Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.......

LA LATINA

Recommended Posts

και θα αρχισουν τα προβληματα....θελω γνωμες να προλαβω το κακο

σε καποια θεματα εχω δικιο και σε καποια αδικο

θελω να με βοηθησετε

τα πεθερικα μου εχουν ενα εξοχικο στην Ασπροβαλτα....καθε χρονο εχουμε φασαριες του στυλ "φερε τα παιδι εμεις θα το φερουμε πισω σε 3 μερες" και εγω δεν το εδωσα ποτε....

"μα οι γειτονες εχουν τα εγγονια τους" - απ τις κορες ομως, ποτε απ τις νυφες.... μα το ενα μα το αλλο.......... ο μεγαλος μου ειναι πολυ ζωηρος και περυσι ο μπαμπας του τον εδωσε για 3 μερες χωρις να με ρωτησει με αποτελεσμα τη δευτερη μερα να παρω το μπεμπη και να τρεχω μονη μου εκει περα και να φαω ενα ΠΣΚ μαζι τους (!) για να ειμαι με τα παιδια

το παιδι το βρηκα καταφαγωμενο απ τα κουνουπια, ξεχασαν το αντικουνουπικο να το βαλουν, συγκαμενο γιατι το ξεπλεναν με νερακι απ την παιδικη πισινα, οοοοολη μερα μες τον ηλιο χωρις καπελο ουτε αντιηλιακο , οτι ωρα να ναι στη θαλασσα, ολη μερα στην πισινουλα ......τα ειπα στο "επικινδυνες γιαγιαδες" να μην σας κουραζω......

ΤΩΡΑ εχω θεμα..........περυσι με τα χιλια ζορια δεχτηκαν να μας αφησουν 3 μερουλες μονους μας στο εξοχικο και να μην ερθουν......και μας κρατησαν μουτρα κανα μηνα μετα (ενω ολο το καλοκαιρι πηγαιναμε ΣΚ μαζι τους)

φετος βγηκε ΚΑΙ ο πεθερος στη συνταξη οποτε...............ΙΟΥΝΙΟΣ και θα πανε να αραξουνε......ως το ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

τωρα εγω σα μανα θα καθομουν να λιωσω στην πολη για να παει το παιδι μου με την οικογενεια του 10 μερες, αλλα αυτοι αποκλειεται!

απο τη μια και γι αυτο ειπα εχω ΚΑΙ αδικο, το σπιτι ειναι δικο τους, οτι θελουν το κανουν, περιμεναν τοσα χρονια τη συνταξη εχουν καθε δικαιωμα να πανε, εχουν τις ντοματουλες τους, εχουν ποτισματα ΟΚ ΟΚ ΟΚ

απ την αλλη ομως.............απο ολοκληρο καλοκαιρι ζηταω μονο 10 μερουλες!!!! Πρεπει δηλαδη ολο το καλοκαιρι να το φαω μαζι τους????

να μην ξεχασω να σας πω οτι ολο το χειμωνα εχω βγει απ την πορτα μου 4 φορες κυριολεκτικα γιατι δεν περπατουσα απο μυοπαθεια, τωρα αρχισα να κανω καποια βηματακια και να με δει λιγο ο ηλιος και παλι μεσα ειμαι δηλαδη...

το μαζι τους βεβαια να σας πω κι αυτο συνεπαγεται με

1. ο αντρας μου παθαινει ψυχολογικο λαλα και του κανει σπαστικες καταστασεις στομαχου δεν μπορει ουτε να φαει μια μπουκια ειναι ολο χαπακωμενος

2. η πεθερα τρεχει απο πισω μας παντου.........καθηστε να σας περιγραψω καλυτερα μια μερα

ξυπνας το πρωι και το μικρο μωρο λειπει απο διπλα σου γιατι το πηρε η κυρια κρυφα τα χαραματα να το παει στη γειτονια απ τις 7 να το "δειξει"

πινεις ενα καφεδακι οπου σε βρισκει μονη σου και αρχιζει ερωτησεις τυπου "ευχαριστιεσαι το σεξ μετα την γεννα?" ο γιος της "ειναι προικισμενος η οχι?" (σε ....μεγεθος) θα πας για μπανιο θαλασσα "ξυριζεσαι? και αν ναι, που???" κι ο γιος της "ξυριζεται????" Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΙ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ!!!!

μετα ξυπναει ο αντρας μου και ο μεγαλος γιος λεει ο αντρας μου "θελω μια μπουγατσουλα"

βγαζει αυτη ενα δισκο "γιατι να παρεις μπουγατσα να δινεις λεφτα κοιτα, σου εκανα μια φετα με μελι, μια με μερεντα, μια με λα βας..." τα παιρνει ο συζυγος που δε μπορει να αποφασισει τι θα φαει στις 10 μερες των διακοπων του.....βριζει και φωναζει........

μετα αρχιζει το ματς......."μαμα το παιδι ειναι στην πισινα τρεις ωρες" σε γραααααφει

μαμα το παιδι ειναι νηστικο - σε γραααααφει

μαμα το παιδι ειναι στον ηλιο- σε γρααααφει

ερχεται το μεσημερι ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ τους φτιαχνει πατατες στο φουρνο με τυρι χειμωνα καλοκαιρι αυτο ειναι κι αμα βαλω και λιγο τυρι παραπανω για τον μεγαλο που του αρεσει το παιρνει πισω...........

μετα αρχιζουμε "δε θα πατε στη θαλασσα, πηγαμε ειδαμε και ειναι ζεστη, τωρα παει ο κοσμος, τωρα ειναι ωρα για θαλασσα εσεις τι κανετε???" ε πρηξε πρηξε ξεκιναμε και στην πορτα

"ετοιμη κι εγω! αλλος για τη θαλασσα???" εννοειται ουτε να ακουμπησω τα παιδια μου στη θαλασσα αδυνατον να την ξεκολλησεις απο πανω τους......

κανει παρατηρησεις και τι θα τα δωσω να φανε στη θαλασσα...αν ειναι δυνατον να τα εχω με φρυγανια και ντοματα το καλυτερο της....γυρναμε, κανουμε μπανιο, ξαπλωνουμε, και το απογευμα ξανα τα ιιδια..........ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ 3 ΧΜ να μας βρει στον ζωολογικο γιατι ο πεθερος δεν την εφερνε για να μεινουμε λιγο η οικογενεια και ηρθε και δεν ειχα που να τη βαλω πισω εχω 2 καθισματακια και μπηκε αναμεσα και στο φιναλε γιατι να ερθει σε μια ωρα ειχαμε ολοι μαζι ραντεβου να παμε βολτα!!!!!!!!!

στη βολτα επισης, εκεινη το καροτσι, εκεινη το παιδι, αυτο ΟΚ λεω γιαγια ειναι να χαρει......

μετα αρχιζουμε "μην κατσετε, να παρετε σαντουιτς στο χερι, αλλη φορα θα τρωτε τοστ απο το σπιτι....να παρε 5 ευρω - το γιο της- κοιταει εμενα - θα φας κι εσυ????"

μα γι αυτο ηρθαμε σπιτι μας διακοπες κυρα μου, για να μην πληρωνουμε ξενοδοχεια, αρα δε θα κανουμε σκοντο και στο φαι, το μεσημερι σπιτι, το βραδυ εξω, δεκα μερες το χρονο ειναι, και φυσικα περασαμε και βραδια με σαντουιτσακι, αλλα οχι με το ζορι.....

και μετα την αλλη μερα ο πεθερος "αμα τρωτε ετσι εξω καθε μερα, τι περιμενετε το στομαχι σας να ειναι καλα???" η πλακα ειναι οτι ο αντρας μου μονο μ αυτους δεν τρωει, οπου αλλου και να ειμαστε δεν τον πιανει το στομαχι και ο γιατρος ειπε ειναι ψυχολογικο- και το χειμωνα το παθαινει μαζι τους

και γυρναμε το βραδυ, πολεμος να παρω τα παιδια μου στο δωματιο μου, αυτη απο πανω να νανουριζει............για γερα νευρα!!!!!!!!!!

και σας ερωτω........πως παω εγω εκει????

που η παθηση μου δε θελει συγχυσεις, ουτε στεναχωρια απαγορευεται........

και το χειροτερο???? ο αντρας μου τα εφτυσε ολοκληρο χειμωνα με μενα σχεδον αναπηρη και τα δυο παιδια, και ανετοτατα τον δινει τον μεγαλο μαζι τους για καμια βδομαδα αλλα εγω θα πεθανω!!!!!!!!!! μα δεν τον προσεχουν!!!!!!!!!! τους εχει κλειδωσει εξω απο το σπιτι ποσες φορες, βγαινει και ανεβαινει πατωματα και χαμπααααααααααρι χωρια ολα τα αλλα!!!!!!!!

και τωρα το προβλημα

εχω δικαιωμα να τους ζητησω 10 μερες μονη με την οικογενεια μου- ο συζυγος δλδ θα το πει

η ειναι σπιτι τους και να το βουλωσω αφου δεν εχω λεφτα για αλλου

και μεχρι να παρει ο συζυγοπς αδεια - αυγουστο- τι κανω??????????

ο μεγαλος μου ηδη περιμενει πως και πως να παει

δε θελω να παει μονος του- περυσι μεχρι και φιδι βρηκα στη αυλη!!!!!!!!!!

να μαλωσω με το συζυγο που τραβηξε το κουπι ολοκληρη χρονια και να μη στειλω το παιδι

να το στειλω με κινδυνο λεγοντας "ελα μωρε δε θα παθει τιποτα" πωπω Χριστουλη μου

να παω κι εγω και να μεινει ο συζυγος εδω- δε γινεται κι αυτο

να κλεισω το παιδι στο διαμερισμα καλοκαιριατικα????κριμα

σκεφτηκα μια λυση αλλα δε θα γινει ποτε...........να μας αφηναν να πηγαιναμε εμεις τα ΣΚ κι εκεινοι να πηγαινουν ολη την αλλη βδομαδα?????????? αλλα πως τους το λενε??????????

κουμαντο θα τους κανουμε??????

πειτε κατι θα τρελλαθω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 186
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Στελλίτσα και χαιρομαι που είσαι καλα !!!Πω πω τι ωραια που τα γραφεις.....ετσι ακριβως οπως θα τα ελεγα και εγω.....λοιπόν απο οτι έχω καταλάβει για τους συγκεκριμένους ανθρώπους θα σε συμβούλευα ....να μην ασχοληθείς καν μαζί τους γιατι δεν βλεπω να εχει νόημα. Αν είναι να κάνεις 5 μπανια με ΄΄μουτζες΄΄ και γκρινια και τα παιδια να μην έχουν προγραμμα και να εισαι ολη μερα στην τσιτα συν ολα τα υπόλοιπα που λες....εγω λεω να μην πεσεις καν στο επιπεδο τους.....ουτε να μπείτε στην διαδικασια να τους πειτε να πατε μονοι σας κάποιες μέρες...πρεπει να το σκεφτουν μονοι τους (ημαρτων πια!). Ασε που νομίζω πως η ψυχολογια σου δεν ειναι για περιπετειες. Περίμενε να παρει ο αντρουλης σου αδεια να πατε καπου μαζι αγαπημένοι - ησυχοι και χωρις γκρίνιες και καταπίεση. Να έχεις και την αξιοπρέπεια σου. Ούτε τα παιδια να στείλεις.....γιατί να τα περνανε ολα αυτα και να βγαίνουν εκτος προγραμματος, γιατι καποιοι ειναι ανευθυνοι και το μονο που θέλουν οι τα εγγονια τους για βιτρινα !!!!!! Αχ να αγιασει το στόμα σου που λές για τα εγγονια από τις νύφες και οχι απο τις κόρες !!!!!!!!! Αμαν πια νευριασα....με την ηλιθιότητα του κοσμου....με παρέπεμψες στα δικά μου......Και σε ολα εχεις και κατι πολύ βασικό .....ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ σου που και αυτος συμφωνει και δεν θελει ούτε αυτος να πηγαινει.

Ασε μην παθουν και τιποτα τα αντρακια σου....και θα ανεβω επάνω με τουφέκι......

Σε φιλώ γλυκά γλυκά γλυκά !!!!!

U80ep3?r=1271337460

το μικρο ειναο 2 χρονω το κανω κουμαντο

ο μεγαλος ομως ειναι 4 και τον ξεσηκωνουν

απο τωρα περιμενει ποτε θα παει στη θαλασσα

και δε μπορω να τον ψησω στην πολη μεχρι τον αυγουστο που θα παρει αδεια ο μπαμπας μας

αυτο ειναι το θεμα

εξαλλου δεν εχουμε λεφτα να παμε καπου μονοι μας

παλι εκει θα παμε..........

και ο αντρας μου σιγουρα θα θελησει να δωσει τον μεγαλο λιγες μερες

γιατι ειναι ΤΑΖ δεν υποφερεται

κι εγω εκει θα διαφωνησω και μετα θα εχουμε ρηξη

δε θελω

ολη τη χρονια ο αντρας μου τα εχει παιξει

εγω ειμαι σε εναν καναπε ξαπλα

τωρα εκανα λιγα βηματακια

πρεπει κι αυτος να παρει μια ανασα

αν ηταν η μανα μου ολο το καλοκαιρι θα μας το αφηνε το σπιτι

αυτοι κοιτανε να πηγαινουν απ την Τριτη μη χασουν το ΣΚ

θα τρελλαθω............

και για να μη δωσω το παιδι θα πρεπει να δωσω εξηγησεις

βαρεθηκα με εχουν φαει!!!!!!!!!!!!!!

αχ αυτες οι εξηγησεις.........αμαν.....αχ βρε κοριτσακι ποσο σε καταλαβαίνω.....

Εγω παντως για εξηγηση λεω παντα.....τα κοριτσακια έχουν εμπιστοσυνη στην μαμα τους...αυτος ειναι ο κανονας και δεν αλλαζει.....

Ε κανε την καρδια σου πετρα και οποτε μπορείτε να πηγαίνετε τουλαχιστον μαζι με τα παιδια.....οχι ΜΟΝΑ τους. Να κανετε και τα μπανακια σας.

Ευχομαι οτι και να αποφασισεις να ειναι το καλυτερο για ολους σας και με την μικροτερη γκρίνια.

Φιλακια πολλα

U80ep3?r=1271337460

αχ αυτες οι εξηγησεις.........αμαν.....αχ βρε κοριτσακι ποσο σε καταλαβαίνω.....

Εγω παντως για εξηγηση λεω παντα.....τα κοριτσακια έχουν εμπιστοσυνη στην μαμα τους...αυτος ειναι ο κανονας και δεν αλλαζει.....

Ε κανε την καρδια σου πετρα και οποτε μπορείτε να πηγαίνετε τουλαχιστον μαζι με τα παιδια.....οχι ΜΟΝΑ τους. Να κανετε και τα μπανακια σας.

Ευχομαι οτι και να αποφασισεις να ειναι το καλυτερο για ολους σας και με την μικροτερη γκρίνια.

Φιλακια πολλα

αχ να εισαι καλα

Διαφημίσεις

πω-πω βρε Στέλλα....δεν έχω ακόμα παιδιά κι η γλυκιά μου πεθερούλα είναι γλυκιά αληθινά..αλλά επειδή κι εμείς μικρά πηγαίναμε στην Κρήτη στους γονείς του μπαμπά μου το έχω πολύ φυσιολογικό σαν εικόνα να διακοπάρουν (χαχαχα!!!νέα λέξη;;;;;!!!!) τα παιδιά με τους γιαγιο-παππούδες και σκεφτόμουν όταν θα έρθουν εγγονάκια να το εφαρμόσω..αλλά μ'αυτά που ακούω τρομάζω...μα τα παιδιά τους πως τα μεγάλωσαν;

io6Qp3.png

g3BCp2.png

πω-πω βρε Στέλλα....δεν έχω ακόμα παιδιά κι η γλυκιά μου πεθερούλα είναι γλυκιά αληθινά..αλλά επειδή κι εμείς μικρά πηγαίναμε στην Κρήτη στους γονείς του μπαμπά μου το έχω πολύ φυσιολογικό σαν εικόνα να διακοπάρουν (χαχαχα!!!νέα λέξη;;;;;!!!!) τα παιδιά με τους γιαγιο-παππούδες και σκεφτόμουν όταν θα έρθουν εγγονάκια να το εφαρμόσω..αλλά μ'αυτά που ακούω τρομάζω...μα τα παιδιά τους πως τα μεγάλωσαν;

πριν 30 χρονια ουτε τα παιδια ηταν τοσο εξυπνα και ζωηρα ουτε υπηρχαν τοσοι κινδυνοι μες το σπιτι

o πατερας μου δεν ζει, η μητερα μου μενει απο κατω απο μενα ειναι 80 χρονων και εδω και τρια χρονια μας μαγειρευει καθε μερα, πλενει, σιδερωνει, και οταν μπορει κραταει και λιγο τον μικρουλη γιατι οπως ειπα δεν τα δινω τα παιδια, ουτε στη δικια μου, το πολυ να τον δωσω κανενα μεσημερακι να κοιμηθει λιγο γιατι επανω ο μεγαλος δεν τον αφηνει

αφου δεν θελει ουτε ο συζυγος και κατανταει αρρωστος οταν πηγαινει, μην σκεφτεσαι τα μπανια. ισως μπορειτε να πατε 1 εβδ καπου μονοι σας. και στο παιδι απλως εξηγηστε οτι οπου οι γονεις του εκει κι αυτο.

Διαφημίσεις

κοριτσακι επειδη θα ειμαστε και μεις τον αυγουστο εκει στα περιξ 1-20 αυγουστου πρωτα ο θεος θα ερχεσαι σε μενα !!!θα εχουμε τα παιδια στην αυλη ν απλατσουριζουν στην πισινα και εμεις θα τα επιβλεπουμε πινοντας καφεδακι..μετα βολτιτσα το βραδυ και θα περασουμε φινα..ακου σε με!!!!!φινα λεμε.

Aπο την στιγμη που το σπιτι ειναι δικο τους η δικη μου παντα γνωμη ειναι οτι δεν μπορεις να του πεις να μην πανε για να πατε εσεις.

Εχουν και ο γονεις μου εξοχικο και δεν τους ειπα ποτε μα ποτε να μην πανε για να παω εγω.

Επισης δεν θα με πειραζε αν το παιδι το πηγαινε απο τις 7 το πρωι στην γειτονισα (αφου ειχε ξυπνησει μονο του και αφου ειχε πιει το γαλα του και ειχε φαει αυτα που επρεπε). Θα το εβλεπα σαν ευκαιρια να ξεκουραστω λιγακι αλλα και η γιαγια να χαρει τα εγγονια της.

Ελπιζω να την βρειτε την ακρη και να περασετε ολοι καλα χωρις παρεξηγησεις.

παντως και εγω με το θεμα αυτο εχω τεραστιο προβλημα το καλοκαιρι..

η πεθερα παει ποτιδαια με την κορη της και αλλα 3 εγγονια και ζηταει τν γιο μ ου 5 ετων να τον παρει μαζι της..

μα ειναι με τα καλα της?ακομα και στη διαθηκη μου θα γραψω οτι τα παιδια μου δεν θα πηγαινουν πουθενα χωρις τον πατερα τους..(αν ταξιδεψω νωρις λεμε)

ειναι δυνατον να κρατησει 4 παιδια ζωηρα ?και αν πεταχτει στο δρομο καοιο η θαλασσοπνιγει ποιος θα φταιει?αυτη η εγω που της το εδωσα?

αει σιχτηρ και εγω το κεφτομαι απο τωρα αυτο το θεμα..

20 μερες με μας τους φτανουν διακοπες..ασε που αγορασα οικογενειακο εισιτηριο waterland οποτε δεν θα πηξουν και πολυ.

Στέλλα μου, χαίρομαι καταρχην που εχεις τώρα την υγεία σου...

Διαβασα αυτα που γραφεις. Στα περισσότερα σε βρίσκω σωστή. Σε κάποια άλλα όχι.

Για παραδειγμα, το θεμα με τα κουνουπια. Οκ. Κουνουπια είναι, θα τσιμπήσουν. Ε! Δεν παθαινουν και τίποτα. Αυτα εχει η εξοχη... Ειναι χιλιες φορες καλύτερο απο το να τους βαζεις αντικουνουπικό.(Εγω δεν βαζω ποτε. Θεωρώ οτι κανει χειρότερο κακό). Έπειτα, το πόσο παιζουν με την πισινούλα... Από την στιγμή που δεν αρρωσταινουν, αστα και ως αυριο!

Σε αλλα, όπως το θεμα του καπέλου και του αντιηλιακου, είμαι κάθετη! Εκει να επιμείνεις! Στο φαγητο, να επιμείνεις, αλλά όχι και πάρα πολύ. 10 ημερες είναι, δεν ειναι και μεγαλο το διαστημα για να δημιουργηθει πρόβλημα!

Anyway

Θα σου προτεινα να στειλεις το παιδι στα ειδικά camp του δημου, οπου πάει πρωι και γυρίζει σπίτι του κάθε απόγευμα... Είναι λίγο μικρός όμως... Δεν ξερω...

Εχεις κάποια φιλη που να εχει εξοχικό και ισως και παιδακια να σας φιλοξενησει για καμιά εβδομάδα? Αν κατάλαβα θα είσαι μόνη σου με τα παιδιά...

Υπάρχει και η λύση του camping. Εγω είμαι φανατική οπαδός, και σε πληροφορώ δεν υπαρχει καλύτερο από ενα ωραίο, και καλά οργανωμένο camping κάπου κοντα στην Αθήνα, οπου θα μπορει και ο συζυγός σου να ερχεται να σας βρίσκει τα Σ/Κ. Μπορείς ακόμη και να μαγειρεύεις μέσα, και είναι πολύ οικονομική λύση. Τα παιδια το χαιρονται γιατι ειναι ολη μερα στην φυση, βρισκουν άλλα παιδάκια να παιξουν, είναι ασφαλή, κοντα ή επάνω στην θάλασσα, με όλες τις ανέσεις σήμερα. (Ζεστο νερό , καθαριώτητα, χώρους να μαγειρεψεις, να πλυνεις, ρευμα, κλπ. )

Εκανα ως παιδάκι με τους γονείς μου, κάνω και τώρα, και πραγματικά εχω τις καλύτερες αναμνήσεις

Τώρα, εάν δεν σου αρεσει ουτε αυτό, τοτε πήγαινε μαζι με τα παιδιά (κάνε υπομονή, 1-2 χρονια ακόμα μεχρι να μπορουν να πάνε στα καλοκαιρινά campus και στις παιδικές κατασκηνώσεις ). Οταν βλεπεις τα δύσκολα, (να σε ταράζει στο μπλα-μπλα), πάρε ενα περιοδικό στα χερια σου, ή ενα βιβλίο και κανε πως διαβάζεις...

Πάρε τα παιδιά και τον συζυγο και πηγαινετε πολλες βολτες. Για περπάτημα στην εξοχή, στην θάλασσα, παρτε εκει το φαγητο σας και περάστε ολη την ημερα μακριά από το σπίτι. Με ταβλακι, καφεδάκι, κλπ στην παραλία μπορώ να μείνω ως το βράδυ! Τα παιδιά θα χαρουν την εξοχή και τις βόλτες. Επίσις, μπορειτε να δικτυοθειτε στο χωριό. Να προσπαθησετε να κάνετε παρέες, με άλλα νεα ατομα, κατα προτίμηση με παιδιά, και να κανετε εξορμήσεις μαζί τους... Ως γνωστόν, στους νεους οι ηλικιωμένοι δεν πολύχωράνε!

Ακόμα, ο,τι ακους από αυτούς Μπαινάκης-βγαινάκης! Δεν ειναι ανάγκη να δινεις σε όλα σημασία! Εγώ πολλες φορες με τα διαμάντια που ακούω από τα πεθερικα μου, από μεσα μου γελάω...

Οσων αφορά το πρόβλημα του συζήγου σου με το στομάχι, μου θυμίζει το δικό μου... Ελπίζω να μην είναι... Λέγεται έλκος στομάχου, και όταν στενοχωριέμαι ή αγχώνομαι, πονάει, σφίγγει...

Μάλλον και αυτος δεν περνάει καλά εκει...

Διαφημίσεις

Στελλα μου κι αν εχω ακουσει για πεθερικα, αλλα τα δικα σου σπανε ολα τα ρεσκορ. Συγκεντρωνουν ολα τα κουλα μαζι και...συμφερουν!! Εγω τι θα εκανα?? Θα εμενα σπιτακι μου, θα επαιρνα πισινες πλαστικες κ συναφη ψιλολοιδια για το μπαλκονι ή αυλη (αν εχεις), θα φροντιζα να βγαινω εξω πολυ συχνα με τα παιδια σε πισινες, παραλιες, waterland κοκ κ αν ειχα καμια καλη φιλη που προσφεροταν να μας φιλοξενησει για λιγες μερες θα πηγαινα τρεχοντας. Αφου δεν περνατε ποτε καλα οταν ειστε ολοι μαζι στο εξοχικο, ακομα κ ο αντρας σου χαλιεται γιατι να το κανεις? Οι διακοπες ειναι ιερο πραγμα, δεν τις χαραμιζουμε. Καλυτερα λοιπον μονοι σας παρα να σου βγει η ψυχη.Θα σου προτεινα κ εγω το καμπινγκ, αλλα νομιζω πως θα ειναι ταλαιπωρια για την κατασταση σου, ισως του χρονου που θα πετας!!!!

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

εγω παλι ελαχιστα συμφωνω μαζι σου

απ οτι καταλαβα δεν ειναι κακοι ανθρωποι απλα σας πρηζουν με το τροπο τους

και παλι, ομως σιγα τα αυγα

για 10 μερες που θα εισαι μαζι τους δεν μπορεις να συμβιβαστεις? να μη νευριαζεις? μεγαλοι ανθρωποι ειναι και χαιρονται να σας εχουν μαζι τους ακομη και αν το εκφραζουν λιγο πιεστικα

αμα χαλαρωσετε και ο ανδρας σου δε θα παθαινει τιποτα

οσο για το παιδι πειτε της γιαγιας να βαζει αντιηλιακο,

αν δε βαζει να επιμενετε

δε καταλαβαινω γιατι δεν μιλατε μεταξυ σας με καλο τροπο, (γενικα σε αυτο το φορουμ διαβαζω κατι ιστοριες οικογενειων και αναρωτιεμαι αν ο κοσμος απλα δεν επικοινωνει πλεον μετα το γαμο ή αν ετσι ηταν απο παντα και δε θελανε να δουνε τη πραγματικοτητα)

και να εξηγησετε καποια πραγματα που θελετε να γινονται

κατα τ΄αλλα υπομονη

σιγα πια.. ειλικρινα τιποτα απ' οτι εγραψες δεν μου φανηκε τραγικο εκ μερους τους

συμβιβασμος χρειαζεται και επικοινωνια

οσο για το εξοχικο αμα δε ζητησεις να πατε 10 μερες μονοι σας γιατι να το σκεφτουν?

αυτοι θελουν να περνατε ολοι χρονο μαζι

παππουδες ειναι ετσι σκεφτονται

εντιτ: ναι ξεχασα τις ερωτησεις που σου κανει η γιαγια, χαχαχα ναι μονο αυτο βλεπω τραγικο

αλλα και παλι εγω θα γελαγα

τελικα η υπομονη εξαλειφεται τελειως με το γαμο και τα παιδια, με τρομο σας διαβαζω χαχα

εγω παλι ελαχιστα συμφωνω μαζι σου

απ οτι καταλαβα δεν ειναι κακοι ανθρωποι απλα σας πρηζουν με το τροπο τους

και παλι, ομως σιγα τα αυγα

για 10 μερες που θα εισαι μαζι τους δεν μπορεις να συμβιβαστεις? να μη νευριαζεις? μεγαλοι ανθρωποι ειναι και χαιρονται να σας εχουν μαζι τους ακομη και αν το εκφραζουν λιγο πιεστικα

αμα χαλαρωσετε και ο ανδρας σου δε θα παθαινει τιποτα

οσο για το παιδι πειτε της γιαγιας να βαζει αντιηλιακο,

αν δε βαζει να επιμενετε

δε καταλαβαινω γιατι δεν μιλατε μεταξυ σας με καλο τροπο, (γενικα σε αυτο το φορουμ διαβαζω κατι ιστοριες οικογενειων και αναρωτιεμαι αν ο κοσμος απλα δεν επικοινωνει πλεον μετα το γαμο ή αν ετσι ηταν απο παντα και δε θελανε να δουνε τη πραγματικοτητα)

και να εξηγησετε καποια πραγματα που θελετε να γινονται

κατα τ΄αλλα υπομονη

σιγα πια.. ειλικρινα τιποτα απ' οτι εγραψες δεν μου φανηκε τραγικο εκ μερους τους

συμβιβασμος χρειαζεται και επικοινωνια

οσο για το εξοχικο αμα δε ζητησεις να πατε 10 μερες μονοι σας γιατι να το σκεφτουν?

αυτοι θελουν να περνατε ολοι χρονο μαζι

παππουδες ειναι ετσι σκεφτονται

εντιτ: ναι ξεχασα τις ερωτησεις που σου κανει η γιαγια, χαχαχα ναι μονο αυτο βλεπω τραγικο

αλλα και παλι εγω θα γελαγα

τελικα η υπομονη εξαλειφεται τελειως με το γαμο και τα παιδια, με τρομο σας διαβαζω χαχα

γνώμη μου είναι να μην αναμειχθεί η Στέλλα σε καμία κουβέντα μαζί τους. Είναι δουλειά του άντρα της η συναλλαγή με τους γονείς του.Αλλιώς σκεφτονται για τα παιδιά τους ενώ πιο εύκολα παρεξηγούν τη νύφη τους ή το γαμπρό ανάλογα.

δεν θα τους ελεγα τιποτα σπιτι τους ειναι κανουν οτι θελουν

μακρια και αγαπημενοι

οσο για τα παιδια ειναι δικα σας και δεν μενουν χωρις τους γονεις τους που μπορουν και ξερουν τις αναγκες τους και τα φροντιζουν

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

κοριτσακι επειδη θα ειμαστε και μεις τον αυγουστο εκει στα περιξ 1-20 αυγουστου πρωτα ο θεος θα ερχεσαι σε μενα !!!θα εχουμε τα παιδια στην αυλη ν απλατσουριζουν στην πισινα και εμεις θα τα επιβλεπουμε πινοντας καφεδακι..μετα βολτιτσα το βραδυ και θα περασουμε φινα..ακου σε με!!!!!φινα λεμε.

να εισαι καλα και μονο που το ειπες!

Aπο την στιγμη που το σπιτι ειναι δικο τους η δικη μου παντα γνωμη ειναι οτι δεν μπορεις να του πεις να μην πανε για να πατε εσεις.

Εχουν και ο γονεις μου εξοχικο και δεν τους ειπα ποτε μα ποτε να μην πανε για να παω εγω.

Επισης δεν θα με πειραζε αν το παιδι το πηγαινε απο τις 7 το πρωι στην γειτονισα (αφου ειχε ξυπνησει μονο του και αφου ειχε πιει το γαλα του και ειχε φαει αυτα που επρεπε). Θα το εβλεπα σαν ευκαιρια να ξεκουραστω λιγακι αλλα και η γιαγια να χαρει τα εγγονια της.

Ελπιζω να την βρειτε την ακρη και να περασετε ολοι καλα χωρις παρεξηγησεις.

αν δεν ειχε ξυπνησει μονο του και δεν ειχε φαει τιποτα και γινοταν καθε μερα?

καλη μου δεν καταλαβες κατι

ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΩ

κανω το πολυ 5-6 βηματα και καθομαι να ξεκουραστω

η αυτονομια μου ειναι μεχρι την εξωπορτα μου δεν ειμαι ακομα καλα

αμα περπατουσα δεν θα περιμενα αυτους

θα μαζευα 50 50 ευρω και θα πηγαινα αλλου

για καμπινγκ μη μου μιλας αρχισα να ξυνομαι.........φοβαμαι πολυ τα ζουζουνια!!!!!!!!

οσο για το αντικουνουπικο σορρυ αλλα το ειπα ειδικα για περυσι που ειχαμε τον ιο των κουνουπιων και ηταν τοσο επικινδυνο δεν το διευκρινισα

ευχαριστω που ασχοληθηκες με το θεμα μου

ισως αν διαβασεις το ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ και το ΩΧ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΟΓΩ ΜΥΟΣΙΤΙΔΑΣ να καταλαβεις πιο πολλα..........αλλα μη σε ζαλιζω

ημουν ολη τη χρονια καθηλωμενη μεσα σε ενα σπιτι γι αυτο ηθελα λιγη καλοσυνη

και εννοουσα να παω να τους κανω τα γουστα οοοοοοοολα τα ΣΚ του καλοκαιριου εκτος απο το ενα που εχει αδεια ο αντρας μου.........δεν ηθελα να παρω το σπιτι κανενος

τωρα το ποσο μας αγαπανε , εμενα ειδικα, θα επαιρνε μερες να σου λεω..........

και θα αρχισουν τα προβληματα....θελω γνωμες να προλαβω το κακο

σε καποια θεματα εχω δικιο και σε καποια αδικο

θελω να με βοηθησετε

τα πεθερικα μου εχουν ενα εξοχικο στην Ασπροβαλτα....καθε χρονο εχουμε φασαριες του στυλ "φερε τα παιδι εμεις θα το φερουμε πισω σε 3 μερες" και εγω δεν το εδωσα ποτε....

"μα οι γειτονες εχουν τα εγγονια τους" - απ τις κορες ομως, ποτε απ τις νυφες.... μα το ενα μα το αλλο.......... ο μεγαλος μου ειναι πολυ ζωηρος και περυσι ο μπαμπας του τον εδωσε για 3 μερες χωρις να με ρωτησει με αποτελεσμα τη δευτερη μερα να παρω το μπεμπη και να τρεχω μονη μου εκει περα και να φαω ενα ΠΣΚ μαζι τους (!) για να ειμαι με τα παιδια

το παιδι το βρηκα καταφαγωμενο απ τα κουνουπια, ξεχασαν το αντικουνουπικο να το βαλουν, συγκαμενο γιατι το ξεπλεναν με νερακι απ την παιδικη πισινα, οοοοολη μερα μες τον ηλιο χωρις καπελο ουτε αντιηλιακο , οτι ωρα να ναι στη θαλασσα, ολη μερα στην πισινουλα ......τα ειπα στο "επικινδυνες γιαγιαδες" να μην σας κουραζω......

ΤΩΡΑ εχω θεμα..........περυσι με τα χιλια ζορια δεχτηκαν να μας αφησουν 3 μερουλες μονους μας στο εξοχικο και να μην ερθουν......και μας κρατησαν μουτρα κανα μηνα μετα (ενω ολο το καλοκαιρι πηγαιναμε ΣΚ μαζι τους)

φετος βγηκε ΚΑΙ ο πεθερος στη συνταξη οποτε...............ΙΟΥΝΙΟΣ και θα πανε να αραξουνε......ως το ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

τωρα εγω σα μανα θα καθομουν να λιωσω στην πολη για να παει το παιδι μου με την οικογενεια του 10 μερες, αλλα αυτοι αποκλειεται!

απο τη μια και γι αυτο ειπα εχω ΚΑΙ αδικο, το σπιτι ειναι δικο τους, οτι θελουν το κανουν, περιμεναν τοσα χρονια τη συνταξη εχουν καθε δικαιωμα να πανε, εχουν τις ντοματουλες τους, εχουν ποτισματα ΟΚ ΟΚ ΟΚ

απ την αλλη ομως.............απο ολοκληρο καλοκαιρι ζηταω μονο 10 μερουλες!!!! Πρεπει δηλαδη ολο το καλοκαιρι να το φαω μαζι τους????

να μην ξεχασω να σας πω οτι ολο το χειμωνα εχω βγει απ την πορτα μου 4 φορες κυριολεκτικα γιατι δεν περπατουσα απο μυοπαθεια, τωρα αρχισα να κανω καποια βηματακια και να με δει λιγο ο ηλιος και παλι μεσα ειμαι δηλαδη...

το μαζι τους βεβαια να σας πω κι αυτο συνεπαγεται με

1. ο αντρας μου παθαινει ψυχολογικο λαλα και του κανει σπαστικες καταστασεις στομαχου δεν μπορει ουτε να φαει μια μπουκια ειναι ολο χαπακωμενος

2. η πεθερα τρεχει απο πισω μας παντου.........καθηστε να σας περιγραψω καλυτερα μια μερα

ξυπνας το πρωι και το μικρο μωρο λειπει απο διπλα σου γιατι το πηρε η κυρια κρυφα τα χαραματα να το παει στη γειτονια απ τις 7 να το "δειξει"

πινεις ενα καφεδακι οπου σε βρισκει μονη σου και αρχιζει ερωτησεις τυπου "ευχαριστιεσαι το σεξ μετα την γεννα?" ο γιος της "ειναι προικισμενος η οχι?" (σε ....μεγεθος) θα πας για μπανιο θαλασσα "ξυριζεσαι? και αν ναι, που???" κι ο γιος της "ξυριζεται????" Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΙ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ!!!!

μετα ξυπναει ο αντρας μου και ο μεγαλος γιος λεει ο αντρας μου "θελω μια μπουγατσουλα"

βγαζει αυτη ενα δισκο "γιατι να παρεις μπουγατσα να δινεις λεφτα κοιτα, σου εκανα μια φετα με μελι, μια με μερεντα, μια με λα βας..." τα παιρνει ο συζυγος που δε μπορει να αποφασισει τι θα φαει στις 10 μερες των διακοπων του.....βριζει και φωναζει........

μετα αρχιζει το ματς......."μαμα το παιδι ειναι στην πισινα τρεις ωρες" σε γραααααφει

μαμα το παιδι ειναι νηστικο - σε γραααααφει

μαμα το παιδι ειναι στον ηλιο- σε γρααααφει

ερχεται το μεσημερι ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ τους φτιαχνει πατατες στο φουρνο με τυρι χειμωνα καλοκαιρι αυτο ειναι κι αμα βαλω και λιγο τυρι παραπανω για τον μεγαλο που του αρεσει το παιρνει πισω...........

μετα αρχιζουμε "δε θα πατε στη θαλασσα, πηγαμε ειδαμε και ειναι ζεστη, τωρα παει ο κοσμος, τωρα ειναι ωρα για θαλασσα εσεις τι κανετε???" ε πρηξε πρηξε ξεκιναμε και στην πορτα

"ετοιμη κι εγω! αλλος για τη θαλασσα???" εννοειται ουτε να ακουμπησω τα παιδια μου στη θαλασσα αδυνατον να την ξεκολλησεις απο πανω τους......

κανει παρατηρησεις και τι θα τα δωσω να φανε στη θαλασσα...αν ειναι δυνατον να τα εχω με φρυγανια και ντοματα το καλυτερο της....γυρναμε, κανουμε μπανιο, ξαπλωνουμε, και το απογευμα ξανα τα ιιδια..........ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ 3 ΧΜ να μας βρει στον ζωολογικο γιατι ο πεθερος δεν την εφερνε για να μεινουμε λιγο η οικογενεια και ηρθε και δεν ειχα που να τη βαλω πισω εχω 2 καθισματακια και μπηκε αναμεσα και στο φιναλε γιατι να ερθει σε μια ωρα ειχαμε ολοι μαζι ραντεβου να παμε βολτα!!!!!!!!!

στη βολτα επισης, εκεινη το καροτσι, εκεινη το παιδι, αυτο ΟΚ λεω γιαγια ειναι να χαρει......

μετα αρχιζουμε "μην κατσετε, να παρετε σαντουιτς στο χερι, αλλη φορα θα τρωτε τοστ απο το σπιτι....να παρε 5 ευρω - το γιο της- κοιταει εμενα - θα φας κι εσυ????"

μα γι αυτο ηρθαμε σπιτι μας διακοπες κυρα μου, για να μην πληρωνουμε ξενοδοχεια, αρα δε θα κανουμε σκοντο και στο φαι, το μεσημερι σπιτι, το βραδυ εξω, δεκα μερες το χρονο ειναι, και φυσικα περασαμε και βραδια με σαντουιτσακι, αλλα οχι με το ζορι.....

και μετα την αλλη μερα ο πεθερος "αμα τρωτε ετσι εξω καθε μερα, τι περιμενετε το στομαχι σας να ειναι καλα???" η πλακα ειναι οτι ο αντρας μου μονο μ αυτους δεν τρωει, οπου αλλου και να ειμαστε δεν τον πιανει το στομαχι και ο γιατρος ειπε ειναι ψυχολογικο- και το χειμωνα το παθαινει μαζι τους

και γυρναμε το βραδυ, πολεμος να παρω τα παιδια μου στο δωματιο μου, αυτη απο πανω να νανουριζει............για γερα νευρα!!!!!!!!!!

και σας ερωτω........πως παω εγω εκει????

που η παθηση μου δε θελει συγχυσεις, ουτε στεναχωρια απαγορευεται........

και το χειροτερο???? ο αντρας μου τα εφτυσε ολοκληρο χειμωνα με μενα σχεδον αναπηρη και τα δυο παιδια, και ανετοτατα τον δινει τον μεγαλο μαζι τους για καμια βδομαδα αλλα εγω θα πεθανω!!!!!!!!!! μα δεν τον προσεχουν!!!!!!!!!! τους εχει κλειδωσει εξω απο το σπιτι ποσες φορες, βγαινει και ανεβαινει πατωματα και χαμπααααααααααρι χωρια ολα τα αλλα!!!!!!!!

και τωρα το προβλημα

εχω δικαιωμα να τους ζητησω 10 μερες μονη με την οικογενεια μου- ο συζυγος δλδ θα το πει

η ειναι σπιτι τους και να το βουλωσω αφου δεν εχω λεφτα για αλλου

και μεχρι να παρει ο συζυγοπς αδεια - αυγουστο- τι κανω??????????

ο μεγαλος μου ηδη περιμενει πως και πως να παει

δε θελω να παει μονος του- περυσι μεχρι και φιδι βρηκα στη αυλη!!!!!!!!!!

να μαλωσω με το συζυγο που τραβηξε το κουπι ολοκληρη χρονια και να μη στειλω το παιδι

να το στειλω με κινδυνο λεγοντας "ελα μωρε δε θα παθει τιποτα" πωπω Χριστουλη μου

να παω κι εγω και να μεινει ο συζυγος εδω- δε γινεται κι αυτο

να κλεισω το παιδι στο διαμερισμα καλοκαιριατικα????κριμα

σκεφτηκα μια λυση αλλα δε θα γινει ποτε...........να μας αφηναν να πηγαιναμε εμεις τα ΣΚ κι εκεινοι να πηγαινουν ολη την αλλη βδομαδα?????????? αλλα πως τους το λενε??????????

κουμαντο θα τους κανουμε??????

πειτε κατι θα τρελλαθω

σε καταλαβαινω απολυτα!!!! αχ, πώς σε καταλαβαινω!!! εγω της ελεγα το πασχα να μην πηγαινει το μικρο στο σκυλο που ειναι αρρωστος, εχει χαλαζιο, καπως ετσι λεγεται και εκεινη τον πηγαινε!!! της το ειπα 100 φορες!!! 100 φορες τον πηγε! και μετα λεει σε ολους: εγω οτι λενε τα παιδια κανω,δεν κανω απο το κεφαλι μου πραγματα! και οταν της ειπα πραγματα που εχει κανει δεν τα δεχεται και παρεξηγηθηκε!!!! μου το παιζει απελευθερωμενη και ανεξαρτητη, αλλα του κWλου!! συγνωμη κιολας!!! λεει οτι ειμαι υπερβολικη,τι θα παθει ο μικρος με το σκυλο,θα κολλησει; ωσπου της ειπα οτι την επομενη φορα που θα τον κατεβασει θα τον παρω και εκλεισε την πορτα και ηταν ολο υπονοουμενα!! η μ@λ@κwwwww!!!! ax!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...