Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πεγκουλίνη μου, πολύ ευχάριστα τα νέα σου και σου εύχομαι αύριο να πάρεις καλά νέα, που θα πάρεις!!!!

Οσο για τις φυσιοθεραπείες μην ανησυχείς και γω που γέννησα την 30η εβδομάδα και τα κοριτσάκια μου μείναν στην παρακολούθηση ένα μήνα μόνο για να πάρουν βάρος, μου έδειξε η παιδίατρος ασκήσεις και τις κάνω δύο φορές την ημέρα και αργότερα θα μας αναλάβει φυσιοθεραπεύτρια!!!Αυτό είναι το τελευταίο!!!!

ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ .ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΜΗΝ ΦΟΒΑΖΕ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ .

ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ .

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Αγαπητή Pegg, καταρχήν σου εύχομαι καλό κουράγιο και καλή δύναμη.

Εγώ γέννησα την μικρή μου, πριν 2 χρόνια περίπου, στην ΜΕΝΝ του Παπαγεωργίου, στις 28 εβδομάδες μόλις 590 γρ. Η διαμονή μας εκει κράτησε αρκετά, ακριβώς 3 μήνες, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Σταθήκαμε πάρα πολύ τυχερές καθώς δεν είχαμε κανένα θέμα λοίμωξης, πρόβλημα με τα ματάκια της, αναπνευστικό κτλ. Το μόνο που μας έχει μείνει για να θυμόμαστε από εκείνη την δύσκολη εποχή είναι το σημαδάκι από το cpap (όπως και εσείς) και ένα θέμα με τον θυροειδή της (που να σου πω την αλήθεια λίγο με ενδιαφέρει - μπροστά σε αυτά που θα μπορούσε να είχε πάθει - εάν θα παίρνει ένα χάπι Τ4 σε όλη της την ζωή).

Σε ότι αφορά την συγκεκριμένη ΜΕΝΝ, την θεωρώ από τις καλύτερες καθώς έχει κορυφαίους γιατρούς και εκπληκτικό διευθυντή.

Τώρα για το θέμα της φυσικοθεραπείας, η Μαρία είναι μια εκπληκτική φυσικοθεραπεύτρια που εξειδικεύεται στα πρόωρα μωρά. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα χρειαστεί στην μικρή σου να ξεκινήσει φυσικοθεραπείες - ή τουλάχιστον από την πρώτη στιγμή.

Η άποψή μου είναι ότι θα πρέπει να την ακούσεις σε ό,τι και να σου πει. Εμείς ξεκινήσαμε λόγω πλαγιοκεφαλίας και χαλαρού κορμού και σφικτών άκρων (σχεδόν όλα τα πρόωρα το έχουν) και περπάτησε 12 μηνών (διορθωμένη - 9 μηνών)!!!!! Κάτι που είναι πολύ δύσκολο για πρόωρο μωρό.

Sorry εάν σε (σας) κούρασα αλλά επειδή ήμουνα εκεί που είσαι τώρα θεωρώ πως είναι καλό να τα ξέρεις. Για ό,τι χρειαστείς μπορώ να σου δώσω όποια πληροφορία θέλεις.

:D:D:D:D:D Συμπεθέρα με κάλυψες απολυτα ( 3 μηνες διπλανές θερμοκοιτίδες....να δείτε νύφη που έχουμε να τρελλαθείται)!!!!!

Pegg εμεις ακόμη συνεχίζουμε φυσικοθεραπείες (ευτυχώς δλδ γιατί ακόμη δεν θα περπατούσε κάν ο μικρός μου)....Άκουσε την Μαρία, η γνώμη της για την μικρή θα έιναι αυτή που αντικατοπτρίζει σχεδόν απόλυτα την κατάσταση του παιδιού)!!!!Όφείλω να σου τονίσω ότι ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΩΡΟΥ ΝΕΟΓΝΟΥ είναι τελείως διαφορετικές!!!!

Με το καλό κούκλα μου, να βγείτε και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους!!!!

z4X6p2.png

KAΛΗΜΕΡΑ!!!!!!Δε μπορεσα να μπω νωριτερα να σας πω τα νεα μας.Η γιατρος μας ειπε για τα ματακια οτι ειναι ικανοποιημενη για τις μερες που περασανε απο την επεμβαση (μόλιε 5)Τα αγγεια βέβαια ειναι ακόμα διατεταμένα-δε θα μπορουσε να ήταν αλλιώς γιατι πέρασε λιγος καιρος-.Οποτε περιμενουμε την άλλη Τετάρτη να μας ξαναδει και ειπε αν ειναι οπως τωρα θα ξανακανουμε laser αν δει οτι τα αγγεια αρχισαν να ατροφούν τοτε ειμαστε οκ.Μας ειχε πει απο την αρχη οτι μπορει να ξανακανουμε(μακαρι να μη χρειαστει)γιατι θα καλυψει ενα μερος της επιφανειας με τη πρωτη επεμβαση (δεν εχει νοημα να καλύψει παραπάνω γιατι μπορει το μωρο να ωφεληθει με λιγα χτυπηματα laser).Αυτά κατα τ'αλλα η μπουμπου τρωει το φαγάκι της και μεγαλωνει.Βγηκαν και οι καλλιεργειες για τη λοιμωξη(αρνητικες ειναι)οπότε κοιταμε μπροστά και ολα καλα!!!!!!!Αναμονη και αγωνια μεχρι την άλλη Τετάρτη:-P

Διαφημίσεις

μπραβο στην κοριτσαρα!!!!!!!

κ πολλα πολλα μπραβο στην μανουλα κ τον μπαμπακα!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Τι τραβάτε βρε κοπέλα μου τόσο καιρό....! Ούτε θέλω να φανταστώ πόση δύναμη χρειάζεται για να μη λυγίζει κανείς καθημερινά με όλα αυτά...!

Κουράγιο! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και στο τέλος να δίνεις εσύ κουράγιο σε άλλες μανούλες!

Kαλησπερα κ απο μενα!!!!!!!!Η μπουμπου ειναι καλα κ σημερα πηρε 60γρ!!!!!!!!Σταματαμε κ την αντιβιωση ειμαστε τελειες:-P:-P:-P:-P:-P

Το αρνητικο της ημερας ειναι οτι η μικρη πριν την επεμβαση εκλαιγε κανονικοτατα.Μετα την αποδιασωληνωση κ το οιδημα που ειχε κανει κλαιει αλλα αντι για φωνη βγαζει βραχναδα.Ρωτησα κ μου ειπαν οτι μαλλον τραυματιστικε κατα την αποδισωλήνωση.Λεω τι κανουμε? κ μου απανταει αναμενουμε.Ρωταω παλι το μωρο θα επανελθει? κ μου λεει γιατι οχι?. Εμενα το 'αναμενουμε' με αγχωσε πααντως.Ελπιζω να πανε ολα καλα.ΑΑΑΑΑΑ κ προσπαθουσα ν την πειραξω για να κλαψει(την τσιμπουσα, την γαργαλουσα κλπ κλπ) να ακουσω μηπως εφυγε η βραχναδα κ η μικρη γελουσε κ το διασκεδαζε:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...