Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ροζ-καφέ υγρά & Utrogestan


Recommended Posts

Σε προηγούμενο μήνυμα είχα καταθέσει την ανακάλυψη της εγκυμοσύνης μου και για το πόσο ευτυχισμένη είμαι. Την επόμενη κιόλας μέρα είδα ρόζ υγρό πρός καφέ και πήρα την γυναικολόγο μου και μου σύστησε να πάρω τα Utrogestan και Filicin.Σήμερα είναι η 3η μέρα που τα παίρνω κι ενω είχα δει μερική βελτίωση (πολύ αχνό ροζ) σήμερα εχω έντονη ροή υγρών ρόζ και καφέ.Ανησυχώ πάρα πολύ και φοβάμαι. Να φανταστείτε πως απο την στιγμή που ανακαλυψα αυτά τα υγρά δεν έχω βγεί απο το σπίτι, απλώς μαγειρεύω, λέτε να φταίει αυτό?υπάρχει κίνδυνος?αυτά τα utrogestan γιατί τα παίρνω αν δεν μπορούν να σταματήσουν αυτο που δεν πάει καλα?εσείς πόσο καιρό τα παίρνατε, κι όταν τα παίρνατε συνεχίζατε να είχατε υγρά τέτοιου τύπου.Πρέπει να τηλ. στην γυναικολόγο μου αλλά η γνώμη σας μετράει πάρα πολύ μια και εσείς εχετε περάσει πανομοιότυπεσ καταστάσεις και μπορείτε να καταλάβετε.Δεν θέλω να πάθει τίποτε το μωρό μου!!

NhLbp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 109
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου Μυρτώ! Καταρχάς συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και σε λίγους μήνες να κρατάς στην αγκαλιά σου ένα γερό μωράκι! Κι εγώ λίγες μέρες μετά το 2ο υπέρηχο όπου ακούσαμε την καρδιά του μωρού άρχισα να βλέπω λίγο ροζ. Ήμουν 6 εβδομάδων. Ο γιατρός μου συνέστησε utrogestan, μαγνήσιο (φιλισίν έπαιρνα ούτως ή άλλως από πριν να μείνω έγκυος) και ξάπλα! Ήμουν στον καναπέ και στο κρεβάτι αρκετές ώρες την ημέρα. Σηκωνόμουν για λίγα πραγματάκια κι είχα βοήθεια από τον άντρα μου και τη μαμά μου γιατί τότε ο γιος μου ήταν μόλις 7 μηνών.

Παρόλο που έπαιρνα κι εγώ τα χάπια ανά διαστήματα, ειδικά όταν έπαιρνα θάρρος και έκανα καμιά δουλίτσα λίγο κουραστική το ροζ γινόταν και κόκκινο και σε μεγαλύτερη ποσότητα και τότε καθόμουν και πάλι στα αυγά μου!Μέχρι που μια μέρα τρόμαξα από την ποσότητα και αποφάσισα για 1-2 εβδομάδες να μην κουνήσω από τον καναπέ. Πήρα ένα καλό βιβλίο, περιοδικά και dvd και έκανα την τεμπέλα! Συνολικά 5 εβδομάδες κράτησε αυτό, αν δεν είχα τα πισωγυρίσματα θα κρατούσε πολύ λιγότερο. Μόλις έκλεισα το 1ο τρίμηνο δεν ξαναείδα αίμα. Πάντως για να σε καθησυχάσω ξέρω πολλές περιπτώσεις κοριτσιών όπου είχαν μεγάλες και πολλές αιμορραγίες και γέννησαν υγιέστατα μωράκια.

Επίσης μετά τον 4ο μήνα έκανα πλέον όλες τις δουλειές μου και τις δραστηριότητές μου όπως και πριν. Μέχρι που σήκωνα και το γιο μου!

Να αφήσεις λοιπόν τα πάντα στους άλλους και για λίγο καιρό να μείνεις στο κρεβάτι. Να είσαι θετική και να μην αγχώνεσαι γιατί και η ψυχολογία μετράει! ;) Όλα θα πάνε καλά!

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα και απο μενα! Οπως εγραψα και σε ενα παρομοιο θεμα ειμαι στην 8η εβδομαδα και πριν 3 μερες ειχα αιμορραγια χωρις καν να το καταλαβω! Το ειδα στην τουαλετα που πηγα προς νερου μου. Εντρομη πηρα το γιατρο μου γιατι ηταν και αρκετο το αιμα και μου ειπε να παρω τα utrogestan 3 την ημερα και να συνεχισω και filicin! Εδω και 2 μερες εχω μονο καφε και αρκετα υγρα και οταν πηρα τον γιατρο μου να τον ρωτησω γιατι συνεχιζω να εχω,μου ειπε οτι οφειλεται απο τα utogestan! Εγω παντως την εχω αρραξει και παω απο καναπε σε κρεβατι και απο κρεβατι σε καναπε!Ευτυχως που εχω την μαμα μου και τον αντρα μου και βοηθανε σε ολα!!Ευχομαι να πανε ολα καλα σε ολες μας και σε λιγους μηνες να κραταμε αγκαλια τα κουτσουνακια μας!!:wink:

as1cJTh0g410000MTA3MzUzZHwwMDczMDVkfHRvIG5lcmFpZGFraSBtb3UgZWluYWk.gif
Link to comment
Share on other sites

αγαπακι μου καλημερα με το καλο το μωρακι σου ολα να σου πενε τελεια !καλο θα ειναι να κατσεις στο καναπες σου να δεις και λιγο tv και σε λιγες μερες θα ειναι ολα οκ !!φιλακια πολλα να προσεχεις και να μπεις να μας πεις νεα σου !!

Ειμαι η ποιο χαζομαμα του κοσμου !:-P

Link to comment
Share on other sites

εγω επαιρνα κ στα 3 παιδια ουτρογκεσταν μεχρι να κλεισω τον 3ο μηνα.στο πρωτο παιδι δεν ειχα αιμα αλλα ειχα 2 προηγουμενες αποβολες σε ενα εξαμηνο οποτε τα πηρα προληπτικα.στο 2ο παιδι ειχα πολυ λιγο αιμα οποτε αλλαζα μηνα μεχρι τον 5ο κ στο τριτο παιδι ειχα μονο λιγο αιμα κ σκουρο καφε υγρο στην 6η εβδ.λογο κουρασης μαλλον γιατι ετρεχα πανω κατω με τα αλλα 2 παιδια.καφε υγρα ειχακ στα 3 παιδια σχεδον κ τους 9 μηνες αλλα οχι σκουρα!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ MYRTO. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 11 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ UTROGESTAN.ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΕΧΩ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ...ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗΝ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΕ ΣΥΝΙΣΤΟΝΤΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΞΑΠΛΑ ΔΗΛΑΔΗ (ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ) ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ.ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ!!! ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ 80% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΡΟΖ ΥΓΡΑ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΥΣΗΧΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΥΘΡΟ ΕΝΤΟΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΙΜΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ. ΕΝΝΟΩ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΕΡΒΙΕΤΑ..ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΥΟ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ. ΤΑ FILICINE ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ..ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!

Link to comment
Share on other sites

ειμαι κι εγω εγκυος και εχω πολυ αιμα ολη μερα σημερα,μου δωσε ο γιατρος ουτροτζεσταν και σε 2 μερες θα κανω χοριακη να δουμε αν αυξηθηκε!ειναι νωρις και δεν ειδε το σακο με το εμβρυο,μονο οτι ο τραχηλος μου ηταν κλειστος!τι λετε να συμβαινει;ανυσηχω παρα πολυ!!!!ειμαι καινουργια και σας διαβαζω πολυ καιρο!πειτε κατι βρε κοριτσια θα τρελαθω!

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω παρα πολυ δημητρα!ξερεις ειχα μια αποβολη και μετα 3 μηνες μια τελεια εγκυμοσυνη που εκενα μια κορουλα υγειεστατη,ειναι εναμιση τωρα!ελπιζω κι εγω να μην ειναι τιποτα!αυτο το σαιτ ειναι οτι καλυτερο διαβαζω εδω και 3 χρονια περιπου!χαιρομαι που εγινα μελος!τι γνωμη εχετε για τα μαιευτηρια;γεννησα στο ιασω αλλα πηγαν πολλα τα χρηματα!με τη κατασταση τωρα κι αν πανε ολα καλα θελω καπου πιο φθηνα!μου ειπαν για το μητερα αλλα αυτο δεν εχει ακουστει αρκετα για λοιμωξεις και θανατους στα νεογνα;;;

Link to comment
Share on other sites

Την περασμένη εβδομάδα βεβαιώθηκε η εγκυμόσύνη μου μετά από εξωσωματική και ήμουν πανευτυχής και ακόμα είμαι δηλαδή και ελπίζω για πάντα. Έκανα και 2η β-χοριακή για να δούμε αν αυξάνεται κανονικά και ήταν εντάξει. Στην αρχή της 5ης εβδομάδας παρουσίασα καφέ υγρά και ροζ και πανικοβλήθηκα. Τηλεφώνησα στον γιατρό και μου είπε να συνεχίσω το ουτροτζεσταν που έτισ κι αλλιώς έπαιρνα και να μείνω στο κρεβάτι. Το άλλο απόγευμα πήγα για υπέρηχο και μου είπε ότι όλα είναι καλά αλλά το έμβρυο ή τα έμβρυα δεν φαίνονταν ακόμη καθόλου. Δεν μου έδωσε εξήγηση για τις εκκρίσεις αυτές και επέμεινε να μείνω στο κρεβάτι μέχρι να σταματήσουν. Έχω την εντύπωση από το ύφος του ότι ίσως κάτι είδε και δεν ήταν σίγουρος γι' αυτό δεν μου το είπε. Βάζω διάφορα με το νου μου. Τί μπορεί να συμβαίνει; Το ξέρω ότι με την εξωσωματική ζορίζουμε τον οργανισμό με ορμόνες και άλλα φάρμακα. Επίσης θέλω να ρωτήσω το εξής: διάβασα διάφορες τέτοιες περιπτώσεις εδώ στο φόρουμ και είδα ότι σε πολλές δίνουν εκτός από ουτρορζεσταν και ενέσεις προλουτον, εμένα γιατί δεν μου έδωσε; Μήπως μπορεί κάποια κοπέλα να μου πει μια γνώμη για όλα αυτά, γιατί έχω ανησυχήσει. Είχα αποβολή παλιότερα και τώρα είμαι 39 και δεν θέλω με τίποτα να παει κάτι στραβά. Φοβάμαι πολύ.

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι να έχετε καλές εγκυμοσύνες και να αποκτήσετε γερά μωράκια!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!Κι εγώ είχα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου την 7η εβδομάδα και την επόμενη μέρα πήγα για υπέρηχο για να διαπιστώσουμε ότι πάνε όλα καλά. Δε μου βρήκε αποκόλληση ο γιατρός, μου είπε ότι είναι παλιό αίμα και μιας και ακούσαμε καρδούλα (είχε μεγαλώσει το μωράκι μου από τον προηγούμενο υπέρηχο) μου σύστησε απλά ξεκούραση. Δε μου έδωσε ουτρογκεσταν τα οποία βλέπω ότι όλες πήρατε σε αυτή την περίπτωση. Ίσως επειδή δε συνεχίστηκε... Τι να κάνω; Να πάρω από μόνη μου; Τώρα είμαι στην 8η εβδομάδα και από τότε δεν ξαναείδα καφέ, αλλά και πάλι ανησυχώ..

Link to comment
Share on other sites

Εγώ αυτο που εχω καταλάβει κορίτσια μου εως ώρας είναι πόσο πολύ όλες μασ ανμπομονούμε να κρατήσουμε υγιέστατα παιδάκια στην αγκαλια μας και οτιδήποτε μας απειλεί (ρόζ-καφέ υγρά) μας κάνει να απογοητευόμαστε πανεύκολα. Λοιπό, εγώ εχθές απο το ρόζ καφέ πήγα στο απόλυτο κόκκινο και εννοείται πως πανικοβλήθηκα...πήρα γυναικολόγο μου και μου συνέστησε proluton την ένεση των 250 και εννοείται πως πήγα να την κάνω στο πλησιέστερο φαρμακείο θα κάνω άλλες 2 (όσες περιέχει μέσα το πακέτο). Απο λεπτά σε λεπτά αναμένω και τα αποτελέσματα της χοριακής οπότε προσεύΧΟΜΑΙ ΌΛΑ να πάνε καλά στο τέλος και ειλικρινά για ΟΛΕΣ μας. Είναι σπουδαίο να μοιράζεσαι εμπειρίες σου και να ανταλλάσεις συμβουλές και απόψεις. Εγώ αυτο που θα ήθελα να πω πως είτε με εξωσωματική είτε με τον κανονικό τρόπο, είτε με σπερματέγχυση ή ο,τι άλλο έχουμε όλες κάποια κοινά τις ορμόνες και την θέληση. Μην το βάζει καμιά μας κάτω και καμιά να μην ανησυχεί και μιλάω εγώ που πραγματικά αγχώνομαι αρκετά...απλά σκέφτηκα να το σταματήσω όσο μπορώ να μην περνάει και στο μωρό....θα δείτε στο τέλος ΟΛΑ θα πάνε καλά....και σε λίγους μήνες θα κρατάμε τα μωράκια μας...ασ πούμε και κάτι αστείο...που λέτε κυρίες μου με βλέπω έτσι που γυρνοβολάω μονάχα απο καναπέ -κρεβάτι και κρεβάτι-καναπέ να βάζω και καμια 25αριά κιλά έτσι για το ζήτω..χαχαχαχαχα...αλλα ειλικρινά δεν με νοιάζει....να ναι καλά το μωρό να περάσουν και αυτοί οι δύσκολοι μήνες και μετά θα πίνω μόνο νερό...για να δούμε πως θα είναι η χοριακή μου...

NhLbp3.png
Link to comment
Share on other sites

Κορίτσια μόλις πήρα στα χέρια μου την χοριακή και οι μονάδες μου είναι 19891. Δεν βρίκσκω την γυναικολόγο μου μήπως ξέρει καμία πόσο είμαι ή εαν είναι καλή. Είναι κάπως ανεβασμένη ή μου φαίνεται...είμια χαρούμενη :)

NhLbp3.png
Link to comment
Share on other sites

Μυρτώ συγχαρητήρια, καλή εγκυμοσύνη και με το καλό να έχεις ένα γερό μωρό στην αγκαλιά σου. Η χοριακή σου είναι φανταστική. Δες αυτόν τον πίνακα για να βρεις πόσο είσαι. http://www.woman-on-top.gr/?p=485

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!Κι εγώ είχα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου την 7η εβδομάδα και την επόμενη μέρα πήγα για υπέρηχο για να διαπιστώσουμε ότι πάνε όλα καλά. Δε μου βρήκε αποκόλληση ο γιατρός, μου είπε ότι είναι παλιό αίμα και μιας και ακούσαμε καρδούλα (είχε μεγαλώσει το μωράκι μου από τον προηγούμενο υπέρηχο) μου σύστησε απλά ξεκούραση. Δε μου έδωσε ουτρογκεσταν τα οποία βλέπω ότι όλες πήρατε σε αυτή την περίπτωση. Ίσως επειδή δε συνεχίστηκε... Τι να κάνω; Να πάρω από μόνη μου; Τώρα είμαι στην 8η εβδομάδα και από τότε δεν ξαναείδα καφέ, αλλά και πάλι ανησυχώ..

 

Ευθαλία μου ευχαριστώ! Σου εύχομαι να έχεις μια ευχάριστη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Εγώ κι αν καταλαβαίνω την ανησυχία σου! Αλλά δεν μπορείς να πάρεις φάρμακο και μάλιστα στην εγκυμοσύνη χωρίς την εντολή του γιατρού σου! αφού το αίμα έχει σταματήσει, ακολούθησε την εντολή του για ξεκούραση και όλα θα πάνε καλά! Σε μένα συνεχίζεται εδώ και 7 μέρες. Έχει λιγοστέψει και είναι πια μόνο κηλίδες, αλλά δεν έχει σταματήσει εντελώς και ανησυχώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Τα utrogestant τα επινα απο 3 μηνων ως τοκετο.

 

Μαγνησιο παιρνεις?

 

Παντα μα παντα θα επικοινωνεις με την γιατρο σου για οτι συμβαινει και σε ανησυχει. Μονο εκεινη εχει την απαντηση που θα σε βοηθησει.

 

Μην ντρεπεσαι. Σκουλαρικι το τηλεφωνο λεμεεεεε

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Link to comment
Share on other sites

οντως κ σε μενα εδειναν μαγνησιο οποτε ειχα αιμα.ρωτα το γιατρο σου.κ αν παιρνεις σιδηρο δε κανει να τα παρεις μαζι.πρεπει να εχουν 3 ωρες αποσταση.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα κορίτσια...ήθελα να σας κάνς μια ερώτηση εαν ξέρετε, proluton ένεση κάθε πότε κάνατε εαν κάνατε....διότι εγώ έκανα την πρώτη την Κυριακή λόγω αίματος κι ενω συνεχίζω να παίρνω τα utrogestan, το αίμα και όλα μου σταμάτησαν δευτέρα-τρίτη και σήμερα ξύνπησα με λίγο αίμα και πάλι, θα πάρω την γυνικολόγο μου σε λίγο αλλα γιατι μου συμβαίνει αυτό μια και ξάπλα κάθομαι και ούτε δουλειές κάνω, στην δουλειά μου δεν πάω, τα φαρμακα τα παίρνω κι ένεση έκανα...μα τι γίνεται?πότε θα σταματήσει αυτό επιτέλους?

NhLbp3.png
Link to comment
Share on other sites

Τα ίδια κι εγώ. Παίρνω τα φάρμακα κανονικά. Ζήτησα αναρρωτική και κάθομαι στο κρεβάτι χωρίς να κάνω καμία δουλειά εδώ και 7 μέρες και δεν λέει να σταματήσει. Κάθε φορά πάω στο μπάνιο και λέω τώρα θα είμαι καθαρή αλλά αυτό εκεί. Φοβάμαι.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

κοριτσια καλημερα!!!ειμαι στη 12 εβδομαδα 2η εγκυμοσυνη και την προηγουμενη εβδομαδα παρατηρησα καφε υγρα, ομως δευτερα που εκανα αυχενικη ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω και ολα ηταν μια χαρα!!σημερα ομως το πρωι οταν σκουπιστηκα ειδα οτι ειχα λιγα ροζ υγρα!!!!τι να ειναι παλι??πηρα το γιατρο ομως δεν τον βρισκω στο τηλ., τωρα ομως δεν εχω... εχω αρχισει να φοβαμαι..στην 1η εγκυμοσυνη ολα ηταν μια χαρα, δεν ειχα τετοια προβληματα..........

Link to comment
Share on other sites

  • 1 χρόνο μετά...

Είμαι κι εγω στην έκτη εβδομάδα τωρα και είδα προχθές καφε και ροζ υγρα! Σήμερα λοιπόν πήρα το γιατρό και μου έδωσε τα γνωστά σε όλες απο οτι βλέπω utrogestan !!! Έχω άγχος φοβάμαι αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και επηρέασω την ψυχολογία μου!!!! Μου είπε οτι άλλο δω περίεργο να τον πάρω τηλ!!!! Ειναι λογικά αυτά τα ροζ; Μου είπε οτι ειναι αιματακι. Καλή επιτυχία σε όλες μας!!!!

Link to comment
Share on other sites

Είμαι κι εγω στην έκτη εβδομάδα τωρα και είδα προχθές καφε και ροζ υγρα! Σήμερα λοιπόν πήρα το γιατρό και μου έδωσε τα γνωστά σε όλες απο οτι βλέπω utrogestan !!! Έχω άγχος φοβάμαι αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και επηρέασω την ψυχολογία μου!!!! Μου είπε οτι άλλο δω περίεργο να τον πάρω τηλ!!!! Ειναι λογικά αυτά τα ροζ; Μου είπε οτι ειναι αιματακι. Καλή επιτυχία σε όλες μας!!!!

 

Σου εύχομαι να σου πανε όλα καλα και να αποκτήσεις και εσυ το μωρακι σου ! Θα σου έλεγα να προσεξεις λίγο τωρα που είσαι στην αρχή μην σηκώσεις βάρη ξαπλωνε περισσότερα ασε για λίγο τις δουλειές και μήν έχεις επαφές για λίγο με τον σύντροφο σου !

:wdZ6p3.png

 

arhIp3.png

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα! Να κάνω μια ερώτηση, αν ξέρει κανείς, γιατί κοντεύω να τρελαθώ! Η ιστορία μου είναι σε άλλο ποστ αλλά για να μην τα πολυλογώ επειδή είδα λίγο αίμα ο γιατρός διέταξε ξάπλα. Ξάπλα και 3 utrogestan των 100 ημερησίως. Έλα όμως που ξέμεινα, ο άντρας μου έχει φάει τα φαρμακεία και δε βρισκει παρά μόνο το utrogestan των 200. Επειδή αυτά...δεν κόβονται στη μέση, μήπως ξέρετε αν θα πειράξει τραγικά να πάρω παραπάνω δόση; Δηλαδή 2 των 200 τη μέρα; Ψάχνω το γιατρό στο κινητό αλλά δεν μπορώ να το βρω. Επίσης διάβασα ότι σε κάποιες από σας έχουν δώσει 3 των 200 τη μέρα αλλά όλες έχουμε λίγο πολύ το ίδιο πρόβλημα!

tt1c5897.aspx
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα! Να κάνω μια ερώτηση, αν ξέρει κανείς, γιατί κοντεύω να τρελαθώ! Η ιστορία μου είναι σε άλλο ποστ αλλά για να μην τα πολυλογώ επειδή είδα λίγο αίμα ο γιατρός διέταξε ξάπλα. Ξάπλα και 3 utrogestan των 100 ημερησίως. Έλα όμως που ξέμεινα, ο άντρας μου έχει φάει τα φαρμακεία και δε βρισκει παρά μόνο το utrogestan των 200. Επειδή αυτά...δεν κόβονται στη μέση, μήπως ξέρετε αν θα πειράξει τραγικά να πάρω παραπάνω δόση; Δηλαδή 2 των 200 τη μέρα; Ψάχνω το γιατρό στο κινητό αλλά δεν μπορώ να το βρω. Επίσης διάβασα ότι σε κάποιες από σας έχουν δώσει 3 των 200 τη μέρα αλλά όλες έχουμε λίγο πολύ το ίδιο πρόβλημα!

 

Γεια σου δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με το να πάρεις το 200 εγω το περνω 3*200 εδώ και δυο μήνες .

:wdZ6p3.png

 

arhIp3.png

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...