Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.......

LA LATINA

Recommended Posts

καλη μου δεν καταλαβες κατι

ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΩ

κανω το πολυ 5-6 βηματα και καθομαι να ξεκουραστω

η αυτονομια μου ειναι μεχρι την εξωπορτα μου δεν ειμαι ακομα καλα

αμα περπατουσα δεν θα περιμενα αυτους

θα μαζευα 50 50 ευρω και θα πηγαινα αλλου

για καμπινγκ μη μου μιλας αρχισα να ξυνομαι.........φοβαμαι πολυ τα ζουζουνια!!!!!!!!

οσο για το αντικουνουπικο σορρυ αλλα το ειπα ειδικα για περυσι που ειχαμε τον ιο των κουνουπιων και ηταν τοσο επικινδυνο δεν το διευκρινισα

ευχαριστω που ασχοληθηκες με το θεμα μου

Ωχ συγνώμη... Σίγουρα δεν κατάλαβα καλά...:oops::oops::oops:

Αυτό που έχεις είνα κάτι προσωρινό, σωστά?

Τι να σου πω βρε κοπέλα μου...

Ευχομαι να είσαι σύντομα γερή, και να πηγαίνεις όπου θελεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 186
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ συγνώμη... Σίγουρα δεν κατάλαβα καλά...:oops::oops::oops:

Αυτό που έχεις είνα κάτι προσωρινό, σωστά?

Τι να σου πω βρε κοπέλα μου...

Ευχομαι να είσαι σύντομα γερή, και να πηγαίνεις όπου θελεις!

δεν ειναι καθολου προσωρινο απλα ελπιζουμε να κανει υφεση για να μπορω τουλαχιστον να εχω νορμαλ ζωη γιατι οσο ειμαστε σε εξαρση αστα να πανε

τωρα ειναι κατι ενδιαμεσο....λιγα βηματακια και καλα....μες το σπιτι παντα

υπηρξε και εποχη πριν λιγους μηνες που δεν μπορουσα ουτε αυτο

τεσπα μη σας φορτιζω ειναι αλλο θεμα αυτο

να το στειλω με κινδυνο λεγοντας "ελα μωρε δε θα παθει τιποτα"

Aχ Στελλίτσα μου τέλεια περιγραφή να 'σαι καλά. Εγώ είμαι αυτής της σχολής. Το μεγάλο υπέρ, είναι μόνο ένα εγγόνι. Που θα πάει θα το προσέξουν. Εγώ τα δικά μου τα έστελνα ένα, ένα όσο ήταν μικρά γιαυτό το λόγο και τα ενάλασσα στις γιαγιάδες. Δύο μiκρά γίνεται πανικός. Αυτό με τα κουνούπια είναι θέμα αλλά με το αντιηλιακό και τις ώρες στη θάλασσα ήταν τυπικοί, τα παιδιά δεν έπαιρναν χρώμα οπότε κάτι έκαναν. Στείλτον μία εβδομάδα και Σ/Κ πάτε για έλεγχο. Βλέποντας και κάνοντας. Είναι μεγάλοι; Άνω των 70 είναι θέμα. Στην ηλικία του γιου σου οι παππούδες μας ήταν από 58-65. Χρειάζονται και αντανακλαστικά.

Ο άντρας σου είναι ευαίσθητος γιαυτό και σε προσέχει. Τετοια πράγματα έχουν το τίμημά τους δυστυχώς.

τελικα η υπομονη εξαλειφεται τελειως με το γαμο και τα παιδια, με τρομο σας διαβαζω χαχα

Έχεις δίκιο. Μας την καταναλώνουν όλη τα παιδιά μας. Και πάλι είναι τόνους περισσότερη από ότι ήταν προ παιδιών. Δηλ. με ενοχλούν πολύ λιγότερα πράγματα όπως φωνές, κλάματα, φασαρία, μη λερωθεί κάτι, αυπνία, αλλά και πάλι δεν περισσεύει.

ειναι 59 και 61 νεοι κατανεοι ευτυχως

ο παππους ειναι και πολυ προσεκτικος αλλα κουμαντο κανει η αλλη

δεν ξερω ρε παιδια

το παιδι θελει πολυ να παει

αλλα δεν εκανα παιδια για να τα μοιραζω εδω κι εκει

θα δουμε!!!!!!!!!!

αλλα δεν εκανα παιδια για να τα μοιραζω εδω κι εκει

θα δουμε!!!!!!!!!!

Μην το βλέπεις τόσο απόλυτα. Ένα ακόμη βασικό είναι ότι το παιδί θέλει να πάει. Άρα περνάει καλά. Γιατί να του το στερήσεις; Μισή ώρα είναι η Ασπροβάλτα. Πετάγεσαι και μεσοβδόμαδα ένα απόγευμα για καφέ και έλεγχο. Άλλοι πηγαινοέρχονται κάθε μέρα.

Κάνε συμμαχία με τον παππού να πάρει πρωτοβουλία με τον μικρό. Άλλες γιαγιάδες σέρνουν 3 και 4 μικρά. Το είπε και μια κοπέλα παραπάνω. Εκεί είναι λίγο επικίνδυνα. Αλλά η Ασπροβάλτα έχει τόσο ωραία βόλτα, χωρίς αυτοκίνητα, έχει παιδικές χαρές, θα ξεσκάσει ο μιικρός. Και είναι σε ηλικία που καταλαβαίνει καλά. Βάλε όρο να μην μαυρίσει. Δώσε και μπλουζάκια κοντά να του φοράν στην παραλία. Ξες για να μην βρέχονται και κρυώνει.

Άντε σκέψου το.

Διαφημίσεις

δεν νομιζω να τους εχει εμπιστοσυνη, γι'αυτο και δεν θελει, αν καταλαβα καλα. το ιδιο και εγω! εδω μπροστα μου και κανει το δικο της, ποσο μαλλον απο πισω της!!!!

με αναγκαζετε να τα ξαναπω αλλα δε γινεται αλλιως..........για να καταλαβετε...........

Να με συγχωρησετε γιατι το ποστ θα ειναι μεγαλο, αλλα αν δε μιλησω καπου....θα σκασω! Και φυσικα καθε αποψη δεκτη αν καποιος νομιζει οτι ειμαι λαθος! Η σχεση μου με την πεθερα ξεκινησε πριν 5 χρονια...πρωτη κουβεντα της ηταν οτι ειμαι "κοντη και χοντρη!" (1.70 - 65 κιλα) δευτερη κουβεντα οτι ειμαι τουρκαλα (γιατι ειμαι ποντια) μετα απο λιγο αποφασισαμε να παντρευτουμε "γιατι βιαζεστε τοσο" να κανουμε παιδι "γιατι δε μας ρωτησατε" ερχεται ο αντρας μου να μεινει στο δικο μου διαμερισμα και η κυρια κλαιει περιπου εναμιση χρονο οτι της πηρα το γιο και καλυτερα να μην ειχα σπιτι...και στις δυο γεννες επειδη γεννησα γρηγορα η πρωτη κουβεντα ηταν "εσυ τι καταλαβες, αβγο εβγαλες" και εκ των υστερων μαθαινω οτι προσπαθουσε να πεισει τους κολλητους του αντρα μου 3 μερες πριν το γαμο οταν της πηγαν το νυφικο (κουμπαροι γαρ) να τον πεισουν οτι ειναι μικρος να παντρευτει (30)... εζησα 2 χρονια μες το κλαμα και τον οδυρμο, να μην ερχονται καθολου σπιτι μας ουτε για το μωρο, να τρεχω ολο εγω εκει, και να παρακαλαω και τον αντρα μου να τους παιρνει τηλ και να πηγαινουμε γιατι ειναι κριμα ενω εκεινος δεν ηθελε ουτε να τους βλεπει (λογω του ξυλου που ετρωγε απ τον πατερα του μικρος και μιας κλαψο----- μανας που ειχε ολη του τη ζωη....) την οποια βεβαια εγω μαμα κανονικα να τη λεω και τον αλλον μπαμπα αν και εχασα τον πατερα μου και η λεξη δε μου βγαινει, ολα απο δικη μου καλη πιστη και θεληση!!!

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ---- ΤΩΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΤΡΕΙΣΙΜΙΣΗ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΑΜΙΣΗ Ο ΜΙΚΡΟΣ) αλλα αυτα που γινονται εμενα με τρελλαινουν και θελω τη γνωμη σας ειλικρινα γιατι θα σκασω..... θα τα παραθεσω σριθμητικα και χωρις δικα μου σχολια για να μην επηρεασω κανεναν.... ειναι ολα γεγονοτα που εχουν συμβει ολο αυτο τον καιρο

1) μια μερα ξεχασε την εξωπορτα της ανοιχτη και ο μεγαλος μου ανοιξε και αρχισε να ανεβαινει στα επανω πατωματα (2 ετων)

2) μια αλλη μερα τον αφησε μονο του μεσα και την κλειδωσε εξω και τον παρακαλουσε απο το μπαλκονι μιση ωρα να της ανοιξει (2 ετων)

3) οταν εγω ημουν στο νοσοκομειο λογω αυτοανοσου και τον κρατησε του πηρε φαρμακα μονη της απ το φαρμακειο ενω ειχα πει ρητα να μην του δωσουν τιποτα αν δε με ρωτησουν γιατι παιρνει συγκεκριμενη αγωγη

4) αφηνει τα γυαλικα στρωμενα και τα παιδια τα σπανε και παιζουν με τα θρυψαλα

5) τις προαλλες ξεχασε τις βελονες του ραψιματος τις τεραστιες και τα παιδια τα βρηκαμε να μαλωνουν μ αυτες στα χερια...

6) μαγειρευει παντα οταν τα παιδια ειναι εκει (ενα διωρακι τα αφηνω συνηθως) με τα τηγανια της παντα με τα χερουλια προς τα εξω και το φουρνο τον στηριζει με ενα ξυλο....

7) φοραει στα παιδια πυτζαμες πανω απ τα ρουχα για να μην αναψει καλοριφερ

το μονο που τα ταιζει ειναι 2-3 πατατες φουρνου

9) αν γελαστω να βαλω και λιγο τυρακι μου κανει παρατηρηση και βγαζει το μισο απ το πιατο

10) το καλοκαιρι εβαζε ταινια με ναζι που καινε εβραιους στον μεγαλο (ακομα λεει για τις φωτιες το παιδι) και ηταν και χαρουμενη που του αρεσουν οι φωτιες

11) πηρε τον μεγαλο 2 μερες στο εξοχικο και πηγα και τον βρηκα συγκαμενο ως τα μπουτια γιατι δεν τον ξεπλενε οταν εκανε κακα με σαπουνι- του εριχνε μονο νερακι απ την πισινα δυο χουφτες και μετα τον εβαζε και μες τα βρωμονερα στην πισινα

12) τον βρηκα κατακαμενο γιατι δε θελανε να βαλουνε αντιηλιακο (ενω εδωσα ολοκαινουριο)

13) τον βρηκα καταφαγωμενο απ τα κοιυνουπια ενω σερνοταν και ο ιος των κουνουπιων γιατι ξεχασανε και αντικουνουπικο να βαλουν (που ειχα δωσει ολοκαινουριο)

14) στο εξοχικο οπου και να πατησεις εχει φιδακια για τα κουνουπια, ΤΕΖΑ και φαρμακα

15) φαρμακα εβγαλε το παιδι μια μερα απο την κρεβατοκαμαρα της γιατι δεν τα ειχε σηκωσει

16) μια αλλη μερα κοντεψε να πιει την κολωνια της γιατι δε τον προσεχε κανεις

17) διπλα στην πισινα που παιζαμε με τα παιδια βρηκαμε ενα φιδι, τα μαζεψαμε και φυγαμε και η κυρια θυμωσε, "ηταν λαφιατης, μικρουλικο, δεν τσιμπαει" και την αλλη βδομαδα ο πεθερος μου μου ειπε οτι βρηκε αλλα δυο μεγαλυτερα...

1 τα χερια της ειναι 2-3 φορες εγχειρισμενσ και δε μπορει να σηκωνει μωρα ουτε πρεπει

19) λεει παντα ψεμματα οτι τα παιδια φαγανε κι εκεινα γυρνανε σπιτι ψωμολυσαγμενα

20) εχουν χτυπησει πολλες φορες και βλεπω τα σημαδια και ποτε δεν παραδεχεται οτι εγιναν σπιτι της

21) φοβεριζουν τα παιδια με μια ενεση (κουνιαδος γιατρος) για να καθονται φρονιμα

22) κοροιδευουν το παιδι γιατι φοραει ακομα πανες με αηδιαστικο τροπο (το παιδι δεν μπορεσε να τις βγαλει γιατι εγω ειμαι ολο το χειμωνα καθηλωμενη σε μια καρεκλα σχεδον αναπηρη και δε μπορουσα να το παω τουαλετα)

23) Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΡΟΧΤΕΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ 3,5 ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ.......

και γενικως.....το μονο που περιμενουν ειναι να πεθανει η μανα μου(80) γιατι νομιζουν οτι μετα θα παω να μεινω πανω κατω μαζι τους- δεν παω στην Αυστραλια καλυτερα... χτες ηρθε μετα απο μια βδομαδα (που ειχα παει εγω σερνομενη) και μας εφερε φαγητο ειπε...ενα μπολακι που καλα καλα δεν εφτασε για τα παιδια....ευτυχως η μαμα μου φερνει την κατσαρολαρα την αφηνει και ουτε μας ενοχλει.... το μονο της μελημα ειναι ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ, ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!!!!!!! και Ε Ρ Ω Τ Ω !!!!!!Ποια τρελλη θα τα εδινε??? αμα κατσω θα γραφω μεχρι αυριο το τι μας εχει κανει τοσα χρονια...ολα τα ξεχασα, τα εβαλα πισω, της μιλαω με το σεις και με το σας.....αλλα για τα παιδια, οχι ρε φιλε!!!!!!! Φ Ο Β Α Μ Α Ι!!!!!!! εμενα ας με κανει κουρελι, ας κανει κι αλλα τοσα, που κοντεψα να μεινω αναπηρη και το μονο που ειπε (εννοειται ποτε δεν ηρθε στο νοσοκομειο κι εχω νοσηλευτει 4 φορες απο μια βδομαδα) ηταν "πες το γιατρο σου ως ποτε, θα γερασεις για να γινεις καλα???" βαρεθηκα ρε παιδια σας ορκιζομαι σε οτι εχω ιερο.....οσο για τον αντρα μου γιατι σιγουρα θα ρωτησετε.....στις αρχες τους σιχαινοταν, με το ζορι τον πηγαινα σπιτι τους....εγω η ΗΛΙΘΙΑ και τωρα το μονο που λεει ειναι "ακομα δεν την εμαθες, ακομα μαζι της ασχολεισαι, βριστην, χεστην, κλειστης το τηλεφωνο!" αλλα εγω δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος...απλα, δε θελω να εχει τα παιδια μου, οπως δεν τα εχει και η μαμα μου, οπως δεν τα δινω σε κανεναν......ΦΟΒΑΜΑΙ!!!! πειτε μου αν ειμαι κακια νυφη, αν θα τα βρω απ τις νυφες μου, οτι θελετε, αλλα πειτε κατι......

ΥΓ και τα δικα της παιδια μη ρωτησετε πως τα μεγαλωσε ....ο κουνιαδος μου 2 χρονω ζεματιστηκε με καυτο νερο που αφησε η κυρια μες το σαλονι για να παει να φερει κρυο να το συπληρωσει να τον λουσει και ο αντρας μου ηταν μονιμα κλειδωμενος στο μπανιο για τιμωρια και ανακατευε τα απορρυπαντικα μεσα στους κουβαδες!

Όταν είναι μωρά το βλέπουμε διαφορετικά και φυσικό να είμαστε πιο προστατευτικές. Όσο μεγαλώνουν και ανεξαρτητοποιούνται αφήνουμε λίγο χώρο και σε άλλους ανθρώπους στη ζωή τους. Γίνονται και τα παιδάκια πιο αυτόνομα, συννενοούμαστε καλύτερα. Φυσικά κάθε μάνα ξέρει το παιδί της και κρίνει με την ωριμότητά του. Την κόρη μου την άφησα στους παππούδες διακοπές 2 χρονών και τον γιο μου 3.5.

Διαφημίσεις

με αναγκαζετε να τα ξαναπω αλλα δε γινεται αλλιως..........για να καταλαβετε...........

Να με συγχωρησετε γιατι το ποστ θα ειναι μεγαλο, αλλα αν δε μιλησω καπου....θα σκασω! Και φυσικα καθε αποψη δεκτη αν καποιος νομιζει οτι ειμαι λαθος! Η σχεση μου με την πεθερα ξεκινησε πριν 5 χρονια...πρωτη κουβεντα της ηταν οτι ειμαι "κοντη και χοντρη!" (1.70 - 65 κιλα) δευτερη κουβεντα οτι ειμαι τουρκαλα (γιατι ειμαι ποντια) μετα απο λιγο αποφασισαμε να παντρευτουμε "γιατι βιαζεστε τοσο" να κανουμε παιδι "γιατι δε μας ρωτησατε" ερχεται ο αντρας μου να μεινει στο δικο μου διαμερισμα και η κυρια κλαιει περιπου εναμιση χρονο οτι της πηρα το γιο και καλυτερα να μην ειχα σπιτι...και στις δυο γεννες επειδη γεννησα γρηγορα η πρωτη κουβεντα ηταν "εσυ τι καταλαβες, αβγο εβγαλες" και εκ των υστερων μαθαινω οτι προσπαθουσε να πεισει τους κολλητους του αντρα μου 3 μερες πριν το γαμο οταν της πηγαν το νυφικο (κουμπαροι γαρ) να τον πεισουν οτι ειναι μικρος να παντρευτει (30)... εζησα 2 χρονια μες το κλαμα και τον οδυρμο, να μην ερχονται καθολου σπιτι μας ουτε για το μωρο, να τρεχω ολο εγω εκει, και να παρακαλαω και τον αντρα μου να τους παιρνει τηλ και να πηγαινουμε γιατι ειναι κριμα ενω εκεινος δεν ηθελε ουτε να τους βλεπει (λογω του ξυλου που ετρωγε απ τον πατερα του μικρος και μιας κλαψο----- μανας που ειχε ολη του τη ζωη....) την οποια βεβαια εγω μαμα κανονικα να τη λεω και τον αλλον μπαμπα αν και εχασα τον πατερα μου και η λεξη δε μου βγαινει, ολα απο δικη μου καλη πιστη και θεληση!!!

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ---- ΤΩΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΤΡΕΙΣΙΜΙΣΗ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΑΜΙΣΗ Ο ΜΙΚΡΟΣ) αλλα αυτα που γινονται εμενα με τρελλαινουν και θελω τη γνωμη σας ειλικρινα γιατι θα σκασω..... θα τα παραθεσω σριθμητικα και χωρις δικα μου σχολια για να μην επηρεασω κανεναν.... ειναι ολα γεγονοτα που εχουν συμβει ολο αυτο τον καιρο

1) μια μερα ξεχασε την εξωπορτα της ανοιχτη και ο μεγαλος μου ανοιξε και αρχισε να ανεβαινει στα επανω πατωματα (2 ετων)

2) μια αλλη μερα τον αφησε μονο του μεσα και την κλειδωσε εξω και τον παρακαλουσε απο το μπαλκονι μιση ωρα να της ανοιξει (2 ετων)

3) οταν εγω ημουν στο νοσοκομειο λογω αυτοανοσου και τον κρατησε του πηρε φαρμακα μονη της απ το φαρμακειο ενω ειχα πει ρητα να μην του δωσουν τιποτα αν δε με ρωτησουν γιατι παιρνει συγκεκριμενη αγωγη

4) αφηνει τα γυαλικα στρωμενα και τα παιδια τα σπανε και παιζουν με τα θρυψαλα

5) τις προαλλες ξεχασε τις βελονες του ραψιματος τις τεραστιες και τα παιδια τα βρηκαμε να μαλωνουν μ αυτες στα χερια...

6) μαγειρευει παντα οταν τα παιδια ειναι εκει (ενα διωρακι τα αφηνω συνηθως) με τα τηγανια της παντα με τα χερουλια προς τα εξω και το φουρνο τον στηριζει με ενα ξυλο....

7) φοραει στα παιδια πυτζαμες πανω απ τα ρουχα για να μην αναψει καλοριφερ

το μονο που τα ταιζει ειναι 2-3 πατατες φουρνου

9) αν γελαστω να βαλω και λιγο τυρακι μου κανει παρατηρηση και βγαζει το μισο απ το πιατο

10) το καλοκαιρι εβαζε ταινια με ναζι που καινε εβραιους στον μεγαλο (ακομα λεει για τις φωτιες το παιδι) και ηταν και χαρουμενη που του αρεσουν οι φωτιες

11) πηρε τον μεγαλο 2 μερες στο εξοχικο και πηγα και τον βρηκα συγκαμενο ως τα μπουτια γιατι δεν τον ξεπλενε οταν εκανε κακα με σαπουνι- του εριχνε μονο νερακι απ την πισινα δυο χουφτες και μετα τον εβαζε και μες τα βρωμονερα στην πισινα

12) τον βρηκα κατακαμενο γιατι δε θελανε να βαλουνε αντιηλιακο (ενω εδωσα ολοκαινουριο)

13) τον βρηκα καταφαγωμενο απ τα κοιυνουπια ενω σερνοταν και ο ιος των κουνουπιων γιατι ξεχασανε και αντικουνουπικο να βαλουν (που ειχα δωσει ολοκαινουριο)

14) στο εξοχικο οπου και να πατησεις εχει φιδακια για τα κουνουπια, ΤΕΖΑ και φαρμακα

15) φαρμακα εβγαλε το παιδι μια μερα απο την κρεβατοκαμαρα της γιατι δεν τα ειχε σηκωσει

16) μια αλλη μερα κοντεψε να πιει την κολωνια της γιατι δε τον προσεχε κανεις

17) διπλα στην πισινα που παιζαμε με τα παιδια βρηκαμε ενα φιδι, τα μαζεψαμε και φυγαμε και η κυρια θυμωσε, "ηταν λαφιατης, μικρουλικο, δεν τσιμπαει" και την αλλη βδομαδα ο πεθερος μου μου ειπε οτι βρηκε αλλα δυο μεγαλυτερα...

1 τα χερια της ειναι 2-3 φορες εγχειρισμενσ και δε μπορει να σηκωνει μωρα ουτε πρεπει

19) λεει παντα ψεμματα οτι τα παιδια φαγανε κι εκεινα γυρνανε σπιτι ψωμολυσαγμενα

20) εχουν χτυπησει πολλες φορες και βλεπω τα σημαδια και ποτε δεν παραδεχεται οτι εγιναν σπιτι της

21) φοβεριζουν τα παιδια με μια ενεση (κουνιαδος γιατρος) για να καθονται φρονιμα

22) κοροιδευουν το παιδι γιατι φοραει ακομα πανες με αηδιαστικο τροπο (το παιδι δεν μπορεσε να τις βγαλει γιατι εγω ειμαι ολο το χειμωνα καθηλωμενη σε μια καρεκλα σχεδον αναπηρη και δε μπορουσα να το παω τουαλετα)

23) Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΡΟΧΤΕΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ 3,5 ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ.......

και γενικως.....το μονο που περιμενουν ειναι να πεθανει η μανα μου(80) γιατι νομιζουν οτι μετα θα παω να μεινω πανω κατω μαζι τους- δεν παω στην Αυστραλια καλυτερα... χτες ηρθε μετα απο μια βδομαδα (που ειχα παει εγω σερνομενη) και μας εφερε φαγητο ειπε...ενα μπολακι που καλα καλα δεν εφτασε για τα παιδια....ευτυχως η μαμα μου φερνει την κατσαρολαρα την αφηνει και ουτε μας ενοχλει.... το μονο της μελημα ειναι ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ, ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!!!!!!! και Ε Ρ Ω Τ Ω !!!!!!Ποια τρελλη θα τα εδινε??? αμα κατσω θα γραφω μεχρι αυριο το τι μας εχει κανει τοσα χρονια...ολα τα ξεχασα, τα εβαλα πισω, της μιλαω με το σεις και με το σας.....αλλα για τα παιδια, οχι ρε φιλε!!!!!!! Φ Ο Β Α Μ Α Ι!!!!!!! εμενα ας με κανει κουρελι, ας κανει κι αλλα τοσα, που κοντεψα να μεινω αναπηρη και το μονο που ειπε (εννοειται ποτε δεν ηρθε στο νοσοκομειο κι εχω νοσηλευτει 4 φορες απο μια βδομαδα) ηταν "πες το γιατρο σου ως ποτε, θα γερασεις για να γινεις καλα???" βαρεθηκα ρε παιδια σας ορκιζομαι σε οτι εχω ιερο.....οσο για τον αντρα μου γιατι σιγουρα θα ρωτησετε.....στις αρχες τους σιχαινοταν, με το ζορι τον πηγαινα σπιτι τους....εγω η ΗΛΙΘΙΑ και τωρα το μονο που λεει ειναι "ακομα δεν την εμαθες, ακομα μαζι της ασχολεισαι, βριστην, χεστην, κλειστης το τηλεφωνο!" αλλα εγω δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος...απλα, δε θελω να εχει τα παιδια μου, οπως δεν τα εχει και η μαμα μου, οπως δεν τα δινω σε κανεναν......ΦΟΒΑΜΑΙ!!!! πειτε μου αν ειμαι κακια νυφη, αν θα τα βρω απ τις νυφες μου, οτι θελετε, αλλα πειτε κατι......

ΥΓ και τα δικα της παιδια μη ρωτησετε πως τα μεγαλωσε ....ο κουνιαδος μου 2 χρονω ζεματιστηκε με καυτο νερο που αφησε η κυρια μες το σαλονι για να παει να φερει κρυο να το συπληρωσει να τον λουσει και ο αντρας μου ηταν μονιμα κλειδωμενος στο μπανιο για τιμωρια και ανακατευε τα απορρυπαντικα μεσα στους κουβαδες!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

μα καλά κάθεσαι κι εσυ και είσαι κι ευγενική απο πάνω;δεν ξέρω όπως είπα δεν έχω παιδιά κι όταν κάνω δεν ξέρω αν θα μπορώ αν θα δουλεύω οπότε θα ήθελα να κάνουν κάνα μπανάκι στον καθαρό αέρα αλλά ειλικρινά η στάση σου μόνο ως Μητέρας Τερέζα μπορεί να χαρακτηριστεί....και με αυτοάνοσο νόσημα και να σου μιλάει έτσι;ήμαρτον!!μην τ'αφήσεις τα παιδιά αφού δεν αισθάνεσαι άνετα και μην το συζητάς και καθόλου!!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Και τα 2 παιδιά μαζί αποκλείεται. Οι παππούδες πάντα είναι περιορισμένης ευθύνης. Αν δεν εμπιστεύεσαι και φυσικά έχεις τους λόγους σου και δεν χρειάζεται να εξηγήσεις τίποτα σε κανέναν γιατί εσύ είσαι η μάνα, μην το αφήνεις. Καλά για το μικρό ούτε συζήτηση. Αν επιμείνουν θα επαναλάβεις ήρεμα όλα αυτά που έγραψες που φυσικά είναι πολύ σοβαρά. Αν δείξουν σοβαρή μεταμέλεια τους πας δοκιμαστικά μία μία μέρα. Αν θεωρείς ότι πρέπει το παιδί να αυτοπροστατεύεται πριν μείνει μαζί τους κάνε αυτό.

Η δική σου σχέση μαζί τους δεν έχει να κάνει με τη σχέση τους με τα παιδιά. Οϋτε είσαι υποχρεωμένη να ανέχεσαι επ' άπειρον.

Για την πάνα και ο δικός μου 3,5 καθάρισε. Άφού δεν προλάβαμε το προηγούμενο καλοκαίρι στα 2,5 τον άφησα στα 3,5.

Βρε Στέλλα τι ράτσα είναι τα πεθερικά σου;

Διαφημίσεις

ειναι γιαγια τους και δε θελω να την αποκοψω, ακομα και τωρα απο μενα μαθαινει οτι ειναι να μαθει, ο γιος της ποτε δεν της λεει κανενα οικογενειακο μας θεμα εγω εκει μπλα μπλα μπλα.... να μην την πικρανω την καημενη....δεν ειμαι ανθρωπος να κανω φασαριες, η να δημιουργησω προβληματα, ολο κοιταω να τους κανω τη χαρη......

εξαλλου κι αυτη μανα ειναι ρε παιδια.......λαθος, υπερβολικη, ασχετη, αλλα μανα

ξερω γω τι να πω

εχει ωρες που με τρελαινει και παλι μαλακωνω μετα

ο αντρας μου λεει οτι με κανει οτι θελει

τεσπα σας ζαλισα κι εσας

ευχαριστω για τη συμπαρασταση

Η γυναίκα (γιατι απ'ότι καταλαβα αυτή είναι το στραβοξυλο), δεν παιζεται!

Είναι και τσιγκουνα από πάνω!

Ασχετο:(αυτο με το τυρι και τις πατατες πραγματικα δεν το καταλαβα. Και αυτο το τσιγκουνευεται?)

Εαν δεν την εμπιστευεσαι μην της τα δινεις. Απλό

Εξάλλου, συμφωνει και ο συζυγος, σωστα?

Τώρα, για τον αερα που έχει, sorry, αλλά της τον έδωσες! Βρήκε και τα έκανε! Μα να την λες μαμά? Σε ποιον αιώνα ζουμε?

Εσυ, γενικά πως τα βγαζεις πέρα? Θελω να πω εχεις βοήθεια? (Εκτως από το φαγητό της μαμας σου?)

Απο την στιγμή που συμπεριφερεται ετσι, γραφ'την. Μην ασχολεισαι. Εδω απο οτι καταλαβαινω εχεις σοβαρότερα θεματα να ασχοληθείς.,και ασχολείσαι με μ@λ@%*^ς.

Και πάλι sorry.

Και τα 2 παιδιά μαζί αποκλείεται. Οι παππούδες πάντα είναι περιορισμένης ευθύνης. Αν δεν εμπιστεύεσαι και φυσικά έχεις τους λόγους σου και δεν χρειάζεται να εξηγήσεις τίποτα σε κανέναν γιατί εσύ είσαι η μάνα, μην το αφήνεις. Καλά για το μικρό ούτε συζήτηση. Αν επιμείνουν θα επαναλάβεις ήρεμα όλα αυτά που έγραψες που φυσικά είναι πολύ σοβαρά. Αν δείξουν σοβαρή μεταμέλεια τους πας δοκιμαστικά μία μία μέρα. Αν θεωρείς ότι πρέπει το παιδί να αυτοπροστατεύεται πριν μείνει μαζί τους κάνε αυτό.

Η δική σου σχέση μαζί τους δεν έχει να κάνει με τη σχέση τους με τα παιδιά. Οϋτε είσαι υποχρεωμένη να ανέχεσαι επ' άπειρον.

Για την πάνα και ο δικός μου 3,5 καθάρισε. Άφού δεν προλάβαμε το προηγούμενο καλοκαίρι στα 2,5 τον άφησα στα 3,5.

εμεις το εχουμε γενικως το κοροιδεμα

τωρα τη βγαλαμε την πανα κι εχουμε κοροιδεμα για το σπιτι

επειδη με το ζορι περπαταω και δε μπορω να μαζευω εκατο φορες τα παιχνιδια απ το πατωμα μετα βιας καθαριζω σερνομενη στα πατωματα τωρα εχουμε τον πεθερο καθε που μπαινει μεσα "τι γινεται εδω?πωπωπωπγιατι ειναι ολα ετσι???" καθε φορα ομως!!!!!!!!!!!

εγω κοιταω να ειναι καθαρα κι ας εχει παιχνιδια στη μεση

αλλα που μυαλο!!!!!

εισητήρια απο την εργατική κατοικία δεν δικαιούσε να πάρεις ???

ειναι πολύ ωραία η διαμονή και πολύ οικονομικά .

γιατί ουτε και γώ θα πήγαινα αλλά βρε κοπελία μου

πρέπει να διεκδικήσεις την Θέση που σου ανήκει ....ΕΙΣΑΙ Η ΜΑΝΑ των παιδιών

και τον λόγο σου ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ .

ναι να το κανουμε για τα παιδια μας αλλα να μην αφηνουμε να μας πατανε κιολας και να θετουμε και σε κινδυνο την ζωη τους για να γινει το κεφι της γιαγιας!!!!

λες και θα ακουσεις κανα καλο λογο!!!

η μαμα μου οπως ειπα μαγειρευει και πλενει και σιδερωνει

τα παιδια τα εχω αποκλειστικα εγω

ο μεγαλος παει και παιδικο ως τις μιαμιση

μετα ειμαστε μαζι και με τον μικρο ως τις 6 που ερχεται ο μπαμπας μας -να ξεκουραστει και η μαμα μου ειναι ηλικιωμενη

για τις δουλειες οτι μπορω μονη με τον αντρα μου και τα δυσκολα παιρνω καθαριστρια

ευτυχως με τα παιδια τα καταφερνω

μου βγαινει η γλωσσα να παω να βαλω ενα νερο βεβαια αλλα τα καταφερνω

δοξα το θεο

πριν λιγους μηνες ουτε να σταθω δε μπορουσα

ειναι γιαγια τους και δε θελω να την αποκοψω, ακομα και τωρα απο μενα μαθαινει οτι ειναι να μαθει, ο γιος της ποτε δεν της λεει κανενα οικογενειακο μας θεμα εγω εκει μπλα μπλα μπλα.... να μην την πικρανω την καημενη....δεν ειμαι ανθρωπος να κανω φασαριες, η να δημιουργησω προβληματα, ολο κοιταω να τους κανω τη χαρη......

εξαλλου κι αυτη μανα ειναι ρε παιδια.......λαθος, υπερβολικη, ασχετη, αλλα μανα

ξερω γω τι να πω

εχει ωρες που με τρελαινει και παλι μαλακωνω μετα

ο αντρας μου λεει οτι με κανει οτι θελει

τεσπα σας ζαλισα κι εσας

ευχαριστω για τη συμπαρασταση

Αγαλμα πρεπει να σε κανει!

παιδια δε θελω να με κανει αγαλμα, να προσεχει θελω αλλα ποτε δεν το κανει!!!!!!

και οταν τρεχουμε στα νοσοκομεια θα φταιω εγω που της το εδωσα.........

παιδια δε θελω να με κανει αγαλμα, να προσεχει θελω αλλα ποτε δεν το κανει!!!!!!

και οταν τρεχουμε στα νοσοκομεια θα φταιω εγω που της το εδωσα.........

Ακριβώς! Μην τα δώσεις!!

Μην ασχολεισαι. Εδω απο οτι καταλαβαινω εχεις σοβαρότερα θεματα να ασχοληθείς.,και ασχολείσαι με μ@λ@%*^ς.

Αυτό και το προσυπογράφω. Δεν θα 'πρεπε να σου δημιουργεί καθόλου θέμα. Μα για τίποτα. Μόνο συμπαράσταση θα ΄πρεπε να σου δίνει όχι έννοιες. Ξεκαθάρισέ το και ξέκοψε αφού σε κουράζει σαν άνθρωπος. Τα παιδιά ας τα βλέπει με τον άντρα σου.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...