά στην τιμή!!!!!!!!!!

ΚΟΚΑΛΟ εγώ!!!! Φυσικά δεν του ζήτησα, αλλά πραγματικά νευρίασα πάρα πολύ!!!!:evil::evil:

Εγώ έχω πάθει το εξής με τον παιδίατρο της μπεμπούλας μου. Με το που γεννήθηκε ήρθε ο γιατρός στο σπίτι να την εξετάσει, όλα μια χαρά! Ρωτάμε

- Τι σας οφείλουμε?

-50 ευρώ

Του τα δίνουμε και αυτός κουβέντα για απόδειξη...Ντραπήκαμε κι εμείς και είπαμε να το αφήσουμε να περάσει...

Στο πρώτο εμβόλιο μια από τα ίδια...

Ε στο δεύτερο δεν άντεξα και του ζήτησα. Η απάντηση του:

- αν θες απόδειξη είναι 75 ευρώ (50% πάνω)

- γιατρέ γιατί τέτοια διαφορά, το φπα 23% δεν είναι?

- εμείς οι γιατροί ανήκουμε στους ΑΤΥΧΟΥΣ που δεν δίνουμε φπα στην εφορία και μας φορολογούν μόνο με βάση το εισόδημα. Κι επειδή δυστυχώς εγώ είμαι από τα κορόϊδα που δηλώνω όλο μου το εισόδημα κατατάσσομαι στην ανώτερη κλίμακα, γι' αυτό και η διαφορά στην τιμή!!!!!!!!!!

ΚΟΚΑΛΟ εγώ!!!! Φυσικά δεν του ζήτησα, αλλά πραγματικά νευρίασα πάρα πολύ!!!!:evil::evil:

Δηλαδή ο γιατρός σου τα δήλωνε όλα (εκτός απο την δική σου επισκεψη???)

Θα μας τρελάνουν ... μας κοροϊδευουν και μπροστα τα μούτρα μας!!!

Εμένα αν εξαιρέσουμε τον παθολόγο μου που με δεχεται στο νοσοκομειο που κάνει ιατρείο και δεν μου δινει αποδειξη και πέρνει μαυρη την 50αρα όλοι η άλλοι γυναικολογος , ενδοκρινολογος, ΩΡΛ μου δίνουν με το ζόρι. Συγκεκριμενα με τον γυναικολογο που εχω μακροχρονια και πολυ καλη σχέση και του λεω "μην κοβεις δεν πειραζει" (παιρνει και "λιγα" 40? την επίσκεψη ) μου δίνει πάντα. Καλά κάνουν. Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι παλαιοτερα δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Τους κυνήγαγες να σου δώσουν αποδειξη.

Όλα είναι μια ιδέα...

ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ...μια απο τα ιδια συμβαινει κ με το δικο μας παιδιατρο βεβαια εγω δεν εχω ζητησει γιατι ντρεπομαι εαν κ τα ιδια ειχα κ με τον γυναικολο..καθε φορα πηγαιναμε της σας δινουμε γιατρε?εε οτι θελετε!αφηνε 50Ε ο αντρας μου ο κουβαρντας κ μου πηρε κ 2.800 μαζι με την μεα..κ τωρα ο παιδιατρος ερχεται σπιτι 100Ε(αφου νομιζα με τοσα που μου πηρε πως θα εμενε κ το βραδυ στο σπιτι)παω στο ιατρειο του 70Ε κ τα εμβολια εμεις απο την τσεπη μας...κ ρωταω την μεα που μου τον ειχε συστηση τι να κανω με την αποδηξη που δεν μου δινει κ μου ειπε πως εαν ζητουσα θα μου επερνε παραπανω..κ δεν μπηκα καν στην διαδικασια..!!

Διαφημίσεις

ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ...μια απο τα ιδια συμβαινει κ με το δικο μας παιδιατρο βεβαια εγω δεν εχω ζητησει γιατι ντρεπομαι εαν κ τα ιδια ειχα κ με τον γυναικολο..καθε φορα πηγαιναμε της σας δινουμε γιατρε?εε οτι θελετε!αφηνε 50Ε ο αντρας μου ο κουβαρντας κ μου πηρε κ 2.800 μαζι με την μεα..κ τωρα ο παιδιατρος ερχεται σπιτι 100Ε(αφου νομιζα με τοσα που μου πηρε πως θα εμενε κ το βραδυ στο σπιτι)παω στο ιατρειο του 70Ε κ τα εμβολια εμεις απο την τσεπη μας...κ ρωταω την μεα που μου τον ειχε συστηση τι να κανω με την αποδηξη που δεν μου δινει κ μου ειπε πως εαν ζητουσα θα μου επερνε παραπανω..κ δεν μπηκα καν στην διαδικασια..!!

έχω κουφαθεί με τις τιμές.... και με το "ό,τι θέλετε" επίσης...

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Πειραιά βλέπω είσαι...? Μπορεί να έχουμε και τον ίδιο...! Παιδιά ο κόσμος έχει τρελαθεί!!!! Δεν βλέπουνε τι κρίση υπάρχει, μας κοροϊδεύουν και μες στα μούτρα μας! Μιλάμε μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι!! :evil:

προχθές που είχα πάει σε γιατρό, την ώρα που έβγαινα από το ιατρείο του, ποιός λέτε πως με σταμάτησε?? Το ΣΔΟΕ!!!! και μετά εισέβαλλε στο γραφείο του γιατρού!!!

προχθές που είχα πάει σε γιατρό, την ώρα που έβγαινα από το ιατρείο του, ποιός λέτε πως με σταμάτησε?? Το ΣΔΟΕ!!!! και μετά εισέβαλλε στο γραφείο του γιατρού!!!

εχθές τα κοράκια επισκέφτηκαν και το νησί μας......

όταν λες εισέβαλλε, είχε ασθενή μέσα ή περίμεναν να βγεί και πήραν τη σειρά των επόμενων ή περίμεναν να εξυπηρετηθούν όλοι οι ασθενείς και μετά να μπουν??? γιατί φαντάζομαι αυτές οι "δουλειές" δεν τελειώνουν σε 10 λεπτάκια

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

εχθές τα κοράκια επισκέφτηκαν και το νησί μας......

όταν λες εισέβαλλε, είχε ασθενή μέσα ή περίμεναν να βγεί και πήραν τη σειρά των επόμενων ή περίμεναν να εξυπηρετηθούν όλοι οι ασθενείς και μετά να μπουν??? γιατί φαντάζομαι αυτές οι "δουλειές" δεν τελειώνουν σε 10 λεπτάκια

ήταν 2 άντρες ακριβώς έξω από την πόρτα. με το που άνοιξα για να βγω ο ένας μπούκαρε κατ'ευθείαν μέσα για να δει το βιβλίο ασθενών κι ο άλλος ήρθε κατά πάνω μου (στην αρχή νόμιζα πως είναι κλέφτης) και μου ζήταγε την απόδειξη που μου είχε κόψει ο γιατρός και το όνομά μου!!

• 1 month later...

Ο γυναικολόγος που με παρακολουθεί τώρα ποτέ δεν προσφέρθηκε να κόψει απόδειξη...

βέβαια οι τιμές για αυχενική και β' επιπέδου όμως που κάναμε ήταν πολύ μακριά από αυτές που γνωρίζω ότι παίρνουν άλλοι γιατροί.

Την επίσκεψη την χρεώνει λιγότερο από ότι θα ήταν με απόδειξη...

• 4 εβδομάδες μετά...

καιρός είναι να ελέγξουν και τους γιατρούς αλλά και όλους όσους φοροδιαφεύγουν, γιατί σε λίγο θα δηλώνουν ότι βγάζουν τόσο λίγα χρήματα που θα ζητάνε να τους ενισχύσουμε κιόλας...... ντροπή τους... που παίρνου σε κάθε επίσκεψη 100 ευρώ για πλάκα!!!!!!

• 3 εβδομάδες μετά...

Με εντυπωσιάζει που μερικές γράφετε ό,τι ντρέπεστε να ζητήσετε απόδειξη. Να το πούμε ξεκάθαρα: η κλοπή από το κράτος είναι κλοπή από τα παιδιά σας. Από το μέλλον τους.

Λέτε στον γιατρό: πάρε μαύρα για σκάφος ή τηλεόραση ή πιάσε γκόμενα και αγόρασέ της δωράκια έξτρα. Αυτά βέβαια θα λείψουν από τα φάρμακά μου, από τους δρόμους μου, από τις σπουδές του παιδιού μου. Αλλά δεν πειράζει γιατί βασικά... ντρέπομαι...

Σωκράτης

Ρωτάω τον γιατρό τι οφείλω του τα δίνω και αν δεν μου δώσει ο ίδιος ζητάω την απόδειξη. Αν ξαναπάω στον ίδιο πάλι το ίδιο - ε στο τέλος μαθαινουν και απο μόνοι τους την δίνουν.

Δεν μου έχουν πει ποτέ ότι θα θέλανε περισσότερα με απόδειξη, άλλα αν γινόταν όχι μόνο δεν θα δεχόμουνα θα τους έκανα φασαρία.

Μου φαίνονται απίστευτες οι τιμές που δίνεται σε παιδίατρους. Στην θεσ/νικη πολυ καλή παιδίατρος μου έπαιρνε 35 το παιδί ή 50 και για τα 2. Μου εκοβε παντα αποδείξεις και τις εσπαγε σε πιο μικρά ποσά για να τα παίρνω πίσω. Όταν αρώσταιναν πολύ και πηγαίναμε πολύ συχνά δεν επαιρνε τίποτα στις επαναληπτικές εξετάσεις.

Οι γιατροί που ζητάνε τα 100, 70, 50 ρια τα ζητάνε γιατί κάποιος τους τα δίνει...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...