Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Απαραίτητες αγορές: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κανω λες και ειμαι ηδη εγκυος.ο αντρας μου με κοροιδευει συνεχεια.πλακα εχουμε! :lol: μονο το μωρο μας λειπει...χα χα.

τέτοια οργάνωση ούτε εμείς που γεννάμε δεν έχουμε..:)

με εντυπωσίασες!Δε σε αγχώνει όλο αυτό?

Χμμ σε λογικά πλαίσια βλέπω αυτά που υπολόγισες (εκτός απο τις κουβέρτες ! Μα 150 ευρω 2 κουβέρτες ?? )

Εγώ μένω Γερμανία και βλέποντας ελληνικά sites οι τιμές δεν διαφέρουν και πολύ πλεον . Ισως εδω μερικές εταιρείες έχουν καλύτερες τιμές αλλα μην φανταστείς τρομερες διαφορές .

Σύνολο να σου πω δεν ξέρω και γω τι έχουμε δώσει μια και ακόμα ψωνιζουμε λιγα λίγα . Πάντως και εμεις είχαμε υπολογίσει γυρω στις 3000 και νομίζω εκει θα φτάσουμε παρόλο που δεν κάνουμε υπερβολές και πολλά πραγματα πχ καλαθούνα , μπιμπερό , αποστειρωτή κλπ δεν θα τα αγοράσουμε .

Την καλαθούνα γιατι θα έχουμε το κρεβατάκι της πεταλουδίτσας μας στο δωματιο μας στην αρχή και τα υπολοιπα γιατι θέλω να θηλάσω οποτε γιατι να τα έχω ?

Βέβαια εγω θα γεννήσω , πρώτα ο Θεός , σε δημόσιο νοσοκομείο χωρίς καμια αμοιβή στο γιατρό οποτε "με παίρνει" σύμφωνα με τα ελληνικά δεδομένα να ξοδεψω και άλλα για τα πρωτα είδη του μωρού απλα νομίζω οτι δεν χρειάζονται ολα απο την αρχή . Σιγα σιγα με τις ανάγκες (έχοντας βέβαια τα απαραίτητα για αρχή) συμπληρώνεις τι χρειάζεται .

VgL7.jpgIgLdp2.png

οχι δεν με αγχωνει ισα ισα το απολαμβανω.στον κοσμο μου ειμαι γενικα,αφου σκεφτομαι που θα μπει το κρεβατακι η συρταριερα,οτι να ναι ειμαι!α και το εχω δεσει οτι θα ειναι αγορι!!! :lol::lol::lol:

νεα ζωη....

Διαφημίσεις

και εγω για αποστειρωτη και μπιμπερο δεν ξερω αν θα χρειαστω γιατι θελω να θηλασω αποκλειστικα οταν με το καλο.αλλα τα εβαλα ολα στην λιστα και ολα να τα παρω εγω χωρις βοηθεια απο πεθερα,μαμα και αλλους.

νεα ζωη....

σετ μανικιουρυγρο ταλκ,?

Τι είναι το σετ μανικιουρυγρο;;;;; το ταλκ δεν επιτρέπεται πια...

υποθέτω ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχει JUMBO; Θα κάνεις μια γενναία επιδρομή εκεί και θα βρεις αρκετά πράγματα φθηνότερα από ότι τα έχεις υπολογίσει...δεν χρειάζεται να είναι όλα μάρκα (π.χ. υπάρχει μπανιερίτσα με 10 ευρώ και μπανιέρα της Fisher Price με 50!) Επιλέγεις...

:lol::lol:Και μόλις με το καλό μείνεις έγκυος φτιάχνεις μια ωραία λίστα και τη δίνεις σε συγγενείς και φίλους τονίζοντας ότι ο γιατρός είπε ότι δεν πρέπει να αγχώνεσαι και να στεναχωριέσαι τώρα που είσαι έγκυος.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σετ μανικιουρ εννοω το ψαλιδακι του.δεν θα του κοβω τα νυχακια με το ψαλιδι που κοβει ο αντρας μου τις δαχτυλαρες του.χαχα.οσο για το ταλκ ξερω οτι απαγορευτηκε,σε υγρη μορφη εννοω.απλα δεν εβαλα κενο.

νεα ζωη....

α να ρωτησω και κατι αλλο?ειναι πιο καλο ενα απλο καροτσι η ενα 3 σε 1?ειναι πανακριβα αυτα αλλα μια φιλη μου μανουλα μου ειπε οτι χρειαζεται τετοιο γιατι οταν το μωρο ειναι 2-3-4 μηνων δεν μπορεις να το βαλεις σε κανονικο καροτσι και πρεπει να ειναι μεσα στο πορτ μπεμπε.τι λετε?παντως ειναι πολυ ακριβα βρε κοριτσια αλλα αν χρειαζεται τι να κανουμε?

νεα ζωη....

ναι για δημοσιο στεφτομαι.οσο για την λιστα ειμαι απο σερρες και εδω οι τιμες ειναι πολυ ακριβες και σκεφτομαι απο θεσσαλονικη αλλα αν δεν μπορω να πηγαινω και αναγκαστω να παρω πραγματα απο εδω?γι'αυτο τα εβαλα σε τετοιες τιμες και παλι οικονομικα ειναι νομιζω.

απο σέρρες? και εγω. τα είχα πάρει σχεδόν όλα από θεσσαλονίκη.

.png

Διαφημίσεις

α να ρωτησω και κατι αλλο?ειναι πιο καλο ενα απλο καροτσι η ενα 3 σε 1?ειναι πανακριβα αυτα αλλα μια φιλη μου μανουλα μου ειπε οτι χρειαζεται τετοιο γιατι οταν το μωρο ειναι 2-3-4 μηνων δεν μπορεις να το βαλεις σε κανονικο καροτσι και πρεπει να ειναι μεσα στο πορτ μπεμπε.τι λετε?παντως ειναι πολυ ακριβα βρε κοριτσια αλλα αν χρειαζεται τι να κανουμε?

εγω πόρτ μπεμπέ δεν πήρα και δεν μου χρειάστηκε. τα περισσότερα καλά καροτσάκια είναι από 0 μηνών.

.png

σετ μανικιουρ εννοω το ψαλιδακι του.δεν θα του κοβω τα νυχακια με το ψαλιδι που κοβει ο αντρας μου τις δαχτυλαρες του.χαχα.οσο για το ταλκ ξερω οτι απαγορευτηκε,σε υγρη μορφη εννοω.απλα δεν εβαλα κενο.

και όμως εγω της τα έκοβα και της τα κόψω με το κοινό ψαλιδάκι. εκεί τα παιδικά όμως τα αγόρασα έτσι έμειναν...

.png

Χaos τότε καλά κάνεις!!

Κι άμα σου πω οτι με ξεσήκωσες και θα αρχίσω κι εγώ να φτοιάχνω λίστα?!!!! :D:D

Θα περάσει κι ο καιρός πιο γρήγορα έτσι.

Όσο για τα Jumpo λένε οτι όντως προσφέρουν πολύ οικονομικές λύσεις σε πράγματα που δεν υπάρχει λόγος να είναι ακριβά.Φοβάμαι όμως οτι αν πάω από τώρα θα τρελαθώ να ψωνίζω και...κρατιέμαι όσο μπορώ!! :wink:

ρε συ χαος μην αγχώνεσαι άδικα. Μείνε έγκυος και πάρε τα απολύτως απαραίτητα για την κλινική... δεν θα κλείσουν και τα μαγαζια μετα. Στο νοσοκομείο δεν θα σου χρειαστούν και πολλά (και εγω στο νοσοκομείο μας γέννησα) και αναλόγως την εποχή. δεν χρειάζονται 2 κουβέρτες, ούτε και τόσα σεντόνια καλά. Οι γιαγιάδες δεν θα κάνουν τίποτα? εγω θυμάμαι είχαν ξεσκιστεί να κεντάνε σεντόνια και μαξιλαροθήκες! πάρε ενα καλό σετάκι πανω-κατωσέντονα και απο κει και περα 3-4 σκέτα σεντόνια με λάστιχο για το κρεββατάκι του μωρού, απλές μαξιλαροθήκες, που αυτά είναι και πολύ οικονομικά αλλα και βολικά (πλύσιμο- σιδέρωμα). Θα δείς ότι στην πορεία αφού γεννήσεις θα σου χρειαστούν πράγματα που δεν είχες σκεφτεί.

.png

Χaos τότε καλά κάνεις!!

Κι άμα σου πω οτι με ξεσήκωσες και θα αρχίσω κι εγώ να φτοιάχνω λίστα?!!!! :D:D

Θα περάσει κι ο καιρός πιο γρήγορα έτσι.

Όσο για τα Jumpo λένε οτι όντως προσφέρουν πολύ οικονομικές λύσεις σε πράγματα που δεν υπάρχει λόγος να είναι ακριβά.Φοβάμαι όμως οτι αν πάω από τώρα θα τρελαθώ να ψωνίζω και...κρατιέμαι όσο μπορώ!! :wink:

πάντως αυτό που είδα εγώ είναι ότι καλύτερα να ξεκινάς νωρίς τα ψώνια και να τα παίρνεις λίγα λίγα και να σβήνονται απ τη λίστα σου γιατί τα 50 ευρω δε σου χτυπάνε τόσο ούτε λείπουν και τόσο απ το πορτοφόλι....

αν δεν ψωνίσεις τίπιτα, όταν έρθει η ώρα να πας για το ξεσήκωμα των ραφιών και σου σκάσει το χιλιάρικο στη μούρη... κάθεσαι κάτω στη μέση του jumbo Και κλαις :lol:

Διαφημίσεις

συγνωμη κοριτσια αλλα κοπηκε το ρευμα.μαμα του ωριων της ιδιας αποψης ειμαι!evoulita πολυ χαιρομαι που βρηκα μια σερραια.gerakina μου εγω το βρισκω πολυ διασκεδαστικο και ας μην ειμαι εγκυος,εχω τρελα με τα μωρα και δεν το θεωρω καθολου αγχος.evoulita ποιον γιατρο ειχες?εγω ειμαι του ικα και σκεφτομαι οταν με το καλο μεινω εγκυος να κανω στο ικα τις εξετασεις αλλα να εχω και εναν γιατρο στο νοσοκομειο μας για καλυτερη περιποιηση "λεμε τωρα".

νεα ζωη....

συγνωμη κοριτσια αλλα κοπηκε το ρευμα.μαμα του ωριων της ιδιας αποψης ειμαι!evoulita πολυ χαιρομαι που βρηκα μια σερραια.gerakina μου εγω το βρισκω πολυ διασκεδαστικο και ας μην ειμαι εγκυος,εχω τρελα με τα μωρα και δεν το θεωρω καθολου αγχος.evoulita ποιον γιατρο ειχες?εγω ειμαι του ικα και σκεφτομαι οταν με το καλο μεινω εγκυος να κανω στο ικα τις εξετασεις αλλα να εχω και εναν γιατρο στο νοσοκομειο μας για καλυτερη περιποιηση "λεμε τωρα".

και εγώ του ΙΚΑ. Τι επρισσότερες εξετάσεις τις έκανα εκεί χωρίς κανένα πρόβλημα και καμμια ταλαιπωρία. Στο νοσοκομείο είχα γιατρό τον Γιάννη τον Ξ. και έμεινα επίσης πολύ ευχαριστημένη (όχι μόνο από τον γιατρό αλλα και από το νοσοκομείο γενικώς). Τον γιατρό τον έχω χρόνια και ήταν δίπλα μου συνεχώς. Με εξέταζε συνήθως στα απογευματινά ραντεβού στο νοσοκομείο. Αν χρειαστείς το οτιδήποτε μην διστάσεις.

.png

Εγω παντως με το που μπηκαμε στον 7ο ξεκινησαμε σιγα σιγα τα ψωνια ...

Πλεον ειμαι στον 8ο και δεν εχω καμια εκκρεμοτητα και πιστευω οτι ειναι καλυτερα ετσι μιας και εχω βαρυνει αρκετα και κουραζομαι πολυ πιο ευκολα..

Οποτε κανε λιστα και σιγα σιγα ετοιμασου να εκδραμεις στο τζαμπο!! :D

Εγω παντως με το που μπηκαμε στον 7ο ξεκινησαμε σιγα σιγα τα ψωνια ...

Πλεον ειμαι στον 8ο και δεν εχω καμια εκκρεμοτητα και πιστευω οτι ειναι καλυτερα ετσι μιας και εχω βαρυνει αρκετα και κουραζομαι πολυ πιο ευκολα..

Οποτε κανε λιστα και σιγα σιγα ετοιμασου να εκδραμεις στο τζαμπο!! :D

Kαλέ εσύ έφτασες στον 7ο να αρχίσεις να ψωνίζεις. Η "ΧΑΟΣ" δεν είναι καν έγκυος... Οπότε να μην αγχώνεται το κορίτσι. Εχει καιρό μπροστά της για την λίστα αλλά και για τα ψώνια.

.png

καλημερα κοριτσια.δεν θελω με τιποτα να αγχωσω την εγκυουλα μας απλα λεω οτι για μενα ειναι ευχαριστηση τα ψωνια για τα μωρα.ο καθενας εχει τους ρυθμους του και καλα κανει.gerakina μου 1000 συγνωμη αν σε αγχωσα.

νεα ζωη....

καλημέρα κορίτσια..και εγώ περιμένω πως και πως να δω τι θα είναι το μωράκι μου για να αρχισω να ψωνιζω σιγά σιγά...απλα πραματάκια..Τα βασικά θα τα πάρω αργότερα (δηλαδή θα μου τα πάρουν!!!!!!) τωρα απλά να μπώ και στο κλίμα θέλω!!Τι σόϊ μαμά θα γινω!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...