Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι καθισματάκι αυτοκινήτου να πάρω;

Recommended Posts

• 7 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 450
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα, δεν έχω διαβάσει όλες τις αναρτήσεις. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ν' αλλάξουμε σιγά, σιγά κάθισμα. Η λατρεμένη μου είναι 9 μηνών 9+ κιλά. Ως τώρα έχω το maxi cosi και θα το έχουμε λίγο ακόμη, με βόλεψε πολύ. Από εδώ και πέρα τί προτείνετε? Θα 'θελα κάτι μέγιστης ασφάλειας, και αν είναι να τα σκάσουμε, να κρατήσει καιρό....

Καλησπέρα, δεν έχω διαβάσει όλες τις αναρτήσεις. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ν' αλλάξουμε σιγά, σιγά κάθισμα. Η λατρεμένη μου είναι 9 μηνών 9+ κιλά. Ως τώρα έχω το maxi cosi και θα το έχουμε λίγο ακόμη, με βόλεψε πολύ. Από εδώ και πέρα τί προτείνετε? Θα 'θελα κάτι μέγιστης ασφάλειας, και αν είναι να τα σκάσουμε, να κρατήσει καιρό....

μεγιστης ασφαλειας ειναι τα καθισματα που κοιτανε αναποδα μεχρι την ηλικια των 4 ετων.εαν θελεις διαβασε αυτο το θεμα

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=46037

εχει η maxi cosi το μοντελο mobi που ειναι 9-25 κιλα και κοιταει αναποδα.το μειονεκτημα ειναι οτι στην ελλαδα δεν κυκλοφορουν και δεν μπορεις να τα δεις πριν τα αγορασεις,μονο μεσω ιντερνετ.(τα be safe υπαρχουν μονο στην ελλαδα)

Kht7p2.png

3iVPp3.png

• 3 εβδομάδες μετά...
Εγώ πήρα το maxi-cosi το tobi που ειναι απο τα καλύτερα! :wink: Το πήρα απο το internet και γλίτωσα και 120ε! :wink:

Είδα ότι αγόρασες πριν αρκετό καιρό ένα κάθισμα αυτοκινήτου από το mytoys.de και σου το έφεραν σε 4 μέρες. Εμείς θέλουμε να αγοράσουμε το britax evolva 123 plus και στην ελλάδα το βρίσκουμε 299 και στο σιτε που έγραψες 147,00 + 16,00 μεταφορικά. Μεγάλη διαφορά στις μέρες που διανύουμε. Βασικά επειδή δεν έχω κάνει πάλι αγορά από εξωτερικό πλην ενός βρεφικού γυμναστηρίου από amazon θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν είναι αξιόπιστο σιτε και πως πλήρωσες. Με πιστωτική η αντικαταβολή αν και από ότι είδα αντικαταβολή στέλνουν μόνο μέσα στη γερμανία με χρέωση 4,00 ευρώ επιπλέον. Τι να κάνω ;; Να τολμήσω την αγορά;;;

Παρεπιμπτόντως έχει αγοράσει καμμιά κοπέλα το britax evolva 123 plus να μου πει εντυπώσεις;;;;

Πήγα χθες στο Λητώ να δω το britax evolva 123 plus πριν το αγοράσω από το ιντερνετ. Στο λητώ το έχουν 299 ευρώ στο mytoys.de το έχουν 147 ευρώ και 16 ευρώ τα μεταφορικά. Πήγα να το δω πως δένει κτλ. Είναι όντως πολύ ωραίο αλλά ευτυχώς που ρώτησα και μου έδειξαν την ανάκληση που έχει. Είναι μια βλακεία και μισή. Την έχει στην βάση κάτω από το κάθισμα και για να την βάλεις πρέπει να λύσεις το κάθισμα από τις ζώνες να την τραβήξεις και να το ξαναδέσεις το κάθισμα και μετά να βάλεις το παιδί μέσα. Και ρωτάω εγώ τώρα "ποιος έξυπνος σκέφτηκε αυτή την κουταμάρα" ??? Δηλαδή αν πας ταξίδι πρέπει να την έχεις φτιάξει από την αρχή γιατί αν κοιμηθεί το παιδί δεν μπορείς να την βάλεις. Ευτυχώς που δεν το αγόρασα από ιντερνετ. Στο Λητώ κοίταξα και άλλα καθίσματα και μάλλον θα αγοράσουμε το recaro young sport 9-36 κιλά. Είναι πανευκολο στην τοποθέτηση, πολύ ασφαλές, πολύ μαλακό το κάθισμα και άνετο και έχει ανάκληση πανευκολη. Δύο στρογγυλοί μοχλοί δεξιά αριστερά που τους στρίβεις και παίρνει ξαπλωτή θέση το κάθισμα άσχετα αν το παιδί έχει ήδη κοιμηθεί. Σταματάς στο δρόμο γυρνάς τα στρογγυλά και μια χαρά. Το είχαν 319 ευρώ στο Λητώ και sto pramworld 171,00. Απλά δεν έχει δει ακόμα μεταφορικά. Οπως και να το κάνεις όμως είναι μεγάλη η διαφορά.....

Διαφημίσεις

ποιος/α μπορεί να μας εξηγησει αυτήν την μεγάλη διαφορά στις τιμές?το δικό μας που είναι της renolux το βρήκα στα όνειρα 277 ευρώ και το παρήγγειλα από αγγλία με 130 ευρώ.

σημειωτέον πως και στα site τύπου amazon,pramworld,ebay και δε θυμάμαι που αλλού είχαν και αυτοί διαφορές μεταξύ τους στην τιμή.από εκεί που το πήρα δεν έκαναν αποστολές Ελλάδα και έτσι έβαλα ένα γνωστό μου να το πάρει που δούλευε εκεί.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Κι εγώ ψάχνω για καθισματάκι γιατί είναι καιρός να αλλάξουμε. Προς το παρόν έχω το be safe izy sleep το βρεφικό. Bλέπω οτι όλες παίρνετε bitrax. Είναι πιο καλά από τα be safe? Τώρα ποιας κατηγορίας θα πρέπει να πάρω;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Κι εγώ ψάχνω για καθισματάκι γιατί είναι καιρός να αλλάξουμε. Προς το παρόν έχω το be safe izy sleep το βρεφικό. Bλέπω οτι όλες παίρνετε bitrax. Είναι πιο καλά από τα be safe? Τώρα ποιας κατηγορίας θα πρέπει να πάρω;

tamar το Izi sleep δεν ειναι κατηγορια 0+ δηλαδη 0-13 κιλα? δεν χωραει το μωρο σου?γιατι βλεπω οτι ειναι 7 μηνων μονο:idea:θα πρεπει η να πιασει το βαρος η το υψος του μωρου να φτασει την κορυφη της πλατης του καθισματος.

Στο ερωτημα σου τωρα.Η επομενη κατηγορια ειναι η το 9-18 η το 9-36 κιλα.το καλυτερο ειναι το 9-18 γιατι το 9-36 καλυπτει υπερβολικα πολλα χρονια και δεν ξερω κατα ποσο ενα καθισμα μπορει να καλυψει σωστα παιδι απο σχεδον ενος ετους μεχρι 12 ετων.:roll:

απο εκει και περα γνωμη μου ειναι να αφησεις οσο το δυνατον πιο πολυ το μωρο σε αναποδο καθισμα(ιδανικα μεχρι 4 ετων).Υπαρχει και αναλογο τοπικ,δεν ξερω εαν το εχεις δει.....

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=46037

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Nαι, δεν είπα οτι θέλω κάθισμα εδώ και τώρα. Αλλά σε κανά 2-3 μήνες το πολύ δεν θα χωρά. Είναι ψηλός. Γι΄αυτό είπα να καταλήξω σε κάποιο κάθισμα ώστε αν δω καμιά προσφορά να το τσιμπήσω.

Αρα το επόμενο είναι το 9-18. Όσο για το ανάποδο κάθισμα αυτή τη φορά θέλω να κοιτά μπροστά

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Nαι, δεν είπα οτι θέλω κάθισμα εδώ και τώρα. Αλλά σε κανά 2-3 μήνες το πολύ δεν θα χωρά. Είναι ψηλός. Γι΄αυτό είπα να καταλήξω σε κάποιο κάθισμα ώστε αν δω καμιά προσφορά να το τσιμπήσω.

Αρα το επόμενο είναι το 9-18. Όσο για το ανάποδο κάθισμα αυτή τη φορά θέλω να κοιτά μπροστά

διαβασα σε άλλο τοπικ πως το ΗΡΑ στην Καλλιθέα ΚΛΕΙΝΕΙ και τα δινει ολα 50% αφού είσαι Αθήνα μήπως θα σε βόλευε να πας από κοντά να ρίξεις μία ματιά?

μετά από 17 μήνες που γέννησα τον 2ο γιο μου αλλαξα κάθισμα στον μεγάλο μου σχεδόν 1 χρόνο μετά και του πήρα το 9-36 είναι πιο άνετο και βολικό γιατί σε περίπτωση που ψηλώσει απότομα ή πάρει λίγο βάρος παραπάνω θα είναι άνετος στο καθισματάκι του.Τώρα που μιλάμε είναι 16 κιλά και είναι 3 χρονών.Αν αγοράζαμε σαν 2ο το 9-18 θα τα κλαίγαμε τα λεφτά μας τώρα...

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Έχει κανείς καθισματάκι GRACO? Δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλα τα posts.. (o μικρός μου ξυπνάει συνέχεια)... Το αυτοκίνητο Honda Jazz, αλλά δεν κατάφερα και πολλά με το site που δίνεται παραπάνω...:(

6Br6p3.png

''Life is what happens to you when you 're busy making other plans''

Καλησπέρα. Έχει κανείς καθισματάκι GRACO? Δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλα τα posts.. (o μικρός μου ξυπνάει συνέχεια)... Το αυτοκίνητο Honda Jazz, αλλά δεν κατάφερα και πολλά με το site που δίνεται παραπάνω...:(

Εγω εχω παρει καροτσι και το καθισματακι 0+ της graco,που μπαινει και στο καροτσι.ειμαι πολυ ευχαριστημενη.το χρησιμοποιω ανελλιπως εδω και 5 μηνες.να φανταστεις καροτσι και καθισματακι τοχαμε παρει 140 ευρω το καλοκαιρι,χωρις μεταφορικα απο αμαζον,βεβαια.το πηρε και μια αλλη γνωστη μου,μετα απο παροτρυνση μου.Η graco ειναι πολυ γνωστη μαρκα στην αγγλια(ουτε και εγω την ηξερα)τωρα για μετα,παρηγγειλα της RECARRO 1-2-3,θα τοχουμε πολλα χρονια δηλ.

alKfp3.png

Vvc2p2.png

Εγω εχω παρει καροτσι και το καθισματακι 0+ της graco,που μπαινει και στο καροτσι.ειμαι πολυ ευχαριστημενη.το χρησιμοποιω ανελλιπως εδω και 5 μηνες.να φανταστεις καροτσι και καθισματακι τοχαμε παρει 140 ευρω το καλοκαιρι,χωρις μεταφορικα απο αμαζον,βεβαια.το πηρε και μια αλλη γνωστη μου,μετα απο παροτρυνση μου.Η graco ειναι πολυ γνωστη μαρκα στην αγγλια(ουτε και εγω την ηξερα)τωρα για μετα,παρηγγειλα της RECARRO 1-2-3,θα τοχουμε πολλα χρονια δηλ.

Ποιο recaro παρήγγειλες και από που;;;;

Ποιο recaro παρήγγειλες και από που;;;;

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003VQS4Z8

αυτο πηρα.δεν τοχει αμεσα,γιατι τοβαλε 20 λιρες λιγοτερο και εξαντληθηκε.περιμενω να με ενημερωσουν ποτε θα το στειλουν.δεν το βιαζομαι ακομα,απτο καλοκαιρι θα το χρειαστουμε.με τα μεταφορικα εβγαινε 175 λιρες περιπου.πολυ καλη τιμη.πιο φτηνα και απο pramworld βγαινει.απλωσ δεν εχει ποικιλια στα χρωματα.

alKfp3.png

Vvc2p2.png

Διαφημίσεις

εχουμε δυο ιδια για τις μικρες μου... ειμαι πολυ ευχαριστημενη.... ειναι πολυ πρακτικο στις ζωνες (καθονται ψηλα και δεν τις ψαχνεις...)

tqj2p3.png vvtJp3.png

Ναι κι εγω με καλό μάτι βλέπω της graco. Είμαι μεταξύ αυτής και της Britx.

Έχει κανείς HONDA για να μου πει την εμπειρία του??

6Br6p3.png

Έψαξα και αυτά της HONDA αλλά το κόστος ανεβαίνει πάνω από τις δυνατότητές μου :( Οπότε ψάχνω κάτι συμβατό με τα Jazz, γιατί απ' ότι διάβασα δύσκολα κουμπώνει σωστά καθισματάκι πάνω τους :|

6Br6p3.png

Κοίτα δεν μπορώ να το λάβω υπόψη γιατί έχει σχέση με τον αριθμό των ατόμων που έκαναν κριτική.

Αυτό http://www.mumsnet.com/Reviews/car-seats-from-nine-months/69-2way-elite-britax εχει 10 στα 10 αλλά αναφέρεται σε 10 κριτικές μόνο.Κι αυτό http://www.mumsnet.com/Reviews/car-seats-from-nine-months/79-besafe-izi-combi-isofix-x3 9.1 αλλά ψήφισαν μόνο 5...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Κοίτα δεν μπορώ να το λάβω υπόψη γιατί έχει σχέση με τον αριθμό των ατόμων που έκαναν κριτική.

Αυτό http://www.mumsnet.com/Reviews/car-seats-from-nine-months/69-2way-elite-britax εχει 10 στα 10 αλλά αναφέρεται σε 10 κριτικές μόνο.Κι αυτό http://www.mumsnet.com/Reviews/car-seats-from-nine-months/79-besafe-izi-combi-isofix-x3 9.1 αλλά ψήφισαν μόνο 5...

δεν εβαλα το λινκ για το σκορ στις βαθμολογιες αλλα για το τι γραφουν τα συγκεκριμενα reviews.γιατι κατα τα αλλα στο σαιτ της maxi cosi ειναι το καθισμα με τα πιο πολλα αστερια (απο αποψη τεστ ασφαλειας).

υ.γ. παντως θα χαιρομουνα πολυ εαν αγοραζες το 1ο καθισμα που εβαλες της britax και ειχες το μωρο αναποδα :)

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Ξέρω πως είναι ασφαλέστερο να κοιτάω πισω το μωρό αλλά όταν οδηγώ θέλω να τον βλέπω και να με βλέπει.

Αυτό νομίζω πως κοιτάει και μπροστά και πίσω ή κάνω λάθος;...

http://www.anatello.gr/cart/product.php?productid=1497&cat=64&page=1&mCat=3

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Ξέρω πως είναι ασφαλέστερο να κοιτάω πισω το μωρό αλλά όταν οδηγώ θέλω να τον βλέπω και να με βλέπει.

Αυτό νομίζω πως κοιτάει και μπροστά και πίσω ή κάνω λάθος;...

http://www.anatello.gr/cart/product.php?productid=1497&cat=64&page=1&mCat=3

Ναι αυτο το καθισμα λειτουργει ετσι οπως λες.Παρα πολυ καλο!

Το Σαββατοκυριακο η εταιρεια που εισαγει τα besafe (Mobo)εχει Bazaar,εαν σε ενδιαφερει σου βαζω το λινκ

http://www.eimaimama.gr/2012/02/bazaar-weekend-mobo.html

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Πήγα στο πρεναταλ να δω για κάθισμαμ αυτοκινήτου και εκτός από 1 britax kai 1 chicco μου έδειξαν και 1 prenatal και μου έλεγε η κοπέλα ότι είναι πολύ καλό. οι τιμές ήταν 279 το britax 155 το chicco kai 119 to prenatal. Αυτό της prenatal θα το αγοράζατε?? αναρωτιέμαι αν είναι όντως καλό και πάνω απο όλα ασφαλές?

Ναι αυτο το καθισμα λειτουργει ετσι οπως λες.Παρα πολυ καλο!

Το Σαββατοκυριακο η εταιρεια που εισαγει τα besafe (Mobo)εχει Bazaar,εαν σε ενδιαφερει σου βαζω το λινκ

http://www.eimaimama.gr/2012/02/bazaar-weekend-mobo.html

Πω πω! Γκαντεμιά δουλεύει ο αντρας μου...Αν βρω τρόπο θα πάω.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...