Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλησπέρα στο προβατάκι και σ΄όλες τις κοπέλες της παρέας!

προβατάκι, χθες το μεσημέρι νομίζω θα πέρναγε ο γιατρός...

όποτε καταφέρεις, πες μας, έχουμε αγωνία...

φιλιά και δύναμη:wink:;-):wink:

Διαφημίσεις

καλημερουδιααααααααααααα προβατακια!!!!!πως ειστε σημερα?οποτε μπορεις γραψε μας κανενα νεο σας,φιλακια πολλαααααααα!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Αννουλα ειμαι σιγουρη οτι ο κακιασμενος λυκος θα την κανει και τα προβατακια μας θα ειναι μια χαρα και τα 3!!!

μια μεγαλη καλημερα!ειναι μαλλον δυσκολο να μπεις να μας πεις τα νεα σου αλλα θελω να πιστευω οτι ολα ειναι καλα!κρατα γερα καλη μου!

tt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

καπου πιο πανω εξηγει οτι της ειναι δυσκολο να εχει το λαπτοπ πανω της η να ειναι σε τετοια θεση που να την βολευει..δε βρισκω τωρα το μηνυμα... ευχομαι αυτος να ειναι ο λογος της σιωπης και τιποτ'αλλο.

αλλη μια προσευχη...

tt1108c2.aspx

*tingerbell* είπε:
καπου πιο πανω εξηγει οτι της ειναι δυσκολο να εχει το λαπτοπ πανω της η να ειναι σε τετοια θεση που να την βολευει..δε βρισκω τωρα το μηνυμα... ευχομαι αυτος να ειναι ο λογος της σιωπης και τιποτ'αλλο.

αλλη μια προσευχη...

Μακαρι να ειναι αυτο Ισως να την βαλανε σε πληρη ακινησια που δεν επιτρεπεται ουτε πλευρο να γυρισεις (και για λαπτοπ ουτε κουβεντα)

Κοριτσακι μας να ειστε ολοι καλα

p7z6p3.pngsQqep3.png

Διαφημίσεις

Ελπίζω να είναι όλα καλά! Μην κουράζεσαι και μην αγχώνεσαι για να μας γράφεις! Εμείς σε σκεφτόμαστε και σου στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια! Είμαι σίγουρη ότι όλα βαίνουν καλώς! Λίγη υπομονή ακόμα...

Κορίτσια μου συγνώμη για την αγωνία, χθες ήταν μια δύσκολη μέρα και νύχτα και σήμερα προσπαθώ μια ώρα να σας στείλω μήνυμα και με πετάει έξω μόλις πατάω αποστολή.

Ο υπέρηχος χθες έδειξε ευτυχώς ότι όλα είναι σταθερά προς το παρόν, που στην περίπτωσή μου μάλλον είναι καλό!

Αλλά με το που επέστρεψα στο κρεβάτι μου άρχισαν πόνοι περιόδου οι οποίοι κράτησαν όλο το απόγευμα και όλο το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί:(

Το μόνο που με ανακούφιζε ήταν να με τρίβει ο άντρας μου και η μαμά μου στην μέση και τα πόδια:oops: Μου αυξήσαν και το φάρμακο αλλά τίποτα κι έτσι τα ξημερώματα μου έδωσαν και πάλι υπόθετο και κάπως ηρέμησα...

Σας τα γράφω μισά μισά για να μην με πετάξει έξω πάλι...

Ilektra τα προβατάκια σου είναι φοβερά, κάπως έτσι είμαι κι εγώ τώρα με πιο τρομοκρατημένο ύφος;)

Σας ευχαριστώ όλες που είστε εδώ μαζί μου και συμπάσχετε! Έχω πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μου και το χειρότερο εδώ είναι ο φόβος... Δεν με νοιάζει το πόσο θα μείνω, εύχομαι να είναι πολύ γιατί αυτό θα σημαίνει ότι τα μωράκια μου μεγαλώνουν στην κοιλιά μου ακόμα! Αλλά μέρες και νύχτες σαν τη χθεσινή, με κάνουν και φοβάμαι ότι όλα τέλειωσαν:cry: δεν υπάρχει αυτός ο φόβος, του τί θα γίνει τελικά... Προσπαθώ να θυμηθώ πότε είχα ξαναφοβηθεί έτσι στη ζωή μου και απλώς δεν υπάρχει!

Τη μέρα είναι κάπως καλύτερα αν δεν πονάω και δεν χάνω και πολύ αίμα ή υγρό αλλά τις νύχτες, όταν σβήνουν τα φώτα είναι το χειρότερο...

γεια σου καλο μας προβατακι!!!!!βρε κοριτσι μου δεν εισαι απλα δυνατη εισαι ηρωας!!!!!κ αυτο που εγραψες για το σκοταδι...με συγκλονισες....

λοιπον μεγαλαααααααααααα χαμογελα κερδισατε αλλη μια μερα κ τελικα αυτο ειναι το σημαντικοτερο!!!!να θυμασαι ειμαστε ολες μαζι με τα προβατακια που θα τα καταφερουν οπως στο παραμυθι με τον λυκοοοο!!!φιλακια πολλα!!!

Προσεύχομαι και ελπίζω αλλά ώρες ώρες με πιάνει αλήθεια απελπισία... Προσπαθώ πάντα εκείνες τις στιγμές να σκέφτομαι τα χειρότερα που συμβαίνουν στον κόσμο, ότι έτσι είναι η ζωή, σαν τρενάκι λούνα πάρκ, ότι κι άλλοι υποφέρουν και πονάνε συνέχεια και περισσότερο, κι άλλοι πόνεσαν κι άλλοι θα πονέσουν και έτσι έχουν τα πράγματα και όσο και να κλάψουμε δεν θα αλλάξουμε την πορεία του κόσμου αλλά δεν το καταφέρνω πάντα:cry: Ώρες ώρες ο πόνος και ο φόβος είναι τόσο μεγάλοι που με πιάνει άπελπισία:cry:

ΑΝΝΑ4 είπε:
γεια σου καλο μας προβατακι!!!!!βρε κοριτσι μου δεν εισαι απλα δυνατη εισαι ηρωας!!!!!κ αυτο που εγραψες για το σκοταδι...με συγκλονισες....

λοιπον μεγαλαααααααααααα χαμογελα κερδισατε αλλη μια μερα κ τελικα αυτο ειναι το σημαντικοτερο!!!!να θυμασαι ειμαστε ολες μαζι με τα προβατακια που θα τα καταφερουν οπως στο παραμυθι με τον λυκοοοο!!!φιλακια πολλα!!!

Άννα μου μακάρι να έχεις δίκαιο!!!:D Να μας αφήσει ήσυχους αυτός ο λύκος! Θα ρθουν κι άλλοι, ξέρω, έτσι είναι η ζωή, αλλά ας τους νικάμε έναν έναν ε;

προβατάκι είπε:
Άννα μου μακάρι να έχεις δίκαιο!!!:D Να μας αφήσει ήσυχους αυτός ο λύκος! Θα ρθουν κι άλλοι, ξέρω, έτσι είναι η ζωή, αλλά ας τους νικάμε έναν έναν ε;

ακριβως,εναν την φορα!!!!!!!ειπαμε καθε λεπτο,καθε ωρα,καθε μερα που αντεχεις ειναι κ μια νικη!!!!!!!!!!!:):):):):):)

Και σας ευχαριστώ όλες που προσεύχεστε κι ας μην γνωριστήκαμε ποτέ από κοντά. Όντως, όπως λέει και η tingerbel δεν είναι εύκολο να μπαίνω εύκολα, δεν είμαι συνέχεια ξάπλα αλλά δεν σηκώνομαι και συνέχεια για τουαλέτα, προσπαθώ να αποφεύγω τις πολλές πολλές κινήσεις, πέραν του μπάνιου δηλαδή.

προβατάκι είπε:
Προσεύχομαι και ελπίζω αλλά ώρες ώρες με πιάνει αλήθεια απελπισία... Προσπαθώ πάντα εκείνες τις στιγμές να σκέφτομαι τα χειρότερα που συμβαίνουν στον κόσμο, ότι έτσι είναι η ζωή, σαν τρενάκι λούνα πάρκ, ότι κι άλλοι υποφέρουν και πονάνε συνέχεια και περισσότερο, κι άλλοι πόνεσαν κι άλλοι θα πονέσουν και έτσι έχουν τα πράγματα και όσο και να κλάψουμε δεν θα αλλάξουμε την πορεία του κόσμου αλλά δεν το καταφέρνω πάντα:cry: Ώρες ώρες ο πόνος και ο φόβος είναι τόσο μεγάλοι που με πιάνει άπελπισία:cry:

Προβατακι μου ποσο χαιρομαι που ειστε καλα και οι τρεις σας!!!!!!!!!!!!!!!

Οπως τα λες ειναι..

Οι μερες περνανε (ποσο δυσκολα μονο εσυ το ξερεις) και τα προβατακια μεγαλωνουν Ο,τι θα τους μεινει το παρατσουκλι "προβατακια" στο φορουμ ειναι σιγουρο!!

Μην κουραζεσαι να μας γραφεις

Μπορεις να στελνεις μονολεκτικα( αν μπορεις βεβαια) "καλα" "οK" ή κατι τετοιο για να μην κουραζεσαι και να μην σε πεταει εξω

Πολλα φιλια.. σε νιωθουμε δικο μας ανθρωπο ..να ξερεις.

p7z6p3.pngsQqep3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...