Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΕΜΒΡΥΙΚΗ ΚΥΗΣΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 273
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νατασα σημερα βλεπω θα πας στο γιατρο......

Κοριτσακι σου ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα, αλλα οπως σου ειπε και ο γιατρος σου να εισαι συγκρατημενη... :) Περιμενουμε νεα σου! Καλα νεα!!!!!!

WLFfp2.png XI11p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ... ΓΕΙΑ ΣΟΥ irida.. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ .. ΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ.... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ.. :lol:

Καλως την Αλεξια!!!!!!!! Αχ........ λογικα θα αδιαθετησω την αλλη βδομαδα....... Αντε να δουμε! Το βλεπω λιγο σαν τεστ, οτι αν ολα πηγαν καλα θα μου ερθει κανονικα κι εχω λιγο αγχος.......

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΤΕΙΣ... ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΔΡΟΜΟ..ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΛΙΓΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ?????? H ANTIBΙΩΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....

E βεβαια ειναι φυσιολογικα τα πονακια........

Δρομο εχουμε ολες..........

Και δεν περνανε οι μερες. Κατι εχω παθει και βαριεμαι αφορητα... Σα να πηγαινει πιο αργα το ρολοι..... Σκεφτομαι τις γιορτες, να στολισω λιγο το σπιτι αλλα εχω αναγκη απο ξεκουραση.... Σα να θελω να κοιμαμαι 2 μερες συνεχεια και να μην κανω τιποτα...

Αν και ψυχολογικα ειμαι σιγουρα καλυτερα, χτες μας ειχαν καλεσει για φαγητο και μου ειπε μια φιλη μας που ξερει την κατασταση οτι ολα θα πανε καλα ή κατι τετοιο και μου ρθε να βαλω τα κλαματα..... Δε ξερω δε θελω να με βλεπουν καπως και να μου λενε παρηγορητικα πραγματα σαν να με λυπουνται... Με στεναχωρει πολυ!

WLFfp2.png XI11p2.png

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΧΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ..... ΕΓΩ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΩ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΩ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ.ΕΧΘΕΣ ΠΗΡΑ ΤΗΝΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ.. ΑΣΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ... ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ... ΚΑΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙ????Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ,Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙΙΙΙΙΙΙ??? ΕΕΕΕΠΠΠΠΠ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΕΜΑΡΑ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.... ΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.....

ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ... ΚΑΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙ????Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ,Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙΙΙΙΙΙΙ??? ΕΕΕΕΠΠΠΠΠ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΕΜΑΡΑ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.... ΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.....

Σιγουρα αυτα ολα συμβαλλουν...........

Ειδικα απο αγχος εγω αλλο τιποτα.... Μιλαμε για πολυυυυυ αγχος!!!!!

Ναι θα στολισουμε! Δε θα το αφησουμε να μας παρει απο κατω!!!! Εγω εχω να κατεβασω και κατι χειμωνιατικα ακομα και κατι μπουφαν. Αχ θα πεσει σιδεροοοοοοο αστα!

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα,εγω παλι θα ελεγα μην το βαζετε κατω κοριτσια και μην αγχωνεστε...ολα θα πανε καλα για ολες μας μερες χριστουγεννων ερχονται θαυματα γινονται ασχοληθειτε με το εορταστικο πνευμα τησ εποχης και ολα ευχομαι να κυλησουν σε ολες μας με το θετικο τροπο....Εγω προσωπικα ειμαι απο το Δεκεμβρη του 92 με τον αντρα μου και παντρεμενοι απο τον Ιουνιο του 97 , εχουμε περασει τα απιστευτα και ιδιαιτερα με το σοι του ειτε και ειχαν παντα μια προτιμησει αυτοι οι ανθρωποι να μου κανουν τη ζωη δυσκολη στις εγκυμοσυνες,με πολλους και ατελειωτους καβγαδες...τα εβγαλα περα δοξα το θεο ..οσοι εχετε διαβασει την ιστορια μου με το παιδακι που εχασα το Πασχα σας πληροφορω οτι η ιδια του η μανα κυκλοφορησε την φημη οτι ειχα ανεμογκαστρι....μα ακομα και τωρα που τα καταφερα και εφτσα αισιος στον 5,5 μηνα δινει δικαιωματα στο γαμπρο της που μπηκε στην οικογενεια εδω και μολις 3 χρονια(αντρα τησ κορης της) και τη μανα του να με κακολογουν και να με βριζουν ΑΝΤΕΞΑ....τι σημαινει λοιπον αυτο να κοιταμε τον εαυτο μας και τον αντρα μας και οτι ειμαστε οι γυναικες δυνατες οσο και να μας χτυπαει η μοιρα μπορουμε και σηκωνομαστε...μην το βαζετε κατω εσεις μου εχετε δωσει απιστευτη δυναμη,να ειστε χαλαρες και ολα θα πανε ΑΨΟΓΑ!!!!!

Γεωργία

• 2 εβδομάδες μετά...

Δυστυχως δεν υπηρξε καρδιακη λειτουργια (τεσσερις φορες πηγαμε-πηγα και σε δευτερο γιατρο) και τελικα την Τριτη εκανα απόξυση. Τωρα περιμενουμε τα αποτελεσματα αυτης...

tndLp2.png

FgHKp2.png

καλημέρα, νέα στην παρέα σας και μου δείχνετε ότι δεν είμαι μόνη. πριν 8 μήνες είχα σύνδρομο κενού σάκου, έκανα απόξεση, δε βρέθηκε κακοήθεια και πάμε παρακάτω. να σημειώσω ήταν η πρώτη εγκυμοσύνη κι όπως καταλαβαίνετε....πονάει πολύ. τώρα περιμένω να έρθει μια νέα εγκυμοσύνη και προσεύχομαι να πάνε όλα καλα

καλημέρα, νέα στην παρέα σας και μου δείχνετε ότι δεν είμαι μόνη. πριν 8 μήνες είχα σύνδρομο κενού σάκου, έκανα απόξεση, δε βρέθηκε κακοήθεια και πάμε παρακάτω. να σημειώσω ήταν η πρώτη εγκυμοσύνη κι όπως καταλαβαίνετε....πονάει πολύ. τώρα περιμένω να έρθει μια νέα εγκυμοσύνη και προσεύχομαι να πάνε όλα καλα

Καλώς ήρθες lily.Όπως είπες και εσύ "πάμε παρακάτω".

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθες lily.Όπως είπες και εσύ "πάμε παρακάτω".

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Γεια σου Lily και απο μενα αν και λιγο καθυστερημενα. Μην στεναχωριεσαι. Ειναι κατι που ετυχε. ΦΑνταζομαι οτι και ο γιατρος σου θα στο ειπε αυτο. Και πρεπει και να σου ειπε επισης οτι ειναι σχεδον απιθανο να ξανασυμβει και οτι τωρα μπορεις να πιασεις πολυ ευκολα παλι μπεμπε.

Ολα θα γινουν θα δεις και πολυ συντομα θα ξαναχαμογελαστε!!!!!

.png

καλώς όρισες.δυστηχώς θα δείς οτι όχι μόνο δεν είσαι μόνη αλλα είμαστε και πάρα πολλές.με το καιρό θα δείς τα πράγματα πιο θετικά.ελπίζω να σουφέρουμε γούρι

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. η αλήθεια είναι πως μέχρι να έρθει η στιγμή να κάνω μωράκι, θα ανησυχώ. μακάρι το νέο έτος να έρθει και για μένα ένα γερό μωράκι! το ίδιο εύχομαι και σε όσες το προσπαθούν...

• 4 months later...

πριν μια βδομαδα εκανα και εγω αποξεση στην 10 εβδομαδα λογω ανεμβρυικης κυησης (απο εξωσωματικη)και τωρα εχουμε στειλει για χλαμιδια εγκυμοσυνης, καρυοτυπο και χρωμοσωματικο ελενγχο. δυσκολο πραγμα παντως να το ξεχασεις μιας και ητανε η πρωτη εγκυμοσυνη μου ελπιζω η επομενη φορα που θα προσπαθησω να μην εχει αυτη την καταληξη.

.png

• 1 month later...

να μαι και εγω να γραφω σε αυτη τη στηλη...

και η δικη μου πολυ προσφατη εγκυμοσυνη χαρακτηριστηκε ως ανεμβρυικη κυηση..μεχρι να το παθω δεν ηξερα την υπαρξη του ορου...

γραφω εδω για να σας πω αυτα που μου ειπε ο γιατρος μου.

το χαρακτηρισε τυχαιο γεγονος..ειναι κατι ψιλοσπανιο μου ειπε αλλα συμβαινει και οτι δεν αποτελει σε καμια περιπτωση προβλημα για επομενη εγκυμοσυνη...περιμενουμε ακομα τα αποτελεσματα της ιστολογικης αλλα μου ειπε οτι απο Σεπτεμβριο θα μπορουσα να ξαναρχισω την προσπαθεια για συλληψη..

ευχομαι σε ολες τις μανουλες αλλα και σε αυτες που δεν εγιναν ακομη, που περνανε απο μια τετοια δυσκολη φαση, κυριως ψυχολογικη, να κρατησουν συντομα ενα υγιεστατο παιδακι στα χερια τους...ολα καλα θα πανε κοριτσια, πιστη χρειαζεται και ελπιδα...τα λεω για να τα ακουω και εγω...

Καλημέρα!Διάβασα τά μηνύματά σας και θέλω να σας πω ότι είσαστε πολύ τυχερες όλες γιατί το καταλάβατε αρκετά νωρίς ότι κάτι δεν πάει καλά!Πιστέψτε με αυτό είναι πολύ καλό.εγώ πέρυσι αναγκάστηκα να σταματήσω μία κύηση στον έκτο μήνα όταν κατάλαβα ότι υπήρχε πρόβλημα. Ήταν εφιάλτης. Να σκεφτήτε ότι η κοιλίτσα μου ήταν αρκετά φουσκωμένη και είχα αρχίσει να φτιάχνω και δωμάτιο!!!!!Ήταν ένα αγοράκι που ένα μήνα πριν τη διακοπή το έβλεπα στον υπέρηχο να πιπιλάει το χεράκι του. Μου στοίχησε πολύ!Η διαδικασία της διακοπης ήταν εφιάλτης. Επίσης από τότε αντιμετωπίζω ορμονολογικά προβλήματα λόγω της απότομης διακοπής της κύησης σε μεγάλο μήνα.Όμως δεν το βάζω κάτω. Παλέβω να ξαναμείνω έγκυος.........

G2Mbp3.png

--------------------------------------------------

Μy boy is 5 years old-my girl is 3 years old!

Καλημέρα!Διάβασα τά μηνύματά σας και θέλω να σας πω ότι είσαστε πολύ τυχερες όλες γιατί το καταλάβατε αρκετά νωρίς ότι κάτι δεν πάει καλά!Πιστέψτε με αυτό είναι πολύ καλό.εγώ πέρυσι αναγκάστηκα να σταματήσω μία κύηση στον έκτο μήνα όταν κατάλαβα ότι υπήρχε πρόβλημα. Ήταν εφιάλτης. Να σκεφτήτε ότι η κοιλίτσα μου ήταν αρκετά φουσκωμένη και είχα αρχίσει να φτιάχνω και δωμάτιο!!!!!Ήταν ένα αγοράκι που ένα μήνα πριν τη διακοπή το έβλεπα στον υπέρηχο να πιπιλάει το χεράκι του. Μου στοίχησε πολύ!Η διαδικασία της διακοπης ήταν εφιάλτης. Επίσης από τότε αντιμετωπίζω ορμονολογικά προβλήματα λόγω της απότομης διακοπής της κύησης σε μεγάλο μήνα.Όμως δεν το βάζω κάτω. Παλέβω να ξαναμείνω έγκυος.........

eri, ακριβώς το ίδιο συνέβη και στην ξαδέλφη μου. Αυτό που έζησε κι αυτή ήταν πραγματικά ένας εφιάλτης.

Τώρα είναι πάλι έγκυος στην 6 εβδομάδα και απλώς ελπίζει να πάνε όλα καλά.

Μη χάνεις το θάρρος σου. Χρειάζεται ηρεμία, υπομονή κι επιμονή και θα πετύχεις.

5f27b8bd0c.png

Σας ευχαριστώ όλες για τη συμπαράσταση!Η αλήθεια είναι ότι τη χρειάζομαι γιατί εδώ και πολύ καιρό δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά. Με τους δικούς μου ανθρώπους αποφεύγω να μιλήσω και υποκρίνομαι ότι είμαι καλά για να μην τους φορτίζω.....Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που γράφτηκα στο forum!

G2Mbp3.png

--------------------------------------------------

Μy boy is 5 years old-my girl is 3 years old!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...