Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ρούχα εγκυμοσύνης

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΑΠΟ ΤΑ JUMBO 10 ΕΥΡΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΣΕΙ!ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!

Απο τα jumpo της Θεσ.νικης τα πήρες? Θέλω να πάρω ρούχα για μέσα στο σπίτι κ πυτζαμούλες. Εχει στα Jumpo στο λιμάνι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 424
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Nadine

Nadine 19 δημοσιεύσεις

• Jen.

Jen. 15 δημοσιεύσεις

• naina

naina 14 δημοσιεύσεις

• Ekabn

Ekabn 10 δημοσιεύσεις

Κορίτσια γεια σας, είμαι και εγώ νέα στο φόρουμ και μέλλουσα μαμά και αντιμετωπίζω όλες τις ανησυχίες που έχετε και εσείς..(ευτυχώς που δεν είμαι μόνη).. Για το ντύσιμο είναι το θέμα μου.. Είμαι σχεδόν 4 μηνών και η κοιλίτσα μου δεν έχει φουσκώσει πολύ αλλά τα τζην μου δεν μου πάνε εδώ και αρκετό καιρό.. Τη βγάζω με κολάν και μπλουζοφορέματα, και στο σπίτι με φόρμες.. Τί γίνεται τώρα που έρχονται γιορτές και έχουμε εκκλησίες και επισκέψεις; Πού βρήκατε ρούχα καλά και σε καλές τιμές; (δεν μένω Αθήνα αλλά Πάτρα) Και κάτι άλλο.. φοράτε μόνο στρωτά παπούτσια;

Απο τα jumpo της Θεσ.νικης τα πήρες? Θέλω να πάρω ρούχα για μέσα στο σπίτι κ πυτζαμούλες. Εχει στα Jumpo στο λιμάνι?

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΥΤΖΑΜΕΣ!ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ.

Στην Θεσσαλονίκη έχει δύο H&M ένα στην Τσιμισκή σχεδόν απέναντι από τα Zara και ένα στην Αγ. Σοφίας απο την κάτω πλευρά. Όντως έχει πολύ ωραία ρούχα και τα παιδικά του είναι κουκλίστικα...

Διαφημίσεις

Τί γίνεται τώρα που έρχονται γιορτές και έχουμε εκκλησίες και επισκέψεις; Πού βρήκατε ρούχα καλά και σε καλές τιμές; (δεν μένω Αθήνα αλλά Πάτρα) Και κάτι άλλο.. φοράτε μόνο στρωτά παπούτσια;

Πέρυσι τέτοια εποχή είχα αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα αφού ήμουν 7 μηνών και με τεράστια κοιλάρα, είχα οργώσει την Ερμού να βρω κάτι πιο καλό, δεν ήταν και εύκολο αφού τα νούμερα πλέον είναι πολύ μικρά, τελικά βρήκα από το Lynne ένα μπλουζοφόρεμα πιο καλό σατέν με λίγη διαφάνεια και ήταν η επίσημη στολή μου στις γιορτές. Επίσης το ZARΑ έχει σειρά για εγκύους αλλα δεν υπάρχει σε όλα τα καταστήματα. Για παπούτσια ό,τι έχεις συνηθίσει, εγώ γενικά δεν φοράω τακούνι οπότε έπαιξε μπαλαρίνα όλες τις ώρες.

Ελπίζω να βοήθησα. Με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας κορίτσια...:)

καλησπερα girls...εγω αν κ στη 12βδομαδα δε χωραω στα περισσοτερα παντελονια μου κ αν ζοριστω κ το βαλω μετα σφιγγομαι φοβερα...πηγα με τον αντρα μου κ προμηθευτηκα ενα σετ φορμες,μαλιστα πηρα 1Νο μεγαλυτερο,αλλα το 100το σκασα κ τωρα μονο για τετοια εξοδα δεν ειμαστε...αν γνωριζει καποια, μαγαζια με ανετα για μας ρουχα παρακαλω ενημερωστε...κ με προσιτες τιμες...

Εμένα με έχουνε βολέψει τo Benetton για παντελόνια και τo BSB για φορεματάκια. Έχω αγοράσει δυο παντελόνια και δυο φορέματα και έχω βολευτεί. Το καλό είναι ότι είναι στη μόδα τα κολάν και τα φοράς με μια μακριά μπλούζα ή μπλουζοφόρεμα και είσαι και άνετα και trendy ;)!

jZ4op3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια εγώ με τα H&M εγκυμοσύνης σώθηκα κυριολεκτικά!!! Τζην με 30ευρώ, φόρμες με 14!!!

Πήρα εσώρουχα τα τρια 14ευρώ από οργανικό βαμβάκι...καθώς και σετ δύο κολάν εγκυμοσύνης πάντα 14 ευρώ τα οποία έχω καταβολευτεί!!! Έχει αρκετά ρούχα καθώς και μπλουζοφορέματα, σε εμάς είναι κοντά το athens heart που έχει εγκυμοσύνης καί το κατάστημα στην καραισκακη νομίζω, το κατάστημα της Ερμού δεν έχει. Προχθές μάλιστα πήρα και καλό φόρεμα από τη γυναικεί σειρά 35ευρώ και έκλεισα για τις γιορτές!!! Έχει τρομερά ρούχα και πολύ φτηνά!!!

Πέρυσι τέτοια εποχή είχα αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα αφού ήμουν 7 μηνών και με τεράστια κοιλάρα, είχα οργώσει την Ερμού να βρω κάτι πιο καλό, δεν ήταν και εύκολο αφού τα νούμερα πλέον είναι πολύ μικρά, τελικά βρήκα από το Lynne ένα μπλουζοφόρεμα πιο καλό σατέν με λίγη διαφάνεια και ήταν η επίσημη στολή μου στις γιορτές. Επίσης το ZARΑ έχει σειρά για εγκύους αλλα δεν υπάρχει σε όλα τα καταστήματα. Για παπούτσια ό,τι έχεις συνηθίσει, εγώ γενικά δεν φοράω τακούνι οπότε έπαιξε μπαλαρίνα όλες τις ώρες.

Ελπίζω να βοήθησα. Με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας κορίτσια...:)

Ευχαριστώ πολύ Μαριγούλα. Και εγώ συνήθως μπαλαρίνες και αθλητικά φοράω αλλά για πιο επίσημα φόραγα καμιά γόβα ή μπότα με ψηλό τακούνι.. Άσε τώρα που οι πιο πολλές μου λένε ότι τα στρωτά θα με κουράζουν υπερβολικά και καλό είναι να πάρω παπούτσια με τακούνι έστω και χαμηλό..:| !!!! Εσύ αντιμετώπισες ιδιαίτερο πρόβλημα με τις μπαλαρίνες;

kalimera koritsia!

egw pira gia tin egymosini 2 formes .mia apo motherare me 60 euro(me ekptwsi giati itan kalokairi) kai mia apo jumbo me 15 euro..kai tis dio to kalokairi.forousa mia ti mia mia tin alli me tin idia syxnothta!loipon auth tou motherare exei idi xalasei sto kavalo enw tou jumbo einai sa kainouria..kai i stampa s ayth tou jumbo pou leei baby inside den exei oute kan ftharei!kai deite diafora sthn timi..sigoura tha ksanapaw na parw ki alles twra stis giortes!

kata ta alla ki egw mplouzoforemata me mauro kolan kai telos..poly akriba ta tis egymosynis kai de leei!!dyskoloi kairoi!!

kalimera koritsia!

egw pira gia tin egymosini 2 formes .mia apo motherare me 60 euro(me ekptwsi giati itan kalokairi) kai mia apo jumbo me 15 euro..kai tis dio to kalokairi.forousa mia ti mia mia tin alli me tin idia syxnothta!loipon auth tou motherare exei idi xalasei sto kavalo enw tou jumbo einai sa kainouria..kai i stampa s ayth tou jumbo pou leei baby inside den exei oute kan ftharei!kai deite diafora sthn timi..sigoura tha ksanapaw na parw ki alles twra stis giortes!

kata ta alla ki egw mplouzoforemata me mauro kolan kai telos..poly akriba ta tis egymosynis kai de leei!!dyskoloi kairoi!!

Έχεις απόλυτο δίκαιο.. Προτιμώ να χαλάσω λεφτά για το μωράκι και τα πρόγματα που θα χρειαστώ μιας και είναι το πρώτο μου, και να αφήσω τα ακριβά ρούχα εγκυμοσύνης στην άκρη.. άσε που μας αδικούν! θα πρεπε να είναι πιο φθηνά..!

em vevaia..ti xtypane toso de mporw na katalavw..egues eimaste..eleos!!gi ayto ki egw tous xtypaw me ton tropo mou!!den agorazw tipota pleon!kai ena gamo pou eixame pira ena foremataki me 20 euro apo zara pou eixe zonaraki mikro akribws kato apo to stithos kai meta anoige kai telos...me ena mpoleraki apo panw kai imoun koukla me tin koilitsa mou!eixa riksei mia matia prin paw zara se katasthmata gia eggyous kai katw apo 80 me 90 eyrw to pio aplo den eixane!!..diladi eleos!!

Διαφημίσεις

Kαι δεν είναι μόνο οτι οι τιμές ειναι ελλεινά υψηλές, είναι και το γεγονός οτι τα περισσότερα ειναι Α-θ-λ-ι-α σε αισθητική...Ουτε η γιαγια μου δεν θα τα φορουσε

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Ευχαριστώ πολύ Μαριγούλα. Και εγώ συνήθως μπαλαρίνες και αθλητικά φοράω αλλά για πιο επίσημα φόραγα καμιά γόβα ή μπότα με ψηλό τακούνι.. Άσε τώρα που οι πιο πολλές μου λένε ότι τα στρωτά θα με κουράζουν υπερβολικά και καλό είναι να πάρω παπούτσια με τακούνι έστω και χαμηλό..:| !!!! Εσύ αντιμετώπισες ιδιαίτερο πρόβλημα με τις μπαλαρίνες;

Όχι δεν είχα κανενα απολύτως πρόβλημα με τις μπαλαρίνες, για μενα ήταν πολύ πολύ άνετες. Για περπάτημα εννοείται πάντα αθλητικά!!

Είναι ό,τι βολεύει την καθεμία τελικά, εγώ και στα "επίσημα" μπαλαρίνα φορούσα...:)

Kαι δεν είναι μόνο οτι οι τιμές ειναι ελλεινά υψηλές, είναι και το γεγονός οτι τα περισσότερα ειναι Α-θ-λ-ι-α σε αισθητική...Ουτε η γιαγια μου δεν θα τα φορουσε

Συμφωνώ και επαυξάνω! 9 στα 10 είναι πανάθλια... Και η ποιότητά τους επιεικώς μέτρια!!!

Ούτε εγώ αγοράζω ρούχα εγκυμοσύνης -με εξαίρεση δύο παντελόνια που αγόρασα από νωρίς η χαζή και ούτε τα φόρεσα!

Ψωνίζω από κανονικά μαγαζιά, απλά παίρνω πράγματα σε πιο ανοιχτή γραμμή... Όταν γεννήσω, μπορώ να τα στενέψω και να συνεχίσω να τα φοράω! ;)

X4v5p2.png

Ζω το απόλυτο θαύμα με την Αθηνά μου!

Τα ρούχα εγκυμοσύνης... άθλια και πανάκριβα!! Το μόνο που μου άρεσε ήταν ένα παντελόνι τζιν αλλά είχε 90 κάτι ευρώ και όταν το δοκίμασα δεν είχε και πολύ καλή γραμμή και ράψιμο. Στηρίζονται όλοι στην χαρά μας και τον ενθουσιασμό μας που περνάμε μια τόσο ωραία φάση και πραγματικά... κοπανάνε!!!

an1cHjo0g410030MDAwMDkyZHwyMTQ3NDE4N2xqYXxlcGl0ZWxvdXMgaXJ0aGVzISEh.gif

• 4 εβδομάδες μετά...

αν και ειμαι στην 8η εβδομαδα (σχεδον) τα παντελονια μου δεν μπορω να τα φορεσω απο το πρηξιμο που εχω χαμηλα στη κοιλια. καπου διαβασα για το belly band το οποιο μπορεις να φορας πανω απο το παντελονι σου (το οποιο εχεις ανοιχτο) χωρις να φαινεται τιποτα... ξερετε κατι?

ZOrwp3.png

nano79 για το belly band δεν ξέρω κάτι ...αλλά θα είναι βολικό? Ηθελα να ρωτήσω την γνώμη των πιο προχωρημένων σε εγκυμοσύνη κοριτσιών(είμαι στην16η εβδομάδα με μικρή κοιλίτσα ακομα).Θα πάω να αλλάξω ένα τζίν που μου πήραν δώρο(ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!) , είναι περισσότερο βολικά+πρακτικά τα παντελόνια με το χαμηλό λάστιχο κάτω από την κοιλιά ή με το φαρδύ που την καλύπτουν (κατά την γνώμη σας...)

QqmLp3.png

Εγώ έχει λίγες μέρες που ανακάλυψα αυτό εδώ και λέω να το πάρω, μου φαίνεται πολύ βολικό.

Είμαι αδύνατη και τα παντελόνια μου θα με χωράνε για καιρό ακόμα, το μόνο πρόβλημα που θα έχω θα είναι στο κούμπωμα, γι αυτό σκέφτομαι να το αγοράσω.

belly-belt.jpg

bb.jpg

Ωραίο φαίνεται!

Νομίζω οτι σε μεγάλο βαθμό θα την βγάλω καθαρή με κολάν και μπλουζοφορέματα αλλα 1-2 παντελονάκια θα τα χρειαστώ για την δουλειά...Προς το παρών με βολεύουν τα λάστιχα κάτω από την κοιλία αλλά όταν φουσκώσω δεν ξέρω τι θα εξυπηρετεί :confused:

QqmLp3.png

Εγώ έχει λίγες μέρες που ανακάλυψα αυτό εδώ και λέω να το πάρω, μου φαίνεται πολύ βολικό.

Είμαι αδύνατη και τα παντελόνια μου θα με χωράνε για καιρό ακόμα, το μόνο πρόβλημα που θα έχω θα είναι στο κούμπωμα, γι αυτό σκέφτομαι να το αγοράσω.

belly-belt.jpg

bb.jpg

φαινεται πολυ βολικό!!! από που θα το πάρεις?? Το εχεις βρει και online???

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Yeap... και online:

http://www.amazon.co.uk/the-gro-company-USFABB-Belly/dp/B0010X4F02

κι εμενα μου φαινεται πολύ καλό. Η μονη μου επιφύλαξη είναι ότι πρέπει αναγκαστικά να το φοράς με μπλούζα που να το καλύπτει καλά... διαφορετικά... χμμμ... κυκλοφορείς με "τα μαγαζια σου ανοιχτα".

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...