Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

δεν είναι θέμα πολυκυστικών.αν είναι να γίνει θα γίνει για καλό.Τον κίνδυνο αποβολής τον ξεπερνάς μετά το 2ο μήνα.Το αίμα δε σημαίνει απαραίτητα αποβολή.Να σκέφτεσαι θετικά. :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια βοηθηστε με

Για τριτη φορα ,μολις χθες ειχα παλινδρομη κυηση ......Ουτε αποξυση δεν θελω να κανω ...εχω απελπιστη ...δεν ξερω...βοηθεια..

Ποιος ειναι ο γιατρος στο ΛΗΤΩ που ασχολειτε με αυτα ...

Ευχαριστω Ματινα 37

Πωπω.... Λυπάμαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Matina37 γι'αυτό που σου συμβαίνει!!! Είναι απίστευτο! Γιατί βρε κοπελίτσα μου γλυκειά???? Τί μπορεί να φταίει? Έχεις κάνει εξετάσεις? Δυστυχώς, δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο θέμα του γιατρού, αλλά σίγουρα άλλες κοπέλες εδώ μέσα θα σου απαντήσουν... :cry::cry::cry: Εύχομαι καλό κουράγιο... Τί άλλο να σου πω.... :cry:

Παν μέτρον άριστον...

Κικη μου εχω κανει τα παντα .....

ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ-ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΑ-ΑΝΤΙΠΑΝΤΡΙΚΑ-NK-BIOXHMIKEΣ -ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ-

Ουτε και εγω δεν ξερω ποσα λεφτα εχουμε χαλασει ....και τιποτα ......

Ολα καλα λενε οι γιατροι ....συμπτωση λενε οι Μεγαλογιατροι....εγω ομως μωρο δεν εχω ....δεν αντεχετε...

Σε καταλαβαίνω κοριτάκι μου -όσο μπορώ δηλαδή- γιατί ακόμη δεν έχω μείνει έγκυος... Πάντως είναι τραγικό αυτό που περνάς! Τί σόι σύμπτωση είναι αυτή???? :evil: Προσπαθείς για το πρώτο σου μωράκι? Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία, την αξίζεις...

Παν μέτρον άριστον...

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αν θα σε ανακουφίσει καθόλου αυτό που θα σου πω, πάντως μία φίλη φίλης μου ( :!: ) είχε περάσει ακριβώς την ίδια κατάσταση... Στο τέταρτο έμεινε έγκυος και το κράτησε! Ο γιατρός της είχε πει ότι με τον οργανισμό της, τρία έμβρυα θα τα χάνει και το τέταρτο θα πιάνει γερά.... :shock::shock::shock: Δηλαδή για να κάνει δεύτερο μωρό θα χάσει πριν άλλα τρία!!!! Και όπως καταλαβαίνεις το σκέφτεται πααααάρα πολύ.... Είχα σοκαριστεί, γι'αυτό το θυμήθηκα τώρα... Ελπίζω με σένα να τελειώσει εδώ αυτή η ιστορία και να μας πεις τα ευχάριστα σε λίγο καιρό!

Παν μέτρον άριστον...

Καλημερα κοριτσια.τα νεα μου δεν ειναι ευχαριστα δυστυχως το εμβρυο δεν αναπτυχθηκε και τα σκουρα ηταν η αρχη της αποβολης.,το μονο θρτικο ειναι οτι δεν θα χρειαστω αποξηση μου ειπε ο γιατρος οτι θα καθαρισω με την περιοδο.τοση χαρα εγινε απογοητευση και ανεξηγητος θυμος! :cry::cry:

Καλημερα κοριτσια.τα νεα μου δεν ειναι ευχαριστα δυστυχως το εμβρυο δεν αναπτυχθηκε και τα σκουρα ηταν η αρχη της αποβολης.,το μονο θρτικο ειναι οτι δεν θα χρειαστω αποξηση μου ειπε ο γιατρος οτι θα καθαρισω με την περιοδο.τοση χαρα εγινε απογοητευση και ανεξηγητος θυμος! :cry::cry:

Λυπάμαι πάρα πολύ RMARY, :(

uAq4.jpgMqhPp2.png

Ειμαι τεσσερα χρονια παντρεμενη εμεινα εγκυως με την μια (στον πρωτο μηνα ) μολις εφθασα στην 9 εβδομαδα παρτα .....οκ λεω ετυχε ....Μετα δεν εμενα εγκυος οποτε προχωρισα σε εξωσωματικη (δυο φορες ) την δευτερα τα καταφερα ομως παλι την ιδια εβδομαδα τζακ ποτ .....παει και αυτο....

Τωρα ειπα οτι ειναι η τριτη και φαρμακερη ...θα πετυχη δεν μπορει .Η σπερματενχυση πετυχε με τη πρωτη αλλα παλι την ιδια εβδομαδα ....

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ .............

Matina37, ελπίζω να πάρεις σύντομα τις απαντήσεις στα ερωτήματα που σε βασανίζουν και να δώσεις ένα οριστικό τέλος στο γολγοθά που περνάς...

RMARY, κρίμα ρε γμτ.... Κάνε υπομονή κοπέλα μου, την άλλη φορά θα σταθείς τυχερή!

Παν μέτρον άριστον...

Διαφημίσεις

Κορίτσια,το ίδιο είχα πάθει κι εγώ την πρώτη φορά.Οι γιατροί λένε ότι όταν γίνεται η αποβολή γίνεται για καλό,δηλαδή έχει επιλέξει η φύση ότι δεν είναι καλό να ζήσει αυτό το μωρό,θα έχει κάποια προβλήματα.Συνήθως είναι τυχαίο γεγονός.Είναι ένας είδος συναγερμού που δυστυχώς κάποιες κοπέλες δεν τον έχουν,γι' αυτό μερικές φορές χρειάζεται αμνιοπαρακέντηση και ίσως και άμβλωση σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάτι δεν πάει καλά.

Είναι σημαντικό βέβαια να έχουν γίνει καλλιέργειες τραχήλου και κόλπου για να μην υπάρχουν μικρόβια...

Κορίτσια δεν ξέρετε πόσο λυπάμαι. Έχουν περάσει 2 εβδομάδες από την 2η παλινδρόμηση, είμαι ακόμα ράκος και διαπιστώνω ότι τελικά πιο πολλές είναι οι αποβολές από τις γέννες. Ματίνα ειλικρινά έχω τρομοκρατηθεί. Δεν θέλω καν να σκεφτώ ότι μπορεί να μου συμβεί 3 παλίνδρομη και ενώ όλες οι εξετάσεις βγαίνουν καθαρές.

Αναφορικά με γιατρό, και εγώ τώρα ψάχνομαι. Μου έχουν συστήσει (και μέσω του site) τον Δ/ντη των καθέξιν αποβολών του Λητώ αλλά και έναν άλλο καθηγητή στο Αρεταίο εξειδικευμένο σε παθολογεία κυήσεων. Δεν ξέρω ακόμα ποιον θα επιλέξω αλλά μάλλον θα πάω στον έναν να κάνω τις απαραίτητες εξετάσεις και μετά θα πάω τα αποτελέσματα και στους 2.

Το χειρότερο είναι ότι σήμερα μου εκμυστηρεύτηκε η προϊσταμένη μου η οποία πλεον είναι μεγάλη γυναίκα ότι και αυτή είχε πάθει 6 αποβολές και μάλιστα σε συγκεκριμένη εβδομάδα του 6 μήνα με αποτέλεσμα στην τελευταία (6η) να κοντέψει να πεθάνει και να την σώσουν στο παρα πέντε. Μάλιστα ο γιατρός της τότε της είχε πει πως ο οργανισμός δεν ξεχνάει και ότι όσες εγκυμοσύνες και αν κάνει θα αποβάλει στον ίδιο μήνα. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει έγκυος για 7η φορά και να της το πάρουν στις αρχές του 6ου μήνα και να το βάλουν θερμοκοιτίδα. Ευτυχώς, το μωρό επεζησε και είναι ολόκληρη γυναίκα τώρα, αλλά η προϊσταμένη μου μόλις έμαθε για τις 2 δικές μου παλινδρομήσεις ξέσπασε σε κλάμματα και μου είπε ''αν δεν είσαι αποφασισμένη να παίξεις τη ζωή σου κορώνα γράμματα, μην ξαναμείνεις έγκυος''. Σημειωτέον ότι είχε κάνει όλες τις εξετάσεις που είπαν και σε μένα και είχαν βγεί όλες (και του συζύγου της) καθαρές. Μετά από όλα αυτά είμαι πλεον εντελώς κουρέλι.

Και μια ερώτηση: έκανα απόξεση 23.4.08 και μετά δεν είχα καθόλου αιμα συνέπεια του πολύ καλού καθαρισμού σύμφωνα με τον γιατρό μου. Από εχτές όμως 5.5.08 έχω αρχίσει και έχω κάτι λίγα καφέ και έχω φρικάρει. Το αποκλείω να είναι περίοδος. Ο γιατρός λέει ότι είναι καθαρίσματα. Αλλά 2 εβδομάδες μετά την απόξεση και ενώ στο διάστημα αυτό ήμουν εντελώς καθαρή; Έχει τύχει σε καμμιά σας;

πω πω βρε κοριτσακια,μολισ μπηκα τι ασχημη μερα και αυτη

:( rmary,matina37 τι να πω...σας νιωθω απολυτα, μην απογοητευοσαστε,

εδω ειμαστε κι εμεις για να σας βοηθησουμε οσο μπορουμε

υπομονη κοριτσακια μου ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

andro2 εμενα ο γιατρος μου ειχε πει οτι μπορει το αιμα να σταματαει και να ξαναερχετε μεχρι να ελθει η πρωτη περιοδος,οποτε μηπως να μην ανησυχεισ?

μπορεις σε παρακαλω να μου στελεις πμ τους γιατρους που σου συστησαν για να το ψαξω κι εγω?

Διαφημίσεις

Κοριτσια

Ξερω και καταλαβενω οτι δεν ειμαι η μοναδικη ομως .....εχω τελειως μπερδευτη.

Ο γιατρος μου συστηνει να μην το ψαξω παραπανω μιας τα εχω κανει ολα ....Φοβουμενος μην μπλεξω και με βαλουν να ξανακανω αρκετες απο αυτες τις εξετασεις ....Οταν λεμε τις εχω κανει ομως ολες το εννοω και οχι σε τυχεια εργαστηρια....Μεχρι και στον Γενετιστη Τον Παγκαλο εχω φθασει και ο ανθρωπος μας ειπα οτι ειμαστε υγειαστατοι και απλα ειναι συμπτωση (την δευτερη φορα) .Το λαχειο να επαιζα τοσο τυχερη δεν θα ημουν.....

Κοριτσια

Ξερω και καταλαβενω οτι δεν ειμαι η μοναδικη ομως .....εχω τελειως μπερδευτη.

Ο γιατρος μου συστηνει να μην το ψαξω παραπανω μιας τα εχω κανει ολα ....Φοβουμενος μην μπλεξω και με βαλουν να ξανακανω αρκετες απο αυτες τις εξετασεις ....Οταν λεμε τις εχω κανει ομως ολες το εννοω και οχι σε τυχεια εργαστηρια....Μεχρι και στον Γενετιστη Τον Παγκαλο εχω φθασει και ο ανθρωπος μας ειπα οτι ειμαστε υγειαστατοι και απλα ειναι συμπτωση (την δευτερη φορα) .Το λαχειο να επαιζα τοσο τυχερη δεν θα ημουν.....

Matina, αν θέλεις να σου στείλω με προσωπικό μήνυμα τα στοιχεία του γιατρού στο ΛΗΤΩ που πηγαίνω εγώ. Θεωρείται ο καλύτερος μέσα στο ΛΗΤΩ.

αν και προσπαθουμε να πιασουμε παιδι και γω απογοητευομαι καμια φορα και ακουω και διαφορα.... κοριτσια το συνηθες ειναι η αποβολη πλεον... αυτο βλεπω μη το βαζετε κατω. αν ειστε καλα στην υγεια σας προσπαθηστε λιγο ακομα. αν και η αποψη μου ειναι και εναι καθαρα προσωπικη οτι μην αφηνετε το χρονο να εξαντηλειτε στη προσπαθεια σας.... υπαρχουνε και αλλοι τροποι να γινουμε μανουλες ολες :lol::lol: αλλα πανω απο ολα πιστη και προσπαθεια και δυναμη. ειμαι σιγουρη οτι ολες θα εχετε συντομα το ευχαριστο και πολυποθητο αποτελεσμα!!!

eHrnp2.png

xuOPp2.png

Rsmary ειχα διαβασει την ιστορια σου και μολις διαβασα για καφε εκκρισεις ειχα απογοητευθει ...δεν ηθελα να στο πω γιατι ελπιζα πως θα ξεπεραστει...επαθα οτι και συ....λυπαμαι....

αngelina

Η κάθε περίπτωση δεν είναι όμως ίδια κορίτσια.

Και εγώ είχα καφέ εκκρίσεις που μολις μια εβδομάδα σταμάτησαν και τελικά μέχρι σήμερα τουλάχιστον δόξα το Θεό όλα καλά, βέβαια δεν είχα καθόλου πόνους, δεν ξέρω αν είχατε εσείς ?

Και αυτό το λέω για τα κορίτσια που θα μείνουν εγκυούλες και δουν καφέ, τίποτα δεν είναι απόλυτο, να μην πανικοβληθούν (όπως έκανα και εγώ και όλες μας βέβαια)

Ελπίζω κάνενα κορίτσι να μην περάσει ξανά τέτοια δοκιμασία και σύντομα όλες με ένα μωράκι στην κοιλίτσα :wink:

Έτσι θα ξεχαστούν όλα, όσα μπορεί να περάσει μια μέλλουσα μαμά για να κάνει το μωράκι της

uAq4.jpgMqhPp2.png

Γεια σας και παλι.

Δεν ξερω εαν εκανα καλα αλλα ...Επειδη θα παω αυριο για ....την αναθεματισμενη αποξηση συμφωνησα με τον γιατρο να στειλω το εμβρυο για γενετικο ελενχο στον Παγκαλο (Γενετιστης) .Ελπιζοντας οτι αυτος κατι θα βρει οτι υπαρχει λαθος και θεραπευετε ....δεν ξερω προχωραω στα τυφλα

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...