Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρωτάκια 2011

Recommended Posts

εμενα μου διαβαζει σαν καλοκουρδισμενο ρομποτ θα συλλαβεσει μονο στις πολυσυλλαβες λεξεις στα υπολοιπα χρονους και ρηματα του τα λεω εγω στην τελικη καθε χρονο αυτα θα κανουν η δασκαλα λεει οτι το μονο που εχει σημασια τωρα ειναι να διαβαζουν να γραφουν και να ξερουν να κανουν προσθεση και αφαιρεση τιποτα αλλο και επειδη ξερω και απο την κορη μου καθε χρονο θα κανουν τα ιδια και τα ιδια απλως η υλη που τος εχουν δωσει ειναι για πεταμα δεν μπορει ενα παιδακι που τωρα εμαθε να γραφει και να διαβαζει να σου μετατρεπει ρηματα απο τον ενεστωτα στον παρατατικο για ονομα του θεου πια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 561
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Vas89, δεν έχεις άδικο, η ύλη είναι υπερβολική για πρώτη. Απ'ότι μου είπε η μια δασκάλα, τα ίδια επαναλαμβάνονται και στη δευτέρα και τώρα κάνουν μια πρώτη επαφή και να είμαστε λίγο πιο χαλαροί, ειδικά τώρα στο τέλος.

Τώρα πια τα'χουμε φορτώσει λίγο στον κόκορα και κάνουν γρήγορα-γρήγορα τα μαθηματάκια τους και το μυαλό τους είναι να κατεβούν να παίξουν.

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

• 2 εβδομάδες μετά...
Καλημερα. Κορίτσια πως τα πατε με την προπαιδεια;;;

Εμάς μια απλή εισαγωγή τους έκανε στον πολλαπλασιασμό και μας ενημέρωσε πως δεν σκοπεύει να κάνει κάτι άλλο τώρα γιατί το θεωρεί υπερβολικό (προσωπικά συμφωνώ).

Μην τον πιέζεις Ντάλια μου, ότι μάθει το παιδί. Την άλλη εβδομάδα τελειώνουν τα σχολεία. Από Σεπτέμβρη έχει ο Θεός.

Σκέψου - πως ξεκινήσανε και πόσα μάθανε, πόσα κατάφεραν τα παιδάκια μας! Και να θέλω, δεν μπορώ να το κρύψω - είμαι συγκινημένη. Σε λίγο καιρό, δευτεράκια...

έντιτ : Κάποια πράγματα ξαναλέγονται στη Β' Δημοτικού αλλά έχει και πολύ νέα ύλη (σε όλα τα μαθήματα). Δεν είναι επαναληπτική τάξη. Το δε βιβλίο των Μαθηματικών συγκεκριμένα... είναι απαράδεκτο.

Εμάς μια απλή εισαγωγή τους έκανε στον πολλαπλασιασμό και μας ενημέρωσε πως δεν σκοπεύει να κάνει κάτι άλλο τώρα γιατί το θεωρεί υπερβολικό (προσωπικά συμφωνώ).

Μην τον πιέζεις Ντάλια μου, ότι μάθει το παιδί. Την άλλη εβδομάδα τελειώνουν τα σχολεία. Από Σεπτέμβρη έχει ο Θεός.

Σκέψου - πως ξεκινήσανε και πόσα μάθανε, πόσα κατάφεραν τα παιδάκια μας! Και να θέλω, δεν μπορώ να το κρύψω - είμαι συγκινημένη. Σε λίγο καιρό, δευτεράκια...

έντιτ : Κάποια πράγματα ξαναλέγονται στη Β' Δημοτικού αλλά έχει και πολύ νέα ύλη (σε όλα τα μαθήματα). Δεν είναι επαναληπτική τάξη. Το δε βιβλίο των Μαθηματικών συγκεκριμένα... είναι απαράδεκτο.

Όχι σε αυτή τη φάση δεν τον πιέζω η αλήθεια είναι...χθες που είχαμε επανάλειψη όλα αυτά όταν τον είδα ότι τα'παιξε εντελώς τον άφησα και κατέβηκε για παιχνίδι:rolleyes:

Εμείς μάθαμε κανονικά μέχρι και την προπαιδεια του 5:confused:, κανονικά το κατεβατό ξέρεις...

Επειδή εμπιστεύομαι πάρα πολύ τη δασκάλα έχω σκοπό το καλοκαίρι μέσα από παιχνίδια και σε νεκρές ώρες πχ μεσημέρι να τη μάθουμε πολύ καλά για να μην δυσκολευτεί του χρόνου.

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα τελευταία μέρα της χρονιάς, πήραμε τα ενδεικτικά και τα αναμνηστικά με τις εκθεσούλες τους και αποχαιρετήσαμε τις δασκάλες μας (συγκινηθήκαμε και λίγο)...

Πέρασε η δύσκολη αυτή πρώτη τάξη, τα φετινά πρωτάκια κάνανε άλματα για να φτάσουν ως εδώ και τους αξίζει λίγη ξεκούραση και ανεμελιά!

Καλό καλοκαίρι λοιπόν στα πρωτάκια μας!!

(καλή ξεκούραση και στις ταλαίπωρες μαμάδες)

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

Μια από τα ίδια και σε μας.

Και μετά μαζεύτηκανε στις πλατείες και παίζανε μπουγέλα όλα μαζί:lol::lol::lol: αχ! τα νιάτα!!!!

Πάντως έχω να πω ότι όπως και το νηπιαγωγείο μας, έτσι και το Δημοτικό μας είναι ΤΑ απίθανα σχολεία, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από ιδιωτικό. Μπορεί να πω ότι είναι και καλύτερα.

Μπορεί να πέσαμε στην περίπτωση, δεν ξέρω πως θα είναι του χρόνου τα πράγματα, αλλά εμείς είπαμε στη δασκάλα μας ότι την θέλουμε και του χρόνου.

Άντε και καλό μας καλοκαίρι everybody και καλή ξεκούραση

(PS: DALIA τώρα μπορούμε να μπαναριστούμε με την ησυχία μας...τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο:lol::-P)

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Πολλή συγκίνηση σήμερα...

Κρατιόμουν να μη φύγει το δάκρυ που το 'χα εδώ στην άκρη του ματιού μου...

Μέσα σε 9 μήνες έμαθαν τόσα, έκαναν νέους φίλους, γνώρισαν κι αγάπησαν μια εξαιρετική δασκάλα και άνθρωπο, την "ΚΥΡΙΑ ΜΑΣ". Μας έδωσε άπειρη χαρά που θα την έχουμε και του χρόνου!

Πήραμε δώρο από την κυρία μας ένα γλαστράκι με βασιλικό για να το φροντίζουμε με όλη μας την καρδιά!

Να είμαστε καλά όλοι, να ξεκουραστούμε, να παίξουμε, να γελάσουμε -όσο μας επιτρέπει η μίζερη κατάσταση- να ονειρευτούμε και να γεμίσουμε μπαταρίες. Και από Σεπτέμβρη ανοίγουμε νέα ενότητα ετσι κορίτσια; "Τα Δευτεράκια μας 2012"!!!

Καλό καλοκαίρι σε όλους μας με υγεία και πολλά χαμόγελα!

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, και εμείς το ρίξαμε το δάκρυ μας, δασκάλα και γόνεις!!! Φοβέρη εκπαιδευτικός απο όλες τις πλευρές!!!!! Και ναι διδάσκει σε Δημόσιο σχολείο!!! Πράγματι και στην δικη μας περιοχή δεν έχουν να ζηλέψουν τιποτα τα σχολεία απο τα ιδιωτικά!!!

υσ. για όσες γνωρίζουν ξερε εαν οι εκπαιδευτικοί βραβευονται απο την περιφέρεια????

Διαφημίσεις

Κι εγώ είδα τη δασκάλα του γιου μου να δακρύζει όταν της είπα πόσο πολύ φαίνεται η καλή δουλειά που έκανε όλο το χρόνο και πόσο την εκτιμάμε!!! Αυτή η αναγνώριση είναι και η μόνη πραγματική ανταμοιβή για τον καλό δάσκαλο και ειδικά στις μέρες μας! Χαίρομαι που διαβάζω ότι είμαστε όλοι ευχαριστημένοι γονείς και παιδιά από τα Δημόσια Σχολεία της περιοχής μας που με τόσο δύσκολες συνθήκες τα καταφέρνουν τόσο καλά. Δεν νομίζω να έτυχε, μάλλον...πέτυχε!!!

Όντως... η συγκίνηση περίσσεψε χθες... Ειδικά όταν χαιρέτησα την δασκάλα κι όταν διάβασα το ενδεικτικό προβιβασμού στη Β' Δημοτικού... Ο γιος μου απαρηγόρητος που δεν θα την βλέπει το καλοκαίρι, εκείνη (δακρυσμένη) το είχε ρίξει στ' αστεία με όλα τα παιδάκια για να διευκολύνει τον αποχωρισμό.

Και ναι, είχαμε κι εμείς μια φοβερή δασκάλα - μια πολύ ζωντανή, χαρούμενη και παθιασμένη γυναίκα, μια πολύ καλή εκπαιδευτικό - σ' ένα πολύ καλό δημόσιο σχολείο. Κι αυτό - ειδικά στις δύσκολες μέρες που ζούμε - είναι πολύ ανακουφιστικό κι ελπιδοφόρο.

Εύχομαι καλή ξεκούραση σε όλους μας, να έχουμε ένα όμορφο καλοκαίρι και με το καλό να τα πούμε πια στα... Δευτεράκια 2012...!

Φιλιά!!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...