Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΙΔΥΜΗ ΚΥΗΣΗ ΚΑΙ ΧΟΡΙΑΚΗ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΟΛΕΣ. ΕΧΤΕΣ ΠΗΓΑ ΓΙΑ 1Η ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ, ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΔΥΟ ΣΑΚΚΟΥΣ (ΜΑΥΡΕΣ ΤΕΛΕΙΕΣ). ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΧΟΡΙΑΚΕΣ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΔΙΔΥΜΗ ΚΥΗΣΗ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ

1. 246

2. 780,9 (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ)

3. 2773 (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ)

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΟΛΕΣ. ΕΧΤΕΣ ΠΗΓΑ ΓΙΑ 1Η ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ, ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΔΥΟ ΣΑΚΚΟΥΣ (ΜΑΥΡΕΣ ΤΕΛΕΙΕΣ). ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΧΟΡΙΑΚΕΣ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΔΙΔΥΜΗ ΚΥΗΣΗ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ

1. 246

2. 780,9 (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ)

3. 2773 (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ)

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

Δεν έχουν καμμία σχέση τα επίπεδα χοριακής με το αν είναι δίδυμα. Υπάρχει τέτοια αλληλοεπικάλυψη τιμών που τα επίπεδα χοριακής είναι αναξιόπιστα για να διακρίνουν μονήρη κύηση από δίδυμη.

στο μονο που μπορω να σε βοηθησω ειναι να σου πω την εμπειρια μου.εμενα η χοριακη ηταν παρα πολυ αυξημενη.οταν ειπα την τιμη στο γιατρο υπεθεσε οτι ειναι διδυμα!σε ποια εβδομαδα εισαι?

Διαφημίσεις

θα συμφωνησω με τη mariob.

απο την αλλη η χοριακη σου δεν διπλασσιαζεται απλως.αυξανεται με τρελους ρυθμους.

μια ερωτηση μονο..τοσες χοριακες ο γιατρος τις συνεστησε?εγω ας πουμε δεν εκανα καμια,δε μου ζητησε καν.απο τη στιγμη που βλεπαμε στον υπερηχο νορμαλ εξελιξη της κυησης δεν χρειαζοταν να κανω.δεν ειναι λιγο ψυχοφθορο ολο αυτο?

tt1108c2.aspx

ειναι μικρη η εβδομαδα κυησης.

εκανα μονο μια χοριακη για να διαπιστωσω αν η καθυστερυση οφειλοταν σε εγκυμοσυνη.μετα δεν μου υπεδειξε ο γιατρος να ξανακανω και παρακολουθουσαμε τα εμβρυα μεσων τακτικων υπερυχων και αλλων εξετασεων.

ολα αυτα πριν σχεδον 3,5 χρονια που ημουν στην αρχη της εγκυμοσυνης μου

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...