Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr

• Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

δεν βρισκω τον παιδιατρο (πρασινα κακα)

Recommended Posts

SOS!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ!!!

ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ;;;;;;;;;;;;;

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ, ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΟΛΥ!!!

ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΚΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ 1 ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Μην ανησυχείς...είναι συνηθισμένο φαινόμενο για τόσο μικρά μωράκια...κι εμείς κάναμε πολύ συχνά πράσινα κακά σε αυτήν την ηλικία...αν δεις βλέννες με αίμα είναι ανησυχητικό...δεν έχω χρόνο να ψάξω τώρα αλλά αν θυμάμαι καλά στο topic θηλασμός ή διατροφή έχει ανφερθεί ξανά το θέμα "πράσινα κακά"..ρίξε μια ματιά.. :)

τίποτα δεν είναι τα πράσινα κακά

κάπου το έχω ξαναπεί....

πράσινα κίτρινα λαδί μουσταρδί και όλες οι αποχρώσεις τους είναι μια χαρά φυσιολογικές :lol:

ανησυχούμε ΜΟΝΟ όταν τα κακά έχουν χρώμα κόκκινο ή κοκκινωπό ή κοκκινάδια μέσα (αίμα)

SOS!!!!!!!!!!

εμένα ο παιδίατρος μου είχε πεί ότι είναι από την απελευθέρωση σιδήρου τότε που ήταν τόσο μικρή η κόρη μου. και ότι είναι φυσιολογικό.

.png

Διαφημίσεις

SOS!!!!!!!!!!

τα πρασινα κακα ειναι φυσιολογικα. φυσικα βεβαια θα πρεπει να το αναφερεις στον παιδιατρο...γιατι δε τον βρισκεις? απαραδεκτο απο μερους του :twisted::twisted::twisted::twisted:

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ...ΥΓΕΙΑ...

Τα πρασινα κακακια μας ανησυχουν μονο αν ειναι υδαρη (νερουλα δηλαδη) κι εκει υποπτευομαστε κρυωματακι και παλι αν ειναι επαναλαμβανομενα μονο...

Δηλαδη εγω τωρα πρεπει να ανησυχω που τα κανει αναμεικτα κιτρινοπρασσινα :roll: υποθετο οτι ειναι απο το γαλα γιατι γραφει απο εξω το κουτι με σιδηρο ξερω εγω :?:

• 6 months later...

αλλάξαμε γάλα στη μπέμπα μου και απο frisolac που της δίναμε τώρα της ξεκίνησα απο χθες το almiron HA

το θέμα έιναι οτι ΄΄εκανε κακάκια και ήταν πιο σκούρα προς το πράσινο

φταίει η αλλαγή ?

μήπως επειδή το almiron έρχεται πιο ελαφρύ(έτσι όπως το βλέπω στο μπουκάλι) ?

να έιναι κάτι άλλο? πρέπει να ανησυσήσω ?

πάντως κρυωμένη δεν είναι

Διαφημίσεις

Εμένα η γιατρός μου είχε πει ότι το πράσινο χρώμα στα κακά δεν είναι ανησυχητικό ούτε σημαίνει ότι υπάρχει κρύωμα απαραίτητα. Και εγώ όταν είχα δει πρώτη φορά πράσινα κακάκια ανησύχησα πολύ αλλά η γιατρός ήταν πολύ καθησυχαστική. Η μικρή μου συνέχισε να τα κάνει πράσινα όσο ήταν δυσκοίλια. Όταν επανήλθε στα φυσιολογικά της ξανακιτρίνησαν. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ανησυχείς :wink:

DoUwp3.png

Guest ΜΑΡΤΗΑ

Κ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΛΙΣ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΓΑΛΑ.ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ!!!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΜΑ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.

Εμένα η γιατρός μου είχε πει ότι το πράσινο χρώμα στα κακά δεν είναι ανησυχητικό ούτε σημαίνει ότι υπάρχει κρύωμα απαραίτητα. Και εγώ όταν είχα δει πρώτη φορά πράσινα κακάκια ανησύχησα πολύ αλλά η γιατρός ήταν πολύ καθησυχαστική. Η μικρή μου συνέχισε να τα κάνει πράσινα όσο ήταν δυσκοίλια. Όταν επανήλθε στα φυσιολογικά της ξανακιτρίνησαν. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ανησυχείς :wink:

αλήθεια πως αντιμετωπίσατε την δυσκοιλιότητα?

ή έστρωσε απο μόνο του το μωρό ?

Αν είναι δυσκοίλια μάλλον θα αλλάξεις αρκετά γαλατάκια μέχρι να βρείς αυτό που της ταιριάζει. Το πρώτο που δοκίμασα ήταν το Novalac IT1 για 2 μήνες το οποίο ταίριαζε στο εντεράκι του όμως άρχησε να μην του αρεσει σαν γεύση. Μετά το Almiron Digestive Comfort που έκανε 1 φορά στις 3 μέρες. Και τέλος το Aptamil Digestive Comfort που έκανε 1 φορά στις 2 μέρες. Ξεκίνησα να του δίνω 2 φορές τη μέρα μάραθο ή κιντερτε και τότε έκανε 1 φορά κάθε μέρα. Ελπίζω να βρείς σύντομα αυτό που της ταιριάζει γιατί ο δικός μου ζορίστηκε πολύ. :( Έφαγε αρκετά κλισματάκια. :(

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

Όπως τα λέει η κωνκων. Και εμείς αρχίσαμε με novalac it αλλά μετά από λίγο καιρό δεν της έκανε τίποτα. Εμείς βρήκαμε γρήγορα αυτό που της ταίριαζε. Πίνει frisolac με frisolac comfort. Επίσης η γιατρός μου είχε πει να της δίνω χαμομηλάκι αλλά η δικιά μου δεν το έπινε καθόλου. Σε περιόδους που ζοριζόταν πολύ κάναμε κι εμείς κλισματάκι. Ελπίζω να στρώσει γρήγορα.. Μέχρι τότε υπομονή... :D

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

nikol μου,και'γω το έπαθα αυτό...Μόλις ξεκίνησα το frisolac για ένα διάστημα τα κακάκια του μπεμπούλη μου ήταν πράσινα...Να φανταστείς πήρα την πάνα και πήγα στην παιδίατρο (υπερβολή)...Επειδή εγώ θήλαζα το μυαλό μου είχε πάει μήπως ήταν καμιά αλλεργία στο γάλα...Αλλα τελίκα τζάμπα η βόλτα δεν ήταν τίποτα...Απολύτως φυσιολογικό...Μην στεναχωριέσε...

Μπορεί και τα δικά μας κακά που είναι πράσινα να οφείλονται στο γαλα; Πίνει alfare.

Και η δικια μου που πινει alfare κανει πρασινα κακα

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Κάνει πολύ καιρό πράσσινα κακά; Ταλαιπωρήθηκα τόσο πολύ να κάνω αυτό το μωρό που πάω να τρελαθώ από την αγωνία μου. Το πίνει ευχάριστα;

K6Nzp2.pngv6d5p2.png

H μπουμπου επαθε ενδομητρια ρηξη εντερου και χειρουργηθηκε12 ωρων. Επινε alfare απο την πρωτη στιγμη επειδη δεν δημιουργει φουσκωματα. Το γάλα αυτο επειδη ανηκει στα υποαλεργικα δινεται και σε περιπτωσεις δυσανεξιας. Τωρα που εγινε η συγκλειση ( ενωση εντερου) ο γιατρος της μας ειπε οτι μπορει να πινει οτι γαλα θελει αλλα εμεις προτιμουμε το alfare.

Τα κακα της ειναι συνεχεια πρασινα και οπως μου ειπε και καποια αλλη κοπελα εδω που πινει η κορη της το ιδιο γαλα και ειχε νεκρωτικη εντεροκολιτιδα επισης τα κακα της ειναι πρασινα.

Απο οτι ξερω το χρωμα θα αλλαξει με την εισαγωγη στερεων τροφων.

Animation3-6.gif

Ειναι μια λοιμωξη που προκαλει νεκρωση τμηματων του εντερου. Το αντιμετωπιζουν πολλες φορες χειρουργικα.

Αφαιρειται τμημα εντερου. Η ΝΕΚ ειναι συνηθες σε προωρα.

Animation3-6.gif

Ειμαι καινουργια στην παρεα σας αν και διαβαζω εδω και πολυ καιρο τις χρησιμες πληροφοριες σας! Εχω και εγω αυτο το προβλημα ή τουλαχιστον το θεωρουσα προβλημα! Η μικρη μου επινε αρχικα frisolac στη συνεχεια επειδη εκανε εμετους της δωσαμε aptamil HA1 και επειδη συνεχιζε να κανει εμετο και εμφανιστηκε λιγο αιματακι στα κακα της, της δωσαμε το aptamil allergy digest και ξαφνικα τα κακα της εγιναν σκουρο λαδι! Τρομαξαμε αλλα ο γιατρος μας ειπε οτι ειναι απο το γαλα. Το πινει εδω και 3 βδομαδες και ειναι ακομη πρασσινα και μαλλον δεν αλλαξουν...

Η Αναστασια μου γεννηθηκε 07/08/08...