Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κοιλιά μετά την εγκυμοσύνη!

souzy

Recommended Posts

O γιατρός μου μου ειχε πει οτι η λεκανη κανει 9 μηνες να ανοιξει και 9 να κλεισει. Και ετσι και εγινε στο 1ο . Ελπιζω στο 2ο να μην ξεχειλωσα :lol::lol:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 346
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμενα κοριτσια.9μιση μηνες μετα,η κοιλια μου ειναι ακομη χαλια,σε σημειο που ντρεπομαι να με δει ανθρωπος με σηκωμενη μπλουζα!!! Δεν ειναι οτι ειναι μεγαλη ακομη,εχει μικρυνει,αλλα εχει ξεχειλωσει τοσο πολυ κι εχουν μεινει τετοιες ραγαδες που οσοι την εχουν δει φρικαρουν!!! Ειλικρινα,στην οψη ειναι σαν γυναικας 70 ετων,ξεχειλωμενη,με τον αφαλο να πεταει ακομη στο πανω μερος του (εχει κανει κατι σαν "γεισο" ) ενω στο κατω του μερος κανει κατι σαν γουβα και ζαρες που ξεκινουν απο τον αφαλο και απλωνονται!!!

Να σας πω την αληθεια,μπορει να μην ειναι και το ωραιοτερο θεαμα αλλα εμενα δε με πολυνοιαζει,τις δε ραγαδες τις θεωρω παρασημα,ολοκληρο παιδι αξιωθηκα να φερω στον κοσμο,θα με νοιαξουν οι ουλες? Οι ζαρες και το ξεχειλωμα (ειδικα αμα σκυβω) ειναι "καπως",και μαλιστα τις προαλλες που ειμασταν με τον αντρα μου σε καπως,χμ,τρυφερες περιπτυξεις, τον ειδα ξαφνικα που ειδε την κοιλια μου και γυρισε το βλέμμα του αμεσως απ΄την αλλη!!! :oops: Μου εχει πει βεβαια επανειλημμενως να παμε σε εναν δερματολογο αλλα δεν εχω προλαβει,ενω μια κρεμα που ειδα να διαφημιζουν στο Τελεμαρκετινγκ και υποτιθεται οτι κανει την κοιλια καινουρια,φοβαμαι να την παραγγειλω επειδη θηλαζω και δεν ξερω τι σοι συστατικα εχει κι αν βλαπτουν.

Επειδη ισως ομως με οσα γραφω να τρομαξω καποιες εγκυουλες ή μελλουσες εγκυουλες,να διευκρινισω οτι ισως εμενα να εγινε η κοιλια μου ετσι επειδη δε χρησιμοποιησα απολυτως καμμια κρεμα ουτε βαζελινη κατα την εγκυμοσυνη (το ξεχνουσα βλεπετε) και επειδη η κοιλια μου ηταν σα να ειχε 5δυμα μεσα.Οσοι γνωριζω μου εχουν πει οτι ποτε στη ζωη τους δεν ειχαν δει τετοια κοιλια,κι ακομη σκεφτομαι οτι επρεπε να μετρησω την περιμετρο και να λαβω μερος στα Γκινες,σοβαρα,δεν κανω πλακα!!! :D

Ωστοσο,η μικρη μου γεννηθηκε 4150 Kgr ,η ιστορια του τοκετου μου ηταν ενα πραγματικο θαυμα το οποιο θα διηγουνται και η μαια και ο γιατρος μου για πολυ καιρο,και ο τροπος που εξελιχθηκε ηταν τοσο απιστευτος (θα τον γραψω καποια στιγμη στο σχετικο topic) που καμμια φορα λεω στον εαυτο μου "Βρε σκασιλα σου που εγινε ετσι η κοιλια σου!!! Δεν πα΄να δειχνει σαν γιαγιας!!! Εζησες ενα ΘΑΥΜΑ,το καταλαβαινεις?" :wink::wink::wink:

citron να σου ζήσει το μωράκι! χαίρομαι που πήγαν όλα καλά

Νομίζω ο θηλασμός βοηθάει στο να επανέλθει η κοιλίτσα. Εγώ γυμναστικη δεν προλαβαίνω να κάνω με ΤΙΠΟΤΑ αλλά μετά από 4,5 μήνες είμαι καλύτερα απ ότι ήμουν πριν. Αυτό που δεν έχει φύγει απ την κοιλιά μου είναι αυτή η σκούρα καφέ γραμμή της εγκυμοσύνης! είναι ωραία όμως γιατί μου θυμίζει το μωράκι μου :D

Αχ!!joe μην το λες!!Εμενα η κοιλια μου ειναι σαν τη δικη σου σε περιγραφη και ειχα πολυ μικρη κοιλιτσα κατα την εγκυμοσυνη, εβαζα πεντακοσες κρεμες και η μικρη μου βγηκε 2950. :(:(

Η ποιοτητα του δερμα τος μας φταιει :evil::evil:

Επισης εχει ξεφουσκωσει εντελως (και πριν δεν ειχα ποτε κοιλια) και τωρα κρεμεται το δερμα σαν σακουλα...πυ να ειχα και μεγαλη κοιλια δηλαδη.... :?

Αντιθετα μια φιλη μου που ειχε βαλει 20 κιλα και το μωρο ηταν γυρω στα 4 ουτε μια ραγαδιτσα!!!

Εγω εχω ξεκινησει λειζερ εδω και 1 μηνα γιατι οχι μονο ο αντρας μου γυρναει απο την αλλη οταν τη βλεπει αλλα κι εγω :(:(

Παντως και η δερματολογος μου ειπε οτι η βελτιωση θα ειναι 60-70% οχι παραπανω.

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Εμένα έπεσε γρήγορα σχετικά η κοιλιά μου. Γύρω στους 4 μήνες μετά τη γέννα, χωρίς καθόλου γυμναστική. Είχα πάρει μόνο 8 κιλά στην εγκυμοσύνη μου και δεν έκανα καθόλου ραγάδες. Έχασα τα 8 κιλά της εγκυμοσύνης καθώς και άλλα 4, με αποτέλεσμα να είμαι τώρα 47... Κοιλιά δεν έχω, απλώς την βλέπω λίγο πιο χαλαρή από ότι ήταν κάποτε. Πολύ ελαφρώς όμως. Δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει κανείς ότι έχω γεννήσει ακόμα και αν με δει με μαγιό. Όμως νιώθω το στήθος μου πιο χαλαρό... Φταίει ο θηλασμός; Εσάς πως είναι;

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια πονεμένο θέμα πιάσατε! Εγώ στους 9 μήνες επανήλθα όπως είπε η Elenik και στον χρόνο πάνω ήμουν "σαν καινούρια" :lol: (Έκανα και κοιλιακούς εκείνο το διάστημα).

Το πρόβλημα είναι πως η κοιλά παραμένει κάπως χαλαρή και η παραμικρή αύξηση βάρους πάει και κολάει εκεί. :evil:

Εμένα έπεσε γρήγορα σχετικά η κοιλιά μου. Γύρω στους 4 μήνες μετά τη γέννα, χωρίς καθόλου γυμναστική. Είχα πάρει μόνο 8 κιλά στην εγκυμοσύνη μου και δεν έκανα καθόλου ραγάδες. Έχασα τα 8 κιλά της εγκυμοσύνης καθώς και άλλα 4, με αποτέλεσμα να είμαι τώρα 47... Κοιλιά δεν έχω, απλώς την βλέπω λίγο πιο χαλαρή από ότι ήταν κάποτε. Πολύ ελαφρώς όμως. Δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει κανείς ότι έχω γεννήσει ακόμα και αν με δει με μαγιό. Όμως νιώθω το στήθος μου πιο χαλαρό... Φταίει ο θηλασμός; Εσάς πως είναι;

Νομζω πως για το στηθος δεν φταιει ο θηλασμος αλλα η εγκυμοσυνη γενικα.Εχω ακουσει πως αν αποθηλασεις σταδιακα και οχι αποτομα μειωνεις τισ επιπτωσεις.

[/url]

s-age.png

Νομζω πως για το στηθος δεν φταιει ο θηλασμος αλλα η εγκυμοσυνη γενικα.Εχω ακουσει πως αν αποθηλασεις σταδιακα και οχι αποτομα μειωνεις τισ επιπτωσεις.

Σταδιακά αποθήλασα... :(

Σταδιακά αποθήλασα... :(

Χαχα!!Οποτε για το δικο μου να αρχισω να κλεω απο τωρα μιας και ηταν μεγαλο πριν και τωρα εχει γινει ΤΕΡΑΣΤΙΟ!! Ααααχ....και ειχα ελπιδες μηπως επανελθω μετα.... :roll::roll:

[/url]

s-age.png

Τελικα πιστεύω οτι έχει να κανει με την ποιότητα του δερματος και οχι με τα κιλα ... το εχω ξαναπει ... 25 κιλα πηρα στην πρωτη μου εγκυμοσύνη, γέννησα με καισαρική και μετά απο 10 μήνες ημουν οπως και πριν ... ουτε ραγάδες, ούτε τιποτα, κοιλια πλάκα ... ουτε γυμναστήριο πατησα ποτε, δεν προλάβαινα ... μονο ανεβοκατεβαινα σκάλες στο σπιτι αγκαλια με το μωρό ... οχι απο βίτσιο βέβαια αλλα απο ανάγκη :lol: ...

Το στήθος ομως ειναι μια πονεμένη ιστορία ... δεν νομίζω να φταιει ο θηλασμός αλλα η εγκυμοσύνη γενικότερα .... ένα θα πω για την περίπτωσή μου ... περασμένα μεγαλεία και θυμόντας τα να κλαις :lol::lol::lol: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

Το στηθος και σε μενα εχει πεσει αρκετα,αλλα μονο το ενα!!! :lol::lol::lol:

Επειδη η μικρη θηλαζει πλεον μονο απο το δεξι,το αριστερο εχει ατροφησει και κρεμεται σαν μαραμενο συκο,το αριστερο ομως που εχει γαλα ειναι ακομη ντουρο και στητο.Που να δειτε αμα καμμια φορα μεινω πολλες ωρες χωρις να θηλασω,που το δεξι ερχεται και γινεται σαν κολοκυθα στρογγυλη,ετοιμο να εκραγει,και το αριστερο παραμενει σαν ξαφουσκωτο μπαλονι!!! :lol::lol::lol:

Γι΄αυτο που λετε για την ποιοτητα δερματος,μου κανει εντυπωση γιατι στο προσωπο απ΄ο,τι μου εχουν πει εχω αρκετα καλη ποιοτητα και μικροδειχνω κιολας,δε λεω πως ειμαι ομορφη,καθε αλλο,αλλα το δερματακι προς το παρον τουλαχιστον ειναι φραπα στη μουρη,μια χαρα.Στην κοιλια και το στηθος,απ΄την αλλη,ειναι η κατασταση που σας περιεγραψα!!!

Αχ πονάει αυτό το θέμα.....Η κοιλιά μου είναι όπως όταν ήμουν 4 με 5 μηνών και με ρωτάν αν είμαι έγκυος. Ήμουν 48 κιλά έφτασα τα 76 και τώρα είμαι 60.Θέλω να χάσω άλλα 10 τουλάχιστον.. :cry::cry: (ααα έχω και ραγάδες)

Λετε ρε κοριτσια να βοηθησει η γυμναστικη? Πωπω,τη βαριεμαι τοσο πολυ που ειλικρινα προτιμαω να μεινω ετσι ή να κανω κοιλιοπλαστικη στην τελικη.Οι ραγαδες παντως δε νομιζω να μου φυγουνε ποτε,ειναι πολυ βαθιες σαν ουλες,δηλαδη αυτο αποκλειεται οποια κρεμα και να βαλω να φτιαξει,αφου εχουν βαθος!!!

Διαφημίσεις

Εγω παντως οχι!!! Αρνουμαι κατηγορηματικα!!! :lol::lol::lol:

Στον αντρα μου εντωμεταξυ λεω το εξης:αμα σε ξενερωνει που εχει ξεχειλωσει η κοιλια μου,ευχαριστως να παω να κανω πλαστικη να τη φτιαξω.Με την προυποθεση ομως οτι θα πας κι εσυ να κανεις προσθετικη μαλλιων γιατι με ξενερωνει η καραφλα σου!!! Χεχεχε!!! :lol::lol::lol:

Εγω πηρα 16 κιλα και εχασα τα 13 σε 2 εβδομαδες, τωρα μου μενουν αλλα 3 αλλα δεν βλεπω να χανω πια οπως εχανα στην αρχη :roll:

Περιμενω να σαραντησω και να παω σε διαιτολογο, θελω να αρχισω και γυμναστικη αλλα πρεπει να βρω καποια ωρα που να με βολευει. Οταν γυρισα απο το μαιευτηριο ειχα απογοητευτει γιατι η κοιλια μου ηταν σαν να ειμαι εγκυος και δεν μου εκανε ο κορσες που ειχα παρει αλλα μετα απο 2-3 μερες μου μπηκε και η κοιλια εφυγε. Τωρα μου λενε οτι ειναι σαν να μην εχω γεννησει :D

Το μονο κακο ειναι οτι κρεμεται η κοιλια στο κατω μερος πανω απο την τομη και οτι εχω καποιες ραγαδες αν και εβαζα παντα κρεμες και συνεχιζω να βαζω :?

Στο στηθος εχω λιγες ραγαδες αλλα ειναι κανονικο, ισως επειδη ακομα θηλαζω, αργοτερα δεν ξερω τι θα γινει :roll:

binvp2.png ZVLBp2.png

Εγώ είχα μικρή κοιλιά στην εγκυμοσύνη(...μέχρι που γένναγα και με ρωτούσαν αν είμαι στον έβδομο μήνα!)Οπότε την αλλη μέρα από τη γέννα, ήμουν όπως πριν την εγκυμοσύνη. Αυτό όμως που θεωρώ ότι μεγάλωσε είναι η λεκάνη μου. Μπορεί να συγκριθεί και με τη λεκάνη της Μεσογείου!!!!Θα ξαναμαζέψει ποτε?????? 3 μήνες μετά και ακόμη δεν μου μπαίνουν τα ρούχα μου(τα κιλά της εγκυμοσύνης τα έχω χάσει)

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Τουλαχιστον αυτο που βλεπω ειναι οτι καθε μερα μικραινει και περισσοτερο. Η κοιλια ποτε κρεμαει πανω απο την τομη ? Απο την αρχη ή οταν ξεφουσκωσει και χαλαρωσει ?

Αυτό όμως που θεωρώ ότι μεγάλωσε είναι η λεκάνη μου. Μπορεί να συγκριθεί και με τη λεκάνη της Μεσογείου!!!!Θα ξαναμαζέψει ποτε?????? 3 μήνες μετά και ακόμη δεν μου μπαίνουν τα ρούχα μου(τα κιλά της εγκυμοσύνης τα έχω χάσει)

Βρε κοριτσια μη βιαζεστε τοσο πολυ ... υπομονή και ολα θα επανέρθουν :lol::lol::lol: ...

Γέννησα τέλος Μάρτη και ξαναμπήκα στα παλιά μου στενά τζιν τα Χριστούγεννα ... σε εννεα μήνες δηλαδή ... και ας ειχα χάσει όλα τα κιλα πολυ νωρίτερα ....

Θέλει χρονο το σώμα για να επανέλθει στα πριν εγκυμοσύνης, ειδικα αν εχει παρει καποιος αρκετα κιλα ...

Υπομονή και προσεγμένη υγιεινή διατροφή ... οχι υστεριες με διαιτες εξπρες κλπ ... παν μετρο άριστον ... το πολυ δυσάρεστον :lol::lol::lol: !!!

Και η γυμναστικη δεν ειναι ανάγκη να γινεται πάντα με την εννοια του γυμναστηριου ... σωματική ασκηση να υπάρχει με διαφορες δραστηριοτητες ... δουλειές σπιτου, κυνηγητο παιδιού κ.ο.κ :lol::lol::lol:

1aLup3.png

BtUIp3.png

Εμένα μου μένουν 2 κιλά ακόμα και γέννησα πριν 9 μήνες. Όμως αυτές οι ραγάδες και η κοιλιά δεν λένε να φύγουν. Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης έβαζα κρέμες και baby oil και μετά τη γέννα και για 6 μήνες έβαζα μια της roc αποτέλεσμα μηδέν.Μετά βαρέθηκα και τις παράτησα. Μόλις κάνω τα παιδιά μου θα πάω να κάνω μια κοιλιοπλαστική και θα τελειώνει η υπόθεση.

Σίγουρα έχει να κάνει με την ποιότητα του δέρματος.. έβαζα κρέμες και λάδι, είμαι σε καλή φόρμα γενικά και τα 12 κιλά τα έχασα στους 4 μήνες. Και γυμναστική έκανα πάντα.. Όμως αφού είχε κρεμάσει η κοιλιά κι είχα ραγάδες πήγα στον πλαστικό και με έσωσε!! Ούτε πόνεσα ούτε είχα πρόβλημα. Το αντίθετο! Νιώθω πάλι μια χαρά!! Έκανα λέιζερ και μια μίνι κοιλιοπλαστική, βοήθησε και λίγο στα ψωμάκια που είχαν μείνει και μπορώ να φορέσω πάλι ό,τι φόραγα παλιά.

Πιστεύω ότι το χρώσταγα στον εαυτό μου. Και σιδεράκια είχα φορέσει επειδή ήταν λίγο στραβά τα δόντια. Όταν διορθώνεται κάτι, γιατί όχι??

Σίγουρα έχει να κάνει με την ποιότητα του δέρματος.. έβαζα κρέμες και λάδι, είμαι σε καλή φόρμα γενικά και τα 12 κιλά τα έχασα στους 4 μήνες. Και γυμναστική έκανα πάντα.. Όμως αφού είχε κρεμάσει η κοιλιά κι είχα ραγάδες πήγα στον πλαστικό και με έσωσε!! Ούτε πόνεσα ούτε είχα πρόβλημα. Το αντίθετο! Νιώθω πάλι μια χαρά!! Έκανα λέιζερ και μια μίνι κοιλιοπλαστική, βοήθησε και λίγο στα ψωμάκια που είχαν μείνει και μπορώ να φορέσω πάλι ό,τι φόραγα παλιά.

Πιστεύω ότι το χρώσταγα στον εαυτό μου. Και σιδεράκια είχα φορέσει επειδή ήταν λίγο στραβά τα δόντια. Όταν διορθώνεται κάτι, γιατί όχι??

Μινι κοιλοπλαστικη τι ειναι ακριβως ? Με λειζερ οι ραγαδες φυγανε ? Εγω δεν εκανα τιποτα στην κοιλια ( με τοσο γρασο που εβαζα...) αλλα εχω πολλες στον ποπο...αυτες τωρα τι τις κανεις εκει ?

Αν ομως κανεις κοιλιοπλαστικη και μετα πρωτα ο Θεος σου ερθει μια δευτερη εγκυμοσυνη,τι γινεται με το δερμα που ξανατσιτωνεται?

Το σκεφτομαι κι εγω για πλαστικη γιατι παιδια κακα τα ψεμματα η κοιλια μου ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χαλαρωμενη,γεματη ζαρες και τον καταλαβαινω τον αντρα μου που του φαινεται αντιαισθητικη,αλλα τι γινεται αν ξαναμεινω εγκυος? Ξερω οτι μια δευτερη εγκυμοσυνη δε θα ερθει και τοσο ευκολα για μενα,αλλα ΑΝ με το καλο ερθει,τι γινεται αν εχω κανει πλαστικη? :roll:

οχ κοριτσια θας διαβάζω και έχω αχγωθεί λίγο. Ειμαι 7 1/2 μηνών και έχω πάρει 19 κιλά. Το μεγάλο μου αχγος εκτός βεβαια απο το να γεννηθεί καλά το μωράκι μου ειναι τα κιλά.Και πως τα χάνεις μετά. Ξερω απο τις φίλες μου πως είναι πολύ δύσκολο αλλα με καλή προσπάθεια κάτι καταφέρνεις. Εγώ απο την αρχή της εγκυμοσύνης εβαζα βαζελίνη στην κοιλιά μου. θα κάνει κάτι αυτό? και απο τον 5ο βάζω και μια κρεμα την fissan mama για να κρατιεται το δερμα ελαστικό.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...