Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χωρισμός λόγω γονιών-πεθερικών;

Recommended Posts

διάβασα όλες τις απόψεις σας, έχουμε και εμείς παρόμοιο πρόβλημα με την αδελφή μου και τον άντρα της, ο γαμπρός μου είναι καλός άνθρωπος αλλά έχει το κακό ότι είναι κολημένος με τη μανα του και την αδελφή του, η αδελφή μου μένουν αλλού, απόσταση 40 λεπτά απο το πατρικό του. στο πατρικό του ειναι η μανα του κατω και η αδελφή του πανω. το προβλημα ειναι οτι θελει να παει εκει απο το πρωι μεχρι το βραδυ, οταν δουλευει πρωϊ θελει να γυρησει στο πατρικο του να κατσει μεχρι αργα το βραδυ, οταν δουλευει απογευμα ξυπναει 6 η ωρα και θελει να φυγει με τη δικαιολογια οτι πρεπει να βοηθησω τη μανα μου που ειναι μεγαλη γυναικα (κατι φτιαχνουν στο σπιτι, και δε τελειωνει ΠΟΤΕ) κατι γκρεμιζουν κατι χτιζουν τελος παντων 5 χρονια καραταει αυτη η ιστορια, και τωρα που γεννησε ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΕ την αφηνει με το μωρο και φευγει ολη μερα καθε μερα. δε ξερει τι να κανει μιλησε.. το απειλησε... τον πηρε με το μαλακο, με το αγριο .... τιποτα τιποτα τιποτα. κατα τα αλλα ειναι καλος ανθρωπος και την αγαπαει και εκεινη τον αγαπαει, αλλα εκει δε παει να πνηγει η αδελφη μου, του κεφαλιου του θα κανει.

σκεφτηκε οντως το διαζυγιο, και της λεει με απειλεις? τι να κανει ... ειναι κριμα και με ενα μωρο στην αγκαλια.

να προσθέσω οτι με τη συζητηση δεν καταφερνει ΤΙΠΟΤΑ πεφτει σε τοιχο, δε καταλαβαινει ΤΙΠΟΤΑ. αλλα λεει εκεινη αλλα απανταει (οποτε λογικα με τη συζητηση δεν γινεται τιποτα) θελει καποιο κολπο, αλλα τι ? δε ξερω πως να τη βοηθησω........

ευχαριστω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 60
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

διάβασα όλες τις απόψεις σας, έχουμε και εμείς παρόμοιο πρόβλημα με την αδελφή μου και τον άντρα της, ο γαμπρός μου είναι καλός άνθρωπος αλλά έχει το κακό ότι είναι κολημένος με τη μανα του και την αδελφή του, η αδελφή μου μένουν αλλού, απόσταση 40 λεπτά απο το πατρικό του. στο πατρικό του ειναι η μανα του κατω και η αδελφή του πανω. το προβλημα ειναι οτι θελει να παει εκει απο το πρωι μεχρι το βραδυ, οταν δουλευει πρωϊ θελει να γυρησει στο πατρικο του να κατσει μεχρι αργα το βραδυ, οταν δουλευει απογευμα ξυπναει 6 η ωρα και θελει να φυγει με τη δικαιολογια οτι πρεπει να βοηθησω τη μανα μου που ειναι μεγαλη γυναικα (κατι φτιαχνουν στο σπιτι, και δε τελειωνει ΠΟΤΕ) κατι γκρεμιζουν κατι χτιζουν τελος παντων 5 χρονια καραταει αυτη η ιστορια, και τωρα που γεννησε ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΕ την αφηνει με το μωρο και φευγει ολη μερα καθε μερα. δε ξερει τι να κανει μιλησε.. το απειλησε... τον πηρε με το μαλακο, με το αγριο .... τιποτα τιποτα τιποτα. κατα τα αλλα ειναι καλος ανθρωπος και την αγαπαει και εκεινη τον αγαπαει, αλλα εκει δε παει να πνηγει η αδελφη μου, του κεφαλιου του θα κανει.

σκεφτηκε οντως το διαζυγιο, και της λεει με απειλεις? τι να κανει ... ειναι κριμα και με ενα μωρο στην αγκαλια.

να προσθέσω οτι με τη συζητηση δεν καταφερνει ΤΙΠΟΤΑ πεφτει σε τοιχο, δε καταλαβαινει ΤΙΠΟΤΑ. αλλα λεει εκεινη αλλα απανταει (οποτε λογικα με τη συζητηση δεν γινεται τιποτα) θελει καποιο κολπο, αλλα τι ? δε ξερω πως να τη βοηθησω........

ευχαριστω

Τώρα θα φανώ απόλυτη αλλά θα το πω.Δεν μου φαίνεται οτι ο άντρας αυτός αγαπάει την αδελφή σου και την οικογένεια που έφτιαξαν.Ίσως όχι περισσότερο απο τη μάνα του ή την αδελφή του αλλά δεν παντρεύτηκε αυτές, την αδερφή σου παντρεύτηκε.Στη θέση της αν είχα δοκιμάσει τα πάντα θα έφευγα απο το σπίτι.Τί να τον κάνει έναν άνθρωπο που εδώ και 5χρόνια είναι ταμένος στη μάνα του και στην αδερφή του; Να έχει σύντροφο στα χαρτιά; Αναρωτήθηκε το άτομο αυτό αν τον χρειάζεται το παιδί του που όπως τα λες μεγαλώνει αποκλειστικά με την αδερφή σου; Απο που κι ως που την αγαπάει;Συγνώμη αν ακούγομαι σκληρή αλλά θεωρητικά κι εγώ αγαπω όλο τον κόσμο όμως τα αισθήματα φαίνονται απο τις πράξεις.Μακάρι όλα να πάνε καλά.

Είναι πολύ εκνευριστικό ο άντρας να είναι τόσο μαμάκιας! Ας μην έκανε καθόλου οικογένεια!

Εγώ προσωπικά θα έφευγα απο το σπίτι και θα πήγαινα και εγώ στη μαμά μου! Τουλάχιστον θα είχα και βοήθεια με το παιδί και παρέα!!!

Νομίζω ότι αυτό το θέμα που είναι πιο σύνηθες στους άντρες δεν λύνεται, τουλάχιστον εύκολα . Αν ο άλλος δεν το καταλαβαίνει και για οποιοδήποτε λόγο δεν θέλει να περνάει χρόνο με την οικογένειά του , τότε αυτό με το ζόρι στο κεφάλι δεν μπορείς να του το βάλεις . Πορεύεσαι με αυτο....

jHgFp3.png

Διαφημίσεις

Πώς μπορείς να πορευτείς με αυτό? Να θές να κάνετε κάτι μαζί, να θές να πάτε κάπου, και να ρωτάει τη μαμά του? Και ως πότε θα το αντέχεις? Μπορεί να είναι καλός, αλλά ένα χοντρό ταρακούνημα του χρειάζεται!

• 2 εβδομάδες μετά...

στο γάμο ο Παύλος λέει κάτι που δεν ακούει κανείς γιατί ασχολούνται την ώρα του Αποστόλικού αναγνώσματος για το ποιός θα πατήσει το πόδι του άλλου:

"Ένεκεν τούτου καταλήψει άνθρωπος τον πατέρα και τη μητέρα αυτού και προσκοληθήσεται τη γυνή αυτού και έσονται σάρκα μία"

Ο άντρας πρέπει να έχει τη γυναίκα του πάνω από κάθε άλλον άνθρωπο που κατοικεί στον κόσμο. Από τον άντρα το ζητάει αυτό ο Παύλος όχι από τη γυναίκα.

Και αλλού αναφέρει (νομίζω προς Εφεσίους, κεφάλαιο 6) ότι ο άντρας δεν εξουσιάζει το σώμα του αλλά η γυναίκα, και αντίστροφα η γυναίκα δεν εξουσιάζει το σώμα της αλλά ο άντρας.

Τη σημαίνουν όλα αυτά; Το δέσιμο του γάμου είναι το μέγιστο δέσιμο που μπορεί να έχει κάποιος με άλλον άνθρωπο. Μεγαλύτερο και από το δέσιμο με τους βιολογικούς γονείς ή με τα παιδιά.

Όποιος δεν μπορεί να το δεχτεί αυτό δεν είναι άξιος γάμου. Τόσο απλά

μαρια η λύση δεν ειναι να χωρίση η αδερφή σου ..........τον αντρα της το αγαπάει ....πρεπει να παιξει διπλωματικα........ΑΔΙΑΦΟΡΊΑ καρδια μου φεύγει μεγια του με χαρα του, η αδερφή σου λοιπόν θα κανονίση και αυτή το πρόγραμα της ....πολύ φυσιολογικά

τι εννοώ ......φεύγει ο σύζηγος ......πάει δουλεια ..στην μαμα του όπου θέλει ..η αδερφούλα σου την ώρα που υπολογίζη ότι θα γυρίση πέρνει το μωράκι και πάει και αυτή βολτούλα ..στην μαμα τ ης σε φίλη ..στα μαγαζιά ......πριν γυρίση το καμάρι της ...ώστε όταν γυσρίση να μην τους βρει εκεί ..μια , δύο , τρεις ........καποα στιγμη θα το πάρει πρέφα και ΘΑ αναρωτηθει΄ γιατί φεύγεις συνέχεια και τότε θα του απαντήση .........ΑΦΟΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΈΧΕΙΣ ΤΟΟΟΣΕΣ ΥΠΟΧΡΈΩΣΕΙς ΜΕ ΤΗΝ ΜΆΝΑ ΣΟΥ ΒΑΡΙΈΜΕ ΚΑΙ ΕΓΏ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΙ ΜΟΥ ......ετσι παώ και εγώ βόλτα

πολύ ήρεμα χωρίς καυγάδες κα απειλές ......πράξεις αγάπη μου ..

μαμακιας άντρας δυστήχως δύσκολα ξεκολάει απο την μάνα του ....μετα απο 15 χρόνια γάμου εμένα τώρα έκοψε τον ....ΘΥΛΑΖΜΟ.........

Διαφημίσεις

Καλα ας ξεκινηει να το κανει αυτο, ας τον αφησει κανα τριημερο νηστικο και ας τον κλειδωσει και εξω κανενα βραδυ, να βαραει τα κουδουνια και να του πει "αχ συγνωμη μωρε, δεν καταλαβα οτι ελπειες και οτι θα ερχοσουν" και τοτε να δεις διαφορα. θα τον τσουξει οσο και να παραστησει τον ανετο. μια δυο τριες, πεντε στο τελος θα ξεσπασει

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...