Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.......

LA LATINA

Recommended Posts

Λοιπόν αν και δεν διάβασα τα άλλα posts θα σου πω οτι η κατάσταση που περιγράφεις είναι σκέτη φρίκη. Εμείς με τον άντρα μου έχουμε δυο χρόνια να πάμε διακοπές και φέτος που μπορούμε θα πάμε με το παιδί μαζί γιατί οι γιαγιαδοπαππούδες είναι απαράδεκτοι και δυστυχώς βάζω και την μάνα μου μέσα η οποία χθες έδωσε σε 11 μηνών παιδί πατάτα τηγανητή βουτηγμένη σε σαλτσα ντομάτας από κουνέλι:shock::evil::shock::evil: και παραλίγο τοστ με ζαμπόν και τυρί. Και φυσικά το να πάω διακοπές με ένα παιδί σε αυτήν την ηλικία που εχει αρχίσει να περπατάει, για μένα τουλάχιστον είναι εφιάλτης αλλά και ο άντρας μου δουλεύει σαν τρελός και θέλει να ξεκουραστεί για λίγες μέρες, να αλλάξει παραστάσεις.

Τελος πάντων για να μη σε ζαλίζω με τα δικά μου, νομίζω οτι στην περίπτωση σου μία μέση λύση θα ήταν να πηγαίνετε τα ΣΚ και να ανέχεστε τα πεθερικά. Με αυτόν τον τρόπο και ο μεγάλος θα κάνει μπάνια και εσείς θα έχετε 5 μέρες για να συνέρχεστε από τα βασανιστήρια του ΣΚ και να μαζεύετε δυνάμεις για το επόμενο και το παιδί δεν θα αφήσεις μόνο του μαζί τους. Θα σου ευχόμουν καλό κουράγιο αλλά με όλα αυτα που περνας μάλλον έχεις περίσσευμα!:wink:

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 186
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μα το Θεο αυτο ακριβως σκεφτομουν χτες βραδυ

να παω και να κανω οτι γουσταρω

ξερω πολλες μανες που ξημεροβραδιαζονται στη θαλασσα, πανε το πρωι, το μεσημερι τρωνε σε μια ταβερνα, μετα ξανα μπανιο, και πανε το βραδυ απ τις 8 για νανι τα μωρα.....

δε θες κυρα μου να με αφησεις ουτε ενα ΣΚ με την οικογενεια μου???

ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΖΗΤΗΣΑΜΕ......ΟΚ

κατσε και φυλα το σπιτι....

σηκωνομαστε απ τις 8, 9 ειμαστε στη θαλασσα, ως τις 1, παμε για μαμ, ξαπλωνουμε στη σκια οπως ολος ο κοσμος και μετα ξανα βουτιες........και οταν παει 7 γυρναμε, μπανιο, και μετα κατσε να τα κοιτας που κοιμουνται

το θεμα ειναι οτι δεν τα εχω μαθημενα ετσι

δηλαδη το πρωι παιζουν στην πισινα στην αυλη και μετα τρωμε, κοιμουνται στανταρ δεν τα εχω μαθει να κοιμουνται σε ξαπλωστρες και απο δω κι απο κει (αλλα παιδιακια ειναι πιο σκληραγωγημενα βλεπω πολλα) θαλασσα παμε μετα τις 5 ειπε ο παιδιατρος---τωρα τι να τα εχω ολη μερα να κατακαουνε??? τα εχω λιγο καλομαθημενα αλλα δε θελω να μου παθουν τιποτα......και μετα το βραδυ παμε με τους παπουδες στην πλατεια για αλογακια κλπ που τρελλαινονται.....

ασε που το ειπα στον αντρα μου και πεθανε στα γελια και μου ειπε

"χαχαχα ξερεις τι θα γινει ο πρωτο μεσημερι που δε θα παμε 3 νταν για φαι.....40 τηλεφωνα στο κινητο και ισα θα ερθουν να χτενισουν την παραλια να μας βρουν μηπως παθαμε κατι...." και ξερουν και που παμε για μπανιο ......

τωρα να τιμωρησω τα παιδια μου ολη μερα για να μην τα δει η γιαγια δε μου παει και καρδια ρε παιδια ειμαι και βλημα......τη λυπαμαι.....

λεω να την κανουμε εγω με τα παιδια Τεταρτη η Πεμπτη και να ερθει οσυζυγος ΠΣΚ.....

καλυτερα να περασω εγω λιγο χαλια αλλα τα παιδια και ο αντρας μου να ειναι καλα

Ναι ρε συ θα ειχε πλακα όμως, να ρθουν να σας βρουν στην παραλία και να τους πεις, δεν θελουμε φαγητο, φαγαμε οικογενειακο παγωτό όλοι μαζι εδω στις ξαπλώστρες:lol::lol::lol:

Αυτό που λες το κάνουμε εμείς επειδή έτσι μας αρέσει! Σηκωνόμαστε το πρωί και όσο είναι τα παιδιά χαλαρά και ξεκούραστα κάνουμε τις όποιες αγγαρείες, όπως το να πλυθούμε με σαπούνι, να μαζέψουμε μαγιώ... αυτά! Εν συνεχεία αράζουμε στην ξαπλώστρα, μέχρι το βράδυ. Προϋπόθεση να έχει μπόλικη σκιά και τις ώρες που καίει ο ήλιος τα παιδιά είτε να κοιμούνται είτε να έχουν απασχόληση στη σκιά. Και βέβαια, αντιηλιακό και καπέλο. Ξεπλένουμε το αλάτι όταν φεύγουμε από την παραλία, πάμε καμιά ταβέρνα, χωρίς να γυρίσουμε σπίτι (βαριόμαστε :lol: ) και το βράδυ κατευθείαν στο κρεβάτι, αφού απλώσουμε απλώς τις πετσέτες. Τι θα πάθουν τα παιδιά; Τίποτα δεν θα πάθουν. Και στο τέλος της μέρας θα έχουν παίξει 8 ώρες αντί για 2 και θα έχεις κυνηγήσει λιγότερο για να φάνε και να ντυθούν-ξεντυθούν...

Και βέβαια δεν θα περιμένετε να πάει τρεις, να ανακαλύψουν οι άλλοι ότι είστε άφαντοι. Θα ανακοινώσετε από την αρχή ότι θα αργήσετε... Δεν κατάλαβα, γιατί πρέπει να είστε πίσω για φαγητό;

Sporiklos, σοβαρά τώρα... Τι το εγκληματικό έχει η πατάτα με τη σάλτσα; Το μωρό που είδα στην Ανάσταση που έτρωγε κουλουράκι πασχαλιάτικο (με αυγό και ζάχαρη φαντάζομαι) και ξενυχτούσε, έπρεπε να το πάνε σφαίρα στην Πρόνοια;

Στελλα έχω και εναλλακτική ιδέα... Να ψήσετε καμια θεια που έχει άλλο εξοχικό, αλλού και να φύγουν οι παππουδογιαγιάδες για κανα-δυο-τρεις τέσσερις μέρες να δουν συγγενείς... Τι στο καλό, τα επόμενα 20 καλοκαίρια στην Ασπροβάλτα θα τα βγάλουν; Κάτι θα βρείτε... Ακόμα και κάποια μοναστήρια έχουν ξενώνες...

Δίκιο έχουν βέβαια, δεν είναι καλό να φαίνεται ότι τους υπαγορεύετε τι να κάνουν και δημιουργείται προηγούμενο και με τα άλλα τους παιδιά.

Αυτό που στενοχωριούνται που βλέπουν τους άλλους να έχουν τα εγγόνια τους, μπορείτε με τρόπο να το στρέψετε προς οφελός σας... Στη γενιά αυτή φαίνεται καμιά φορά λογικό να κρατάνε το "κούτελο" (να τους βλέπουν οι γείτονες ότι έχουν εγγόνια) παρά την ουσία (να ξεκουραστεί πχ επί της ουσίας ο γιος η η νύφη τους)...

Εγώ την επόμενη φορά που θα μου έλεγαν κάτι για τους γείτονες, θα γυρνούσα πολύ ήρεμα...

Μαμά, οι γείτονες νομίζω ότι τα πηγαίνουν αρκετά καλά με τις νύφες και τους γαμπρούς τους.... (ας πάρουν και κείνοι παράδειγμα από τους γείτονες, σαν να λέμε).

α.......αυτο δεν το εφαγα απαντησα και ηταν και η αληθεια

ειπα

μαμα, η απεναντι της κορης της τα παιδια εχει, της νυφης δεν τα βλεπω ποτε πανω απο ενα απογευμα να καθονται...........

δεν προκειται να πανε πουθενα ρε συ, εδω ηταν να γυρισουνε σου λεω και μολις μαθανε οτι θα παμε αλλαξανε ολα τους τα σχεδια για να ερθουν μαζι μας

δεν υπαρχει σωτηρια

πολυ θα ηθελα να ειμαι ολη μερα εξω και να σκασει η παλιοηλιθια αλλα τα παιδια θα αντεξουνε λες??? και υστερα θα κατεβουν στην παραλια να μας μαζευουν θα γινουμε ρομπες δεν ειμαστε μωρα 33 και 35 ειμαστε

χτες ειπα στον αντρα μου να παω εγω με τα παιδια και να ερθει εκεινος ΣΚ και μου ειπε δεν ειναι αναγκη να περασω λεει του χριστου τα παθη για να κοιμηθει εκεινος δυο απογευματα

δεν ξερω πια ειμαι τοσο μπερδεμενη

το σιγουρο ειναι οτι

και τα παιδια μου

και η μαμα μου

και ο αντρας μου κι ας το αρνειται

και τα πεθερικα μου

θα ειναι ολοι πολυ χαρουμενοι και ξεκουραστοι αν την κανω

οποτε....

Διαφημίσεις

δε θα ησυχασω εγω!!!! ποτε!!!!

συμφωνησαμε για το εξοχικο ολα καλα θα παω πρωτα εγω με τα παιδια και θα ερθει και ο συζυγος με την πρωτη αδεια του σε 3 μερες, αλλα φυσικα δεν τους εφτασε αυτο

τωρα εχουμε τα τηλεφωνα ..χτες κυριακη απογευμα πηραν, δεν ειμασταν σπιτι, πηραν στο κινητο γιατι φοβηθηκαν οτι κατι παθαμε....μιλαμε 10 το βραδυ που γυρισαμε πηρα εγω ξανα να ηρεμησουνε

σημερα πουρνο πουρνο τηλεφωνο τι κανουμε...μετα απο 2 ωρες τηλεφωνο να παρουν ενα παιδι οποιο θελω

λεω "γιατι υπαρχει λογος?"

και η απαντηση ειναι "δε χρειαζεται να υπαρχει λογος για να δουμε τα εγγονια μας"

το βουλωσα και εδωσα τον μικρο για ενα 4ωρο

οσο κανω υποχωρησεις τοσο θελουν κι αλλα να παρει

σημερα ειναι δευτερα και απο τεταρτη θα ειμαστε ολοι μαζι στο εξοχικο

γιατι δηλαδη και σημερα

πως λετε οχι ρε παιδια ας μου πει καποια.....

δε μπορεις να πεις ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

αρα τι λες????? ουτε μπορεις να πεις οοοοολα οσα εχουν γινει αρα δε βασιζεσαι να το δωσεις

ολοι για να βλεπουν τα εγγονια τους τα παιρνουν πακετο????

τι κανω λαθος να παρει!!!!!!!!!!!

αααααχ να αυτο με την σπαει στην ελλαδα μας!!παντρευσαι τον ανδρα μου και μαζι τα πεθερικα:mad: αμαν πια!!!!

εγω στελλα θα ελεγα οχι!!δεν καταλαβα???αν δεν θεσ να το λες!θα στεναχωριεσε εσυ για αυτουσ???αν δεν τουσ αρεσει...βασανο!!τα παιδια ειναι δικα μου..και αποφασιζουμε εμεις...!αντε με την ηλιθια μας νοοτροπια μας!!παντου χωνονται !!αχχχ καλα ημουν γερμανια!!!

δε θα ησυχασω εγω!!!! ποτε!!!!

συμφωνησαμε για το εξοχικο ολα καλα θα παω πρωτα εγω με τα παιδια και θα ερθει και ο συζυγος με την πρωτη αδεια του σε 3 μερες, αλλα φυσικα δεν τους εφτασε αυτο

τωρα εχουμε τα τηλεφωνα ..χτες κυριακη απογευμα πηραν, δεν ειμασταν σπιτι, πηραν στο κινητο γιατι φοβηθηκαν οτι κατι παθαμε....μιλαμε 10 το βραδυ που γυρισαμε πηρα εγω ξανα να ηρεμησουνε

σημερα πουρνο πουρνο τηλεφωνο τι κανουμε...μετα απο 2 ωρες τηλεφωνο να παρουν ενα παιδι οποιο θελω

λεω "γιατι υπαρχει λογος?"

και η απαντηση ειναι "δε χρειαζεται να υπαρχει λογος για να δουμε τα εγγονια μας"

το βουλωσα και εδωσα τον μικρο για ενα 4ωρο

οσο κανω υποχωρησεις τοσο θελουν κι αλλα να παρει

σημερα ειναι δευτερα και απο τεταρτη θα ειμαστε ολοι μαζι στο εξοχικο

γιατι δηλαδη και σημερα

πως λετε οχι ρε παιδια ας μου πει καποια.....

δε μπορεις να πεις ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

αρα τι λες????? ουτε μπορεις να πεις οοοοολα οσα εχουν γινει αρα δε βασιζεσαι να το δωσεις

ολοι για να βλεπουν τα εγγονια τους τα παιρνουν πακετο????

τι κανω λαθος να παρει!!!!!!!!!!!

Στέλλα μου δυστυχως έχεις βρεθεί σε αυτη τη θέση γιατί παντα προσπαθούσες να είσαι καλή με όλους και το όχι δε βοηθάει σε αυτό....

θέλουν να πάρουν το παιδί???

τους λες όχι....τέλος....

ρωτάνε γιατί?????

Γιατί πολύ απλά το θες εσύ μαζί σου...

αν αυτό δε τους αρκεί σαν απάντηση σημαίνει οτι δε σε σέβονται...

αφού έτσι κι αλλιώς δε τους τα στερείς...

βάλε όρια επιτέλους....

Ξεκίνα με μικρά βηματάκια γιατί όπως είναι φυσικό αν αρχίσεις απότομα το όχι και εσύ δε θα καταφέρεις να το κρατησεις αλλά και οι αντιδράσεις θα είναι έντονες απο τα πεθερικά σου...

οπότε όταν σου ξαναζητήσουν αύριο το παιδί (γιατί θα το κάνουν), θα τους απαντήσεις οτι όχι τωρα...όταν θα θέλω θα σας ειδοποιησω και αν θέλετε τότε οκ...

και σιγά σιγά θα προχωράς και σε "βαθύτερα" νερά...;)

η αληθεια ειναι διασπαρτα τα θεματα μου και δεν εχετε ολοκληρωμενη αποψη

παντως στο συγκεκριμενο που μου λες τις προαλλες καναμε μια κουβεντα στην οποια η πεθερα μου ειπε "οι γονεις δεν ειναι μονο οποτε εχετε αναγκη, οποτε θελετε εσεις, ειναι παντα να τους σεβεστε και να τους δινετε χαρα"

αυτα ηταν καρφαρα γιατι κανα δυο φορες ειχα πει οτι τα παιδια θα φευγουν απ το σπιτι μονο οταν υπαρχει σοβαρος λογος αλλιως να ερχονται ευχαριστως εδω να τα δουν

οχι οτι το τηρησα, απλα τολμησα και το ειπα

και μου εχει πει χιλιες φορες οτι στο δικο της σπιτι τα ευχαριστιεται και οχι στο δικο μου, εκει εχουν πιο καλα παρκα, πιο καλο ηλιο, πιο καλο νερο κτλ και μαλιστα προχτες ενας μαγαζατορας ρωτησε το γιο μου απο που ειναι και εκεινοι ειπαν οτι ειναι απο κει επιτηδες, για να μην αναφερθουν στην περιοχη μου.....και μου το διηγηθηκαν οι ιδιοι παρακαλω (πως αλλιως να το μαθαινα?) υπαρχει γενικο κολλημα με το σπιτι μου, την περιοχη μου, κλπ

αντι να το χω εγω το κολλημα το χουν αυτοι........η περιοχη μου απλα ειναι (τυχαια και δεν το επεδιωξε η γιαγιακα μου οταν ηρθε ηταν κατσικια εδω πανω) αλλα τωρα ετυχε και ειναι η δευτερη καλυτερη της πολης!! πολυ κακο, ε???

οποτε δεν θελουν να ερχονται και θελουν να παιρνουν τα παιδια πακετο!

να τα προσεχαν κιολας.....

η αληθεια ειναι διασπαρτα τα θεματα μου και δεν εχετε ολοκληρωμενη αποψη

παντως στο συγκεκριμενο που μου λες τις προαλλες καναμε μια κουβεντα στην οποια η πεθερα μου ειπε "οι γονεις δεν ειναι μονο οποτε εχετε αναγκη, οποτε θελετε εσεις, ειναι παντα να τους σεβεστε και να τους δινετε χαρα"

αυτα ηταν καρφαρα γιατι κανα δυο φορες ειχα πει οτι τα παιδια θα φευγουν απ το σπιτι μονο οταν υπαρχει σοβαρος λογος αλλιως να ερχονται ευχαριστως εδω να τα δουν

οχι οτι το τηρησα, απλα τολμησα και το ειπα

και μου εχει πει χιλιες φορες οτι στο δικο της σπιτι τα ευχαριστιεται και οχι στο δικο μου, εκει εχουν πιο καλα παρκα, πιο καλο ηλιο, πιο καλο νερο κτλ και μαλιστα προχτες ενας μαγαζατορας ρωτησε το γιο μου απο που ειναι και εκεινοι ειπαν οτι ειναι απο κει επιτηδες, για να μην αναφερθουν στην περιοχη μου.....και μου το διηγηθηκαν οι ιδιοι παρακαλω (πως αλλιως να το μαθαινα?) υπαρχει γενικο κολλημα με το σπιτι μου, την περιοχη μου, κλπ

αντι να το χω εγω το κολλημα το χουν αυτοι........η περιοχη μου απλα ειναι (τυχαια και δεν το επεδιωξε η γιαγιακα μου οταν ηρθε ηταν κατσικια εδω πανω) αλλα τωρα ετυχε και ειναι η δευτερη καλυτερη της πολης!! πολυ κακο, ε???

οποτε δεν θελουν να ερχονται και θελουν να παιρνουν τα παιδια πακετο!

να τα προσεχαν κιολας.....

Στέλλα τα έχω διαβασει όλα τα θεματα σου και νομίζω οτι έχω μια καλή γενική αποψη του θέματος!

όταν η πεθερα σου σου είπε αυτό:

"οι γονεις δεν ειναι μονο οποτε εχετε αναγκη, οποτε θελετε εσεις, ειναι παντα να τους σεβεστε και να τους δινετε χαρα"

έπρεπε ωραιότατα να της απαντησεις οτι και τα παιδιά δεν είναι μπαλάκια να τα πετατε απο δω κι απο κει! οπότε όποιος θέλει να τα δει, θα έρχεται σπίτι τους και αν το θεωρησουν σωστο και έχουν την καλή θέληση οι γονείς τους, ίσως και να τα δωσουν και καμια φορά στους παππούδες...

και το οτι στο δικό τους σπίτι δεν τα ευχαριστιούνται, δεν αποτελεί δικαιολογία....ποιό είναι το θέμα??? να δουν τα παιδιά ή απλά το να τα πάρουν σπίτι τους????????????

άρχισε να τηρείς σιγα σιγά τις αποφασεις σου...

γιατι αν δεν τις τηρείς, δε σέβεσαι τον εαυτό σου....και αν δεν τον σέβεσαι εσύ, ΣΙΓΟΥΡΑ δε θα το σεβαστούν και τα πεθερικά σου...

Διαφημίσεις

ναι το θεμα ειναι να τους δει η γειτονια οτι τα εχουν εκει

ειναι ολοι σοι γυρω γυρω μενουν

οποτε βλεπουμε καποιον και λεμε καλημερα

μας λενε

"να τα δινετε τα παιδια ειναι νεοι οι παππουδες"

μπηχτη για τη μαμα μου.....

και στο εξοχικο το ιδιο γινεται

απ το χαραμα περιηγηση στις γειτονισσες....

ναι το θεμα ειναι να τους δει η γειτονια οτι τα εχουν εκει

ειναι ολοι σοι γυρω γυρω μενουν

οποτε βλεπουμε καποιον και λεμε καλημερα

μας λενε

"να τα δινετε τα παιδια ειναι νεοι οι παππουδες"

μπηχτη για τη μαμα μου.....

και στο εξοχικο το ιδιο γινεται

απ το χαραμα περιηγηση στις γειτονισσες....

βρε Στελλίτσα απο όλα αυτα που γράφεις πρέπει επιτέλους να καταλάβεις οτι εσύ πρέπει να αποφασίσεις τι θα γίνει απο δω και πέρα....

είτε αποφασίζεις οτι θα γίνεται μόνο αυτό που θες εσύ και θα το επιβάλλεις είτε θα το πάρεις απόφαση οτι μια ζωη θα υποχωρείς ακόμα και με κίνδυνο για τα παιδιά σου....

αν δεν το πάρεις απόφαση εσύ, οτι κι αν λεμε εμείς, συμβουλές του αέρα θα είναι....

μη φοβάσαι να αρνηθείς και να φανείς "κακιά"....

τα παιδιά σου προστατευεις....

το ξερω

αλλα ειμαι πολυ δειλη τελικα

οταν ερθει η ωρα μες την καλη ευγενεια ειμαι

ειναι που με βοηθησαν βλεπεις το χειμωνα

οταν λεω βοηθησαν το μεγαλο κρατησαν

ουτε στο νοσοκομειο πατησαν το ποδι τους

ουτε σπιτι μου να δουνε τι αναγκες υπηρχαν

απλα πηραν το πακετακι τους και το εδειχναν

δειλή ξεδειλή πρέπει να αντιδράσεις γιατί τα πράγματα θα χειροτερεύσουν......και θα σε υποβιβάζει και στον αντρα σου ο οποίος βλέποντάς σε να μην αντιδράς θα αλλάζει συμπεριφορά σιγά σιγά.....

επειδή σε βοήθησαν όταν ήσουν άρρωστη άρχισαν να παίρνουν όλο και περισσότερο θάρρος και να ανακατεύονται στην οικογένειά σας......

βλέποντας κι όλας ότι δεν έχετε οικονομική άνεση εκμεταλεύονται το γεγονός γιατί αν μπορούσατε θα είχατε φύγει για αλλού.....

τα περί σεβασμού κ.λ.π. είναι ...κουραφέξαλλα...απλά θέλουν να ικανοποιείται ο εγωισμός τους και όσο βρίσκουν έδαφος θα προχωρούν.......

έχουν κόλλημα μαζί σου γιαυτό και προσπαθούν να υποβιβάσουν το σπίτι που μένετε και την περιοχή σας.....

οι συγκρίσεις με τρίους και με συννυφάδες κ.λ.π. σκοπό έχουν να σε χειραγωγήσουν και να είσαι πιο υπάκουη για να είσαι πιο αρεστή.....(κοίτα εσύ είσαι καλύτερη άρα 1ον εγώ έχω εξουσία και θα σε κρίνω 2ον για να είσαι αρεστή κάνε ότι σου λέω.....)μην μπαίνεις στο τρυπάκι ΔΕΝ είναι οι κριτες σου όταν σου λένε τέτοια...."δεν ασχολούμαι με το τι κάνουν οι άλλοι αλλά τι κάνω εγώ....ο καθένας σπίτι του κάνει ό,τι θέλει"

εγώ στην θέση σου θα πήγαινα επιβάλλοντας το ακόλουθο πρόγραμμα......

1 πρωινό ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ γιατί τότε ξύπνησαν τα παιδιά

2 μεσημεριανό ΜΑΖΙ από το σπίτι και να το φάνε στην πλαζ ....γιατί τότε ΘΕΛΟΥΝ τα παιδιά......

3 επιστροφή ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ

και γενικά θα βάζεις μπροστά τον παιδίατρο και τα παιδιά....αν σου λένε κάτι "δεν μπορώ να συμβεί τίποτα και να έχω τύψεις απέναντι στα παιδιά μου για να ευχαριστήσω ακόμα και εσάς!!!!" πρώτα είναι τα παιδιά εγώ έτσι αισθάνομαι!!!!

αν σου χτυπήσουν ότι σε βοήθησαν "αυτά είναι δανεικά μήπως όταν πάθετε κάτι και έχετε την ανάγκη μας δεν θα βοηθήσουμε;;;;; χωρίς να έχουμε κι όλας την απαίτηση να υποταχτείτε στην γνώμη μας...."

γενικά επιβάλλεις τους κανόνες σου χωρίς καυγά

δεν ανακατεύεσαι στους προσωπικούς καυγάδες σου γιατί αν το κάνεις παίρνουν το δικαίωμα να ανακατεύονται στα ΔΙΚΑ σου.....

αχ καλη μου..........μια φορα να τολμησεις να μην εισαι 3 η ωρα εκει απικο για φαγητο και θα κατεβουν παραλια μετα απο 1000 τηλεφωνα να σε βρουνε ......τι λεμε τωρα? νομιζεις οτι μιλαμε για νορμαλ ανθρωπους????

αυτο που με απασχολει ειναι οτι μολις ηρθε ο αντρας μου και ειχε παει απο κει να παρει το μικρο που λεγαμε οτι τον εδωσα, και τους ειπε ποτε παιρνει αδεια και του ειπε ο πατερας του να παμε οσες μερες θελουμε στο εξοχικο και οσες μονοι και οσες μαζι τους (οπως ειχε πει και σε μενα) και ο συζυγος μου ειπε "θα παμε και μαζι, αλλα θελουμε να παμε και μονοι μας"

και δεν του εφερε κανεις αντιρρηση μαλιστα η μανουλα του δε μιλησε καθολου.....ενω σε μενα ειναι λαλιστατη....

κι σε αλλα θεματα πχ αν θα παρει αυξηση ο αντρας μου λεει λεει λεει σε μενα και σε εκεινον ποτε κουβεντα...συνεχεια με βρισκει μονη μου και λεει τα διαφορα

περυσι τα πρωινα που πιναμε καφε να μη σας πω καλυτερα τι σεξουαλικα και τι αποτριχωτικα θεματα επιασε και με ρωτουσε.....και μολις εμφανιστει ο γιος της μουγκα!

ευτυχως ο αντρας μου δε με παιρνει και για τρελλη δηλαδη...

τωρα γι αυτο που λες, σκοπος ηταν να μην παμε, αφου θα παμε το να κανουμε επανασταση εκει , μακαρι να το μπορεσουμε......κοιτα ρε να δεις θα τρελλαθω! δεν του ειπαν τιποτα!!!!

και αυριο θα με παρει τηλ και θα ειναι σαν κλαμμενο πανι.....

Διαφημίσεις

και να πω εδω οτι δεν ειναι βοηθεια σε αναπηρο ανθρωπο να κρατησεις απλα το εγγονι σπιτι σου τις 5 μερες που διαρκει το νοσοκομειο ετσι???

ουτε πατησε σπιτι μου να δει αν ειναι καλα ο γιος της

να του μαγειρεψει, να του πλυνει, να του καθαρισει το σπιτι

στο γιο της και στο εγγονακι της το μικρο

δεν ειναι ουτε 60 χρονω δεν ειναι καμια γρια

στο νοσοκομειο δεν πατησε (4 φορες νοσηλεια απο 5 μερς)

στο γιο της δεν πατησε

απλα πηρε τον εγγονο της σπιτι της...τον εναν απ τους δυο!!!

αλλο αν εγω ειμαι κολλημενη και το θεωρω κι αυτο θυσια

Οτι κανεις το κανεις απο την καλη σου την καρδια, οταν καταπιεζεσαι ή δεν θες να κανεις κατι απλα δε το κανεις, χωρις να δινεις εξηγησεις.

Κολλητη θα γινεις με τα πεθερικα? Τι ειναι αυτα τα τηλεφωνα πρωι μεσημερι βραδυ, καφεδες τα πρωινα, διακοπες παρεουλα, και γκρινια και απαιτησεις απο πανω?

Σε παιρνει τηλ η πεθερα ''φερε μου ενα απο τα παιδια απο εδω'' ''οχι σημερα, θα τα δειτε σε 3 μερες στο εξοχικο'', ''μα θελω και σημερα γιατι οχι?'' ''γιατι δεν θελω να τα ξεβολεψω, παιζουν ησυχα και τα θελω εδω κοντα μου''. Αν επιμενει ''αχ μην επιμενετε, οχι σημερα ενταξει? Α, χτυπαει το κινητο μου/εχω το φαι στη κουζινα/χτυπαει δευτερη γραμμη κτλ... γεια σας!''.

Αν παιρνει ανα διωρο απαντας κοφτα και βιαστικα ''εγινε κατι?/θελετε κατι?''

Αν σε συγκρινει με γειτονισες και σογια θα χαμογελας και θα λες ''ε η καθεμια εχει τον τροπο της και τις συνηθειες της, καποιες μαμαδες θελουν τα παιδακια τους κοντα τους '' Αν θελει να χαρει τα εγγονια της να ερθει σπιτι τους και αν δεν τα ευχαριστιεται εκει προβλημα της γιατι θα τα βλεπει λιγοτερο.

Υπαρχουν απαντησεις βρε Στελλα αν ξεπερασεις το κολλημα να εισαι η ''καλη'' θα σου ερθουν πολλα να πεις.

Καθε πρωι που ξυπνας θα επαναλαμβανεις 10 φορες ''θα γινετε αυτο που θελω εγω!'', μεχρι να το εφαρμοσεις! :) :) πλακα σου κανω, αλλα αληθεια παρε τη ζωη σου στα χερια σου βρε κοριτσι μου, εχεις τοσα σοβαρα πραγματα να απασχολουν το μυαλο σου και δειχνεις εγκλωβισμενη στα καπριτσια και τα θελω τον πεθερικων σου.

Απο τη στιγμη ειδικα που εχεις και τη συγκαταθεση του αντρα σου προχωρα και κοψε τους τον αερα επιτελους!

Οτι κανεις το κανεις απο την καλη σου την καρδια, οταν καταπιεζεσαι ή δεν θες να κανεις κατι απλα δε το κανεις, χωρις να δινεις εξηγησεις.

Κολλητη θα γινεις με τα πεθερικα? Τι ειναι αυτα τα τηλεφωνα πρωι μεσημερι βραδυ, καφεδες τα πρωινα, διακοπες παρεουλα, και γκρινια και απαιτησεις απο πανω?

Σε παιρνει τηλ η πεθερα ''φερε μου ενα απο τα παιδια απο εδω'' ''οχι σημερα, θα τα δειτε σε 3 μερες στο εξοχικο'', ''μα θελω και σημερα γιατι οχι?'' ''γιατι δεν θελω να τα ξεβολεψω, παιζουν ησυχα και τα θελω εδω κοντα μου''. Αν επιμενει ''αχ μην επιμενετε, οχι σημερα ενταξει? Α, χτυπαει το κινητο μου/εχω το φαι στη κουζινα/χτυπαει δευτερη γραμμη κτλ... γεια σας!''.

Αν παιρνει ανα διωρο απαντας κοφτα και βιαστικα ''εγινε κατι?/θελετε κατι?''

αμα σου πω οτι τα εχω ηδη κανει αυτα??? απανταω ρε παιδια μη νομιζετε οτι δεν απανταω...θα πω πχ" αμα θελετε ελατε εδω να τα δειτε" η "μια χαρα ειναι εδω τα παιδια" και θα ειμαι κοφτη και ψιλοαποαποτομη και τελος.......

την αλλη μερα ξανα.....την αλλη ξανα...την αλλη ξανα.....

μεχρι να σπασουν τα νευρα μου

και στην τελικη μουτρα, κλαμματα στο τηλεφωνο, η θα ερθει και θα κλαιει, ψυχολογικος πολεμος δηλαδη.......

μη φανταστειτε οτι ειμαι μια γλυκαναλατη που δε μιλαει ισα ισα ποτε μου δεν εχω αντιμιλησει τοσο σε ανθρωπο οσο σ αυτην αλλα μετα κλαιει κι εγω αμα βαζουν τα κλαμματα δε μπορω με πιανει το σκα----φιλοτιμο και αρχιζω μανα ειναι, γιαγια ειναι, κριμα ειναι, και αρχιζω εγω τα παμε παμε στον αντρα μου.....

και πολλες φορες ειπα στο τηλεφωνο "ηθελες κατι μαμα?" και μου μιλαει ενα εικοσαλεπτο και το φερνει λαου λαου αυτο που ηθελε....

αλλα με εξαγριωσε το οτι στον αντρα μου δεν ειπαν τιποτα το βλεπω λιγο βαθυτερα ξερετε σα να πανε να μας βαλουν να μαλωσουμε να πω εγω κατι εκεινος να πει οτι δε συμβαινει και να γινει φασαρια.....γιατι και τον αντρα μου σε μενα πολλες φορες τον λενε ψευτη και αλλοπροσαλο......ειναι μαστορες στο να σπερνουν ζιζανια.....

Προσπάθησε να σκεφτείς ..

1) τί θα λέει στα παιδιά για εσένα

2) τί ανεπανόρθωτο μπορούν να πάθουν τα παιδάκια σου (χτύπα ξύλο , φτου φτου φτου)

3) το αν εξ αιτίας της τα παιδάκια σου στερούνται στιγμές από τη μαμά τους (γιατί νευριάζεις και η κατάστασή σου επιδεινώνεται)

4) το ίδιο ισχύει και για την υγεία του άντρα σου

5) τί καλό παίρνουν τα παιδιά από την παραμονή τους εκεί?? Τα μπάνια στη θάλασσα? Φυσικά και θα τα αναζητούν παιδιά είναι δεν έχουν αίσθηση του κινδύνου.

6) Θα πάθουν και τίποτα (χτύπα ξύλο, φτου φτου) και δεν θα τα αφήνει να πάρουν και τηλέφωνο

Και τώρα μετά από όλα αυτά σκέψου...είναι τόσο κακό να μείνουν λίγο ακόμα στο διαμέρισμα τα παιδάκια σου?

αχ καλη μου..........μια φορα να τολμησεις να μην εισαι 3 η ωρα εκει απικο για φαγητο και θα κατεβουν παραλια μετα απο 1000 τηλεφωνα να σε βρουνε ......τι λεμε τωρα? νομιζεις οτι μιλαμε για νορμαλ ανθρωπους????

αυτο που με απασχολει ειναι οτι μολις ηρθε ο αντρας μου και ειχε παει απο κει να παρει το μικρο που λεγαμε οτι τον εδωσα, και τους ειπε ποτε παιρνει αδεια και του ειπε ο πατερας του να παμε οσες μερες θελουμε στο εξοχικο και οσες μονοι και οσες μαζι τους (οπως ειχε πει και σε μενα) και ο συζυγος μου ειπε "θα παμε και μαζι, αλλα θελουμε να παμε και μονοι μας"

και δεν του εφερε κανεις αντιρρηση μαλιστα η μανουλα του δε μιλησε καθολου.....ενω σε μενα ειναι λαλιστατη....

κι σε αλλα θεματα πχ αν θα παρει αυξηση ο αντρας μου λεει λεει λεει σε μενα και σε εκεινον ποτε κουβεντα...συνεχεια με βρισκει μονη μου και λεει τα διαφορα

περυσι τα πρωινα που πιναμε καφε να μη σας πω καλυτερα τι σεξουαλικα και τι αποτριχωτικα θεματα επιασε και με ρωτουσε.....και μολις εμφανιστει ο γιος της μουγκα!

ευτυχως ο αντρας μου δε με παιρνει και για τρελλη δηλαδη...

τωρα γι αυτο που λες, σκοπος ηταν να μην παμε, αφου θα παμε το να κανουμε επανασταση εκει , μακαρι να το μπορεσουμε......κοιτα ρε να δεις θα τρελλαθω! δεν του ειπαν τιποτα!!!!

και αυριο θα με παρει τηλ και θα ειναι σαν κλαμμενο πανι.....

ας κατέβουν.... ε και;

"μα πήρα μαζί το φαϊ για να μην έχουμε θέμα ώρας......."

και την άλλη ημέρα πάλι τα ίδια......όσο συνεχίζουν με πραότητα θα τους λες ακριβώς το ίδιο μέχρι να το πάρουν απόφαση..........

κι αν αρχίσει τα κλάματα θα της λες "γιατί κλαίτε ....να αρχίσω κι εγώ να κλαίω να κάνουμε ...διαγωνισμό;;;;;"

να αποφεύγεις να ξεμοναχιάζεσαι μαζί της για να μην σου πιάνει την κουβέντα και σου λέει διάφορα ή όταν σου λέει "αχ μην τα λέτε σε εμένα στο...... αφεντικό απευθείας!!!! " υπονοόντας τον άντρα σου ,τι θα πει ότι δεν είναι αφεντικό;;;; κι αν σου πει κάτι "δεν μπορώ να τσακώνομμαι μαζί του πείτε τα στον ίδιο.....ρωτήστε τον ίδιο" και ας τα βγάλει πέρα ......

βλεπω οτι μιλας στον πληθυντικο ε? εννοεις οτι ετσι θα επρεπε ε? ναι το ξερω μονο που εγω της μιλαω στον ενικο και τη λεω και μαμα εννοειτε....

γενικως προσπαθω να μην κανω η να μην ξεκιναω θεματα για καβγα, ομως καποια πραγματα ειναι δυσκολο να γινουν

πχ αυτο που λες

σπιτι της θα ειμαι, δε θα δει οτι μαγειρευω και γεμιζω ταπερ για την παραλια??

ξερεις καμια φορα πρακτικα καποια πραγματα δε γινονται

αντε να το κανω κι αυτο και να πω θα φαμε εκει να ευχαριστηθουμε το μπανιο μας

σε χρονο ντετε θα ντυθει και θα ερθει

εδω λεμε περυσι περπατησε 2 χιλιομετρα να ερθει στο ζωολογικο που ειχαμε παει γιατι ο παππους της ειπε να περιμενει και δεν την εφερνε (ειχαμε ραντεβου ετσι κι αλλιως μετα το ζωολογικο να παμε ολοι μαζι βολτα) και ηρθε ποδαρατη και σφινωθηκε αναμεσα σε 2 παιδικα καθισματα γιατι δεν ειχαμε και που να τη βαλουμε.....

παιδια ειναι απαλευτη σας λεω

μολις πουμε τη λεξη θαλασσα εχει ηδη βαλει μαγιο και περιμενει στην πορτα

ασε που στη θαλασσα ουτε να τα ακουμπησω τα παιδια μου

αγκαλια τα εχει και μεσα και εξω- το μικρο δηλαδη το μεγαλο με τον παππου

και ισως να μην ημουν τοσο παραξενη αλλα περασα πολυ δυσκολο χειμωνα και επειδη δε μπορουσα να κουνηθω απ τους πονους με ακουμπουσες και ουρλιαζα τωρα θελω ολο αγκαλιτσες με τα μωρακια μου και να παιζουμε....παραξενεψα κι εγω......

σου στελνω ενα πμ

βλεπω οτι μιλας στον πληθυντικο ε? εννοεις οτι ετσι θα επρεπε ε? ναι το ξερω μονο που εγω της μιλαω στον ενικο και τη λεω και μαμα εννοειτε....

γενικως προσπαθω να μην κανω η να μην ξεκιναω θεματα για καβγα, ομως καποια πραγματα ειναι δυσκολο να γινουν

πχ αυτο που λες

σπιτι της θα ειμαι, δε θα δει οτι μαγειρευω και γεμιζω ταπερ για την παραλια??

ξερεις καμια φορα πρακτικα καποια πραγματα δε γινονται

αντε να το κανω κι αυτο και να πω θα φαμε εκει να ευχαριστηθουμε το μπανιο μας

σε χρονο ντετε θα ντυθει και θα ερθει

εδω λεμε περυσι περπατησε 2 χιλιομετρα να ερθει στο ζωολογικο που ειχαμε παει γιατι ο παππους της ειπε να περιμενει και δεν την εφερνε (ειχαμε ραντεβου ετσι κι αλλιως μετα το ζωολογικο να παμε ολοι μαζι βολτα) και ηρθε ποδαρατη και σφινωθηκε αναμεσα σε 2 παιδικα καθισματα γιατι δεν ειχαμε και που να τη βαλουμε.....

παιδια ειναι απαλευτη σας λεω

μολις πουμε τη λεξη θαλασσα εχει ηδη βαλει μαγιο και περιμενει στην πορτα

ασε που στη θαλασσα ουτε να τα ακουμπησω τα παιδια μου

αγκαλια τα εχει και μεσα και εξω- το μικρο δηλαδη το μεγαλο με τον παππου

και ισως να μην ημουν τοσο παραξενη αλλα περασα πολυ δυσκολο χειμωνα και επειδη δε μπορουσα να κουνηθω απ τους πονους με ακουμπουσες και ουρλιαζα τωρα θελω ολο αγκαλιτσες με τα μωρακια μου και να παιζουμε....παραξενεψα κι εγω......

σου στελνω ενα πμ

μα εγω δεν είπα να το κρατήσεις κρυφό.....

ας την να έρχεται και ....όσο αντέξει....... θα ξέρει όμως ότι ΕΣΥ κανονίζεις το πρόγραμμμα......μια δυο τρέις τι θα κάνει.....και δεν είπα να την αποξενώσεις τελείως αλλά να έχεις και προσωπικό χρόνο με τα παιδιά σου....

ο καυγάς ξεκινάει όταν ΧΑΣΕΙΣ την ψυχραιμία σου....αν την αντιμετωπίζεις σταθερά χωρίς να ανεβάζεις τους τόνους τότε θα εκτίθεται......

προσωπικά θα πήγαινα ΜΟΝΟ με τον άντρα μου κι ας ήταν μόνο 2 ημέρες...... γιατί τα παιδιά δεν χρειάζονται μόνο διακοπές αλλά και ήρεμους γονείς......όλο το χρόνο......

ο άντρας σου πρέπει να τους μιλήσει ....κι αν δεν θέλει πολλά είναι μάλλον γιατί σε κατηγορούν σε αυτόν....ή τον πρήζουν χρόνια.......

γενικά ΑΥΤΟΣ πρέπει να τους αντιμετωπίζει και σε ΑΥΤΟΝ πρέπει να τους παραπέμπεις για να σταματάνε.......αυτός μπορεί να ...ρίξει και κανένα μπινελίκι....και να...εισακουστεί εσύ;;;;;;

η σχεση του αντρα μου μαζι τους ειναι αυτη ακριβως

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=93755

οσο για μενα θα παρω θαρρος ναι και θα παω εκει αρχηγοπουλο και οχι δουλος

θα κανω εγω το προγραμμα και οποιος γουσταρει

κι αμα μου τη δωσει παιρνω τα παιδια μου και φευγω.......

αχ μου δωσατε τετοιο κουραγιο μιλαμε νιωθω τοσο δυνατη

να ειστε καλα ρε κοριτσια!

ματια μου τοσο καιρο διαβαζω τα μηνυματα σου και ποτε δεν εχω γραψει κατι εαν θυμαμαι καλα.....(εχω προδρομο αλτσχαιμερ βλεπετε)!!!το θεμα καρδια μου ειναι οτι εσυ πρεπει να βαλεις ορια εσυ και μονο εσυ να γινεις πιο δυνατη για τα παιδια σου!!!!να γινεις λαιενα και να τα προστατεψεις!!!γενικα εαν θυμαμαι καλα οι παπουδογιαγιαδες σας ειναι επικινδυνοι και ανευθυνοι στην φυλαξη τον παιδιων σας..δεν υπαρχουν ατυχηματα υπαρχει μονο εληψει προσοχης!!!δεν ειμαι η τελεια μαμα δεν ειμαι η σουπερμαμα ομως ειμαι 23 με δυο μωρα παιδια που τα αφηνω στην μανα μου που παροολο που ειναι μαμα μου τρεμω αν και εχει μεγαλωσει 6 παιδια..εγω φοβαμαι!!!και ξερεις κατι τα αφηνω μονο και μονο επειδη δεν υπαρχει αλλος τροπος αλλιως δεν θα τα αφηνα γιατι ακομη και ετσι οτι και να γινει αν πεσουνε και χτυπησουνε η ευθυνη ειναι δικη μου με οποιον και να τα κρατα!!!η ευθυνη ειναι δικη μας!!!μην φοβασε και μην ντρεπεσε οτι θα στεναχωρισεις τα πεθερικα!!!πρωτεραιωτητα εχουν τα παιδια σου και μετα εσυ και ο συζηγος!!εαν εσυ δεν εισαι καλα πως θα περασουν καλα τα παιδια και πως θα ξεκουραστει ο συζηγος??το οτι σου κρατησαν καπωτε οταν χριαστηκε το ενα παιδι δεν συμενη οτι θα εισαι σκλαβος αιωνια,υποχρεωση τους ηταν και ειναι τα παιδια του παιδιου τους ειναι!!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

αμα δε με ενοχλουσανε δε θα καθομουν να σκαω

οταν εχεις ομως καθε μερα 2-3 φορες τηλ με σκαψες, μιρλα και μουτρα μετα πρεπει να εισαι τουβλο για να μην ασχοληθεις

κι εγω δεν τα αφηνω τα παιδια μου αλλα να που ηρθε το ρημαδι το νοσοκομειο και το ενα το αφησα τι να εκανα.....

και αφου τοτε δεν επαθε τιποτα (λογικη του παραλογου) γιατι να παθει τωρα....

ωχ ζαλιστηκα και σας ζαλισα κι εσας................

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...