Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παιδικη κακοποιηση. που κανω καταγγελια?!

Recommended Posts

Δυστυχώς η κουνιάδα μου, που δουλεύει σε παιδικό σταθμό του δήμου της, μου είπε επι λέξη "φυσικά και τους ρίχουμε και μια στον πωπο αλλιώς πως θα καταλάβουν ποιός κάνει κουμάντο";:shock: Απευθύνθηκα τότε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου και τους ρώτησα τι κινήσεις μπορώ να κάνω για αυτό και μου είπε πως αφού δεν είμαι αυτόπτης μάρτυρας δεν μπορώ να κάνω τίποτα....:(

Τρέμω την ώρα που θα αναγκαστώ να στείλω το παιδί μου. Πρέπει να κάνουμε ελέγχους τακτικά εμείς οι γονείς τελικά γιατί δεν βλέπω να ελέγχει κανένας άλλος την κατάσταση.:(

line_feet_beg_40_time_1231736400_text_ef20ecf0e5ecf0effdebe7f220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 157
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα,

Πιστεύω ότι από την συμπεριφορά του παιδιού και άμα έχεις διαρκεί επικοινωνία μαζί του θα καταλάβεις πολλά.

Μπορείς να καταλάβεις άμα τα παιδιά περνάνε καλά ή όχι στον παιδικό.

Να είσαι από κοντά και προσοχή...

ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ, ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΑΝΕ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΘΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ,ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΗΧΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΕΧΘΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΞΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ , ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΩ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΛΘΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΜΙΑ ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΗΤΑΝΕ ΞΥΠΝΙΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΦΩΝΑΞΕ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΑΡΑ ΦΩΝΑΞΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΓΩΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΠΙΣΗΣ Η ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ, ΠΑΝΤΩΣ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ

ΕΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ

ο παιδικός σταθμός ανήκει στο Δήμο Αθηναίων αν ναι..στείλε μου με πμ ποιός είναι και θα σου πω πως γίνεται καταγγελία και που

• 2 months later...

στη πολυκατοικια μας απεναντι ειναι ενα μωρο! Κλαιει απιστευτα πολυ και σπαραχτικα! Νομιζουμε οτι κανουν κατι......σημερα βγηκαμε στο μπαλκονι ...φωναξαμε...ποιο μωρο κλαιει και αμεσως σταματησε ........μετα απο 10-15 λεπτα παλι τα ιδια.......αυτο γινεται καθε μερα απο το Πασχα σχεδον! Ρωτησαμε αυτη που μενει απο πανω και λεει οτι η μαμα του μωρου εινια μονη της , ειναι αλλοδαπη, δεν δουλευει και ειναι καλη κυρια! Αποκλειεται να κανει κατι κακο στο μωρο! Αλλα δνε ειμαι σιγουρη βρε κοριτσια.........τετοιο σπαραχτικο κλαμα και με τοση διαρκεια δεν εχω δει ποτε σε μωρο! Ισως ειμαι και συνηθισμενη επειδη τα δικα μου σπανια κλαινε και ποτε ετσι! Αλλα υπαρχει περιπτωση να κλαει τοσο εντονα απο δοντια για παραδειγμα??....ειναι 7 μηνων περιπου.......

Διαφημίσεις

Πήγαινε στην πολυκατοικία και χτύπα κουδούνια μέχρι να βρεις που είναι αυτό το σπίτι που κλαίει το παιδί.

Με μια γειτόνισσα κι έναν άντρα μαζί σας για παν ενδεχόμενο.

Ρωτήστε ευγενικά τι γίνεται αν χρειάζεται κάποια βοήθεια η μητέρα και γιατί κλαίει τόσο πολύ.

Κι εσείς θα κόψετε κίνηση στο τι γίνεται και σε περίπτωση κακοποίησης θα καταλάβουν οι γονείς ότι τους πήρανε χαμπάρι.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Πήγαινε στην πολυκατοικία και χτύπα κουδούνια μέχρι να βρεις που είναι αυτό το σπίτι που κλαίει το παιδί.

Με μια γειτόνισσα κι έναν άντρα μαζί σας για παν ενδεχόμενο.

Ρωτήστε ευγενικά τι γίνεται αν χρειάζεται κάποια βοήθεια η μητέρα και γιατί κλαίει τόσο πολύ.

Κι εσείς θα κόψετε κίνηση στο τι γίνεται και σε περίπτωση κακοποίησης θα καταλάβουν οι γονείς ότι τους πήρανε χαμπάρι.

αυτο μας ειπαν οτι το εκαναν ατομα απο την ιδια πολυκατοικια......και η κοπελα που τους φανηκε ευγενεστατη ειπε οτι κλαιει επειδη πειναει.....και γεννηκα το δικαιολογεισαι οτι ειναι μωρο και κλαιει! Αλλα τετοιο κλαμα?? υπάρχει?? σπαραχτικο ...τοσο πονο πια ΄ή τοση πεινα?? ας το ταισει ή αν ποναει ας του δωσει λιγο ντεπονακι!! ελεος δηλαδη! Η μαμα μου πηγε να δακρυσει που το ακουγε και σπαραζε το καημενο! Αλλα αν τελικα δεν συμβαινει κατι........και κανω λαθος?

• 2 εβδομάδες μετά...

οσον αφορα το θεμα που ανοιξα,

να σας ενημερωσω οτι μετακομησαν στην περιοχη της νεας ιωνιας.

ειχαν κ αλλες καταγγελιες για αλλα θεματα απο γειτονες.

το νου σας αυτοι που ειστε στη νεα ιωνα αττικης.

φυγανε στις 08/09/2011 απο ηρακλειο.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...