Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μεχρι να φτασω στο τελος να δω τι γινεται με την μικρη σου ειχα απιστευτη αγωνια.ευχομαι το καλυτερο και πολυ γρηγορα να πατε σπιτακι σας.ειναι αγωνιστρια η μικρουλα και θα τα καταφερει.λυπαμαι πολυ για τα αλλα παιδακια σου...αντεξε οσο μπορεις να της δινεις το γαλατακι σου.ειναι το καλυτερο φαρμακο οπως λενε και οι αλλες κοπελες!η παναγια να ειναι διπλα της παντα!

eNortjKzUjI0MrSwMFSyBlwwFXoC0g,,66.png

proud-pumping-mom.gif

Διαφημίσεις

καλησπεραααααααααα!!!Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ 770ΓΡ!!!!!!!!Μεγαλωνουμε αργα και σταθερα κατι εικτες λοιμωξης που ειχαν ανεβει ελαχιστα πεφτουν και αυτοι:P:p και αυξησαμε το γαλατακι απο 10 σε 11ml πειναλεα η μικρουλα μου!!!!!Παμε πολυ καλα με λιγα λογια ευτυχως!!!!Τωρα το μονο που με ανυσηχει ειναι αυτη η ηχογενεια που ειδαν στο κεφαλακι (επανεξεταση την αλλη εβδομαδα).Βεβαια ο γιατρος δεν ανυσηχησε καθολου και ειπε ειναι συνηθισμενο δεν ειναι τιποτα αλλα οσο ναναι........Εχω πιστη ομως δε θα ειναι τιποτα.:D

Μπράβο την μικρούλα......... φαγανούλα................ άντε να περάσει ο καιρός και να΄ναι γερό το μωράκι.

http://as1ce6u0g410010MzQzfDAwMDY0MjJsfHdlIGFyZSB0b2dldGhlcg.gif

Peggoula καλή συνέχεια!!

Απ' ότι βλέπω πάτε καλά! Αυξήσατε και το γαλατάκι :D! Φτου φτου.. Έτσι να συνεχίσετε!

Να ξέρεις ότι σε σκεφτόμαστε κάθε μέρα.

Πολλά φιλάκια!

Κοριτσια καλημερα!!!!Η μπουμπου παει πολυ καλα ειμαστε 790γρ:P:p:p:pτρωμε όλο το γάλα μας και μεγαλωνουμε.Σημερα ήρθε ο γιατρος ειπε "Δεν εχω να πω τιποτα απολυτως"και χαμογελασε.Εχθες μου ειχε πει "Οταν δεν εχω κατι να πω σημαίνει οτι όλα λειτουργουν ρολοι"οπότε ειμαστε άψογα μεχρι στιγμης.Παναγιτσα μου να παρω την αγωνίστριά μου σπιτι και τίποτα άλλο δε θέλω.Και το αστειο της υποθεσης:Χθες επειδη την ειχαν 2-3 μερες από τη μια πλευρα διπλωθηκε το αυτακι της και όταν πηγα την ειχαν γυρισει από την άλλη και το αυτάκι πετουσε.Ηταν γλύκα σας λεω έσκασα στα γέλια.Ρωτησα τη γιατρο αν θα επανελθει ειπαι ναι αλλα και να μην επανελθει θα βάλουμε χαρτοταινια να τα διαμορφωσει ή καλυτερα κορδελιτσα μιας και ειναι κοριτσακι χαχαχαχαχα..Το αυτακι ειναι το τελευταιο που με νοιαζει τωρα ας τη παρω εγω και ειπαμε μοντελο θα την κάνω;);)

Διαφημίσεις

μπράβο peggάκι!!

και μένα το αυτάκι της πέταγε όταν ήταν μωράκι και της το πίεζα να πάει προς τα πίσω...

τώρα δεν φαίνεται καθόλου πια επανήθλε μόνο του!!!!

και αποθηλασε επιτελους!

μπράβο peggάκι!!

και μένα το αυτάκι της πέταγε όταν ήταν μωράκι και της το πίεζα να πάει προς τα πίσω...

τώρα δεν φαίνεται καθόλου πια επανήθλε μόνο του!!!!

Όταν την ειδα γελουσα μόνη είχε πολύ πλάκα!!!Μου φάνηκε περιεργο το πεταχτο αυτακι σε τοσο δα μωρακι:P

Κοριτσια καλημερα!!!!Η μπουμπου παει πολυ καλα ειμαστε 790γρ:P:p:p:pτρωμε όλο το γάλα μας και μεγαλωνουμε.Σημερα ήρθε ο γιατρος ειπε "Δεν εχω να πω τιποτα απολυτως"και χαμογελασε.Εχθες μου ειχε πει "Οταν δεν εχω κατι να πω σημαίνει οτι όλα λειτουργουν ρολοι"οπότε ειμαστε άψογα μεχρι στιγμης.Παναγιτσα μου να παρω την αγωνίστριά μου σπιτι και τίποτα άλλο δε θέλω.Και το αστειο της υποθεσης:Χθες επειδη την ειχαν 2-3 μερες από τη μια πλευρα διπλωθηκε το αυτακι της και όταν πηγα την ειχαν γυρισει από την άλλη και το αυτάκι πετουσε.Ηταν γλύκα σας λεω έσκασα στα γέλια.Ρωτησα τη γιατρο αν θα επανελθει ειπαι ναι αλλα και να μην επανελθει θα βάλουμε χαρτοταινια να τα διαμορφωσει ή καλυτερα κορδελιτσα μιας και ειναι κοριτσακι χαχαχαχαχα..Το αυτακι ειναι το τελευταιο που με νοιαζει τωρα ας τη παρω εγω και ειπαμε μοντελο θα την κάνω;);)

Pegg μου πολυ χαιρομαι για το κοριτσακι σου!!!!!!!!!!!!!! Μπραβο της !!! Εχει παρει πολυ βαρος Πιστευω οτι καποια παιδακια δειχνουν απο την αρχη οτι θα πανε πολυ καλα σαν το δικο σου Θυμαμαι στην μενν ολα τα παιδακια που το πρωτο 20ημερο τη βγαζαν καθαρη μετα ολα ηταν θεμα χρονου και μονο!! Ολα θα πανε καλα για τη μικρη σου Πολλα φιλια και να τρως καλα για να αντεχεις τα πηγαινε ελα !!

p7z6p3.pngsQqep3.png

Πολύ ευχαριστα νεα!!δεν πειραζει καλε για το αυτακι, να δεις που το εκανε επίτηδες η πιτσιρίκα για να σκασεις στα γελια και να σου φτιαξει το κεφι!!!

cceXp3.png

pcTFp3.png

μοντελο θα γινει....εδω στο next top μodel εχει φτασει μια κοπελα με μια μυτη μπουγατσομαχαιρο οχι τωρα το συτακι της αγωνιστριας μας..

κουκλινι μου πινε το γαλατακι σου και ολα θα πανε σουπερ..

Διαφημίσεις

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!Δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ χαίρομαι!!!!Θα πάνε όλα μια χαρά,θα δεις.Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να έχεις τον αγγελό σου μέσα σε βιτρίνα (έτσι έλεγα και εγώ) και να μην μπορείς να τον αγκαλιάσεις.Θα έρθει η μέρα όμως που θα γεμίσει η αγκαλιά σου,θα γεμίσει το σπίτι σου και θα δείς να σου χαμογελά με τα φαφούτικα τα δόντια και θα λιώνεις.Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία.Σας φιλώ και τις δύο και όταν θα πας να την δείς να της πείς πως έχει ήδη έναν γαμπρό έκει εξω που την περιμένει!:D

fVLTp2.png

ο Αργύρης μου γεννήθηκε 10/10/10

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!Δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ χαίρομαι!!!!Θα πάνε όλα μια χαρά,θα δεις.Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να έχεις τον αγγελό σου μέσα σε βιτρίνα (έτσι έλεγα και εγώ) και να μην μπορείς να τον αγκαλιάσεις.Θα έρθει η μέρα όμως που θα γεμίσει η αγκαλιά σου,θα γεμίσει το σπίτι σου και θα δείς να σου χαμογελά με τα φαφούτικα τα δόντια και θα λιώνεις.Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία.Σας φιλώ και τις δύο και όταν θα πας να την δείς να της πείς πως έχει ήδη έναν γαμπρό έκει εξω που την περιμένει!:D

α σε παρακαλώ!!!μπορεί να μην μιλάω αλλά την Αγωνίστρια την έχουμε "καπαρώσει" εδώ και πολύ καιρό με την γυκαίκα μου...

έπρεπε να είχαμε μιλήσει ποιο μπροστά!!!

όλα θα πάνε καλά και ας μαλώνουμε ποιος θα την πάρει!!!

Μπράβο σας! Πολύ χαίρομαι:P

Κι εσύ κάνε κουράγιο κούκλα μου, θα περάσει ο καιρός και θα την έχεις συνέχεια αγκαλιά, θα δεις!!!

Όταν η μικρή μου γεννήθηκε χρειάστηκε να μείνει κάποιες μέρες στη ΜΕΝΝ μέχρι να φύγουμε. Επειδή δεν είχαμε πρόβλημα ουσιαστικά, αλλά ήταν εκεί για παρακολούθηση απλά, την τάιζα μια μέρα κι έκανε τους ήχους της λαιμαργίας. Ήταν εκεί μια μανούλα που το δικό της κοριτσάκι ήταν προωράκι, 910 γρ ήταν τότε. Μας κοίταζε και λέει "αχ πώς κάνει έτσι, σαν γουρουνάκι! Το δικό μου πότε θα κάνει άραγε έτσι??". Της απαντάω "κάνε υπομονή και να δεις που κάποτε θα τους λέμε να μη φάνε να μην παχύνουν". Με την κοπέλα αυτή κρατήσαμε επαφές και πριν μια εβδομάδα μου είπε πως ο παιδιάτρός τους τους είπε να μην την ταϊζει τόσο πολύ γιατί "παραπήρε"!!!!

Πάω στοίχημα πως έτσι θα γίνει και με τη δική σου;);)

ΜΠΡΑΒΟ ΖΗΤΗΣΗ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΟΥ:P:p:p:p:p:p:pΑχ βρε παιδαι μακάρι να πανε καλα και αμα βγει αμα βγει............θα κανω τρικουβερτο γλεντι:P:p Εδω λεω θα κανω γλεντι οταν φτασει το κιλό!!!!Μόνο να την παρω αγκαλιτσα.. δε θα την αφηνω μετα

μπραβο η ζουζουνα και αισθηση του χιουμορ απο γεννησιμιου!!!! βρε θα σκοτωνονται παλικαρια σε λιγο καιρο!!!!!! αντε γρηγορα σπιτακι σας Peggoula να της δωσεις πολλα πολλα φιλια στο αυτακι!!!!

l86Tp3.png d6AUp3.png

Και πολύ καλά θα κάνεις και δεν θα την αφήνεις! Αγκαλιά, αγκαλιά και πάλι αγκαλιά :D

Το ίδιο λέω και στην ξαδέρφη μου που βγήκαν επιτέλους από τις εντατικές μετά από 3 μήνες!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

α σε παρακαλώ!!!μπορεί να μην μιλάω αλλά την Αγωνίστρια την έχουμε "καπαρώσει" εδώ και πολύ καιρό με την γυκαίκα μου...

έπρεπε να είχαμε μιλήσει ποιο μπροστά!!!

όλα θα πάνε καλά και ας μαλώνουμε ποιος θα την πάρει!!!

να με συγχωρει η χαρη σας αλλα ειναι δεσμευμενη με τον γιο μου...

σας παρακαλω πολυ........

μπραβοοοοοοοοο μανουλαααααααααα τι υπεροχα νεα ειναι αυτα,τετοια να ακουμε καθε μερα!!!!!!!!!!!αντε λιγο ακομα κ θα πιασουμε το κιλοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!φιλακια πολλα,κ να ξερεις ειστε στις προσευχες μας!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Όταν την ειδα γελουσα μόνη είχε πολύ πλάκα!!!Μου φάνηκε περιεργο το πεταχτο αυτακι σε τοσο δα μωρακι:P

Pegg μου καλό μου κορίτσι... διάβασα τώρα όλες τις σελίδες με τις αγωνίες σου... Τι πέρασες κι εσυ...!!

Είδες όμως που έχουν αρχίσει τα ευχάριστα...??? Με το καλό να την πάρεις σπίτι και να σου ζήσει υγειές και ευτυχισμένο!!

Πότε υπολογίζουν οι γιατροί να φύγει απο τη βιτρινούλα και να την πάρεις σπιτάκι της?

Tytxp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...