Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διακοπες χωρις το παιδι

rena

Θα αφηνατε το μωρο σας για να πατε μονοι διακοπες?  

1.041

1. 1. Θα αφηνατε το μωρο σας για να πατε μονοι διακοπες?

Recommended Posts

Δεν υπάρχει κανόνας σε αυτά τα πράγματα ΜΟΝΟ ΑΝΑΓΚΕΣΣΣΣΣΣΣ και δεν εχει να κάνει με το ποσο καλές μάνες ή πατεράδες είμαστε.. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη αφού οτι και αν κάνουμε .. το κάνουμε με γνώμονα τη δική μας ανάγκη... Προσωπικά δεν έχω πάει ουτε πουθενά χωρίς το ΔΗΜΗΤΡΗ δεν είναι το σωστο , το ξέρω.. είναι όμως ανάγκη μου... Όταν νιώσω την ΑΝΑΓΚΗ θα το κάνω... δεν θα σημαίνει ότι ξαφνικά θα πέσω κατηγορία στον πρωταθλητισμό της μητρότητας!!!

Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ιδιοι ... ουτε έχουμε τις ίδιες ανάγκες.. εγω είμαι της άποψης όταν το ζευγάρι νιώσει την ανάγκη να πάει διακοπές μόνο του για λίγο χρονικό διαστημα και αφου έχει εξασφαλίσει τις κατα το δυνατόν καλύτερες συνθήκες για το παιδί του ... να το κάνει.

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 342
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Maya

Maya 16 δημοσιεύσεις

• Marilena

Marilena 14 δημοσιεύσεις

• mata

mata 13 δημοσιεύσεις

• DALIA

DALIA 10 δημοσιεύσεις

Οκ Τζο, αλλα αυτο που λες, δεν το ειπα εγω ... τελοσπαντων... με ενοχλει ομως που αλλους τους παρεξηγουμε κι αλλους οχι και αλλους τους ονομαζουμε και αλλους οχι...

Κριμα ομως που για ακομη μια φορα η διαφορετικη αποψη, εγινε αντιληπτη ως κριση... καλυτερα αν δεν συμφωνουμε να μην γραφουμε ... :oops:

Δεν υπάρχει κανόνας σε αυτά τα πράγματα ΜΟΝΟ ΑΝΑΓΚΕΣΣΣΣΣΣΣ και δεν εχει να κάνει με το ποσο καλές μάνες ή πατεράδες είμαστε.. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη αφού οτι και αν κάνουμε .. το κάνουμε με γνώμονα τη δική μας ανάγκη... Προσωπικά δεν έχω πάει ουτε πουθενά χωρίς το ΔΗΜΗΤΡΗ δεν είναι το σωστο , το ξέρω.. είναι όμως ανάγκη μου... Όταν νιώσω την ΑΝΑΓΚΗ θα το κάνω... δεν θα σημαίνει ότι ξαφνικά θα πέσω κατηγορία στον πρωταθλητισμό της μητρότητας!!!

Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ιδιοι ... ουτε έχουμε τις ίδιες ανάγκες.. εγω είμαι της άποψης όταν το ζευγάρι νιώσει την ανάγκη να πάει διακοπές μόνο του για λίγο χρονικό διαστημα και αφου έχει εξασφαλίσει τις κατα το δυνατόν καλύτερες συνθήκες για το παιδί του ... να το κάνει.

Απολυτα σεβαστό και αποδεκτό!!!!!!!!!!!!

n3kPp3.png

zewgp3.png

Α! Παιδιά , τέλειες και σούπερ οι διακοπές με τα παιδιά και δεν τις αλλάζω αλλά και κανένα 3ήμερο με τον αντρούλη μας.... δεν παίζεται!!!-καταλαβαίνεται φαντάζομαι :D -

Τώρα το πόσο καλός γονιός είναι ο καθένας εξαρτάται από χιλιάδες και δισεκατομμύρια άλλα πράγματα! Ας κάνουμε ό,τι μα ό,τι καλύτερο μπορούμε για τα παιδιά μας και ας ταφήσουμε και λίγο στη γιαγιά. Δεν τρελαίνονται άλλωστε για τις γιαγιάδες τους?????

Ε, δεν είπαμε να ταφήσουμε και στο δρόμο...

Εμένα γιαγιά και ξερό ψωμί! Μια φορά το χρόνο ή δύο πάντως σίγουρα κοιτάζω να τα αφήνω για κανένα 2ήμερο γιατί αν δεν γεμίσουμε κορίτσια μπαταρίες θα γίνουμε υστερικές μαμάδες, θα ουρλιάζουμε, -!- θα φωνάζουμε , θα ρίχνουμε και καμιά ψιλή -ξέρετε εσείς!- και μετά τα παιδιά θα μας παρακαλάνε να φύγουμε :D:D:D

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

Τι να κάνω ρε κορίτσια, όσο ελεεινό κι αν ακούγεται, όταν φτάσω στα όριά μου ρίχνω και καμία στο μπούτι! -ευτυχώς που δεν φτάνω συχνά :D

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

Διαφημίσεις

Σόρι, αλλά μήπως να τελειώσουν οι αντιπαραθέσεις και να επιστρέψουμε στο "πρόβλημα" της Λένης που από ότι κατάλαβα είναι πως να χειριστεί το θέμα με τον άντρα της που δεν θέλει να αποχωριστεί καθόλου το μωράκι τους; Η κοπέλα σίγουρα θα μπερδεύτηκε με όλα αυτά.

Κανένας μας δεν έχει το δικαίωμα να πει στον άλλο τι ΠΡΕΠΕΙ να κάνει. Όλοι κάνουμε σίγουρα το καλύτερα για τα παιδιά μας και δεν υπάρχει μονόδρομος για αυτό. Οι προσωπικές μας απόψεις δεν είναι κανόνες. Διαμορφώνουμε μόνοι μας κάποιους κανόνες, ο καθένας για τη δικιά του οικογένεια σύμφωνα με τα πιστεύω μας, την ιδιοσυγκρασία μας, τον τρόπο ζωής μας. Αυτό που είναι καλό και αποδεκτό για μένα μπορεί να είναι λάθος για κάποιον άλλον. Οι απαντήσεις μας, νομίζω, εχουν κυρίως χαρακτήρα συμβουλευτικό και πάντα μέσα στα πλαίσια ανταλλαγής απόψεων.

Ας λήξει το θέμα εδώ.

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και ας προχωρήσουμε... :):)

sL7ap2.png

......γιατί αν δεν γεμίσουμε κορίτσια μπαταρίες θα γίνουμε υστερικές μαμάδες, θα ουρλιάζουμε, -!- θα φωνάζουμε , θα ρίχνουμε και καμιά ψιλή -ξέρετε εσείς!- και μετά τα παιδιά θα μας παρακαλάνε να φύγουμε :D:D:D

Ο καθένας γεμίζει τις μπαταρίες του με το δικό του τρόπο.... πάντως απολύτως σεβαστή είναι η επιλογή σου να τις γεμίζεις αφιερώνοντας προσωπικό χρόνο μια δυο φορές το χρόνο..

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Λενη μου μια ειναι η ουσια κοριτσακι μου καλο καθε ανθρωπος εχει αναγκες ,εχει αντοχες ,εχει ορια, εχει ονειρα εχει απ ολα :) .Δεν ειμαι σε θεση ουτε αρμοδια αναλογα μετα θελω τα δικα μου και τις αναγκες μου να σου πω τι ακριβως να κανεις.Θελω ομως να σου πω οτι η καρδουλα σου και η ψυχουλα αν νιωθουν την αναγκη να βρεθεις μονη με το συζυγο σου να το κανεις και να του το πεις , αν παλι θελεις να πατε ολοι μαζι διακοπουλες πολυ ωραιο ειναι και αυτο.Το θεμα ειναι τι θελεις πιο πολυ αυτο τον καιρο εσυ.Μην αγχωνεσε κοριτσακι ακολουθα την καρδουλα σου σε αυτο που θελει να κανει και ειμαι σιγουρη πως θα νιωσεις πολυ καλα και εσυ και οι γυρω σου.φιλακια :)

.png .png

Διαφημίσεις

γιατι πρεπει να τα βαζουμε όλα σε καλουπια ρε παιδιά???ο καθενας ας ακολουθησει τη δική του "συνταγή οικογενειακής ευτυχιας"...αν σκεφτουμε πόσο διαφορετικοι ειμαστε δε θα μας φανει καθόλου περιεργο να υπαρχουν και διαφορετικές αντιμετωπίσεις σε αυτα τα θέματα...

Εγώ κορίτσια είμαι στο club του "Διακοπές ΚΑΙ χωρίς το παιδί"... Όταν λέω διακοπές εννοώ τρεις μερούλες το πολύ βέβαια.

Μη φανταστείτε ότι το κάνω συχνά, μία φορά το έχω κάνει. Κι εγώ νιώθω κάποιες τύψεις να τον αφήσω, αλλά νιώθω και την ανάγκη να βρεθώ με τον άντρα μου πιο χαλαρά, να βρεθούμε πιο κοντά... σαν ζευγάρι (και δεν εννοώ μόνο το sex, μην παρεξηγηθώ, εννοώ γενικότερα τις στιγμές).

Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό για ένα ζευγάρι να ξεφεύγει και να διατηρεί την επικοινωνία, τον "δεσμό", όχι μόνο για το ίδιο το ζευγάρι αλλά και περισσότερο για το παιδί που νιώθει και καταλαβαίνει όταν οι γονείς του είναι τεταμένοι ή χαλαρωμένοι.

Αν λοιπόν είμαστε καλά, σκέφτομαι να κανονίσω και πάλι ένα Σαββατοκύριακο με τον άνδρα μου, αλλά βέβαια είμαι και στη διαδικασία οργάνωσης ταξιδιού στο εξωτερικό με το βλασταράκι μας! Είδωμεν...

Και γω πιστεύω ότι η κάθε οικογενεια προχωρά με τα πιστεύω της και τις ανάγκες της.

Η αλήθεια είναι ότι όταν είχα ένα παιδί και μέχρι να πάει 2 ετών είχα φύγει 2 φορές Σαβ/κο, μετά μεγάλωσε καταλάβαινε και μου ήταν πιο δύσκολο. Σήμερα έχω την ανάγκη να φύγω αν όχι με τον άντρα μου έστω και μόνη μου αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Ποιος θα μου κρατήσει 3 παιδιά; Είναι όμως επιλογή μου και το ξέρω και ας γκρινιάζω μερικές φορές.

Σαν ζευγάρι χωρις παιδι ειχαμε πάντα υποχρεωσεις κ δεν μπορουσαμε να πάμε διακοπες , πολυ δουλεια πολυ απο όλα

Οταν ηρθε το παιδι κ μειωσαμε ακομη παραπανω τον προσωπικο μας χρόνο , αποφασισαμε να πάμε διακοπες μετα απο πολλα χρονια κ φυσικα είμασταν απο τους γονεις που έλεγαν με το παιδι πάντα μαζι

ο γιος μου ηταν 17 μηνων οταν πήγαμε Παρισι κ 24 μηνων Σαντορίνη

κ στις 2 περιπτώσεις το μονο που αποκμισαμε ηταν ταλαιπωρια διοτι σερναμε ενα καροτσι συνεχως , ενα παιδι που ταλαιπωρηθηκε χωρις λογο κ έχασε την πολυτιμη ρουτινα του , βαλιτσες ολοκληρες με την ''προικα'' του , 10 η ωρα το πολυ στο ξενοδοχειο διοτι δεν μπορεις να το εχεις να παραπαταει σαν μεθυσμενο οταν εναι η ωρα του υπνου απλα επειδη εσυ θελεις να βγεις εξω....Με λίγα λογια κουραστικαμε αφανταστα το παιδι αποκομισε ενα dvd με τις διακοπες ! για οταν μεγαλωσει κ τιποτε αλλο

Με λιγα λογια , δεν το μετανιωνω , αλλα λέω οταν υπάρχει η δυνατοτητα να αφησεις το παιδι οταν η ηλικια του κυμαινεται απο 0 μηνων εως 3 χρονων κ δεν εχει να κερδισει κ τρομερες εμπειριες τοτε καλο ειναι να το εκμεταλευτουν οι γονεις προς οφελος δικο τους κ κατεπεκτασιν του παιδιου

Επισης εχω να καταγγειλω οτι στην Σαντορινη δεν υπάρχει προβλεψη διαμονης παιδιου , πουθενα κρεβατακι , παρκοκρεβατο κλπ

επρεπε να τον κοιμησουμε σε ενα καναπε η ενδιαμεσα μας

οκαυ η σαντορινη ειναι μονο για ζευγαρακια αλλα κ εμεις οι υπολοιποι που ειμαστε τριαδες τετραδες ερωτευμενες οικογενειες που θα κοιμηθουμε :)

μην με παρεξηγήσετε, την λατρεύω αλλά νιώθω ότι με την εμμονή του άντρα μου χανόμαστε σιγά σιγα οι δυο μας σαν ζευγάρι...και δεν εννοεί να το καταλάβει και όλο μαλώνουμε γι αυτό..από την άλλη έχω τη μαμά μου που μου λέει να της το αφήσω το καλοκαίρι στο χωριό για κάποιες μέρες αλλά δεν τολμώ να του το αναφέρω...καμιά παρόμοια εμπειρία?

Λένη μου, συγχώρεσέ με που παρασύρθηκα και αναφέρθηκα μόνο στην προσωπική μου εμπειρία...

Αν και από όσα ανέφερα κατάλαβες την άποψή μου στο θέμα, θα έλεγα ότι ίσως θα μπορούσες κατ' αρχάς να κανονίσεις μία βραδυνή έξοδο (σε ένα ήσυχο ρομαντικό μπαράκι ή εστιατόριο, όπου περνάτε καλύτερα...) με τον άντρα σου και να βρεις την ευκαιρία να του ανοίξεις την καρδιά σου για άλλη μία φορά και να του πεις πως αισθάνεσαι και τους φόβους σου για τη σχέση σας. ...Ειλικρινά, ήρεμα, γλυκά, με μία αγκαλίτσα πιστεύω ότι εκείνος αν μη τι άλλο θα προβληματιστεί και ίσως να καταλάβει ότι τελικά το χρειάζεστε.

Διαφημίσεις

Στέπ δεν θα συμφωνήσω. Εμείς το καλοκαίρι που μας πέρασε πήραμε την κόρη μας μαζί μας στις δικαοπές μας στην Κύπρο και μάλιστα για 15 μέρες και περάσαμε υπέροχα. Δεν μπορώ να πω ότι ταλαιπωρήθηκα ούτε ότι ταπλαιπωρήθηκε το μωρό. Το μωρό την ώρα που ήταν να φάει έτρωγε και την ώρα που ήταν να κοιμηθεί κοιμότανε. Ισως επείδη είναι και βολικό παιδάκια και οταν είναι να κοιμηθεί και όργανα να βαράνε θα κοιμηθεί στο καρότσι του. οπότε εμείς βγαίναμε έξω (σε ανοιχτα μαγαζιά πάντα) και η μικρή κοιμόταν στο καροτσάκι της. Απλά το μόνο ότι δεν ξεκουραστήκαμε, αλλα σε καμμια περίπτωση δεν ταλαιπωρηθήκαμε.

.png

Καθε παιδι οπως και καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικα.Ολες οι περιπτωσεις δεν μπορει να ειναι ιδιες .Εδω μεγαλωνουμε 2 παιδια βγηκαν απο την ιδια κοιλια αλλα ειναι εντελως διαφορετικα.Μην ειμαστε απολυτοι :(

.png .png

Zaira δεν θα διαφωνίσω ειναι κ στο παιδι

αν κ ο δικος μου ειναι γενικα καλοβολος αλλα αλλο να πας 15 ημερες κ αλλο 5 , παιζει κ αυτο ρολο

εμεις 1 ημερα θελαμε να ξεπακεταρουμε κ να συντονιστούμε

Ειμαι κ εγω υπερ της αποψης τα παιδια μαζι με τους γονεις πες ειτε επειδη ειμαι εξαρτημενη απο την φατσα του γιου μου ειτε επειδη δεν έχω να τον αφησω καπου για τοσο καιρο

Αλλα δεν διαφωνω κ διακοπες μονοι , όσοι εχουν την δυνατοτητα ειναι καλο να την εκμεταλευτουν όσο τα παιδια ειναι μικρα

Απλα με αφορμη αυτα που λετε ηθελα να σας πω κι εγω οτι ολες τις φορες που πηγαμε διακοπες με το Αγγελιαννακι περασαμε ΣΟΥΠΕΡ !!!

Τωρα οταν θα πρωτοπαμε και με τα δυο.... δεν ξερω !!! χιχιχιχι !!!!

Ρε παιδια το ενα δεν αναιρει το αλλο...κατ'επεκτασιν και σαν οικογενεια θα περασεις καλά (αλλο πραγμα) και οι δυο σαν ζευγαρι καλά (άλλο πραγμα)...και εμεις το καλοκαιρι στη σαμο μαζι ειμασταν 3 βδομαδες με τη μικρή και περασαμε υπεροχα, αλλά αν παω εξωτερικό μπορει να είναι διαφορετικά τα πραγματα σε τοσο μικρή ηλικία που ειναι η μικρή, και μπορει οντως να ταλαιπωρηθεις (εξαρταται και στο παιδί..).Αλλα αν μου κάτσει σε καποια φαση να παμε και καπου οι δυο μας (οχι πανω απο 3-4 μερες...δεν νομιζω ότι μπορω παραπανω) θα το κάνω και νομιζω ότι θα μου κανει καλο...ο καθενας πορευεται όπως νομίζει και οπως νοιωθει καλύτερα αυτος...

Μαριλενάκι σίγουρα οι διακοπές με τα βλαστάρια μας δεν συγκρίνονται!

Κι εμείς που πήγαμε με τον Γιαννάκη, μία τον γύρω της Μάνης (που ήταν και 6 μηνών) και μία στην Κρήτη το καλοκαίρι που μας πέρασε περάσαμε αλησμόνητα.

ΥΓ. Είστε καλύτερα από υγεία;

Μαριλενα μου εξαρτάται από το που θα επιλέξεις να πας! Και με τα δύο θα περάσεις υπέροχα μη σου πω ότι θα είναι και πιο ωραία τώρα!

Την πρώτη φορά που πήγα διακοπές με το παιδί η Αλκμήνη ηταν 10 μηνών και είχα επιλέξει τη Σύρο. Αν και το νησί οικογενειακό ήταν κάκιστη επιλογή γιατί ενώ διαθέτει το μεγαλύτερο νοσοκομείο των Κυκλαδων δεν είχε παιδίατρο (40 πυρετό καλοκαιριάτικα - ευτυχώς βρήκαμε ιδιώτη γιατρο), άσε που η Ανω Σύρος είναι πανέμορφη αλλά με το καρότσι πολύ δύσκολη.

Πέρυσι που είχα και το μωρό ούτε 5 μηνών και είχα και αποστείρωση επέλεξα να πάω Ερέτρια που ήταν κοντά στην Αθήνα και ειχα πρόσβαση οποιαδήποτε ώρα, σε ένα ξενοδοχείο που τα παρείχε όλα και έτσι απέφυγα το βάλε καρότσια, βγάλε καρότσια αφού το ξενοδοχείο διέθετε και παραλία.

Ήταν οι πρώτες μου διακοπές με 3 παιδιά και όταν με ρώταγαν πως ήταν έλεγα ότι εντάξει δεν ξεκουράστηκα (αυτονόητο) αλλά πέρασα καλά και δεν ταλαιπωρήθηκα.

Βασικά να σας πω το εξης που εχω καταληξει.Θεωρω πως πολυ αντρες εχουν ψυχωση

με το θεμα να εχουν παντου τα παιδια τους και αυτο για τον

λογο πως επειδη δεν ασχολουνται πολυ με τα παιδια,οι περισσοτεροι,

θελουν στις διακοπες να τα εχουν και ειναι λογικο.Απο την αλλη οι

περισσοτερες μαναδες θελουν να πανε μονες τους ή καλυτερα και μόνες τους,

και αυτο γιατι ειναι συνεχεια με τα παιδια και θελουν λιγο να ξεφυγουν.

Πρωτη φορα που πηγαμε διακοπες με τον αντρα μου,οντας παντρεμενοι και

εχοντας την μικρη,πηραμε και την μικρη μαζι μας και οφειλω

να ομολογησω πως ητανε κυρια και περασαμε υπεροχα.

Τουρκια παλι που πηγαμε 4 μερες μονοι μας ,παλι περασαμε υπεροχα παροτι σκεφτομουν συνεχεια την μικρη,

μαναδες βλεπεις και ο πατερας της,απλα χαλαρωσαμε λιγο χωρις την μιρκη.

Ειμαι της αποψης και με και χωρις.

Εχω μια γνωστη που συνεχεια παει χωρις,ολο βρισκει δικαιολογιες,δεν την

κρινω καλα κανει απλα εμενα δεν μου αρεσει.Οτι θελει ο καθενας.

..sine qua non..

Βασικά να σας πω το εξης που εχω καταληξει.Θεωρω πως πολυ αντρες εχουν ψυχωση

με το θεμα να εχουν παντου τα παιδια τους και αυτο για τον

λογο πως επειδη δεν ασχολουνται πολυ με τα παιδια,οι περισσοτεροι,

θελουν στις διακοπες να τα εχουν και ειναι λογικο.Απο την αλλη οι

περισσοτερες μαναδες θελουν να πανε μονες τους ή καλυτερα και μόνες τους,

και αυτο γιατι ειναι συνεχεια με τα παιδια και θελουν λιγο να ξεφυγουν.

Πρωτη φορα που πηγαμε διακοπες με τον αντρα μου,οντας παντρεμενοι και

εχοντας την μικρη,πηραμε και την μικρη μαζι μας και οφειλω

να ομολογησω πως ητανε κυρια και περασαμε υπεροχα.

Τουρκια παλι που πηγαμε 4 μερες μονοι μας ,παλι περασαμε υπεροχα παροτι σκεφτομουν συνεχεια την μικρη,

μαναδες βλεπεις και ο πατερας της,απλα χαλαρωσαμε λιγο χωρις την μιρκη.

Ειμαι της αποψης και με και χωρις.

Εχω μια γνωστη που συνεχεια παει χωρις,ολο βρισκει δικαιολογιες,δεν την

κρινω καλα κανει απλα εμενα δεν μου αρεσει.Οτι θελει ο καθενας.

..sine qua non..

Επανέρχομαι για να θέσω τα εξής που πρέπει να θέσει κάποιος για να αποφασίσει αν θα πάρει το παιδί ή τα παιδιά του μαζί στις ολιγοήμερες 'ή στις πολυ΄΄ημερες διακοπές του. (με βάση τα κριτήρια της δικής μου οικογένειας).

- Ο τόπος προορισμού(το εξωτερικό, προσωπικά το απορρίπτω για διακοπές με παιδιά, ειδικά μικρής ηλικίας, εκτός κι αν είναι disneyland), διότι είναι κουραστικά και είναι δύσκολο να αντέξει το πρόγραμμα μικρό παιδί, με ολοήμερες ξεναγήσεις και τρελό περπάτημα

- Ο χρόνος που βλέπουμε το παιδί καθημερινά(εάν είναι ολη μέρα στη γιαγιά, επειδή είμαστε εργαζόμενοι)

- Ο χρόνος που περνάει μόνο του το ζευγάρι

- Η ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεσαι(υπάρχουν φορές που μπορεί να θέλεις να φύγεις γιατί είσαι έτοιμος να σαλτάρεις από τα καθημερινά)και που συνήθως σ'αυτή τη περίπτωση, θέλεις να ηρεμήσεις

- Η χρονική διάρκεια των διακοπών

- Εκεί που θα μείνει το παιδί, εάν δεν το πάρουμε, κατά ποσο θα είναι καλά αλλά και το πώς θα περάσει.

- Εάν το ζευγάρι περνάει μια κρίση, "λέγεται " ότι είναι καλό να ξεφύγει για λίγο, κάπου χωρίς παιδιά, εάν υπάρχει η δυνατότητα

-Εάν το παιδί είναι βολικό (υπάρχουν παιδιά που δεν ακούγονται και άλλα που μπορεί να σηκώσουν την παραλία, την ταβέρνα, ή το ξενοδοχείο στο πόδι)

- Να θέλουν πραγματικά να πάρουν το παιδί μαζί τους και όχι απλά από τύψεις, ενώ μέσα τους, θα 'ηθελαν να πάνε μόνοι τους.

Και τέλος θα ήθελα να προσθέσω κάτι τελευταίο, κάτι που έχει χιλιοειπωθεί και συμφωνώ κι εγώ μ'αυτό. Το αν θα πάρει κάποιος το παιδί στις διακοπές μαζί του, είναι καθαρά προσωπικό θέμα και φυσικά από αυτό δεν κρίνεται αν είναι καλός γονιός ή όχι. Και νομίζω ότι όλοι το έχουμε διαπιστώσει αυτό.

n3kPp3.png

zewgp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...