Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

δεν βρισκω τον παιδιατρο (πρασινα κακα)

Recommended Posts

Marakious,και εμένα ο γιός μου έκανε κάποιος φορές κακάκια πρασινωπά όταν ήταν μικρότερος και μου είπαν ότι περνάει κάποια ίωση διότι και εγώ τον θηλάζω αποκλειστικά.Και όταν ήταν μπουκωμένος έκανε πιο έντονα πράσινα και μύριζαν.Μην ανησυχείς θα περάσει....Ο παιδίατρος τι σου είπε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 77
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστω για το ενδιαφερων καταρχην :)

οχι δεν δινω τιποτα αλλο εκτος απο το γαλα μου .

Δεν ειναι πρασινα τα κακα απλα μεσα στην πανα ειδα 2-3 πρασινες κλωστιτσες να τις πω!!!

qbd8p2.png

• 2 months later...

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Αυτό που περιγράφετε το είχα δει κι εγώ στα κακάκια της κόρης μου κάποιες φορές, αλλά αν θυμάμαι καλά ήταν λίγους μήνες πιο μεγάλη. Σκέφτηκα ότι είναι από κάτι που την τάισα και δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία, πέρασε μόνο του. Τώρα, αν θηλάζετε αποκλειστικά δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι. Μήπως παίζει ρόλο τι είχατε φάει πριν τον θηλασμό;

μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλημέρα,θα ήθελα την βοήθειά σας. Ο μικρός μου είναι δύο μηνών και εδώ και 4 μέρες σταμάτησα τον θηλασμό και δίνω στον μικρό ένα υποαλλεργικό γάλα κατόπιν υποδείξεως του παιδιάτρου, διότι το κανονικό του έπεφτε βαρύ στο στομάχι και το έκανε εμμετο. Το συγκεκριμένο υποαλλεργικό γάλα το έπινε και πρίν ώς συμπλήρωμα. Την επόμενη ημέρα από την στιγμή που άρχισε να πίνει το΄ξένο γάλα οι κεννώσεις του έγιναν πράσινες σκούρες και ελάχιστες μουσταρδι και αυτό συνεχίζει τρίτη μέρα σήμερα. Ενημέρωσα τον παιδίατρο και μου είπε ότι οφείλεται στους κολικούς, αλλά ο μικρος δεν έχει ιδιαιτερα εως καθόλου θα έλεγα πονάκια. Γνωρίζει καποια κοπέλα κάτι παραπάνω από την εμπειρία της. Άρχισα να ανησυχω και δεν ξέρω αν θα πρέπει να του αλλάξω το γάλα. Ευχαριστώ

2T40p3.pngcIPLp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα,θα ήθελα την βοήθειά σας. Ο μικρός μου είναι δύο μηνών και εδώ και 4 μέρες σταμάτησα τον θηλασμό και δίνω στον μικρό ένα υποαλλεργικό γάλα κατόπιν υποδείξεως του παιδιάτρου, διότι το κανονικό του έπεφτε βαρύ στο στομάχι και το έκανε εμμετο. Το συγκεκριμένο υποαλλεργικό γάλα το έπινε και πρίν ώς συμπλήρωμα. Την επόμενη ημέρα από την στιγμή που άρχισε να πίνει το΄ξένο γάλα οι κεννώσεις του έγιναν πράσινες σκούρες και ελάχιστες μουσταρδι και αυτό συνεχίζει τρίτη μέρα σήμερα. Ενημέρωσα τον παιδίατρο και μου είπε ότι οφείλεται στους κολικούς, αλλά ο μικρος δεν έχει ιδιαιτερα εως καθόλου θα έλεγα πονάκια. Γνωρίζει καποια κοπέλα κάτι παραπάνω από την εμπειρία της. Άρχισα να ανησυχω και δεν ξέρω αν θα πρέπει να του αλλάξω το γάλα. Ευχαριστώ

Δεν οφειλεται στους κολικους, οφειλεται στο υποαλλεργικο γαλα. Και τα δυο μου παιδια που επιναν και η μπεμπε που συνεχιζει να πινει υποαλλεργικο γαλα εδω και 8,5 μηνες κανει πρασσινα κακα. Μην ανησυχεις καθολου!!!!

Δεν οφειλεται στους κολικους, οφειλεται στο υποαλλεργικο γαλα. Και τα δυο μου παιδια που επιναν και η μπεμπε που συνεχιζει να πινει υποαλλεργικο γαλα εδω και 8,5 μηνες κανει πρασσινα κακα. Μην ανησυχεις καθολου!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ. Απλά με προβλημάτισε γιατί έπινε και η κόρη μου το ίδιο γάλα, αλλα τα κακακια της ήταν φυσιολογικα. Μάλλον εξαρτάται από τον οργανισμό του παιδιού.

2T40p3.pngcIPLp3.png

καλημερα. εγω εδινα στον δικο μου κανονικο γαλατακι και τα κακακια του ηταν παντα μουσταρδι. τισ 4 τελευταιεσ μερες του εδωσα το αλμιρον το υποαλλεργικο και ειναι καταπρασινα και βρωμερα...ειναι λογω του γαλακτος,επειδη εχει λιγο διαφορετικη συσταση απο το αλλο. ο γιατρος σου μαρια-χριστινα γιατι συ συνεστησε το υποαλλεργικο???ποιασ μαρκασ?

rYWUp3.png?PFNMbDcb

Και εγώ το αλμιρον το υποαλλεργικό του έδινα. Μου το συνέστησε γιατί το κανονικό το έκανε εμετό και αυτό ήταν μάλλον πιο ευπεμπτο. Τώρα σταμάτησα το υποαλλεργικό και περιμένω να δω αν αλλάξουν χρώμα

2T40p3.pngcIPLp3.png

Το μητρικό γάλα δεν είναι βαρύ για το μωρό. Αυτό που μπορεί να συμβεί είναι να τρως εσύ κάτι και το μωρό να είναι αλλεργικό. Επίσης μπορεί να αντιδρούσε στο άλλο συμπλήρωμα. Με κατάλληλη αντιμετώπιση, το μωρό μπορεί να βοηθηθεί περισσότερο μέσω του θηλασμού στο θέμα των αλλεργιών. Εσύ θέλεις να συνεχίσεις το θηλασμό;

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα,θα ήθελα την βοήθειά σας. Ο μικρός μου είναι δύο μηνών και εδώ και 4 μέρες σταμάτησα τον θηλασμό και δίνω στον μικρό ένα υποαλλεργικό γάλα κατόπιν υποδείξεως του παιδιάτρου, διότι το κανονικό του έπεφτε βαρύ στο στομάχι και το έκανε εμμετο. Το συγκεκριμένο υποαλλεργικό γάλα το έπινε και πρίν ώς συμπλήρωμα.

:shock:

Ο γιατρός συνέστησε διακοπή το θηλασμού και αντικατάστασή του με υποαλλεργικό γάλα;

Αν ναι τότε ο γιατρός βάζει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία και την ανάπτυξη ενός παιδιού που έχει πρόβλημα με οποιοδήποτε άλλο γάλα πλην του μητρικού.

Την επόμενη ημέρα από την στιγμή που άρχισε να πίνει το΄ξένο γάλα οι κεννώσεις του έγιναν πράσινες σκούρες και ελάχιστες μουσταρδι και αυτό συνεχίζει τρίτη μέρα σήμερα. Ενημέρωσα τον παιδίατρο και μου είπε ότι οφείλεται στους κολικούς, αλλά ο μικρος δεν έχει ιδιαιτερα εως καθόλου θα έλεγα πονάκια.

Το χρώμα τον κενώσεων δεν έχει καμία σχέση με τους κολικούς. Ο γιατρός ή δεν ξέρει τι του γίνεται ή σε εμπαίζει.

Γνωρίζει καποια κοπέλα κάτι παραπάνω από την εμπειρία της.

Δυστυχώς είναι πολύ συχνό να συστήνουν οι παιδίατροι αντικατάσταση του μητρικού με υποαλλεργικό, να δημιουργείται πρόβλημα στο παιδί, τα αδιαφορεί ο παιδίατρος, να προσπαθεί να το καλύψει, να λέει ψέματα...

Άρχισα να ανησυχω και δεν ξέρω αν θα πρέπει να του αλλάξω το γάλα.

Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να αλλάξεις παιδίατρο. Να βρεις έναν πιο αξιόπιστο και πιο έντιμο.

• 2 εβδομάδες μετά...

Αγλαία μου σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, δυστυχώς οι κεννώσεις συνεχίζουν να είναι πράσινες λόγω του υποαλλεργικού γάλακτος το οποίο το μωρό το πίνει με το ζόρι. Εκεί που έπινε 100μλ ανά δύο ώρες τώρα με το ζόρι 60, με αποτέλεσμα να μην παίρνει το βάρος που έπαιρνε. Ενημέρωσα τον παιδίατρο και μου είπε να συνεχίσω να του δίνω αυτο το γάλα μέχρι να κλείσει τον 3ο μήνα για να μην έχουμε κολικούς. Το παιδί μου όμως πεινάει και με το γάλα αυτό αναγουλιάζει και δεν ξέρω τι να κάνω. Να του δοκιμάσω και άλλα γάλατα και όποιο του αρέσει ή να περιμένω;

2T40p3.pngcIPLp3.png

Ο ιδιος παιδιατρος σου τα ειπε αυτα που γραφεις?κι εμενα η δικια μου τις πιο πολλες φορες κανει πρασινα κακακια ή προς το πρασινο αλλα ειναι απο μυξουλες μου ειπε ο παιδιατρος και το εχω προσεξει κι εγω οταν δεν εχει μυξουλες δεν κανει πρασινα..θηλαζες αποκλειστικα και σταματησες επειδη στο ειπε ο γιατρος?μηπως και πριν κοψεις τον θηλασμο και του εδινες συμπληρωμα εγταιγε αυτο που εκανε εμμετο?ειναι η πρωτη φορα που ακουω οτι το μητρικο γαλα ειναι πιο βαρυ απο το ξενο...

Δεν είπα ότι το μητρικό γάλα του έπεφτε βαρύ. Το συμπλήρωμα που χρειαζόταν να του δώσω του έπεφτε βαρύ και το έκανε εμετό.Τότε ο παιδίατρος μου σύστησε να του δώσω το υποαλλεργικό, ως συμπλήρωμα γιατι είναι πιο ευπεμπτο από το κανονικό γάλα, όχι από το μητρικό. Από την στιγμή που πίνει το υποαλλεργικό,λόγω του ότι δεν είχα εγώ γάλα να του δώσω, έχει αποκλειστικά πράσινες κεννώσεις.Ηθελα πάρα πολυ να θηλάσω αλλά δυστυχως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί και στα δύο μου παιδια το γάλα δεν επαρκούσε και στους δύο μήνες ήταν ελάχιστο. Πίστευα ότι στο δεύτερο παιδί θα μπορούσα να θηλάσω έξι μήνες και το προσπάθησα όσο μπορούσα. Στο πρώτο είχα πάθει επιλόχεια κατάθλιψη και θεώρησα ότι αυτή οφειλόταν στην μείωση της παραγωγής του γάλακτος, το δευτερο όμως και συνέχεια στο στήθος το είχα και συμπληρώματα μαγιας μπύρας πήρα αλλά δυστυχώς τα ιδια... Και τώρα θα του αλλάξω το υποαλλεργικό με κάποιο άλλο μήπως και του αρέσει πιο πολύ.

2T40p3.pngcIPLp3.png

• 1 month later...

τις τελευταιες μερες η μπεμπα μου κανει πρασινωπες κενωσεις πιο υγρες-εωσ κ μονο υγρες μερικες φορες-βλεννωδεις,θα μπορουσε να ναι ενδειξη οτι κρυωσε??

η μυτουλα της ειναι πολυ βουλωμενη επισης.

xthLp3.png?N3RWspeV

LBhKp2.png?23AKgaR7

το μωρακι περναει καποια ιωση, για αυτο η μυτουλα και οι κενωσεις. Φυσιολογικο ορο στη μυτη και αν ανεβασει πυρετο η χειροτερεψει καλυτερα να το δει γιατρος γιατι ειναι και μικρουλι! Να σου ζησει

mefirst αν θηλάζεις τη μπέμπα σου δες μήπως έχεις υπερπαραγωγή γάλακτος και ούτε ίωση, ούτε ουρολοίμωξη. Αυτά τα συμπτώματα είχε και η δική μου όταν ήταν περίπου 7 μηνών και ταλαιπωρηθήκαμε για πολλές μέρες και κανεις παιδίατρος δε βρήκε τίποτα. Τελικά είχα υπερπαραγωγή γάλακτος. Δες σχετικά αρθρα στο forum ή http://www.llli.org/FAQ/foremilk.html

1gv1p3.png

Ηθελα πάρα πολυ να θηλάσω αλλά δυστυχως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί και στα δύο μου παιδια το γάλα δεν επαρκούσε και στους δύο μήνες ήταν ελάχιστο.

Kατάφερες να θηλάσεις κάποιο διάστημα αποκλειστικά; Ή το συμπλήρωμα ήταν απαραίτητο από την αρχή;

Πίστευα ότι στο δεύτερο παιδί θα μπορούσα να θηλάσω έξι μήνες και το προσπάθησα όσο μπορούσα.

Όταν το γάλα δεν επαρκεί, είναι πιο δύσκολο να διατηρήσεις την παραγωγή.

Θα έπρεπε να θηλάζεις με sns,

Medela-SNS-Supplement-System.jpg

Αν δίνεις το συμπλήρωμα με το μπιμπερό, η παραγωγή μειώνεται και αναπόφευκτα σταματά ο θηλασμός στο δίμηνο.

Στο πρώτο είχα πάθει επιλόχεια κατάθλιψη και θεώρησα ότι αυτή οφειλόταν στην μείωση της παραγωγής του γάλακτος, το δευτερο όμως και συνέχεια στο στήθος το είχα και συμπληρώματα μαγιας μπύρας πήρα αλλά δυστυχώς τα ιδια...

Η κατάθλιψη δεν έχει σχέση με την παραγωγή.

Η μαγιά της μπύρας βοηθάει λίγο αλλά δεν μπορεί να βοηθήσει όταν υπάρχει πιο σοβαρό πρόβλημα.

Και τώρα θα του αλλάξω το υποαλλεργικό με κάποιο άλλο μήπως και του αρέσει πιο πολύ.

Δοκίμασε όσα υπάρχουν μέχρι να βρεις κάποιο που να σας ταιριάζει.

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο το να του αρέσει, μάλλον έχει πρόβλημα το μωρό για να αντιδρά έτσι.

Το μητρικό ακόμη και σε μικρή ποσότητα είναι σημαντικό γιατί με τα ένζυμα που περιέχει βοηθάει στην πέψη.

Σκέψου και τον επαναγαλακτισμό.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...