Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

pegg κουραγιο δυναμη και αισιοδοξια...η μικρη θα το ξεπερασει και αυτο...ειναι μαχητρια το εχει αποδειξει...

με τοση θετικη ενεργεια γυρω της εξαλλου δεν μπορει να κανει αλλιως...σε σκεφτομαι...:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το μωρό θα το ξαναδούμε την Παρασκευή το πρωι.Μέχρι τότε θα σκάσω βέβαια!!!!!!!!Αλλά ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΑΜΕ ΠΛΕΟΝ:P

..............

και αποθηλασε επιτελους!

καΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ CULTE δεν ειπα οτι δε θα παω απλα ειπα Παρασκευη θα γινει η εξεταση στα ματάκια!!Δε γινεται να μη παω:D:D:D

Λοιπον σημερα η μπεμπα εχασε και άλλο βάρος και σε συνδιασμο με τα κακάκια της (sorry κιολας) που ήταν μεν σχηματισμενα αλλά και λίγο υδαρά βγάλαμε το συμπερασμα οτι φταιει το γαλατάκι μου και ετσι αποφάσισε η γιατρος να της δινει ενισχυτικο γάλακτος που πρεπει να το αγορασω εγω(μου το ζητησε ευγενικα η γιατρος)γιατι δε το εχουν λογω περικοπών αλλά δε το βρισκω πουθενα ουτε στην εταιρεία:!::!: και πρεπει να κοψω το μοσχαρι και ολα τα γαλακτοκομικα.Εντωμεταξυ δε τρωω και χοιρινο γιατί εχω πέτρες στη χολή οπότε έμεινε το κοτοπουλάκι.Κατα τάλλα καλα ειναι η μικρουλα σήμερα την έπιασα κιολας και φυσικα περιμενω τη κρισιμη αυριανή μερα,Αντε να δουμε μακάρι να πάνε όλα καλά.

Εντωμεταξυ επειδη σήμερα έκανα μαγνητική (εχω και αιμαγγειωματα στο συκωτι η εγκυμοσυνη μου αφησε πολλα και τη μπουμπου φυσικα!!!!!!) για 3 μερες δε μπορω να δινω μητρικο.Οπότε το κατεψυγμένο που εχω και θα πηγαίνω στη μπέμπα είναι με τη προηγούμενη διατροφη μου.Η γιατρος ειπε δε πειραζει.Το καλό είναι οτι αυξήσαμε τη ποσότητα που θα τρώει η μικρη

Διαφημίσεις

καΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ CULTE δεν ειπα οτι δε θα παω απλα ειπα Παρασκευη θα γινει η εξεταση στα ματάκια!!Δε γινεται να μη παω:D:D:D

Λοιπον σημερα η μπεμπα εχασε και άλλο βάρος και σε συνδιασμο με τα κακάκια της (sorry κιολας) που ήταν μεν σχηματισμενα αλλά και λίγο υδαρά βγάλαμε το συμπερασμα οτι φταιει το γαλατάκι μου και ετσι αποφάσισε η γιατρος να της δινει ενισχυτικο γάλακτος που πρεπει να το αγορασω εγω(μου το ζητησε ευγενικα η γιατρος)γιατι δε το εχουν λογω περικοπών αλλά δε το βρισκω πουθενα ουτε στην εταιρεία:!::!: και πρεπει να κοψω το μοσχαρι και ολα τα γαλακτοκομικα.Εντωμεταξυ δε τρωω και χοιρινο γιατί εχω πέτρες στη χολή οπότε έμεινε το κοτοπουλάκι.Κατα τάλλα καλα ειναι η μικρουλα σήμερα την έπιασα κιολας και φυσικα περιμενω τη κρισιμη αυριανή μερα,Αντε να δουμε μακάρι να πάνε όλα καλά.

Εντωμεταξυ επειδη σήμερα έκανα μαγνητική (εχω και αιμαγγειωματα στο συκωτι η εγκυμοσυνη μου αφησε πολλα και τη μπουμπου φυσικα!!!!!!) για 3 μερες δε μπορω να δινω μητρικο.Οπότε το κατεψυγμένο που εχω και θα πηγαίνω στη μπέμπα είναι με τη προηγούμενη διατροφη μου.Η γιατρος ειπε δε πειραζει.Το καλό είναι οτι αυξήσαμε τη ποσότητα που θα τρώει η μικρη

,Χωρίς να ξέρω τι είναι αυτό που σου προτείνουν,μήπως να έψαχνες ιντερνετικά μήπως το βρεις?

Από το http://www.apo-rot.de εγώ παίρνω διάφορα είδη φαρμακείου πχ και γάλα.

Djccp2.png

67KIp2.png

sorry peggάκι λάθος κατάλαβα....

να κάνετε ότι είναι καλύτερο για το κοριτσάκι...ξέρουν σίγουρα οι γιατροί

και αποθηλασε επιτελους!

Τι περνάς κι εσύ κούκλα μου... με το καλό να βουν καλά τα αποτελέσματα της μαγνητικής σου... Πρέπει να φροντίσεις και τον εαυτό σου λίγο.... για να έχεις δύναμη και κουράγιο και για τη μικρή σου νεράιδα!!! Αλήθεια πόσο ημερών είναι τώρα το μωρό?

Tytxp2.png

Αν δεν κάνω λάθος το μωρό πρέπει να σαράντισε ή να σαραντίζει σήμερα αύριο ;)

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

45 ημερων ειμαστε!!!!!!!!!!

σου ευχομαι να τα 1000σετε,να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη και η ζωη της να ειναι γεματι αγκαλιες,φιλια και πολυ πολυ αγαπη!!!!

αντε με το καλο να βγουμε και οι εξετασεις σας,ολα καλα θα πανε!!!!

:-P:razz:

apHGp3.png

Pegg μου τα κακακια των μωρων που πίνουν μητρικο γαλα ειναι ασχηματιστα και υδαρα πάντα!!ακομα και εμενα η μικρη μου που εχει φτασει 5 μηνων εχουν την ιδια συσταση.διευκρινησε μου κατι, ειναι πορτοκαλι η πράσινα;Πιθανων επειδη αντλεις παραπάνω απο τις αναγκες της λόγω προωρότητας να πίνει περισσότερο ελαφρυ και λιγότερο απο το λιπαρό γαλα που χρειαζεται για να παχυνει.Αν οντως τα κακα της ειναι πρασινα και αφου χανει βαρος μαλλον ειναι κατι τετοιο.Δοκιμασε, μεχρι να βρεις το σκευασμα αυτο (το οποιο απο ότι καταλαβα ειναι καποιο ειδικο γαλα, ετσι;)οταν αντλεις πετα τα πρωτα μλ και συνεχιζε μετα την αντληση ωστε η μπεμπα να πίνει περισσότερο απο το λιπαρο.Θυμαμι και καποια αλλη μανουλα το εψαχνε στο παρελθον και ειχε δυσκολευτει.Αν θες γραψε μας εδω ακριβως το σκευασμα μηπως ψαξουμε και εμεις μεσω ιντερνετ και βρουμε κατι.

cceXp3.png

pcTFp3.png

Καλησπέρα.

Peg μου σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα. Εύχομαι να πάρει βάρος γρήγορα η μπέμπα και να την πάρετε σπίτι σας, να ξενοιάσετε και να αφήσετε πίσω σας όλα τα δυσάρεστα.

pegg όλα θα πάνε καλά και με το γάλα!!!!

πλακώσου στα κοτόπουλα και σε ότι επιτρέπεται και να δεις που και βάρος θα παίρνει και όλα!!!!!

αυτό το κόλπο με το γάλα που λέει η μαμα χρύσα πιάνει όντως το έκανα και εγώ....όπως και έπαιρνα με τις ...χούφτες μαγιά μπύρας.

εμείς γλυτώσαμε την ......τύφλωση έχουμε μυωπία και όταν θα γίνουμε 18 θα κάνουμε ένα λέιζερ και ....τέλος

ΘΕΤΚΗ ΣΚΕΨΗ εμείς οι γυναίκες είμαστε πολύ δυνατοί οργανισμοί....

η ιατρική έχει προχωρήσει απίστευτα....και στην τελική.....

παρακολουθεί και Κάποιος από ψηλά!!

Διαφημίσεις

peggoulini μου καλημέρα! τα κακάκια των μωρών που θηλάζουν είναι υδαρή στο χρώμα της μουστάρδας όπως είπε και η mama xrysa.

Πρόσεχε ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΟΥ, με όλο το σεβασμό στους γιατρούς, πρόσεχε γιατί μπορεί να είναι άσχετοι με μωρά που θηλάζουν, να βάλουν μόνο την ενισχυτική φόρμουλα για πρόωρα, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΓΑΛΑ.

Επίσης, γιατί δεν μπορείς να δίνεις για 3 μέρες; η μαγνητική ΔΕΝ αποτελεί αντένδειξη. πήρες κάποιο σκιαγραφικό; αν πήρες π.χ. γαδολίνιο είναι συμβατό

http://mother.gr/displayarticle.asp?articleId=184

Σε παρακαλώ, κάνε ένα κόπο και γράψε στην ενότητα του θηλασμού στην Αγλαία και τις μανούλες να σου πουν εξακριβωμένα για όλες τις απορίες

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ

Pegg μου τα κακακια των μωρων που πίνουν μητρικο γαλα ειναι ασχηματιστα και υδαρα πάντα!!ακομα και εμενα η μικρη μου που εχει φτασει 5 μηνων εχουν την ιδια συσταση.διευκρινησε μου κατι, ειναι πορτοκαλι η πράσινα;Πιθανων επειδη αντλεις παραπάνω απο τις αναγκες της λόγω προωρότητας να πίνει περισσότερο ελαφρυ και λιγότερο απο το λιπαρό γαλα που χρειαζεται για να παχυνει.Αν οντως τα κακα της ειναι πρασινα και αφου χανει βαρος μαλλον ειναι κατι τετοιο.Δοκιμασε, μεχρι να βρεις το σκευασμα αυτο (το οποιο απο ότι καταλαβα ειναι καποιο ειδικο γαλα, ετσι;)οταν αντλεις πετα τα πρωτα μλ και συνεχιζε μετα την αντληση ωστε η μπεμπα να πίνει περισσότερο απο το λιπαρο.Θυμαμι και καποια αλλη μανουλα το εψαχνε στο παρελθον και ειχε δυσκολευτει.Αν θες γραψε μας εδω ακριβως το σκευασμα μηπως ψαξουμε και εμεις μεσω ιντερνετ και βρουμε κατι.

Συμφωνώ με χίλια!!!!!!!! Άρχισαν πάλι οι γιατροί!!! Για όλα φταίει το μητρικό γάλα!!!!!!! Τί έπρεπε να έχει, σχηματισμένα κακάκια 45 μερών;;; Ήθελα να ήξερα αν οι γιατροί που τα λένε αυτά έχουν παιδιά;;;... Πρόσεξε γιατί θα σε πάνε σε αποθηλασμό και το γάλα σου είναι ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ το μωρό σου... Αυτό από μια μαμά με σοβαρό πρόβλημα στον θυρεοειδή, που διαλύθηκε προκειμένου να συνεχίσει το θηλασμό όσο πήγαινε... (1 μήνα πρόωρη η δική μου) Πολλά φιλιά και όλα θα πάνε καλά!!!

Αν μπορέσει ας βοηθήσει και η σύμβουλος θηλασμού εδώ!

Α, μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις τις συμβουλές της μαμάς Χρύσας!!!!

pegg όλα θα πάνε καλά και με το γάλα!!!!

πλακώσου στα κοτόπουλα και σε ότι επιτρέπεται και να δεις που και βάρος θα παίρνει και όλα!!!!!

αυτό το κόλπο με το γάλα που λέει η μαμα χρύσα πιάνει όντως το έκανα και εγώ....όπως και έπαιρνα με τις ...χούφτες μαγιά μπύρας.

εμείς γλυτώσαμε την ......τύφλωση έχουμε μυωπία και όταν θα γίνουμε 18 θα κάνουμε ένα λέιζερ και ....τέλος

ΘΕΤΚΗ ΣΚΕΨΗ εμείς οι γυναίκες είμαστε πολύ δυνατοί οργανισμοί....

η ιατρική έχει προχωρήσει απίστευτα....και στην τελική.....

παρακολουθεί και Κάποιος από ψηλά!!

corina η μαγια μπυρας βοηθαει στην αυξηση της παραγωγης.στην περιπτωση της πεγγ δεν θα βοηθησει γιατι το μικρο θα παιρνει ακομα περισότερο ελαφρυ γαλα, πραγμα που θελουμε να αποφυγουμε!!

Πεγκ που εισαι;πες μας τα σημερινα σας νεα!!!

cceXp3.png

pcTFp3.png

Πεγγουλίνι μου αν και τα λέγαμε και στο καφέ, ήθελα να ξέρεις οτι σε σκέφτομαι και προσεύχομαι για εσάς! Όπως ήδη έχουν αναφέρει όλα τα κορίτσια, πιστεύω κι εγώ πως τη μικρή θα την πάρετε σπίτι σας γερή και θα είστε μια ευτυχισμένη οικογένεια! Φιλάκια κορίτσι μου! Είναι ανθρώπινο να λυγίζεις αλλά να μην πέσεις ποτέ!! Ο Θεός είναι μεγάλος!

K6Evp3.png

pegg καλησπερα. εχω στο σπιτι 2 προωρουλες. γεννησα διδυμα τον μαρτιο που μας περασε. η μια γεννηθηκε 1490γρ και η ΑΛΛΗ ΜΟΝΟ 720ΓΡ ΚΑΘΗΣΑΜΕ 3 ΜΗΝΕς στην μενν στο μητερα και καθε μερα ζουσα για την στιγμη που θα πηγαινα να τις δω . Διαβαζοντας την ιστορια σου μου ξυπνησες πολλες μνημες ..........

Την μια μερα πηγαιναμε και ηταν και οι δυο καλα και το απογευμα μας επαιρναν τηλ και μας ελεγαν εχουμε προβλημα με την μικρη....

εμενα η μικρη μου εφαγε γαλατακι πολυ πολυ ειδικο στις 69 ημερες απο την γεννηση. ειχε νεκρωτικη εντεροκολιτιδα και παρα τριχα γλιτωσε το χειρουργειο 3 φορες. την πηρα στο σπιτι και οσοι την εβλεπαν ελεγαν θα ζησει αυτο το παιδι? ποτε δεν μου περασε απο το μυαλο οτι θα την εχανα .Ειχα μεγαλη πιστη και δικαιωθηκαμε με τον αντρα μου γιατι τωρα ειναι 10μηνων τα κοριτσακια μου και 8,5 κιλα . τετοια ζωηραδα δεν την εχω ξαναδει . Τις μεγαλωνουμε με πολυ πολυ αγαπη μαζι μετην μητερα μου την γιαγια μου και οσο μπορει και ο αντρας μου αλλα δεν μπορουμε να τις κανουμε καλα και το μικρο ακομα περισσοτερο . Μην ανυσηχεις τα παιδια αυτα ειναι ΜΑΧΗΤΕΣπερασαμε πολλα αλλα τα εχουμε αφησει πολυ πισω ολα . Ετσι θα αφησεις και εσυ πισω ολες τις κακες στιγμες . Ειναι μεχρι να την κρατησεις αγκαλια μετα δεν θα θυμασαι τιποτα και δεν θα σε νοιαζει τιποτα . ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ! Α και κατι αλλο μην υπολογιζεις ποτε ,ποτε θα την παρεις σπιτι γιατι και εγω υπολογιζα περιπου στην πητ την πηρα 1 μηνα αργοτερα ομως την μικρη την μεγαλη την ειχα στο σπιτι νωριτερα

image.php?type=sigpic&userid=19567&dateline=1326966379KUuWp2.png?UOz8byja

Πεγγουλίνα μου, σας σκέφτομαι και σας παρακολουθώ με χαμόγελα κάθε μέρα!

Ακολούθα τις συμβουλές της μαμάς Χρύσας για τον θηλασμό και όλα θα πάνε καλά!

Η αποχή που σου πρότειναν αφορά στην περίπτωση που η μπεμπούλα έχει αλλεργία στην αγελαδινή πρωτείνη του γάλακτος...από την άλλη, αυτό το σκεύασμα δεν περιέχει αγελαδινό γάλα; πες μας ποιο είναι καλή μου να το ψάξουμε και μεις

Φιλιά στην λιονταρίνα σου!

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!ΤΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΑΠΛΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕ ΤΟ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ.Καναμε το laser στα ματάκια και θα δουμε τα πρωτα αποτελεσματα την Τετάρτη και τα τελικα σε 2 εβδομάδες.Πιστευουμε οτι πήγαν όλα καλά.Σημερα όμως όταν γυρισα σπιτι λύγισα δεν άντεξα.Σκαω γιατι μας είπε ο διευθυντης του νοσοκομείου(Άριστος άνθρωπος) μετα από δική μας ερώτηση οτι το παιδί (και καθε παιδι που νοσηλευτηκε μακρόχρονια στην εντατική) θέλει στενή παρακολούθηση σίγουρα μεχρι τα 4 χρόνια του.Δε ξερουμε τι θα αντιμετωπισουμε (φυσιοθεραπειες,εργοθεραπειες,λογοθεραπειες,κινησιοθεραπειες μαθησιακες δυσκολιες κλπ κλπ).Στεναχωριεμαι πααααααρα πολυ και σημερα μου ήρθε στο μυαλο ενα τεραστιο γιατι????και λυγισα.Σημερα δεν ειμαι καθόλου καλα εχω ψυχοπλακωθει πληρως.Πιστευω οτι ματακια θα πανε ολα καλα αλλά για άλλα 4 χρονια θα μας φάει το αγχος για το τι θα γινει και τι θα προκύψει:cry::cry::cry:

σε παρακαλουθω αλλα δεν βρηκα το κουραγιο ποτε να σου γραψω......

σημερα ομως κι εγω λυγισα και δακρυσα!!!!

σε θαυμαζω για την δυναμη ψυχης σου και ειμαι σιγουρη οτι ο θεος θα σε ανταμοιψει με ενα γερο παιδακι!!!

να ειχες θετικη ενεργεια και μια μεγαλη αγκαλια και απο εδω......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

pegg, είναι... φυσικό και ανθρώπινο... που λυγίζεις...

Ξέρω όμως (από το ευρύτερο οικογενειακό μου περιβάλλον) δύο περιπτώσεις κοριτσιών αντίστοιχες με της κορούλας σου (το ένα μωρό από αυτά μάλιστα γεννήθηκε 550 γραμμάρια) και σήμερα είναι δύο κοπελάρες - δίμετρες - κούκλες - και το κυριότερο ΥΓΙΕΣΤΑΤΕΣ!

Μην χάνεις το κουράγιο σου μανούλα - ο Θεός είναι μαζί σας και η αγάπη όλων μας...!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...