Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρωτάκια 2011

Recommended Posts

χαχα!και και μεις..πρωτη..να τωρα μολις εβλεπα την ντουλαπα της..και ανχωνομουνα τι ρουχα θα παρει..τι θα φοραει..χχααχα.

πς θα κανουμε τα μαθηματα...την εχω πει,τι θα γινεται εκει..λεει θελειπολυ..

αντε να δουμε...η αρχη θα ειναι δυσκολη...μετα θα μπουμε στην ρεγουλα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 561
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και ανχωνομουνα τι ρουχα θα παρει..τι θα φοραει..χχααχα.

Μια συμβουλή....

όσο πιο άνετα τόσο πιο καλά! Φόρμες και αθλητικά με αυτοκόλλητο είναι το τέλειο!

Θα έχει πολλές ευκαιρίες να βάλει και τα "καλά" της ρούχα

ακριβώς αυτά προμηθευτήκαμε και εμείς

Είναι τα πιο πρακτικά ρούχα για το σχολέιο.

Το παιδί κινείται εύκολα, ανεβοκατεβάινουν εύκολα για τουαλέτα, δεν έχει το άγχος λύθηκε το κορδόνι κλπ κλπ κλπ

Αφήστε που πλέονονται και εύκολα στο πλυντήριο!!!

Βασικά για παρόμοιες επιλογές βάλτε τον εαυτό σας στη θέση του παιδιού. Με τι θα είσασταν πιο άνετα? Το ίδιο ισχύει και για τσάντες, κασετίνες, μολύβια κλπ. Μπορεί κάτι να είναι όμορφο, είναι όμως πρακτικό????

Ρε δεν ντρέπονται καθόλου ήθελα να ξερα;;; Τουλάχιστον τα πρωτάκια που πάνε πρώτη φορά σχολείο κ ανυπομονούν για τα καινούρια βιβλία, να τα πάρουν , να τα μυρίσουν , να τα ξεφυλλίσουν. Θυμαμαι από τη δική μου σχολική ηλικία με ποση ανυπομονησία τα περίμενα κ αμα μας έλεγαν οτι θα τα παρουμε την επόμενη απο τον αγιασμό γυρνούσα σπίτι με μια απογοήτευση.. Μαλλον από συνήθεια ανοίγουν φέτος τα σχολεία..Χωρίς δασκάλους, χωρίς βιβλία, χωρίς λεφτά.

Οσο για τα ρούχα που θα φοράνε τα παιδιά στο σχολείο θα σας έλεγα να είναι απλά. Παιδάκια είναι δε χρειάζεται να ξεχωρίζουν ειδικά από τόσο μικρά. Φορμίτσες. Πλένονται κ σιδερώνονται κ ευκολα. Κ σπορτεξ οπωσδήποτε με χρατς!!!

Διαφημίσεις

Μια συμβουλή....

όσο πιο άνετα τόσο πιο καλά! Φόρμες και αθλητικά με αυτοκόλλητο είναι το τέλειο!

Θα έχει πολλές ευκαιρίες να βάλει και τα "καλά" της ρούχα

ενοητε!!!σιγα μην την βαζω φουστες και φρου φρου!!!

κολαν και φορμες1!

στα νηποια ερχοταν κατι παιδακια με τα φορεματα:rolleyes:και με αρμανι και δεν ξερω εγω τι...

που να τρεξουν στην αμμο:rolleyes:

Εχθές ύστερα από πολύ ψάξιμο κατάφερα να αγοράσω τα βασικά βιβλία του οργανισμού....

Η απόλυτη ξεφτίλα....

Δεν λέει με φωτοτυπίες θα χάσουνε την μπάλα τα μικρά...

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ, που ξέρεις τι βιβλία χρειάζονται?

στάνταρ είναι τα βιβλία του οργανισμού βρε...

Εγώ πήρα τα βασικά, γλώσσα,μαθηματικά και τα αντίστοιχα τετράδια εργασιών

rQGhp3.png

βασικά εγώ τα αγόρασα διότι είναι πολύ οικονομικά και οι πιθανότητες να μην πάρουν είναι πολύ περισσότερες...

Επίσης ήδη έχουν εξαντληθεί από τα περισσότερα βιβλιοπωλεία, οπότε φαντάσου τι έχει να γίνει από Δευτέρα...

rQGhp3.png

Αχ μωρέ καλά κάνατε κ τα αγοράσατε αλλά το θεωρώ χειρότερο άλλα παιδιά να έχουν βιβλία κ άλλα να μην έχουν. Στα βιβλιοπωλεία φέρνουν λίγα αντίτυπα κ εξαντλούνται γρήγορα κ μετα του χρόνου πάλι.

Διαφημίσεις

Εμείς πάλι...

και τσάντα με ροδάκια αγοράσαμε...:roll: (από την τάξη μέχρι το αυτοκίνητο μου θα την κουβαλάει, λέτε να είναι πρόβλημα?)

και τα βιβλία του οργανισμού δεν αγοράσαμε (δεν είναι το κόστος, είμαι θυμωμένη με την όλη ιστορία και μ' έχει πιάσει το αντιδραστικό μου:evil:)

τώρα σκέφτομαι κι αυτό που είπε μια φίλη παραπάνω - ότι τα μισά παιδιά θα έχουν κι άλλα δεν θα έχουν... (καθολου ωραίο αυτό):-(

κι αναρωτιέμαι επίσης... η δασκάλα με τι τρόπο θα δουλέψει, τι θα ζητάει να της πηγαίνουν στο σχολείο τα παιδιά - τα βιβλία ή τις φωτοτυπίες, ποιό θα είναι το σημείο αναφοράς?:confused:

Τελικά, θα περιμένω την ενημέρωση γονέων την Δευτέρα κι αναλόγως...

Kαι εγώ αισθάνομαι πολύ μεγάλο θυμό και αηδία για όλα αυτά που ζούμε και θα ζήσουμε στην "παιδεία" ΑΛΛΑ,

τα παιδιά της πρώτης έτσι και αλλιώς πέρνουν φωτοτυπίες για εξάσκηση, ο γιος μου δεν φημίζεται για την οργανωτηκοτητα του, το παιδί θα το πέρνουν οι παπουδογιαγιάδες από το σχολείο και εν πάση περιπτώση θα έχω ένα σωρό πράγματα να σπατζογκεφαλιάζομαι ας μην έχω και το ξεδιάλυμα των φωτοτυπιών....

rQGhp3.png

Νά ΄μαι κι εγώ!!! Μόλις αγόρασα τα πρώτα τεύχη για όλα τα μαθήματα, δεν θεωρώ ότι οι φωτοτυπίες βοηθάνε και πολύ στην οργάνωση, ειδικά τα πρωτάκια μας!!!

Το καλό στην περίπτωσή μας είναι ότι έγινε γενική ανακαίνιση και βάψιμο του σχολείου μέσα κι έξω κι ο χώρος έγινε πολύ ευχάριστος.

Καλή χρονιά στα παιδάκια μας και καλό κουράγιο σε όλους τους δασκάλους και τους γονείς, θα είναι μια μάλλον δύσκολη χρονιά η φετινή και μη χειρότερα...

Και μεις φέτος πρώτη.... Καλή αρχή σου όλους!

Ρώτησα στο σχολείο και μου είπαν ότι δεν έχουν έρθει βιβλία ακόμη αλλα να μην πάρω βιβλία γιατί θέλουν να ισχύει για όλα τα παιδιά το ίδιο σύστημα, οπότε αν τα πάρω ίσως δεν μας αφήσουν να τα χρησιμοποιήσουμε.

Για τη Δευτέρα μου είπαν ότι θα γίνει αγιασμός και ίσως τα κρατήσουν λίγο και μετά θα τα πάρουμε, οπότε και οι συνοδοί θα πρέπει να μείνουν στο σχολείο.

Τον έγραψα ολοήμερο, μέχρι τις 2:40, οπότε ελπίζω να μπουν στο σχολικό πρόγραμμα σύντομα γιατί δεν αντέχει να μένει και πολύ με τη γιαγιά.

Αυτό που με αγχώνει πιό πολύ από τα μαθήματα είναι η προσαρμογή. Είμαστε νέοι στη γειτονιά, δεν έχουμε γνωστά παιδάκια που να είναι μαζί και θα είναι σαν χαμένος μέχρι να κάνει τις πρώτες φιλίες. Είναι και επιφυλακτικός με τα άλλα παιδάκια, είναι και μικροκαμωμένος, είναι και ευαισθητος και νομίζω ότι θα ζοριστεί στην αρχή.

τα παιδακια σε τετοιες ιλικιες εινια πιο ευκολα...και δεν νομιζω στην ταξη του ολα τα παιδακια να γνωριζονται....θα βρει απο μονος του το παιδακι με το οποιο θα ταιριαξει.εσυ στον αγιασμο να μιλισεις και με καμια αλλη μαμα ωστε να νοιωσει ανετα και ο μικρουλης σου και να γνωριστει με τα αλλα παιδακια γιατι αν σε δει ανχγωμενη το χασαμε το παιχνιδι

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...