Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ:P:p:p:pΗ μπουμπου ειναι 760γρ (πηρε άλλα 30) και μεγαλωνει σιγα σιγα.......Το καλυτερο???????Την άκουσα να κλαιει πρώτη φορα!!!ΑΚΟΥΣΑ ΤΗ ΦΩΝΟΥΛΑ ΤΗΣ............Η μαμα μου την ειχε ακουσει στο χειρουργειο μολις γεννηθηκε (ήταν μεσα) αλλα εγω ζητησα να κοιμηθω για να μη βλεπω και να μην ακουω (λόγω των καταστασεων)και σημερα την ακουσα:P:p:p:pΑπεκτησε δυναμη η μικρουλα μου και βγαζει φωνουλα αδυναμη μεν.....αλλά την ακουσα:P:p:p

τελεια τα νεα σου

συντομα να ταραζει και το σπιτι σας απο τις φωνες!

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Pegg μου είστε κ οι δυο αγωνιστριες! Σας θαυμάζω! Ευχομαι όλα να πάνε καλά! Καλή δυναμη! Ο Αγ. Εφραιμ να σας βοηθησει!

Ο Αγ. Εφραιμ τί προστάτης είναι; 1000 συγγνώμη για το off topic μου!:(

iyuNp3.png4hNCp3.png

ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ:P:p:p:pΗ μπουμπου ειναι 760γρ (πηρε άλλα 30) και μεγαλωνει σιγα σιγα.......Το καλυτερο???????Την άκουσα να κλαιει πρώτη φορα!!!ΑΚΟΥΣΑ ΤΗ ΦΩΝΟΥΛΑ ΤΗΣ............Η μαμα μου την ειχε ακουσει στο χειρουργειο μολις γεννηθηκε (ήταν μεσα) αλλα εγω ζητησα να κοιμηθω για να μη βλεπω και να μην ακουω (λόγω των καταστασεων)και σημερα την ακουσα:P:p:p:pΑπεκτησε δυναμη η μικρουλα μου και βγαζει φωνουλα αδυναμη μεν.....αλλά την ακουσα:P:p:p

Μπράβο βρε κοριτσάκι μου!!!τελεια νεα!!!!!!είδες η κοράκλα σου;;;;παλευει γερα!!!εχεις να ακουσεις φωνες σε λίγο καιρό που θα λες "καλέ σταματα, πονοκεφαλος με έπιασε!!"

cceXp3.png

pcTFp3.png

Καλή μου pegg, δεν παίζει να μπορούσατε να πάτε τη μικρούλα σας σε κανένα άλλο νοσοκομείο;

Δεν θα σας δεχτούν, θα είναι επικίνδυνη η μεταφορά; Δεν ξέρω κι εγώ απο αυτά τα πράγματα...

Αλλά γιατί να διακινδυνεύσουν οι γιατροί έστω και μία στο εκατομμύριο να μολυνθεί κάποιο μωρό σ' αυτές τις συνθήκες;

Γιατί τα κρατάνε εκεί τα υπόλοιπα μετά από αυτό που συνέβει και διώχνουν μόνο τις καινούργιες περιπτώσεις;

Δεν θέλω να σε αγχώσω κιόλας, εύχομαι να πάνε όλα καλά... και όντως τα θηλυκά βρέφη είναι απείρως πιο ανθεκτικά, επιστημονικά τεκμηριωμένο.:wink:

Αλλά δεν χάνετε και τίποτα να το ψάξετε...

Φιλιά πολλά σε σένα και στη μικρούλα σου!

.....δε νομίζω τάκη....

Καλή μου pegg, δεν παίζει να μπορούσατε να πάτε τη μικρούλα σας σε κανένα άλλο νοσοκομείο;

Δεν θα σας δεχτούν, θα είναι επικίνδυνη η μεταφορά; Δεν ξέρω κι εγώ απο αυτά τα πράγματα...

Αλλά γιατί να διακινδυνεύσουν οι γιατροί έστω και μία στο εκατομμύριο να μολυνθεί κάποιο μωρό σ' αυτές τις συνθήκες;

Γιατί τα κρατάνε εκεί τα υπόλοιπα μετά από αυτό που συνέβει και διώχνουν μόνο τις καινούργιες περιπτώσεις;

Δεν θέλω να σε αγχώσω κιόλας, εύχομαι να πάνε όλα καλά... και όντως τα θηλυκά βρέφη είναι απείρως πιο ανθεκτικά, επιστημονικά τεκμηριωμένο.:wink:

Αλλά δεν χάνετε και τίποτα να το ψάξετε...

Φιλιά πολλά σε σένα και στη μικρούλα σου!

θΑ μας δεχτουν δεν υπαρχει τετοιο θεμα αλλα η μεταφορα της μικρουλας 1.ειναι επικινδυνη και 2 δε μας εγγυαται κανεις οτι την αλλη εβδομαδα δε θα κυκλοφορησει στο ιπποκρατειο αυτη η λοιμωξη.Γενικα η ολη κατασταση ειναι λιγο ρισκο αλλα θελω ν πιστευω οτι εχουν παρει τα μετρα τους.Που θα παει θα ξεφυγουμε!!!!!!Μακαρι να πανε ολα καλα

Διαφημίσεις

θΑ μας δεχτουν δεν υπαρχει τετοιο θεμα αλλα η μεταφορα της μικρουλας 1.ειναι επικινδυνη και 2 δε μας εγγυαται κανεις οτι την αλλη εβδομαδα δε θα κυκλοφορησει στο ιπποκρατειο αυτη η λοιμωξη.Γενικα η ολη κατασταση ειναι λιγο ρισκο αλλα θελω ν πιστευω οτι εχουν παρει τα μετρα τους.Που θα παει θα ξεφυγουμε!!!!!!Μακαρι να πανε ολα καλα

Στο ευχομαι ειλικρινα!!

Οποτε, περιμενουμε τα καλά νέα σας!

.....δε νομίζω τάκη....

:D:D:D:D:D

Έτσι, έτσι!!!

Μπράβο σας κοριτσάκια μου, να μεγαλώνετε και να τσιρίζετε!!! Μάνα και κόρη!

Όσο για το νέο άγχος που δυστυχώς προστέθηκε στην ζωή σας, να πάνε όλα καλά και να τελειώσει το θέμα σύντομα...

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Πεγγ,

δεν έχω γράψει κάποιο καιρό, αλλά παρακολουθώ την εξέλιξη της μικρούλας σου!!! Μπράβο στη μικρή αγωνίστρια, σίγουρα πολύ γρήγορα θα είστε αγκαλίτσα στο σπιτάκι σας!!! Χαίρομαι πολυ που τα νέα είναι ολο και καλύτερα!!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Διαφημίσεις

μπραβο κοριτσι μου..αντε λιγα γραμμαρια ακομα ,λιγο κουραγιο ακομα ..μολις βγειτε παρτυ θα κανουμε ολες εδω μεσα..

βρε τι περιπετεια ηταν αυτη..του χρονου τα χριστουγεννα θα τα θυμομαστε και θα λεμε παει περασε και αυτο...

καρδουλες μου σας σκεφτομαστε και σας στελνουμε ενα τεραστιο φιλι...μουτσς.........

και πες την κορη σου μην κανει φασαρια και μην κλαιει θα ξυπνησουν τα υπολοιπα παιδια.....

oυτε εγω σου εχω γραψει τοσο καιρο παρόλο που παρακολουθω λεξη προς λεξη την ενημερωση σου.

Μου ηταν αδυνατο....

Εχω περασει και εγω απο την ΜΕΝΝ οχι λογω προωροτητας αλλα επειδη ειχαμε σοβαρο προβλημα υγειας.

Αρχικα μετα απο την πρωτη εγχειρηση προσπαθησαν να μας προετοιμασουν οτι θα φυγει.....Ειχαμε πολυ λιγε πιθανοτητες ομως τα καταφερε.... σημερα υγιεστατη....

Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να την δεις οπως την επιθυμεις.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

ευχομαι και γω να πανε ολα καλα και να την εχεις συντομα αγκαλιτσα σου:)

ειχα και γω το ζουζουνι μου στη θερμοκοιτιδα λογω αναπνευστικου και ολα πηγαν μια χαρα.

σιγουρα το ιδιο θα γινει και με σας.

οσο για τα αλλα δυο μωρακια σου λυπαμαι παρα πολυ και εχω να πω,εισαι πολυ αξια μητερα!

καλησπεραααααααααα!!!Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ 770ΓΡ!!!!!!!!Μεγαλωνουμε αργα και σταθερα κατι εικτες λοιμωξης που ειχαν ανεβει ελαχιστα πεφτουν και αυτοι:P:p και αυξησαμε το γαλατακι απο 10 σε 11ml πειναλεα η μικρουλα μου!!!!!Παμε πολυ καλα με λιγα λογια ευτυχως!!!!Τωρα το μονο που με ανυσηχει ειναι αυτη η ηχογενεια που ειδαν στο κεφαλακι (επανεξεταση την αλλη εβδομαδα).Βεβαια ο γιατρος δεν ανυσηχησε καθολου και ειπε ειναι συνηθισμενο δεν ειναι τιποτα αλλα οσο ναναι........Εχω πιστη ομως δε θα ειναι τιποτα.:D

Διαφημίσεις

μπραβο στην μικρουλα,μπραβο κ σε εσας!!!!!!!!!!ειμαι σιγουρη πως θα πανε ολα καλα!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Μακαρι βρε κοριτσακι μου να πανε ολα καλα για σενα και το μωρακι σου! Δε μπορω, βουρκωνω οταν σκεφτομαι μανουλες να στενοχωριουνται και νεογεννητα μωρακια να ταλαιπωριουνται. Χαλια εγινα παλι βραδιατικα....

mhGFp2.png?foRENFW2

καλησπεραααααααααα!!!Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ 770ΓΡ!!!!!!!!Μεγαλωνουμε αργα και σταθερα κατι εικτες λοιμωξης που ειχαν ανεβει ελαχιστα πεφτουν και αυτοι:P:p και αυξησαμε το γαλατακι απο 10 σε 11ml πειναλεα η μικρουλα μου!!!!!Παμε πολυ καλα με λιγα λογια ευτυχως!!!!Τωρα το μονο που με ανυσηχει ειναι αυτη η ηχογενεια που ειδαν στο κεφαλακι (επανεξεταση την αλλη εβδομαδα).Βεβαια ο γιατρος δεν ανυσηχησε καθολου και ειπε ειναι συνηθισμενο δεν ειναι τιποτα αλλα οσο ναναι........Εχω πιστη ομως δε θα ειναι τιποτα.:D

Μπράβο!!!!Αυτη η βρωμολοιμωξη ηταν ο μεγαλυτερος μου φόβος αυτες τις μερες.Αφού οι δείκτες πέφτουν τελεια!!!!

cceXp3.png

pcTFp3.png

ελα ντε τΙ ΕΙΝΑΙ Η ΗΧΟΓΈΝΕΙΑ??μάλλον κατι υπαρχει και αντανακλά στον υπέρηχο αλλα μας ειπαν οτι δεν ειναι ανησυχητικο και ειναι συνηθισμενο στα προωράκια!!!!Απλά πρεπει να το ξαναδουμε.Ο γιατρος που εκανε τον υπερηχι δεν ανησυχησε καθολου οποτε δεν αγχωνομαι

αχ! μικρο μου κοριτσακι ετσι μπραβο!!!

αντε παρε οσο περισσοτερο βαρος μπορεις και βαλε τα δυνατα σου να πας γρηγορα στο σπιτακι με την γλυκια σου μανουλα!!!!

Peggουλα μου, καθε μερα σου ευχομαι να εχεις ευχαριστα να μας λες.....

668bab1939.png

pegg μου, σου γράφω πρώτη φορά, διάβασα όλο το θέμα από την αρχή. Καταρχάς να σου ζήσει η κοράκλα σου, εύχομαι να βγείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα από κει μέσα (έχω κι εγώ εμπειρία για αρκετό διάστημα). Είναι φοβερή η μικρή σου, είστε εξαιρετικά καλά από υγεία, να μην ανησυχείς για τίποτα, το μόνο αν μπορέσεις και τα καταφέρεις, να της πηγαίνεις το δικό σου γαλατάκι ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ για τις λοιμώξεις και για όλα. Εκτός αυτού, θα σε βοηθήσει να νοιώσεις ότι μπορείς να έχεις έναν έλεγχο, ότι της προσφέρεις κάτι (εκτός βέβαια από τη σκέψη και την αγάπη σου) σε όλη αυτή την κατάσταση.

Σου εύχομαι τα καλύτερα κορίτσι μου, όποτε μπορείς να μας ενημερώνεις;)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...