Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παρτυ για το μωρο λιγο πριν γεννησεις!??

Recommended Posts

Επίσης, για όσους δεν το ξέρουν, η τελευταία "Αμερικανιά" όπως συνηθίζουμε να τις λέμε, είναι η μόδα των Gender Reveal Party.

Το ζευγάρι όταν πηγαίνει στον μαιευτήρα και είναι η επίσκεψη στην οποία θα μάθει το φύλο του μωρού, ζητάει απο τον μαιευτήρα να μην τους το αποκαλύψει. Αντ' αυτού, ο μαιευτήρας γράφει σε ένα χαρτί το φύλο του μωρού και το βάζει σε ένα κλειστό φάκελο. Το ζευγάρι, πηγαίνει το φάκελο σε ένα ζαχαροπλαστείο και του ζητάει να φτιάξει μια τούρτα όπου η εσωτερική κρέμα θα είναι ροζ ή γαλάζια ανάλογα με το φύλο του μωρού.

Συγκεντρώνονται λοιπόν, με φίλους και συγγενείς, μαζεύονται γύρω απο το τραπέζι γεμάτοι αγωνία, κόβουν την τούρτα και όλοι μαζί ανακαλύπτουν έτσι το φύλο του μωρού τους.

Σας παραθέτω και μερικά βιντεάκια απο το youtube. (έχει άπειρα φυσικά)

Καλά τρελλάθηκα!!!

Δεν υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ το κάνω!!!

χεχε πολύ μου άρεσε σαν ιδεά!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηθελα να ψαξω αν υπαρχει το θεμα αλλα δεν ηξερα πως. δε ξερω πως λεγετε αυτο το παρτυ. ειναι ξενοφερτο εννοητε αλλα μαρεσει σαν ιδεα. οταν εισαι στο τελος της εγυμοσυνης, στον 8ο η και στον μηνα σου δε ξερω ακριβως κανεις ενα παρτυ για το νεο μελος.το ξερετε? ερχοντε φιλοι και συγγενης και δινουν τις ευχες αλλα και τα δωρακια για το μωρο. ειναι ενδιαφερον η ιδεα οτι ξεμπερδευεις και δεν εχει τετοιου ειδους επισκεψεις μετα. οχι οτι με χαλανε αλλα οκ ειναι λιγο πιο ησυχα να ρθει καποιος απλα για καφε παρα για επισημη επισκεψη. εχει κανει καμια κοπελα? πως ηταν? πως αντιδρουν οι καλεσμενοι? εδω ειμαστε και λιγο προοληπτικοι και καποιοι δεν τους αρεσει η ιδεα..

Ναι γινεται πολυ στο εξωτερικο, λεγεται baby shower (δε νομιζω οτι βαζουν τη λεξη παρτυ στον όρο). Μαλιστα, πολλες μελλοντικες μαμαδες φτιαχνουν και λιστα με τα πραγματα που θα χρεαιστουν μετα τη γεννα και τη μοιραζουν μαζι με την προσκληση-κατι σα λιστα γαμου που κανουμε εμεις, μονο που δεν την φτιαχνεις στο καταστημα αλλα εσυ σαν μαμα. Ετσι, για παραδειγμα 2-3 συναδελφοι απο το χωρο εργασιας μπορει να μαζευτουν και να παρουν ενα 'μεγαλο' δωρο εχοντας βαλει το 1/3 του κοστους...

Δεν υπαρχει καμια ντροπη και μαλιστα σε μερικα που με ειχαν καλεσει, το ειχαμε και θεμα με μια αλλη συναδελφο που ηταν Κυπρια, συζητουσαμε το 'θρασος' των μελλοντικων μαμαδων που πανω στη λιστα δεν ειχαν τιποτε κατω των 100 ευρω!!!

Εκει βεβαια το κανουν κυριως για φιλους και συναδελφους, οχι για την οικογενεια, οποτε αν το αποφασισεις για τους κοντινους σου ανθρωπους, ξεκαθαρα φτιαξε τη λιστα σου και μαλιστα καντο σε 2-3 μαγαζια-απο το να γεμισεις τα ιδια πραγματα απο τον καθενα...

Ναι γινεται πολυ στο εξωτερικο, λεγεται baby shower (δε νομιζω οτι βαζουν τη λεξη παρτυ στον όρο). Μαλιστα, πολλες μελλοντικες μαμαδες φτιαχνουν και λιστα με τα πραγματα που θα χρεαιστουν μετα τη γεννα και τη μοιραζουν μαζι με την προσκληση-κατι σα λιστα γαμου που κανουμε εμεις, μονο που δεν την φτιαχνεις στο καταστημα αλλα εσυ σαν μαμα. Ετσι, για παραδειγμα 2-3 συναδελφοι απο το χωρο εργασιας μπορει να μαζευτουν και να παρουν ενα 'μεγαλο' δωρο εχοντας βαλει το 1/3 του κοστους...

Δεν υπαρχει καμια ντροπη και μαλιστα σε μερικα που με ειχαν καλεσει, το ειχαμε και θεμα με μια αλλη συναδελφο που ηταν Κυπρια, συζητουσαμε το 'θρασος' των μελλοντικων μαμαδων που πανω στη λιστα δεν ειχαν τιποτε κατω των 100 ευρω!!!

Εκει βεβαια το κανουν κυριως για φιλους και συναδελφους, οχι για την οικογενεια, οποτε αν το αποφασισεις για τους κοντινους σου ανθρωπους, ξεκαθαρα φτιαξε τη λιστα σου και μαλιστα καντο σε 2-3 μαγαζια-απο το να γεμισεις τα ιδια πραγματα απο τον καθενα...

Χρησιμοποιούνται και οι δύο όροι εξίσου. Δες εδώ: http://www.google.gr/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=baby+shower+party

Αυτό με τη λίστα με χάλασε λίγο σε πρώτη φάση, αλλά υποθέτω ότι είναι μια συνήθεια... Αν εξοικειωθεί ο κόσμος, όπως με τις λίστες γάμου, δεν θα υπάρχει πρόβλημα.:rolleyes:

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Ναι καιγω ξερω οτι κανονικα το κανουν οι φιλοι σε σενα. αλλα πιστευω πως οπως καινα εχει εσυ σιγουρα θα το ξερεις, οποτε ειναι ας πουμε το ιδιο με το να καλεσεις εσυ. Οσο γιατην κουραση σε μια εγκυο, δε νομιζω ναναι κατι παραπανω. ετσι και αλλιως κανουμε (εγω τουλαχστον) κανονικα τις δουλιες. εεε αν ειναι και λιγες παραπανω θα με βοηθησουν καποιες φιλες η ο συζηγος. θυμαμαι στο 2ο μου επειδη ηταν προγραματισμενο την προηγουμενη εκανα γενικη το σπιτι. μεχρι και χαλι αλλαξα γιανα αφησω ενα ξεσκονησμα μετα πριν ερθω να μου κανουν.

οσο για την υποχρεωση παλι με το δωρο ειναι το ιδιο. καιμετα τη γεννα που θα παρεις τηλ να πεις γεννησα αν ειναι καποιος να το παρει στραβα θα πει τωρα... πρεπει να της παρω δωρο. ειναι να μη σου τυχουν τετοια ατομα αλλιως...

περι κοληματος τυ πριν γεννηθει το μωρο φοβαμαι.. εγωειμαι πολυ του πρακτικου. δε θα σκεφτω τη μια πιθανοτητα που μπορει να παει κατι τραβα αλλα τις πολλες και θα κοιταξω να κανω κατι να με βολευει. θα δουμε ομως.. εχω καιρο να το σκεφτω. αλλα θαταν ωραιο να το καναν οι μανουλες! ειναι ευχαριστα αυτα.

1-2-3MPOMPIRES!!!

οσο για την υποχρεωση παλι με το δωρο ειναι το ιδιο. καιμετα τη γεννα που θα παρεις τηλ να πεις γεννησα αν ειναι καποιος να το παρει στραβα θα πει τωρα... πρεπει να της παρω δωρο. ειναι να μη σου τυχουν τετοια ατομα αλλιως...

QUOTE]

Eγώ πάντως αφού γέννησα, δεν πήρα κανένα τηλέφωνο. Όσοι ενδιαφερόντουσαν ξέρανε περίπου πότε θα γεννούσα, ούτως ή άλλως γέννησα και προγραμματισμένα, οπότε τους ενημέρωσα πριν. Οι κοντινοί θα πάρουν ούτως ή άλλως δώρο. Για τους άλλους δε με ενδιέφερε! Δε θα καλούσα ούτε πριν, ούτε μετά απλά γνωστούς για το δώρο. Και όποιος ήθελε, τηλεφώνησε μετά και έμαθε. Τουλάχιστον έτσι κάνω με τις έγκυες φίλες μου, τις έχω στο νου μου πότε θα γεννήσουν και τηλεφωνώ εγώ για να ενημερωθώ.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

αν και μου αρέσουν αυτές οι ιδέες...

αν κατι παει στραβά, με όλους αυτους που έχουν ειδη φέρει το δώρο τι κάνεις?

τους το επιστρέφεις? το κρατάς για το επόμενο παιδι (χωρις παρτυ)?

και θα ειναι του ιδιου φυλου?

η ιδεα με την τουρτα ειναι πιο καλή (ενα απλο παρτυ χωρις δωρα κτλ)

εξάλλου τα δωρα που συνηθως φερνουν μετα τη γέννα ειτε στο μαιευτηριο ειτε στο σπιτι ειναι μεγαλύτερα απο τα εντελώς βρεφικά.:P

αν και μου αρέσουν αυτές οι ιδέες...

αν κατι παει στραβά, με όλους αυτους που έχουν ειδη φέρει το δώρο τι κάνεις?

τους το επιστρέφεις? το κρατάς για το επόμενο παιδι (χωρις παρτυ)?

και θα ειναι του ιδιου φυλου? ]Ότι κάνεις και όταν σου τα φέρνουν στο μαιευτήριο. Τα αλλάζεις!!! απλά τότε, δεν είσαι λεχώνα, έχεις χρόνο για αλλαγές. ;)

η ιδεα με την τουρτα ειναι πιο καλή (ενα απλο παρτυ χωρις δωρα κτλ)

εξάλλου τα δωρα που συνηθως φερνουν μετα τη γέννα ειτε στο μαιευτηριο ειτε στο σπιτι ειναι μεγαλύτερα απο τα εντελώς βρεφικά.:P Μη το λες...Εμένα μου ήρθαν πολλά 0 και 0-3 στο μαιευτήριο, ενώ εγώ τα είχα ήδη αγοράσει μόνη μου. Επίσης, μου ήρθαν ρούχα και πυτζάμες κλπ που δεν ήταν καθόλου του γούστου μου. Αλλά δεν μπορούσα πια να πάω να τα αλλάξω. Τις επόμενες μέρες ήμουν ξενυχτισμένη και κουρασμένη, πού χρόνος για βόλτες στην αγορά...Όταν ήμουν σε θέση να βγω πια, τότε είχε περάσει ο καιρός που είχα δικαίωμα για αλλαγή. :confused:

Θα με βόλευε λοιπόν, πολύ περισσότερο να τα είχα ήδη όλα πριν γεννήσω....

Εγώ δεν θα εκανα ποτέ γιατι

α) είμαι κατα βάθος προληπτική

β) η εγκυμοσύνη μου ήταν επισοδειακή ούτως ή άλλως και δεν χρειαζόμουν επιπλέον ενθουσιασμό

γ) κάτι πρώιμα δώρα που είχαν ξεμείνει από 1 προηγούμενη εγκυμοσύση που δεν είχε καλό τέλος με βασανίζαν 2-3 χρόνια ως που να το πάρω απόφαση...

Αλλά έχω παει σε τετοιο και έχει πλάκα και είναι πρακτικό. Στην Αμερική μάλιστα στο πανεπιστήμιο δεν το κάναμε μόνο στις μαμαδες - ερχόνταν και ο μπαμπας και όλοι οι φίλοι όχι μόνο γυναίκες. Κάτι δηλαδή που έκανε η παρέα σου. Σίγουρα η μαμα δεν κάνει τίποτα.

Εμένα παλι που δεν έκανα, οι περισσότεροι στενοί φίλοι και συγγενείς με ρωτήσαν από πριν τι ήθελα και δεν κατέληξα με άχρηστα δώρα. Επίσης δεν πηρα πολλά ρούχα από πριν γιατί ήξερα ότι θα έρθουν πολλά. Ούτως ή άλλως στο μαιευτήριο δεν τα χρειάζεσαι. Επίσης ότι μου φέρνανε το φορούσα στα μωρά, με δίδυμα δεν είχα ώρα να ασχοληθώ με το πόσο του γούστου μου ήταν τα ρούχα τους, εξάλλου ότι και να φορούσαν ήταν τέλειο πάνω τους! (Μονο αν κάτι είχε κακη ποιοτητα δεν θα το έβαζα)

ειναι στον ανθρωπο καποια πραγματα. εγω δεν ειμαι καθολου προληπτικη! αν κατι παει στραβα οπως ειπα πολλες φορες δε θα με ενοχλησουν τα ρουχαλακια. στην τελικη θα υπαρχει ηδη ενα καροτσακι και ενα κρεβατακι η καποια μπιμπερο. θελω να πω δεν εχει να κανει με το αντικειμενο. λοιπον... η θατα κρατουσα καπου η απλα θατα εδινα σε αλλο μωρακι που θατα ειχε αναγκη. (τα δωρα λεω) το κρεβατακι καικατι αλλα που εχουν πιο πολυ αξια(ειτε συναισθηματικη ειτε χρηματικη) εννοητε θατα κρατουσα για το επομενο. μη με κραξετε αλλα ειπα! ειμαι πολυ του πρακτικου.

τωρα οταν εγω γενναω πχ αν και οντως τα δικα μου ατομα θα ξερουν ποτε περιπου σιγουρα θα παρω τηλ οτι ναι! γεννησα! και προγραματισμενη που ηταν η 2η μου γεννα δεν ειχα πει ημερομηνια. μετα τους πηρα τηλ. απλα γιατι μαρεσει αυτο! ο ενθουσιασμος εκεινη την ωρα που εχω και που κανουν και αυτοι. ασε που αν ξερουν ημερομηνια απο πριν μπορει καταλαθος να τη ξεχασουν. και δε θαθελα. οχι για τα δωρα προς θεου αλλα μαρεσει η παρεα! ο κοσμος. αποτωρα λεω σε καποιους μη τυχων και δεν ερθεις για καφεδακι στην κλινικη!χαχαχα αλλα ξερουν οτι σε καμια περιπτωση δε το λεω γιατο δωρο

1-2-3MPOMPIRES!!!

Καλέ εννοείται!! Θα με πάρει φίλη ή οι συγγενείς της, ή και η ίδια να μου πει ότι γέννησε κι εγώ θα σκεφτώ ότι το κάνει για το δώρο??? Αν είναι ποτέ δυνατόν!!! Σε τέτοιες περιπτώσεις, θέλουμε απλά να μοιραστούμε την χαρά μας ή να ενημερώσουμε όλους αυτούς που περιμένουν με αγωνία.

Επίσης, δεν είπα παραπάνω ότι κι εγώ είμαι στο ίδιο στυλ με σένα supermama. Όταν ήμουν έγκυος, γύρισαν κάποιοι και μου είπαν να μην αγοράσω ούτε ρούχα, ούτε έπιπλα, ούτε κούνια ...τίποτε απολύτως για τους γνωστούς λόγους. Ακριβώς όπως κι εσύ όμως είμαι πρακτικός άνθρωπος. Καταρχήν δεν ήθελα να βάλω στο μυαλό μου το κακό. Όχι ότι δεν περνούσε, αλλά δεν ξυπνούσα και κοιμόμουν με αυτό. Χαιρόμουν την εγκυμοσύνη μου και χαιρόμουν για την επερχόμενη νέα μου ζωή. Και δεύτερον, ήθελα να τα πάρω όλα (όχι σε μεγάλες ποσότητες φυσικά γιατί είχα υπόψην ότι θα έρθουν και κάποια δώρα όπως και να'χει), να πλύνω τα έπιπλα, να φτιάξω το δωμάτιο, να πλύνω και να σιδερώσω τα ρούχα του μωρού έτσι ώστε όταν γυρίσουμε απο το μαιευτήριο, όλα να είναι τέλεια και έτοιμα προς χρήση. Τι να έκανα δηλαδή? να περίμενα να μου φέρουν τα δώρα στο μαιευτήριο και μετά να γυρίσω 3 ημερών λεχώνα και να πλένω και να σιδερώνω για να ντύσω το παιδί μου? :confused: Όχι βέβαια....;)

Διαφημίσεις

και εγω θα το έκανα...έκανα τόσα τραπέζια σε όλες μου τις εγκυμοσύνες...ενα τραπέζι με τις φίλες μου δεν θα μπορούσα να κάνω?ίσα ίσα θα το γούσταρα κιόλας...ΚΑΜΜΙΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ δεν μου κανε ..8-):cool::twisted::twisted:...οπότε περιμένω στο τέταρτο...(εσυ που έχεις και ιδέες !!! ξέρεις εσυ για ποιά μιλάω!!:twisted:) και φρόντισε να έχει ροζ η τούρτα μέσα γιατί θα καταλήξει απο κωμωδία σε δράμα η κατάσταση...

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

ααα καλα! οσο για τις αγορες εγω το καροτσι στο πρωτο μου επειδη ειμαι και δυσκολη και θελω να βρισκω κατι ακριβως οπως το φανταζομαι το χα βρει και ειπε ''αυτο θελω'' απο τον 4ο μηνα! τα ρουχαλακια απο τον 7ο ταχα πλυνει και ταβαλα στη θεση τους. ειναι τελεια ολα αυτα! και ποτε δε κρατησα κρυφη μια εγκυμοσυνη μου μεχρι να κλεισω 3 μηνες στην αρχη. αμεσως τολεγα αν τυχαινε!

1-2-3MPOMPIRES!!!

και εγω θα το έκανα...έκανα τόσα τραπέζια σε όλες μου τις εγκυμοσύνες...ενα τραπέζι με τις φίλες μου δεν θα μπορούσα να κάνω?ίσα ίσα θα το γούσταρα κιόλας...ΚΑΜΜΙΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ δεν μου κανε ..8-):cool::twisted::twisted:...οπότε περιμένω στο τέταρτο...(εσυ που έχεις και ιδέες !!! ξέρεις εσυ για ποιά μιλάω!!:twisted:) και φρόντισε να έχει ροζ η τούρτα μέσα γιατί θα καταλήξει απο κωμωδία σε δράμα η κατάσταση...

:lol::lol::lol::lol::lol: Όλα καλά, αν είμαι ακόμα εδώ όταν μείνεις έγκυος, θα στο κάνω εγώ φιλενάδα μου, αλλά ....το ροζ μέσα στην τούρτα ΠΩΣ να το κανονίσω η γυναίκα?????? 1974375fjyzblv95g.gif

ειναι στον ανθρωπο καποια πραγματα. εγω δεν ειμαι καθολου προληπτικη! αν κατι παει στραβα οπως ειπα πολλες φορες δε θα με ενοχλησουν τα ρουχαλακια. στην τελικη θα υπαρχει ηδη ενα καροτσακι και ενα κρεβατακι η καποια μπιμπερο. θελω να πω δεν εχει να κανει με το αντικειμενο. λοιπον... η θατα κρατουσα καπου η απλα θατα εδινα σε αλλο μωρακι που θατα ειχε αναγκη. (τα δωρα λεω) το κρεβατακι καικατι αλλα που εχουν πιο πολυ αξια(ειτε συναισθηματικη ειτε χρηματικη) εννοητε θατα κρατουσα για το επομενο. μη με κραξετε αλλα ειπα! ειμαι πολυ του πρακτικου.

Δεν ειναι ακριβως ετσι αλλα θα πρεπει να το ζησει καποιος για να το καταλαβει, και δεν μιλαμε για ενα μπιμπερο ή μια σαλιαρα :wink:.

Στην Ελλαδα θα μου κακοφαινοταν να γινει. Ειναι σαν να φωναζει οτι σε καλουν για το δωρο.

Στην Αμερικη που ειναι αλλιως τα πραγματα σαφως και δεν με νοιαζει.

Μια φιλη μου εκανε, δυστυχως δεν πηγα γιατι εμενα 10 ωρες μακρια και ειχε απιστευτο χιονι εκεινο το ΣΚ . Εστειλα το δωρακι μου απο την λιστα που ειχε κανει και ολα μια χαρα. Στεναχωρηθηκα που δεν πηγα και δεν περασε απο το μυαλο μου κατι παραπανω ακριβως γιατι εκει ειναι αλλα τα δεδομενα και διαφορετικοι οι ανθρωποι.

Εδω δεν θελουν καν να πηγαινουμε στο μαιευτηριο και στραβωνουν και την μουρη. Το δωρο μου το θελουν αλλα να παω οχι... Δεν ειναι ετσι ομως!!!

Επισης δεν μου αρεσει που περιμενουν ντε και καλα δωρο και μαλιστα συγκεκριμενα πραγματα. Ο καθενας κανει αυτο που μπορει . Αν δεν αρεσει ας πανε να το αλλαξουν.

Ζωη γιαυτο ειπα οτι τελικα ειναι ολα στο πως το βλεπει ο καθενας. εγω απλα μπορει να μη εχω ζησει το σιγκεκριμενο αλλα με ξερω πολυ καλα.. οσο για αυτα που λες. εε οχι αυτο ειναι γαιδουρια! να θελει το δωρο σου αλλα οχι εσενα! εγω οταν λεω τωρα στις φιλες μου επειδη εχω το θαρος δηλ τους λεω! δε θελω δωρα! απλα μαρεσει να χω κοσμο στην κλινικη!και οντως οι περισσοτεροι ερχοντε για παρεα. Καποιο δωρακι το φερνουν αργοτερα που θα ερθουν σπιτι. οχι οτι σκαω για το δωρο αλλα οκ φερνουν και φυσικα με χαροποιει αυτο. ειπα ειναι χαρουμενα πραγματα αυτα. για τον συμβολισμο γενικα. και για την Αμερικη αυτο λεμε.. οτι ειναι ωραιο να το συνηθισουμε και εδω. αλλα και αλλα μονο ξερουμε να κανουμε απο ξενα εθιμα..

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

Είναι πολύ ωραία ιδέα... εγώ ήθελα να το κάνω στην πρώτη μου εγκυμοσύνη αλλά κανείς δεν το γνώριζε και ντράπηκα να τους εξηγήσω....

Είναι γεγονός ότι θα γλυτώναμε πολλά έξοδα και πολλά διπλά δώρα....

Χρησιμοποιούνται και οι δύο όροι εξίσου. Δες εδώ: http://www.google.gr/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=baby+shower+party

Α, οκ, απλα να πω οτι δεν το ειπα σαν ξερολας (:P) απλα μετεφερα πώς το εχω ακουσει κατ'επαναληψη...

Αυτό με τη λίστα με χάλασε λίγο σε πρώτη φάση, αλλά υποθέτω ότι είναι μια συνήθεια... Αν εξοικειωθεί ο κόσμος, όπως με τις λίστες γάμου, δεν θα υπάρχει πρόβλημα.:rolleyes:

Ναι, κι εγω προσωπικα δεν θα το εκανα, αλλα ειναι πρακτικο, πρεπει να παραδεχθω. Βεβαια, εδω ακομη φοβομαστε τετοιου ειδους κινησεις (πως θα το παρουν, τι θα πουν κλπ). Υπαρχει βεβαια και η δυνατοτητα να προστεθουν οικονομικοτερα δωρα..

το κλίμα είναι γενικότερα χαλαρό και μαμαδέ!

Ακριβώς!

To baby shower είναι κάτι σαν το bachelor. Το διοργανώνουν οι κολλητές σου!! Δεν υπάρχει περίπτωση να παρεξηγήσουν! Η κουμπάρα μου είχε βάλει στη λίστα γάμου πράγματα για το κρεβατάκι και το δωμάτιο του μωρού (μπορντούρα, πάντα, μελωδό κλπ.). Της τα πήγα πριν γεννήσει για να φτιάξει το δωμάτιο. Το ζήτημα είναι 1) πρακτικό & 2) ευκαιρία για γιορτή. Όποιος θέλει το κάνει. Είναι σαν μία μίνι βάπτιση. Με ντεκόρ και τα σχετικά. Εγώ δεν το έκανα γιατί είχα βαρύνει τόσο πολύ που μόνο το πάρτυ μου έλειπε. Αλλά σαν ιδέα μου αρέσει πολύ.

αυτο με τη λιστα παντως καινα μη το κανεις λιγο πολυ ξερουν τι θαθελες, ειδικα στο 1ο θελεις τα παντα!χαχαχα τωρα πχ σο 3ο εγω οκ λογικα θα γνωριζουνπως τα μονα που ισως χρειαστω θαναι ρουχαλακια καινουργια και κουβερτουλες κτλ.. οχι οτι δεν εχω και απο αυτα αλλα... οκ ειναι ωραια τα καινουργια. μεχρι 2ο νομιζω ειναι χρησιμη η λιστα μετα δε χρειαζετε!. πιο πολυ για το νταβαβτουρι θα τοκανα τωρα στο 3ο επειδη λεω να βαλω και στοπ μετα οποτε ναναι εντυπωσιακο φιναλε.. :D

1-2-3MPOMPIRES!!!

Αχ μπράβο, κι εγώ τώρα στο τρίτο το σκέφτομαι. Στο πρώτο η λίστα ήταν απαραίτητη, στο δεύτερο χρήσιμη, στο τρίτο δεν έχω τι να βάλω. Αρκεί να σκεφτούν να μου πάρουν μεγάλα νούμερα. Η ώρα η καλή!!!

• 4 months later...

Εμείς έχουμε οργανώσει (σχεδόν) το δικό μας πάρτυ για 1/10 που θα έχω ήδη σταματήσει από την δουλειά και θα είμαι στον 8ο. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να περάσω όλη την εγκυμοσυνη μου μέσα στην γρουσουζιά και στην πρόληψη άλλωστε αν κάτι είναι να γίνει θα γίνει έτσι δεν είναι?(Βέβαια όταν το άκουσε η μαμά μου της σηκώθηκε η τρίχα που θα κάνουμε κάτι τέτοιο πριν έρθει το μωρό και τόλμησε και είπε να μην το κάνουμε πριν έρθει ο μπέμπης μήπως συμβεί κάτι αλλά από το βλέμα μου κατάλαβε ότι δεν έπρεπε καν να σκεφτεί κάτι τέτοιο!!!) Στην πραγματικότητα εγώ το βλέπω σαν ένα πάρτυ για να δούμε τους φίλους μας λίγο πριν έρθει ο μπέμπης γιατί όσο να'ναι όταν έρθουν στο μαιευτήριο δεν νομίζω να έχουμε μυαλό για πολλά πολλά εκτός από το μωρό!Τώρα αν κάποιος το βλέπει ως γρουσουζιά είναι δικό του θέμα μάλλον..Τα ίδια μου έλεγαν και επειδή ήθελα να φτιάξω το δωμάτιο του μωρού πριν την γέννα!

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Κοίτα να περάσεις καλά και να το ευχαριστηθείτε, γιατί μετά με το μωρό θα είναι πιο περιορισμένος ο χρόνος σου. Και άσε τους άλλους να λένε. Ο κάθε ένας έχει την άποψη του. Δεν σημαίνει οτι έτσι είναι το σωστό.

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!!

sj3dp3.png

Κοίτα να περάσεις καλά και να το ευχαριστηθείτε, γιατί μετά με το μωρό θα είναι πιο περιορισμένος ο χρόνος σου. Και άσε τους άλλους να λένε. Ο κάθε ένας έχει την άποψη του. Δεν σημαίνει οτι έτσι είναι το σωστό.

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!!

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

ναμαι παλιι! τελικα κανενα παρτακι δε θα κανω μαλλον. οχι τιποτα αλλο αλλα νιωθω τοση κουραση και εξαντλουμαι ευκολα που μονο που το σκεφτομαι πεφτω κατω. εκτος βεβαια αν φαω καμια φλασια. αλλα η γνωμημου δεν αλλαξε! μαρεσουν αυτα τα πραγματα!!!

1-2-3MPOMPIRES!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...