Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ειλικρινά.Είχα άδικο;( τσιγάρο)

DALIA

Recommended Posts

Αν το ελεγε ευγενικα,μπορει και να το εσβηνα.Εφοσον ηταν αγενης...με την καμια!!!

Οπως και να εχει,εχεις δικιο,ειναι δικαιωμα σου.

Θελω να πω,δεν καπνιζω στο σπιτι μου,λογω τον παιδιων,ε,που στο καλο να παω,να παρω τα βουνα???

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 338
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια ερωτηση εχω γιατι μπερδευτηκα.. εννοητε πως και σε εναν τελειως ανοιχτο εξ.χωρο που εχει στη μεση πχ παιδοτοπο θα σας ενοχλουσε αν διπλα σας καπνιζαν?

1-2-3MPOMPIRES!!!

Εγω προσωπικά (πρωην καπνιστρια), δεν θα κάπνιζα στο μπαλκονι μπροστα τους... Αλλά αυτό θα ήταν δική μου προσωπική απόφαση... Δεν θα κατηγορουσα καποιον που το κάνει...

Αλλο όμως στο μπαλκονι του σπιτιου σου, και άλλο στον παιδοτοπο που στο διπλανο ακριβως τραπεζι καθεται ενα παιδακι με τους γονεις του (και υπενθιμίζω:όχι σε μια απλη καφετερια αλλά σε ενα χωρο φτιαγμενο για παιδια). Το παιδάκι αυτο, αλλα και οι γονεις του θα πρεπει να υπομεινουν τον καπνο σου...

Αφού το θέτεις έτσι σου λέω λοιπόν πως ναι θα πρέπει να υποστεί τον καπνό μου…. όπως έχουν δικαιώματα οι μη-καπνιστές έχουν δικαιώματα και οι καπνιστές!!!!!

Θέλω να βαρεθώ και δεν προλαβαίνω…

Σωστα... Παράλογα πραγματα!

Μωρε πρεπει να το απαγορευσουν τελειως σε μερη που είναι για παιδια...

το εχουν απαγορευσει ηδη ... το θεμα ειναι οτι εκει δεν ηταν χωρος για παιδια... κι αν χρειαζοταν ας εβγαινε η μαμα στο παιδακι της... αυτο μας ελειπε να μην μπορουμε να καπνισουμε ουτε σε ανοιχτους χωρους...

πριν γραψεις αυτο απορησα που ως τωρα δε σχολιαστηκε.. θα απαντησω τελειως υποκειμενικα βεβαια.. Ναι ερχοντε τα παιδακια στο τραπεζι αν και εγω πχ τοβλεπα οποτε το προλαβαινα πριν ερθει και καμια φορα το γυριζα πισω. 2ον αν ειναι για λιγο τοτε σιγουρα θα υπαρχει ενα μερος στον παιδοτοπο να κατσει 5 λεπτα με τη μαμα μαζι. αυτα τα λεω σαν λυσεις απλα. 3ον Ο γονιος εχει γνωση αυτου οποτε καθετε συνειδητα εκει διπλα στους καπνιζοντες. και τελος να πω πως αν δε θελεικαποιος να κατσει τοπαιδακι του διπλα σε καπνιζοντες τοτε ας κατσει πιο περα και ο ιδιος.και γιανα προλαβω προφανες απαντησεις, αν δεν εχει τραπεζια πχ και αναγκαστει να κατσει εκει μια φορα ε τοτε ας δεχτει την κατασταση. Και κατι ακομα εχω παει σε παιδοτοπο που ειχε τοσο καλο εξαερισμο που ουτε απτο στομα δε προλαβαινες να βγαλεις καπνο και εξαφανιζοταν..

συμφωνω απολυτα

Παιδιά ο χωρός δεν είχε σχέση με τον παιδοτοπο.Ο παιδοτοπος ήταν ανοιχτός εκεί που καθόταν οι γονείς είχε ένα τζαμί ύψους 1,5m περίπου.

ειναι σαφεστατο αυτο που λεει η κοπελα

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Αφού το θέτεις έτσι σου λέω λοιπόν πως ναι θα πρέπει να υποστεί τον καπνό μου…. όπως έχουν δικαιώματα οι μη-καπνιστές έχουν δικαιώματα και οι καπνιστές!!!!!
συμφωνω. αν δε θελει σιγουρα θα βρει λυση οπως βρισκουμε καιεμεις εκει που πραγματικα δε μπορουμε

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

Δηλαδη μου λες οτι εσυ θα ειχες ήσυχη την συνειδηση σου οταν θα εκανες το τσιγαρακι σου και θα εβλεπες οτι ο καπνος θα πηγαινε διπλα επανω σε ενα παιδακι?

Υπηρξα και εγω καπνιστρια και ποτέ δεν εκανα κατι τετοιο... Οχι μόνο σε χωρους που ειναι για παιδια, αλλα οπουδηποτε...

Το θεωρω απανθρωπο...

μια ερωτηση εχω γιατι μπερδευτηκα.. εννοητε πως και σε εναν τελειως ανοιχτο εξ.χωρο που εχει στη μεση πχ παιδοτοπο θα σας ενοχλουσε αν διπλα σας καπνιζαν?

εμενα θα με ενοχλουσε και θα πηγαινα να κατσω αλλου

ή μπορει και να εφευγα τελειως αν ας πουμε αναβες το ενα μετα το αλλο

και δεν ειχε χωρο να κατσω αλλου

σε τελειως ανοιχτο χωρο δεν μπορεις να πεις του αλλου μην καπνισεις

δεν ειναι και πολυ λογικο αυτο

καλα γενικα σπανιως λεω κατι δηλαδη, πρεπει να ειναι αναισθητος ο αλλος για να του κανω παρατηρηση για το καπνισμα, ολα ειναι θεμα σεβασμου και ευγενειας

Θα ήθελα λίγο από τις φίλες καπνιστριες μία αληθινή απάντηση...

Σε παιδότοπους (εσωτερικούς και εξωτερικούς), είναι ή δεν είναι συνηθες το φαινομενο να βλεπουμε παιδάκια στα τραπέζια των μεγαλων? Πάνε ειτε επειδή κουράστηκαν και θελουν να ξεκουραστουν λίγο, είτε επειδή ντρεπονται να συμμετεχουν, είτε επειδη θελουν απλώς να κάνουν ενα διαλλειμμα απο το παιχνιδι...

Οταν λοιπόν το τραπεζάκι των γονιων τους είναι διπλα στο τραπεζακι του καπνιστη γονέα, τους ερχεται ή οχι ο καπνος? Αρα πρεπει ή δεν πρεπει χωροι κατέξοχήν παιδικοι να είναι "καθαροί"

Λοιπον....

δεν ξερω σε τι παιδοτοπους εχεις παει

αλλα σε οσους εχω παει εγω και πιστεψε με ειναι πολλοι

ΠΟΥΘΕΝΑ ο χωρος των καπνιζοντων δεν ειναι μεσα στο μαγαζι.

Σε ολους τους παιδότοπους ο χωρος για κάπνισμα ειναι ΕΞΩ απο το μαγαζι , σε τραπεζια με πλαστική τεντα ή σε μπαλκόνι οταν ο παιδοτοπος ειναι σε οροφο.

Αρα εχουμε και λεμε οταν εγω παω για καφε στον παιδοτοπο επιλέγω ως καπνιστρια να μη κατσω μεσα στο κτιριο/παιδοτοπο και να κατσω εξω στα τραπεζάκια με τα μανιταρια που δινουν θερμοτητα γιατι θελω να πιω τον καφε μου και να καπνισω. Επιλέγω απο μονη μου να κατσω εκει οκ? Γιατι σεβομαι τους κανονισμους

Και θα ερθεις εσυ ή η καθε εσυ να μου πεις να σβησω το τσιγάρο μου??? :confused::confused:

Εννοειτε πως ΔΕΝ προκειτε να το σβησω.....και ουτε σημασια θα δωσω στην κυρια που θα μου μιλησει ετσι!

Να παει μεσα στους μη καπνιζοντες , να μην θελει να κατσει στον χωρο των καπνιζοντων και να μου την πει κιολας!!

Ειπαμε....και εγω συμφωνώ 1000% με το νεο νόμο για το καπνισμα και οταν βγαινουμε με τον αντρα μου και την μικρη επιλεγουμε καταστηματα ταβερνες καφετεριες που τηρουν τον κανονισμο και απλα εγω βγαινω που και που και καπνιζω αλλα οχι εκει που ειναι για μας ο χωρος να ερθει η κυρια να μου κανει παρατήρηση....

Ελεος πια!!

Δηλαδη μου λες οτι εσυ θα ειχες ήσυχη την συνειδηση σου οταν θα εκανες το τσιγαρακι σου και θα εβλεπες οτι ο καπνος θα πηγαινε διπλα επανω σε ενα παιδακι?

QUOTE]

εγω προσωπικα και σε καποιον μεγαλο να πηγαινε ο καπνος θα προσπαθουσα τουλαχιστον να αλλαζα θεσηστο χερι μου πχ να τοβαζα κατω απτο τραπεζι η να πιανα το τσιγαρο απτην αλλη. απο δειγμα σεβασμου. αυτο τιποτα αλλο. δε μπορω να σηκωνομαι να αλλαζω τραπεζια καθε φορα που παει ο καπνος σε καποιον. αλλα..... βρε κοριτσια γιατι τοσο σκαμε πια? σιγα! αν ειναι εξ. χωρος δε το συζηταμε καν και αν ειναι εσωτερ. εεε δε μπορει θαχει καποιον εξαερισμο. οποτε θελω να καταληξω με εναν εξαερισμο η σε εξ χωρο ποσος καπνος πια να παει σε καποιον?(δε λεω μονο σε παιδι)

1-2-3MPOMPIRES!!!

ΕΙΜΑΙ καπνιστρια και σεβομαι τους μη καπνιστες αλλα θελω να με σεβονται και αυτοι-δεν θα αναψω τσιγαρο οπου εχει πινακιδα-και ειδικα οπου ειναι κλειστος χωρος με παιδια-αυτο εκανα παντα οχι τωρα με την απαγορευση-αν καποιος ενοχλητε και μου το ζητησει ευγενικα θα πραξω αναλογα.αλλα δεν ειναι ειρωνικο να απαγορευουν το καπνισμα και απο την αλλη τα φορολογικα εσοδα του να ειναι δις?????σκεφτομαι απο την μια να κοψουμε ΟΛΟΙ- και μετα θα μας λενε καλε καπνιστε στα δυο πακετα και ενα δωρο!

Διαφημίσεις

Oταν ημουν Αμερικη στον χωρο που ηταν τα διαμερισματα μας υπηρχε παιδικη χαρα. Απαγορευοταν το καπνισμα παροτι ο χωρος ηταν ανοιχτος!!!!!

Εγω ειμαι απο την πλευρα των μην καπνιστων και πραγματικα εχει παραγινει το κακο. Την Παρασκευη πηγα σε μια ταβερνα με κατι ταμπελες να που ελεγε οτι απαγορευοταν το καπνισμα και ολοι καπνιζαν. Πριν κανα μηνα ημουν σε ενα βραζιλιανικο και εκει μεχρι καποια ωρα εβγαιναν εξω και κανπιζαν. Κατα την μια εγινε ντουμανι το μαγαζι. Δεν εχω καταλαβει, η απαγορευση παει με την ωρα?

Εμενα και τα παιδια μου γιατι δεν με σεβονται? Και φυσικα δεν τολμαμε να μιλησουμε γιατι η ειρωνια παει συννεφο.

Σεβομαι τους καπνιστες αλλα ειναι ωρα να σεβαστουν και αυτοι εμενα.

Και να πω οτι αν δεν ησουν μεσα στον παιδοτοπο και αν δεν υπηρχε απαγορευση καπνισματος στο συγκεκριμενο σημειο που καθοσουν , οχι, η αλλη δεν ειχε δικαιωμα να σου μιλησει.

Οταν ο χωρος ειναι εξωτερικός και απλά εχει τέντα, οταν δεν εχει απαγορευτικό σημα για το κάπνισμα δεν εχω τιποτα να σεβαστω

Απο επιλογη μου καθομαι εξω για να σεβαστω τους κανονισμους και δεν θα ανεχτω κανεναν να μου κανει παρατήρηση.

Θα σεβαστω τον μη καπνιστή και τους υπολοιπους στους κλειστους χωρους και στους χωρους που δεν επιτρέπεται αλλα εκει.

Oταν ημουν Αμερικη στον χωρο που ηταν τα διαμερισματα μας υπηρχε παιδικη χαρα. Απαγορευοταν το καπνισμα παροτι ο χωρος ηταν ανοιχτος!!!!!

Ε

Και όχι μόνο στην Αμερική! Σε κάθε πολιτισμενη χώρα!

Ας τολμησει να καπνισει κάποιος στην Βορεια Ευρώπη (Γερμανία κλπ)!

ρε παιδια μη συγκρινετε ανομοια πραγματα-αμερικη και ευρωπη?εντω ελλαντα...και παλι ειμαι υπερ της απαγορευσης και ειδικα οπου ειναι παιδια-παροτι καπνιστρια αλλα μην συγκρινετε τωρα αλλες κουλτουρες-αλλη παιδεια-αλλη υποδομη.....εδω καπνιζουν ακομα μεσα στην βουλη-σε νοσοκομεια-ιατρεια και σε δημοσιες υπηρεσιες τι να λεμε.

Το κάπνισμα (ευτυχώς ή συστυχώς) είναι δικαίωμα του καθενός. Από τη στιγμή όμως που υπάρχουν (ευτυχώς ή δυστυχώς πάλι είναι άλλη κουβέντα) άτομα που έχουν κάνει την επιλογή τους να μην είναι καπνιστές, οι καπνιστές οφείλουν να τους σέβονται.

Αυτό απλά σημαίνει ότι δεν καπνίζουν σε κλειστούς χώρους και σε χώρους που απαγορεύεται το κάπνισμα (π.χ. πρόσφατα έμαθα ότι απαγορεύεται και σε μπαλκόνια νοσοκομείων αν δεν είναι η μπαλκονόπορτα κλειστή). Όταν όμως πρόκειται για ανοιχτό χώρο (ή χώρο όπου επιτρέπεται το κάπνισμα) τότε κανένας δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Αν ενοχλείται από τον καπνό μπορεί να απομακρυνθεί ο ίδιος ή να ζητήσει ευγενικά από τον καπνιστή να απομακρύνει το τσιγάρο του (΄΄οχι να το σβήσει). Το αν ο καπνιστής θα το κάνει επαφείεται στην προσωπική του θέληση και ήθική (θα μπορούσα να προσθέσω).

Κάπνιζα πάνω από 15 χρόνια. Όπποια φορά μου είπε κάποιος ότι τον ενοχλεί το τσιγάρο (με ευγενικό τρόπο) άλλαξα χέρι. Πολλες φορές, όμως, εγώ δενε ισακούστηκα όταν το ζήτησα από κάποιον άλλο γιατί ο καπνός ερχόταν πάνω μου. Τότε απλά σηκώθηκα και έφυγα!

Διαφημίσεις

ρε παιδια μη συγκρινετε ανομοια πραγματα-αμερικη και ευρωπη?εντω ελλαντα...και παλι ειμαι υπερ της απαγορευσης και ειδικα οπου ειναι παιδια-παροτι καπνιστρια αλλα μην συγκρινετε τωρα αλλες κουλτουρες-αλλη παιδεια-αλλη υποδομη.....εδω καπνιζουν ακομα μεσα στην βουλη-σε νοσοκομεια-ιατρεια και σε δημοσιες υπηρεσιες τι να λεμε.

Τελικά, εγω, σας έχασα!

Το επικροτούμε ή το κατακρίνουμε?

Θέλουμε, ή δεν θέλουμε να ζούμε σαν άνθρωποι?

Θέλουμε να φτιάξει κάποτε αυτή η Ελλάδα, ή δεν θελουμε?

Τελικά, εγω, σας έχασα!

Το επικροτούμε ή το κατακρίνουμε?

Θέλουμε, ή δεν θέλουμε να ζούμε σαν άνθρωποι?

Θέλουμε να φτιάξει κάποτε αυτή η Ελλάδα, ή δεν θελουμε?

ΑΧ ΒΡΕ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ναι ολα τα θελουμε δεν νομιζω να αντιλεγει κανενας αλλα το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι...και η μειοψηφια δυστυχως δεν μπορει να λειτουργησει....οταν βλεπεις τους ιδιους που λενε μην καπνιζετε για το καλο σας και απο την αλλη το φορολογουν και οι ιδιοι καταπατουν τους νομους,για τι πραγμα να μιλησουμε για το τσιγαρο?ασ κανουν αυτα που πρεπει για να εχουμε καλυτερο βιωτικο επιπεδο και πιστεψε με το τελευταιο να ναι το τσιγαρο.ναι ειμαι καπνιστρια ναι δεν καπνιζω σε κλειστους χωρους ΑΛΛΑ οχι γιατι μου το επιβαλεις εσυ ΚΡΑΤΟΣ αλλα γιατι ξερω να σεβομαι τους γυρω μου!

...ναι ειμαι καπνιστρια ναι δεν καπνιζω σε κλειστους χωρους ΑΛΛΑ οχι γιατι μου το επιβαλεις εσυ ΚΡΑΤΟΣ αλλα γιατι ξερω να σεβομαι τους γυρω μου!

Μπορει να διαφωνουμε στο συγκεκριμενο topic, αλλα δεν μπορω να μην παραδεχθώ οτι... σε παραδεχομαι!

Oλα τα κακα τα υιοθετουμε τα καλα της Αμερικης γιατι οχι?

Τι σημαινει εντω Ελλαντα?

Υπηρξα και εγω καπνιστρια και ποτέ δεν εκανα κατι τετοιο... Οχι μόνο σε χωρους που ειναι για παιδια, αλλα οπουδηποτε...

Το θεωρω απανθρωπο...

επειδη και εγω ημουν πρωην καπνιστρια εχω να πω οτι σε οποιδηποτε χωρο ηταν κοντα μου μικρα παιδακια δεν καπνιζα μπροστα τους ακομα και αν ηταν περαστικα εκρυβα το τσιγαρο να μην με δουν που καπνιζα αν ερχοταν πολυ κοντα μου το πετουσα αυτοματα απο τα χερια

τωρα οσο για το ερωτημα απο τη στιγμη που ο χωρος ηταν χωριστα απο τον παιδοτοπο και το παιδακι ηταν κοντα ειναι στο φιλοτιμο του καθε καπνιζοντα αν θα το σβησει η οχι για το παιδακι και οχι για τους μεγαλους

επειδη μου εχει τυχει παλια οταν καπνιζα να με προσβαλουν σε χωρο μεσα στο νοσοκομειο που ηταν καπνιστηριο και δεν ειχε σχεση ολο το κτηριο με το νοσοκομειο που ηταν οι αρρωστοι καταλαβαινω και την νταλια που την επιασε πεισμα και δεν το εσβησε

θα μπορουσε να ζητησει η κουρια να το ζητησει πιο ευγενικα

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ δεν υπαρχει λεμε....ε δεν θα δωσω και σημασια στο καλο που κανουν και απαγορευουν το τσιγαρο...στην χωρα που σπερνει θανατο παγκοσμιως με πυρηνικα-οπλα και ναρκωτικα....καλυτερα να καπνιζαν δημοσια και στα μουτρα μου!

Εγω ειμαι απο την πλευρα των μην καπνιστων και πραγματικα εχει παραγινει το κακο. Την Παρασκευη πηγα σε μια ταβερνα με κατι ταμπελες να που ελεγε οτι απαγορευοταν το καπνισμα και ολοι καπνιζαν. Πριν κανα μηνα ημουν σε ενα βραζιλιανικο και εκει μεχρι καποια ωρα εβγαιναν εξω και κανπιζαν. Κατα την μια εγινε ντουμανι το μαγαζι. Δεν εχω καταλαβει, η απαγορευση παει με την ωρα?

Εμενα και τα παιδια μου γιατι δεν με σεβονται? Και φυσικα δεν τολμαμε να μιλησουμε γιατι η ειρωνια παει συννεφο.

Σεβομαι τους καπνιστες αλλα ειναι ωρα να σεβαστουν και αυτοι εμενα.

Και να πω οτι αν δεν ησουν μεσα στον παιδοτοπο και αν δεν υπηρχε απαγορευση καπνισματος στο συγκεκριμενο σημειο που καθοσουν , οχι, η αλλη δεν ειχε δικαιωμα να σου μιλησει.

Ισχύει αυτό που λες, στις παιδικές εδώ πέρα απαγορεύεται το κάπνισμα, παρότι είναι ανοιχτός χώρος, και πρόσφατα είδα πινακίδες ότι από τέλη Μαΐου θα απαγορεύεται γενικότερα οπουδήποτε μέσα στα πάρκα, ακόμη και στα σημεία που είναι πλακόστρωτα (δεν το κάνουν δλδ για τα φυτά).

DALIA η αγένεια και μόνο με την οποία σου μίλησε σου δίνει το δικαίωμα να μην τη σεβαστείς κι εσύ στην τελική (αν είχε δίκιο εννοώ)

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ δεν υπαρχει λεμε....ε δεν θα δωσω και σημασια στο καλο που κανουν και απαγορευουν το τσιγαρο...στην χωρα που σπερνει θανατο παγκοσμιως με πυρηνικα-οπλα και ναρκωτικα....καλυτερα να καπνιζαν δημοσια και στα μουτρα μου!

Μην εισαι απολυτη για τιποτα. Δεν ξερω καν αν εχεις ζησει εκει και εχεις δικη σου γνωμη ή ακους αυτα που λενε οι αλλοι.

Να σου πω, χιλιες φορες Αμερικη που σεβεται τους πολιτες τους και που οι πολιτες σεβονται οχι μονο τους συνανθρωπους τους αλλα και το περιβαλλον και ολα τα αλλα παρα μια χωρα που δεν την νοιαζει τιποτα. ΠΟυ οι ανθρωποι το παιζουν μαγκες γιατι δεν εχουν τιποτα αλλο να δειξουν. Που δεν τους νοιαζει αν εισαι διπλα με το μωρο σου και ριχνουν τον καπνο στα μουτρα του. Που αν κανεις παρατηρησει θα σε περασουν απο γενναιες 14.

Η πλάκα Ζωη, ξερεις ποιά είναι?

Το τσιγάρο από την Αμερική ξεκινησε. Και τωρα 8 στους 10 Αμερικανούς, όταν κάνουν check-in σε ξενοδοχειο 4-5 αστερων το οποιο διαθετει non-smoking-rooms, ζητάνε επιμονα γι΄αυτά. Και αν σε περιπτωση που ο receptionist δεν διαθετει να τους δωσει λόγο υπερβολικης ζητησης και τους δωσει ενα κανονικο δωμάτιο (οπου εχει βγαλει το τασάκι), οι περισσοτεροι το καταλαβαινουν!

Αυτοι το πλασαρανε σ'όλο τον κοσμο, και τωρα που εβαλαν μυαλο εμεις ...κοιμόμαστε.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...